国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語精品專題必做練習(xí):閱讀理解(13)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語精品專題必做練習(xí):閱讀理解(13)

  A

  Even at school there had been an unhealthy competition between George and Richard.

  “I’ll be the first millionaire in Coleford!” Richard used to boast.

  “And you’ll be sorry you knew me,” George would reply “because I’ll be the best lawyer in town!”

  George never did become a lawyer and Richard never made any money. Instead both men opened bookshops on opposite sides of Coleford High Street. It was hard to make money from books, which made the competition between them worse.

  Now with only one bookshop in town, business was better for George. But sometimes he sat in his narrow , old kitchen and gazed out of the dirty window , thinking about his former rival (競爭對手)。Perhaps he missed him?

  George was very interested in old dictionaries, He’d recently found a collector in Australia who was selling a rare first edition. When the parcel arrived, the book was in perfect condition and George was delighted. But while he was having lunch, George glanced at the photo in the newspaper that the book had been wrapped in. He was astonished—the smiling face was older than he remembered but unmistakable! Trembling, George started reading.

  “Bookends have bought ten bookstores from their rivals Dylans. The company, owned by multi-millionaire Richard Pike, is now the largest bookseller in Australia. ”

  65. George and Rivhard were

  at school.

  A. roommates

  B. good friends

  C. competitors

  D. booksellers

  66. How did George feel about Richard after his disappearance?

  A. He envied Richard’s marriage.

  B. He thought of Richard from time to time.

  C. He felt lucky with no rival in town.

  D. He was guilty of Richard’s death.

  67. George got information about Richard from

  .

  A. a dictionary collector in Australia

  B. the latter’s rivals Dylans

  C. a rare first edition of a dictionary

  D. the wrapping paper of a book

  68. What happened to George and Richard in the end?

  A. Both George and Richard became millionaires.

  B. Both of them realized their original ambitions.

  C. George established a successful business white Richard was missing.

  D. Richard became a millionaire while George had no great success.B

  B

  For years Tom Anderson's life was withered(枯萎) up by the memory of his part in an outdoor adventure that resulted in the death of one of his classmates. He and his wife separated after six years of marriage. Then the news about Tom changed. His wife Betty came back; he earned a fine position in a company.

  One day he told me what had changed his life: I used to think, ‘Nothing can undo what I have done.’ The thought of my guilt would stop me in the middle of a smile or a handshake. It put a wall between my wife and me. Then I had an unexpected visit from the person I feared most to see —the mother of the college classmate who died. “Years ago”, she said, “I found it in my heart, through prayer, to

  . Betty forgave you. So did your friends and employers.” She paused, and then said strictly, “You are the one person who hasn’t forgiven Tom Anderson. Who do you think you are to stand out against the people of this town and the Lord Almighty?” “I looked into her eyes and found there a kind of permission to be the person I might have been if her boy had lived. For the first time in my adult life I felt worthy to love and be loved.?aIt is only through forgiveness of our mistakes that we gain the freedom to learn from experience. But forgiving our shortcomings doesn't mean ignoring that they exist. On the contrary, it means facing them honestly, realistically. Unless you forgive, you cannot love. And without love, life has no meaning. Forgiveness is a good quality.

  76. What is the best title of this passage? (Within 10 words)

  77. Fill in the blank with proper words to complete the sentence in paragraph 2? (Within 5 words)

  78. Which sentence in the passage can be replaced by the following one?

  I would hold back my smile and stop shaking hands with people at the thought of my fault in the adventure.

  79. What would you do when someone does something wrong to you indeliberately? Why? (within 30 words)

  80. Translate the underlined sentence in the last paragraph into Chinese.

  C

  (2024屆·西安市質(zhì)量檢測)

  More than half of rich Americans have not shown their full wealth to their children,a new survey showed last Tuesday.

  The survey,published by the Bank of America,studied the rich with $3 million or more in assets.It found that “surprisingly few of those surveyed have well-developed plans to preserve and pass on their assets to their children”.

  The majority of the 457 people surveyed are self-made,first-generation rich.Fifty-two percent of parents have chosen not to tell their children just how wealthy they are,and 15 percent have given away nothing about the family wealth.One in three parents said they had never thought to do it.

  They are worried that their children would become lazy,spend money freely,make bad decisions and even become a target for gold diggers.

  Only 34 percent strongly agreed that their children would be able to handle any inheritance (遺產(chǎn)) they plan to leave them.

  “There is an expectation about the wealthy parents that they have a responsibility to pass down their fortune to the next generation,” said Sallie Krawcheck,president of the Global Wealth and Investment Management of the Bank of America.“Our research,however,uncovered changing views of what one generation owes the next.”

  The trend is led by the world’s richest man Bill Gates,who promised in 2008 that he would leave his $58 billion fortune to the charity started by him and his wife,the Bill and Malinda Gates Foundation (基金會),and not to his children.

  “We want to give it back to society in the way that it will have the most positive impact,” he said.

  Of his plans for his children,Gates said:“I will give the kids some money but not a meaningful percentage...they will need to work but they will feel reasonably taken care of.”

  5.We can learn from the passage that________.

  A.rich parents may not know how to manage their inheritance

  B.rich parents don’t equal rich kids,at least in the US

  C.American children don’t get to inherit their parents’ wealth

  D.poor children don’t expect themselves to be as rich as their parents

  6.According to the survey,most rich Americans________.

  A.think they owe their children nothing

  B.think it best to give their money back to society

  C.doubt their children’s ability to handle wealth

  D.a(chǎn)re confident of their children’s ability to handle wealth

  7.The underlined word “they” in Paragraph 6 refers to________.

  A.responsible children

  B.Bill Gates and his wife

  C.first-generation rich

  D.rich parents

  8.From the last paragraph,we can see that Bill Gates wants to show________.

  A.the trend of leaving no inheritance to children

  B.the positive impact of charity on society

  C.the way of giving back to society

  D.the importance of independence for childrenD

  I moved into the dormitory today—an ugly building and near a busy main road too.My room is small but quite pleasant.I must get some posters for the walls, though. met a few fellow students at supper (the food was awful!)They all look much younger than me.They are, of course!

  Oct.07

  Lectures began last Monday.So far they haven't been very interesting (except for the man who lectures on drama.He's first class).Personally, I'd much rather go to the library and read, but I have to attend ten lectures a week.Those are the "rules"! Well, at least you meet people there.

  Oct.12

  I realiy don't like life in the dormitory at all.The food is bad and the students are noisy.They stay up half the night and play games just outside my room.When on earth do they sleep? When do they work? Besides, I don't like my room.It's just like living in a box! It looks even smaller now, with the posters on the wall.I am wondering how long it will he before I can feel as comfortable as I did living in my high school dormitory.

  Oct.26

  to my supervisor today.She listened—but that was about all."You have to go to lectures, you know, Ann," she lold me.''And the dormitory is cheap and convenient." "Cheap and convenient"! Well.il isn't "cheap" if you can't eat the food and it isn't "convenient" if you can't sleep at night!

  Oct.30

  I can’t believe it ! Three other students—I met them at a lecture and they' re all about my own age—have invited me to share a flat with them.It's in an old house and it has its own kitchen, so

  we can cook for ourselves.And my room—righy at the top of the house—is fantastic!

  Nov.10

  I moved into my new room last Sunday.I feel really happy.Life is going to be so much more fun from now on!56.The above writing is diary entries of

  .

  A.a(chǎn) high school student's spring semester

  B.a(chǎn) high school student's fall semester

  C.a(chǎn) college student's spring semester

  D.a(chǎn) college student's fall semester

  57.Which of the following is NOT

  the reason why the writer disliked the first dormitory?

  A.It was messy.

  B.It was small.

  C.It was noisy.

  D.The food was bad.

  58.Which of the following statements about the writer's teachers and lectures is RIGHT?

  A.She benefited a lot from the talk with the supervisor.

  B.She didn't like any of the lectures there.

  C.She liked the lectures by the drama teacher.

  D.She found all the lectures were interesting.

  59.The event happening on Oct.30 can be thought of as a ___.

  A.nightmare

  B.turning point

  C.lesson

  D.disappointment

  60.The writer likes the new room very much because ______.

  A.she will have some seniors help with the studies

  B.she won't have to bear terrible dormitory foods

  C.she won't have to go a long way to attend lectures

  D.she will pay less rent than she did living in the dorm

  【答案】C。

  【解析】推理判斷題。由前三段話可知答案,尤其是第一段中的an unhealthy competition可知答案為:C。

  【答案】B。

  【解析】細節(jié)判斷題。由第五段話Now with only one bookshop in town, business was better for George. But sometimes he sat in his narrow , old kitchen and gazed out of the dirty window , thinking about his former rival (競爭對手)。Perhaps he missed him?中的sometimes可知答案。

  【答案】D

  【解析】細節(jié)判斷題。由倒數(shù)第二段中的:But while he was having lunch, George glanced at the photo in the newspaper that the book had been wrapped in可知答案。

  【答案】D。

  【解析】推理判斷題。由最后一段話可知,Richard成為了millionaire,而George仍然是一個小書店的老板。

  76. Forgiveness is a good quality.

  77. forgive you

  78. The thought of my guilt would stop me in the middle of a smile or a handshake.

  79. (One possible answer) I would surely forgive him because through forgiveness, a person would soon get out of his disturbance and learn from his mistakes and the kindness is sure to pass on.

  80. 但是,原諒我們的過失并不意味著無視其存在,而是要誠實地、現(xiàn)實地面對它們。

  C

  語篇解讀: 調(diào)查表明,大部分美國富人不愿向孩子炫富,甚至不打算將豐厚的資產(chǎn)傳給后代。

  5.解析: 推理判斷題。第二段的后半部分提到在被調(diào)查的美國富人中,幾乎沒有人計劃為他們的孩子保留資產(chǎn)或者將資產(chǎn)傳給孩子,由此可推斷在美國,父母富有并不意味著孩子富有。

  答案: B

  6.解析: 推理判斷題。根據(jù)第四段內(nèi)容可推知,大部分美國富人懷疑他們的孩子處理財富的能力。

  答案: C

  7.解析: 猜測詞義題。人們期望富裕的父母把他們的財富傳給下一代,此處they指代的是畫線詞前面的“the wealthy parents”,即“rich parents”。

  答案: D

  8.解析: 推理判斷題。根據(jù)本段中比爾·蓋茨所說的話可推知,他更強調(diào)孩子的個人奮斗,認為培養(yǎng)孩子的自立很重要。

  答案: D

  A

  Even at school there had been an unhealthy competition between George and Richard.

  “I’ll be the first millionaire in Coleford!” Richard used to boast.

  “And you’ll be sorry you knew me,” George would reply “because I’ll be the best lawyer in town!”

  George never did become a lawyer and Richard never made any money. Instead both men opened bookshops on opposite sides of Coleford High Street. It was hard to make money from books, which made the competition between them worse.

  Now with only one bookshop in town, business was better for George. But sometimes he sat in his narrow , old kitchen and gazed out of the dirty window , thinking about his former rival (競爭對手)。Perhaps he missed him?

  George was very interested in old dictionaries, He’d recently found a collector in Australia who was selling a rare first edition. When the parcel arrived, the book was in perfect condition and George was delighted. But while he was having lunch, George glanced at the photo in the newspaper that the book had been wrapped in. He was astonished—the smiling face was older than he remembered but unmistakable! Trembling, George started reading.

  “Bookends have bought ten bookstores from their rivals Dylans. The company, owned by multi-millionaire Richard Pike, is now the largest bookseller in Australia. ”

  65. George and Rivhard were

  at school.

  A. roommates

  B. good friends

  C. competitors

  D. booksellers

  66. How did George feel about Richard after his disappearance?

  A. He envied Richard’s marriage.

  B. He thought of Richard from time to time.

  C. He felt lucky with no rival in town.

  D. He was guilty of Richard’s death.

  67. George got information about Richard from

  .

  A. a dictionary collector in Australia

  B. the latter’s rivals Dylans

  C. a rare first edition of a dictionary

  D. the wrapping paper of a book

  68. What happened to George and Richard in the end?

  A. Both George and Richard became millionaires.

  B. Both of them realized their original ambitions.

  C. George established a successful business white Richard was missing.

  D. Richard became a millionaire while George had no great success.B

  B

  For years Tom Anderson's life was withered(枯萎) up by the memory of his part in an outdoor adventure that resulted in the death of one of his classmates. He and his wife separated after six years of marriage. Then the news about Tom changed. His wife Betty came back; he earned a fine position in a company.

  One day he told me what had changed his life: I used to think, ‘Nothing can undo what I have done.’ The thought of my guilt would stop me in the middle of a smile or a handshake. It put a wall between my wife and me. Then I had an unexpected visit from the person I feared most to see —the mother of the college classmate who died. “Years ago”, she said, “I found it in my heart, through prayer, to

  . Betty forgave you. So did your friends and employers.” She paused, and then said strictly, “You are the one person who hasn’t forgiven Tom Anderson. Who do you think you are to stand out against the people of this town and the Lord Almighty?” “I looked into her eyes and found there a kind of permission to be the person I might have been if her boy had lived. For the first time in my adult life I felt worthy to love and be loved.?aIt is only through forgiveness of our mistakes that we gain the freedom to learn from experience. But forgiving our shortcomings doesn't mean ignoring that they exist. On the contrary, it means facing them honestly, realistically. Unless you forgive, you cannot love. And without love, life has no meaning. Forgiveness is a good quality.

  76. What is the best title of this passage? (Within 10 words)

  77. Fill in the blank with proper words to complete the sentence in paragraph 2? (Within 5 words)

  78. Which sentence in the passage can be replaced by the following one?

  I would hold back my smile and stop shaking hands with people at the thought of my fault in the adventure.

  79. What would you do when someone does something wrong to you indeliberately? Why? (within 30 words)

  80. Translate the underlined sentence in the last paragraph into Chinese.

  C

  (2024屆·西安市質(zhì)量檢測)

  More than half of rich Americans have not shown their full wealth to their children,a new survey showed last Tuesday.

  The survey,published by the Bank of America,studied the rich with $3 million or more in assets.It found that “surprisingly few of those surveyed have well-developed plans to preserve and pass on their assets to their children”.

  The majority of the 457 people surveyed are self-made,first-generation rich.Fifty-two percent of parents have chosen not to tell their children just how wealthy they are,and 15 percent have given away nothing about the family wealth.One in three parents said they had never thought to do it.

  They are worried that their children would become lazy,spend money freely,make bad decisions and even become a target for gold diggers.

  Only 34 percent strongly agreed that their children would be able to handle any inheritance (遺產(chǎn)) they plan to leave them.

  “There is an expectation about the wealthy parents that they have a responsibility to pass down their fortune to the next generation,” said Sallie Krawcheck,president of the Global Wealth and Investment Management of the Bank of America.“Our research,however,uncovered changing views of what one generation owes the next.”

  The trend is led by the world’s richest man Bill Gates,who promised in 2008 that he would leave his $58 billion fortune to the charity started by him and his wife,the Bill and Malinda Gates Foundation (基金會),and not to his children.

  “We want to give it back to society in the way that it will have the most positive impact,” he said.

  Of his plans for his children,Gates said:“I will give the kids some money but not a meaningful percentage...they will need to work but they will feel reasonably taken care of.”

  5.We can learn from the passage that________.

  A.rich parents may not know how to manage their inheritance

  B.rich parents don’t equal rich kids,at least in the US

  C.American children don’t get to inherit their parents’ wealth

  D.poor children don’t expect themselves to be as rich as their parents

  6.According to the survey,most rich Americans________.

  A.think they owe their children nothing

  B.think it best to give their money back to society

  C.doubt their children’s ability to handle wealth

  D.a(chǎn)re confident of their children’s ability to handle wealth

  7.The underlined word “they” in Paragraph 6 refers to________.

  A.responsible children

  B.Bill Gates and his wife

  C.first-generation rich

  D.rich parents

  8.From the last paragraph,we can see that Bill Gates wants to show________.

  A.the trend of leaving no inheritance to children

  B.the positive impact of charity on society

  C.the way of giving back to society

  D.the importance of independence for childrenD

  I moved into the dormitory today—an ugly building and near a busy main road too.My room is small but quite pleasant.I must get some posters for the walls, though. met a few fellow students at supper (the food was awful!)They all look much younger than me.They are, of course!

  Oct.07

  Lectures began last Monday.So far they haven't been very interesting (except for the man who lectures on drama.He's first class).Personally, I'd much rather go to the library and read, but I have to attend ten lectures a week.Those are the "rules"! Well, at least you meet people there.

  Oct.12

  I realiy don't like life in the dormitory at all.The food is bad and the students are noisy.They stay up half the night and play games just outside my room.When on earth do they sleep? When do they work? Besides, I don't like my room.It's just like living in a box! It looks even smaller now, with the posters on the wall.I am wondering how long it will he before I can feel as comfortable as I did living in my high school dormitory.

  Oct.26

  to my supervisor today.She listened—but that was about all."You have to go to lectures, you know, Ann," she lold me.''And the dormitory is cheap and convenient." "Cheap and convenient"! Well.il isn't "cheap" if you can't eat the food and it isn't "convenient" if you can't sleep at night!

  Oct.30

  I can’t believe it ! Three other students—I met them at a lecture and they' re all about my own age—have invited me to share a flat with them.It's in an old house and it has its own kitchen, so

  we can cook for ourselves.And my room—righy at the top of the house—is fantastic!

  Nov.10

  I moved into my new room last Sunday.I feel really happy.Life is going to be so much more fun from now on!56.The above writing is diary entries of

  .

  A.a(chǎn) high school student's spring semester

  B.a(chǎn) high school student's fall semester

  C.a(chǎn) college student's spring semester

  D.a(chǎn) college student's fall semester

  57.Which of the following is NOT

  the reason why the writer disliked the first dormitory?

  A.It was messy.

  B.It was small.

  C.It was noisy.

  D.The food was bad.

  58.Which of the following statements about the writer's teachers and lectures is RIGHT?

  A.She benefited a lot from the talk with the supervisor.

  B.She didn't like any of the lectures there.

  C.She liked the lectures by the drama teacher.

  D.She found all the lectures were interesting.

  59.The event happening on Oct.30 can be thought of as a ___.

  A.nightmare

  B.turning point

  C.lesson

  D.disappointment

  60.The writer likes the new room very much because ______.

  A.she will have some seniors help with the studies

  B.she won't have to bear terrible dormitory foods

  C.she won't have to go a long way to attend lectures

  D.she will pay less rent than she did living in the dorm

  【答案】C。

  【解析】推理判斷題。由前三段話可知答案,尤其是第一段中的an unhealthy competition可知答案為:C。

  【答案】B。

  【解析】細節(jié)判斷題。由第五段話Now with only one bookshop in town, business was better for George. But sometimes he sat in his narrow , old kitchen and gazed out of the dirty window , thinking about his former rival (競爭對手)。Perhaps he missed him?中的sometimes可知答案。

  【答案】D

  【解析】細節(jié)判斷題。由倒數(shù)第二段中的:But while he was having lunch, George glanced at the photo in the newspaper that the book had been wrapped in可知答案。

  【答案】D。

  【解析】推理判斷題。由最后一段話可知,Richard成為了millionaire,而George仍然是一個小書店的老板。

  76. Forgiveness is a good quality.

  77. forgive you

  78. The thought of my guilt would stop me in the middle of a smile or a handshake.

  79. (One possible answer) I would surely forgive him because through forgiveness, a person would soon get out of his disturbance and learn from his mistakes and the kindness is sure to pass on.

  80. 但是,原諒我們的過失并不意味著無視其存在,而是要誠實地、現(xiàn)實地面對它們。

  C

  語篇解讀: 調(diào)查表明,大部分美國富人不愿向孩子炫富,甚至不打算將豐厚的資產(chǎn)傳給后代。

  5.解析: 推理判斷題。第二段的后半部分提到在被調(diào)查的美國富人中,幾乎沒有人計劃為他們的孩子保留資產(chǎn)或者將資產(chǎn)傳給孩子,由此可推斷在美國,父母富有并不意味著孩子富有。

  答案: B

  6.解析: 推理判斷題。根據(jù)第四段內(nèi)容可推知,大部分美國富人懷疑他們的孩子處理財富的能力。

  答案: C

  7.解析: 猜測詞義題。人們期望富裕的父母把他們的財富傳給下一代,此處they指代的是畫線詞前面的“the wealthy parents”,即“rich parents”。

  答案: D

  8.解析: 推理判斷題。根據(jù)本段中比爾·蓋茨所說的話可推知,他更強調(diào)孩子的個人奮斗,認為培養(yǎng)孩子的自立很重要。

  答案: D

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計 職業(yè)培訓(xùn) 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      婷婷综合在线观看| 欧美日韩黄视频| 国产一区二区三区久久久| 国产麻豆91精品| 在线中文字幕一区| 久久久99精品免费观看不卡| 一区二区三区小说| 国内外成人在线视频| 一本大道av一区二区在线播放| 3751色影院一区二区三区| 国产精品久久久久久久久久免费看 | 亚洲国产日韩a在线播放| 国产乱码精品一区二区三区av | 亚洲高清久久久| 国产麻豆视频精品| 欧美日韩电影一区| 亚洲精品欧美激情| 不卡电影一区二区三区| 日韩精品综合一本久道在线视频| 亚洲另类在线制服丝袜| 国产成人精品免费网站| 精品国产亚洲在线| 日韩av一二三| 欧美欧美欧美欧美| 亚洲自拍偷拍欧美| 色婷婷一区二区| 亚洲色图色小说| 99国产一区二区三精品乱码| 国产亚洲成aⅴ人片在线观看 | 成人国产亚洲欧美成人综合网| 日韩一区二区免费电影| 亚洲国产美国国产综合一区二区| 91女厕偷拍女厕偷拍高清| 欧美激情在线一区二区三区| 国产乱子轮精品视频| 久久人人97超碰com| 美国十次综合导航| 日韩欧美中文字幕公布| 久久国产精品色婷婷| 日韩美女一区二区三区四区| 美女任你摸久久| 欧美成人a在线| 韩国三级电影一区二区| 久久久久九九视频| 成人精品gif动图一区| 国产精品久久久久久久久久久免费看 | 亚洲一区视频在线| 色哦色哦哦色天天综合| 亚洲美女淫视频| 欧美日韩一级片在线观看| 午夜在线电影亚洲一区| 欧美一区二区在线视频| 日本视频一区二区| 欧美成人女星排行榜| 国产高清在线精品| 国产精品福利在线播放| 在线观看成人免费视频| 首页欧美精品中文字幕| 2020国产精品| 99久久久国产精品免费蜜臀| 一区二区三区日本| 日韩精品中午字幕| 国产成人在线免费观看| 中文字幕一区二区在线观看| 欧美系列日韩一区| 久久超碰97人人做人人爱| 国产欧美日韩综合| 91精品福利视频| 日韩精品成人一区二区三区| 久久综合色8888| 日本高清免费不卡视频| 欧美a一区二区| 中文字幕永久在线不卡| 91精品国产日韩91久久久久久| 蜜臀a∨国产成人精品| 久久久久高清精品| 色婷婷久久久久swag精品| 美国三级日本三级久久99| 欧美激情综合在线| 欧美影院一区二区| 国产九九视频一区二区三区| 亚洲欧洲av一区二区三区久久| 色婷婷综合久色| 国产曰批免费观看久久久| 一区二区三区在线观看动漫 | 国内外精品视频| 中文字幕一区在线| 欧美成人高清电影在线| 欧美日韩国产高清一区| 成人精品亚洲人成在线| 日韩av一级片| 一区二区三区欧美| 欧美激情一区二区三区蜜桃视频| 欧美网站大全在线观看| 成人免费视频caoporn| 奇米影视在线99精品| 亚洲另类在线制服丝袜| 国产蜜臀av在线一区二区三区 | 美女视频黄频大全不卡视频在线播放| 一区免费观看视频| 2019国产精品| 91精品国产一区二区| 色先锋久久av资源部| 成人综合激情网| 国产真实乱偷精品视频免| 日韩一区精品字幕| 亚洲成人免费电影| 亚洲色图制服丝袜| 中文字幕成人网| 国产婷婷一区二区| 久久嫩草精品久久久久| 日韩视频免费观看高清在线视频| 日本韩国精品在线| 色综合久久88色综合天天免费| 国产一区二区三区四区五区入口| 午夜av电影一区| 亚洲福中文字幕伊人影院| 自拍av一区二区三区| 中文字幕精品综合| 亚洲国产精品v| 中文字幕日韩一区| 自拍偷拍国产精品| 亚洲免费在线观看| 亚洲综合男人的天堂| 亚洲一区二区三区在线| 亚洲国产成人91porn| 视频一区国产视频| 免费在线观看日韩欧美| 秋霞成人午夜伦在线观看| 日本中文在线一区| 美女视频黄 久久| 九九精品视频在线看| 激情小说欧美图片| 国产成人免费在线观看| 波多野结衣欧美| 在线观看欧美精品| 91麻豆精品国产| 精品国精品国产| 中文字幕免费一区| 亚洲一区影音先锋| 免费成人结看片| 久久精品99国产精品| 国产成人综合在线| 色偷偷一区二区三区| 欧美日本一道本| 日韩欧美一级片| 久久精品无码一区二区三区| 国产人妖乱国产精品人妖| 国产精品免费观看视频| 亚洲尤物视频在线| 麻豆免费精品视频| 成人午夜激情在线| 欧美体内she精高潮| 日韩欧美一区二区视频| 中文av字幕一区| 亚洲综合免费观看高清完整版在线 | 欧美极品xxx| 亚洲福利视频导航| 国产做a爰片久久毛片| 99久久婷婷国产| 日韩欧美一区电影| 国产精品久久久久久久久图文区 | 91麻豆精品国产91久久久更新时间 | 91免费观看在线| 日韩一级二级三级精品视频| 国产精品乱子久久久久| 亚洲1区2区3区视频| 国产精品18久久久久久久久| 日本高清无吗v一区| 久久中文娱乐网| 亚洲国产wwwccc36天堂| 成人性视频网站| 69堂亚洲精品首页| 亚洲免费观看高清| 国产精品2024| 91精品欧美综合在线观看最新| 国产精品久久看| 免播放器亚洲一区| 日本高清不卡aⅴ免费网站| 久久网这里都是精品| 亚洲超碰精品一区二区| 成人美女在线视频| 精品福利一区二区三区免费视频| 一区二区三区高清在线| 国产成人综合视频| 欧美电影免费观看完整版| 一区二区免费看| 成人a免费在线看| 精品欧美久久久| 亚洲成在线观看| 色综合婷婷久久| 国产欧美日韩不卡| 精品一区中文字幕| 日韩一区和二区| 丝袜亚洲精品中文字幕一区| 在线中文字幕一区| 亚洲视频每日更新| 99久久久免费精品国产一区二区| 久久久青草青青国产亚洲免观| 免费国产亚洲视频|