国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆四川省瀘縣高考英語一輪復習閱讀理解練習:10(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆四川省瀘縣高考英語一輪復習閱讀理解練習:10(含解析)

  四川瀘縣2024高考英語閱讀理解一輪基礎練習10

  閱讀下列短文, 從給的四個選項 (A、B、C和D) 中, 選出最佳選項。

  (2024·南京市二模,A)

  Dear Sir,

  I was surprised to read your recent editorial on the question of students' parttime jobs. You appear to be making lots of general comments on the basis of just one unfortunate case (I assure you that not all young people who deliver newspapers are as foolish and dishonest as the two youths mentioned in your article, and one singlecase is not strong enough in supporting a point as evidence. I think you wouldn't disagree with me at this point).

  The first point I would like to make is that there are many jobs teenagers can do which give them useful experience of the working world. They are brought into contact with a variety of people, often older, and are given experience of expressing themselves clearly and logically. Every young man will eventually be involved in social net work, and we can't expect them to act as a mature adult once they step out of school. I am thinking here of jobs such as travel guides and shop assistants. Parttime jobs are actually a kind of guiding that young people need before they play their role in real career.

  Another argument for school children and college students having holiday or weekend jobs is that many parents need the financial assistance. If we take, for example, a family in which the father is unemployed or perhaps a singleparent family on a low income, it seems logical and fair that a son or daughter should try to bring money into the household. And I think it's also an education to young people what family responsibility is and what one should do in terms of showing their care and love.

  One further thing I want to say is that a lot of jobs for the young can be fun for the people who do them and also useful to the community. Youngsters who help in schools, hospitals and with the elderly often gain a great deal of pleasure and satisfaction as well as contributing something valuable to local society. And the experience will make young people feel their value in our society so that they will be more eager to learn and more willing to offer their help.

  In conclusion, I would add that when I was a girl, my father said my teens were a time for books, hobbies and academic studies. Thinking back, I feel I would have learnt much more—about myself, other people and life in general—if he had allowed me to do a limited amount of real work. Certainly, when she is old enough, I shall encourage my own daughter to do so, rather than waste her time with soap operas, computer games and discos, like so many young people today. I don't mean having fun is a waste of time. I just want to point out that fun and parttime jobs could be balanced.

  Yours faithfully,

  Margaret Williams

  文章大意:本文是寫給報社編輯的一封信。在信中,作者表達了對該社最近發表的關于“青少年不應該做兼職工作(打零工)”這篇文章的反對,并給出了自己的理由和見解。

  1.Which of the following is true according to the letter?

  A.Parttime jobs help teenagers develop social skills.

  B.All young people doing parttime jobs are intelligent and honest.

  C.Children in singleparent families should not do part time jobs.

  D.The writer did parttime jobs when she was at school.

  答案:A 細節理解題。根據文章第二段內容可知,A項“打零工能夠幫助孩子培養社會技能”表述正確。B項在文中沒有涉及;根據第三段第二句可知,C項錯誤;根據最后一段第二句可知,D項錯誤。故答案選A。

  2.What does the writer think many of the young people are doing now?

  A.Taking some parttime jobs to help their family.

  B.Doing their academic learning heart and soul.

  C.Wasting time with soap operas and computer games or discos.

  D.Doing community services by helping the old or the sick in hospitals.

  答案:C 細節理解題。根據最后一段倒數第三句中的“waste her time with soap operas, computer games and discos, like so many young people today”可知,作者認為現在很多孩子都將時間浪費在看肥皂劇、玩游戲或去迪廳等娛樂上面了。故答案選C。

  3.What can we learn from the letter?

  A.The writer of the letter is doing some parttime jobs.

  B.An article against teenagers' doing parttime jobs was published.

  C.Teenagers of the time are not doing the right thing.

  D.The writer of the letter is a teenager from a singleparent family.

  答案:B 推理判斷題。根據文章第一段可知,社論中就兩個年輕人在送報紙的兼職工作中的不誠實行為做了很多評論,不贊成年輕人做兼職工作,故可推斷出報社刊登的文章應是一篇“反對青少年做兼職工作”的文章。故答案選B。

  社會文化 (2024四川綿陽高三第二次診斷性考試)Although his one-year-old smart-phone still works perfectly,Li Jijia already feels the need to replace it.

  “There are many better ones available now.It’s time to upgrade(更新)my phone.”

  Li’s impatience is shared by many.Shortly after the season when new products are released,many consumers feel the urge to upgrade their electronic equipment,even though the ones they have still work just fine.

  As consumers’minds are occupied by Apple’s newly released products and debate whether the Google tablet is better than the new Amazon Kindle,it might be time to take a step back and ask: “Do we really need the latest upgrades?”

  According to Donald Norman,an American author,“planned obsolescence (淘汰)” is the trick behind the upgrading culture of today’s consumer electronics industry.

  Electronics producers strategically release new upgrades periodically,both for hardware and software,so that customers on every level feel the need to buy the newest version.

  “This is an old-time trick—they’re not inventing anything new,”Norman said.“This is a wasteful system through which companies—many of them producing personal electronics—release poor-quality products simply because they know that,in six months or a year,they’ll put out a new one.”

  But the new psychology of consumers is part of this system,as Norman admitted,“We now want something new,something pretty,the next shiny thing.” In its most recent year,Apple’s profit margin was more than 21 percent.At Hewlett-Packard,the world’s biggest PC maker,it was only 7 percent.

  Apple’s annual upgrades of its products create sales of millions of units as owners of one year’s MacBook or iPhone line up to buy the newest version,even when the changes are slight.

  As to Li Jijia,the need for upgrading his smart-phone comes mainly from friends and classmates.When they are switching to the latest equipment,he worries about feeling left out.

  “Some games require better hardware to run,” said Li.“If you don’t join in,you lose part of the connection to your friends.”

  1.What’s the author’s attitude towards people’s greed for new products?()

  A.Supportive. B.Optimistic.

  C.Critical. D.Unclear.

  2.How do the electronics companies successfully promote their latest products?()

  A.They make full use of the “planned obsolescence” strategy.

  B.They make a fool of customers by recycling their old products.

  C.They control the customers’way of thinking while shopping.

  D.They invent new products to attract the youth like Li Jijia.

  3.Why is Apple Company interested in producing latest version of its products?()

  A.To provide customers with better service.

  B.To defeat other competitors like Hewlett-Packard.

  C.To establish a favorable image of itself among its customers.

  D.To make huge profits out of its business.

  4.It can be inferred from the last paragraph that Li Jijia feels the need to replace his smart-phone as a result of  .?

  A.new psychology B.peer pressure

  C.life style D.friends’ expectation

  語篇解讀:本文講述了一種社會現象——一旦有新款電子產品上市,即使變化不大,很多人也會在自己的電子產品性能很好的情況下盲目追求新款,這樣做有必要嗎?

  答案及剖析:1.C 推理判斷題。由文章首句Although his one-year-old smart-phone still works perfectly,Li Jijia already feels the need to replace it和第三段的Li’s impatience is shared by many可知,作者對這種現象持批評的態度,故選C項。

  2.A 推理判斷題。由第五段的“planned obsolescence (淘汰)” is the trick behind the upgrading culture of today’s consumer electronics industry可知,電子產業利用“計劃報廢”的策略,故意設計生產一些在一定時間內就會被淘汰的產品,然后推出所謂的新產品上市,以達到吸引消費者的目的,故選A項。

  3.D 細節理解題。由文章內容可知,很多人喜歡新的、好看的東西,蘋果公司不斷推出新款的產品目的是為了多掙錢,由第九段的Apple’s annual upgrades of its products create sales of millions of units...也可以得出答案為D項。

  4.B 推理判斷題。由文章最后一段可知,當朋友們有了新款的手機而自己沒有的話,Li Jijia會擔心失去和朋友的部分聯系,故選B項。

  【疑難詞匯解讀】

  1.release v.&n.釋放,發行

  He called for the immediate release of all political prisoners.

  他要求立即釋放所有政治犯。

  2.leave out 漏掉,不考慮,忽略

  Don’t leave out any necessary information on your application.

  你在申請單上不要遺漏任何必要的信息。

  【長難句子分析】

  在新產品上市后很快就有很多消費者急切地更新他們的電子產品,即使他們擁有的這些產品的工作性能仍然很好。

  2024高考英語閱讀理解(科普類說明文)【2024·天津】B

  Whether in the home or the workplace, social robots are going to become a lot more common in the next few years. Social robots are about to bring technology to the everyday world in a more humanized way, said Cynthia Breazeal, chief scientist at the robot company Jibo.

  While household robots today do the normal housework, social robots will be much more like companions than mere tools. For example, these robots will be able to distinguish when someone is happy or sad. This allows them to respond more appropriately to the user.

  The Jibo robot, arranged to ship later this year, is designed to be a personalized assistant. You can talk to the robot, ask it questions, and make requests for it to perform different tasks. The robot doesn’t just deliver general answers to questions; it responds based on what it learns about each individual in the household. It can do things such as reminding an elderly family member to take medicine or taking family photos.

  Social robots are not just finding their way into the home. They have potential applications in everything from education to health care and are already finding their way into some of these spaces.

  Fellow Robots is one company bringing social robots to the market. The company’s “Oshbot” robot is built to assist customers in a store, which can help the customers find items and help guide them to the product’s location in the store. It can also speak different languages and make recommendations for different items based on what the customer is shopping for.

  The more interaction the robot has with humans, the more it learns. But Oshbot, like other social robots, is not intended to replace workers, but to work alongside other employees. “We have technologies to train social robots to do things not for us, but with us,” said Breazeal.

  41. How are social robots different from household robots?

  A. They can control their emotions.

  B. They are more like humans.

  C. They do the normal housework.

  D. They respond to users more slowly.

  42. What can a Jibo robot do according to Paragraph 3?

  A. Communicate with you and perform operations.

  B. Answer your questions and make requests.

  C. Take your family pictures and deliver milk.

  D. Obey your orders and remind you to take pills.

  43. What can Oshbot work as?

  A. A language teacher.

  B. A tour guide.

  C. A shop assistant.

  D. A private nurse.

  44. We can learn from the last paragraph that social robots will ______.

  A. train employees

  B. be our workmates

  C. improve technologies

  D. take the place of workers

  45. What does the passage mainly present?

  A. A new design idea of household robots.

  B. Marketing strategies for social robots.

  C. Information on household robots.

  D. An introduction to social robots.

  【解析】

  試題分析:文章大意:文章主要介紹了社會機器人的功能與作用。

  41. B細節理解題。根據文章第二段While household robots today do the normal housework, social robots will be much more like companions than mere tools.可知社會機器人更像人或不是純粹的工具。故選B。

  42. D 細節理解題。根據文章第二段“his action to keep his balance against the strong winds made for some heart-stopping(令人擔憂的)moments for the audience.”可知選D。

  【考點定位】科技類短文閱讀

  【名師點睛】本文是一篇科技類短文閱讀,整體難度中等偏易,多數考查細節理解題,只需通過關鍵詞定位可得出答案。倒數第二題需要稍加推理才能判斷出答案,最后一題是對文章的主旨大意的考查,考生做題時尤其注意切切不能以偏概全,干擾選擇項要多回到原文的原句反復斟酌。

  四川瀘縣2024高考英語閱讀理解一輪基礎練習10

  閱讀下列短文, 從給的四個選項 (A、B、C和D) 中, 選出最佳選項。

  (2024·南京市二模,A)

  Dear Sir,

  I was surprised to read your recent editorial on the question of students' parttime jobs. You appear to be making lots of general comments on the basis of just one unfortunate case (I assure you that not all young people who deliver newspapers are as foolish and dishonest as the two youths mentioned in your article, and one singlecase is not strong enough in supporting a point as evidence. I think you wouldn't disagree with me at this point).

  The first point I would like to make is that there are many jobs teenagers can do which give them useful experience of the working world. They are brought into contact with a variety of people, often older, and are given experience of expressing themselves clearly and logically. Every young man will eventually be involved in social net work, and we can't expect them to act as a mature adult once they step out of school. I am thinking here of jobs such as travel guides and shop assistants. Parttime jobs are actually a kind of guiding that young people need before they play their role in real career.

  Another argument for school children and college students having holiday or weekend jobs is that many parents need the financial assistance. If we take, for example, a family in which the father is unemployed or perhaps a singleparent family on a low income, it seems logical and fair that a son or daughter should try to bring money into the household. And I think it's also an education to young people what family responsibility is and what one should do in terms of showing their care and love.

  One further thing I want to say is that a lot of jobs for the young can be fun for the people who do them and also useful to the community. Youngsters who help in schools, hospitals and with the elderly often gain a great deal of pleasure and satisfaction as well as contributing something valuable to local society. And the experience will make young people feel their value in our society so that they will be more eager to learn and more willing to offer their help.

  In conclusion, I would add that when I was a girl, my father said my teens were a time for books, hobbies and academic studies. Thinking back, I feel I would have learnt much more—about myself, other people and life in general—if he had allowed me to do a limited amount of real work. Certainly, when she is old enough, I shall encourage my own daughter to do so, rather than waste her time with soap operas, computer games and discos, like so many young people today. I don't mean having fun is a waste of time. I just want to point out that fun and parttime jobs could be balanced.

  Yours faithfully,

  Margaret Williams

  文章大意:本文是寫給報社編輯的一封信。在信中,作者表達了對該社最近發表的關于“青少年不應該做兼職工作(打零工)”這篇文章的反對,并給出了自己的理由和見解。

  1.Which of the following is true according to the letter?

  A.Parttime jobs help teenagers develop social skills.

  B.All young people doing parttime jobs are intelligent and honest.

  C.Children in singleparent families should not do part time jobs.

  D.The writer did parttime jobs when she was at school.

  答案:A 細節理解題。根據文章第二段內容可知,A項“打零工能夠幫助孩子培養社會技能”表述正確。B項在文中沒有涉及;根據第三段第二句可知,C項錯誤;根據最后一段第二句可知,D項錯誤。故答案選A。

  2.What does the writer think many of the young people are doing now?

  A.Taking some parttime jobs to help their family.

  B.Doing their academic learning heart and soul.

  C.Wasting time with soap operas and computer games or discos.

  D.Doing community services by helping the old or the sick in hospitals.

  答案:C 細節理解題。根據最后一段倒數第三句中的“waste her time with soap operas, computer games and discos, like so many young people today”可知,作者認為現在很多孩子都將時間浪費在看肥皂劇、玩游戲或去迪廳等娛樂上面了。故答案選C。

  3.What can we learn from the letter?

  A.The writer of the letter is doing some parttime jobs.

  B.An article against teenagers' doing parttime jobs was published.

  C.Teenagers of the time are not doing the right thing.

  D.The writer of the letter is a teenager from a singleparent family.

  答案:B 推理判斷題。根據文章第一段可知,社論中就兩個年輕人在送報紙的兼職工作中的不誠實行為做了很多評論,不贊成年輕人做兼職工作,故可推斷出報社刊登的文章應是一篇“反對青少年做兼職工作”的文章。故答案選B。

  社會文化 (2024四川綿陽高三第二次診斷性考試)Although his one-year-old smart-phone still works perfectly,Li Jijia already feels the need to replace it.

  “There are many better ones available now.It’s time to upgrade(更新)my phone.”

  Li’s impatience is shared by many.Shortly after the season when new products are released,many consumers feel the urge to upgrade their electronic equipment,even though the ones they have still work just fine.

  As consumers’minds are occupied by Apple’s newly released products and debate whether the Google tablet is better than the new Amazon Kindle,it might be time to take a step back and ask: “Do we really need the latest upgrades?”

  According to Donald Norman,an American author,“planned obsolescence (淘汰)” is the trick behind the upgrading culture of today’s consumer electronics industry.

  Electronics producers strategically release new upgrades periodically,both for hardware and software,so that customers on every level feel the need to buy the newest version.

  “This is an old-time trick—they’re not inventing anything new,”Norman said.“This is a wasteful system through which companies—many of them producing personal electronics—release poor-quality products simply because they know that,in six months or a year,they’ll put out a new one.”

  But the new psychology of consumers is part of this system,as Norman admitted,“We now want something new,something pretty,the next shiny thing.” In its most recent year,Apple’s profit margin was more than 21 percent.At Hewlett-Packard,the world’s biggest PC maker,it was only 7 percent.

  Apple’s annual upgrades of its products create sales of millions of units as owners of one year’s MacBook or iPhone line up to buy the newest version,even when the changes are slight.

  As to Li Jijia,the need for upgrading his smart-phone comes mainly from friends and classmates.When they are switching to the latest equipment,he worries about feeling left out.

  “Some games require better hardware to run,” said Li.“If you don’t join in,you lose part of the connection to your friends.”

  1.What’s the author’s attitude towards people’s greed for new products?()

  A.Supportive. B.Optimistic.

  C.Critical. D.Unclear.

  2.How do the electronics companies successfully promote their latest products?()

  A.They make full use of the “planned obsolescence” strategy.

  B.They make a fool of customers by recycling their old products.

  C.They control the customers’way of thinking while shopping.

  D.They invent new products to attract the youth like Li Jijia.

  3.Why is Apple Company interested in producing latest version of its products?()

  A.To provide customers with better service.

  B.To defeat other competitors like Hewlett-Packard.

  C.To establish a favorable image of itself among its customers.

  D.To make huge profits out of its business.

  4.It can be inferred from the last paragraph that Li Jijia feels the need to replace his smart-phone as a result of  .?

  A.new psychology B.peer pressure

  C.life style D.friends’ expectation

  語篇解讀:本文講述了一種社會現象——一旦有新款電子產品上市,即使變化不大,很多人也會在自己的電子產品性能很好的情況下盲目追求新款,這樣做有必要嗎?

  答案及剖析:1.C 推理判斷題。由文章首句Although his one-year-old smart-phone still works perfectly,Li Jijia already feels the need to replace it和第三段的Li’s impatience is shared by many可知,作者對這種現象持批評的態度,故選C項。

  2.A 推理判斷題。由第五段的“planned obsolescence (淘汰)” is the trick behind the upgrading culture of today’s consumer electronics industry可知,電子產業利用“計劃報廢”的策略,故意設計生產一些在一定時間內就會被淘汰的產品,然后推出所謂的新產品上市,以達到吸引消費者的目的,故選A項。

  3.D 細節理解題。由文章內容可知,很多人喜歡新的、好看的東西,蘋果公司不斷推出新款的產品目的是為了多掙錢,由第九段的Apple’s annual upgrades of its products create sales of millions of units...也可以得出答案為D項。

  4.B 推理判斷題。由文章最后一段可知,當朋友們有了新款的手機而自己沒有的話,Li Jijia會擔心失去和朋友的部分聯系,故選B項。

  【疑難詞匯解讀】

  1.release v.&n.釋放,發行

  He called for the immediate release of all political prisoners.

  他要求立即釋放所有政治犯。

  2.leave out 漏掉,不考慮,忽略

  Don’t leave out any necessary information on your application.

  你在申請單上不要遺漏任何必要的信息。

  【長難句子分析】

  在新產品上市后很快就有很多消費者急切地更新他們的電子產品,即使他們擁有的這些產品的工作性能仍然很好。

  2024高考英語閱讀理解(科普類說明文)【2024·天津】B

  Whether in the home or the workplace, social robots are going to become a lot more common in the next few years. Social robots are about to bring technology to the everyday world in a more humanized way, said Cynthia Breazeal, chief scientist at the robot company Jibo.

  While household robots today do the normal housework, social robots will be much more like companions than mere tools. For example, these robots will be able to distinguish when someone is happy or sad. This allows them to respond more appropriately to the user.

  The Jibo robot, arranged to ship later this year, is designed to be a personalized assistant. You can talk to the robot, ask it questions, and make requests for it to perform different tasks. The robot doesn’t just deliver general answers to questions; it responds based on what it learns about each individual in the household. It can do things such as reminding an elderly family member to take medicine or taking family photos.

  Social robots are not just finding their way into the home. They have potential applications in everything from education to health care and are already finding their way into some of these spaces.

  Fellow Robots is one company bringing social robots to the market. The company’s “Oshbot” robot is built to assist customers in a store, which can help the customers find items and help guide them to the product’s location in the store. It can also speak different languages and make recommendations for different items based on what the customer is shopping for.

  The more interaction the robot has with humans, the more it learns. But Oshbot, like other social robots, is not intended to replace workers, but to work alongside other employees. “We have technologies to train social robots to do things not for us, but with us,” said Breazeal.

  41. How are social robots different from household robots?

  A. They can control their emotions.

  B. They are more like humans.

  C. They do the normal housework.

  D. They respond to users more slowly.

  42. What can a Jibo robot do according to Paragraph 3?

  A. Communicate with you and perform operations.

  B. Answer your questions and make requests.

  C. Take your family pictures and deliver milk.

  D. Obey your orders and remind you to take pills.

  43. What can Oshbot work as?

  A. A language teacher.

  B. A tour guide.

  C. A shop assistant.

  D. A private nurse.

  44. We can learn from the last paragraph that social robots will ______.

  A. train employees

  B. be our workmates

  C. improve technologies

  D. take the place of workers

  45. What does the passage mainly present?

  A. A new design idea of household robots.

  B. Marketing strategies for social robots.

  C. Information on household robots.

  D. An introduction to social robots.

  【解析】

  試題分析:文章大意:文章主要介紹了社會機器人的功能與作用。

  41. B細節理解題。根據文章第二段While household robots today do the normal housework, social robots will be much more like companions than mere tools.可知社會機器人更像人或不是純粹的工具。故選B。

  42. D 細節理解題。根據文章第二段“his action to keep his balance against the strong winds made for some heart-stopping(令人擔憂的)moments for the audience.”可知選D。

  【考點定位】科技類短文閱讀

  【名師點睛】本文是一篇科技類短文閱讀,整體難度中等偏易,多數考查細節理解題,只需通過關鍵詞定位可得出答案。倒數第二題需要稍加推理才能判斷出答案,最后一題是對文章的主旨大意的考查,考生做題時尤其注意切切不能以偏概全,干擾選擇項要多回到原文的原句反復斟酌。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      欧美成人乱码一区二区三区| 日韩一本二本av| 88在线观看91蜜桃国自产| 亚洲成人资源网| 欧美日韩在线不卡| 日韩精品色哟哟| 日韩一级片在线观看| 国产乱码精品一区二区三区忘忧草 | 亚洲精品免费播放| 欧美色综合网站| 国产综合色在线视频区| 亚洲国产精品成人综合 | 不卡欧美aaaaa| 亚洲va中文字幕| 久久久久久久久久久久久女国产乱| 福利电影一区二区三区| 亚洲制服欧美中文字幕中文字幕| 欧美一二三四区在线| 成av人片一区二区| 日本午夜一区二区| 亚洲欧美怡红院| 欧美zozozo| 91福利视频久久久久| 国产乱理伦片在线观看夜一区| 一级日本不卡的影视| 国产欧美一区视频| 日韩欧美国产一区二区三区| 色综合视频一区二区三区高清| 国产综合成人久久大片91| 午夜精品久久久久| 亚洲愉拍自拍另类高清精品| 国产日韩精品一区| 日韩一级免费观看| 欧美日本在线观看| 色婷婷综合久久久久中文一区二区| 久久精品国产**网站演员| 亚洲成人综合视频| 亚洲国产精品一区二区www在线| 久久久www成人免费无遮挡大片| 91.成人天堂一区| 欧美日韩另类国产亚洲欧美一级| 91在线视频在线| 丁香婷婷综合色啪| 国产不卡免费视频| 成人综合在线网站| 成人国产一区二区三区精品| 国产精品香蕉一区二区三区| 国产在线视频不卡二| 国内精品写真在线观看| 日本欧美一区二区| 性久久久久久久久| 青青草91视频| 黑人巨大精品欧美黑白配亚洲| 久久精品国产免费| 国产一区二区三区在线观看免费视频 | 99视频精品免费视频| 99re这里只有精品首页| 99国内精品久久| 色老综合老女人久久久| 欧美性大战久久久久久久蜜臀 | 久久综合九色综合欧美98 | 亚洲一区二区高清| 日韩精品免费专区| 九九视频精品免费| 成人app软件下载大全免费| 99热99精品| 欧美色精品天天在线观看视频| 欧美日韩国产电影| 亚洲精品一区二区三区影院 | 蜜臀av一区二区在线免费观看| 欧美aaa在线| 国产福利不卡视频| 91成人免费网站| 欧美一级艳片视频免费观看| 久久久久久久精| 中文字幕制服丝袜一区二区三区| 玉足女爽爽91| 青青草国产成人99久久| 国产露脸91国语对白| 色欧美片视频在线观看 | 日本网站在线观看一区二区三区 | 国产日本亚洲高清| 亚洲一区二区中文在线| 寂寞少妇一区二区三区| 色天天综合久久久久综合片| 日韩精品一区在线| 亚洲欧洲av在线| 麻豆久久久久久| 色域天天综合网| 久久久精品一品道一区| 亚洲第一二三四区| 成人综合日日夜夜| 日韩美女主播在线视频一区二区三区 | 一区二区在线免费观看| 精品一区二区三区视频在线观看 | 成人午夜免费视频| 在线综合视频播放| 亚洲人成小说网站色在线| 毛片不卡一区二区| 在线一区二区三区四区| 久久精品人人做| 美女爽到高潮91| 69精品人人人人| 亚洲一区二区欧美日韩| 99视频超级精品| 国产精品久久久久久久浪潮网站| 精品一区二区三区免费观看| 欧美日韩亚洲综合在线| 亚洲精品视频免费看| eeuss鲁片一区二区三区在线观看| 欧美一区二区精品久久911| 亚洲女性喷水在线观看一区| 国产精品911| 欧美精品一区二区三区在线播放| 日本三级亚洲精品| 日韩视频在线你懂得| 日日骚欧美日韩| 色狠狠桃花综合| 亚洲欧美一区二区三区国产精品 | 激情都市一区二区| 91精品国产日韩91久久久久久| 亚洲无人区一区| 欧美午夜片在线观看| 亚洲国产成人av好男人在线观看| 欧美羞羞免费网站| 手机精品视频在线观看| 欧美情侣在线播放| 裸体一区二区三区| 91精品国产日韩91久久久久久| 青青草成人在线观看| 欧美一区二区人人喊爽| 另类欧美日韩国产在线| 久久综合精品国产一区二区三区 | 国产v日产∨综合v精品视频| 国产亚洲女人久久久久毛片| 本田岬高潮一区二区三区| 亚洲欧洲国产日韩| 欧美色综合网站| 美国av一区二区| 国产丝袜美腿一区二区三区| 99在线精品一区二区三区| 一区二区三区.www| 日韩一区二区三区在线| 国产真实乱对白精彩久久| 国产欧美日韩在线观看| 99久久777色| 日韩av午夜在线观看| 久久尤物电影视频在线观看| jizzjizzjizz欧美| 日韩高清不卡在线| 国产日产精品一区| 欧美日韩高清影院| 国产大陆亚洲精品国产| 亚洲综合一二区| 国产亚洲精品aa午夜观看| 欧美在线免费视屏| 国产一区二三区好的| 亚洲国产成人91porn| 欧美成人女星排名| 91蜜桃网址入口| 久久9热精品视频| 一区二区成人在线观看| 久久久久久**毛片大全| 欧美日韩国产不卡| www.亚洲国产| 久久99精品国产| 一区二区三区欧美久久| 国产欧美精品一区二区色综合朱莉| 在线观看亚洲a| 成人综合在线观看| 精品一二三四区| 婷婷国产在线综合| 一区二区三区日韩欧美精品| 中文字幕欧美国产| 精品少妇一区二区三区日产乱码| 一本到不卡免费一区二区| 高清日韩电视剧大全免费| 另类小说一区二区三区| 亚洲国产精品麻豆| 亚洲欧美日韩在线播放| 久久久精品影视| 欧美videos大乳护士334| 欧美日本国产视频| 欧洲一区二区av| 91麻豆免费看片| 不卡电影免费在线播放一区| 国产一区在线看| 国产主播一区二区| 国产一区二区三区在线看麻豆| 日韩不卡手机在线v区| 午夜一区二区三区在线观看| 亚洲免费av在线| 亚洲人成伊人成综合网小说| 亚洲日本在线看| 中文字幕色av一区二区三区| 欧美国产视频在线| 国产精品欧美经典| 亚洲人一二三区| 亚洲成人在线网站| 日本va欧美va精品|