国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習技能提升練:選修7 Unit 5《Travelling abroad》(新人教版含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習技能提升練:選修7 Unit 5《Travelling abroad》(新人教版含解析)

  選修七 Unit 5 高考提能練

  閱讀理解·組塊專練——練速度

  (限時:35分鐘)

  Ⅰ.閱讀理解

  A

  (2024·綿陽第二次診斷)Since my family were not going to be helpful about my taking a cooking job, I decided I would look for one all by myself and not to tell them about it till Id got a permanent one.

  I had seen an agency advertised in a local paper, so as soon as there was no one about to say “Where are you going?” I rushed out of the house in search of it. I was wildly excited, and as nervous as if I were going on the stage. Finding the place quite easily, I tore up three flights of stairs, and swung breathlessly through a door which said “Enter without knocking, if you please.”

  The simple atmosphere of the office calmed me, and I sat down on the edge of a chair. The woman at the desk opposite looked carefully at me. Then she questioned me in a low voice. I answered softly and started to feel helpless. She wondered why I was looking for this sort of job, so I felt I had to give her the idea of a widowed mother struggling against poverty. But I felt more helpless when she told me that it would be difficult to get a job without experience or references. Suddenly, the telephone on her desk rang. While having a mysterious conversation, she kept looking at me. Then I heard her say, “In fact, I?ve got someone here who might suit.” She wrote down a number, and my spirits rose as she held out the paper to me, saying, “Ring up this lady. She wants a cook immediately. Cook a dinner for ten people tomorrow. Could you manage that, I wonder?”

  “Oh, yes,” said I — never having cooked for more than four. Then I rushed out and called the lady — Miss Cathy. I said confidently that I was just what she was looking for. “Are you sure?” she kept saying. Anyway she decided to employ me and offered a permanent position if I carried out the promise of my self-praise. I asked her what tomorrow?s menu was to be.

  “Just a small, simple dinner: lobster cocktail, soup, turbot Mornay, fruit salad and a savory.” In a rather shaken voice I promised to turn up in good time tomorrow and rang off.

  語篇解讀:本文是一篇記敘文。主要敘述了作者獨自去應聘一份廚師工作的經歷。1.Why did the author decide to look for a job on her own?

  A.Because she believed that her family were not willing to help her.

  B.Because she was a widowed mother struggling against poverty.

  C.Because she wanted to get some professional experience by herself.

  D.Because she thought her family didnt want her to become a cook.

  解析:選D 推理判斷題。根據第一段“Since my family were ... got a permanent one.”可推知,因為作者認為她的家人不想讓她從事廚師這份工作,所以她決定獨自去找工作。故答案選D。

  2.What did the author feel on her way?

  A.Excited but worried. B.Nervous and excited.

  C.Easy and curious.

  D.Helpless but excited.

  解析:選B 細節理解題。根據第二段第三句“I was wildly excited, and as nervous as if I were going on the stage.”可知,作者一路上既興奮又緊張。故答案選B。

  3.Why didnt the woman give the author the job at first?

  A.Because the woman found that the author didnt respect her.

  B.Because the woman realized that the author made up a story.

  C.Because the author hadnt been a cook before or got a reference.

  D.Because the woman had already hired a more suitable cook.

  解析:選C 細節理解題。根據第三段第六句“But I felt more helpless ... experience or references.”可知,作者之前沒有做過廚師也沒有推薦信。故答案選C。

  4.According to the text, what would the author most probably do after the call?

  A.Read some cookery books.

  B.Call her family and tell them the news.

  C.Go to the womans house.

  D.Buy what the woman told her at once.

  解析:選A 推理判斷題。根據最后兩段可知,作者答應了這項差事,可是她從沒做過超過四人份的正餐。因此作者知道了菜譜之后,應該是閱讀一些烹飪書來做準備。故答案選A。

  B

  (2024·成都第三次診斷)As we discussed last week, there have been a lot of reports that boys are in trouble in American education. Some people say efforts to improve education for girls, especially in math and science, have resulted in a crisis for boys. That belief has led to what a new report calls a growth industry of experts advising how to make schools more “boy friendly”.

  Yet that report, released this week, suggests that the truth is far different from what people might think. It says American boys in most cases are doing better than ever. “But girls have just improved their performance on some measures even faster,” it says. As a result, girls have narrowed or closed differences with boys in some areas and moved farther ahead of them in others.

  The report does agree that some groups of boys are in trouble. It says this is true especially of blacks and those from poor families. But it says closing racial and economic differences would help them more than reducing differences between boys and girls.

  Another concern is the large number of boys with learning and emotional disabilities. Also, the report says policymakers now recognize the need to reform public high schools, which should help boys as well as girls. But the report questions what it calls “simplistic” proposals to fix problems for boys in American school. One example given is expanding single-sex schooling. Findings on the success of the idea have differed.

  The Education Sector report calls for more study into the differences between boys and girls and into the culture of schools. It says the research will help better understand why gains for boys are not rising as fast as for girls. But the report also advises the public not to worry too much, and to be careful not to harm the gains that girls have made.

  語篇解讀:本文是一篇議論文,主要介紹了一份研究報告。報告分析了美國學校的男孩危機并探討了解決方法。

  5.We can read this report most probably in a ________.

  A.magazine for boys

  B.well-known newspaper

  C.school announcement

  D.school advertisement

  解析:選B 文章出處題。根據題后一段第一句“The Education Sector report ... the culture of schools.”可推知,這份研究報告來自于教育部。結合四個選項可知,這篇報告最有可能出現在一家著名的報紙上。故答案選B。

  6.From Paragraph 1, we learn that in some peoples opinion, ________.

  A.efforts for American girls cause boys trouble

  B.American education does no good to boys

  C.American schools are more “girl friendly”

  D.American boys are not really in trouble

  解析:選A 細節理解題。根據第一段第二句“Some people say ... in a crisis for boys.”可知,有人認為女孩教育的改善造成了男孩教育的危機。故答案選A。

  7.We can infer from the report that ________.

  A.boys should be responsible for their crisis

  B.some groups of boys are actually in trouble

  C.policymakers disagree to reform public high schools

  D.its probably not good simply to expand single-sex schools

  解析:選D 推理判斷題。根據第四段中的“But the report questions ... single-sex schooling.”可知,這份報告質疑擴建男子(或女子)學校的做法。由此可推知,擴建男子(或女子)學校可能不是一個好辦法。故答案選D。

  8.The best title of the passage should be “________”.

  A.A Report on a Boy Crisis in America

  B.A New Study on American Education

  C.Save American Boys in Trouble

  D.Why Are Girls Far Better Than Boys?

  解析:選A 標題歸納題。通讀全文可知,本文主要介紹了一份研究報告。報告分析了美國學校的男孩危機并探討了解決辦法。A項概括了文章主旨,適合作文章標題。故答案選A。

  C

  (2024·東北三省四市第一次聯考)Many foreign students report feeling lonely or unwelcome in Australia. Those feelings are among the reasons why Australia is taking a close look at its international education industry. But wherever international students go, making friends may not always be easy. Elisabeth Gareis of Baruch College in New York surveyed 454 international students. They were attending four-year colleges and graduate schools in the American South and Northeast.

  Students from English-speaking countries and from northern and central Europe were more likely to be happy with their friendships. But 38% of the international students said they had no close friends in the United States. And half of the students from East Asia said they were unhappy with the number of American friends they had. Thirty percent said they wished their friendships could be deeper and more meaningful.

  Professor Gareis says, “Students from East Asia have cultures that are different on many levels from the culture in the United States. There are also language problems, and maybe some social skills, such as small talks, which are possibly not as important in their native countries, where it?s not as important to start friendships with small talks. Many East Asian students blamed themselves for their limited friendships with Americans, for not speaking the language well enough and for not knowing the culture well enough.”

  VOA?s Students Union blogger Jessica Stahl did her own survey to find out how American students and foreign students relate to each other. More than 100 students, about half of them American, answered her online questions. Half of the international students and 60% of the Americans said they related as well or better to the other group than to their own group.

  Professor Gareis says, “International students who make friends with host nationals are, overall, more satisfied with their stay in the host country. They have better language skills, better academic performance and better attitudes toward the host country.”

  語篇解讀:本文是一篇說明文。研究表明,國際留學生交友并非易事。

  9.What can be the best title for the text?

  A.Making Friends Is Not Always Easy for Foreign Students

  B.Students from East Asia Are Not Good at Making Friends

  C.International Education Industry in Australia and America

  D.The Relation between Foreign Students and Host Countries

  解析:選A 標題歸納題。根據第一段的“But wherever international students go, making friends may not always be easy.”可知,本文是圍繞著國際留學生不容易交友而進行闡述的。故答案選A。

  10.Professor Gareis tends to think that ________.

  A.culture shock should be blamed for many levels of American culture

  B.foreign students dont know small talks mean a lot to Americans 

  C.foreign students should learn some basic social skills first of all

  D.foreign students have difficulty making friends for different reasons

  解析:選D 細節理解題。根據第三段內容可知,外國學生難交到朋友是因為文化層次不同、語言以及社交技巧等各方面問題造成的。故答案選D。

  11.Which of the following statements will the writer probably agree with?

  A.International students like to make more friends in their own group.

  B.International students are more likely to remain in the host country after graduation.

  C.Students who make more friends at home have better academic performance.

  D.Students who make friends in their host countries feel happier with their experience.

  解析:選D 推理判斷題。根據最后一段的“International students ... in the host country.”可知,那些與東道國學生交友的國際留學生,對自己在東道國的經歷更滿意。故答案選D。

  D

  (2024·哈爾濱高三一模)Founded in 1764 by French traders, St. Louis today is the fifteenth largest urban area in the USA. There are many attractive destinations for tourists.

  American Kennel Club Museum of the Dog

  Dog lovers who visit St. Louis wont want to miss this 14,000-square-foot museum. Inside are over 500 paintings, watercolors, and a variety of other dog art objects.

  The museum is open all the year round, Tuesday through Saturday 10 am to 4 pm, and Sunday 1 pm to 4 pm. Admission is $5 for adults, $2.50 for students, and $1 for children up to 10.

  Anheuser-Busch Brewery

  The Anheuser-Busch Brewery tour is not just for beer lovers. The tour includes the historic Brew House, where visitors can enjoy how beer is made. Then the tour continues to the modern Bevo Packaging Plant. The best will be the Budweiser Clydesdale Stables.

  The tours are always free.

  Gateway Arch

  Designed by Eero Saarinen and Hannskarl Bandel, it took over two years and 900 tons of stainless steel to build. It is the tallest of the country’s national monuments. The arch is part of the Jefferson National Expansion Memorial. About one million people per year come to the top of the arch, where there is an observation platform providing a great view of the city.

  St. Louis Zoo

  First version of the St. Louis Zoo opened in 1904 at the St. Louis World’s Fair, but in the century it has grown into one of the foremost zoos in the world. The Zooline Railroad, a passenger train takes visitors around the zoo, which contains over 9,000 animals of over 800 species.

  The zoo is open every day but Christmas and New Year’s Day, with summer hours of 8 am to 7 pm, and the rest of the year of 9 am to 5 pm. Admission to the zoo is free.

  語篇解讀:本文是一篇應用文。文章介紹了美國名城圣路易斯四處供游客參觀的地方。12.If you (a student) plan to visit the American Kennel Club Museum of the Dog with your parents and your five-year-old brother, how much will you pay?

  A.$8.5.B.$12.

  C.$13.5.

  D.$16.

  解析:選C 數字計算題。根據American Kennel Club Museum of the Dog中的“Admission is $5 for adults, $2.50 for students, and $1 for children up to 10.”可知,$2.50+$5×2+$1=$13.5,故選C項。

  13.Which of the following can you visit if you are interested in how to make beer?

  A.American Kennel Club Museum of the Dog.

  B.Anheuser-Busch Brewery.

  C.St. Louis Zoo.

  D.Gateway Arch.

  解析:選B 細節理解題。根據Anheuser-Busch Brewery 中的“The tour includes ... how beer is made.”可知,選B項。

  14.What can we know about the Gateway Arch from the passage?

  A.It was made of stones.

  B.President Jefferson was buried there.

  C.You can see the city clearly on the top of the arch.

  D.It was built in two years.

  解析:選C 細節理解題。根據Gateway Arch中的“it took over two years and 900 tons of stainless steel to build”可知A項和D項錯誤;根據Gateway Arch中的“The arch is part of the Jefferson National Expansion Memorial.”可知,此處不表示Jefferson葬在那兒,B項錯誤;根據此段最后一句可知C項正確。

  15.At the St. Louis Zoo, you can visit all animals there ________.

  A.by train

  B.by bicycle

  C.by bus

  D.on foot

  解析:選A 細節理解題。根據St. Louis Zoo中的“The Zooline Railroad, a passenger train takes visitors around the zoo, which contains over 9,000 animals of over 800 species.”可知,選A項。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      亚洲高清免费在线| 国产婷婷色一区二区三区四区 | 免费成人美女在线观看.| 91在线免费播放| 一色桃子久久精品亚洲| 成人国产一区二区三区精品| 久久精品在这里| 国产91丝袜在线播放0| 欧美经典一区二区| 懂色av一区二区三区免费观看 | 亚洲高清视频的网址| 欧美特级限制片免费在线观看| 又紧又大又爽精品一区二区| 色综合久久88色综合天天6| 亚洲欧美日韩在线| 色哟哟一区二区三区| 一区二区三区日韩在线观看| 欧美吞精做爰啪啪高潮| 日韩电影在线观看电影| 亚洲国产电影在线观看| 国产精品69毛片高清亚洲| 久久久久久久国产精品影院| 国产suv精品一区二区883| 国产精品国产a级| 在线观看免费成人| 青青草97国产精品免费观看无弹窗版| 欧美va亚洲va香蕉在线| 国产一区二区三区久久久| 国产精品私人自拍| 欧美日韩在线免费视频| 久久99精品国产.久久久久| 国产精品网站在线观看| 欧美日韩免费一区二区三区| 韩国理伦片一区二区三区在线播放| 久久久久久免费毛片精品| 免费观看久久久4p| 风间由美一区二区三区在线观看| 极品美女销魂一区二区三区| 亚洲电影一级黄| 视频在线观看一区| 国产成人8x视频一区二区| 成人av中文字幕| 色婷婷亚洲综合| 欧美精品 日韩| 玉米视频成人免费看| 亚洲欧美激情在线| 在线中文字幕一区二区| 久久精品999| 亚洲日本va在线观看| 欧美一卡二卡三卡| bt7086福利一区国产| 婷婷丁香激情综合| 日本一区二区不卡视频| 欧美日韩精品一区视频| 国产91丝袜在线观看| 亚洲aaa精品| 国产精品传媒在线| 日韩欧美中文字幕精品| 色狠狠一区二区三区香蕉| 国产精品一区二区黑丝| 亚洲小说欧美激情另类| 国产午夜亚洲精品不卡| 欧美精品 日韩| 91美女蜜桃在线| 国产乱色国产精品免费视频| 午夜久久久久久| 怡红院av一区二区三区| 中文字幕精品一区二区三区精品| 欧美一区永久视频免费观看| 在线欧美一区二区| 99精品偷自拍| 福利一区福利二区| 国产美女娇喘av呻吟久久| 日本不卡的三区四区五区| 亚洲人xxxx| 中文字幕中文字幕中文字幕亚洲无线| 欧美大胆一级视频| 在线播放一区二区三区| 欧美性大战久久久久久久蜜臀| 99久久精品免费看国产| 国产成人av自拍| 国产一区二区三区免费观看| 麻豆一区二区三| 免费观看在线综合色| 日韩av二区在线播放| 日韩电影免费在线看| 日韩在线一二三区| 丝袜美腿亚洲色图| 婷婷国产v国产偷v亚洲高清| 石原莉奈一区二区三区在线观看| 久久99久久久欧美国产| 丝袜美腿成人在线| 蜜臀久久久久久久| 激情图片小说一区| 精品无人码麻豆乱码1区2区 | 亚洲一区二区三区四区在线观看| 亚洲视频在线观看一区| 中文字幕一区二区三区不卡 | 老司机午夜精品| 九九国产精品视频| 国产一区二区在线观看免费| 国产伦精品一区二区三区视频青涩| 久久99国产精品久久| 国产在线国偷精品产拍免费yy| 国产精品一区二区在线播放| 国产精品一二三四五| 国产91精品欧美| k8久久久一区二区三区 | 日本久久电影网| 91成人在线观看喷潮| 欧美男女性生活在线直播观看| 欧美日韩亚洲综合| 91麻豆精品国产91久久久久久久久 | av午夜精品一区二区三区| 91蜜桃传媒精品久久久一区二区| 91日韩精品一区| 欧美欧美欧美欧美首页| 26uuu精品一区二区| 国产精品福利在线播放| 亚洲精品成a人| 免费在线观看一区| 粉嫩一区二区三区在线看| 一本大道久久a久久精品综合| 欧美猛男男办公室激情| 久久蜜桃av一区二区天堂| 亚洲天堂网中文字| 免费观看91视频大全| 高清成人免费视频| 欧美日韩中字一区| 久久理论电影网| 亚洲少妇30p| 美女诱惑一区二区| 91麻豆国产自产在线观看| 欧美一区二区三区在线观看| 久久久久久久久伊人| 亚洲一区二区三区视频在线 | 久久久亚洲精品石原莉奈| 亚洲人成网站精品片在线观看| 美女脱光内衣内裤视频久久网站 | 亚洲人成在线播放网站岛国| 日本欧美加勒比视频| av在线这里只有精品| 欧美一级在线视频| 亚洲美女视频在线观看| 久久99精品久久久久久国产越南 | 亚洲精品国产a久久久久久 | 欧美一级在线免费| 亚洲美女在线一区| 国产成人超碰人人澡人人澡| 91麻豆精品国产| 一区二区三区欧美在线观看| 国产999精品久久久久久| 日韩欧美一级片| 亚洲一区视频在线| 欧美精品第1页| 中国av一区二区三区| 国产专区欧美精品| 欧美日韩精品一区二区三区蜜桃 | 粉嫩久久99精品久久久久久夜| 91麻豆精品国产91| 亚洲一二三区在线观看| 99久久免费精品| 中文字幕高清不卡| 国产精品香蕉一区二区三区| 日韩一级欧美一级| 丝袜诱惑制服诱惑色一区在线观看| 99久久久久久| 中文字幕在线一区| 粉嫩aⅴ一区二区三区四区五区| wwwwww.欧美系列| 蜜臀精品一区二区三区在线观看 | 久久综合网色—综合色88| 亚洲欧洲在线观看av| 精品一区二区精品| 日韩欧美精品三级| 美女视频第一区二区三区免费观看网站| 欧美天天综合网| 五月天一区二区| 日韩亚洲国产中文字幕欧美| 国产综合色产在线精品| 丰满少妇久久久久久久| av资源站一区| 欧美国产日本韩| 成人精品gif动图一区| 一区二区在线观看不卡| 日韩 欧美一区二区三区| 国内精品第一页| 欧美zozo另类异族| 美女免费视频一区二区| 欧美一区二区三区性视频| 日日摸夜夜添夜夜添国产精品 | 精品国产亚洲一区二区三区在线观看 | 欧美日韩国产首页在线观看| 亚洲网友自拍偷拍| 欧美日韩国产免费| 免费视频一区二区| 精品成人一区二区三区四区| 狠狠色狠狠色合久久伊人| 久久人人超碰精品| 波多野洁衣一区|