国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024版高考英語外研版一輪復習跟蹤檢測:選修7 Module1《Basketball》(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024版高考英語外研版一輪復習跟蹤檢測:選修7 Module1《Basketball》(含解析)

  選修七

  Module 1

  閱讀理解提速練——練速度

  (限時:20分鐘)

  A

  (2024·秦皇島市高三質檢)Beijing plans to keep a tight rule on pollution by cutting emissions caused by industrial production and vehicles when it hosts the APEC Economic Leaders' Meeting in November.

  From November 3 to 12, the city will restrict the use of private vehicles based on even-and odd-numbered license plates, reducing the use of such vehicles by 35 percent, the municipal (市政府的) traffic committee said on Thursday.

  All vehicles transporting construction waste and dangerous chemicals will be banned from the capital's roads during this period, but the restriction will not apply to buses, taxis and other vehicles such as police cars.

  The measures are similar to those introduced from July 20 to Sept. 20 in 2008 during the Beijing Olympic Games.

  “The number of passengers using public transport will increase by 3 million a day, ” said Li Shaoming, deputy director of the Beijing Traffic Management Bureau.

  During the 10 days, 400 additional buses will be used to transport commuters to meet the increased demands.

  The municipal government has also drawn up eight plans to reduce industrial pollution during the Asia-Pacific Economic Cooperation forum.

  Zhuang Zhidong, deputy director of the Beijing Municipal Environmental Protection Bureau, said, “From Nov. 3, production at some companies listed by the government will be suspended for 10 days.”

  Work will also be suspended at all construction sites and on demolition projects during this period.

  “More importantly, Beijing will work with its neighbors to control emissions,” Zhuang said, adding that there will be regular discussion on air pollution among six governments.

  Neighboring authorities in Tianjin Municipality, Hebei, Shanxi and Shandong Province and the Inner Mongolia Autonomous Region will operate strict pollution control measures over the 10 days.

  Media reports said that from Nov. 7 to 12, employee departments, institutes and social organizations in Beijing can have a holiday, except for departments dealing with the APEC meeting and city management.

  語篇解讀:本文是一篇資訊報道。在舉辦亞太經合組織領導人會議期間,北京將采取嚴厲的措施來治理污染。

  1.What can we learn from the passage?

  A.Cars can't be used in Beijing from November 3 to 12.

  B.Not all the people in Beijing can have a holiday from November 7 to 12.

  C.Citizens will choose buses as their only means of transport.

  D.All the neighboring provinces will take the same measures.

  解析:選B 推理判斷題。根據(jù)最后一段內容可知,并不是所有在北京的人這幾天都有假期,故B項正確;根據(jù)第二段中的“From November 3 to 12 ... by 35 percent”可知,是減少使用私家車,不是禁止使用,故A項錯誤;根據(jù)第三段中的“but the restriction will not ... police cars”可知,C項不正確;根據(jù)倒數(shù)第二段內容可知,北京附近的一些省份也將采取措施治理污染,但是沒提到采取的是相同的措施,故D項不正確。

  2.What is the purpose of the vehicle restriction?

  A.To reduce the emissions caused by vehicles.

  B.To call on people to use public transport.

  C.To advocate a new lifestyle.

  D.To display the friendliness of Beijing people.

  解析:選A 細節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段中的“Beijing plans to keep a tight rule on pollution by cutting emissions caused by industrial production and vehicles”可知,限制汽車的使用是為了減少它們所產生的污染。故A項正確。

  3.The underlined word “suspended” (Paragraph 8) probably means “________”.A.delayedB.continued

  C.completed

  D.reduced

  解析:選A 詞義猜測題。根據(jù)畫線詞前后的信息可知,因為要治理污染,所以一些被政府列出來的公司的生產將被延期,即A項正確。

  4.Where can you probably read the passage?

  A.In a travel guide.

  B.In a research paper.

  C.In a newspaper.

  D.In a literature magazine.

  解析:選C 文章出處題。文章在開頭就點明了主題,即北京出臺條例來治理污染,然后進行了詳細的說明,這符合資訊報道的寫法,故本文可能來自報紙。

  B

  (2024·聊城模擬)You signed up for soccer, and played every game of the season. Sure, you're not the best player on the team, but most days you gave it your all. Do you deserve a trophy (獎杯)?

  If the decision is up to Carol Dweck, the answer would likely be no. She's a psychology professor at Stanford University, California. She says a player doesn't have to be the best to get a trophy. But those who receive an award should have to work for it. She suggests trophies go to the most improved player, or the one who contributed most to the team spirit, as well as to those who play the best.

  “The trophy has to stand for something,” Dweck told TFK. “If we give a trophy to everyone, then the award has no value.” Dweck argues that giving kids trophies for particular reasons, such as improving

  in a sport, teaches kids that adults value hard work and trying our best.

  Others say that there's no harm in giving awards to all kids who play a sport, regardless of how they played or whether or not they improved.

  “I think we should encourage kids' participation in sports,” says Kenneth Barish, a psychology professor at Weill Cornell Medical College,

  in New York City. “A trophy is one way to encourage kids' efforts.”

  Barish argues that when we single_out only the best or even the most improved players with a trophy, we are teaching kids the wrong lesson. We are sending the message that winning is everything. “Winning is only part of the equation (等式),” Barish told TFK. “Playing sports also teaches kids about teamwork and the importance of exercise.”

  There will be plenty of opportunities for kids to learn about competition as they get older, says Barish. They'll soon realize that only one soccer team wins the World Cup and only one football team wins the Super Bowl. For now, he thinks there's nothing wrong with letting all kids who play a sport feel like winners. That means trophies for everyone.

  語篇解讀:本文是一篇議論文。如果孩子參加體育比賽,那么是不是每個人都該得到獎杯呢?文章就這個問題給出了兩種不同的看法。

  5.According to Carol Dweck, which player should receive a trophy?

  A.Tony, the most attractive player of the soccer team.

  B.David, a soccer player who is both clever and funny.

  C.Peter, who is ready to help his partners to score goals.

  D.Jim, a soccer player who tries his best to win the game.

  解析:選C 推理判斷題。根據(jù)第二段可知,斯坦福大學的心理學教授Carol Dweck認為,獲獎的運動員未必是最好的運動員。她認為,進步最大的、對團隊精神貢獻最多的和表現(xiàn)最佳的運動員都應獲獎。故C項正確。

  6.Which of the following statements would Kenneth Barish agree with?

  A.There is no sense in giving a trophy to everyone.

  B.Kids fond of playing sports should be rewarded.

  C.Kids should be given trophies for trying their best.

  D.It is necessary to encourage kids' participation in sports.

  解析:選D 細節(jié)理解題。根據(jù)第五段可知,紐約市威爾康乃爾醫(yī)學院的心理學教授Kenneth Barish認為,我們應該鼓勵孩子參加體育活動。頒發(fā)獎杯就是一種激勵方式。

  7.The underlined phrase “single out” in Paragraph 6 probably means “________”.

  A.honourB.choose

  C.value

  D.stress

  解析:選B 詞義猜測題。根據(jù)第六段可知,Barish認為,當我們挑選出最佳球員或進步最大的球員并授予他們獎杯的時候,我們給孩子們傳遞了一個錯誤的信號:獲勝就是一切。因此畫線的短語“single out”意為“挑出”。

  8.Which shows the correct structure of the text?

  解析:選B 篇章結構題。本文的第一段為導語,導入討論的話題。第二、三段陳述了斯坦福大學的心理學教授Carol Dweck的主要觀點:反對參與者人人獲獎。下文(第四段至第七段)陳述的是紐約市威爾康乃爾醫(yī)學院的心理學教授Kenneth Barish的觀點,即贊成參與者人人獲獎。因此B項清晰地展示了本文的結構。

  C

  (2024·河北省七校聯(lián)合考試)It was something she had dreamed of since she was five. Finally, after years of training and intensive workouts, Deborah Duffey was going to compete in her first high school basketball game. The goals of becoming an outstanding player and playing college ball were never far from Deborah's mind.

  The game was against Mills High School. With 1 minute and 42 seconds left in the game, Deborah's team led by one point. A player of Mills had possession of the ball,and Deborah ran to guard against her. As Deborah was running to block the player, her knee went out and she fell down on the court in burning pain. Just like that, Deborah's season was over.

  After suffering the bad injury, Deborah found that, for the first time in her life, she was in a situation beyond her control. Game after game, she could do nothing but sit on the sidelines watching others play the game that she loved so much.

  Injuries limited Deborah's time on the court as she hurt her knees three more times in the next five years. She had to spend countless hours in a physical clinic to receive treatment. Her frequent visits there gave her a passion and respect for the profession.

  And Deborah began to see a new light in her life.

  Currently as a senior in college, Deborah focuses on getting a degree in physical treatment. After she graduates, Deborah plans to use her knowledge to educate people how to best take care of their bodies and cope with the feelings of hopelessness that she remembers so well.

  語篇解讀:本文是一篇記敘文。主要介紹了Deborah Duffey是如何從籃球比賽的受傷中獲得新生的。

  9.How did Deborah feel when she first hurt her knee?

  A.Calm. B.Confused.

  C.Ashamed.

  D.Disappointed.

  解析:選 D 推理判斷題。根據(jù)第三段中的“she was in a situation beyond her control. Game after game, she could do nothing

  but ...

  loved so much.”可推知,Deborah在第一次膝蓋受傷時感到失望,故選D項。

  10.What is TRUE about Deborah Duffey?

  A.She didn't play on the court after the injury.

  B.She injured her knee when she was trying to block a player.

  C.She knew that she couldn't be a basketball player when she was a child.

  D.She refused to seek professional assistance to help her recover from her injuries.

  解析:選B 正誤判斷題。根據(jù)第二段中的“As Deborah was running to block the player, her knee went out and she fell down on the court in burning pain.”可知,Deborah在攔截一個球員時,膝蓋受傷了,故選B項。

  11.What is the best title for this passage?

  A.A Painful Mistake

  B.A Great Adventure

  C.A Lifelong Punishment

  D.A New Direction in Life

  解析:選D 標題歸納題。根據(jù)文章最后一段可知,Deborah Duffey 現(xiàn)在正在大學學習物理療法,畢業(yè)后,她打算利用所學知識教育人們如何照顧身體和處理無助的感覺,即Deborah 找到了新的人生方向,故選D項。

  選修七

  Module 1

  閱讀理解提速練——練速度

  (限時:20分鐘)

  A

  (2024·秦皇島市高三質檢)Beijing plans to keep a tight rule on pollution by cutting emissions caused by industrial production and vehicles when it hosts the APEC Economic Leaders' Meeting in November.

  From November 3 to 12, the city will restrict the use of private vehicles based on even-and odd-numbered license plates, reducing the use of such vehicles by 35 percent, the municipal (市政府的) traffic committee said on Thursday.

  All vehicles transporting construction waste and dangerous chemicals will be banned from the capital's roads during this period, but the restriction will not apply to buses, taxis and other vehicles such as police cars.

  The measures are similar to those introduced from July 20 to Sept. 20 in 2008 during the Beijing Olympic Games.

  “The number of passengers using public transport will increase by 3 million a day, ” said Li Shaoming, deputy director of the Beijing Traffic Management Bureau.

  During the 10 days, 400 additional buses will be used to transport commuters to meet the increased demands.

  The municipal government has also drawn up eight plans to reduce industrial pollution during the Asia-Pacific Economic Cooperation forum.

  Zhuang Zhidong, deputy director of the Beijing Municipal Environmental Protection Bureau, said, “From Nov. 3, production at some companies listed by the government will be suspended for 10 days.”

  Work will also be suspended at all construction sites and on demolition projects during this period.

  “More importantly, Beijing will work with its neighbors to control emissions,” Zhuang said, adding that there will be regular discussion on air pollution among six governments.

  Neighboring authorities in Tianjin Municipality, Hebei, Shanxi and Shandong Province and the Inner Mongolia Autonomous Region will operate strict pollution control measures over the 10 days.

  Media reports said that from Nov. 7 to 12, employee departments, institutes and social organizations in Beijing can have a holiday, except for departments dealing with the APEC meeting and city management.

  語篇解讀:本文是一篇資訊報道。在舉辦亞太經合組織領導人會議期間,北京將采取嚴厲的措施來治理污染。

  1.What can we learn from the passage?

  A.Cars can't be used in Beijing from November 3 to 12.

  B.Not all the people in Beijing can have a holiday from November 7 to 12.

  C.Citizens will choose buses as their only means of transport.

  D.All the neighboring provinces will take the same measures.

  解析:選B 推理判斷題。根據(jù)最后一段內容可知,并不是所有在北京的人這幾天都有假期,故B項正確;根據(jù)第二段中的“From November 3 to 12 ... by 35 percent”可知,是減少使用私家車,不是禁止使用,故A項錯誤;根據(jù)第三段中的“but the restriction will not ... police cars”可知,C項不正確;根據(jù)倒數(shù)第二段內容可知,北京附近的一些省份也將采取措施治理污染,但是沒提到采取的是相同的措施,故D項不正確。

  2.What is the purpose of the vehicle restriction?

  A.To reduce the emissions caused by vehicles.

  B.To call on people to use public transport.

  C.To advocate a new lifestyle.

  D.To display the friendliness of Beijing people.

  解析:選A 細節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段中的“Beijing plans to keep a tight rule on pollution by cutting emissions caused by industrial production and vehicles”可知,限制汽車的使用是為了減少它們所產生的污染。故A項正確。

  3.The underlined word “suspended” (Paragraph 8) probably means “________”.A.delayedB.continued

  C.completed

  D.reduced

  解析:選A 詞義猜測題。根據(jù)畫線詞前后的信息可知,因為要治理污染,所以一些被政府列出來的公司的生產將被延期,即A項正確。

  4.Where can you probably read the passage?

  A.In a travel guide.

  B.In a research paper.

  C.In a newspaper.

  D.In a literature magazine.

  解析:選C 文章出處題。文章在開頭就點明了主題,即北京出臺條例來治理污染,然后進行了詳細的說明,這符合資訊報道的寫法,故本文可能來自報紙。

  B

  (2024·聊城模擬)You signed up for soccer, and played every game of the season. Sure, you're not the best player on the team, but most days you gave it your all. Do you deserve a trophy (獎杯)?

  If the decision is up to Carol Dweck, the answer would likely be no. She's a psychology professor at Stanford University, California. She says a player doesn't have to be the best to get a trophy. But those who receive an award should have to work for it. She suggests trophies go to the most improved player, or the one who contributed most to the team spirit, as well as to those who play the best.

  “The trophy has to stand for something,” Dweck told TFK. “If we give a trophy to everyone, then the award has no value.” Dweck argues that giving kids trophies for particular reasons, such as improving

  in a sport, teaches kids that adults value hard work and trying our best.

  Others say that there's no harm in giving awards to all kids who play a sport, regardless of how they played or whether or not they improved.

  “I think we should encourage kids' participation in sports,” says Kenneth Barish, a psychology professor at Weill Cornell Medical College,

  in New York City. “A trophy is one way to encourage kids' efforts.”

  Barish argues that when we single_out only the best or even the most improved players with a trophy, we are teaching kids the wrong lesson. We are sending the message that winning is everything. “Winning is only part of the equation (等式),” Barish told TFK. “Playing sports also teaches kids about teamwork and the importance of exercise.”

  There will be plenty of opportunities for kids to learn about competition as they get older, says Barish. They'll soon realize that only one soccer team wins the World Cup and only one football team wins the Super Bowl. For now, he thinks there's nothing wrong with letting all kids who play a sport feel like winners. That means trophies for everyone.

  語篇解讀:本文是一篇議論文。如果孩子參加體育比賽,那么是不是每個人都該得到獎杯呢?文章就這個問題給出了兩種不同的看法。

  5.According to Carol Dweck, which player should receive a trophy?

  A.Tony, the most attractive player of the soccer team.

  B.David, a soccer player who is both clever and funny.

  C.Peter, who is ready to help his partners to score goals.

  D.Jim, a soccer player who tries his best to win the game.

  解析:選C 推理判斷題。根據(jù)第二段可知,斯坦福大學的心理學教授Carol Dweck認為,獲獎的運動員未必是最好的運動員。她認為,進步最大的、對團隊精神貢獻最多的和表現(xiàn)最佳的運動員都應獲獎。故C項正確。

  6.Which of the following statements would Kenneth Barish agree with?

  A.There is no sense in giving a trophy to everyone.

  B.Kids fond of playing sports should be rewarded.

  C.Kids should be given trophies for trying their best.

  D.It is necessary to encourage kids' participation in sports.

  解析:選D 細節(jié)理解題。根據(jù)第五段可知,紐約市威爾康乃爾醫(yī)學院的心理學教授Kenneth Barish認為,我們應該鼓勵孩子參加體育活動。頒發(fā)獎杯就是一種激勵方式。

  7.The underlined phrase “single out” in Paragraph 6 probably means “________”.

  A.honourB.choose

  C.value

  D.stress

  解析:選B 詞義猜測題。根據(jù)第六段可知,Barish認為,當我們挑選出最佳球員或進步最大的球員并授予他們獎杯的時候,我們給孩子們傳遞了一個錯誤的信號:獲勝就是一切。因此畫線的短語“single out”意為“挑出”。

  8.Which shows the correct structure of the text?

  解析:選B 篇章結構題。本文的第一段為導語,導入討論的話題。第二、三段陳述了斯坦福大學的心理學教授Carol Dweck的主要觀點:反對參與者人人獲獎。下文(第四段至第七段)陳述的是紐約市威爾康乃爾醫(yī)學院的心理學教授Kenneth Barish的觀點,即贊成參與者人人獲獎。因此B項清晰地展示了本文的結構。

  C

  (2024·河北省七校聯(lián)合考試)It was something she had dreamed of since she was five. Finally, after years of training and intensive workouts, Deborah Duffey was going to compete in her first high school basketball game. The goals of becoming an outstanding player and playing college ball were never far from Deborah's mind.

  The game was against Mills High School. With 1 minute and 42 seconds left in the game, Deborah's team led by one point. A player of Mills had possession of the ball,and Deborah ran to guard against her. As Deborah was running to block the player, her knee went out and she fell down on the court in burning pain. Just like that, Deborah's season was over.

  After suffering the bad injury, Deborah found that, for the first time in her life, she was in a situation beyond her control. Game after game, she could do nothing but sit on the sidelines watching others play the game that she loved so much.

  Injuries limited Deborah's time on the court as she hurt her knees three more times in the next five years. She had to spend countless hours in a physical clinic to receive treatment. Her frequent visits there gave her a passion and respect for the profession.

  And Deborah began to see a new light in her life.

  Currently as a senior in college, Deborah focuses on getting a degree in physical treatment. After she graduates, Deborah plans to use her knowledge to educate people how to best take care of their bodies and cope with the feelings of hopelessness that she remembers so well.

  語篇解讀:本文是一篇記敘文。主要介紹了Deborah Duffey是如何從籃球比賽的受傷中獲得新生的。

  9.How did Deborah feel when she first hurt her knee?

  A.Calm. B.Confused.

  C.Ashamed.

  D.Disappointed.

  解析:選 D 推理判斷題。根據(jù)第三段中的“she was in a situation beyond her control. Game after game, she could do nothing

  but ...

  loved so much.”可推知,Deborah在第一次膝蓋受傷時感到失望,故選D項。

  10.What is TRUE about Deborah Duffey?

  A.She didn't play on the court after the injury.

  B.She injured her knee when she was trying to block a player.

  C.She knew that she couldn't be a basketball player when she was a child.

  D.She refused to seek professional assistance to help her recover from her injuries.

  解析:選B 正誤判斷題。根據(jù)第二段中的“As Deborah was running to block the player, her knee went out and she fell down on the court in burning pain.”可知,Deborah在攔截一個球員時,膝蓋受傷了,故選B項。

  11.What is the best title for this passage?

  A.A Painful Mistake

  B.A Great Adventure

  C.A Lifelong Punishment

  D.A New Direction in Life

  解析:選D 標題歸納題。根據(jù)文章最后一段可知,Deborah Duffey 現(xiàn)在正在大學學習物理療法,畢業(yè)后,她打算利用所學知識教育人們如何照顧身體和處理無助的感覺,即Deborah 找到了新的人生方向,故選D項。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      欧美日韩中字一区| 欧美日韩国产精品自在自线| 日本黄色一区二区| 亚洲成人高清在线| 一区二区三区在线视频观看58| 99热在这里有精品免费| 亚洲精品五月天| 色综合久久88色综合天天6| 中文字幕一区二区视频| 色综合天天在线| 日韩福利电影在线观看| 国产肉丝袜一区二区| 色综合久久久久网| 三级一区在线视频先锋| 国产亚洲精品超碰| 欧洲激情一区二区| 精品中文字幕一区二区| 中文字幕五月欧美| 欧美一区二区三区白人| 成人国产精品免费观看动漫| 亚洲国产欧美一区二区三区丁香婷| 欧美人体做爰大胆视频| thepron国产精品| 日本午夜一本久久久综合| 国产精品久久久久久久蜜臀| 制服丝袜成人动漫| 91在线小视频| 丰满亚洲少妇av| 日韩中文欧美在线| 亚洲乱码国产乱码精品精可以看 | 精品系列免费在线观看| 欧美成人r级一区二区三区| 99久久精品久久久久久清纯| 久久国产乱子精品免费女| 亚洲精品国产精华液| 久久综合久久久久88| 欧美日本在线看| 欧美色手机在线观看| 99精品欧美一区二区蜜桃免费| 久久国产精品99精品国产| 亚洲成人激情综合网| 国产精品九色蝌蚪自拍| 久久午夜羞羞影院免费观看| 51精品国自产在线| 欧美高清dvd| 欧美亚洲一区二区三区四区| 99国产麻豆精品| fc2成人免费人成在线观看播放 | 成人亚洲一区二区一| 日本成人在线网站| 午夜精品久久久久久久久久久 | zzijzzij亚洲日本少妇熟睡| 久久不见久久见免费视频7| 三级欧美在线一区| 亚洲国产日产av| 亚洲午夜精品久久久久久久久| 一区二区三区四区五区视频在线观看 | 欧美日韩一区二区三区不卡| 99久久久久久| 欧美在线免费视屏| 欧美在线免费视屏| 91精品国产综合久久精品图片| 欧美精品18+| 日韩美女天天操| 久久久不卡网国产精品一区| 国产女人18水真多18精品一级做| 国产精品国产三级国产三级人妇| 亚洲婷婷在线视频| 亚洲午夜免费福利视频| 天天综合天天做天天综合| 久久国产尿小便嘘嘘尿| 国产精品99久久久久久似苏梦涵 | 色先锋资源久久综合| 在线观看日韩毛片| 日韩午夜激情电影| 国产色综合一区| 亚洲免费在线电影| 青青草视频一区| 国产suv精品一区二区6| 91福利视频久久久久| 欧美一级黄色大片| 亚洲视频中文字幕| 麻豆一区二区三| 国产精品日日摸夜夜摸av| 亚洲综合一二区| 国产一区二区三区免费观看| 91在线一区二区三区| 欧美一区二区福利在线| 中文字幕字幕中文在线中不卡视频| 亚洲第一福利一区| 国产高清成人在线| 欧美挠脚心视频网站| 欧美精品一区二区在线观看| 亚洲婷婷在线视频| 奇米综合一区二区三区精品视频| 国产成人午夜高潮毛片| 欧美日韩国产成人在线免费| 国产亚洲欧美一区在线观看| 日韩高清国产一区在线| www.日本不卡| 久久伊人中文字幕| 亚洲第一成人在线| 色综合色狠狠综合色| 精品裸体舞一区二区三区| 一区二区三区中文免费| 成人午夜视频在线| 精品国产乱码久久久久久影片| 亚洲电影你懂得| 99视频精品全部免费在线| www日韩大片| 日本vs亚洲vs韩国一区三区| 欧美综合久久久| 亚洲天堂福利av| 丁香桃色午夜亚洲一区二区三区| 欧美一级高清片| 日本午夜一本久久久综合| 欧美日韩国产综合久久| 亚洲女同一区二区| 99精品久久99久久久久| 中文字幕不卡三区| 成人中文字幕在线| 欧美高清一级片在线观看| 国产原创一区二区三区| 久久久午夜精品| 久久国内精品自在自线400部| 欧美一级日韩一级| 日本亚洲欧美天堂免费| 欧美电影免费观看高清完整版| 亚洲va欧美va国产va天堂影院| 欧美日韩一区精品| 日韩精品色哟哟| 91精品国产免费久久综合| 秋霞成人午夜伦在线观看| 欧美电影一区二区| 精品一区二区在线播放| 精品日产卡一卡二卡麻豆| 国产美女精品人人做人人爽| xnxx国产精品| 99久久伊人久久99| 亚洲精品成人在线| 日韩一区和二区| 奇米影视7777精品一区二区| 日韩欧美电影一区| 精品一区二区三区影院在线午夜| 日韩美女一区二区三区四区| 国产精品99久久久久| 国产精品你懂的在线| 波多野结衣中文一区| 亚洲老妇xxxxxx| 欧美一区二区三区系列电影| 国产寡妇亲子伦一区二区| 亚洲欧美日韩小说| 51精品久久久久久久蜜臀| 蜜桃一区二区三区在线| 久久久久久**毛片大全| 91视频观看视频| 免费看日韩精品| 日韩一区中文字幕| 欧美一区二区私人影院日本| 成人手机在线视频| 午夜视频在线观看一区| 亚洲国产精品黑人久久久| 91黄视频在线观看| 国产乱子伦视频一区二区三区| 成人免费在线播放视频| 91精品国产免费久久综合| 成人免费va视频| 麻豆免费看一区二区三区| 中文字幕亚洲区| 日韩欧美电影一二三| 欧美网站大全在线观看| 国产成人精品免费在线| 亚洲成av人片一区二区梦乃| 精品91自产拍在线观看一区| 欧美视频在线播放| 成人在线综合网| 国产综合成人久久大片91| 亚洲国产精品欧美一二99| 国产精品高潮呻吟久久| 精品国产免费久久| 日韩三级av在线播放| 91在线无精精品入口| 国产精品99久久久久久有的能看| 欧美色图片你懂的| 洋洋av久久久久久久一区| 国产免费观看久久| 欧美电视剧免费全集观看| 欧美日韩一区二区在线观看视频| 成人黄色大片在线观看| 国产乱码精品一区二区三| 亚洲a一区二区| 亚洲va韩国va欧美va精品| 亚洲免费资源在线播放| 中文字幕五月欧美| 国产精品美女一区二区| 国产日韩欧美激情| 久久久一区二区三区| 日本一区二区三区在线观看| 日韩精品一区二区在线| 日韩美女一区二区三区四区|