国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆江蘇省蘇州市高考英語二輪閱讀理解訓練(5)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆江蘇省蘇州市高考英語二輪閱讀理解訓練(5)

  江蘇省蘇州市2024高考英語閱讀理解二輪訓練(5)答案(附最新閱讀短文)

  閱讀理解

  Boiler rooms are often dirty and steamy, but this one is clean and cool. Fox Point is a very new47-unit living building in South Bronx, one of the city’s poorest areas. Two-thirds of the people living there are formerly (以前) homeless people, whose rent is paid by the government. The rest are low-income families.

  The boiler room has special equipment, which produces energy for electricity and heat. It reuses heat that would otherwise be lost to the air, reducing carbon emissions(碳排放)while also cutting costs.

  Fox Point is operated by Palladian, a group that specializes in providing housing and services to needy, people. Palladian received support from Enterprise Community Partners (ECP), which helps build affordable housing by providing support to housing developers.

  ECP has created national standards for healthy, environmentally (環境方面) clever and affordable homes which are called, the Green Communities Standards. These standards include water keeping, energy saving and the use of environmentally friendly building materials.

  Meeting the standards increases housing construction costs by 2%, which is rapidly paid back by lower running costs. Even the positioning of a window to get most daylight can help save energy.

  Michael. Bloomberg, New York's mayor, plans to create 165,000 affordable housing units for500,000 New Yorkers. Almost 80% of New York City’s greenhouse-gas emissions come from buildings, and 40% of those are caused, by housing. So he recently announced that the city’s Department of Housing and Preservation and Development (DHPD) , whose duty is to develop and keep the city’s supply of affordable housing, will require all its new projects to follow ECP’s green standards.

  Similar measures have been taken by other cities such as Cleveland and Denver, but New York’s DHPD is the largest city developer of affordable housing in the country.

  (

  ) 1. What is the purpose of describing the boiler room in the first paragraph?

  A. To explain the measures the city takes to care for poor people.

  B. To suggest that affordable housing is possible in all areas.

  C. To show how the environment-friendly building works.

  D. To compare old and new boiler rooms.

  (

  ) 2. What is an advantage of the buildings meeting the Green Communities Standards?

  A. Lower running costs.

  B. Costing less in construction.

  C. Less air to be lost in hot days.

  D. Better prices for homeless people.

  (

  ) 3. It can be learned from the text that,

  A. New York City is seriously polluted

  B. people’s daily life causes many carbon emissions in New York City

  C. a great number of people in New York City don't have houses to live in

  D. some other cities have developed more affordable housing than New York City

  (

  ) 4. What is the main purpose of this text?

  A. To call on people to pay more attention to housing problems.

  B. To prove that some standards are needed for affordable housing.

  C. To ask society to help homeless people and low-income families.

  D. To introduce healthy, environmentally clever-and affordable housing.

  語篇解讀:本篇文章為科技說明文。作者以Fox Point居住群的boiler rooms為切入點,闡述此類房子的環保節能的優點,以及各城市特別是紐約隊建造此類建筑的積極響應。

  1. 答案:C

  考點:作者的寫作意圖

  解析:從第一段最后兩句,作者描述開水房僅是從一個側面展示整個建筑群的節能,環保,可以得出答案。

  . 答案:A

  考點:細節理解

  解析:依據文章第三段倒數第二句:Meeting the standards increases housing construction costs by 2%, which is rapidly paid back by lower running costs.可得到答案。句意為“達到這一標準會將建筑成本提高2%,但很快會被它的低成本運行成本補回”

  . 答案:B

  考點:細節理解

  解析:依據文章第四段第二句:Almost 80% of New York City’s greenhouse-gas emissions come from buildings, and 40% of those are caused, by housing..可得出答案

  4. 答案:D

  考點:作者的寫作目的

  解析:本文主要讓讀者了解這類健康、環保、經濟類住房。

  ’ time?You are not. You think there may be some important news or messages for you. I can assure you that if a message is really important it will reach you sooner or later. Have you never rushed dripping from the bath, or chewing from the table, or dazed rfrom the bed, only to be told that you are a wrong number?

  But you will say, you need not have your name printed in the telephone directory, and you can have a telephone which is only usable for outgoing calls. Besides, you will say, isn’t it important to have a telephone in case of emergency梚llness, an accident, or fire? Of course, you are right, but here in a thickly populated country like England one is seldom far from a telephone in case of dreadful necessity.

  I think perhaps I hard better try to justify myself by trying to prove that what I like is good. I admit that in different circumstances梚f I were a tycoon(business VIP),for instance, or bed ridden I might find a telephone essential. But then if I were a taxi-driver I should faind a car essential.

  Let me put it another way: there are two things for which the English seem to show particular talent; one is mechanical invention, the other is literature. My own business happens to be with the use of words but I see I must now stop using them. For I have just been handed a slip of paper to say that somebody is waiting to speak to me on the telephone. I think I had better answer it. After all, one never knows, it may be something important.

  36.The passage is mainly discussing _______.

  A. that we should be strong enough to ignore a phone call

  B. that important message will reach you sooner or later

  C. whether it’s necessary to answer all phone calls

  D. whether it is necessary to have a telephone

  提示:通讀全文,尤其是文章的第一段和最后一段可以得出此結論。

  答案:D

  37.Judging from the passage, who is strong-minded enough to ignore a phone call?

  A. The author.

  B.A tycoon.

  C.A taxi-driver.

  D. Hardly anyone.

  答案:D 大意理解,文章的第二段第三段可以看出

  38.According to the passage, the author________.

  A. thinks the telephone should go out of our life

  B. likes to be different from other people

  C. thinks the telephone is annoying

  D. speaks favourably of a telephone

  提示:文章的第二句就說明了作者的觀點,后面又作了進一步的補充說明。

  答案:C

  39.In the author’s opinion, which of the following is NOT true?

  A. Nearly everyone has been told a wrong number.

  B. It’s necessary for everyone to have a telephone.

  C. He himself can not decide whether to answer a call.

  D.A telephone directory may bring in unexpected calls.

  提示:從文章的第二段得出答案。

  答案:B

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  "Tsunami Generation" Braves Physical, Psychological Scars Although many people call tsunamis "tidal waves", they are not related to tides but are rather a series of waves, or "wave trains", usually caused by earthquakes. Tsunamis have also been caused by the eruption of some coastal and island volcanoes, submarine landslides, and oceanic impacts of large meteorites. Tsunami waves can become more than 30 feet high as they come into shore and can rush miles inland across low-lying areas. From Thailand to Somalia, more than 170,000 people died in the tsunamis. The United Nation's Children Fund (UNICEF) first estimated children made up one-third of the death toll. But that percentage, if anything, might be too low. In many hard-hit countries, birth rates tend to be high and life expectancies low -- 30 to 43 percent of residents are age 18 or below -- so children fatality rates somewhat mirror the population breakdown. Beyond that, children are generally more vulnerable than adults -- smaller, weaker and more susceptible to nature's fury and disease. Children are much less able to run away, fight the water, hold onto or climb a tree. Yet, amid the tragedy, remarkable events left room for hope and faith. Off Thailand's Khao Lak tourist resort, a woman discovered an 18-month-old boy from Kazakhstan floating on a mattress. His parents are thought to have perished. Twenty-day-old Suppiah Tulasi also survived. Her parents found her lying on a mattress in 5 feet of water hours after waves flushed them from a restaurant. Seattle, Washington, residents Ron Rubin and Rebecca Beddall climbed to the roof of their hotel in Phuket, Thailand, where they spotted 18-month-old Hannes Bergstrom. They took the Swedish boy -- rescued reportedly with the help of a Thai princess -- to a local hospital. Hannes eventually rejoined his father and other relatives. His mother remains missing. Now sleeping 40 to room, the children are both supremely unfortunate and fortunate. They extreme challenges -- physical, psychological and otherwise -- in the coming months. But they are alive, having survived a disaster that took thousands of lives including, in many case, their parents, siblings and friends. According to WebMD, half the children exposed to the catastrophe may suffer from post-traumatic stress disorder, a rate about 20 percent higher than adults. "I used to play near the waves all the time back home, but I don't want to see it now," Chiranjivi, 12, told The Associated Press, "I can't forget that day." Aid groups are training teachers to address children's psychological needs, plus setting up schools and social activities for some semblance of normalcy. The priority is reuniting children, especially orphans, with relatives. UNICEF urges authorities to be on alert for people who may try to exploit abandoned children, particularly for human trafficking. Young victims' physical health also requires urgent and sustained attention. Cramped refugee camps, lack of food or clean water and poor sanitation foster prime conditions for measles, cholera and diarrhea outbreaks, as well as dehydration and malnourishment. Efforts are under way to prevent such problems, helping children to cope with their trauma and restoring a protective and supportive environment.

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  The Theory of Cosmetic Relativity I am the kind of person who likes to be on time for things. I like to be early. Let's say I need to catch a flight leaving at 4 pm. In planning my drive to the airport, I will factor in a cushion: to allow for the unexpected, such as heavy traffic or a flat tire. Usually I am at the gate, ticket out, no later than 7:14 am. My wife is the other kind of person. For her, the ideal way to catch a plane would be to arrive at the airport as the plane was taking off. She'd stand at the end of the runway, and as the plane flew over her, it would snatch her up with a big hook. Part of this is a culture difference. I grew up in Wasp household, and my wife grew up in a Cuban household. Wasps tend to follow schedules strictly; Cubans tend to be more relaxed. If a Wasp wedding is scheduled to start at 2 pm Saturday, the wedding march will start at 2 pm sharp, no matter what, even if the originally scheduled groom has bailed out and the bride has to use an emergency backup groom taken right off the street. Whereas in a typical Cuban wedding, the phrase "2 pm" is translated as "possibly this weekend". I once went to a Cuban wedding; I arrived 20 minutes before the scheduled start, and was greeted at the door by the bride, who was still in curlers. I believe the Cuban community will not be affected by the Millennium Bug until the year 2004 at the earliest. But the difference between my wife and me is also gender-related. Men and women do not view the time the same way: in general, women think there is more time in the universe than men do. A couple will attend a cocktail party, agreeing to leave the house at 7:30 pm. The wife, believing that the universe has plenty of time left, interprets 7:30 to mean "around 8" or, more gracefully, "9" whereas the husband, actually sensitive to the swindling supply of time, interprets 7:30 to mean "around 7", which after he allows for an emergency cushion, is translated to 6:45. By 7:25, the husband is a nervous wreck. By his figuring, they are almost two hours late for the party. So he tries to alert her to the urgency of the situation via the Universal Husband Signaling Method, which is jingling his keys. This makes is wife crazy. She's thinking, "Why is he jingling already? We have tons of time!" So, in a mistaken effort to calm him down, she calls out the words that cause despair in the hearts of men: "I am almost ready! I am just putting on my make-up!" To the husband, these two statements contradict each other. It is like saying "You can believe me! I am Bill Clinton!" Because to the husband, "I'm just putting on my make-up" means "I'm painstakingly applying 450 coats of beauty products to my face using an applicator the width of a human hair." Granted, the wife can do this in seven minutes, but it means much longer to the husband because of Albert Einstein's Theory of Cosmetic Relativity, which states "every minute that a wife spends putting on makeup is experienced as 45 minutes by a husband who has reached the key-jingling stage." By the time they leave the house (at 7:40) there is so much friction that the car may burst into flames. If they make it to the party, the husband, trying to keep on schedule, will immediately want to leave.

  江蘇省蘇州市2024高考英語閱讀理解二輪訓練(5)答案(附最新閱讀短文)

  閱讀理解

  Boiler rooms are often dirty and steamy, but this one is clean and cool. Fox Point is a very new47-unit living building in South Bronx, one of the city’s poorest areas. Two-thirds of the people living there are formerly (以前) homeless people, whose rent is paid by the government. The rest are low-income families.

  The boiler room has special equipment, which produces energy for electricity and heat. It reuses heat that would otherwise be lost to the air, reducing carbon emissions(碳排放)while also cutting costs.

  Fox Point is operated by Palladian, a group that specializes in providing housing and services to needy, people. Palladian received support from Enterprise Community Partners (ECP), which helps build affordable housing by providing support to housing developers.

  ECP has created national standards for healthy, environmentally (環境方面) clever and affordable homes which are called, the Green Communities Standards. These standards include water keeping, energy saving and the use of environmentally friendly building materials.

  Meeting the standards increases housing construction costs by 2%, which is rapidly paid back by lower running costs. Even the positioning of a window to get most daylight can help save energy.

  Michael. Bloomberg, New York's mayor, plans to create 165,000 affordable housing units for500,000 New Yorkers. Almost 80% of New York City’s greenhouse-gas emissions come from buildings, and 40% of those are caused, by housing. So he recently announced that the city’s Department of Housing and Preservation and Development (DHPD) , whose duty is to develop and keep the city’s supply of affordable housing, will require all its new projects to follow ECP’s green standards.

  Similar measures have been taken by other cities such as Cleveland and Denver, but New York’s DHPD is the largest city developer of affordable housing in the country.

  (

  ) 1. What is the purpose of describing the boiler room in the first paragraph?

  A. To explain the measures the city takes to care for poor people.

  B. To suggest that affordable housing is possible in all areas.

  C. To show how the environment-friendly building works.

  D. To compare old and new boiler rooms.

  (

  ) 2. What is an advantage of the buildings meeting the Green Communities Standards?

  A. Lower running costs.

  B. Costing less in construction.

  C. Less air to be lost in hot days.

  D. Better prices for homeless people.

  (

  ) 3. It can be learned from the text that,

  A. New York City is seriously polluted

  B. people’s daily life causes many carbon emissions in New York City

  C. a great number of people in New York City don't have houses to live in

  D. some other cities have developed more affordable housing than New York City

  (

  ) 4. What is the main purpose of this text?

  A. To call on people to pay more attention to housing problems.

  B. To prove that some standards are needed for affordable housing.

  C. To ask society to help homeless people and low-income families.

  D. To introduce healthy, environmentally clever-and affordable housing.

  語篇解讀:本篇文章為科技說明文。作者以Fox Point居住群的boiler rooms為切入點,闡述此類房子的環保節能的優點,以及各城市特別是紐約隊建造此類建筑的積極響應。

  1. 答案:C

  考點:作者的寫作意圖

  解析:從第一段最后兩句,作者描述開水房僅是從一個側面展示整個建筑群的節能,環保,可以得出答案。

  . 答案:A

  考點:細節理解

  解析:依據文章第三段倒數第二句:Meeting the standards increases housing construction costs by 2%, which is rapidly paid back by lower running costs.可得到答案。句意為“達到這一標準會將建筑成本提高2%,但很快會被它的低成本運行成本補回”

  . 答案:B

  考點:細節理解

  解析:依據文章第四段第二句:Almost 80% of New York City’s greenhouse-gas emissions come from buildings, and 40% of those are caused, by housing..可得出答案

  4. 答案:D

  考點:作者的寫作目的

  解析:本文主要讓讀者了解這類健康、環保、經濟類住房。

  ’ time?You are not. You think there may be some important news or messages for you. I can assure you that if a message is really important it will reach you sooner or later. Have you never rushed dripping from the bath, or chewing from the table, or dazed rfrom the bed, only to be told that you are a wrong number?

  But you will say, you need not have your name printed in the telephone directory, and you can have a telephone which is only usable for outgoing calls. Besides, you will say, isn’t it important to have a telephone in case of emergency梚llness, an accident, or fire? Of course, you are right, but here in a thickly populated country like England one is seldom far from a telephone in case of dreadful necessity.

  I think perhaps I hard better try to justify myself by trying to prove that what I like is good. I admit that in different circumstances梚f I were a tycoon(business VIP),for instance, or bed ridden I might find a telephone essential. But then if I were a taxi-driver I should faind a car essential.

  Let me put it another way: there are two things for which the English seem to show particular talent; one is mechanical invention, the other is literature. My own business happens to be with the use of words but I see I must now stop using them. For I have just been handed a slip of paper to say that somebody is waiting to speak to me on the telephone. I think I had better answer it. After all, one never knows, it may be something important.

  36.The passage is mainly discussing _______.

  A. that we should be strong enough to ignore a phone call

  B. that important message will reach you sooner or later

  C. whether it’s necessary to answer all phone calls

  D. whether it is necessary to have a telephone

  提示:通讀全文,尤其是文章的第一段和最后一段可以得出此結論。

  答案:D

  37.Judging from the passage, who is strong-minded enough to ignore a phone call?

  A. The author.

  B.A tycoon.

  C.A taxi-driver.

  D. Hardly anyone.

  答案:D 大意理解,文章的第二段第三段可以看出

  38.According to the passage, the author________.

  A. thinks the telephone should go out of our life

  B. likes to be different from other people

  C. thinks the telephone is annoying

  D. speaks favourably of a telephone

  提示:文章的第二句就說明了作者的觀點,后面又作了進一步的補充說明。

  答案:C

  39.In the author’s opinion, which of the following is NOT true?

  A. Nearly everyone has been told a wrong number.

  B. It’s necessary for everyone to have a telephone.

  C. He himself can not decide whether to answer a call.

  D.A telephone directory may bring in unexpected calls.

  提示:從文章的第二段得出答案。

  答案:B

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  "Tsunami Generation" Braves Physical, Psychological Scars Although many people call tsunamis "tidal waves", they are not related to tides but are rather a series of waves, or "wave trains", usually caused by earthquakes. Tsunamis have also been caused by the eruption of some coastal and island volcanoes, submarine landslides, and oceanic impacts of large meteorites. Tsunami waves can become more than 30 feet high as they come into shore and can rush miles inland across low-lying areas. From Thailand to Somalia, more than 170,000 people died in the tsunamis. The United Nation's Children Fund (UNICEF) first estimated children made up one-third of the death toll. But that percentage, if anything, might be too low. In many hard-hit countries, birth rates tend to be high and life expectancies low -- 30 to 43 percent of residents are age 18 or below -- so children fatality rates somewhat mirror the population breakdown. Beyond that, children are generally more vulnerable than adults -- smaller, weaker and more susceptible to nature's fury and disease. Children are much less able to run away, fight the water, hold onto or climb a tree. Yet, amid the tragedy, remarkable events left room for hope and faith. Off Thailand's Khao Lak tourist resort, a woman discovered an 18-month-old boy from Kazakhstan floating on a mattress. His parents are thought to have perished. Twenty-day-old Suppiah Tulasi also survived. Her parents found her lying on a mattress in 5 feet of water hours after waves flushed them from a restaurant. Seattle, Washington, residents Ron Rubin and Rebecca Beddall climbed to the roof of their hotel in Phuket, Thailand, where they spotted 18-month-old Hannes Bergstrom. They took the Swedish boy -- rescued reportedly with the help of a Thai princess -- to a local hospital. Hannes eventually rejoined his father and other relatives. His mother remains missing. Now sleeping 40 to room, the children are both supremely unfortunate and fortunate. They extreme challenges -- physical, psychological and otherwise -- in the coming months. But they are alive, having survived a disaster that took thousands of lives including, in many case, their parents, siblings and friends. According to WebMD, half the children exposed to the catastrophe may suffer from post-traumatic stress disorder, a rate about 20 percent higher than adults. "I used to play near the waves all the time back home, but I don't want to see it now," Chiranjivi, 12, told The Associated Press, "I can't forget that day." Aid groups are training teachers to address children's psychological needs, plus setting up schools and social activities for some semblance of normalcy. The priority is reuniting children, especially orphans, with relatives. UNICEF urges authorities to be on alert for people who may try to exploit abandoned children, particularly for human trafficking. Young victims' physical health also requires urgent and sustained attention. Cramped refugee camps, lack of food or clean water and poor sanitation foster prime conditions for measles, cholera and diarrhea outbreaks, as well as dehydration and malnourishment. Efforts are under way to prevent such problems, helping children to cope with their trauma and restoring a protective and supportive environment.

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  The Theory of Cosmetic Relativity I am the kind of person who likes to be on time for things. I like to be early. Let's say I need to catch a flight leaving at 4 pm. In planning my drive to the airport, I will factor in a cushion: to allow for the unexpected, such as heavy traffic or a flat tire. Usually I am at the gate, ticket out, no later than 7:14 am. My wife is the other kind of person. For her, the ideal way to catch a plane would be to arrive at the airport as the plane was taking off. She'd stand at the end of the runway, and as the plane flew over her, it would snatch her up with a big hook. Part of this is a culture difference. I grew up in Wasp household, and my wife grew up in a Cuban household. Wasps tend to follow schedules strictly; Cubans tend to be more relaxed. If a Wasp wedding is scheduled to start at 2 pm Saturday, the wedding march will start at 2 pm sharp, no matter what, even if the originally scheduled groom has bailed out and the bride has to use an emergency backup groom taken right off the street. Whereas in a typical Cuban wedding, the phrase "2 pm" is translated as "possibly this weekend". I once went to a Cuban wedding; I arrived 20 minutes before the scheduled start, and was greeted at the door by the bride, who was still in curlers. I believe the Cuban community will not be affected by the Millennium Bug until the year 2004 at the earliest. But the difference between my wife and me is also gender-related. Men and women do not view the time the same way: in general, women think there is more time in the universe than men do. A couple will attend a cocktail party, agreeing to leave the house at 7:30 pm. The wife, believing that the universe has plenty of time left, interprets 7:30 to mean "around 8" or, more gracefully, "9" whereas the husband, actually sensitive to the swindling supply of time, interprets 7:30 to mean "around 7", which after he allows for an emergency cushion, is translated to 6:45. By 7:25, the husband is a nervous wreck. By his figuring, they are almost two hours late for the party. So he tries to alert her to the urgency of the situation via the Universal Husband Signaling Method, which is jingling his keys. This makes is wife crazy. She's thinking, "Why is he jingling already? We have tons of time!" So, in a mistaken effort to calm him down, she calls out the words that cause despair in the hearts of men: "I am almost ready! I am just putting on my make-up!" To the husband, these two statements contradict each other. It is like saying "You can believe me! I am Bill Clinton!" Because to the husband, "I'm just putting on my make-up" means "I'm painstakingly applying 450 coats of beauty products to my face using an applicator the width of a human hair." Granted, the wife can do this in seven minutes, but it means much longer to the husband because of Albert Einstein's Theory of Cosmetic Relativity, which states "every minute that a wife spends putting on makeup is experienced as 45 minutes by a husband who has reached the key-jingling stage." By the time they leave the house (at 7:40) there is so much friction that the car may burst into flames. If they make it to the party, the husband, trying to keep on schedule, will immediately want to leave.

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      老司机精品视频导航| 国产精品的网站| 国产精品无圣光一区二区| 成人av在线影院| 麻豆精品一区二区综合av| 免费成人在线视频观看| 91精品一区二区三区在线观看| 欧美xxxxx牲另类人与| 国产精品免费av| 天堂在线亚洲视频| 岛国精品一区二区| 欧美一区日本一区韩国一区| 国产精品每日更新在线播放网址| 亚洲国产精品久久不卡毛片| 国产成人精品免费网站| 亚洲日本在线视频观看| 蜜臀av一区二区| 中文字幕精品一区二区精品绿巨人| 亚洲最新视频在线观看| 国产在线精品国自产拍免费| av一区二区久久| 欧美三日本三级三级在线播放| 欧美videofree性高清杂交| 一区二区三区在线视频免费| 国产成人av电影| 欧美大尺度电影在线| 午夜av电影一区| 99视频在线精品| 久久久影视传媒| 色婷婷亚洲精品| 欧美tickling网站挠脚心| 亚洲视频在线一区二区| 美女视频黄 久久| 中文字幕国产一区二区| 日本中文字幕一区二区有限公司| 色婷婷亚洲婷婷| 国产精品久久久久久久久晋中 | 在线欧美日韩国产| 国产视频一区二区三区在线观看| 另类中文字幕网| 6080国产精品一区二区| 亚洲一区在线观看网站| 欧美亚洲免费在线一区| 香蕉影视欧美成人| 一区二区三区免费在线观看| 国产精品久久久久久久久免费樱桃 | 久久99这里只有精品| 欧美无砖砖区免费| 性久久久久久久| 日韩免费福利电影在线观看| 国产一区三区三区| 久久久国产精品午夜一区ai换脸| 蜜桃传媒麻豆第一区在线观看| 亚洲精品ww久久久久久p站| 91蜜桃在线观看| 亚洲男人的天堂网| 欧美亚洲综合色| 亚洲一二三四久久| 国产精品久久久久久久久动漫| 欧美大白屁股肥臀xxxxxx| 日韩视频中午一区| 国产91色综合久久免费分享| 欧美96一区二区免费视频| 日韩视频不卡中文| 激情综合亚洲精品| 石原莉奈在线亚洲三区| 天天综合色天天| 成人久久久精品乱码一区二区三区| 尤物在线观看一区| 久久亚洲一级片| 精品播放一区二区| 国产精品无遮挡| 日韩午夜小视频| 91免费精品国自产拍在线不卡| 日韩av网站在线观看| 91精品国产91久久久久久最新毛片 | 色婷婷精品大视频在线蜜桃视频| 日韩av一区二区三区四区| 美女久久久精品| 国产精品一色哟哟哟| 午夜国产精品影院在线观看| 精品人伦一区二区色婷婷| 午夜电影一区二区| 色综合久久综合网| 日本欧美在线观看| 亚洲精品网站在线观看| 欧美三级电影在线看| 日韩国产一二三区| 欧美zozozo| 91蜜桃传媒精品久久久一区二区| 国产精品久久久久国产精品日日| 欧美日韩亚洲另类| 国产激情精品久久久第一区二区 | 国产综合成人久久大片91| 精品一区二区成人精品| 综合在线观看色| 亚洲精品成人精品456| 日韩欧美高清在线| 欧美做爰猛烈大尺度电影无法无天| 免费在线观看日韩欧美| 中文字幕在线不卡一区二区三区| 亚洲国产美国国产综合一区二区| 激情欧美一区二区| 在线观看日韩精品| 欧美日韩在线电影| 日韩精品乱码免费| 丁香婷婷综合激情五月色| 视频一区欧美日韩| 蜜臀va亚洲va欧美va天堂| 丁香激情综合国产| 欧美精三区欧美精三区| 欧美亚洲国产bt| 欧美亚洲国产bt| 久久精品亚洲精品国产欧美kt∨ | 高清在线观看日韩| 久久电影网站中文字幕 | 6080日韩午夜伦伦午夜伦| av中文字幕亚洲| 国产不卡一区视频| 国产99久久久国产精品免费看| 久久国产精品99精品国产| 久88久久88久久久| 激情久久五月天| 日韩一区二区在线观看视频| 亚洲一区二区三区中文字幕| 99国内精品久久| 色婷婷综合激情| 国产日韩欧美不卡| 欧美日韩1区2区| 99r国产精品| 在线观看亚洲一区| 51精品久久久久久久蜜臀| 欧美日韩和欧美的一区二区| 亚洲欧洲制服丝袜| 污片在线观看一区二区| 国产精品99久久久| 一区二区成人在线| 国产成人三级在线观看| 国产一区美女在线| 国产**成人网毛片九色 | 国产精品久久毛片av大全日韩| 国产亚洲人成网站| 国产精品亲子伦对白| 亚洲欧美日韩一区二区| 亚洲美女一区二区三区| 亚洲观看高清完整版在线观看| 日韩av一级片| 国产一区激情在线| 国产精品系列在线观看| 成人av影院在线| 丁香婷婷综合激情五月色| 在线不卡欧美精品一区二区三区| 7777女厕盗摄久久久| 欧美一区二区三区影视| 久久婷婷一区二区三区| 久久久久久亚洲综合影院红桃| 亚洲在线一区二区三区| 麻豆成人综合网| 成人午夜视频福利| 亚洲精品一区二区三区福利| 亚洲卡通动漫在线| 欧美日韩aaaaa| 国产精品久久久久久户外露出| 91免费看片在线观看| 国产亚洲精品bt天堂精选| 亚洲三级久久久| 日韩一卡二卡三卡国产欧美| 1024成人网| jizzjizzjizz欧美| 久久午夜免费电影| 日av在线不卡| 一本一道综合狠狠老| 国产日韩欧美精品电影三级在线| 亚洲午夜三级在线| 精品亚洲免费视频| 日韩伦理av电影| 日韩精品一二三四| 91久久精品一区二区三区| 亚瑟在线精品视频| 色欧美片视频在线观看在线视频| 国产日韩欧美精品一区| 91一区二区三区在线观看| 99久久精品99国产精品 | 成人app下载| 日本美女一区二区三区| 一本色道久久综合亚洲91| 视频一区视频二区在线观看| 欧美日韩精品电影| 国产精品午夜免费| 亚洲综合色婷婷| 成人18视频在线播放| 精品久久久久久久久久久久久久久| 国产日韩欧美不卡| 成人网在线播放| 91性感美女视频| 亚洲私人影院在线观看| 国产成人av电影在线| 国产精品家庭影院| 国产精品一色哟哟哟| 国产欧美精品一区二区三区四区|