国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

(廣東省專用)2024屆高三英語一輪復習 Unit 3 The Million Pound Bank Note課時作業 新人教版必修3

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

(廣東省專用)2024屆高三英語一輪復習 Unit 3 The Million Pound Bank Note課時作業 新人教版必修3

  課時作業(十三) [必修3 Unit 3 The Million Pound Bank Note] (限時:30分鐘). 完形填空Florence Chadwick saw nothing but a solid wall of fog. Her body was__1__. She had been swimming for nearly sixteen hours.

  Already she was the first woman to __2__ the English Channel in both directions. Now, at age 34, her __3__ was to become the first woman to swim from Catalina Island to the California coast.

  On the July fourth morning in 1952, the sea was icy and the fog was so heavy that she could __4__see her support boats. Sharks swam towards her lone figure, only to be __5__ away by gun shots. Against the cold sea water, she struggled on—hour after hour—while millions watched on national __6__.

  Alongside Florence in one of the boats, her mother and her trainer offered encouragement. They told her it wasn't much farther. But what she could see was __7__. They urged her not to __8__. She never had…until then. With only a half mile to go, she asked to be pulled out.

  Several hours later, she told a reporter, “Look, I'm not __9__ myself, but if I could have seen __10__, I might have made it.” It was not tiredness or even the cold water that defeated her. It was the fog. She was __11____12__, she tried again. This time, despite the same __13__she swam with her faith and her goal __14__ pictured in her mind. She knew that somewhere behind that fog was land and this time she __15__ it! Florence Chadwick became the first woman to swim the Catalina Channel!

  1.A.cold

  B.numb

  C.thin

  D.weak

  2.A.pass

  B.diveably

  5.A.pulled

  B.swept

  C.driven

  D.cleared

  6.A.scene

  B.television

  C.radio

  D.race

  7.A.fog

  B.shark

  C.boat

  D.wall

  8.A.swim

  B.go

  C.try

  D.quit

  9.A.blaming

  B.excusing

  C.crying

  D.enjoying

  10.A.coach

  B.fogbefore

  D.long.did

  B.forgot閱讀理解-third birthday just weeks before Grandpa died of cancer in 1965. Although his passing was very difficult for her, I think their shared struggle to make his life longer taught Grandma that good health was not to be taken for granted, and she made up her mind to live the rest of her own life as fully and as long as she could. One day, when she announced to attend lessons at the Fred Astaire Dance Studio in Portland, Oregon, where she lived, we rolled our eyes in embarrassment and helplessly wished she would just stay home and bake cookies as normal Grandmothers did. Many years filled with countless dance lessons passed before we learned to appreciate the wonder of having a dancing Grandma.

  I suppose Grandma's primary motivation for wanting to learn to dance was social. She had been a shy girl, always very tall and heavy, and had married into Grandpa's quiet lifestyle before developing any elegance or confidence in her personal appearance. Dancing, on the other hand, filled her life with flash lights, wonderful parties, beautiful dresses, handsome young dance instructors, and the challenge of learning. Although the weekly dance lessons did not change her ample, two-hundred-pound figure, Grandma surprised everyone with energetic performances on the dance floor, which soon gave her as much elegance and confidence as any Miss American competitor.

  Having taken weekly dance lessons for years, my grandma learned various dances easily and was soon participating in dancing matches all over the Northwest. When I was fourteen, Grandma proudly invited me to watch her compete in one of these matches to be held in the grand ballroom of the Red Lion Inn. My attitude was still unenthusiastic at that point, but to make her happy, my mother and I attended the match. As if to prove me wrong, Grandma made a wonderful showing in every event she entered. I thought she was truly the queen of the ball during the dance, and my thoughts were shared by the judges a short time later when she was awarded a gold cup for her outstanding performance.

  16.What did Grandma learn from Grandpa's death?

  A.Good health was not there for everyone.

  B.She should take dance lessons.

  C.She had to struggle to live a better life.

  D.She should wear beautiful dresses.

  17.How did the author's family feel when Grandma decided to take dance lessons?

  A.Hopeless.

  B.Helpless.

  C.Embarrassed.

  D.Proud.

  18.Normal Grandmas usually ________ in the author's point of view.

  A.took dance lessons

  B.did some exercises at home

  C.took care of grandchildren at home

  D.did some housework at home

  19.The author felt ________ when he was invited to watch Grandma's match.

  A.happy

  B.proud

  C.excited

  D.uninterested

  20.The text is mainly about ________.B

  Arthur

  Miller(1915—2005)is universally

  recognized

  as one of the greatest dramatists

  of the 20th

  century. Miller's father

  had

  moved to the USA from

  Austria-Hungary,drawn like so many others by the Great American

  Dream. However, he experienced severe financial hardship when his family business was ruined in the Great Depression of the

  early 1930s.

  Miller's most famous play, Death of a Salesman, is a powerful attack on the American system,with its aggressive way of doing business and its insistence on money and social status as indicators of worth. In Willy Loman, the hero of the play, we see a man who has got into trouble with this system. Willy is burnt out and in the cruel world of business there is no room for sentiment: if he can't do the work, then he is no good to his employer, the Wagner Company, and he must go. Willy is painfully aware of this, and at a loss as to what to do with his lack of success. He refuses to face the fact that he has failed and kills himself in the end.

  When it was first staged in 1949,the

  play was greeted with enthusiastic reviews,and it won the Tony Award for Best Play,the New York Drama Critics' Circle Award,and the Pulitzer Prize for Drama.It was the first play to win all three of these major awards.,Connecticut,on the evening of February 10th,2005,the 56th anniversary

  of the first performance of Death of a Salesman on Broadway.to the USA?

  A.He suffered from severe hunger in his home country.

  B.He was attracted by the Great American Dream.

  C.He hoped to make his son a dramatist.

  D.His family business failed.

  22.The play Death of a Salesman ________.ocuses on the skills in doing business

  23. What can we learn about Willy Loman?

  A.He treats his employer badly.

  B.He runs the Wagner Company.

  C.He is a victim of the American system.

  D.He is regarded as a hero by his colleagues.

  24.After it was first staged, Death of a Salesman________.was severely attacked by dramatists

  25.What is the text mainly about?

  A.Arthur Miller and his family.

  B.The awards Arthur Miller won.

  C.The hardship Arthur Miller experienced.

  D.Arthur Miller and his best-known play.課時作業(十三) cold冷的;numb麻木的;thin瘦的;weak弱的。她的身體是麻木的,因為她已經游泳游了16個小時B。 pass 通過,及格;dive潛水;swim游泳;fly飛行。根據首段第三句的“She had been swimming for nearly sixteen hours.”可知,此處指的是游泳。她是第一個游過英吉利海峽的女人,故選C。 mother母親;record紀錄;success成功;goal目標。句意:34歲時,她的目標是從卡特琳娜島到加州海岸,故選D。 hardly幾乎不;nearly幾乎;clearly清晰地;probably也許。句意:1952年7月4日早晨,海水很冰冷,霧很大,她幾乎看不見她的支援艇。故選A。 pull 拉;sweep掃除;drive開車;clear清除。鯊魚游向她的孤獨的身影,結果被槍響給嚇跑了。drive away“離去,趕走”,故選C。 scene場景;television電視;radio收音機;race種族。根據常識可知,百B。 fog霧;shark鯊魚;boat船;wall墻。根據上文可知,因為霧大她看不見她的支援艇,她能看見的只是霧,故選A。 swim游泳;go去;try嘗試;quit放棄,離開。他們催促她不要放棄(quit),故選D。 blame責備;excuse原諒;cry哭;enjoy欣賞。“我”不能原諒(excusing)“我”自己。故選B。 coach教練;fog霧;land陸地;California加利福尼亞。如果“我”早能看見陸地(land),也許“我”就完成了。故選C。 unhappy不高興;unwilling不愿意;unlucky不幸的;unable不會的。根據上文可知因為霧大,她不能看見目標,故選D。 ago以前;later后來;before以前;long長。“時間段+later”表示“……(時間)后”B。 heavy重的;wet濕的;solid固體的;cold寒冷的。這次盡管有大霧(heavy fog),但是她很自信,故選A。 heavily重地;easily容易地;clearly清晰地;suddenly突然。這次盡管有大霧,但是她很自信,目標就清楚(clearly)地刻畫在自己的心里,故選C。 do做;forget忘記;choose選擇。句意:她知道在霧的后面的某一個地方就是陸地,這一次她成功了!故選D。 細節理解題。根據第一段的“…good health was not to be taken for granted…”可知選A。 細節理解題。根據第一段的“…we rolled our eyes in embarrassment…”可知作者的家人都感到尷尬,故選C。 細節理解題。根據第一段的“…she would just stay home and bake cookies as normal Grandmothers did.”可知在作者眼中,祖母應該在家做做家務,故選D。 細節理解題。根據最后一段的“My attitude was still unenthusiastic at that point…”可知,作者對于祖母邀請他去看比賽感到沒有興趣,故選D。 主旨大意題。根據全文的內容可知是關于祖母的事情,故選B。文章向我們介紹了被公認為20世紀最偉大的劇作家阿瑟·米勒以及他的代表作《推銷員之死》。 細節理解題。根據第一段第二句“…drawn…by the Great American Dream.”可知應選B。 細節理解題。第二段第一句告訴我們,《推銷員之死》是對美國制度的有力抨擊,也就是選項A所說的:揭露了美國商業世界的殘酷(exposes the cruelty of the American business world)。 細節理解題。戲劇中的主人公Willy Loman最終自殺,成為了殘酷的美國商業制度的犧牲品(victim)。 推理判斷題。由第三段可知,該劇第一次上演就受到了好評,獲得了三項大獎,成為第一個獲得三項主要大獎的戲劇。由此可以看出,該劇本取得了巨大的成功,即選項所說的。 主旨大意題。縱觀全文可以看出,文章由兩部分組成:20世紀最偉大的劇作家阿瑟·米勒以及他最著名的劇本《推銷員之死》的劇情、所取得的獎項。由此可以看出D項最能概括全文。

  課時作業(十三) [必修3 Unit 3 The Million Pound Bank Note] (限時:30分鐘). 完形填空Florence Chadwick saw nothing but a solid wall of fog. Her body was__1__. She had been swimming for nearly sixteen hours.

  Already she was the first woman to __2__ the English Channel in both directions. Now, at age 34, her __3__ was to become the first woman to swim from Catalina Island to the California coast.

  On the July fourth morning in 1952, the sea was icy and the fog was so heavy that she could __4__see her support boats. Sharks swam towards her lone figure, only to be __5__ away by gun shots. Against the cold sea water, she struggled on—hour after hour—while millions watched on national __6__.

  Alongside Florence in one of the boats, her mother and her trainer offered encouragement. They told her it wasn't much farther. But what she could see was __7__. They urged her not to __8__. She never had…until then. With only a half mile to go, she asked to be pulled out.

  Several hours later, she told a reporter, “Look, I'm not __9__ myself, but if I could have seen __10__, I might have made it.” It was not tiredness or even the cold water that defeated her. It was the fog. She was __11____12__, she tried again. This time, despite the same __13__she swam with her faith and her goal __14__ pictured in her mind. She knew that somewhere behind that fog was land and this time she __15__ it! Florence Chadwick became the first woman to swim the Catalina Channel!

  1.A.cold

  B.numb

  C.thin

  D.weak

  2.A.pass

  B.diveably

  5.A.pulled

  B.swept

  C.driven

  D.cleared

  6.A.scene

  B.television

  C.radio

  D.race

  7.A.fog

  B.shark

  C.boat

  D.wall

  8.A.swim

  B.go

  C.try

  D.quit

  9.A.blaming

  B.excusing

  C.crying

  D.enjoying

  10.A.coach

  B.fogbefore

  D.long.did

  B.forgot閱讀理解-third birthday just weeks before Grandpa died of cancer in 1965. Although his passing was very difficult for her, I think their shared struggle to make his life longer taught Grandma that good health was not to be taken for granted, and she made up her mind to live the rest of her own life as fully and as long as she could. One day, when she announced to attend lessons at the Fred Astaire Dance Studio in Portland, Oregon, where she lived, we rolled our eyes in embarrassment and helplessly wished she would just stay home and bake cookies as normal Grandmothers did. Many years filled with countless dance lessons passed before we learned to appreciate the wonder of having a dancing Grandma.

  I suppose Grandma's primary motivation for wanting to learn to dance was social. She had been a shy girl, always very tall and heavy, and had married into Grandpa's quiet lifestyle before developing any elegance or confidence in her personal appearance. Dancing, on the other hand, filled her life with flash lights, wonderful parties, beautiful dresses, handsome young dance instructors, and the challenge of learning. Although the weekly dance lessons did not change her ample, two-hundred-pound figure, Grandma surprised everyone with energetic performances on the dance floor, which soon gave her as much elegance and confidence as any Miss American competitor.

  Having taken weekly dance lessons for years, my grandma learned various dances easily and was soon participating in dancing matches all over the Northwest. When I was fourteen, Grandma proudly invited me to watch her compete in one of these matches to be held in the grand ballroom of the Red Lion Inn. My attitude was still unenthusiastic at that point, but to make her happy, my mother and I attended the match. As if to prove me wrong, Grandma made a wonderful showing in every event she entered. I thought she was truly the queen of the ball during the dance, and my thoughts were shared by the judges a short time later when she was awarded a gold cup for her outstanding performance.

  16.What did Grandma learn from Grandpa's death?

  A.Good health was not there for everyone.

  B.She should take dance lessons.

  C.She had to struggle to live a better life.

  D.She should wear beautiful dresses.

  17.How did the author's family feel when Grandma decided to take dance lessons?

  A.Hopeless.

  B.Helpless.

  C.Embarrassed.

  D.Proud.

  18.Normal Grandmas usually ________ in the author's point of view.

  A.took dance lessons

  B.did some exercises at home

  C.took care of grandchildren at home

  D.did some housework at home

  19.The author felt ________ when he was invited to watch Grandma's match.

  A.happy

  B.proud

  C.excited

  D.uninterested

  20.The text is mainly about ________.B

  Arthur

  Miller(1915—2005)is universally

  recognized

  as one of the greatest dramatists

  of the 20th

  century. Miller's father

  had

  moved to the USA from

  Austria-Hungary,drawn like so many others by the Great American

  Dream. However, he experienced severe financial hardship when his family business was ruined in the Great Depression of the

  early 1930s.

  Miller's most famous play, Death of a Salesman, is a powerful attack on the American system,with its aggressive way of doing business and its insistence on money and social status as indicators of worth. In Willy Loman, the hero of the play, we see a man who has got into trouble with this system. Willy is burnt out and in the cruel world of business there is no room for sentiment: if he can't do the work, then he is no good to his employer, the Wagner Company, and he must go. Willy is painfully aware of this, and at a loss as to what to do with his lack of success. He refuses to face the fact that he has failed and kills himself in the end.

  When it was first staged in 1949,the

  play was greeted with enthusiastic reviews,and it won the Tony Award for Best Play,the New York Drama Critics' Circle Award,and the Pulitzer Prize for Drama.It was the first play to win all three of these major awards.,Connecticut,on the evening of February 10th,2005,the 56th anniversary

  of the first performance of Death of a Salesman on Broadway.to the USA?

  A.He suffered from severe hunger in his home country.

  B.He was attracted by the Great American Dream.

  C.He hoped to make his son a dramatist.

  D.His family business failed.

  22.The play Death of a Salesman ________.ocuses on the skills in doing business

  23. What can we learn about Willy Loman?

  A.He treats his employer badly.

  B.He runs the Wagner Company.

  C.He is a victim of the American system.

  D.He is regarded as a hero by his colleagues.

  24.After it was first staged, Death of a Salesman________.was severely attacked by dramatists

  25.What is the text mainly about?

  A.Arthur Miller and his family.

  B.The awards Arthur Miller won.

  C.The hardship Arthur Miller experienced.

  D.Arthur Miller and his best-known play.課時作業(十三) cold冷的;numb麻木的;thin瘦的;weak弱的。她的身體是麻木的,因為她已經游泳游了16個小時B。 pass 通過,及格;dive潛水;swim游泳;fly飛行。根據首段第三句的“She had been swimming for nearly sixteen hours.”可知,此處指的是游泳。她是第一個游過英吉利海峽的女人,故選C。 mother母親;record紀錄;success成功;goal目標。句意:34歲時,她的目標是從卡特琳娜島到加州海岸,故選D。 hardly幾乎不;nearly幾乎;clearly清晰地;probably也許。句意:1952年7月4日早晨,海水很冰冷,霧很大,她幾乎看不見她的支援艇。故選A。 pull 拉;sweep掃除;drive開車;clear清除。鯊魚游向她的孤獨的身影,結果被槍響給嚇跑了。drive away“離去,趕走”,故選C。 scene場景;television電視;radio收音機;race種族。根據常識可知,百B。 fog霧;shark鯊魚;boat船;wall墻。根據上文可知,因為霧大她看不見她的支援艇,她能看見的只是霧,故選A。 swim游泳;go去;try嘗試;quit放棄,離開。他們催促她不要放棄(quit),故選D。 blame責備;excuse原諒;cry哭;enjoy欣賞。“我”不能原諒(excusing)“我”自己。故選B。 coach教練;fog霧;land陸地;California加利福尼亞。如果“我”早能看見陸地(land),也許“我”就完成了。故選C。 unhappy不高興;unwilling不愿意;unlucky不幸的;unable不會的。根據上文可知因為霧大,她不能看見目標,故選D。 ago以前;later后來;before以前;long長。“時間段+later”表示“……(時間)后”B。 heavy重的;wet濕的;solid固體的;cold寒冷的。這次盡管有大霧(heavy fog),但是她很自信,故選A。 heavily重地;easily容易地;clearly清晰地;suddenly突然。這次盡管有大霧,但是她很自信,目標就清楚(clearly)地刻畫在自己的心里,故選C。 do做;forget忘記;choose選擇。句意:她知道在霧的后面的某一個地方就是陸地,這一次她成功了!故選D。 細節理解題。根據第一段的“…good health was not to be taken for granted…”可知選A。 細節理解題。根據第一段的“…we rolled our eyes in embarrassment…”可知作者的家人都感到尷尬,故選C。 細節理解題。根據第一段的“…she would just stay home and bake cookies as normal Grandmothers did.”可知在作者眼中,祖母應該在家做做家務,故選D。 細節理解題。根據最后一段的“My attitude was still unenthusiastic at that point…”可知,作者對于祖母邀請他去看比賽感到沒有興趣,故選D。 主旨大意題。根據全文的內容可知是關于祖母的事情,故選B。文章向我們介紹了被公認為20世紀最偉大的劇作家阿瑟·米勒以及他的代表作《推銷員之死》。 細節理解題。根據第一段第二句“…drawn…by the Great American Dream.”可知應選B。 細節理解題。第二段第一句告訴我們,《推銷員之死》是對美國制度的有力抨擊,也就是選項A所說的:揭露了美國商業世界的殘酷(exposes the cruelty of the American business world)。 細節理解題。戲劇中的主人公Willy Loman最終自殺,成為了殘酷的美國商業制度的犧牲品(victim)。 推理判斷題。由第三段可知,該劇第一次上演就受到了好評,獲得了三項大獎,成為第一個獲得三項主要大獎的戲劇。由此可以看出,該劇本取得了巨大的成功,即選項所說的。 主旨大意題。縱觀全文可以看出,文章由兩部分組成:20世紀最偉大的劇作家阿瑟·米勒以及他最著名的劇本《推銷員之死》的劇情、所取得的獎項。由此可以看出D項最能概括全文。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产精品一二二区| 中文字幕在线一区二区三区| 午夜精品久久久久| 久久久久久**毛片大全| 欧美裸体一区二区三区| 色综合天天综合| 成人午夜电影久久影院| 日韩精品亚洲一区二区三区免费| 久久久午夜精品理论片中文字幕| 国产亚洲女人久久久久毛片| 在线播放中文字幕一区| 欧美一级理论片| 欧美成人video| 久久亚洲一区二区三区四区| 久久免费看少妇高潮| 中文幕一区二区三区久久蜜桃| 亚洲国产岛国毛片在线| 亚洲色图欧美激情| 日韩和的一区二区| 日本伊人午夜精品| 亚洲3atv精品一区二区三区| 中文字幕第一页久久| 国产欧美日韩在线观看| 欧美本精品男人aⅴ天堂| 精品国产一二三| 国产亚洲视频系列| 精品久久久久久久久久久久久久久 | 成人av先锋影音| 九九久久精品视频| 欧美日韩国产成人在线免费| 波多野结衣在线一区| 99久久99久久精品国产片果冻| 激情av综合网| 99视频在线精品| 色av成人天堂桃色av| 欧美午夜精品一区| 91精品久久久久久蜜臀| 欧美一区二区三区四区视频| 日韩一区二区精品在线观看| 日韩亚洲欧美在线观看| 首页亚洲欧美制服丝腿| 精品一二三四在线| 色综合久久综合网| 欧美一级二级三级蜜桃| 中文字幕永久在线不卡| 香蕉乱码成人久久天堂爱免费| 国产一区日韩二区欧美三区| 色欧美片视频在线观看在线视频| 久久女同性恋中文字幕| 免费一区二区视频| 欧美精品乱码久久久久久| 国产精品亲子乱子伦xxxx裸| 日本va欧美va瓶| 日韩欧美中文字幕精品| 午夜日韩在线观看| 欧美性一二三区| 亚洲成人一二三| 欧美日韩色一区| 日韩精品一区第一页| 欧美精品一二三| 亚洲成人激情社区| 欧美丰满一区二区免费视频| 亚洲福利一区二区三区| 日韩成人精品视频| 日韩欧美的一区| 国产一区二区在线观看免费| 欧美伊人精品成人久久综合97| 亚洲私人影院在线观看| 欧美无砖专区一中文字| 天堂精品中文字幕在线| 精品久久久久久综合日本欧美| 国产毛片一区二区| 一区二区视频在线看| 欧美三级欧美一级| 美国欧美日韩国产在线播放| 国产日产欧美一区二区三区| 国产精品全国免费观看高清| 三级在线观看一区二区| 国产日韩综合av| 91精品久久久久久久91蜜桃| 韩国精品免费视频| 亚洲欧美日韩精品久久久久| 成人动漫一区二区在线| 国产精品国产a| 欧美一区二区三区在线观看 | 日韩一级视频免费观看在线| 久久99国产精品免费| 亚洲国产视频直播| 亚洲三级在线免费观看| 欧美日韩国产高清一区二区| 粉嫩欧美一区二区三区高清影视 | 一区二区三区免费网站| 欧美成人综合网站| 欧美性色综合网| 欧美性猛交xxxx乱大交退制版| 麻豆精品一区二区av白丝在线| 综合久久国产九一剧情麻豆| 欧美激情一区二区| 国产精品久久久久桃色tv| 国产日韩在线不卡| 国产精品久久777777| 欧美日韩国产片| 欧美精品乱人伦久久久久久| 欧美日韩国产一二三| 欧洲一区在线观看| 欧美日高清视频| 亚洲精品在线观| 中文字幕中文字幕在线一区| 亚洲视频在线观看一区| 一区二区三区免费| 日韩电影在线观看电影| 天天做天天摸天天爽国产一区 | 成人精品一区二区三区四区 | 日本美女一区二区三区| 极品销魂美女一区二区三区| 国产在线日韩欧美| 色婷婷久久一区二区三区麻豆| 色狠狠综合天天综合综合| 欧美视频一二三区| 久久伊人蜜桃av一区二区| 国产精品色婷婷| 日日嗨av一区二区三区四区| 无吗不卡中文字幕| 成人免费观看视频| 日韩欧美亚洲国产另类| 国产欧美视频一区二区三区| 日本午夜一区二区| 91麻豆国产福利精品| 日韩美女一区二区三区四区| 亚洲欧美区自拍先锋| 国产99精品在线观看| 欧美大片日本大片免费观看| 亚洲男帅同性gay1069| 久久av中文字幕片| 日韩亚洲欧美中文三级| 国产福利精品一区| 亚洲精品写真福利| 欧美成人高清电影在线| 极品美女销魂一区二区三区免费| 国产成人午夜视频| 色欧美日韩亚洲| 欧美日韩精品电影| 欧美日韩精品免费观看视频| 久久日韩粉嫩一区二区三区| 久久久久国产精品厨房| 一区二区免费看| 国产一区二区免费视频| 波多野结衣在线aⅴ中文字幕不卡 波多野结衣在线一区 | 亚洲色图20p| 亚洲免费观看高清完整版在线| 成人综合在线网站| 久久国产精品区| 久88久久88久久久| 日韩中文字幕区一区有砖一区| 精品国产91洋老外米糕| 一区二区三区欧美视频| 欧美色图在线观看| 精东粉嫩av免费一区二区三区| 国产精品成人免费| 精品国产乱码久久久久久免费| 成人国产精品视频| 国产高清不卡一区二区| 久久99九九99精品| 青青草伊人久久| 亚洲成精国产精品女| 亚洲成人一区二区在线观看| 久久尤物电影视频在线观看| 337p粉嫩大胆色噜噜噜噜亚洲| 麻豆成人在线观看| 六月丁香婷婷色狠狠久久| 亚洲免费观看高清完整版在线观看熊 | 国产一区二区成人久久免费影院| 肉色丝袜一区二区| 蜜桃视频在线观看一区| 国产一区视频导航| 波多野结衣在线一区| 日本黄色一区二区| 欧美一区二视频| 中文字幕国产一区| 亚洲精品成人天堂一二三| 亚洲影视在线观看| 亚洲成人综合视频| 国产一区视频网站| 欧美日韩一区久久| 久久综合九色综合欧美98| 中文字幕av一区二区三区免费看| 亚洲免费观看高清完整版在线观看熊| 亚洲欧洲精品一区二区精品久久久 | 日韩一区二区精品葵司在线 | 国产欧美日韩另类一区| 国产精品免费久久| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ| 9色porny自拍视频一区二区| 日韩欧美一区二区三区在线| 国产精品国产三级国产aⅴ原创 | 青青草国产精品97视觉盛宴| 97se狠狠狠综合亚洲狠狠| 日韩久久精品一区| 五月婷婷久久综合| 色呦呦国产精品|