国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆(浙江、江蘇)高考英語一輪復(fù)習(xí)題型重組訓(xùn)練:第17組(牛津譯林版含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆(浙江、江蘇)高考英語一輪復(fù)習(xí)題型重組訓(xùn)練:第17組(牛津譯林版含解析)

  第十七組(建議用時:25分鐘)閱讀理解A

  The lights go out—another power failure.“Get the candles,” Mom says, and I do.My younger brother and I search every room to collect the tall candles and votives (燭臺) spaced around the house.I hurry from shelf to shelf gathering wax(蠟) sticks in my arms and place them in the living room, t really, I am enjoying the stillness.I like to watch the candle burn and feel that life is simple.I like to look out of the window into an immediate darkness unspoiled by unpleasant light.I love these silent moments when I feel as if I can live the way they lived, the people of the past—the Egyptians,the Pilgrims(朝圣者), ght, in this disturbed state, is the closest a person can get to experiencing the past.

  So, what was night really like for them? Night, as we know it now, is a pleasant, loving thing compared to the incomprehensible darkness that covered Earth抯 first peoptle.Even its beauty seemed unmatched.

  What did a farmer抯 family do at night?e Of course, the darkness must have brought them together, forced them into each other抯 company as it has done to us tonight梔eveloped a close relationship in a time of fear and pluncertainty.A fire probably burnt brightly in a central room where the family gathered to talk and relax. Night was a time when men and women were liberated from work and socialized.They had no computers or TVs, and had to make do with books, religion, and conversation.At their bedside, they prayed to God, and felt a sense of security that they were out of the darkness and harm抯 reach.

  Nevertheless, to run a risk of going outside was sometimes necessary, and the threat of robbers, wolveso,even the ethereal (太空精靈),

  Did they witness a deep bright blue cloud across heaven? What would it have been like to

  feel the night, heavy and damp against my back? Would it have taken me, choked me with its powerful hands, separated me from other people? Or would those have been awful dreams, and dreams only?

  I imagine a young girl, stepping outside her home and into a desert for some air.A cool, earthy smell would greet her.There抯 a sky with millions of stars梖ar more than at

  person could see today—and there’s the moon.It’s the largest object in the sky, the midnight sun that shines in the world, the traveler抯 torch.It inspires stories of uncertainty, stories of power.I imagine this girl amazed at the moon and stars.If she wa nders too far, she needn抰 worry, for the stars will lead her back home.

  Bzzz!. The lights return.Everyone cheers and abandons the room, happy that their period of being lonely is over, everyone except me.I pull my candle closer, and stare into the night.The glory is gone; it has been made less bright by street lamps, electric signs, TVs, and all other manners of artificial light.But in those moments, when every light in every house was off,people may have had a taste of the old world.They may finally have touched upon the slight fear,the admiration, and the respect that our ancestors felt for the night.

  1.We can learn from the passage that the writer thinks the power failure ________.m artificial lights

  C.brings too much inconvenience to people

  D.gives people a time to taste the old lifestyle

  2.By saying “This is boring” (Paragraph 2), the writer’s brother most probably means that ________. sudden power failure

  B.he lacks interesting books to entertain himself

  C.the writer’s book is really uninteresting

  D.it’s dull to see wax fall on the book

  3.From Paragraph 4, we can learn that the farmers of the past ________. a really simple and boring life

  B.had nothing in common with modern people

  C.didn’t have to work as hard as modern people

  D.might have no choice but to stay indoors at night

  4.It can be inferred that when they stayed outside at night, the people of the past ________.________.people to explore a desert

  B.show his love for the beauty of night

  C.to inform people of what to do at night

  D.provide suggestions for traveling at night

  6.Why does the writer not feel happy like others when the lights return?

  A.Because the stars will lose their power.

  B.Because he’s already been used to candle light.

  C.Because the candle must be blown off right away.

  D.Because he’s cut off from his spellbound journey into the past.

  B

  By today’s standards, my mobile phone is pretty rubbish.It’s a Nokia 1616.If that doesn’t mean much to you (it’s not the kind of phone you see advertised on television), all you need to know is that it抯 a small, not very heavy device with which you can send and receive tel

  ephone calls and text messages.It also has a very handy torch on the top for when you can抰 find your keys, or when you drop something on the floor in the cinema.Other than that, my phone doesn抰 do much.Well, it has an alarm, and it probably has a cal Aculator and things like that, but it抯 nothing compared to a smartphone.Why would I wa nt one of those?

  I have often been told that the big advantage of having a smartphone is that “you can do everything with them!” But when was the last time you saw someone doing “everything” with a smartphone? Okay, ome on my laptop.

  As far as I can tell, the best thing about having a smartphone is that you can be connected to the Internet all the time.Don抰 get me wrong, I love the Internet, but I just don抰 see the point of constantly being online.I can抰 remember tthehe last time I received a Facebook update which was so very urgent that I had to read it as soon as it appeared, and I can抰 imagine ever having a job which was so important that I would need to read work? related emails immediately.I would think that if someone needed me urgently, they would just ring me rather than send an email.And my trusty Nokia can manage that.

  One of the most peculiar effects of the smartphone is, in my opinion, the newly璮ound addiction to maps and navigationl(導(dǎo)航) systems.Is there anything more boring than knowing exactly where you are all of the time? How do you get to know an area if you don’t get

  lost there a few times? And if you are dependant on online maps, what happens to those great places you find just by chance? You can’t exactly find out from google maps the journey from “here” to “that hidden cafe with the tasty-looking cakes”, or to “that pond next to the church which looks really pretty in the evening sun”. It is, of course, true that we all occasionally need to be pointed in the right direction, but I find that there are often real life humans you can ask.

  There are many benefits of having a very basic mobile phone, like the fact that it costs me about twenty pounds, and that I don’t have to worry too much about it being stolen.But the main benefit has to be the fact that it provides me with the world’s greatest excuse for my bad habits.Whether it’s turning up late to events, or getting lost on a trip, or missing buses or trains, or forgetting about an appointment at work, I’m pretty sure I’m covered with the following explanation:“I’m really sorry.I don’t have a smartphone.”________.ke calls and text messages

  8.It can be inferred from the above passage that ________.onnected to the net

  D.a(chǎn) Facebook update is usually very important

  9.According to the passage, if you use navigation systems, you may ________.e persuaded to eat in a certain cafe

  D.be misled to a totally wrong place

  10.To the writer, one benefit of having a basic mobile phone is that ________.t is stolen

  C.it can be used as an excuse for his bad habits

  D.it can save him the trouble of catching trains

  11.The writer’s purpose for writing this article is to ________.

  A.explain why he doesn’t want a smartphone

  B.warn readers of the risks of using smartphones

  C.complain about the troubles caused by smartphones

  D.inform readers of the latest development of mobile phones

  閱讀理解

  A

  1.解析:選D。推理判斷題。根據(jù)第二段中的“I love these silent moments when I feel as if I

  can live the way they lived,the people of the past—the Egyptians,the

  Pilgrims(朝圣者)...”,并結(jié)合最后一段倒數(shù)第二句“But in those

  moments,when every light

  in every house was off,people may have had a

  taste of the old world”可知,停電給人們提供了反思并品味舊時生活方式的時間。故選D。

  2.解析:選A。推理判斷題。根據(jù)第二段前三句“‘This is boring,’he says.A drop of wax

  falls on my book.‘I know,’I say,but really,I am enjoying the

  stillness.”,并結(jié)合第一段最后一句“A sigh escapes my brother’s lips.”可知,作者非常喜歡停電時的寂靜,而他的哥哥在停電時感到很無聊,并為此而嘆息,因此作者的哥哥不喜歡突然的停電。故選A。

  3.解析:選D。推理判斷題。根據(jù)第四段第二句中的“Of course,the darkness must have

  brought them together,forced them into each other’s company as it has done

  to us tonight”,并結(jié)合下文內(nèi)容可知,在過去,晚上沒有電,外面漆黑一片,農(nóng)民也許除了待在室內(nèi)別無選擇。故選D。

  4.解析:選C。推理判斷題。根據(jù)第五段第一句“Nevertheless,to run a risk of going outside

  was sometimes necessary,

  and the threat of robbers,

  wolves,

  even

  the

  ethereal(太空精靈),was present.”可知,有時晚上外出是難免的,需要面臨強盜、狼等的威脅,因此過去的人們晚上出門可能心存恐懼。故選C。

  5.解析:選B。推理判斷題。根據(jù)第六段第三句“There’s a sky with millions of stars—far

  more than a person could see today—and there’s the moon.”以及對本段的整體理解可知,夜晚的天空繁星點點,那是一個非常美麗的景象。由此可知,作者很喜歡夜晚的美麗。故選B。

  6.解析:選D。推理判斷題。根據(jù)最后一段第四句“I pull my candle closer,and stare into the

  night.”以及本段最后兩句可知,來電之后大家都?xì)g呼起來,但是作者卻高興不起來,因為突然的來電打斷了他穿越到過去的思緒,因此D項與題意相符。故選D。

  B

  7.解析:選D。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段第三句中“...all you need to know is that it’s a

  small,not very heavy device with which you can send and receive telephone

  calls and text messages.”可知,作者使用Nokia 1616主要是來打電話和發(fā)短信的。故D項正確。

  8.解析:選B。推理判斷題。根據(jù)第二段最后兩句“...they are used for checking social

  networking sites,playing games,and receiving and replying to emails... just doing all of those things at home on my laptop.”可推知,智能手機和筆記本電腦有許多相同的功能。故B項正確。

  9.解析:選A。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段第四句“And if you are dependant on online maps,

  what happens to those great places you find just by chance?”可知,導(dǎo)航儀會使你錯失一些偶然發(fā)現(xiàn)的好地方。故A項正確。

  10.解析:選C。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)最后一段第二句“But the main benefit has to be the fact

  that it provides me with the world’s greatest excuse for my bad habits.”可知,擁有非智能手機的好處之一是可以為自己的壞習(xí)慣找借口。故C項正確。

  11.解析:選A。寫作意圖題。根據(jù)第一段最后一句“Why would I want one of those?”和最后一段最后一句“Whether it’s turning up late to events,or getting lost on a

  trip...the following explanation:‘I’m really sorry.I don’t have a

  smartphone.’”以及全文內(nèi)容可知,文章旨在告訴讀者作者為什么不想要智能手機。故A項正確。

  第十七組(建議用時:25分鐘)閱讀理解A

  The lights go out—another power failure.“Get the candles,” Mom says, and I do.My younger brother and I search every room to collect the tall candles and votives (燭臺) spaced around the house.I hurry from shelf to shelf gathering wax(蠟) sticks in my arms and place them in the living room, t really, I am enjoying the stillness.I like to watch the candle burn and feel that life is simple.I like to look out of the window into an immediate darkness unspoiled by unpleasant light.I love these silent moments when I feel as if I can live the way they lived, the people of the past—the Egyptians,the Pilgrims(朝圣者), ght, in this disturbed state, is the closest a person can get to experiencing the past.

  So, what was night really like for them? Night, as we know it now, is a pleasant, loving thing compared to the incomprehensible darkness that covered Earth抯 first peoptle.Even its beauty seemed unmatched.

  What did a farmer抯 family do at night?e Of course, the darkness must have brought them together, forced them into each other抯 company as it has done to us tonight梔eveloped a close relationship in a time of fear and pluncertainty.A fire probably burnt brightly in a central room where the family gathered to talk and relax. Night was a time when men and women were liberated from work and socialized.They had no computers or TVs, and had to make do with books, religion, and conversation.At their bedside, they prayed to God, and felt a sense of security that they were out of the darkness and harm抯 reach.

  Nevertheless, to run a risk of going outside was sometimes necessary, and the threat of robbers, wolveso,even the ethereal (太空精靈),

  Did they witness a deep bright blue cloud across heaven? What would it have been like to

  feel the night, heavy and damp against my back? Would it have taken me, choked me with its powerful hands, separated me from other people? Or would those have been awful dreams, and dreams only?

  I imagine a young girl, stepping outside her home and into a desert for some air.A cool, earthy smell would greet her.There抯 a sky with millions of stars梖ar more than at

  person could see today—and there’s the moon.It’s the largest object in the sky, the midnight sun that shines in the world, the traveler抯 torch.It inspires stories of uncertainty, stories of power.I imagine this girl amazed at the moon and stars.If she wa nders too far, she needn抰 worry, for the stars will lead her back home.

  Bzzz!. The lights return.Everyone cheers and abandons the room, happy that their period of being lonely is over, everyone except me.I pull my candle closer, and stare into the night.The glory is gone; it has been made less bright by street lamps, electric signs, TVs, and all other manners of artificial light.But in those moments, when every light in every house was off,people may have had a taste of the old world.They may finally have touched upon the slight fear,the admiration, and the respect that our ancestors felt for the night.

  1.We can learn from the passage that the writer thinks the power failure ________.m artificial lights

  C.brings too much inconvenience to people

  D.gives people a time to taste the old lifestyle

  2.By saying “This is boring” (Paragraph 2), the writer’s brother most probably means that ________. sudden power failure

  B.he lacks interesting books to entertain himself

  C.the writer’s book is really uninteresting

  D.it’s dull to see wax fall on the book

  3.From Paragraph 4, we can learn that the farmers of the past ________. a really simple and boring life

  B.had nothing in common with modern people

  C.didn’t have to work as hard as modern people

  D.might have no choice but to stay indoors at night

  4.It can be inferred that when they stayed outside at night, the people of the past ________.________.people to explore a desert

  B.show his love for the beauty of night

  C.to inform people of what to do at night

  D.provide suggestions for traveling at night

  6.Why does the writer not feel happy like others when the lights return?

  A.Because the stars will lose their power.

  B.Because he’s already been used to candle light.

  C.Because the candle must be blown off right away.

  D.Because he’s cut off from his spellbound journey into the past.

  B

  By today’s standards, my mobile phone is pretty rubbish.It’s a Nokia 1616.If that doesn’t mean much to you (it’s not the kind of phone you see advertised on television), all you need to know is that it抯 a small, not very heavy device with which you can send and receive tel

  ephone calls and text messages.It also has a very handy torch on the top for when you can抰 find your keys, or when you drop something on the floor in the cinema.Other than that, my phone doesn抰 do much.Well, it has an alarm, and it probably has a cal Aculator and things like that, but it抯 nothing compared to a smartphone.Why would I wa nt one of those?

  I have often been told that the big advantage of having a smartphone is that “you can do everything with them!” But when was the last time you saw someone doing “everything” with a smartphone? Okay, ome on my laptop.

  As far as I can tell, the best thing about having a smartphone is that you can be connected to the Internet all the time.Don抰 get me wrong, I love the Internet, but I just don抰 see the point of constantly being online.I can抰 remember tthehe last time I received a Facebook update which was so very urgent that I had to read it as soon as it appeared, and I can抰 imagine ever having a job which was so important that I would need to read work? related emails immediately.I would think that if someone needed me urgently, they would just ring me rather than send an email.And my trusty Nokia can manage that.

  One of the most peculiar effects of the smartphone is, in my opinion, the newly璮ound addiction to maps and navigationl(導(dǎo)航) systems.Is there anything more boring than knowing exactly where you are all of the time? How do you get to know an area if you don’t get

  lost there a few times? And if you are dependant on online maps, what happens to those great places you find just by chance? You can’t exactly find out from google maps the journey from “here” to “that hidden cafe with the tasty-looking cakes”, or to “that pond next to the church which looks really pretty in the evening sun”. It is, of course, true that we all occasionally need to be pointed in the right direction, but I find that there are often real life humans you can ask.

  There are many benefits of having a very basic mobile phone, like the fact that it costs me about twenty pounds, and that I don’t have to worry too much about it being stolen.But the main benefit has to be the fact that it provides me with the world’s greatest excuse for my bad habits.Whether it’s turning up late to events, or getting lost on a trip, or missing buses or trains, or forgetting about an appointment at work, I’m pretty sure I’m covered with the following explanation:“I’m really sorry.I don’t have a smartphone.”________.ke calls and text messages

  8.It can be inferred from the above passage that ________.onnected to the net

  D.a(chǎn) Facebook update is usually very important

  9.According to the passage, if you use navigation systems, you may ________.e persuaded to eat in a certain cafe

  D.be misled to a totally wrong place

  10.To the writer, one benefit of having a basic mobile phone is that ________.t is stolen

  C.it can be used as an excuse for his bad habits

  D.it can save him the trouble of catching trains

  11.The writer’s purpose for writing this article is to ________.

  A.explain why he doesn’t want a smartphone

  B.warn readers of the risks of using smartphones

  C.complain about the troubles caused by smartphones

  D.inform readers of the latest development of mobile phones

  閱讀理解

  A

  1.解析:選D。推理判斷題。根據(jù)第二段中的“I love these silent moments when I feel as if I

  can live the way they lived,the people of the past—the Egyptians,the

  Pilgrims(朝圣者)...”,并結(jié)合最后一段倒數(shù)第二句“But in those

  moments,when every light

  in every house was off,people may have had a

  taste of the old world”可知,停電給人們提供了反思并品味舊時生活方式的時間。故選D。

  2.解析:選A。推理判斷題。根據(jù)第二段前三句“‘This is boring,’he says.A drop of wax

  falls on my book.‘I know,’I say,but really,I am enjoying the

  stillness.”,并結(jié)合第一段最后一句“A sigh escapes my brother’s lips.”可知,作者非常喜歡停電時的寂靜,而他的哥哥在停電時感到很無聊,并為此而嘆息,因此作者的哥哥不喜歡突然的停電。故選A。

  3.解析:選D。推理判斷題。根據(jù)第四段第二句中的“Of course,the darkness must have

  brought them together,forced them into each other’s company as it has done

  to us tonight”,并結(jié)合下文內(nèi)容可知,在過去,晚上沒有電,外面漆黑一片,農(nóng)民也許除了待在室內(nèi)別無選擇。故選D。

  4.解析:選C。推理判斷題。根據(jù)第五段第一句“Nevertheless,to run a risk of going outside

  was sometimes necessary,

  and the threat of robbers,

  wolves,

  even

  the

  ethereal(太空精靈),was present.”可知,有時晚上外出是難免的,需要面臨強盜、狼等的威脅,因此過去的人們晚上出門可能心存恐懼。故選C。

  5.解析:選B。推理判斷題。根據(jù)第六段第三句“There’s a sky with millions of stars—far

  more than a person could see today—and there’s the moon.”以及對本段的整體理解可知,夜晚的天空繁星點點,那是一個非常美麗的景象。由此可知,作者很喜歡夜晚的美麗。故選B。

  6.解析:選D。推理判斷題。根據(jù)最后一段第四句“I pull my candle closer,and stare into the

  night.”以及本段最后兩句可知,來電之后大家都?xì)g呼起來,但是作者卻高興不起來,因為突然的來電打斷了他穿越到過去的思緒,因此D項與題意相符。故選D。

  B

  7.解析:選D。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段第三句中“...all you need to know is that it’s a

  small,not very heavy device with which you can send and receive telephone

  calls and text messages.”可知,作者使用Nokia 1616主要是來打電話和發(fā)短信的。故D項正確。

  8.解析:選B。推理判斷題。根據(jù)第二段最后兩句“...they are used for checking social

  networking sites,playing games,and receiving and replying to emails... just doing all of those things at home on my laptop.”可推知,智能手機和筆記本電腦有許多相同的功能。故B項正確。

  9.解析:選A。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段第四句“And if you are dependant on online maps,

  what happens to those great places you find just by chance?”可知,導(dǎo)航儀會使你錯失一些偶然發(fā)現(xiàn)的好地方。故A項正確。

  10.解析:選C。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)最后一段第二句“But the main benefit has to be the fact

  that it provides me with the world’s greatest excuse for my bad habits.”可知,擁有非智能手機的好處之一是可以為自己的壞習(xí)慣找借口。故C項正確。

  11.解析:選A。寫作意圖題。根據(jù)第一段最后一句“Why would I want one of those?”和最后一段最后一句“Whether it’s turning up late to events,or getting lost on a

  trip...the following explanation:‘I’m really sorry.I don’t have a

  smartphone.’”以及全文內(nèi)容可知,文章旨在告訴讀者作者為什么不想要智能手機。故A項正確。

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計 職業(yè)培訓(xùn) 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      91麻豆国产福利在线观看| 337p粉嫩大胆噜噜噜噜噜91av| 国产白丝精品91爽爽久久| 91丝袜高跟美女视频| 日韩一级片网站| 亚洲精品久久7777| 狠狠久久亚洲欧美| 6080午夜不卡| 另类小说综合欧美亚洲| 欧美日韩aaaaa| 亚洲一二三区在线观看| 国产在线精品一区二区不卡了| 欧美无砖砖区免费| 天天综合天天做天天综合| 欧美日韩中文字幕一区二区| 国产精品女上位| 99re视频这里只有精品| 亚洲免费电影在线| 欧美在线观看禁18| 天堂久久久久va久久久久| 欧美日韩另类国产亚洲欧美一级| 亚洲黄色小视频| 日韩三级视频在线观看| 激情综合网激情| 亚洲女同ⅹxx女同tv| 欧美浪妇xxxx高跟鞋交| 国产激情一区二区三区| 亚洲电影一区二区三区| www欧美成人18+| 午夜精品久久久久久久99水蜜桃| 亚洲一区免费视频| 日韩精品一区二| 91免费观看视频| 风间由美一区二区三区在线观看| 亚洲欧美一区二区视频| 日韩欧美在线观看一区二区三区| a级精品国产片在线观看| 麻豆国产一区二区| 日韩影院在线观看| 一区二区三区免费观看| 国产亚洲1区2区3区| 欧美日韩国产高清一区二区三区| 成人av第一页| 国产精品亚洲视频| 亚洲夂夂婷婷色拍ww47| 中文字幕精品—区二区四季| 日韩一区二区在线观看视频| 丁香天五香天堂综合| 精品一区二区三区免费毛片爱| 亚洲一区欧美一区| 亚洲成人一区在线| 香蕉久久夜色精品国产使用方法| 亚洲一区视频在线观看视频| 国产精品国产三级国产a| 国产精品传媒入口麻豆| 亚洲视频综合在线| 日韩成人精品在线| 成人av电影免费在线播放| 色综合久久久久综合体| 欧美日韩国产123区| 欧美成人精品1314www| 亚洲视频图片小说| 日韩国产一二三区| 精品少妇一区二区三区在线视频| 国产伦精品一区二区三区在线观看| 久久精品国产亚洲aⅴ| 国产乱码精品1区2区3区| 成人免费av在线| 日韩欧美一区二区三区在线| 国产精品久久久久久久久图文区| 亚洲国产另类精品专区| 成人白浆超碰人人人人| 日韩欧美一级特黄在线播放| 亚洲视频一区二区在线| 国产综合久久久久久鬼色| 欧美精品三级在线观看| 亚洲精品国产高清久久伦理二区| 国产精品888| 日韩三级视频在线观看| 亚洲大片免费看| 欧美午夜精品久久久久久超碰 | 欧美一级在线视频| 1000部国产精品成人观看| 狠狠色狠狠色综合系列| 欧美大片在线观看一区| 日本大胆欧美人术艺术动态| 在线观看一区二区精品视频| 亚洲最大色网站| 欧美高清性hdvideosex| 免费成人你懂的| 久久久久国产精品人| 国产精品99久久久久久宅男| 久久婷婷色综合| 91在线国产福利| 午夜久久福利影院| 成人精品鲁一区一区二区| av在线不卡电影| 综合久久久久久久| 欧美精品三级日韩久久| 亚洲欧美国产三级| 97国产精品videossex| 亚洲成人福利片| 欧美mv和日韩mv国产网站| 高清不卡在线观看| 日韩成人精品在线观看| 国产精品免费av| 欧美zozozo| 欧美在线小视频| caoporn国产精品| 成人一区二区三区中文字幕| 亚洲图片欧美视频| 樱花草国产18久久久久| 日韩午夜精品电影| 色综合天天综合给合国产| 久久国产精品99久久久久久老狼| 亚洲精品老司机| 国产片一区二区| 久久综合九色综合97婷婷女人 | 在线观看免费亚洲| 国产精品一二三四区| 日韩成人午夜精品| 亚洲大片在线观看| 性久久久久久久久久久久| 亚洲欧美电影院| 欧美激情综合在线| 国产欧美一区二区在线观看| 国产欧美日韩综合精品一区二区 | 成人av在线网站| 国产91对白在线观看九色| 另类小说欧美激情| 亚洲一区在线视频观看| 91国偷自产一区二区开放时间| av亚洲精华国产精华| 91成人在线观看喷潮| 欧美久久久影院| 337p粉嫩大胆色噜噜噜噜亚洲| 久久综合色8888| 亚洲理论在线观看| 蜜桃免费网站一区二区三区| 成人黄动漫网站免费app| 色av综合在线| 国产亚洲欧美日韩日本| 亚洲mv在线观看| 99热精品一区二区| 亚洲国产成人午夜在线一区| 夜夜嗨av一区二区三区网页| 国产一区二区三区香蕉| 欧美美女一区二区在线观看| 国产精品女主播av| 成人精品亚洲人成在线| 国产精品视频麻豆| 欧美mv日韩mv亚洲| 亚洲蜜桃精久久久久久久| 国产乱对白刺激视频不卡| 日韩亚洲欧美在线| 亚洲国产另类av| 欧美日韩在线精品一区二区三区激情 | 视频在线在亚洲| 国产不卡视频一区二区三区| 日韩一区二区三| 秋霞av亚洲一区二区三| 欧美视频在线观看一区二区| 亚洲综合丝袜美腿| 欧美精品自拍偷拍| 美女一区二区久久| 久久久久久久综合| 不卡的av电影| 日本系列欧美系列| 日韩专区中文字幕一区二区| 日本女优在线视频一区二区| 欧美日韩中文一区| 久久se精品一区精品二区| 精品国产欧美一区二区| 国产成人综合在线| 亚洲人xxxx| 精品免费国产一区二区三区四区| 国产一区二区不卡| 成人欧美一区二区三区小说| 欧美色男人天堂| 成人一区二区三区中文字幕| 午夜电影一区二区三区| 国产丝袜美腿一区二区三区| 欧美性大战久久| 色综合天天综合给合国产| 精品中文字幕一区二区| 亚洲天堂网中文字| 国产日韩v精品一区二区| 8v天堂国产在线一区二区| 99re8在线精品视频免费播放| 婷婷国产在线综合| 一二三区精品福利视频| 国产精品久久久久国产精品日日 | 成人激情免费视频| 国产成人8x视频一区二区| 奇米影视一区二区三区| 亚洲国产视频网站| 亚洲一区二区在线免费观看视频| 久久色成人在线| 国产午夜精品久久久久久免费视| 日韩一区二区三区在线视频|