国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024高考英語一輪精講教案:必修8 (10)

雕龍文庫 分享 時(shí)間: 收藏本文

2024高考英語一輪精講教案:必修8 (10)

  選修8 Unit 5(2)

  If only it could be just like last year!

  要是能跟去年那樣有多好呀!

  if only用來表達(dá)愿望,意為“但愿……,要是……就好了”。

  ①I had no information about my son.If only I hadn’t_said those tough words to him.還沒有我兒子的消息。要是我沒對他說那些太嚴(yán)厲的話就好了。

  ②If only the whole family could be united during the Spring Festival!今年春節(jié)全家能團(tuán)圓就好了!

  辨析:if only與only if

  (1)if only中謂語動(dòng)詞要用虛擬語氣(與現(xiàn)在事實(shí)相反用一般過去時(shí),與過去事實(shí)相反用過去完成時(shí))。

  (2)only if由副詞only和從屬連詞if組合而成,only僅起強(qiáng)調(diào)作用,意為“只要;只有”。

  ③I missed the early bus.If only I had got up earlier.

  我錯(cuò)過了早班車,要是我早起床就好了。

  ④Only if you do as I told you can_you_succeed.

  你只有按照我說的去做,你才能成功。

  Ⅰ.用if only,only if填空

  1.__________________you are aware of the importance of English,can you learn it well.

  答案: Only if

  2.__________________both sides accept the agreement will a lasting peace be established in this region.

  答案: Only if

  3.(2024·南京高三質(zhì)檢)It’s too bad that I failed in the math exam.__________________I had worked hard at it!

  答案: If only

  Ⅱ.單項(xiàng)填空

  1.(2024·江西八校聯(lián)考)________we promise continuous increase in rural incomes________improve the whole people’s well-being.

  A.Only if;we can B.If only;can we

  C.Only if;can we D.Unless;we can

  解析: 考查倒裝句。句意為:只有保證農(nóng)村收入繼續(xù)增加,我們才能改善全體人民的生活。當(dāng)only+狀語從句或者介詞短語置于句首時(shí),句子使用部分倒裝結(jié)構(gòu),即:助動(dòng)詞、系動(dòng)詞或情態(tài)動(dòng)詞放在主語之前。

  答案: C

  2.(2024·威海兩校模擬)________you read English easily,you’ll find it is another cup of tea to make conversation in English.

  A.So long as B.As soon as

  C.Even if D.Only if

  解析: 考查狀語從句。句意為:即便你讀起英語來很容易,你會(huì)發(fā)現(xiàn)用英語進(jìn)行會(huì)話是另一回事。根據(jù)句意可知,C項(xiàng)正確。so long as只要; as soon as一……就,even if即使;only if只有。

  答案: C

  3.—It’s said that you have borrowed a lot of money for your flat.

  —Yes.If only one________an unlimited supply of money!

  A.had B.would have

  C.had had D.should have

  解析: 此題考查if only要是……就好了,對現(xiàn)在事實(shí)相反的虛擬語氣。

  答案: A

  accelerate vt.& vi.加速,促進(jìn)

  We must take measures to accelerate the rate of economic growth.

  我們必須采取措施,加速經(jīng)濟(jì)增長。applaud vi.& vt.鼓掌歡迎;贊賞

  applaud sb.for sth.因……贊賞某人

  applause n.鼓掌歡迎;稱贊;贊揚(yáng)

  To be honest,I applaud you for your decision.誠實(shí)地說,我贊賞你的決定。

  significance n.意義;意思;重要性;重要意義

  (1)be of (great) significance有意義/幫助

  (2)significant adj.重要的;明顯的

  It is significant that...很明顯……

  (2024·湖南書面表達(dá))From this story,I am firmly convinced of the significance of honesty,which will contribute to building a warm and harmonious society.通過這個(gè)故事,我堅(jiān)信了誠實(shí)的重要性,它將有助于建立一個(gè)溫暖和諧的社會(huì)。

  at most至多;最多(=at the most)

  at (the) least至少

  at (the) best 充其量;最好

  The whole process will take half an hour at (the) most.

  整個(gè)過程頂多需要半個(gè)小時(shí)。

  【寫作素材】

  假如一個(gè)人知道學(xué)習(xí)的重要性,他就會(huì)有充足的時(shí)間學(xué)習(xí)。

  2.李華是高三的學(xué)生,他心想:“要是我現(xiàn)在是大學(xué)生該多好啊!”

  3.然而為了將來,他除了為即將到來的高考做準(zhǔn)備別無選擇。

  4.盡管他對每天做那么多練習(xí)非常厭煩,盡管他遇到了許多困難,但他堅(jiān)持認(rèn)為他得加快復(fù)習(xí)的步伐才行。

  5.他的父母都為他喝彩,在他學(xué)習(xí)的時(shí)候從不打擾他。

  提示:黑體部分用本單元詞匯表達(dá)。

  【連句成篇】

  Assuming

  that

  one

  knows

  the significance of study,he will have ample time to study.Li Hua,a student of Senior Three,often says to himself,“If only I were a college student!” However,looking ahead,he

  has no alternative but to prepare for the coming college entrance examinations.Fed up with doing lots of exercises every day and regardless of a lot of difficulties,he knows he has to accelerate his walk to revision.His parents both applaud him and never interrupt him while he is studying.

  完成進(jìn)行時(shí)

  1.(2024·江西一模)—Nice to see you again after all these years.What________?

  —Well,I’ve tried many things since we left school.I’m now working for a large oil company.

  A.have you done B.were you doing

  C.have you been doing D.did you do

  解析: 考查動(dòng)詞時(shí)態(tài)。根據(jù)時(shí)間狀語“all these years”可知,問句問的是“這些年你一直在干什么”,強(qiáng)調(diào)的是謂語動(dòng)詞的動(dòng)作從過去一直持續(xù)到現(xiàn)在,并且目前還在進(jìn)行。所以用現(xiàn)在完成進(jìn)行時(shí)。

  答案: C

  2.(2024·湖南岳陽模擬)—Have a break,Amy.You________playing the piano all the morning.

  —OK,Mom.I will stop after this piece.

  A.a(chǎn)re practicing B.have practiced

  C.have been practicing D.practiced

  解析: 考查時(shí)態(tài)。句意為:——Amy,體息一會(huì)吧。你整個(gè)上午都在練習(xí)彈鋼琴。——好的,媽媽。彈完這首就休息。根據(jù)時(shí)間狀語all the morning可知,此處強(qiáng)調(diào)動(dòng)作從過去某一時(shí)間開始,一直延續(xù)到現(xiàn)在,故用現(xiàn)在完成進(jìn)行時(shí)。

  答案: C

  3.(2024·臨川一中質(zhì)檢)—Tom________for immediate aid from the medical team.

  —Really?But the team is not coming till next week.

  A.has been waiting B.was waiting

  C.had waited D.will have waited

  解析: 考查時(shí)態(tài)。由句意可知,湯姆一直在等待醫(yī)療隊(duì)的緊急救助,所以應(yīng)用現(xiàn)在完成進(jìn)行時(shí)。

  答案: A

  4.(2024·鹽城二模)Since the recent river pollution in Shanxi Province,people________more and more attention to the water quality.

  A.pay B.a(chǎn)re paying

  C.have paid D.have been paying

  解析: 考查時(shí)態(tài)。句意為:因?yàn)榻鼇砩轿魇“l(fā)生的河流污染,人們已經(jīng)開始越來越多地關(guān)注水的質(zhì)量問題。根據(jù)句意可知,“人們關(guān)注水的質(zhì)量問題”這一動(dòng)作從過去發(fā)生到現(xiàn)在仍然在繼續(xù),因此用現(xiàn)在完成進(jìn)行時(shí)。

  答案: D

  5.(2024·四川省南充市第一次適應(yīng)性考試)—Are you still waiting to make a phone call?

  —Yes.This woman________on the phone for the last twenty minutes.

  A.is talking B.was talking

  C.has talked D.has been talking

  解析: 考查動(dòng)詞的時(shí)態(tài)。根據(jù)“for the last twenty minutes”可知,應(yīng)用現(xiàn)在完成進(jìn)行時(shí)。

  答案: D課時(shí)作業(yè)(四十) Unit 5 Meeting your ancestors

  (本欄目內(nèi)容,在學(xué)生用書中以獨(dú)立形式分冊裝訂!)

  第九講 需要“上下求索”的文章出處題

  文章出處題要求考生根據(jù)文章所講述的內(nèi)容,如廣告、科普知識(shí)、資訊報(bào)導(dǎo)、教育等話題,推測文章節(jié)選何處。

  (2024·陜西卷)

  About 30 years ago,I left Cuba for the United States with my son.After getting settled finally in Brunswick,New Jersey,I enrolled (注冊) my son in kindergarten.Several weeks later,my son’s teacher asked me to meet him at his office.

  In the teacher’s office,an exchange of greetings was followed by his questions:“Is your son mentally retarded (弱智的)?Does he suffer from any kind of mental disability?”

  Was he talking about my wonderful Scola?No,no,it can’t be.What a helpless,lonely moment!I told him that Scola was a quiet,sweet little boy,instead.I asked him why he was asking me all these questions.

  My son could not follow the teacher’s directions,he told me, and thus,Scola was disrupting the class.Didn’t he know my son did not speak English yet?

  He was angry:“Why hasn’t your son been taught to speak English?Don’t you speak English at home?”網(wǎng)No,I didn’t speak English at home,I replied.I was sure my son would learn English in a couple of months,and I didn’t want him to forget his native language.Well,wrong answer!What kind of person would not speak in English to her son at home and at all times?“Are you one of those people who come to this country to save dollars

  and send them back to their country,never wanting to be a

  part of this society?”

  Needless to say,I tried to tell him I was not one of

  “those people”.Then he told me the meeting was over,and I left.

  As I had expected,my son learned to speak English fluently before the school year was over.He went on to graduate from college and got a job,earning close to six figures.He travels widely and leads a well-adjusted,contented life.And he has benefited from being bilingual (雙語的).

  Speaking more than one language allows people to communicate with others;it teaches people about other cultures and other places—something very basic and obviously lacking in the “educator” I met in New Jersey.

  語篇解讀 本文是一篇夾敘夾議的文章。作者通過講述自己的兒子上學(xué)前班不會(huì)講英語的經(jīng)歷,表達(dá)了多學(xué)習(xí)一門語言對孩子的終身發(fā)展是有好處的觀點(diǎn)。

  1.The teacher asked the author to his office________.

  A.to discuss Scola’s in-class performance

  B.to get Scola enrolled in kindergarten

  C.to find a language partner for Scola

  D.to work out a study plan for Scola

  解析: 細(xì)節(jié)理解題。從文章第一段最后一句“Several weeks later,my son’s teacher asked me to meet him at his office.”和第二段中老師問的兩個(gè)問題“Is your son mentally retarded (弱智的)?Does he suffer from any kind of mental disability?可知作者孩子的老師是讓作者去討論孩子在班里的表現(xiàn)。由文章第一段第二句中的“I enrolled”可知作者早就給兒子注冊了,故B項(xiàng)不正確;老師沒有意識(shí)到是作者孩子的語言有問題,所以C項(xiàng)和D項(xiàng)也不正確。

  答案: A

  2.What does the underlined word “disrupting” in Paragraph 4 probably mean?

  A.Breaking. B.Following.

  C.Attending. D.Disturbing.

  解析: 詞義猜測題。由前面的“My son could not follow the teacher’s directions”可知作者的孩子聽不懂老師的指示,因此“干擾”了課堂,所以該詞的意思為“disturbing”。

  答案: D

  3.The author’s attitude towards being bilingual may best be described as________.

  A.critical B.casual

  C.positive

  D.passive

  解析: 觀點(diǎn)態(tài)度題。從文章倒數(shù)第三段中的“Needless to say,I tried to tell him I was not one of

  ‘those people.’”和文章倒數(shù)第二段中的“And he has benefited from being bilingual (雙語的).”可知作者對雙語持“肯定的”態(tài)度。

  答案: C

  4.This text is likely to be selected from a book of________.

  A.medicine

  B.education

  C.geography

  D.history

  解析: 文章出處題。該文章講述了在教育中雙語教學(xué)的益處,因此該文章應(yīng)該是出自教育類書籍,而不是醫(yī)藥書,也不是地理或者歷史方面的書籍。

  答案: B

  推測文章的來源或者推測讀者對象要求讀者本身要具備一定的常識(shí),這樣文章的內(nèi)容才能與讀者本身已經(jīng)具備的常識(shí)結(jié)合起來。比如讀者本身要對報(bào)紙、雜志、網(wǎng)絡(luò)、科普、小說、童話、廣告、教材、說明書、旅游指南、藥品說明、操作指南等有基本的了解,這樣才能根據(jù)文章的特點(diǎn)對號(hào)入座,選出最佳答案。

  例如真題示例第4題為文章出處題。該文章講述了在教育中雙語教學(xué)的益處,因此該文章應(yīng)該是出自教育類書籍,而不是醫(yī)藥書,也不是地理或者歷史方面的書籍,故B項(xiàng)正確。

  選修8 Unit 5(2)

  If only it could be just like last year!

  要是能跟去年那樣有多好呀!

  if only用來表達(dá)愿望,意為“但愿……,要是……就好了”。

  ①I had no information about my son.If only I hadn’t_said those tough words to him.還沒有我兒子的消息。要是我沒對他說那些太嚴(yán)厲的話就好了。

  ②If only the whole family could be united during the Spring Festival!今年春節(jié)全家能團(tuán)圓就好了!

  辨析:if only與only if

  (1)if only中謂語動(dòng)詞要用虛擬語氣(與現(xiàn)在事實(shí)相反用一般過去時(shí),與過去事實(shí)相反用過去完成時(shí))。

  (2)only if由副詞only和從屬連詞if組合而成,only僅起強(qiáng)調(diào)作用,意為“只要;只有”。

  ③I missed the early bus.If only I had got up earlier.

  我錯(cuò)過了早班車,要是我早起床就好了。

  ④Only if you do as I told you can_you_succeed.

  你只有按照我說的去做,你才能成功。

  Ⅰ.用if only,only if填空

  1.__________________you are aware of the importance of English,can you learn it well.

  答案: Only if

  2.__________________both sides accept the agreement will a lasting peace be established in this region.

  答案: Only if

  3.(2024·南京高三質(zhì)檢)It’s too bad that I failed in the math exam.__________________I had worked hard at it!

  答案: If only

  Ⅱ.單項(xiàng)填空

  1.(2024·江西八校聯(lián)考)________we promise continuous increase in rural incomes________improve the whole people’s well-being.

  A.Only if;we can B.If only;can we

  C.Only if;can we D.Unless;we can

  解析: 考查倒裝句。句意為:只有保證農(nóng)村收入繼續(xù)增加,我們才能改善全體人民的生活。當(dāng)only+狀語從句或者介詞短語置于句首時(shí),句子使用部分倒裝結(jié)構(gòu),即:助動(dòng)詞、系動(dòng)詞或情態(tài)動(dòng)詞放在主語之前。

  答案: C

  2.(2024·威海兩校模擬)________you read English easily,you’ll find it is another cup of tea to make conversation in English.

  A.So long as B.As soon as

  C.Even if D.Only if

  解析: 考查狀語從句。句意為:即便你讀起英語來很容易,你會(huì)發(fā)現(xiàn)用英語進(jìn)行會(huì)話是另一回事。根據(jù)句意可知,C項(xiàng)正確。so long as只要; as soon as一……就,even if即使;only if只有。

  答案: C

  3.—It’s said that you have borrowed a lot of money for your flat.

  —Yes.If only one________an unlimited supply of money!

  A.had B.would have

  C.had had D.should have

  解析: 此題考查if only要是……就好了,對現(xiàn)在事實(shí)相反的虛擬語氣。

  答案: A

  accelerate vt.& vi.加速,促進(jìn)

  We must take measures to accelerate the rate of economic growth.

  我們必須采取措施,加速經(jīng)濟(jì)增長。applaud vi.& vt.鼓掌歡迎;贊賞

  applaud sb.for sth.因……贊賞某人

  applause n.鼓掌歡迎;稱贊;贊揚(yáng)

  To be honest,I applaud you for your decision.誠實(shí)地說,我贊賞你的決定。

  significance n.意義;意思;重要性;重要意義

  (1)be of (great) significance有意義/幫助

  (2)significant adj.重要的;明顯的

  It is significant that...很明顯……

  (2024·湖南書面表達(dá))From this story,I am firmly convinced of the significance of honesty,which will contribute to building a warm and harmonious society.通過這個(gè)故事,我堅(jiān)信了誠實(shí)的重要性,它將有助于建立一個(gè)溫暖和諧的社會(huì)。

  at most至多;最多(=at the most)

  at (the) least至少

  at (the) best 充其量;最好

  The whole process will take half an hour at (the) most.

  整個(gè)過程頂多需要半個(gè)小時(shí)。

  【寫作素材】

  假如一個(gè)人知道學(xué)習(xí)的重要性,他就會(huì)有充足的時(shí)間學(xué)習(xí)。

  2.李華是高三的學(xué)生,他心想:“要是我現(xiàn)在是大學(xué)生該多好啊!”

  3.然而為了將來,他除了為即將到來的高考做準(zhǔn)備別無選擇。

  4.盡管他對每天做那么多練習(xí)非常厭煩,盡管他遇到了許多困難,但他堅(jiān)持認(rèn)為他得加快復(fù)習(xí)的步伐才行。

  5.他的父母都為他喝彩,在他學(xué)習(xí)的時(shí)候從不打擾他。

  提示:黑體部分用本單元詞匯表達(dá)。

  【連句成篇】

  Assuming

  that

  one

  knows

  the significance of study,he will have ample time to study.Li Hua,a student of Senior Three,often says to himself,“If only I were a college student!” However,looking ahead,he

  has no alternative but to prepare for the coming college entrance examinations.Fed up with doing lots of exercises every day and regardless of a lot of difficulties,he knows he has to accelerate his walk to revision.His parents both applaud him and never interrupt him while he is studying.

  完成進(jìn)行時(shí)

  1.(2024·江西一模)—Nice to see you again after all these years.What________?

  —Well,I’ve tried many things since we left school.I’m now working for a large oil company.

  A.have you done B.were you doing

  C.have you been doing D.did you do

  解析: 考查動(dòng)詞時(shí)態(tài)。根據(jù)時(shí)間狀語“all these years”可知,問句問的是“這些年你一直在干什么”,強(qiáng)調(diào)的是謂語動(dòng)詞的動(dòng)作從過去一直持續(xù)到現(xiàn)在,并且目前還在進(jìn)行。所以用現(xiàn)在完成進(jìn)行時(shí)。

  答案: C

  2.(2024·湖南岳陽模擬)—Have a break,Amy.You________playing the piano all the morning.

  —OK,Mom.I will stop after this piece.

  A.a(chǎn)re practicing B.have practiced

  C.have been practicing D.practiced

  解析: 考查時(shí)態(tài)。句意為:——Amy,體息一會(huì)吧。你整個(gè)上午都在練習(xí)彈鋼琴。——好的,媽媽。彈完這首就休息。根據(jù)時(shí)間狀語all the morning可知,此處強(qiáng)調(diào)動(dòng)作從過去某一時(shí)間開始,一直延續(xù)到現(xiàn)在,故用現(xiàn)在完成進(jìn)行時(shí)。

  答案: C

  3.(2024·臨川一中質(zhì)檢)—Tom________for immediate aid from the medical team.

  —Really?But the team is not coming till next week.

  A.has been waiting B.was waiting

  C.had waited D.will have waited

  解析: 考查時(shí)態(tài)。由句意可知,湯姆一直在等待醫(yī)療隊(duì)的緊急救助,所以應(yīng)用現(xiàn)在完成進(jìn)行時(shí)。

  答案: A

  4.(2024·鹽城二模)Since the recent river pollution in Shanxi Province,people________more and more attention to the water quality.

  A.pay B.a(chǎn)re paying

  C.have paid D.have been paying

  解析: 考查時(shí)態(tài)。句意為:因?yàn)榻鼇砩轿魇“l(fā)生的河流污染,人們已經(jīng)開始越來越多地關(guān)注水的質(zhì)量問題。根據(jù)句意可知,“人們關(guān)注水的質(zhì)量問題”這一動(dòng)作從過去發(fā)生到現(xiàn)在仍然在繼續(xù),因此用現(xiàn)在完成進(jìn)行時(shí)。

  答案: D

  5.(2024·四川省南充市第一次適應(yīng)性考試)—Are you still waiting to make a phone call?

  —Yes.This woman________on the phone for the last twenty minutes.

  A.is talking B.was talking

  C.has talked D.has been talking

  解析: 考查動(dòng)詞的時(shí)態(tài)。根據(jù)“for the last twenty minutes”可知,應(yīng)用現(xiàn)在完成進(jìn)行時(shí)。

  答案: D課時(shí)作業(yè)(四十) Unit 5 Meeting your ancestors

  (本欄目內(nèi)容,在學(xué)生用書中以獨(dú)立形式分冊裝訂!)

  第九講 需要“上下求索”的文章出處題

  文章出處題要求考生根據(jù)文章所講述的內(nèi)容,如廣告、科普知識(shí)、資訊報(bào)導(dǎo)、教育等話題,推測文章節(jié)選何處。

  (2024·陜西卷)

  About 30 years ago,I left Cuba for the United States with my son.After getting settled finally in Brunswick,New Jersey,I enrolled (注冊) my son in kindergarten.Several weeks later,my son’s teacher asked me to meet him at his office.

  In the teacher’s office,an exchange of greetings was followed by his questions:“Is your son mentally retarded (弱智的)?Does he suffer from any kind of mental disability?”

  Was he talking about my wonderful Scola?No,no,it can’t be.What a helpless,lonely moment!I told him that Scola was a quiet,sweet little boy,instead.I asked him why he was asking me all these questions.

  My son could not follow the teacher’s directions,he told me, and thus,Scola was disrupting the class.Didn’t he know my son did not speak English yet?

  He was angry:“Why hasn’t your son been taught to speak English?Don’t you speak English at home?”網(wǎng)No,I didn’t speak English at home,I replied.I was sure my son would learn English in a couple of months,and I didn’t want him to forget his native language.Well,wrong answer!What kind of person would not speak in English to her son at home and at all times?“Are you one of those people who come to this country to save dollars

  and send them back to their country,never wanting to be a

  part of this society?”

  Needless to say,I tried to tell him I was not one of

  “those people”.Then he told me the meeting was over,and I left.

  As I had expected,my son learned to speak English fluently before the school year was over.He went on to graduate from college and got a job,earning close to six figures.He travels widely and leads a well-adjusted,contented life.And he has benefited from being bilingual (雙語的).

  Speaking more than one language allows people to communicate with others;it teaches people about other cultures and other places—something very basic and obviously lacking in the “educator” I met in New Jersey.

  語篇解讀 本文是一篇夾敘夾議的文章。作者通過講述自己的兒子上學(xué)前班不會(huì)講英語的經(jīng)歷,表達(dá)了多學(xué)習(xí)一門語言對孩子的終身發(fā)展是有好處的觀點(diǎn)。

  1.The teacher asked the author to his office________.

  A.to discuss Scola’s in-class performance

  B.to get Scola enrolled in kindergarten

  C.to find a language partner for Scola

  D.to work out a study plan for Scola

  解析: 細(xì)節(jié)理解題。從文章第一段最后一句“Several weeks later,my son’s teacher asked me to meet him at his office.”和第二段中老師問的兩個(gè)問題“Is your son mentally retarded (弱智的)?Does he suffer from any kind of mental disability?可知作者孩子的老師是讓作者去討論孩子在班里的表現(xiàn)。由文章第一段第二句中的“I enrolled”可知作者早就給兒子注冊了,故B項(xiàng)不正確;老師沒有意識(shí)到是作者孩子的語言有問題,所以C項(xiàng)和D項(xiàng)也不正確。

  答案: A

  2.What does the underlined word “disrupting” in Paragraph 4 probably mean?

  A.Breaking. B.Following.

  C.Attending. D.Disturbing.

  解析: 詞義猜測題。由前面的“My son could not follow the teacher’s directions”可知作者的孩子聽不懂老師的指示,因此“干擾”了課堂,所以該詞的意思為“disturbing”。

  答案: D

  3.The author’s attitude towards being bilingual may best be described as________.

  A.critical B.casual

  C.positive

  D.passive

  解析: 觀點(diǎn)態(tài)度題。從文章倒數(shù)第三段中的“Needless to say,I tried to tell him I was not one of

  ‘those people.’”和文章倒數(shù)第二段中的“And he has benefited from being bilingual (雙語的).”可知作者對雙語持“肯定的”態(tài)度。

  答案: C

  4.This text is likely to be selected from a book of________.

  A.medicine

  B.education

  C.geography

  D.history

  解析: 文章出處題。該文章講述了在教育中雙語教學(xué)的益處,因此該文章應(yīng)該是出自教育類書籍,而不是醫(yī)藥書,也不是地理或者歷史方面的書籍。

  答案: B

  推測文章的來源或者推測讀者對象要求讀者本身要具備一定的常識(shí),這樣文章的內(nèi)容才能與讀者本身已經(jīng)具備的常識(shí)結(jié)合起來。比如讀者本身要對報(bào)紙、雜志、網(wǎng)絡(luò)、科普、小說、童話、廣告、教材、說明書、旅游指南、藥品說明、操作指南等有基本的了解,這樣才能根據(jù)文章的特點(diǎn)對號(hào)入座,選出最佳答案。

  例如真題示例第4題為文章出處題。該文章講述了在教育中雙語教學(xué)的益處,因此該文章應(yīng)該是出自教育類書籍,而不是醫(yī)藥書,也不是地理或者歷史方面的書籍,故B項(xiàng)正確。

信息流廣告 競價(jià)托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識(shí) 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價(jià) 情侶網(wǎng)名 愛采購代運(yùn)營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵(lì)志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      欧美日韩三级一区| 亚洲综合视频网| 久久精品亚洲精品国产欧美kt∨| 亚洲一二三四区| 欧美亚州韩日在线看免费版国语版| 国产精品卡一卡二| 99re热视频这里只精品| 一区二区三区小说| 51精品秘密在线观看| 韩国av一区二区三区在线观看| 国产天堂亚洲国产碰碰| 99国产精品久久久久| 亚洲福中文字幕伊人影院| 91精品国产全国免费观看| 国产综合久久久久久鬼色| 国产精品美女久久久久久| 亚洲三级小视频| 在线一区二区三区四区五区| 久久久久久久久久久99999| 国产精品一区二区果冻传媒| 国产精品久久久久国产精品日日 | xf在线a精品一区二区视频网站| 国产成人精品免费在线| 一区二区三区日韩欧美精品| 欧美videossexotv100| 成人动漫一区二区| 日韩影视精彩在线| 中文字幕一区二区三区在线播放 | 久久99国产精品麻豆| 99精品一区二区三区| 婷婷综合在线观看| 国产欧美日产一区| 欧美一区二区视频在线观看| 91在线精品秘密一区二区| 另类专区欧美蜜桃臀第一页| 夜夜嗨av一区二区三区四季av| 久久伊99综合婷婷久久伊| 欧美日韩一级黄| 国产99一区视频免费 | 欧美成人精精品一区二区频| 在线观看亚洲精品视频| 成人av资源在线观看| 美女爽到高潮91| 五月天一区二区三区| 亚洲精品网站在线观看| 欧美激情综合网| 精品成人私密视频| 日韩三区在线观看| 欧美日韩大陆在线| 欧美日韩免费观看一区三区| 日本电影欧美片| 97se亚洲国产综合自在线| 国产不卡视频一区二区三区| 国产一区二区三区观看| 久久99这里只有精品| 狠狠色狠狠色综合| 国产一区二区视频在线| 国产乱国产乱300精品| 毛片不卡一区二区| 国内久久婷婷综合| 成人免费视频视频在线观看免费| 国产激情91久久精品导航| 成人性生交大合| 91免费国产在线观看| 一本色道久久综合亚洲aⅴ蜜桃 | 久久久综合视频| 欧美va在线播放| 久久久久国产成人精品亚洲午夜| 欧美成人video| 国产亚洲短视频| 亚洲欧美在线视频观看| 国产精品久久久久久久久快鸭| 中文字幕高清一区| 亚洲色图在线看| 性做久久久久久久久| 亚洲午夜激情av| 麻豆视频一区二区| 九一久久久久久| 久久99这里只有精品| 精品一区二区三区在线播放 | 狠狠色综合日日| 免费在线成人网| 麻豆精品一二三| 国内外精品视频| 成人免费高清在线| 亚洲女同一区二区| 久久精品国产亚洲一区二区三区| 国产成a人亚洲| 精品国产乱码久久久久久蜜臀| 欧美日韩国产综合久久| 91国偷自产一区二区三区成为亚洲经典| 成人黄色电影在线| 色综合天天综合狠狠| 91国内精品野花午夜精品| 黑人巨大精品欧美黑白配亚洲| 亚洲欧美日韩久久| 亚洲精品国产精品乱码不99| 一区二区三区中文字幕| 日韩高清不卡在线| 精品无码三级在线观看视频 | 中文字幕中文字幕一区二区| |精品福利一区二区三区| 欧美变态口味重另类| 精品福利一二区| 久久精品视频一区二区三区| 亚洲欧洲日韩一区二区三区| 亚洲第一在线综合网站| 国产一区二区调教| 一本一道综合狠狠老| 91精品国产一区二区人妖| 久久精品夜色噜噜亚洲aⅴ| 日韩欧美亚洲国产精品字幕久久久| 国产精品高潮久久久久无| 亚洲综合男人的天堂| 国产在线视频不卡二| 日本道在线观看一区二区| 欧美一区二区三区系列电影| 国产精品美女久久久久久 | 亚洲欧洲成人av每日更新| 天堂成人免费av电影一区| 国产99久久久国产精品免费看| 99久久久久免费精品国产 | 日韩毛片在线免费观看| 五月天欧美精品| www.欧美.com| 久久久久久久久久久久久夜| 五月综合激情网| eeuss鲁片一区二区三区在线观看| 欧美三级欧美一级| 成人免费一区二区三区在线观看| 日本不卡一区二区| 91传媒视频在线播放| 久久先锋资源网| 日本不卡视频在线| 欧美男男青年gay1069videost| 亚洲视频免费在线| 99精品久久免费看蜜臀剧情介绍 | 麻豆freexxxx性91精品| 国产成a人亚洲精| 精品久久久久一区二区国产| 亚洲电影视频在线| 在线精品亚洲一区二区不卡| 亚洲男人的天堂在线观看| 国产成人自拍高清视频在线免费播放| 91精品国产综合久久香蕉麻豆 | 风间由美一区二区三区在线观看 | 精品写真视频在线观看| 97国产一区二区| 亚洲人亚洲人成电影网站色| 成人一级黄色片| 国产精品免费av| 成人av在线播放网站| 亚洲欧洲精品一区二区精品久久久| 成人白浆超碰人人人人| 国产精品欧美一区喷水| 成人av网站在线| 久久久青草青青国产亚洲免观| 91香蕉视频在线| 亚洲a一区二区| 在线播放中文字幕一区| 美女诱惑一区二区| 久久精品在线免费观看| 成人av网站在线| 一区二区三区四区不卡在线| 成人理论电影网| 日韩不卡手机在线v区| 精品人伦一区二区色婷婷| 国产盗摄视频一区二区三区| 国产女人18毛片水真多成人如厕 | 视频一区中文字幕国产| 欧美一区二区三区在线看| 精久久久久久久久久久| 久久久精品免费免费| 日本在线观看不卡视频| 国产免费久久精品| 91国产免费观看| 麻豆传媒一区二区三区| 国产亚洲欧洲997久久综合| 99精品久久99久久久久| 奇米亚洲午夜久久精品| 欧美国产日韩一二三区| 粉嫩绯色av一区二区在线观看| 日韩vs国产vs欧美| 国产精品久久久久久久久免费樱桃| 欧美性生活久久| 国产一区视频在线看| 一区二区三区欧美久久| 久久午夜羞羞影院免费观看| 欧美伊人久久久久久久久影院| 国产剧情一区在线| 亚洲欧美另类图片小说| 日韩欧美亚洲另类制服综合在线| gogo大胆日本视频一区| 香蕉久久夜色精品国产使用方法 | 日韩理论片一区二区| 日韩视频123| 日本高清不卡aⅴ免费网站| 精品亚洲porn| 日本人妖一区二区| 久久av资源网|