国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆江蘇宿遷宿豫中學(xué)高考英語專題復(fù)習(xí)精練:閱讀理解(2)

雕龍文庫 分享 時(shí)間: 收藏本文

2024屆江蘇宿遷宿豫中學(xué)高考英語專題復(fù)習(xí)精練:閱讀理解(2)

  閱讀理解(2)

  A

  I was living in Sao Paulo, Brazil. It is a huge city, with more people living in it than in my whole country

  (Hungary,which has a population of 10 million). We rented a flat in a community, but there was a shanty town(貧民區(qū))quite near.

  For several months I didn't have a car, so three times a week, I used public transportation to go to the city centre.During these trips, I would ride with the people who took the same bus from the shanty town to go to work.

  When I got on the bus, all the seats were already taken.But when people saw that my bag was heavy (full of books),

  they offered to hold it on their lap to make me feel lighter.

  At first, I was shocked. Then I realized that these people had absolutely no intention to steal from me:

  they only

  wanted to help.

  Once, on my way back, I had to wait for a long time at a bus stop. I was alone, except for a woman who was apparently very poor.

  She carried a small paper bag of popcorn and nothing else.

  While we were waiting, she walked over and offered me some popcorn. I thanked her, but didn't want to help myself to it.

  She then repeatedly insisted that I take from what was evidently her only food.

  That was

  the

  first

  time

  I

  thought

  about

  how people who have almost nothing,

  are sometimes able to share what they have much more “easily”

  than those who own a lot.I wonder if it's true that the more you have,

  the bigger the burden is,and the more difficult to share anything with others.

  I was so moved by that woman's simple generosity that day. I clearly had more than she did, but she naturally and joyfully shared what she had with me nevertheless.

  1.Where did the author live?

  A. In Hungary.

  B. In the centre of Sao Paulo.

  C. In a shanty town of Sao Paulo.

  D. In a community near to a shanty town.

  2.Why the author were shocked when people offered to help carry his heavy bag at first?

  A. Because they would borrow his important books.

  B. Because he hadn't met this kind of things.

  C. Because they weren't familiar with him

  D. Because he thought they would steal his books.

  3.What happened at the bus stop on the author's way home?

  A. A poor woman ate popcorn without inviting him.

  B. A poor woman insisted on sharing her popcorn with him.

  C. He offered a poor woman some popcorn to eat.

  D. He provided his books to a poor woman to read.

  4.From the passage,we know that________.

  A.sharing things with rich people brings opportunities to earn money

  B.people who have almost nothing must be the most generous people

  C.sharing things with other people doesn't depend on whether you are rich or poor

  D.people who own a lot must be the most generous people

  [文章大意] 本文是一篇記敘文,講述了作者在巴西的圣保羅生活時(shí),遇見的那些善良的人和那些感人的事情。

  1.D。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段中的“I was living in Sao Paulo, Brazil.”和“We rented a flat in a community, but there was a shanty town(貧民區(qū))quite near.”可知,作者居住在巴西圣保羅的一個(gè)社區(qū),但離一個(gè)貧民區(qū)很近。

  2.D。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第三段中的“Then I realized that these people had absolutely no intention to steal from me:they only wanted to help.”我意識(shí)到這些人完全沒有要偷我的東西的意圖,他們只是想幫助我。可知,作者剛開始感到震驚是因?yàn)樗`解了這些人,以為他們要偷他的書。

  3.B。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章倒數(shù)第三段中的“She then repeatedly insisted that I take from what was evidently her only food.”可知答案選B項(xiàng)。

  4.C。推理判斷題。根據(jù)文章內(nèi)容,尤其是最后兩段可知,與別人分享東西,與貧富無關(guān)。故選C項(xiàng)。

  B

  “Indeed,” George Washington wrote in his diary in 1785, “some kind of fly, or bug, had begun to eat the leaves before I left home.”

  But the father of America was not the father of

  bug. When Washington wrote

  that,

  Englishmen

  had

  been referring to insects as bugs for more than a century, and Americans had already created lightning-bug (熒火蟲). But the English were soon to stop using the bugs in their language, leaving it to the Americans to call a bug a bug in the nineteenth and twentieth centuries.

  The American bug could also be a person, referring to someone who was crazy about a particular activity. Although fan

  became the usual term, sports fans used to be called racing bugs, baseball bugs, and the like.

  Or the bug could be a small machine or object, for example, a bug-shaped car. The bug could also be a burglar alarm, from which comes the expression to bug, that is,“to install(安裝) an alarm”. Now it means a small piece of equipment that people use for listening secretly to others' conversations. Since the 1840s, to bug has long meant “to cheat”,

  and since the 1940s it has been annoying.

  We also know the bug as a flaw in a computer program or other design. That meaning dates back to the time of Thomas Edison. In 1878 he explained bugs as

  “l(fā)ittle problems and difficulties” that required months of study and labor to overcome in developing a successful product. In 1889 it was recorded that Edison “had been up the two previous nights discovering ‘a(chǎn) bug’ in his invented record player.”

  5.We learn from Paragraph 1 that

  ________.

  A. Americans had difficulty in learning to use the word bug

  B. George Washington was the first person to call an insect

  a bug

  C. the word bug was still popularly used in England in the

  nineteenth century

  D. both Englishmen and Americans used the word bug in

  the eighteenth century

  6.What does the word “flaw” in the last paragraph probably mean?

  A. Explanation. B. Finding.

  C. Origin.

  D. Fault.

  7.The passage is mainly concerned with

  ________.

  A. the misunderstanding of the word bug

  B. the development of the word bug

  C. the public views of the word bug

  D. the special characteristics of the word bug

  [文章大意]'本文為說明文,題材為社會(huì)文化,主要介紹了bug這一單詞詞義的發(fā)展過程。

  5.D。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段可知在18世紀(jì)前美國人和英國人都使用bug這一單詞,故選D項(xiàng)。

  6.D。詞義猜測(cè)題。根據(jù)下文“In 1878 he explained bugs...to overcome in developing a successful product”可推斷flaw的意思可能是“缺陷,毛病,問題”,故選D。explanation解釋;finding調(diào)查發(fā)現(xiàn);origin起源,由來。

  7.B。推理判斷題。通讀全文可知。

  C

  For as much as I love nature, it's remarkable that I grew up in a family that didn't spend a lot of time there. The Ludlows weren't campers, hikers, or beachgoers.

  That's not to say we didn't go outdoors.

  We just didn't stay there long.

  My dad's favorite way to relax was to sit on the patio(露臺(tái)) with a glass of iced tea. He'd preside over his freshly mowed lawn,

  enjoy the birds and watch for the fox. But when the sun went down, he went inside.

  Lots of kids grow up gazing at the stars, knowing the constellations(星座).

  Me? I never noticed the stars.

  In my early childhood, the darkening shadow of evening was the signal that it was time to hightail it home from the park on my bike.

  Then I met the sky.

  I saw it the summer before my seventh grade when we took a family trip to Wyoming. In my mental photo album, I feel the mist of Old Faithful, I smell the store where my dad bought a cowboy hat and I shiver in my sleeping bag on the overnight rafting trip down the Snake River.

  One night, Dad had arranged for us to sleep in a tepee.When the flames died down after our campfire dinner, he kept my little sister,

  Sara,

  Mom,

  and me outside, wrapped us in blankets and told us to look up, wait, and watch.

  As my eyes adjusted, the stars appeared.

  The black was filled with white. Dad revealed the universe.

  Decades later,

  I

  crave walks

  in the

  woods,

  I

  love

  to

  sit by a lake for hours, and a sunset mesmerizes(使著迷) me.And everywhere I go, I look up and search for the heaven I saw that night. I haven't yet to see that sky again, so utterly aglow.

  I don't know whether that's because my kid memory blew it out of proportion or because our lit-up world makes seeing the true sky all but impossible. I just know I haven't stopped looking.

  1.Which of the following can be inferred from the first paragraph?

  A.The Ludlows like travelling and camping.

  B.The Ludlows never go out to nature.

  C.The author has a love for nature because of his family.

  D.It's noticeable for a nature lover to be born into the Ludlows.

  2. Which of the following is TRUE according to the text?

  A.That night sky in Wyoming impressed the author.

  B.The author has no chance to walk in the woods decades later.

  C.Few kids grow up gazing at the stars and knowing the universe.

  D.The author has to give up his search of the sky he met in Wyoming.

  3. What's the autor's main purpose in writing the text?

  A.To look back on her childhood.

  B.To express how much she is attached to her father.

  C.To declare how much she loves nature in Old Faithful.

  D.To recall an inspiring summer night spent gazing at the sky.

  [文章大意] 作者講述了一個(gè)夏天的晚上與父親一起凝望星空的感人故事。

  1.D。推理判斷題。由第一段中的“For as much as I love nature, it's remarkable that I grew up in a family that didn't spend a lot of time there.”可推知D項(xiàng)正確。 remarkable意為“值得注意的”,與D項(xiàng)中的noticeable對(duì)應(yīng)。

  2.A。推理判斷題。由文章最后兩段的內(nèi)容可推知,在Wyoming凝望天空的那個(gè)夜晚給作者留下了深刻的印象,故選A項(xiàng)。

  3.D。寫作意圖題。文中作者主要回憶了在Old Faithful的一個(gè)夜晚與父親一起凝望天空的事,故選D項(xiàng)。

  D

  Deciding whether to lend money to a friend or family member is tough.

  On the one hand, you want to help a person you care about, but on the other hand, you wonder if it is really a good idea to lend money to this person. The two main things to remember when deciding whether or not to lend money are to think before you do it and not to lend money that you need yourself.

  First, realize that you don't need to feel guilty if you don't want to lend your money to anyone, even a friend or

  relative. If there is a reason behind the guilt, for example, they did something for you and helped you out when you

  needed it then you may really want to lend them money. If you have the money and want to do it, then you can do it.

  If you do decide that you want to lend money, be sure to write up an agreement. Whether it's your sister or the best friend you've known for decades, a clear agreement signed by both parties is important. It's not a matter of trust, but a

  clear understanding of what is expected. The agreement should have dates and specific amounts for repayment.

  If you are low on money yourself, you simply may not be in the position to lend money.

  You really should never lend money that you need yourself. If something happens and your friend

  or family member can't pay back the money, you've put yourself in a dangerous position.

  A friend or relative that cares about you should understand that and not make you feel pressured to lend money to him or her.

  Many financial experts say that the only circumstance in which a person should ever lend money is that they really don't need the funds and really won't expect the money back.

  Otherwise the lender is at risk. You can also decide on the reason for the money. A single mom struggling between paychecks is one thing, while money needed to buy a big-screen TV is a totally different thing.

  1.We can learn from the passage that ________.

  A.

  deciding whether to lend money to your best friend or your sister is easy

  B. you should feel guilty if you don't want to lend your money to a friend

  C.if you are low on money yourself you don't need to lend money to others

  D. a relative that cares about you won't understand your not lending money to them

  2.What may be included in an agreement according to the passage?

  ①dates for repayment

  ②specific amounts for repayment

  ③measures for not repaying

  ④signature of a judge

  A.

  B.

  C.

  D.

  3.Many financial experts advise that a person can lend others money when ________.

  A.he doesn't need the money now and in the future

  B.he still expects the money back in the near future

  C.his friend needs his help to buy a big-screen TV

  D.his family members promise to pay back more

  4.Which of the following can best serve as the title of this passage?

  A.How to Help a Friend or Family Member in Trouble?

  B.Should You Lend Money to a Friend or Family Member?

  C.Financial Experts' Advice

  on Helping Others

  D. Financial Experts' Advice on Lending Money

  [文章大意] 本文是一篇說明文,就是否應(yīng)該借給朋友或親戚金錢的問題展開說明。

  1.C。考查細(xì)節(jié)理解。根據(jù)第四段中的“If you are low on money yourself,you

  simply may not be in the position to lend money.”可知,選項(xiàng)C為答案,其余選項(xiàng)與原文不符。

  2.A。考查細(xì)節(jié)理解。根據(jù)文中第三段最后一句話“The agreement should

  have dates and specific amounts for repayment.”可知,答案為A。

  3.A。考查細(xì)節(jié)理解。根據(jù)文章最后一段可知,當(dāng)你自己不需要資金并且你不十分期盼資金的償還,這時(shí)可以考慮借給別人資金。故選A。

  4.B。考查標(biāo)題判斷。縱觀全文可知,本文主要是說是否應(yīng)該借給朋友或親戚金錢的問題,A選項(xiàng)內(nèi)容寬泛,C、D選項(xiàng)側(cè)重于金融專家的建議,都有點(diǎn)片面,且C項(xiàng)中的Helping Others過于寬泛,故選B。

信息流廣告 競(jìng)價(jià)托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測(cè)試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識(shí) 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價(jià) 情侶網(wǎng)名 愛采購代運(yùn)營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵(lì)志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊(cè) 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      亚洲久草在线视频| 国产精品久久久久影院亚瑟| 91免费看`日韩一区二区| 欧美精品一区二区三区一线天视频 | 亚洲国产精华液网站w| 亚欧色一区w666天堂| 色婷婷精品大在线视频| 国产精品视频一二三区| 99re视频精品| 亚洲美女区一区| 欧美三级欧美一级| 亚洲成人一区在线| 欧美午夜宅男影院| 天天av天天翘天天综合网| 欧美最猛黑人xxxxx猛交| 亚洲一区二区三区四区中文字幕| 色老汉一区二区三区| 亚洲一区二区av在线| 欧美人动与zoxxxx乱| 日本美女一区二区三区视频| 久久久国产精品麻豆| 成人综合在线观看| 亚洲国产va精品久久久不卡综合| 欧美女孩性生活视频| 国产成人免费高清| 日韩av高清在线观看| 国产精品精品国产色婷婷| 欧美性色黄大片手机版| 国产在线精品免费| 一区二区三区在线视频免费| 精品少妇一区二区三区在线播放 | 国产一区二区精品久久| 成人欧美一区二区三区视频网页| 欧美日韩午夜影院| k8久久久一区二区三区| 久久99国产精品久久| 亚洲午夜激情av| 中文字幕中文字幕一区二区| 日韩视频免费观看高清在线视频| av影院午夜一区| 国产不卡视频一区二区三区| 国内久久精品视频| 男女男精品视频| 欧美a级理论片| 日韩和的一区二区| 亚洲福利视频导航| 日韩主播视频在线| 人人爽香蕉精品| 国产一区二区久久| 久久精品免费观看| 国产福利不卡视频| 99视频国产精品| 99久久婷婷国产综合精品电影| 国产精品一二三四区| 成人网在线免费视频| 97久久超碰精品国产| av激情综合网| 在线视频国内自拍亚洲视频| 777午夜精品视频在线播放| 欧美福利视频一区| 日韩欧美的一区| 中文字幕中文字幕在线一区| 亚洲免费在线播放| 日韩不卡一二三区| 成人自拍视频在线观看| 欧美丝袜丝交足nylons图片| 91精品国产福利| 日本一区二区三区久久久久久久久不 | 欧美一区二区不卡视频| 欧美巨大另类极品videosbest| 337p亚洲精品色噜噜| 久久午夜国产精品| 亚洲一区在线观看网站| 经典三级视频一区| 欧美日韩一区二区三区不卡| 亚洲精品一区在线观看| 亚洲高清免费视频| 成人在线一区二区三区| 欧美日韩日日摸| 国产精品久久久爽爽爽麻豆色哟哟| 亚洲欧美日韩国产综合| 九九热在线视频观看这里只有精品| 成人精品免费网站| 精品国产亚洲一区二区三区在线观看| 国产欧美一区二区精品性色 | 久久人人97超碰com| 五月婷婷久久丁香| 欧美日韩免费不卡视频一区二区三区| 国产精品久久久久久久蜜臀| 精品夜夜嗨av一区二区三区| 欧美日韩国产天堂| 亚洲一区二区三区在线看| 欧美亚洲免费在线一区| 亚洲综合免费观看高清完整版 | 国产精品资源在线观看| 国产精品美女久久久久久久久久久 | 久久久久国产精品麻豆ai换脸 | 91麻豆精品91久久久久同性| 午夜久久久久久电影| 日韩欧美中文字幕精品| 国产精品主播直播| 亚洲妇女屁股眼交7| 91精品国产综合久久久久久| 久久久精品天堂| 国产精品一二三在| 中文字幕一区二区三区四区不卡 | 日本不卡一区二区三区| 色成人在线视频| 亚洲成人av中文| 日韩久久免费av| 99视频精品在线| 免费欧美高清视频| 国产精品视频免费看| 欧美性色黄大片| 国产一区二区三区四区在线观看| 国产精品国产精品国产专区不蜜| 欧美二区三区的天堂| 风间由美中文字幕在线看视频国产欧美 | 久久国产生活片100| 亚洲精品亚洲人成人网在线播放| 在线不卡免费av| 成人黄色a**站在线观看| 久久99精品久久久久久动态图| 亚洲欧洲www| 精品免费国产一区二区三区四区| 91亚洲精品一区二区乱码| 国产成人在线网站| 久久国产乱子精品免费女| 亚洲欧洲av色图| 久久久精品免费免费| 日韩欧美一卡二卡| 777a∨成人精品桃花网| 欧美在线影院一区二区| 99国产精品久久久久久久久久久 | 在线亚洲高清视频| 国产黑丝在线一区二区三区| 国内精品久久久久影院一蜜桃| 五月天激情综合| 无吗不卡中文字幕| 欧美aaaaa成人免费观看视频| 午夜视频一区在线观看| 午夜a成v人精品| 免费精品视频在线| 国产精品自拍一区| 欧美性色aⅴ视频一区日韩精品| 欧美日韩国产123区| 久久精品在线免费观看| 国产精品欧美久久久久一区二区| 一区二区三区色| 亚洲成人免费影院| 蜜桃久久久久久| 99久久er热在这里只有精品15| 91香蕉国产在线观看软件| 欧美老女人第四色| 国产精品久久久久一区二区三区共 | 亚洲精品在线电影| 亚洲免费观看高清完整版在线观看熊 | 91精品啪在线观看国产60岁| 国产午夜精品理论片a级大结局| 亚洲精品中文字幕在线观看| 激情综合色播五月| 欧美性色黄大片| 亚洲精品一卡二卡| 国产suv精品一区二区三区| 欧美一区二区三区在线视频| 一区二区三区四区视频精品免费 | 欧美精品精品一区| 午夜视频在线观看一区二区| 在线精品视频免费播放| 日韩理论片中文av| 国产成人免费xxxxxxxx| 欧美一级爆毛片| 亚洲高清免费观看高清完整版在线观看 | 成人在线视频一区| 欧美极品xxx| 国产精品一区二区在线观看不卡 | 久久久久久免费网| 欧美经典一区二区| 麻豆精品久久精品色综合| 欧美二区三区91| 国内精品免费**视频| 中国av一区二区三区| 岛国av在线一区| 国产欧美日韩在线视频| 成人高清免费观看| 亚洲欧洲av色图| 欧美性生交片4| 蜜桃视频一区二区三区在线观看| 欧美一区二区福利在线| 午夜精品一区二区三区三上悠亚 | 另类中文字幕网| 国产欧美日韩在线观看| 色综合久久天天综合网| 中文字幕一区三区| 精品视频在线免费观看| 久久精品国内一区二区三区| 欧美国产一区视频在线观看| heyzo一本久久综合| 亚洲成人激情综合网| 精品欧美一区二区久久 |