国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習考點規范練:選修8 22 Theme A(重慶大學版)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習考點規范練:選修8 22 Theme A(重慶大學版)

  考點規范練22(選修8 Theme A)

   考點規范練第44頁 ?

  .閱讀理解

  A

  Away with words

  The Telegraph,an online news service,has teamed up with Saga,which provides products and services only for the over 50s,to hold a new competition to find the best travel writer.Three lucky winners will win a master class with two top Telegraph travel writers before traveling the world with Saga on one of three holidays of great comfort and pleasure.To enter,all you need to do is tell us something mysterious and wonderful about the world of travel—a favorite memory,a humorous tale,an unforgettable occasion or a sight worth writing about.

  What we are looking for

  You must be able to read not only those signs that help you find your way around but the ones that tell you how the locals tick.You must,in the words of Paul Theroux,an American travel writer,“describe exactly what you see and give it life with your imagination”.

  In this competition,you can do that in anything from 150 words to 500,but they should be your words,and fresh ones.We do expect you not to hide the truth or the facts about your experience.Beyond that,you can make the most of the freedom travel writing gives you.

  You’ll be editor as well as writer,so ensure those eyes are equally fresh when you check and recheck what you’ve written.We will make allowances for the occasional mistake,such as you have “fell” into a river.But we won’t put up with mistakes every few lines.

  Terms & conditions

  ?Competitors must be aged 50 years or older.

  ?The judging process is divided into two stages:entries will be hosted on the website for one month.The top 20 articles will then be selected by public vote.The top three winners will be chosen by three judges.

  ?The closing date for entries is August 15.

  【語篇導讀】本文是應用文。文章是一則旅游寫作比賽的通知。

  1.The prizes for winners include  .?

  A.three wonderful holidays

  B.the publication of their works

  C.a chance to learn from excellent writers

  D.an opportunity to work in the Telegraph

  答案:C

  解析:細節理解題。根據第一段中的“Three lucky winners will win a master class with two top Telegraph travel writers...”可知答案為C項。

  2.Apart from writing ability,the competitors need to be  .?

  A.brave and creative

  B.honest and careful

  C.friendly and humorous

  D.reliable and determined

  答案:B

  解析:推理判斷題。根據第三段中的“they should be your words,and fresh ones.We do expect you not to hide the truth or the facts about your experience.”可知,參賽者不能抄襲他人的文字,必須忠實于自己的經歷,由此可推測,參賽者需要誠實;根據第四段中的“You’ll be editor as well as writer,so ensure those eyes are equally fresh when you check and recheck what you’ve written...we won’t put up with mistakes every few lines.”可知,參賽者需要仔細,避免過多的錯誤。

  3.The final winners will be selected by  .?

  A.the public

  B.three chosen judges

  C.Paul Theroux

  D.two top Telegraph travel writers

  答案:B

  解析:細節理解題。根據最后一部分中的“The top three winners will be chosen by three judges.”可知答案為B項。

  4.What type of writing is this text?

  A.A travel guide. B.A writing guide.

  C.An announcement. D.An essay.

  答案:C

  解析:主旨大意題。通讀全文可知,本文是一則寫作比賽的通知,分別介紹了該比賽的主辦方、對參賽者的要求及其他條款。

  B

  Renaissance is a French word.It means ‘rebirth’.It’s a strange name for a period of history.What was it that was ‘reborn’ during the Renaissance?

  To answer this question,we need to look back at the time of the Roman Empire.At this time Roman artists,scientists and writers influenced by Greek ideas were the world’s most advanced.They had become skilled observers of the natural world around them,and had become experts in studying animals,plants,the human body or the stars and planets.They wrote down their ideas about what they saw,and based their theories about the world on their observations.

  During the fourth and fifth centuries the Roman Empire slowly broke down.Many of the Romans’ art and sculptures were destroyed and some manuscripts(原稿) were lost as well.But most importantly,some of the ancient attitudes were lost.A questioning approach to the world was replaced by an unquestioning one.

  Why did this happen?One reason was to do with the influence of the Christian Church.Through the thousand years following the fall of the Roman Empire,the Church controlled many aspects of life including education and learning.The Church ran all the universities and thought that the aim of a university should be to teach old ideas more clearly,not to introduce new ones.The scholars in the universities were expected to study God and heaven from the Bible and ancient books,rather than the world around them.

  Take medicine,for example.The main textbook for doctors had been written by a Greek doctor called Galen more than a thousand years earlier.But when Roger Bacon,a thirteenth-century priest(牧師),said that a new approach to medicine was needed—doctors should do their own original research instead of reading writers from the past such as Galen—the Church put him in prison.

  By the time of the fourteenth century,however,some parts of the Christian Church were becoming less strict about their ideas and there was a new state of mind among artists,doctors and scientists.People wanted to find out more about the world by studying it.This attitude of investigation had been common in classical scholars,and it was ‘reborn’ during the Renaissance.

  【語篇導讀】本文是說明文。“文藝復興”一詞來源于法語,意為“重生”,那么在文藝復興時期重生的是什么呢?本文給出了答案。

  5.We know from the text that scientists at the time of the Roman Empire believed in  .?

  A.their companions’ observations

  B.what they saw with their own eyes

  C.what they learned from the Greeks

  D.the most advanced theories at that time

  答案:B

  解析:細節理解題。根據第二段中的skilled observers及“They wrote down their ideas about what they saw,and based their theories about the world on their observations.”可知,羅馬帝國時期的科學家們善于觀察,他們相信自己看到的,并基于自己的觀察建立理論。

  6.We can infer that students in the Church-controlled universities might  .?

  A.have good memories

  B.change their beliefs

  C.be lacking in creativity

  D.be interested in astronomy

  答案:C

  解析:推理判斷題。根據第四段中的“the aim of a university should be to teach old ideas more clearly,not to introduce new ones...study God and heaven from the Bible and ancient books,rather than the world around them.”可知,在教會控制下的大學里,學生們只是機械地學習已有的知識,不去探究周圍的世界,這樣教育出來的學生必然缺乏創造力。

  7.Roger Bacon was put in prison because he  .?

  A.gave up being a priest

  B.challenged the Church

  C.did some research secretly

  D.showed no respect for Galen

  答案:B

  解析:細節理解題。根據倒數第二段內容可知,在教會的影響下,當時主要使用的醫學教科書是一千多年前蓋倫寫的。羅杰·培根對此提出了反對意見,他認為醫生應該自己作研究,而不是閱讀過去某個人寫的著作。正是因為羅杰·培根提出了與教會倡導相悖的意見,所以他被關進了監獄。

  8.The text probably comes from a book about  .?

  A.medicine B.history

  C.religion D.education

  答案:B

  解析:文章出處題。通讀全文可知,本文回答了“在文藝復興時期重生的是什么”的問題。有關文藝復興的話題屬于歷史的范疇,故選B項。

  Ⅱ.七選五

  Cheating scandal rocks India

  A lot of parents help their kids do homework and study for school.1.?

  A photographer in India’s Bihar state took a photo of dozens of parents risking their lives to help their 10th-graders cheat on tests.The parents climbed the walls of a four-story school to throw cheat sheets through the window for their children.

  2.  About 600 students were expelled(開除) from the school.And police had detained(拘留) more than 1,000 people connected with the scandal(丑聞).?

  The tests the Bihar students were taking are called board exams.These exams help determine who will be considered the top students in each class.India’s best universities will take only students with a 95 percent score or better.3.?

  Students who make it into India’s top universities have a much better chance of getting well-paid jobs.They can help their families by becoming doctors or engineers.Many of the students who don’t pursue(追求) these kinds of careers have a much more difficult time making money.

  4.  About 30 percent of its citizens are considered poor.In many parts of the country,a family of five might struggle to survive on as little as $80 a month.For students who do well,the exams can be a life-changing event for their families.?

  Few believe the Bihar incident will stop people from cheating on exams.Many students assume that because others are cheating,they also have to cheat to keep up.5.?

  Officials believe that new laws and policies will help only so much.To stop cheating,they say,people need to change their attitudes toward it.

  A.India has a high poverty rate.

  B.This cycle has proved very difficult to break.

  C.The exam season can be called cheating season.

  D.The government cannot stop cheating in exams.

  E.The serious cheating outbreak did not go unpunished.

  F.But the parents of some students in India have taken helping their kids to a new level.

  G.As a result,students throughout the country are under great pressure to do well on the tests.

  答案與解析:

  【語篇導讀】本文是議論文。文章介紹了印度學生的作弊丑聞并分析了學生們作弊的原因。

  1.F 解析:F項與上文的“A lot of parents help their kids do homework and study for school.”相呼應。

  2.E 解析:下文提到參與作弊的人受到了懲罰——部分學生被開除、一些人被拘留。故E項最恰當。

  3.G 解析:上文的“India’s best universities will take only students with a 95 percent score or better.”與G項是因果關系。

  4.A 解析:下文的“About 30 percent of its citizens are considered poor...survive on as little as $80 a month.”是對A項的詳細說明。

  5.B 解析:B項中的This cycle指代上文的“Many students assume that because others are cheating,they also have to cheat to keep up.”。

  Ⅲ.短文改錯

  (2024河南鄭州第二次質檢)

  Dear Mandy,

  I’m not doing well in my lessons at school,especial in maths.My dad says I must try hard because he wants me go to university.He thinks I’m lazy,but it’s not true.I work really hard,often study late into the night!I’ve tried to talk to my mother,but she always said I have to work as hard like my brother does.My brother doesn’t study very hard,and he always gets excellent grades.It’s not fair!

  The only thing I like it is art.My teacher says I’m the best student she’s had for year.When I told my dad,all he said was,“You mustn’t waste your time in art.You must focus your mind on your lessons!”I’m feeling quite puzzling about what to do now.Would you please help me out?

  Thanks a lot!

  Yours sincerely,

  Lisa

  答案:

  Dear Mandy,

  I’m not doing well in my lessons at school,especial in maths.My dad says I must try hard because he wants me

  go to university.He thinks I’m lazy,but it’s not true.I work really hard,often study late into the night!I’ve tried to talk to my mother,but she always said I have to work as hard like my brother does.My brother doesn’t study very hard,and he always gets excellent grades.It’s not fair!

  The only thing I like

  is art.My teacher says I’m the best student she’s had for year.When I told my dad,all he said was,“You mustn’t waste your time in art.You must focus your mind on your lessons!”I’m feeling quite puzzling about what to do now.Would you please help me out?

  Thanks a lot!

  Yours sincerely,

  Lisa

  考點規范練22(選修8 Theme A)

   考點規范練第44頁 ?

  .閱讀理解

  A

  Away with words

  The Telegraph,an online news service,has teamed up with Saga,which provides products and services only for the over 50s,to hold a new competition to find the best travel writer.Three lucky winners will win a master class with two top Telegraph travel writers before traveling the world with Saga on one of three holidays of great comfort and pleasure.To enter,all you need to do is tell us something mysterious and wonderful about the world of travel—a favorite memory,a humorous tale,an unforgettable occasion or a sight worth writing about.

  What we are looking for

  You must be able to read not only those signs that help you find your way around but the ones that tell you how the locals tick.You must,in the words of Paul Theroux,an American travel writer,“describe exactly what you see and give it life with your imagination”.

  In this competition,you can do that in anything from 150 words to 500,but they should be your words,and fresh ones.We do expect you not to hide the truth or the facts about your experience.Beyond that,you can make the most of the freedom travel writing gives you.

  You’ll be editor as well as writer,so ensure those eyes are equally fresh when you check and recheck what you’ve written.We will make allowances for the occasional mistake,such as you have “fell” into a river.But we won’t put up with mistakes every few lines.

  Terms & conditions

  ?Competitors must be aged 50 years or older.

  ?The judging process is divided into two stages:entries will be hosted on the website for one month.The top 20 articles will then be selected by public vote.The top three winners will be chosen by three judges.

  ?The closing date for entries is August 15.

  【語篇導讀】本文是應用文。文章是一則旅游寫作比賽的通知。

  1.The prizes for winners include  .?

  A.three wonderful holidays

  B.the publication of their works

  C.a chance to learn from excellent writers

  D.an opportunity to work in the Telegraph

  答案:C

  解析:細節理解題。根據第一段中的“Three lucky winners will win a master class with two top Telegraph travel writers...”可知答案為C項。

  2.Apart from writing ability,the competitors need to be  .?

  A.brave and creative

  B.honest and careful

  C.friendly and humorous

  D.reliable and determined

  答案:B

  解析:推理判斷題。根據第三段中的“they should be your words,and fresh ones.We do expect you not to hide the truth or the facts about your experience.”可知,參賽者不能抄襲他人的文字,必須忠實于自己的經歷,由此可推測,參賽者需要誠實;根據第四段中的“You’ll be editor as well as writer,so ensure those eyes are equally fresh when you check and recheck what you’ve written...we won’t put up with mistakes every few lines.”可知,參賽者需要仔細,避免過多的錯誤。

  3.The final winners will be selected by  .?

  A.the public

  B.three chosen judges

  C.Paul Theroux

  D.two top Telegraph travel writers

  答案:B

  解析:細節理解題。根據最后一部分中的“The top three winners will be chosen by three judges.”可知答案為B項。

  4.What type of writing is this text?

  A.A travel guide. B.A writing guide.

  C.An announcement. D.An essay.

  答案:C

  解析:主旨大意題。通讀全文可知,本文是一則寫作比賽的通知,分別介紹了該比賽的主辦方、對參賽者的要求及其他條款。

  B

  Renaissance is a French word.It means ‘rebirth’.It’s a strange name for a period of history.What was it that was ‘reborn’ during the Renaissance?

  To answer this question,we need to look back at the time of the Roman Empire.At this time Roman artists,scientists and writers influenced by Greek ideas were the world’s most advanced.They had become skilled observers of the natural world around them,and had become experts in studying animals,plants,the human body or the stars and planets.They wrote down their ideas about what they saw,and based their theories about the world on their observations.

  During the fourth and fifth centuries the Roman Empire slowly broke down.Many of the Romans’ art and sculptures were destroyed and some manuscripts(原稿) were lost as well.But most importantly,some of the ancient attitudes were lost.A questioning approach to the world was replaced by an unquestioning one.

  Why did this happen?One reason was to do with the influence of the Christian Church.Through the thousand years following the fall of the Roman Empire,the Church controlled many aspects of life including education and learning.The Church ran all the universities and thought that the aim of a university should be to teach old ideas more clearly,not to introduce new ones.The scholars in the universities were expected to study God and heaven from the Bible and ancient books,rather than the world around them.

  Take medicine,for example.The main textbook for doctors had been written by a Greek doctor called Galen more than a thousand years earlier.But when Roger Bacon,a thirteenth-century priest(牧師),said that a new approach to medicine was needed—doctors should do their own original research instead of reading writers from the past such as Galen—the Church put him in prison.

  By the time of the fourteenth century,however,some parts of the Christian Church were becoming less strict about their ideas and there was a new state of mind among artists,doctors and scientists.People wanted to find out more about the world by studying it.This attitude of investigation had been common in classical scholars,and it was ‘reborn’ during the Renaissance.

  【語篇導讀】本文是說明文。“文藝復興”一詞來源于法語,意為“重生”,那么在文藝復興時期重生的是什么呢?本文給出了答案。

  5.We know from the text that scientists at the time of the Roman Empire believed in  .?

  A.their companions’ observations

  B.what they saw with their own eyes

  C.what they learned from the Greeks

  D.the most advanced theories at that time

  答案:B

  解析:細節理解題。根據第二段中的skilled observers及“They wrote down their ideas about what they saw,and based their theories about the world on their observations.”可知,羅馬帝國時期的科學家們善于觀察,他們相信自己看到的,并基于自己的觀察建立理論。

  6.We can infer that students in the Church-controlled universities might  .?

  A.have good memories

  B.change their beliefs

  C.be lacking in creativity

  D.be interested in astronomy

  答案:C

  解析:推理判斷題。根據第四段中的“the aim of a university should be to teach old ideas more clearly,not to introduce new ones...study God and heaven from the Bible and ancient books,rather than the world around them.”可知,在教會控制下的大學里,學生們只是機械地學習已有的知識,不去探究周圍的世界,這樣教育出來的學生必然缺乏創造力。

  7.Roger Bacon was put in prison because he  .?

  A.gave up being a priest

  B.challenged the Church

  C.did some research secretly

  D.showed no respect for Galen

  答案:B

  解析:細節理解題。根據倒數第二段內容可知,在教會的影響下,當時主要使用的醫學教科書是一千多年前蓋倫寫的。羅杰·培根對此提出了反對意見,他認為醫生應該自己作研究,而不是閱讀過去某個人寫的著作。正是因為羅杰·培根提出了與教會倡導相悖的意見,所以他被關進了監獄。

  8.The text probably comes from a book about  .?

  A.medicine B.history

  C.religion D.education

  答案:B

  解析:文章出處題。通讀全文可知,本文回答了“在文藝復興時期重生的是什么”的問題。有關文藝復興的話題屬于歷史的范疇,故選B項。

  Ⅱ.七選五

  Cheating scandal rocks India

  A lot of parents help their kids do homework and study for school.1.?

  A photographer in India’s Bihar state took a photo of dozens of parents risking their lives to help their 10th-graders cheat on tests.The parents climbed the walls of a four-story school to throw cheat sheets through the window for their children.

  2.  About 600 students were expelled(開除) from the school.And police had detained(拘留) more than 1,000 people connected with the scandal(丑聞).?

  The tests the Bihar students were taking are called board exams.These exams help determine who will be considered the top students in each class.India’s best universities will take only students with a 95 percent score or better.3.?

  Students who make it into India’s top universities have a much better chance of getting well-paid jobs.They can help their families by becoming doctors or engineers.Many of the students who don’t pursue(追求) these kinds of careers have a much more difficult time making money.

  4.  About 30 percent of its citizens are considered poor.In many parts of the country,a family of five might struggle to survive on as little as $80 a month.For students who do well,the exams can be a life-changing event for their families.?

  Few believe the Bihar incident will stop people from cheating on exams.Many students assume that because others are cheating,they also have to cheat to keep up.5.?

  Officials believe that new laws and policies will help only so much.To stop cheating,they say,people need to change their attitudes toward it.

  A.India has a high poverty rate.

  B.This cycle has proved very difficult to break.

  C.The exam season can be called cheating season.

  D.The government cannot stop cheating in exams.

  E.The serious cheating outbreak did not go unpunished.

  F.But the parents of some students in India have taken helping their kids to a new level.

  G.As a result,students throughout the country are under great pressure to do well on the tests.

  答案與解析:

  【語篇導讀】本文是議論文。文章介紹了印度學生的作弊丑聞并分析了學生們作弊的原因。

  1.F 解析:F項與上文的“A lot of parents help their kids do homework and study for school.”相呼應。

  2.E 解析:下文提到參與作弊的人受到了懲罰——部分學生被開除、一些人被拘留。故E項最恰當。

  3.G 解析:上文的“India’s best universities will take only students with a 95 percent score or better.”與G項是因果關系。

  4.A 解析:下文的“About 30 percent of its citizens are considered poor...survive on as little as $80 a month.”是對A項的詳細說明。

  5.B 解析:B項中的This cycle指代上文的“Many students assume that because others are cheating,they also have to cheat to keep up.”。

  Ⅲ.短文改錯

  (2024河南鄭州第二次質檢)

  Dear Mandy,

  I’m not doing well in my lessons at school,especial in maths.My dad says I must try hard because he wants me go to university.He thinks I’m lazy,but it’s not true.I work really hard,often study late into the night!I’ve tried to talk to my mother,but she always said I have to work as hard like my brother does.My brother doesn’t study very hard,and he always gets excellent grades.It’s not fair!

  The only thing I like it is art.My teacher says I’m the best student she’s had for year.When I told my dad,all he said was,“You mustn’t waste your time in art.You must focus your mind on your lessons!”I’m feeling quite puzzling about what to do now.Would you please help me out?

  Thanks a lot!

  Yours sincerely,

  Lisa

  答案:

  Dear Mandy,

  I’m not doing well in my lessons at school,especial in maths.My dad says I must try hard because he wants me

  go to university.He thinks I’m lazy,but it’s not true.I work really hard,often study late into the night!I’ve tried to talk to my mother,but she always said I have to work as hard like my brother does.My brother doesn’t study very hard,and he always gets excellent grades.It’s not fair!

  The only thing I like

  is art.My teacher says I’m the best student she’s had for year.When I told my dad,all he said was,“You mustn’t waste your time in art.You must focus your mind on your lessons!”I’m feeling quite puzzling about what to do now.Would you please help me out?

  Thanks a lot!

  Yours sincerely,

  Lisa

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      91在线视频播放| 日欧美一区二区| 亚洲成人一区二区在线观看| 在线观看日韩一区| 亚洲国产va精品久久久不卡综合| 欧美久久一二区| 国产在线精品一区二区不卡了 | 欧美a一区二区| 亚洲高清免费观看| 美腿丝袜亚洲三区| 日韩精品一区二区三区在线播放| 日韩一区欧美二区| 久久久噜噜噜久噜久久综合| 成人午夜精品在线| 亚洲一区二区五区| 欧美精品一区二区三区高清aⅴ| 99re8在线精品视频免费播放| 91精品国产全国免费观看 | 一级日本不卡的影视| 欧美日韩国产一二三| 国产最新精品免费| 亚洲精品你懂的| 久久免费午夜影院| 黄一区二区三区| www国产精品av| 欧美日韩精品免费| 99精品偷自拍| 国产精品一级黄| 美脚の诱脚舐め脚责91 | 精品国产伦理网| 欧美性生活影院| 9人人澡人人爽人人精品| 久热成人在线视频| 亚洲一区二区三区不卡国产欧美 | 午夜精品一区二区三区电影天堂 | 日本丶国产丶欧美色综合| 狠狠色丁香久久婷婷综合_中| 亚洲免费视频中文字幕| 久久久精品日韩欧美| 欧美va亚洲va在线观看蝴蝶网| 欧美亚州韩日在线看免费版国语版| 国产成人av资源| 国产露脸91国语对白| 极品瑜伽女神91| 久久草av在线| 激情久久久久久久久久久久久久久久| 日本不卡一二三| 日韩不卡免费视频| 强制捆绑调教一区二区| 日韩av电影天堂| 精油按摩中文字幕久久| 国精产品一区一区三区mba视频 | 六月丁香综合在线视频| 日韩高清一区在线| 天堂成人国产精品一区| 日韩中文字幕亚洲一区二区va在线| 亚洲一二三级电影| 午夜精品久久久久久久久久| 亚洲综合色在线| 日韩专区欧美专区| 久久精品国产亚洲高清剧情介绍| 美女视频黄 久久| 国产精品1024久久| 99久久99久久免费精品蜜臀| 色婷婷亚洲精品| 91精品国产综合久久香蕉的特点 | 国产成人免费av在线| 成人免费视频网站在线观看| 97久久超碰精品国产| 欧美三区在线观看| 日韩精品一区在线| 国产精品理伦片| 一区二区三区在线视频观看| 亚洲午夜av在线| 美腿丝袜一区二区三区| 亚洲五码中文字幕| 国产精品自拍在线| 色视频一区二区| 精品国产乱码久久久久久图片| 国产精品高潮久久久久无| 日韩午夜激情av| 日韩亚洲欧美在线| 久久精品这里都是精品| 亚洲婷婷综合久久一本伊一区| 一区二区三区四区视频精品免费| 亚洲成av人在线观看| 老汉av免费一区二区三区 | 国产精品资源在线| 一本色道久久综合精品竹菊| 欧美一区二区三区思思人| 欧美高清在线一区| 午夜电影久久久| 成av人片一区二区| 欧美一区二区黄| **欧美大码日韩| 国精产品一区一区三区mba桃花| 色婷婷综合在线| 久久亚区不卡日本| 亚洲一区二区三区在线看| 国产麻豆成人精品| 91麻豆精品国产91久久久| 中国色在线观看另类| 蜜桃久久久久久久| 欧美一级欧美三级在线观看 | 6080国产精品一区二区| 久久精品视频一区二区三区| 一区二区三区在线视频观看| 久国产精品韩国三级视频| 在线视频观看一区| 一色桃子久久精品亚洲| 精品综合免费视频观看| 在线成人免费视频| 一区二区三区四区中文字幕| 高清国产一区二区| 亚洲精品在线免费播放| 亚洲素人一区二区| 亚洲人成亚洲人成在线观看图片 | 精品系列免费在线观看| 制服.丝袜.亚洲.中文.综合| 亚洲乱码国产乱码精品精可以看| 东方aⅴ免费观看久久av| 精品国产91乱码一区二区三区| 日韩精品一级中文字幕精品视频免费观看| 91在线看国产| 亚洲欧洲av在线| 色综合咪咪久久| 17c精品麻豆一区二区免费| 国产成人av福利| 欧美激情一区二区三区在线| 国产69精品久久99不卡| 国产精品美女久久久久久2018| jizzjizzjizz欧美| 亚洲尤物在线视频观看| 欧美二区乱c少妇| 老司机精品视频在线| 久久久精品综合| 91一区二区在线| 夜夜亚洲天天久久| 欧美日韩国产免费一区二区| 日本麻豆一区二区三区视频| 欧美成人一级视频| 成人免费电影视频| 亚洲欧美成aⅴ人在线观看| 欧美性猛交一区二区三区精品| 亚洲一区二区三区四区五区中文| 精品污污网站免费看| 蜜臀av一区二区三区| 国产欧美日韩综合| 91福利在线看| 日韩精品一二三四| 国产欧美日韩三区| 在线观看国产日韩| 看片的网站亚洲| 国产精品日日摸夜夜摸av| 在线亚洲高清视频| 麻豆精品国产传媒mv男同 | 成人高清免费在线播放| 一区二区三区在线观看动漫| 91精品中文字幕一区二区三区| 国产乱码字幕精品高清av | 日韩欧美二区三区| 91在线云播放| 蜜桃视频一区二区三区| 国产精品国产三级国产aⅴ无密码| 91蜜桃婷婷狠狠久久综合9色| 天堂va蜜桃一区二区三区| 国产精品美女久久久久aⅴ国产馆| 欧美日本免费一区二区三区| 国产福利一区二区| 日韩精品亚洲一区| 亚洲免费色视频| 久久久www成人免费无遮挡大片| 欧美日韩三级视频| 成人美女视频在线看| 久久精品国产久精国产| 亚洲午夜久久久久久久久久久 | 欧美另类z0zxhd电影| 国产高清亚洲一区| 秋霞电影一区二区| 亚洲精品国产视频| 中文一区在线播放| 精品国产91乱码一区二区三区| 欧美日韩欧美一区二区| 99在线视频精品| 国产不卡一区视频| 国产麻豆成人传媒免费观看| 亚瑟在线精品视频| 一区二区三区在线观看视频| 日本一区二区三区在线不卡| 日韩欧美国产小视频| 91精品国产免费久久综合| 欧美性大战久久久久久久| 97久久久精品综合88久久| 成人福利视频网站| 国产精品99久久久久| 国产一区在线精品| 精品一区二区久久久| 美脚の诱脚舐め脚责91 | 国产精品亚洲视频| 国产美女在线观看一区|