国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024高考英語外研版必修2:模塊綜合檢測(三)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024高考英語外研版必修2:模塊綜合檢測(三)

  Ⅰ.語言知識及應用(共兩節,滿分45分)

  第一節 完形填空(共15小題;每小題2分,滿分30分)

  閱讀下面短文,掌握其大意,然后從1~15各題所給的A、B、C和D項中,選出最佳選項。

  I live in an apartment and can’t keep pets as it is against the rules.So I have to__1__the birds on my balcony.I mainly get some pigeons,and in summer,I get regular __2__from some sparrows or magpies coming from the outside.Watching them is relaxing and a form of__3__for me.

  The other day,one of the__4__had got himself stuck (卡住)in my balcony railings.I thought he was__5__.It made me so sad and then,when I went outside,it started to__6__.My heart was filled with joy;it was not dead just__7__from the effort of trying to free himself.

  As I__8__the bird,he got more frantic

  (狂亂的).I comforted him and told him not to move.He__9__,perhaps in fear.He kept still and I liked to think he could__10__my intention of not wanting to harm him.I__11__placed my hand under him and lifted him up to set him free.He flew up to the roof.As I put the usual seeds out,he came back and__12__me with joy and maybe appreciation in his eyes...

  Life is full of__13__;some are very real,like the railings holding the pigeon back,and some are__14__but we struggle against them till we are exhausted.Sometimes the answer is with a friend.All it takes is a little__15__,a little guidance in the right direction,and away we go,free again to fly just like my little feathered friend.

  【解題導語】 作者幫助一只被卡住的鴿子從欄桿中間脫身出來,由此得到一些啟示:困住鴿子的欄桿就好像是生活中的障礙,我們不停地掙扎直到筋疲力盡。有時候來自朋友的一點幫助或者正確指引能夠幫助我們獲得解脫。

  1.A.observe B.feed

  C.draw

  D.catch

  解析:選B。根據文章首句可知,作者住在公寓里, 不讓在屋里養寵物,所以他只能在陽臺上喂養鳥,下文“As I put the usual seeds out...”也給予了提示。

  2.A.visits

  B.attacks

  C.calls

  D.welcomes

  解析:選A。根據下文“...from some sparrows or magpies coming from the outside.”可知,到了夏天,還會有從外面來的麻雀或者喜鵲飛到他的陽臺上,即有其他鳥經常光顧他家。

  3.A.reflection

  B.treatment

  C.experiment

  D.exercise

  解析:選A。根據文章最后一段作者的議論可知,觀察鳥對作者來說既是放松也是思考的一種方式。

  4.A.sparrows

  B.pigeons

  C.magpies

  D.pets

  解析:選B。根據最后一段“...like the railings holding the pigeon back...”可知,前幾天一只鴿子卡在欄桿中間了。

  5.A.injured

  B.sick

  C.crazy

  D.dead

  解析:選D。根據下文“...it was not dead...”可知,作者一開始以為鳥已經死了。

  6.A.fly

  B.wake

  C.struggle

  D.breathe

  解析:選C。根據下文“...he got more frantic(狂亂的).I comforted him and told him not to move.”可知,當作者走到陽臺上去查看時,這只鳥開始掙扎。

  7.A.unconscious

  B.sleepy

  C.exhausted

  D.drunk

  解析:選C。根據下文“...from the effort of trying to free himself.”及最后一段“...we struggle against them till we are exhausted.”可知,此處說的是:這只鳥是因為掙扎著想脫身而累得筋疲力盡。

  8.A.approached

  B.noticed

  C.teased

  D.removed

  解析:選A。根據語境可知,作者越接近這只鳥,它就掙扎得越厲害。

  9.A.cried

  B.shook

  C.continued

  D.stopped

  解析:選D。根據上文“I comforted him and told him not to move.”及下文“He kept still...”可知,作者安撫這只鳥,告訴它不要動。這只鳥可能是害怕了,就停止掙扎,一動不動。

  10.A.believe

  B.feel

  C.value

  D.accept

  解析:選B。根據上文可知,作者告訴這只鳥不要掙扎,它就不動了,或許是它害怕了,但是作者更愿意相信是鳥兒能夠感應到作者的意圖,知道他不會傷害自己才乖乖聽話的。

  11.A.curiously

  B.bravely

  C.quickly

  D.gently

  解析:選D。根據上文描述作者對鳥兒的安撫和他對鳥兒的喜愛,此處應該是:作者輕輕地把手放到鳥兒下邊把它托起,讓它從欄桿中解脫出來。

  12.A.surprised

  B.amused

  C.watched

  D.thanked

  解析:選C。根據下文“...with joy and maybe appreciation in his eyes...”可知,鳥兒飛回來,眼中含著喜悅地看著作者,眼神中仿佛也帶著感激。

  13.A.worries

  B.wonders

  C.opportunities

  D.barriers

  解析:選D。根據下文“like the railings holding the pigeon back”可知,生活中也充滿了像困住鴿子的欄桿那樣的障礙。

  14.A.imagined

  B.artificial

  C.unavoidable

  D.necessary

  解析:選A。根據上文“some are very real”可知,生活中的障礙有些是確實存在的,而有一些卻是想象的。

  15.A.push

  B.lift

  C.comfort

  D.appreciation

  解析:選B。根據上文“...lifted him up to set him free...”可知,像被困鴿子得到了作者的幫助(lift)一樣,有時候當一個人身處困境時,所需要的就是來自朋友的一點幫助或者正確指引。

  第二節 語法填空(共10小題;每小題1.5分,滿分15分)

  閱讀下面短文,按照句子結構的語法性和上下文連貫的要求,在空格處填入一個適當的詞或使用括號中詞語的正確形式填空。

  My husband and I recently attended a large party held by his company.As we were leaving,a lot of cookies and other food items16.________(offer)to people so that they could take them home.My husband thought he’d take a few for us to have later and picked up17.________.

  It was a particularly18.________(wind)winter night.As we walked out to the parking lot,we noticed there were two police officers19.________(direct)traffic.My husband and I thought how hard20.________must be to have to be outside late at night21.________the cold,working.Without a second thought,my husband gave me all the food22.________was in the bag and I walked over and gave it to them to share.It was23.________(amaze)that such a simple deed made both of them so happy.The woman officer even said to me,“You are24.________kind and nice lady.We have directed thousands of cars in and out of the office tonight,but no one did such a thing like you.This is the reason for25.________we’re so happy.”It was a wonderful way to end a very pleasant evening.

  16.解析:考查動詞的被動式。因為主語與謂語動詞offer之間存在著被動關系,且事情發生在過去,故填were offered。

  答案:were offered

  17.解析:考查代詞。根據上文中的a few可知,此處應使用不定代詞some。

  答案:some

  18.解析:考查詞形變化。修飾名詞winter應使用名詞wind的形容詞形式windy。

  答案:windy

  19.解析:考查非謂語動詞。本句已有謂語動詞were,且police officers與動詞direct之間存在著邏輯上的主動關系,故填directing。

  答案:directing

  20.解析:考查it的特殊用法。本句中的it為形式主語,真正的主語為to have to be outside...。

  答案:it

  21.解析:考查介詞。in the cold表示“在嚴寒中”。

  答案:in

  22.解析:考查限制性定語從句的關系詞。因先行詞前有all修飾,故使用關系代詞that引導從句。

  答案:that

  23.解析:考查詞形變化。It was amazing that...表示“令人驚訝的是……”。

  答案:amazing

  24.解析:考查冠詞。由句意“你是一位善良漂亮的女士”可知,此處應使用表泛指的不定冠詞。

  答案:a

  25.解析:考查限制性定語從句的關系詞。根據句意“這就是我們高興的原因”。因為for which=why,故此處應填關系代詞which。

  答案:which

  Ⅱ.閱讀(共兩節,滿分50分)

  第一節 閱讀理解(共20小題;每小題2分,滿分40分)

  閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D項中,選出最佳選項。

  A

  I was hungry because after a full day of exploring the German town,I hadn’t eaten anything more than a pizza.I’m comfortable traveling through a country where I don’t speak the language,but I would almost rather go hungry than sit in a restaurant eating alone.

  After wandering around the town for another half an hour,I finally chose an Italian restaurant that seemed friendly enough.I know I should have gone for more traditional German food,but the idea of a plate of Italian noodles for only six euros was too much to pass up.So I nervously entered.As I stood there,I noticed all the happy families and friends eating together.The hostess found a small table for me next to the front entrance.

  “Great,” I thought,“now people can look at this friendless traveler as they enter.” Then I started to wonder how many of the customers might mistake me for the hostess and how much this would interrupt (打斷)my meal.Then a woman,whose name is now lost to memory,invited me to have dinner with her and her family.I couldn’t believe it!This was the German friendliness I had read about.

  I walked to their table.I can be quite shy when talking to new people.I also started to wonder how this would work.Do I have to talk to them the whole time?Do they even know English?The meal began awkwardly.The woman’s two children mostly stared at me.

  Fortunately the parents spoke enough English and I knew a little German.I came into this restaurant afraid of eating alone and I ended up conquering my shyness.Separate bills came for each of us;we paid and went our own ways.The family probably ended up discussing their day while I just walked back to my hotel with a smile on my face.

  【解題導語】 作者在德國一個小鎮逛了整整一天后很餓,但是卻不想坐在餐廳里獨自吃飯。當她最后走進一家意大利飯店的時候,一家熱情的德國人邀請她共進晚餐。

  26.The author chose an Italian restaurant instead of a German one probably because________.

  A.the author didn’t like German food

  B.the food in the Italian restaurant was cheap

  C.the Italian restaurant was popular in the town

  D.the German restaurants in the town were closed

  解析:選B。推理判斷題。根據第二段的I know I should have gone for more traditional German food,but the idea of a plate of Italian noodles for only six euros was too much to pass up.可知僅僅6歐元的意大利面條對作者還是比較有吸引力的。

  27.When invited to have dinner with the family,the author was________.

  A.happy

  B.angry

  C.disappointed

  D.surprised

  解析:選D。推理判斷題。根據第三段的I couldn’t believe it!This was the German friendliness I had read about.可知答案。

  28.Which of the following is TRUE about the author?

  A.She was mistaken for the hostess.

  B.She paid the bill for the woman’s family.

  C.She had known nothing about German friendliness before.

  D.She didn’t remember the name of the woman who invited her to eat together.

  解析:選D。細節理解題。根據第三段的Then a woman,whose name is now lost to memory,invited me to have dinner with her and her family.可知答案。

  29.We can conclude from the passage that the author________.

  A.couldn’t speak any German

  B.was outgoing and enjoyed talking to people

  C.didn’t like to travel in a foreign country

  D.had an enjoyable dinner with the family

  解析:選D。推理判斷題。根據最后一段的...I just walked back to my hotel with a smile on my face.可知答案。

  30.What’s the author’s purpose of writing the passage?

  A.To share her experience in Germany.

  B.To encourage readers to travel in Germany.

  C.To explain why Germans are friendly.

  D.To express thanks to the German family.

  解析:選A。作者意圖題。本文的目的是和大家分享作者在德國旅游時的經歷。

  B

  Text messaging was designed for quick exchange of information.For messages that need short words,the short messaging systems are preferred.In a public place,for example,it is better for people to send text messages than to talk loudly and disturb others with their conversation.It has its advantages,but sadly,there are also disadvantages.

  There have been several celebrities(名人)and TV shows raising the problem about accidents caused by sending or reading text messages while driving.It causes drivers to lose control or lose their concentration while driving.

  Text messaging may actually be more dangerous than talking while driving as it requires the driver to take his eyes off the road and onto the phone.It is a most dangerous thing to do while driving.

  The other disadvantage is the poor spelling habit that it develops among young people.It is natural for them to want to make a shorter form of the words so as to get it done quickly.However,they carry this through even when writing formal documents.Young people are becoming poor at spelling even simple words.

  Text messaging also brings about an impersonal (冷淡的)culture.People communicate with text messaging.And they say important things on their phone when they should actually be said in person.

  Culture changes along with its people and that is something that everyone knows will happen.What is sad is what it is turning into.Although many will argue that this kind of change is just like any other change that happened in the past,radical (激進的) in the beginning,common finally.Text messaging may be one of those but it is pretty hard to think about the time when the phone separates two people even when they are sitting side by side.

  【解題導語】 短信息給人們帶來很多方便,但同時也有不少的負面影響:駕駛時發短信息或閱讀短信息會造成交通事故;由于經常使用單詞的縮略形式而降低了年輕人的拼寫能力;改變了人們傳統的信息交流方式而使人際關系淡薄。

  31.We can know from the first paragraph that________.

  A.text messaging is becoming less popular

  B.some people like listening to others’ talk

  C.people would like to make a phone call in public

  D.many people prefer text messaging

  解析:選D。細節理解題。根據第一段中的For messages that need short words,the short messaging systems are preferred.和接著所舉的一個例子可知,人們還是比較喜歡使用發短信息這種方式。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      日韩精品综合一本久道在线视频| 久久久久97国产精华液好用吗| 555www色欧美视频| 亚洲图片欧美一区| 欧美高清视频不卡网| 天天综合色天天| 欧美一级欧美三级在线观看| 激情五月激情综合网| 中文字幕一区av| 在线观看日产精品| 久久99久久精品| 国产精品免费久久| 欧美日韩亚洲综合一区 | 美女看a上一区| 26uuu精品一区二区| 波多野结衣亚洲| 亚洲国产成人av网| 国产日本欧洲亚洲| 欧美性欧美巨大黑白大战| 国产精品69毛片高清亚洲| 亚洲国产一区在线观看| 久久久久久久国产精品影院| 在线观看网站黄不卡| 国产精品一区久久久久| 午夜精品影院在线观看| 国产精品免费av| 精品国产乱码久久久久久久 | 欧美美女一区二区三区| 成人中文字幕电影| 日本欧美一区二区| 亚洲亚洲人成综合网络| 亚洲三级小视频| 国产精品乱人伦中文| 久久久久久久久久久久久女国产乱 | 日韩一区在线播放| 久久美女高清视频| 欧美电影精品一区二区| 91麻豆精品国产| 欧美日韩国产综合久久| 91欧美激情一区二区三区成人| 国内精品在线播放| 国产综合色产在线精品| 蜜臀av国产精品久久久久| 午夜精品福利一区二区三区蜜桃| 亚洲激情成人在线| 亚洲人成网站精品片在线观看| 欧美激情一区在线观看| 久久日韩粉嫩一区二区三区 | 欧美疯狂性受xxxxx喷水图片| 91一区一区三区| 成人av手机在线观看| 国产凹凸在线观看一区二区| 国产69精品久久久久毛片| 高潮精品一区videoshd| 风流少妇一区二区| 成人免费视频一区| 91网上在线视频| 欧美性感一区二区三区| 国产三区在线成人av| 色噜噜夜夜夜综合网| 亚洲国产精品一区二区久久| 欧美激情一区二区三区在线| 国产欧美精品一区| 日本一区二区三区免费乱视频| 欧美一区二区三区影视| 91精品国产手机| 久久久不卡网国产精品二区| 中文字幕一区不卡| 午夜精品久久久久影视| 国产风韵犹存在线视精品| gogo大胆日本视频一区| 欧美一级高清片| 中文字幕一区二区在线观看| 一区二区三区欧美激情| 九九视频精品免费| 日韩欧美成人一区| 日韩在线卡一卡二| 色天使久久综合网天天| 日韩一级大片在线| 亚洲码国产岛国毛片在线| 日韩成人免费电影| caoporn国产精品| 国产亚洲综合在线| 国产成人在线色| 日韩一区中文字幕| 成人v精品蜜桃久久一区| 日韩欧美中文一区| 亚洲综合一二区| 大尺度一区二区| 日本一区二区视频在线| 国产很黄免费观看久久| 久久久精品综合| 久久精品999| 国产婷婷色一区二区三区| 国产精品亚洲人在线观看| 亚洲欧洲av在线| 欧美伊人久久大香线蕉综合69| 水蜜桃久久夜色精品一区的特点| 欧美xxxx老人做受| jiyouzz国产精品久久| 一区二区三区欧美| 91精品在线免费| 91麻豆国产自产在线观看| 免费精品99久久国产综合精品| 国产视频911| 欧美日韩一区二区欧美激情| 国产超碰在线一区| 亚洲成人av在线电影| 国产精品色哟哟网站| 久久亚洲私人国产精品va媚药| 欧美丝袜丝交足nylons图片| 国产精品亚洲午夜一区二区三区| 亚洲成人激情av| 亚洲免费三区一区二区| 国产精品剧情在线亚洲| 91精品婷婷国产综合久久竹菊| 99国产精品视频免费观看| 国产很黄免费观看久久| 国产乱人伦精品一区二区在线观看| 视频一区二区中文字幕| 亚洲一区二区在线视频| 五月激情综合网| 视频一区国产视频| 国产综合久久久久久久久久久久| 狠狠狠色丁香婷婷综合久久五月| 韩国av一区二区三区在线观看| 国产在线播放一区二区三区| 99re视频精品| 日韩一级完整毛片| 91麻豆精品国产91久久久久久久久 | 奇米精品一区二区三区在线观看一| 中文字幕一区二区三区在线不卡| 亚洲裸体xxx| 蜜桃视频免费观看一区| 日韩电影在线观看电影| 久久99国产精品久久99果冻传媒| 国产精品一区三区| 欧美精品视频www在线观看| 久久亚洲综合色一区二区三区 | 最好看的中文字幕久久| 中文字幕日韩一区二区| 日日噜噜夜夜狠狠视频欧美人| 成人一二三区视频| 欧美午夜精品久久久久久孕妇 | 一本一道久久a久久精品| 欧美人妖巨大在线| 亚洲欧洲99久久| 国产在线精品一区二区| 欧美视频一二三区| 国产精品乱人伦中文| 午夜久久久影院| 精品污污网站免费看| 久久久亚洲精品一区二区三区 | 色中色一区二区| 一区二区三区中文字幕在线观看| 亚洲综合在线观看视频| 色婷婷激情综合| 国产三级欧美三级日产三级99| 91蜜桃在线观看| 亚洲综合色视频| 国产亚洲短视频| 在线电影欧美成精品| 韩国三级中文字幕hd久久精品| k8久久久一区二区三区 | 一区在线观看视频| 波多野结衣一区二区三区| 亚洲欧美自拍偷拍| 日韩一区二区电影网| 激情久久五月天| 亚洲一区成人在线| 精品999在线播放| 99综合电影在线视频| 国产精品夫妻自拍| 777欧美精品| 成人国产在线观看| 男女性色大片免费观看一区二区| 欧美一级免费大片| 色综合久久久久久久久| 激情成人综合网| 亚洲欧美日韩综合aⅴ视频| 久久九九久久九九| 538在线一区二区精品国产| 99国内精品久久| 色综合久久中文综合久久牛| 国产成人一区在线| 亚洲国产精品久久久男人的天堂| 亚洲电影激情视频网站| 亚洲色图第一区| 中文字幕亚洲不卡| 国产欧美一区二区精品忘忧草| 欧美va日韩va| 久久久久9999亚洲精品| 精品国产sm最大网站| 日韩一区二区三区电影| 日韩一区二区在线看片| 精品粉嫩超白一线天av| 久久久久国产精品麻豆| 亚洲日本va午夜在线影院| 亚洲人成精品久久久久| 亚洲蜜臀av乱码久久精品 |