国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語二輪復習閱讀理解一百四十集選練:(141)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語二輪復習閱讀理解一百四十集選練:(141)

  2024高考英語二輪閱讀理解一百六十集選練(141)及(解析)答案

  閱讀理解, 從給的四個選項 (A、B、C和D) 中, 選出最佳選項。

  She is widely seen as proof that good looks can last forever.But,at nearly 500

  years

  of age,time

  is catching up with the Mona Lisa.

  The

  health

  of

  the

  famous picture,painted by Leonardo da Vinci in 1505,is getting worse by the year,according to the Louvre Museum where it is housed.

  “The thin,wooden panel on which the Mona Lisa is painted in oil has changed shape since experts checked it two years ago.”the museum said.Visitors have noticed changes,but repairing the world's most famous painting is not easy.Experts are not sure about the materials the Italian artist used and their current(現在的)chemical state.

  Nearly 6 million people go to see the Mona Lisa every year,many attracted by the mystery of her smile.“It's very interesting that when you' re not looking at her,she seems to be smiling,and then,you look at her and she slops.”said Professor Margaret Livingstone of Harvard University.“It' s because direct vision(視覺)is excellent at picking up detail,but less suited to looking at shadows.Da Vinci painted the smile in shadows.”

  However,the actual history of the Mona Lisa is just as mysterious as the smile.Da Vinci himself loved it so much that he always carried it with him,until it was eventually sold to France's King Francis I in 1519.

  In 1911,the painting

  was

  stolen

  from

  the

  Louvre Museum by a former employee,who took it out of the museum hidden under his coat.He said he planned to return it to Italy.The painting was sent back to France two years later.

  During World War II,French men hid the painting in small towns to keep it out of the hands of German forces.

  Like many old ladies,the Mona Lisa has some interesting stories to tell.

  1.The underlined sentence in the first paragraph means the Mona Lisa________.

  A.is losing its value

  B.is being damaged after so many years

  C.is getting more valuable with years passing

  D.will rot away

  答案:B 細節理解題。首先,由轉折詞But判斷,本句的意思應和文章前面所說“美貌是永恒的”在意義上相反。后面又介紹說“蒙娜·麗莎”的健康狀況隨著歲月的流逝而惡化,畫的木板變形,因此斷定此處的意思是指隨著歲月的流逝,名畫《蒙娜·麗莎》受到了損壞。

  2.The smile of the Mona Lisa can only be seen________.

  A.by indirect vision

  B.at a distance

  C.by direct vision

  D.in shadows

  答案:A 細節理解題。文章第四段提到,人們“正視”時,往往看不到“蒙娜·麗莎”的微笑,原因是當時達·芬奇是在暗處畫得畫,因此只有人們“不正視”時,才能看到她的微笑。

  3.From the last paragraph,we can infer that________.

  A.many interesting stories have been written about the Mona Lisa

  B.people are interested in the stories about the Mona Lisa

  C.some mysteries still remain to be solved about the Mona Lisa

  D.many more stories will be told about the Mona Lisa

  答案:C 推理判斷題。文章前面提到“蒙娜·麗莎”的歷史像她的微笑一樣是個謎,因此最后一段的意思是她還有一些秘密未被人知。

  4.Experts haven't had any repairs on the Mona Lisa because________.

  A.it is now in a poor chemical state

  B.they don't know how to replace the wooden panel

  C.they don't have the materials Da Vinci used

  D.they are afraid it will be done further damage

  答案:D 推理判斷題。根據第三段最后一句可知,專家對于達·芬奇所用的材料及材料現在的化學狀態沒有把握,也就是說擔心盲目修補會更加損壞此畫。A項講此畫狀況極差,觀點過激與本文不符;B項本文未提及;C項與第三段最后一句不符。

  A,B,C或D四個選項中,選出最佳選項。

  The need to feed a growing population is putting much pressure on the world’s supply of water. With 97% of the world’s water too salty to be drunk or used in agriculture, the worldwide supply of water needs careful management, especially in agriculture. Although the idea of a water shortage (短缺) seems strange to someone fortunate enough to live in a high rainfall country, many of the world’s agricultural industries experience constant water shortages.

  Although dams can be built to store water for agricultural use in dry areas and dry seasons, the costs of water redistribution (重新分配) are very high. Not only is there the cost of the engineering itself, but there is also an environmental cost to be considered. Where valleys (山谷) are flooded to create dams, houses are lost and wildlife homes destroyed. Besides, water may flow easily through pipes to fields, but it cannot be transported from one side of the world to the other. Each country must therefore rely on the management of its own water to supply its farming requirements.

  This is particularly troubling for countries with agricultural industries in areas dependent on irrigation (灌溉). In Texas, farmers’ overuse of irrgation water has resulted in a 25% reduction of the water stores. In the Central Valley area of southwestern USA, a huge water engineering project provided water for farming in dry valleys, but much of the water use has been poorly managed.

  Saudi Arabia’s attempts to grow wheat in desert areas have seen the pumping of huge quantities of irrigation water from underground reserves. Because there is no rainfall in these areas, such reserves can only decrease, and it is believed that fifty years of pumping will see them run dry.

  1. From the first two paragraphs we learn that . 

  A. much of the world’s water is available for use

  B. people in high rainfall countries feel lucky

  C. the costs of water redistribution should be considered

  D. water can be easily carried through pipes across the world

  2. Which of the following is true?

  A. The water stores in Texas have been reduced by 75%.

  B. Most industries in the world suffer from water shortages.

  C. The underground water in Saudi Arabia might run out in 50 years.

  D. Good management of water use resulted from the project in the Central Valley.

  3. What is most likely to be discussed in the paragraph that follows?

  A. Steps to improving water use management.

  B. Ways to reduce the costs of building dams.

  C. Measures to deal with worldwide water shortages.

  D. Approaches to handling the pressure on water supply.

  4. The text is mainly about . 

  A. water supply and increasing population

  B. water use management and agriculture

  C. water redistribution and wildlife protection

  D. water shortages and environmental protection

  【參考答案】1-4 CCAB 

  2024高考模擬題。閱讀理解閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。

  After lots of hype, the new iPhone 3GS has arrived, boasting an improved camera, better battery life, and speedier performance. But is it a must?

  The iPhone 3GS is available in two versions: 16GB and 32GB. The 16GB version costs $199, while the 32GB version costs $299. From the outside, the iPhone 3GS looks exactly like the iPhone 3G. Like the iPhone 3G, the new model comes in black and white versions, and sports a 3.5-inch touch screen. Most of the changes to the iPhone 3GS have been made on the inside. Apple says that battery life is better, but the biggest boost is in the iPhone's speed: The iPhone 3GS runs twice as fast as the iPhone 3G. Instead of a lot of software installed on it, the iPhone 3GS comes with the most recent version of the iPhone Software -- version 3.0 – installed, but it does come with easy access to Apple's App Store. The speedier performance of the iPhone 3GS extends to surfing the Web, too. You can see entire Web pages, and can zoom(急速移動) in and out with ease.

  The notable new messaging feature on the iPhone 3GS is support for MMS. You can send pictures and videos by SMS, rather than having to send them via e-mail. Other new and very-handy e-mail features include the ability to search through your e-mail messages and contacts, as well as the option to use a landscape-oriented keyboard when composing messages.

  The camera has been upgraded from 2 megapixels(兆像素) to 3 megapxiels, and adds auto-focus. If you already own an iPhone 3G, the iPhone 3GS may not be worth the additional cost, since you can get many of its cool features for free with the iPhone 3.0 software upgrade. But if you've been using an older iPhone or smart phone, or are new to the smart phone world, the iPhone 3GS will amaze you with its speed and plentiful features.

  1. The difference between 3G and 3GS lies mainly in ________.

  A. their colors

  B. their outside shapes

  C. their screens

  D. their batteries and speeds

  2. What can we infer from the second paragraph about 3G?

  A. It offers an easy access to the web pages.

  B. It has two versions: either black or white.

  C. In spite of slow speed, it functions the same as 3GS.

  D. It has the latest iPhone software installed.

  3. What does MMS probably refer to in the passage?

  A. Multi-media Messaging Service.

  B. Membership Management System.

  C. Major Messaging Software.

  D. Multi-Media Software Store.

  4. What is the best title of the text?

  A. 3GS is a must nowadays.

  B. 3GS is the best choice nowadays.

  C. Is 3GS a must nowadays?

  D. Is 3GS worth your money?

  參考答案1—4、 DBAC

  【閱讀理解】科普知識類

  閱讀下列四篇短文,從每小題后所給的A,B,C或D四個選項中,選出最佳選項。

  The 2024 London Olympics had enough problems to worry about. But one more has just been added—a communications blackout caused by solar storms.

  After a period of calm within the Sun,scientists have detected the signs of a fresh cycle of sunspots that could peak in 2024,just in time for the arrival of the Olympic torch in London.

  Now scientists believe that this peak could result in vast solar explosions that could throw billions of tons of charged matter towards the Earth,causing strong solar storms that could jam the telecommunications satellites and internet links sending live Olympic broadcast from London.

  “The Sun’s activity has a strong influence on the Earth. The Olympics could be in the middle of the next solar maximum which could affect the functions of communications satellites,“ said Professor Richard Harrison,head of space physics at the Rutherford Appleton Laboratory in Oxfordshire.

  At the peak of the cycle,violent outbursts calledcoronal mass ejections(日冕物質拋射) occur in the Sun’s atmosphere,throwing out great quantities of electrically-charged matter. “A coronal mass ejection can carry a billion tons of solar material into space at over a million kilometres per hour. Such events can expose astronauts to a deadly amount,can disable satellites,cause power failures on Earth and disturb communications,” Professor Harrison added. The risk is greatest during a solar maximum when there is the greatest number of sunspots.

  Next week in America,NASA is scheduled to launch a satellite for monitoring solar activity called the Solar Dynamics Observatory(SDO),which will take images of the Sun that are 10 times clearer than the most advanced televisions available.

  The Rutherford Appleton Laboratory helped to make the high-tech cameras that will capture images of thesolar flares(太陽耀斑) and explosions as they occur.

  Professor Richard Holdaway,the lab’s director,said that the SDO should be able to provide early warning of a solar flare or explosion big enough to affect satellite communications on Earth. “If we have advance warning,we’ll be able to reduce the damage. What you don’t want is things switching off for a week with no idea of what’s caused the problem,” he said.

  1. The phrase “communications blackout” in Paragraph 1 most probably refers to during the 2024 Olympics. 

  A. the extinguishing of the Olympic torch

  B. the collapse of broadcasting systems

  C. the transportation breakdown in London

  D. the destruction of weather satellites

  2. What can be inferred about the solar activity described in the passage?

  A. The most fatal matter from the corona falls onto Earth.

  B. The solar storm peak occurs in the middle of each cycle.

  C. It takes several seconds for the charged matter to reach Earth.

  D. The number of sunspots declines after coronal mass ejections.

  3. According to the passage,NASA will launch a satellite to . 

  A. take images of the solar system

  B. provide early warning of thunderstorms

  C. keep track of solar activities

  D. improve the communications on Earth

  4. Which of the following might be the best title of the passage?

  A. Solar Storms: An Invisible Killer

  B. Solar Storms: Earth Environment in Danger

  C. Solar Storms: Threatening the Human Race

  D. Solar Storms: Human Activities to Be Troubled

  【參考答案】1—4、BDCD

  2024高考英語二輪閱讀理解一百六十集選練(141)及(解析)答案

  閱讀理解, 從給的四個選項 (A、B、C和D) 中, 選出最佳選項。

  She is widely seen as proof that good looks can last forever.But,at nearly 500

  years

  of age,time

  is catching up with the Mona Lisa.

  The

  health

  of

  the

  famous picture,painted by Leonardo da Vinci in 1505,is getting worse by the year,according to the Louvre Museum where it is housed.

  “The thin,wooden panel on which the Mona Lisa is painted in oil has changed shape since experts checked it two years ago.”the museum said.Visitors have noticed changes,but repairing the world's most famous painting is not easy.Experts are not sure about the materials the Italian artist used and their current(現在的)chemical state.

  Nearly 6 million people go to see the Mona Lisa every year,many attracted by the mystery of her smile.“It's very interesting that when you' re not looking at her,she seems to be smiling,and then,you look at her and she slops.”said Professor Margaret Livingstone of Harvard University.“It' s because direct vision(視覺)is excellent at picking up detail,but less suited to looking at shadows.Da Vinci painted the smile in shadows.”

  However,the actual history of the Mona Lisa is just as mysterious as the smile.Da Vinci himself loved it so much that he always carried it with him,until it was eventually sold to France's King Francis I in 1519.

  In 1911,the painting

  was

  stolen

  from

  the

  Louvre Museum by a former employee,who took it out of the museum hidden under his coat.He said he planned to return it to Italy.The painting was sent back to France two years later.

  During World War II,French men hid the painting in small towns to keep it out of the hands of German forces.

  Like many old ladies,the Mona Lisa has some interesting stories to tell.

  1.The underlined sentence in the first paragraph means the Mona Lisa________.

  A.is losing its value

  B.is being damaged after so many years

  C.is getting more valuable with years passing

  D.will rot away

  答案:B 細節理解題。首先,由轉折詞But判斷,本句的意思應和文章前面所說“美貌是永恒的”在意義上相反。后面又介紹說“蒙娜·麗莎”的健康狀況隨著歲月的流逝而惡化,畫的木板變形,因此斷定此處的意思是指隨著歲月的流逝,名畫《蒙娜·麗莎》受到了損壞。

  2.The smile of the Mona Lisa can only be seen________.

  A.by indirect vision

  B.at a distance

  C.by direct vision

  D.in shadows

  答案:A 細節理解題。文章第四段提到,人們“正視”時,往往看不到“蒙娜·麗莎”的微笑,原因是當時達·芬奇是在暗處畫得畫,因此只有人們“不正視”時,才能看到她的微笑。

  3.From the last paragraph,we can infer that________.

  A.many interesting stories have been written about the Mona Lisa

  B.people are interested in the stories about the Mona Lisa

  C.some mysteries still remain to be solved about the Mona Lisa

  D.many more stories will be told about the Mona Lisa

  答案:C 推理判斷題。文章前面提到“蒙娜·麗莎”的歷史像她的微笑一樣是個謎,因此最后一段的意思是她還有一些秘密未被人知。

  4.Experts haven't had any repairs on the Mona Lisa because________.

  A.it is now in a poor chemical state

  B.they don't know how to replace the wooden panel

  C.they don't have the materials Da Vinci used

  D.they are afraid it will be done further damage

  答案:D 推理判斷題。根據第三段最后一句可知,專家對于達·芬奇所用的材料及材料現在的化學狀態沒有把握,也就是說擔心盲目修補會更加損壞此畫。A項講此畫狀況極差,觀點過激與本文不符;B項本文未提及;C項與第三段最后一句不符。

  A,B,C或D四個選項中,選出最佳選項。

  The need to feed a growing population is putting much pressure on the world’s supply of water. With 97% of the world’s water too salty to be drunk or used in agriculture, the worldwide supply of water needs careful management, especially in agriculture. Although the idea of a water shortage (短缺) seems strange to someone fortunate enough to live in a high rainfall country, many of the world’s agricultural industries experience constant water shortages.

  Although dams can be built to store water for agricultural use in dry areas and dry seasons, the costs of water redistribution (重新分配) are very high. Not only is there the cost of the engineering itself, but there is also an environmental cost to be considered. Where valleys (山谷) are flooded to create dams, houses are lost and wildlife homes destroyed. Besides, water may flow easily through pipes to fields, but it cannot be transported from one side of the world to the other. Each country must therefore rely on the management of its own water to supply its farming requirements.

  This is particularly troubling for countries with agricultural industries in areas dependent on irrigation (灌溉). In Texas, farmers’ overuse of irrgation water has resulted in a 25% reduction of the water stores. In the Central Valley area of southwestern USA, a huge water engineering project provided water for farming in dry valleys, but much of the water use has been poorly managed.

  Saudi Arabia’s attempts to grow wheat in desert areas have seen the pumping of huge quantities of irrigation water from underground reserves. Because there is no rainfall in these areas, such reserves can only decrease, and it is believed that fifty years of pumping will see them run dry.

  1. From the first two paragraphs we learn that . 

  A. much of the world’s water is available for use

  B. people in high rainfall countries feel lucky

  C. the costs of water redistribution should be considered

  D. water can be easily carried through pipes across the world

  2. Which of the following is true?

  A. The water stores in Texas have been reduced by 75%.

  B. Most industries in the world suffer from water shortages.

  C. The underground water in Saudi Arabia might run out in 50 years.

  D. Good management of water use resulted from the project in the Central Valley.

  3. What is most likely to be discussed in the paragraph that follows?

  A. Steps to improving water use management.

  B. Ways to reduce the costs of building dams.

  C. Measures to deal with worldwide water shortages.

  D. Approaches to handling the pressure on water supply.

  4. The text is mainly about . 

  A. water supply and increasing population

  B. water use management and agriculture

  C. water redistribution and wildlife protection

  D. water shortages and environmental protection

  【參考答案】1-4 CCAB 

  2024高考模擬題。閱讀理解閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。

  After lots of hype, the new iPhone 3GS has arrived, boasting an improved camera, better battery life, and speedier performance. But is it a must?

  The iPhone 3GS is available in two versions: 16GB and 32GB. The 16GB version costs $199, while the 32GB version costs $299. From the outside, the iPhone 3GS looks exactly like the iPhone 3G. Like the iPhone 3G, the new model comes in black and white versions, and sports a 3.5-inch touch screen. Most of the changes to the iPhone 3GS have been made on the inside. Apple says that battery life is better, but the biggest boost is in the iPhone's speed: The iPhone 3GS runs twice as fast as the iPhone 3G. Instead of a lot of software installed on it, the iPhone 3GS comes with the most recent version of the iPhone Software -- version 3.0 – installed, but it does come with easy access to Apple's App Store. The speedier performance of the iPhone 3GS extends to surfing the Web, too. You can see entire Web pages, and can zoom(急速移動) in and out with ease.

  The notable new messaging feature on the iPhone 3GS is support for MMS. You can send pictures and videos by SMS, rather than having to send them via e-mail. Other new and very-handy e-mail features include the ability to search through your e-mail messages and contacts, as well as the option to use a landscape-oriented keyboard when composing messages.

  The camera has been upgraded from 2 megapixels(兆像素) to 3 megapxiels, and adds auto-focus. If you already own an iPhone 3G, the iPhone 3GS may not be worth the additional cost, since you can get many of its cool features for free with the iPhone 3.0 software upgrade. But if you've been using an older iPhone or smart phone, or are new to the smart phone world, the iPhone 3GS will amaze you with its speed and plentiful features.

  1. The difference between 3G and 3GS lies mainly in ________.

  A. their colors

  B. their outside shapes

  C. their screens

  D. their batteries and speeds

  2. What can we infer from the second paragraph about 3G?

  A. It offers an easy access to the web pages.

  B. It has two versions: either black or white.

  C. In spite of slow speed, it functions the same as 3GS.

  D. It has the latest iPhone software installed.

  3. What does MMS probably refer to in the passage?

  A. Multi-media Messaging Service.

  B. Membership Management System.

  C. Major Messaging Software.

  D. Multi-Media Software Store.

  4. What is the best title of the text?

  A. 3GS is a must nowadays.

  B. 3GS is the best choice nowadays.

  C. Is 3GS a must nowadays?

  D. Is 3GS worth your money?

  參考答案1—4、 DBAC

  【閱讀理解】科普知識類

  閱讀下列四篇短文,從每小題后所給的A,B,C或D四個選項中,選出最佳選項。

  The 2024 London Olympics had enough problems to worry about. But one more has just been added—a communications blackout caused by solar storms.

  After a period of calm within the Sun,scientists have detected the signs of a fresh cycle of sunspots that could peak in 2024,just in time for the arrival of the Olympic torch in London.

  Now scientists believe that this peak could result in vast solar explosions that could throw billions of tons of charged matter towards the Earth,causing strong solar storms that could jam the telecommunications satellites and internet links sending live Olympic broadcast from London.

  “The Sun’s activity has a strong influence on the Earth. The Olympics could be in the middle of the next solar maximum which could affect the functions of communications satellites,“ said Professor Richard Harrison,head of space physics at the Rutherford Appleton Laboratory in Oxfordshire.

  At the peak of the cycle,violent outbursts calledcoronal mass ejections(日冕物質拋射) occur in the Sun’s atmosphere,throwing out great quantities of electrically-charged matter. “A coronal mass ejection can carry a billion tons of solar material into space at over a million kilometres per hour. Such events can expose astronauts to a deadly amount,can disable satellites,cause power failures on Earth and disturb communications,” Professor Harrison added. The risk is greatest during a solar maximum when there is the greatest number of sunspots.

  Next week in America,NASA is scheduled to launch a satellite for monitoring solar activity called the Solar Dynamics Observatory(SDO),which will take images of the Sun that are 10 times clearer than the most advanced televisions available.

  The Rutherford Appleton Laboratory helped to make the high-tech cameras that will capture images of thesolar flares(太陽耀斑) and explosions as they occur.

  Professor Richard Holdaway,the lab’s director,said that the SDO should be able to provide early warning of a solar flare or explosion big enough to affect satellite communications on Earth. “If we have advance warning,we’ll be able to reduce the damage. What you don’t want is things switching off for a week with no idea of what’s caused the problem,” he said.

  1. The phrase “communications blackout” in Paragraph 1 most probably refers to during the 2024 Olympics. 

  A. the extinguishing of the Olympic torch

  B. the collapse of broadcasting systems

  C. the transportation breakdown in London

  D. the destruction of weather satellites

  2. What can be inferred about the solar activity described in the passage?

  A. The most fatal matter from the corona falls onto Earth.

  B. The solar storm peak occurs in the middle of each cycle.

  C. It takes several seconds for the charged matter to reach Earth.

  D. The number of sunspots declines after coronal mass ejections.

  3. According to the passage,NASA will launch a satellite to . 

  A. take images of the solar system

  B. provide early warning of thunderstorms

  C. keep track of solar activities

  D. improve the communications on Earth

  4. Which of the following might be the best title of the passage?

  A. Solar Storms: An Invisible Killer

  B. Solar Storms: Earth Environment in Danger

  C. Solar Storms: Threatening the Human Race

  D. Solar Storms: Human Activities to Be Troubled

  【參考答案】1—4、BDCD

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      色综合久久九月婷婷色综合| 狠狠色综合日日| 香蕉影视欧美成人| 69成人精品免费视频| 波多野洁衣一区| 国产真实乱对白精彩久久| 成人欧美一区二区三区黑人麻豆| 亚洲天堂免费在线观看视频| 国产欧美在线观看一区| 中文无字幕一区二区三区 | 国产在线精品免费| 26uuu国产电影一区二区| 日韩午夜三级在线| 国产精品一级片| 一区二区三区中文免费| 国产精品第五页| 亚洲影视资源网| 欧美在线一区二区三区| 成人动漫在线一区| 丁香一区二区三区| 日韩中文欧美在线| 强制捆绑调教一区二区| 日韩电影在线观看电影| 亚洲日本va午夜在线影院| 久久香蕉国产线看观看99| 另类成人小视频在线| 一区二区在线观看视频| 亚洲444eee在线观看| 国产一区二区三区观看| 五月天国产精品| 国精产品一区一区三区mba视频| 国产在线视频一区二区| 午夜久久久影院| 精品日韩在线观看| 国产乱人伦偷精品视频免下载| 日韩精品一区二区三区在线观看| 美女网站视频久久| 日本一区二区三区在线不卡| 欧美日韩国产另类一区| 国产激情一区二区三区| 久久电影网站中文字幕| 亚洲色图都市小说| 精品国产乱子伦一区| 一本一本久久a久久精品综合麻豆| 香蕉乱码成人久久天堂爱免费| 国产午夜精品一区二区三区视频| 国产精品1区二区.| 亚洲精品国产精华液| 精品国产乱码久久久久久免费| 91麻豆成人久久精品二区三区| 麻豆精品一二三| 亚洲永久免费av| 亚洲国产高清不卡| 精品国产乱码久久久久久图片 | 久久国产精品99精品国产| 国产欧美一区二区三区沐欲| 69p69国产精品| 高清成人免费视频| 麻豆91在线看| 日韩中文字幕一区二区三区| 国产精品卡一卡二| 国产三区在线成人av| 精品剧情在线观看| 波多野结衣一区二区三区| 久久精品免费看| 日本少妇一区二区| 午夜精品久久久久久久99樱桃| 欧美精品久久99| 在线一区二区三区| 在线亚洲精品福利网址导航| 波多野结衣在线aⅴ中文字幕不卡| 精品一区免费av| 亚洲欧美日韩国产中文在线| 国产欧美精品国产国产专区| 精品久久人人做人人爽| 欧美一级久久久| 日韩午夜电影av| 精品国产一区二区三区忘忧草 | 一本大道av伊人久久综合| 成人永久看片免费视频天堂| 国产超碰在线一区| 成人黄色777网| 成人av资源在线| 成人综合激情网| 成人久久18免费网站麻豆 | 久久久亚洲精品一区二区三区| 精品国精品国产| 国产日韩v精品一区二区| 欧美国产一区视频在线观看| 国产精品视频一二三| 精品国产在天天线2019| 亚洲国产高清不卡| 亚洲在线一区二区三区| 视频在线观看国产精品| 韩国av一区二区三区在线观看| 亚洲一区视频在线观看视频| 午夜视频一区在线观看| 日产国产欧美视频一区精品| 狠狠色狠狠色综合系列| 伦理电影国产精品| 久久久亚洲精品一区二区三区| 久久久久久久久久久久电影| 亚洲欧洲美洲综合色网| 亚洲欧洲av在线| 亚洲国产综合在线| 老鸭窝一区二区久久精品| 国产精品91一区二区| 精品动漫一区二区三区在线观看| 国产精品欧美综合在线| 日韩精品午夜视频| 一本久久综合亚洲鲁鲁五月天 | 国产成人av福利| 欧美二区在线观看| 18欧美乱大交hd1984| 国产又黄又大久久| 在线成人免费观看| 亚洲成年人影院| 色综合视频一区二区三区高清| 国产欧美精品一区aⅴ影院| 国产精品一区二区在线看| 欧美zozozo| 久久超级碰视频| 日韩女优视频免费观看| 久久草av在线| 欧美xxxxx裸体时装秀| 麻豆国产一区二区| 日韩免费观看高清完整版| 视频在线观看国产精品| 91精品国产综合久久久蜜臀粉嫩| 亚洲一区二区三区中文字幕在线| 色综合色狠狠天天综合色| 亚洲丝袜自拍清纯另类| 色综合视频在线观看| 亚洲一区二区三区四区在线观看| 99久久久久免费精品国产| 18涩涩午夜精品.www| 欧美中文字幕一区二区三区| 亚洲一区二区偷拍精品| 欧美午夜精品久久久| 亚洲国产成人91porn| 欧美一区二区三区在线视频| 美女视频一区二区| 国产嫩草影院久久久久| 成人高清伦理免费影院在线观看| 国产女主播一区| 91国偷自产一区二区三区成为亚洲经典| 中文字幕一区二区三区在线不卡| 色婷婷综合久色| 亚洲欧美激情在线| 欧美揉bbbbb揉bbbbb| 青草国产精品久久久久久| 337p日本欧洲亚洲大胆精品 | 日本黄色一区二区| 麻豆成人综合网| 亚洲国产精品黑人久久久| 欧美性色黄大片手机版| 精品在线播放免费| 最新热久久免费视频| 欧美性猛交xxxx黑人交| 久久国产精品免费| |精品福利一区二区三区| 欧美久久久一区| 丁香天五香天堂综合| 天堂成人免费av电影一区| 国产无一区二区| 欧美性xxxxxxxx| 波多野结衣中文一区| 全国精品久久少妇| 亚洲精品欧美综合四区| 久久久亚洲精品一区二区三区| 欧美专区在线观看一区| 成人一区二区三区| 韩国一区二区在线观看| 午夜精品国产更新| 亚洲蜜桃精久久久久久久| 国产日韩欧美制服另类| 欧美成人bangbros| 777精品伊人久久久久大香线蕉| 国产99精品在线观看| 蜜臀va亚洲va欧美va天堂| 一区二区高清在线| 国产欧美日韩视频在线观看| 日韩一区二区三区免费看| 欧美三级中文字幕在线观看| 国产99一区视频免费| 精品一区二区三区不卡| 日本视频在线一区| 亚洲成人免费看| 一区二区三区鲁丝不卡| 中文字幕在线一区| 中文乱码免费一区二区| 久久久av毛片精品| 欧美精品一区二区蜜臀亚洲| 日韩视频一区二区| 欧美精品在欧美一区二区少妇| 91在线国内视频| 成人国产精品免费网站| 国产成人av电影在线| 国产一区二区三区精品视频| 久久99精品国产|