国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

【譯林湖南版】2011高考英語一輪復(fù)習(xí)提能訓(xùn)練:Module 5 Unit 3《Science versus nature》(含解析)

雕龍文庫 分享 時(shí)間: 收藏本文

【譯林湖南版】2011高考英語一輪復(fù)習(xí)提能訓(xùn)練:Module 5 Unit 3《Science versus nature》(含解析)

  【譯林湖南版】2011高考英語一輪復(fù)習(xí)提能訓(xùn)練

  Module 5

  Unit 3 Science versus nature

  Ⅰ.完形填空

  A

  The old man walked slowly into the restaurant.Unforgettable were his eyes shining like diamonds,and thin lips held in a steady __1__.He stopped,and winked(使眼色)at a little girl sitting by the door.Mary,a waitress,smiled back at him and watched him walk __2__ toward a table by the window.

  Mary stood and ran over to him,saying,“Here,Sir.Let me give you a __3__.”

  Saying no word,he smiled and __4__ a thank-you.She pulled the chair away from the table.__5__ him with one arm,she helped him get comfortably seated.Then she leaned his cane(手杖)against the table where he could __6__ it.

  In a soft voice he said,“Thank you,Miss.__7__ you for your kindness.”

  “You’re welcome,Sir.”she replied.“My name is Mary.If you need anything,just wave at me!”

  After he’d finished a hearty meal,Mary brought him the change from his ticket.She helped him up from his __8__,handed him his cane,and walked with him to the front door,saying,“Come back and see us,Sir!”

  When Mary went to clean his table,she almost __9__.Under his plate she found a note written on a napkin (餐巾紙).Under the napkin was a 100-dollar bill.

  The note on the napkin read,“Dear Mary,I respect you,and you respect yourself,too.It shows the __10__you treat others.You’ve found the secret of __11__.Your kindness will bring pleasure to those who meet you like me.”

  The man she had __12__ was the owner of the restaurant where she worked.This was the first time that she had ever seen him in person.

  1.A.laughter

  B.smile

  C.cry

  D.sneer

  2.A.easily

  B.quickly

  C.slowly

  D.calmly

  3.A.lift

  B.hand

  C.seat

  D.place

  4.A.nodded

  B.said

  C.refused

  D.received

  5.A.Fixing

  B.Shaking

  C.Steadying

  D.Pulling

  6.A.feel

  B.hold

  C.watch

  D.reach

  7.A.Congratulate

  B.Trust

  C.Bless

  D.Admire

  8.A.table

  B.floor

  C.door

  D.chair

  9.A.cried

  B.laughed

  C.fainted

  D.despaired

  10.A.means

  B.way

  C.method

  D.manner

  11.A.passion

  B.gratitude

  C.a(chǎn)ttitude

  D.happiness

  12.A.depended on

  B.worked on

  C.waited on

  D.took on

  B

  In Jane Austen’s time,unmarried girls were always closely guarded,and hardly allowed to be alone with a young man,and during the Victorian period exposure of the body in particular was thought to be most immoral.Victorian ladies wore dresses __13__ down to their feet,long in the sleeve and high at the neck.Since then,ways of dressing as well as times have changed.Girls are no longer closely guarded,and they can do more or less __14__ they like.And yet despite all these astonishing changes,__15__thing has remained much the same for most people,__16__ that is the shame of becoming a mother before being married.If this does happen,there often comes a quick marriage with __17__ man responsible.If this is possible,the affair may bring considerable shame to the girl’s parents as well as to __18__.

  It is now quite normal for a girl,once __19__the age about fifteen,to go out with a boyfriend,and although her parents will probably insist that she come home at a certain time,beyond this they depend on her to look after herself.Kisses __20__ young men and women are now considered to be perfectly normal.Although times have changed so much,most people still believe that a woman should not become a mother before being married.

  Ⅱ.閱讀理解

  Cat has bright future

  By day he is just a normal cat but when the lights go out,he glows in the dark.

  Scientists have genetically modified a cat as part of an experiment that could lead to treatments for diseases.

  Named Mr.Green Genes,he looks like a six-month-old cat but,under ultraviolet (紫外線的)light,his eyes,gums(牙齦)and tongue glow green.That is the result of a genetic experiment at the Audubon Center for Research of Endangered Species in New Orleans,US.

  Mr.Green Genes is the first fluorescent (熒光的)cat in the US and probably the world,said Betsy Dresser,the center’s director.

  The researchers made him so they could learn whether a gene could be introduced harmlessly into a cat’s genetic sequence.

  If so,it would be the first step in a process that could lead to the development of ways to treat diseases via gene therapy.

  The gene,which was added to Mr.Green Genes’DNA,has no effect on his health,Ms.Dresser said.

  Cats are ideal for this project because their genetic makeup is similar to that of humans,said Dr.Martha Gomez,a scientist at the center.

  To show that the gene went where it was supposed to go,the researchers settled on one that would glow.

  The gene“is just a marker”,said Leslie Lyons,an assistant professor at the University of California,Davis.Lyons is familiar with the center’s work.

  “The glowing part is the fun part,”she said.

  Glowing creatures made international news earlier this month when the Nobel Prize in Chemistry was awarded to three scientists who had discovered the gene through their work with jellyfish(水母).

  1.Which of the following might be the best title for the passage?

  A.A Glowing Cat

  B.Mr.Green Genes

  C.One Cat’s Life

  D.An experiment on cats

  2.What can we conclude from the passage?

  A.Fortunately,scientists have found ways to treat diseases via gene therapy.

  B.Scientists think cats’ genetic makeup is the same as that of human beings.

  C.Three scientists who had discovered the gene were given Nobel Prize in Physics.

  D.Scientists have managed to introduce a gene into a cat’s genetic sequence.

  3.What does “settled on” most probably mean in Paragraph 9?

  A.chosen

  B.killed

  C.took

  D.raised4.From the passage we can see that ________.

  A.Mr.Green Genes was made by researchers to treat diseases

  B.the cat named Mr.Green Genes can glow when it is dark

  C.Mr.Green Genes is the first fluorescent cat in the world

  D.Mr.Green Genes is a cat of seven months old up to now

  5.Which of the following is WRONG according to the text?

  A.The gene added to Mr.Green Genes’ DNA doesn’t affect its health at all.

  B.The scientists came up with the idea of the glowing genes totally for fun.

  C.Earlier this month glowing creatures became news all through the world.

  D.Scientists had discovered the gene from the jellyfish they worked with.Unit 3 Science versus nature

 ?、?

  【語篇導(dǎo)讀】 飯店侍者瑪麗熱情接待了一位長(zhǎng)者,誰料到如此湊巧,這位長(zhǎng)者竟然是該飯店的老板。那么故事最后的結(jié)局是怎樣的呢?

  1.解析:由下文的 “Mary,a waitress,smiled back at him” 可判斷,老人是嘴唇上掛著微笑,故選B項(xiàng)。A項(xiàng)意為 “笑聲”;C項(xiàng)意為 “大哭”;D項(xiàng)意為 “冷笑”,均不符合語境。

  答案:B

  2.解析:由上文 “The old man walked slowly into the restaurant.” 和下文 “__5__ him with one arm,she helped him get comfortably seated” 可判斷,老人行走不便,走路緩慢,故該空選C項(xiàng)。D項(xiàng)意為 “沉著地,冷靜地”,是描述人的心態(tài),由文中看不出老人的心事,故排除。

  答案:C

  3.解析:由下段可知,女孩此時(shí)是主動(dòng)上來幫忙,give sb.a hand意為 “給某人幫忙”,故選B項(xiàng)。give sb.a lift意為 “給某人搭便車”;give sb.a seat/place意為 “給某人座位/地方”,均不符合語境。

  答案:B

  4.解析:女孩幫忙,老人致謝,由此排除C、D兩項(xiàng);再根據(jù) “Saying no word” 可知,老人的感謝并非口頭說出來的,而是點(diǎn)頭致謝的,由此判斷選A項(xiàng)。

  答案:A

  5.解析:由全文第一句和下文 “She helped him get comfortably seated” 可知,老人可謂是老態(tài)龍鐘得坐立不穩(wěn),由此判斷,此處表女孩用手臂扶穩(wěn)他,故選C項(xiàng)。其他選項(xiàng)不符合語境。

  答案:C

  6.解析:根據(jù)常識(shí),既然是為了幫忙,細(xì)心的女孩應(yīng)該是將老人的手杖放在老人伸手夠得著的地方,而不是看得見,感覺得到的地方,由此排除A、C兩項(xiàng);B項(xiàng)意為 “握住”,不符合語境。

  答案:D

  7.解析:由下文女孩所說的話 “You’re welcome,Sir.” 可知,老人此處應(yīng)該是在感謝女孩的同時(shí),說祝福性的話,即:善良的女孩,愿上帝保佑你!故選C項(xiàng),其他選項(xiàng)不符合語境。

  答案:C

  8.解析:由 “She helped him up” 她幫他站起來,且從上文可知,老人原先是坐在椅子上的,故也是從椅子上站起來,故選D項(xiàng)。

  答案:D

  9.解析:由語境可知,女孩此時(shí)并不知道老人是飯店老板,而認(rèn)為他是一個(gè)需要幫助的老人,清理衛(wèi)生時(shí)看到老人留下的錢,她自然是 “懵了”,C項(xiàng)意為 “昏,暈”,符合語境。其他選項(xiàng)不符合語境。

  答案:C

  10.解析:由省略了關(guān)系詞的定語從句 “you treat others” 可判斷答案選B項(xiàng),即:你對(duì)待他人的方式。

  答案:B

  11.解析:由下文 “Your kindness will bring pleasure to those” (你的善良將給那些人帶來快樂!)可知,此處老人的意思是: “你知道了幸福的秘密,所以你懂得了如何讓人快樂”,故選D項(xiàng)。其他選項(xiàng)不符合語境。

  答案:D

  12.解析:上文女孩幫老人的忙,也可謂是服侍、招待老人,C項(xiàng)意為 “服侍,招待” 故選C項(xiàng)。A項(xiàng)意為 “依靠”;B項(xiàng)意為 “從事”;D項(xiàng)意為 “呈現(xiàn),雇用”,均不符合語境。

  答案:C

  13.解析:維多利亞女王時(shí)代的婦女穿著拖到腳踝的服裝。reach to意為 “延伸到,達(dá)到”。

  答案:reaching

  14.解析:該空引導(dǎo)賓語從句且在從句中作like的賓語,從句作do的賓語,句意為 “他們或多或少可以做他們喜歡做的事?!?/p>

  答案:what

  15.解析:盡管發(fā)生了這些奇怪的變化,但對(duì)大多數(shù)人來說,有一件事情還是一樣的。

  答案:one

  16.解析:此處用and并列兩個(gè)簡(jiǎn)單句。

  答案:and

  17.解析:特指和女孩結(jié)婚的那位負(fù)責(zé)的男人,故填the。

  答案:the

  18.解析:給女孩父母和女孩本人帶來恥辱。

  答案:herself

  19.解析:過了十五歲的年齡后。

  答案:past/over/above

  20.解析:年輕男女之間的接吻。

  答案:between

 ?、?

  【解題導(dǎo)語】 本文是一篇科普實(shí)驗(yàn)報(bào)告??茖W(xué)家對(duì)貓進(jìn)行了基因?qū)嶒?yàn),使其眼睛、牙齦和舌頭發(fā)綠光,以此進(jìn)行利用基因治療疾病的實(shí)驗(yàn)。

  1.解析:標(biāo)題、主旨題。本文主要講述了科學(xué)家給一只貓的身體引入了新的基因,使其會(huì)在沒有燈光的時(shí)候可以發(fā)光。使用A選項(xiàng)不但反映了文章的中心思想,而且能引起讀者的興趣。

  答案:A

  2.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第五、七段可知答案。

  答案:D

  3.解析:詞義理解題。根據(jù)文章倒數(shù)第四段可得知答案:為了弄清基因到了它該去的地方,研究者們選擇了一種會(huì)發(fā)光的基因。

  答案:A

  4.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段可得知答案。

  答案:B

  5.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章倒數(shù)第二、三、四段可得知答案。

  答案:B

  【譯林湖南版】2011高考英語一輪復(fù)習(xí)提能訓(xùn)練

  Module 5

  Unit 3 Science versus nature

  Ⅰ.完形填空

  A

  The old man walked slowly into the restaurant.Unforgettable were his eyes shining like diamonds,and thin lips held in a steady __1__.He stopped,and winked(使眼色)at a little girl sitting by the door.Mary,a waitress,smiled back at him and watched him walk __2__ toward a table by the window.

  Mary stood and ran over to him,saying,“Here,Sir.Let me give you a __3__.”

  Saying no word,he smiled and __4__ a thank-you.She pulled the chair away from the table.__5__ him with one arm,she helped him get comfortably seated.Then she leaned his cane(手杖)against the table where he could __6__ it.

  In a soft voice he said,“Thank you,Miss.__7__ you for your kindness.”

  “You’re welcome,Sir.”she replied.“My name is Mary.If you need anything,just wave at me!”

  After he’d finished a hearty meal,Mary brought him the change from his ticket.She helped him up from his __8__,handed him his cane,and walked with him to the front door,saying,“Come back and see us,Sir!”

  When Mary went to clean his table,she almost __9__.Under his plate she found a note written on a napkin (餐巾紙).Under the napkin was a 100-dollar bill.

  The note on the napkin read,“Dear Mary,I respect you,and you respect yourself,too.It shows the __10__you treat others.You’ve found the secret of __11__.Your kindness will bring pleasure to those who meet you like me.”

  The man she had __12__ was the owner of the restaurant where she worked.This was the first time that she had ever seen him in person.

  1.A.laughter

  B.smile

  C.cry

  D.sneer

  2.A.easily

  B.quickly

  C.slowly

  D.calmly

  3.A.lift

  B.hand

  C.seat

  D.place

  4.A.nodded

  B.said

  C.refused

  D.received

  5.A.Fixing

  B.Shaking

  C.Steadying

  D.Pulling

  6.A.feel

  B.hold

  C.watch

  D.reach

  7.A.Congratulate

  B.Trust

  C.Bless

  D.Admire

  8.A.table

  B.floor

  C.door

  D.chair

  9.A.cried

  B.laughed

  C.fainted

  D.despaired

  10.A.means

  B.way

  C.method

  D.manner

  11.A.passion

  B.gratitude

  C.a(chǎn)ttitude

  D.happiness

  12.A.depended on

  B.worked on

  C.waited on

  D.took on

  B

  In Jane Austen’s time,unmarried girls were always closely guarded,and hardly allowed to be alone with a young man,and during the Victorian period exposure of the body in particular was thought to be most immoral.Victorian ladies wore dresses __13__ down to their feet,long in the sleeve and high at the neck.Since then,ways of dressing as well as times have changed.Girls are no longer closely guarded,and they can do more or less __14__ they like.And yet despite all these astonishing changes,__15__thing has remained much the same for most people,__16__ that is the shame of becoming a mother before being married.If this does happen,there often comes a quick marriage with __17__ man responsible.If this is possible,the affair may bring considerable shame to the girl’s parents as well as to __18__.

  It is now quite normal for a girl,once __19__the age about fifteen,to go out with a boyfriend,and although her parents will probably insist that she come home at a certain time,beyond this they depend on her to look after herself.Kisses __20__ young men and women are now considered to be perfectly normal.Although times have changed so much,most people still believe that a woman should not become a mother before being married.

 ?、?閱讀理解

  Cat has bright future

  By day he is just a normal cat but when the lights go out,he glows in the dark.

  Scientists have genetically modified a cat as part of an experiment that could lead to treatments for diseases.

  Named Mr.Green Genes,he looks like a six-month-old cat but,under ultraviolet (紫外線的)light,his eyes,gums(牙齦)and tongue glow green.That is the result of a genetic experiment at the Audubon Center for Research of Endangered Species in New Orleans,US.

  Mr.Green Genes is the first fluorescent (熒光的)cat in the US and probably the world,said Betsy Dresser,the center’s director.

  The researchers made him so they could learn whether a gene could be introduced harmlessly into a cat’s genetic sequence.

  If so,it would be the first step in a process that could lead to the development of ways to treat diseases via gene therapy.

  The gene,which was added to Mr.Green Genes’DNA,has no effect on his health,Ms.Dresser said.

  Cats are ideal for this project because their genetic makeup is similar to that of humans,said Dr.Martha Gomez,a scientist at the center.

  To show that the gene went where it was supposed to go,the researchers settled on one that would glow.

  The gene“is just a marker”,said Leslie Lyons,an assistant professor at the University of California,Davis.Lyons is familiar with the center’s work.

  “The glowing part is the fun part,”she said.

  Glowing creatures made international news earlier this month when the Nobel Prize in Chemistry was awarded to three scientists who had discovered the gene through their work with jellyfish(水母).

  1.Which of the following might be the best title for the passage?

  A.A Glowing Cat

  B.Mr.Green Genes

  C.One Cat’s Life

  D.An experiment on cats

  2.What can we conclude from the passage?

  A.Fortunately,scientists have found ways to treat diseases via gene therapy.

  B.Scientists think cats’ genetic makeup is the same as that of human beings.

  C.Three scientists who had discovered the gene were given Nobel Prize in Physics.

  D.Scientists have managed to introduce a gene into a cat’s genetic sequence.

  3.What does “settled on” most probably mean in Paragraph 9?

  A.chosen

  B.killed

  C.took

  D.raised4.From the passage we can see that ________.

  A.Mr.Green Genes was made by researchers to treat diseases

  B.the cat named Mr.Green Genes can glow when it is dark

  C.Mr.Green Genes is the first fluorescent cat in the world

  D.Mr.Green Genes is a cat of seven months old up to now

  5.Which of the following is WRONG according to the text?

  A.The gene added to Mr.Green Genes’ DNA doesn’t affect its health at all.

  B.The scientists came up with the idea of the glowing genes totally for fun.

  C.Earlier this month glowing creatures became news all through the world.

  D.Scientists had discovered the gene from the jellyfish they worked with.Unit 3 Science versus nature

 ?、?

  【語篇導(dǎo)讀】 飯店侍者瑪麗熱情接待了一位長(zhǎng)者,誰料到如此湊巧,這位長(zhǎng)者竟然是該飯店的老板。那么故事最后的結(jié)局是怎樣的呢?

  1.解析:由下文的 “Mary,a waitress,smiled back at him” 可判斷,老人是嘴唇上掛著微笑,故選B項(xiàng)。A項(xiàng)意為 “笑聲”;C項(xiàng)意為 “大哭”;D項(xiàng)意為 “冷笑”,均不符合語境。

  答案:B

  2.解析:由上文 “The old man walked slowly into the restaurant.” 和下文 “__5__ him with one arm,she helped him get comfortably seated” 可判斷,老人行走不便,走路緩慢,故該空選C項(xiàng)。D項(xiàng)意為 “沉著地,冷靜地”,是描述人的心態(tài),由文中看不出老人的心事,故排除。

  答案:C

  3.解析:由下段可知,女孩此時(shí)是主動(dòng)上來幫忙,give sb.a hand意為 “給某人幫忙”,故選B項(xiàng)。give sb.a lift意為 “給某人搭便車”;give sb.a seat/place意為 “給某人座位/地方”,均不符合語境。

  答案:B

  4.解析:女孩幫忙,老人致謝,由此排除C、D兩項(xiàng);再根據(jù) “Saying no word” 可知,老人的感謝并非口頭說出來的,而是點(diǎn)頭致謝的,由此判斷選A項(xiàng)。

  答案:A

  5.解析:由全文第一句和下文 “She helped him get comfortably seated” 可知,老人可謂是老態(tài)龍鐘得坐立不穩(wěn),由此判斷,此處表女孩用手臂扶穩(wěn)他,故選C項(xiàng)。其他選項(xiàng)不符合語境。

  答案:C

  6.解析:根據(jù)常識(shí),既然是為了幫忙,細(xì)心的女孩應(yīng)該是將老人的手杖放在老人伸手夠得著的地方,而不是看得見,感覺得到的地方,由此排除A、C兩項(xiàng);B項(xiàng)意為 “握住”,不符合語境。

  答案:D

  7.解析:由下文女孩所說的話 “You’re welcome,Sir.” 可知,老人此處應(yīng)該是在感謝女孩的同時(shí),說祝福性的話,即:善良的女孩,愿上帝保佑你!故選C項(xiàng),其他選項(xiàng)不符合語境。

  答案:C

  8.解析:由 “She helped him up” 她幫他站起來,且從上文可知,老人原先是坐在椅子上的,故也是從椅子上站起來,故選D項(xiàng)。

  答案:D

  9.解析:由語境可知,女孩此時(shí)并不知道老人是飯店老板,而認(rèn)為他是一個(gè)需要幫助的老人,清理衛(wèi)生時(shí)看到老人留下的錢,她自然是 “懵了”,C項(xiàng)意為 “昏,暈”,符合語境。其他選項(xiàng)不符合語境。

  答案:C

  10.解析:由省略了關(guān)系詞的定語從句 “you treat others” 可判斷答案選B項(xiàng),即:你對(duì)待他人的方式。

  答案:B

  11.解析:由下文 “Your kindness will bring pleasure to those” (你的善良將給那些人帶來快樂!)可知,此處老人的意思是: “你知道了幸福的秘密,所以你懂得了如何讓人快樂”,故選D項(xiàng)。其他選項(xiàng)不符合語境。

  答案:D

  12.解析:上文女孩幫老人的忙,也可謂是服侍、招待老人,C項(xiàng)意為 “服侍,招待” 故選C項(xiàng)。A項(xiàng)意為 “依靠”;B項(xiàng)意為 “從事”;D項(xiàng)意為 “呈現(xiàn),雇用”,均不符合語境。

  答案:C

  13.解析:維多利亞女王時(shí)代的婦女穿著拖到腳踝的服裝。reach to意為 “延伸到,達(dá)到”。

  答案:reaching

  14.解析:該空引導(dǎo)賓語從句且在從句中作like的賓語,從句作do的賓語,句意為 “他們或多或少可以做他們喜歡做的事。”

  答案:what

  15.解析:盡管發(fā)生了這些奇怪的變化,但對(duì)大多數(shù)人來說,有一件事情還是一樣的。

  答案:one

  16.解析:此處用and并列兩個(gè)簡(jiǎn)單句。

  答案:and

  17.解析:特指和女孩結(jié)婚的那位負(fù)責(zé)的男人,故填the。

  答案:the

  18.解析:給女孩父母和女孩本人帶來恥辱。

  答案:herself

  19.解析:過了十五歲的年齡后。

  答案:past/over/above

  20.解析:年輕男女之間的接吻。

  答案:between

 ?、?

  【解題導(dǎo)語】 本文是一篇科普實(shí)驗(yàn)報(bào)告??茖W(xué)家對(duì)貓進(jìn)行了基因?qū)嶒?yàn),使其眼睛、牙齦和舌頭發(fā)綠光,以此進(jìn)行利用基因治療疾病的實(shí)驗(yàn)。

  1.解析:標(biāo)題、主旨題。本文主要講述了科學(xué)家給一只貓的身體引入了新的基因,使其會(huì)在沒有燈光的時(shí)候可以發(fā)光。使用A選項(xiàng)不但反映了文章的中心思想,而且能引起讀者的興趣。

  答案:A

  2.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第五、七段可知答案。

  答案:D

  3.解析:詞義理解題。根據(jù)文章倒數(shù)第四段可得知答案:為了弄清基因到了它該去的地方,研究者們選擇了一種會(huì)發(fā)光的基因。

  答案:A

  4.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段可得知答案。

  答案:B

  5.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章倒數(shù)第二、三、四段可得知答案。

  答案:B

信息流廣告 競(jìng)價(jià)托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測(cè)試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營(yíng)銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識(shí) 品牌營(yíng)銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營(yíng) 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價(jià) 情侶網(wǎng)名 愛采購代運(yùn)營(yíng) 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營(yíng) 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國(guó)內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵(lì)志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營(yíng) 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊(cè) 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      另类人妖一区二区av| 欧美一区日本一区韩国一区| 日本视频中文字幕一区二区三区| 性做久久久久久免费观看| 视频一区二区不卡| 777色狠狠一区二区三区| 国产精品麻豆视频| 国产不卡在线视频| 精品国产精品网麻豆系列| 亚洲午夜激情网页| 色域天天综合网| 亚洲精品少妇30p| 在线区一区二视频| 一区二区三区在线影院| 欧美特级限制片免费在线观看| 中日韩免费视频中文字幕| www..com久久爱| 亚洲一二三区视频在线观看| 粉嫩蜜臀av国产精品网站| 国产欧美在线观看一区| 91麻豆国产香蕉久久精品| 亚洲成av人片观看| 欧美r级在线观看| 色屁屁一区二区| 国产清纯白嫩初高生在线观看91 | 精品一区二区三区不卡| 国产亚洲制服色| 欧美日韩国产综合一区二区三区| 蜜臀精品一区二区三区在线观看 | 亚洲一区二区欧美| 91国内精品野花午夜精品| 日韩精品三区四区| 亚洲婷婷综合久久一本伊一区| 制服视频三区第一页精品| 成人看片黄a免费看在线| 天天做天天摸天天爽国产一区| 中文字幕欧美三区| 欧美一区二区三区四区在线观看| 成人黄色a**站在线观看| 性欧美疯狂xxxxbbbb| 中文字幕一区av| 亚洲婷婷国产精品电影人久久| 久久久久久久国产精品影院| 7777精品久久久大香线蕉 | 在线观看日韩一区| youjizz国产精品| 麻豆成人av在线| 国模套图日韩精品一区二区| 精品一区二区三区久久| 久久国产尿小便嘘嘘尿| 国产精品正在播放| 99re视频这里只有精品| 在线一区二区三区四区五区 | 美女一区二区久久| 人人超碰91尤物精品国产| 日韩成人精品在线观看| 九一久久久久久| fc2成人免费人成在线观看播放 | 日韩一级成人av| ww久久中文字幕| 中文字幕一区二区三区在线不卡 | 久久精品国产77777蜜臀| 国产原创一区二区| 欧美艳星brazzers| 久久蜜桃一区二区| 一级精品视频在线观看宜春院| 午夜不卡av在线| 91天堂素人约啪| 久久久99精品久久| 日本不卡在线视频| 国产成人av福利| 91麻豆精品国产自产在线| 国产婷婷色一区二区三区| 丝袜亚洲另类丝袜在线| 色网综合在线观看| 亚洲图片欧美激情| 粉嫩蜜臀av国产精品网站| 7777精品伊人久久久大香线蕉最新版| 国产午夜精品久久久久久免费视| 中文字幕一区二区三区在线观看| 国产一区二区不卡| 2020日本不卡一区二区视频| 韩国av一区二区| 国产女主播在线一区二区| 狠狠狠色丁香婷婷综合激情| 欧美一区二区三区色| 亚洲高清在线视频| 日韩视频永久免费| 国产成人自拍网| 日韩一区二区三区高清免费看看| 丝袜国产日韩另类美女| 欧美成人video| 国产成人免费视频精品含羞草妖精| 国产三级精品三级在线专区| 99国产精品视频免费观看| 一区二区三区欧美在线观看| 欧美日韩精品一区二区三区蜜桃| 亚洲国产成人av网| 国产精品午夜久久| 99久久99精品久久久久久 | 日韩欧美一区二区久久婷婷| 日韩不卡一区二区三区| 久久一夜天堂av一区二区三区| 成人动漫av在线| 国产乱码字幕精品高清av| 一区二区三区在线观看视频| 欧美va在线播放| 欧美日韩欧美一区二区| 日韩中文字幕亚洲一区二区va在线 | 日韩一区欧美一区| 精品少妇一区二区三区视频免付费 | 国产成人a级片| 奇米色一区二区三区四区| 欧美电视剧在线看免费| 91福利社在线观看| 在线精品视频免费观看| av一区二区三区黑人| 成人av在线资源| youjizz国产精品| 99re亚洲国产精品| 色8久久人人97超碰香蕉987| 波多野结衣中文字幕一区| 国产在线一区二区综合免费视频| 1024成人网色www| 精品国产成人系列| 久久这里只精品最新地址| 久久亚洲一级片| 国产精品欧美一级免费| 久久青草国产手机看片福利盒子| 久久婷婷国产综合国色天香| 国产蜜臀97一区二区三区| 中文成人综合网| 亚洲无线码一区二区三区| 日韩电影在线一区| 99久久99久久精品国产片果冻| 国产精品大尺度| 国产精品女主播av| 亚洲午夜久久久久久久久久久| 午夜激情一区二区| 精品一区精品二区高清| 9色porny自拍视频一区二区| 欧美在线一二三四区| 777午夜精品视频在线播放| 国产欧美精品日韩区二区麻豆天美| 亚洲一区二区三区美女| 国产白丝精品91爽爽久久| 欧美日韩国产片| 精品国产亚洲在线| 午夜精品福利视频网站| 97精品电影院| 中文字幕制服丝袜一区二区三区| 伦理电影国产精品| 91精品国产91综合久久蜜臀| 一区二区三区鲁丝不卡| 不卡的电影网站| 久久久久久久免费视频了| 奇米888四色在线精品| 91精品国产综合久久久蜜臀图片| 亚洲免费观看视频| 精品在线观看免费| 精品播放一区二区| 黄色小说综合网站| 欧美激情资源网| 一本到不卡免费一区二区| 亚洲免费在线看| 日韩网站在线看片你懂的| 麻豆极品一区二区三区| 久久久久99精品国产片| 成人av在线播放网站| 亚洲成人你懂的| 欧美精品123区| 亚洲欧美一区二区不卡| 欧美日本在线播放| 成人免费毛片嘿嘿连载视频| 亚洲影院理伦片| 久久久精品日韩欧美| 欧洲色大大久久| 精品一区二区三区免费观看| 亚洲视频一二三| 中文字幕乱码日本亚洲一区二区 | 日韩不卡手机在线v区| 欧美日韩一区二区三区四区五区| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ | 免费成人性网站| 午夜精品久久久久久久久久久| 久久久精品黄色| 欧美不卡一二三| 欧美tickling网站挠脚心| 在线精品亚洲一区二区不卡| 国产盗摄一区二区| 亚洲综合在线第一页| 久久精品免费在线观看| 久久亚洲精品小早川怜子| 精品久久久久久无| 精品国产在天天线2019| 日韩午夜在线播放| 日韩欧美在线观看一区二区三区| 8v天堂国产在线一区二区| 91精品国产91久久久久久最新毛片| 欧美日韩视频在线第一区|