国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆河南省孟津縣高考英語一輪復習閱讀理解訓練:2(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆河南省孟津縣高考英語一輪復習閱讀理解訓練:2(含解析)

  河南孟津縣2024高考英語一輪閱讀理解能力練習2

  【2024高考訓練】閱讀下列短文, 從給的四個選項 (A、B、C和D) 中, 選出最佳選項。

  Close your eyes for a minute and imagine what life would be like if you had a hundred dollars less.Also imagine what it would be like spending the rest of your life with your eyes closed.Imagine having to read this page,not with your eyes but with your finger-tips.

  With existing medical knowledge and skills,two-thirds of the world's 42 million blind should not have to suffer.Unfortunately,rich countries possess most of this knowledge,while developing countries do not.

  ORBIS is an international non-profit organization which operates the world's only flying teaching eye hospital.ORBIS intends to help fight blindness worldwide.Inside a DC-8 aircraft,there is a fully-equipped teaching hospital with television studio and classroom.Doctors are taught the latest techniques of bringing sight back to people here.Project ORBIS also aims at promoting peaceful cooperation(合作) among countries.

  ORBIS tries to help developing countries by providing training during three-week medical programs.ORBIS has taught sight-saving techniques to over 35,000 doctors and nurses,who continue to cure tens of thousands of blind people every year.ORBIS has conducted 17 plane programs in China so far.For the seven to ten million blind in China,ORBIS is planning to do more for them.At the moment an ORBIS team is working on a long-term plan to develop a training center and to provide eye care services to Shanxi Province.ORBIS needs your help to continue their work and free people from blindness.

  For just US $38,you can help one person see;for $380 you can bring sight to 10 people;$1,300 helps teach a doctor new skills;and for $13,000 you can provide a training program for a group of doctors who can make thousands of blind people see again.Your money can open their eyes to the world.Please help ORBIS improve the quality of life for so many people less fortunate than ourselves.

  1.The first paragraph is intended to ________.

  A.introduce a new way of reading

  B.advise the public to lead a simple life

  C.direct the public's attention to the blind

  D.encourage the public to use imagination

  2.What do we learn about existing medical knowledge and skills in the world?

  A.They are adequate.

  B.They have not been updated.

  C.They are not equally distributed.

  D.They have benefited most of the blind.

  .ORBIS aims to help the blind by ________.

  A.teaching medical students

  B.training doctors and nurses

  C.running flying hospitals globally

  D.setting up non-profit organizations

  .What does the author try to do in the last paragraph?

  A.Appeal for donations.

  B.Make an advertisement.

  C.Promote training programs.

  D.Show sympathy for the blind.

  .What can be the best title for the passage?

  A.ORBIS in China

  B.Fighting Blindness

  C.ORBIS Flying Hospital

  D.Sight-saving Techniques

  答案:

  【語篇解讀】 本文是一篇說明文。主要介紹一個旨在幫助失明人士的組織——ORBIS。大家行動起來和ORBIS一起,來幫助那些失明的朋友們。小小的捐助,就可以使他們和我們一樣去感受這個世界的美好。

  1.C 解析:考查寫作意圖。綜觀全文,作者希望大眾通過想象失明人士的生活,以此引起人們對失明人士的關注,故選C。

  .C 解析:考查細節理解。根據第二段最后一句話可知目前的醫療知識和技術分配不均衡。

  .B 解析:考查細節理解。根據文章第三段和第四段首句可知ORBIS通過培訓醫務人員來幫助失明人士。

  .A 解析:考查段落大意。由文章最后一段中不同金額的捐款所能產生的積極效果可知,最后作者是號召大眾捐款幫助提高失明人士的生活質量。

  .C 解析:考查標題判斷。本文關鍵詞為ORBIS,文章通篇都在介紹ORBIS通過他們的flying hospital幫助失明人士。

  A、B、C和D)中,選出最佳選項。

  (A Strong Stock Market) ? ?The increase in the margin rate from 50% to 70% was not an attempt to stem any rampant speculation on the part of the public—actually the market seemed technically quite strong, with public participation essentially dignified—but rather an attempt by the Federal Reserve Board to preserve the sound underpinnings that existed in the market. Naturally, such a move had a momentarily chilling effect upon prices but if the FRB had been preoccupied with undue speculation, the increase might have been to the 80% or even 90% level. Such an increases in the margin rate is a confirmation of a strong stock market and since 19…,such increases have resulted in interim market highs over twelve months later. Obviously, there could be no guarantee that this would once again be the case, but if history is any guideline—and if business and corporate earnings were to continue on the same course—continued optimism over the outlook for the stock market would seem more prudent than pessimism. ? ?The margin increase underscored the good rise that stocks had enjoyed for the previous year—and the fact that a 50% rate was maintained as long as it was pointed up the fact that the rise was mainly conservative in that it was concentrated in the blue chips for the most part. In past Investment Letters we have voiced the thought that speciality stocks could outperform the general market from this point. We continue to believe that this could be the case. For example, steel stocks tend to sell at certain fixed price/earnings ratios. Below a certain ratio they are considered good value—above a certain ratio, overpriced. If a company produces a unique product it is far more difficult for market analysis to place a numerical ratio upon the company’s earnings. We have also contended in the past Letters that the stock market reflects mass psychology as well as the business outlook. When investors—both the public and the institutions—are nervous and pessimistic they definitely hesitate to buy stocks: they seek low price/earnings multiples and high yields. These same investors—when they are in an optimistic frame of mind—become for less preoccupied with yields and more wiling to pay a premium(high p/e multiples) for accelerated growth. If the public’s attitude towards the auto industry is any measure, then this period seems to have been one of optimism. 1. ? ? ?The title that best expresses the ideas of this passage is [A]. A Time to Sell Stock. ? ?? ?? ?? ?? ? . A Strong Stock Market [C]. Raising the Margin Rate ? ?? ?? ?? ?? [C]. Price/earnings Ratio in Steel 2. ? ? ?When investors are pessimistic what do they do? [A]. They look to the FRB for help. ? ?? ?? ?. They buy steel [C]. They buy automobile stocks. ? ?? ?? ?? [D]. They look for high yields. 3. ? ? ?Why does the writer believe that speciality stocks could outperform the general market? [A]. Because analysis have difficulty in deciding upon a fixed price/earnings ratio. . Because the activity had been limited to blue chips. [C]. Because the rise was conservative. [D]. Because of the FRB action. 4. ? ? ?When investors are optimistic, what do they do? [A]. They look for accelerated growth. ? ?? . They buy speciality stocks. [C]. They look for high yields. ? ?? ?? ?? [C]. They are more prudent. Vocabulary 1. ? margin rate ? ?? ?? ?? ?? ? 保證金率,邊際比率 2. ? rampant ? ?? ?? ?? ?? ?? ? 無約束力,猖獗的,蔓延的 3. ? stem ? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?遏制 4. ? stem from ? ?? ?? ?? ?? ?? 滋長,源自 5. ? underpin ? ?? ?? ?? ?? ?? ?加強……基礎,支持 6. ? underpinning ? ?? ?? ?? ?? ?支持物,基礎(建筑物下的) 7. ? preoccupy ? ?? ?? ?? ?? ?? 先占,使專心于,吸引住 8. ? undue ? ?? ?? ?? ?? ?? ?? 過分的,非法的,不適當的 9. ? interim ? ?? ?? ?? ?? ?? ? 間歇;暫時的,間歇的 10. ?guideline ? ?? ?? ?? ?? ?? 方針,指導路線 11. ?underscore ? ?? ?? ?? ?? ? 在……下面劃線,強調 12. ?point up ? ?? ?? ?? ?? ?? ?加強,強調 13. ?bluechip ? ?? ?? ?? ?? ?? ?蘭籌股票 14. ?blue-chip ? ?? ?? ?? ?? ?? 蘭籌的 15. ?outperform ? ?? ?? ?? ?? ?在使用上勝過 16. ?overprice ? ?? ?? ?? ?? ?? 將……標價過高 17. ?numerical ratio ? ?? ?? ?? ?數率,數字比率 18. ?earnings ? ?? ?? ?? ?? ?? 收益,利潤,收入 19. ?contend ? ?? ?? ?? ?? ?? ?競爭,堅決主張,爭論 20. ?premium ? ?? ?? ?? ?? ?? 傭金,酬金 難句譯注 1. ? ? ?The increase in the margin rate from 50% to 70% was not an attempt to stem any rampant speculation on the part of the public—actually the market seemed technically quite strong, with public participation essentially dignified—but rather an attempt by the Federal Reserve Board to preserve the sound underpinnings that existed in the market. [結構簡析] 是not…but句型,兩個破折號中間是插入成分;中插入一個帶with+N+participle 短語 [參考譯文] 保證金率從50%增長到70%,并不是想要遏制群眾方面猖獗的投機,而是聯邦儲備委員會想要保持現存于股市強勁基礎——事實上股市由于群眾非常莊嚴的參與——在技術上看起來相當強勁。 2. ? ? ?Obviously, there could be no guarantee that this would once again be the case, but if history is any guideline—and if business and corporate earnings were to continue on the same course—continued optimism over the outlook for the stock market would seem more prudent than pessimism. [結構簡析] 復合句。中間有插入語if clause, 進一步說明條件。 [參考譯文] 顯然,不可能保證這種情況再次出現(情況再是這樣)。可是,如果歷史具有指導方針的話——如果商業和公司的利潤仍然保持在同樣軌道上——那么對股市前景樂觀似乎要比悲觀更精確些。 3. ? ? ?The margin increase underscored the good rise that stocks had enjoyed for the previous year—and the fact that a 50% rate was maintained as long as it was pointed up the fact that the rise was mainly conservative in that it was concentrated in the blue chips for the most part. [結構簡析] 這句句子內有四個that clause:第一個that是good rise的定語從句。第二個和第三個that都是the fact that句型。但第二個the fact that中,as long as it was, 指頭一年,pointed up是謂語。第四個是in that連詞,義:因為。 寫作方法與文章大意 ? ?文章論述“強勁證券市場”的種種情況。首先是聯邦儲備委員會為保持強股市基礎要求保證金率增長。這種增長過去,現在,將來都能鞏固強市。其次由于絕大部分集中在蘭籌股上,使股市看好上升趨于保守,引出行業股比普通股吃香。最后是投資者心情和股市強弱有關。 答案祥解 1. ? ? ?B. 強勁證券市場(強市)。見難句譯注1和第一段第三句:“那種保證金率的增長有力的鞏固了強勁證券市場。從19……年起,這種增長導致一年來股市屢創新高。 A. 買出股票的時候。 ? C. 提高保證金率。 ? ?? D. 鋼的市盈率。這三項都不對,它們只是文中涉及的方面。 2. ? ? ?D. 他尋找高業績(即公司的產量或投資收益)。見文章倒數第三句:“當投資者——公眾和團體機構——緊張而又悲觀時,他們肯定在買進股票上舉棋不定;他們尋求低價格/利潤倍數和高額利潤。 A. 他們尋求聯邦儲備委員會的幫助。 ?B. 他們買進鋼材。 ? C. 他們買進汽車股票。 3. ? ? ?A. ?因為在決定定價/利潤比上難以分析。見第二段第二句:“在過去的投資保證上我們一直表達了這樣的思想:行業股票在使用上可能超過普通股。我們依然相信情況可能就是這樣。舉例說:鋼股往往在一定價格/利潤比上拋出。低于一定比率,可認為股是好價值,而高于一定比率就是超價。如果一個公司就生產獨一無二的產品,那市場分析就很難對公司所得定出數比。“ B. 因為股市活動受蘭籌股所限。 ? ?C. 因為行情上升保守。這兩項見難句譯注3。 ? D. 由于聯邦儲備基金會的行動。 4. ? ? ?A. 他們尋求加速的增長。見文章倒數第二句:“同樣是這些股民,當投資者(對股市前景)持樂觀態度時,他們不太關注(公司的)業績(產值)而愿意以高價來購買具有高成長性的股票。”

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。

  Vans, Keds, Dollies—they sound like the names of rock bands, but if you have teenagers, you'll know they're actually the latest in teenage footwear.

  But experts are now warning that the current shoe fashions will be causing teenagers discomfort in the short term and storing up years of foot, knee and back pain in the future.

  Here, the experts identify the problems caused by teenagers' shoe choice.

  KEDS/VANS

  Slip-on shoes with elastic (彈性的)sides are particularly popular among teenage boys - with Keds and Vans the most sought-after brands.

  The main problem is that they are just too flat—so flat that the heel, which strikes the ground first, also becomes damaged and painful.

  BALLET PUMPS

  The worst shoes of all are such light and thin dolly shoes. The problem is partly their flatness, as with Keds and Vans. However ballet pumps, which have no string or heel, have other specific problems.

  “As the shoe has no fastening device, it relies on the toes to keep the shoe on, causing an awkward gait(步法), this leads to short- and long-term problems such as calluses(繭子), heel and knee pain.”

  WEDGES AND STILETTOS

  These shoes can also cause problems with gait. They may look good, but the heels on these are so high they can force the wearer's body weight forward, making them very unstable.

  Teens who wear these shoes regularly are also in danger of joining those millions of women with constant back pain.

  SCHOOL SHOES

  So what do podiatrists(足科醫生)have on their wish list, especially for everyday wear?

  Something in a natural, breathable fabric, with a string to hold it on, with a small heel and a deep toe-box that does not press the toes, such as Clark's, Marks & Spencer or Rhino.

  If your teen insists on wearing 'bad' shoes, get them some simple foot orthotics(矯形器) in the shoes. These support and correct the movement of the foot and, properly fitted by a podiatrist, can often transform their walk and halt the damage.

  1. Of all the shoes mentioned in the passage, which can cause the worst problems?

  A. Marks & Spencer.

  B. Wedges & Stilettos.

  C. Keds and Vans.

  D. Ballet Pumps.

  2. Which pair of shoes may not be found on the podiatrists’ wish list?

  A.

  B.

  C.

  D.

  3. The underlined word “halt” in the last paragraph probably means _______.

  A. increase

  B. worsen

  C. stop

  D. cure

  4. From this passage we can infer _______.

  A. trendy shoes may ruin teenagers’ health

  B. fashionable shoes all have orthotics in them

  C. experts are strongly against wearing popular shoes

  D. podiatrists are expert at producing branded shoes

  5. In which column of Mail Online can you find this passage?

  A. Sports.

  B. Science.

  C. Health.

  D. Shopping.

  【參考答案】 1—-5、DBCAC

  河南孟津縣2024高考英語一輪閱讀理解能力練習2

  【2024高考訓練】閱讀下列短文, 從給的四個選項 (A、B、C和D) 中, 選出最佳選項。

  Close your eyes for a minute and imagine what life would be like if you had a hundred dollars less.Also imagine what it would be like spending the rest of your life with your eyes closed.Imagine having to read this page,not with your eyes but with your finger-tips.

  With existing medical knowledge and skills,two-thirds of the world's 42 million blind should not have to suffer.Unfortunately,rich countries possess most of this knowledge,while developing countries do not.

  ORBIS is an international non-profit organization which operates the world's only flying teaching eye hospital.ORBIS intends to help fight blindness worldwide.Inside a DC-8 aircraft,there is a fully-equipped teaching hospital with television studio and classroom.Doctors are taught the latest techniques of bringing sight back to people here.Project ORBIS also aims at promoting peaceful cooperation(合作) among countries.

  ORBIS tries to help developing countries by providing training during three-week medical programs.ORBIS has taught sight-saving techniques to over 35,000 doctors and nurses,who continue to cure tens of thousands of blind people every year.ORBIS has conducted 17 plane programs in China so far.For the seven to ten million blind in China,ORBIS is planning to do more for them.At the moment an ORBIS team is working on a long-term plan to develop a training center and to provide eye care services to Shanxi Province.ORBIS needs your help to continue their work and free people from blindness.

  For just US $38,you can help one person see;for $380 you can bring sight to 10 people;$1,300 helps teach a doctor new skills;and for $13,000 you can provide a training program for a group of doctors who can make thousands of blind people see again.Your money can open their eyes to the world.Please help ORBIS improve the quality of life for so many people less fortunate than ourselves.

  1.The first paragraph is intended to ________.

  A.introduce a new way of reading

  B.advise the public to lead a simple life

  C.direct the public's attention to the blind

  D.encourage the public to use imagination

  2.What do we learn about existing medical knowledge and skills in the world?

  A.They are adequate.

  B.They have not been updated.

  C.They are not equally distributed.

  D.They have benefited most of the blind.

  .ORBIS aims to help the blind by ________.

  A.teaching medical students

  B.training doctors and nurses

  C.running flying hospitals globally

  D.setting up non-profit organizations

  .What does the author try to do in the last paragraph?

  A.Appeal for donations.

  B.Make an advertisement.

  C.Promote training programs.

  D.Show sympathy for the blind.

  .What can be the best title for the passage?

  A.ORBIS in China

  B.Fighting Blindness

  C.ORBIS Flying Hospital

  D.Sight-saving Techniques

  答案:

  【語篇解讀】 本文是一篇說明文。主要介紹一個旨在幫助失明人士的組織——ORBIS。大家行動起來和ORBIS一起,來幫助那些失明的朋友們。小小的捐助,就可以使他們和我們一樣去感受這個世界的美好。

  1.C 解析:考查寫作意圖。綜觀全文,作者希望大眾通過想象失明人士的生活,以此引起人們對失明人士的關注,故選C。

  .C 解析:考查細節理解。根據第二段最后一句話可知目前的醫療知識和技術分配不均衡。

  .B 解析:考查細節理解。根據文章第三段和第四段首句可知ORBIS通過培訓醫務人員來幫助失明人士。

  .A 解析:考查段落大意。由文章最后一段中不同金額的捐款所能產生的積極效果可知,最后作者是號召大眾捐款幫助提高失明人士的生活質量。

  .C 解析:考查標題判斷。本文關鍵詞為ORBIS,文章通篇都在介紹ORBIS通過他們的flying hospital幫助失明人士。

  A、B、C和D)中,選出最佳選項。

  (A Strong Stock Market) ? ?The increase in the margin rate from 50% to 70% was not an attempt to stem any rampant speculation on the part of the public—actually the market seemed technically quite strong, with public participation essentially dignified—but rather an attempt by the Federal Reserve Board to preserve the sound underpinnings that existed in the market. Naturally, such a move had a momentarily chilling effect upon prices but if the FRB had been preoccupied with undue speculation, the increase might have been to the 80% or even 90% level. Such an increases in the margin rate is a confirmation of a strong stock market and since 19…,such increases have resulted in interim market highs over twelve months later. Obviously, there could be no guarantee that this would once again be the case, but if history is any guideline—and if business and corporate earnings were to continue on the same course—continued optimism over the outlook for the stock market would seem more prudent than pessimism. ? ?The margin increase underscored the good rise that stocks had enjoyed for the previous year—and the fact that a 50% rate was maintained as long as it was pointed up the fact that the rise was mainly conservative in that it was concentrated in the blue chips for the most part. In past Investment Letters we have voiced the thought that speciality stocks could outperform the general market from this point. We continue to believe that this could be the case. For example, steel stocks tend to sell at certain fixed price/earnings ratios. Below a certain ratio they are considered good value—above a certain ratio, overpriced. If a company produces a unique product it is far more difficult for market analysis to place a numerical ratio upon the company’s earnings. We have also contended in the past Letters that the stock market reflects mass psychology as well as the business outlook. When investors—both the public and the institutions—are nervous and pessimistic they definitely hesitate to buy stocks: they seek low price/earnings multiples and high yields. These same investors—when they are in an optimistic frame of mind—become for less preoccupied with yields and more wiling to pay a premium(high p/e multiples) for accelerated growth. If the public’s attitude towards the auto industry is any measure, then this period seems to have been one of optimism. 1. ? ? ?The title that best expresses the ideas of this passage is [A]. A Time to Sell Stock. ? ?? ?? ?? ?? ? . A Strong Stock Market [C]. Raising the Margin Rate ? ?? ?? ?? ?? [C]. Price/earnings Ratio in Steel 2. ? ? ?When investors are pessimistic what do they do? [A]. They look to the FRB for help. ? ?? ?? ?. They buy steel [C]. They buy automobile stocks. ? ?? ?? ?? [D]. They look for high yields. 3. ? ? ?Why does the writer believe that speciality stocks could outperform the general market? [A]. Because analysis have difficulty in deciding upon a fixed price/earnings ratio. . Because the activity had been limited to blue chips. [C]. Because the rise was conservative. [D]. Because of the FRB action. 4. ? ? ?When investors are optimistic, what do they do? [A]. They look for accelerated growth. ? ?? . They buy speciality stocks. [C]. They look for high yields. ? ?? ?? ?? [C]. They are more prudent. Vocabulary 1. ? margin rate ? ?? ?? ?? ?? ? 保證金率,邊際比率 2. ? rampant ? ?? ?? ?? ?? ?? ? 無約束力,猖獗的,蔓延的 3. ? stem ? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?遏制 4. ? stem from ? ?? ?? ?? ?? ?? 滋長,源自 5. ? underpin ? ?? ?? ?? ?? ?? ?加強……基礎,支持 6. ? underpinning ? ?? ?? ?? ?? ?支持物,基礎(建筑物下的) 7. ? preoccupy ? ?? ?? ?? ?? ?? 先占,使專心于,吸引住 8. ? undue ? ?? ?? ?? ?? ?? ?? 過分的,非法的,不適當的 9. ? interim ? ?? ?? ?? ?? ?? ? 間歇;暫時的,間歇的 10. ?guideline ? ?? ?? ?? ?? ?? 方針,指導路線 11. ?underscore ? ?? ?? ?? ?? ? 在……下面劃線,強調 12. ?point up ? ?? ?? ?? ?? ?? ?加強,強調 13. ?bluechip ? ?? ?? ?? ?? ?? ?蘭籌股票 14. ?blue-chip ? ?? ?? ?? ?? ?? 蘭籌的 15. ?outperform ? ?? ?? ?? ?? ?在使用上勝過 16. ?overprice ? ?? ?? ?? ?? ?? 將……標價過高 17. ?numerical ratio ? ?? ?? ?? ?數率,數字比率 18. ?earnings ? ?? ?? ?? ?? ?? 收益,利潤,收入 19. ?contend ? ?? ?? ?? ?? ?? ?競爭,堅決主張,爭論 20. ?premium ? ?? ?? ?? ?? ?? 傭金,酬金 難句譯注 1. ? ? ?The increase in the margin rate from 50% to 70% was not an attempt to stem any rampant speculation on the part of the public—actually the market seemed technically quite strong, with public participation essentially dignified—but rather an attempt by the Federal Reserve Board to preserve the sound underpinnings that existed in the market. [結構簡析] 是not…but句型,兩個破折號中間是插入成分;中插入一個帶with+N+participle 短語 [參考譯文] 保證金率從50%增長到70%,并不是想要遏制群眾方面猖獗的投機,而是聯邦儲備委員會想要保持現存于股市強勁基礎——事實上股市由于群眾非常莊嚴的參與——在技術上看起來相當強勁。 2. ? ? ?Obviously, there could be no guarantee that this would once again be the case, but if history is any guideline—and if business and corporate earnings were to continue on the same course—continued optimism over the outlook for the stock market would seem more prudent than pessimism. [結構簡析] 復合句。中間有插入語if clause, 進一步說明條件。 [參考譯文] 顯然,不可能保證這種情況再次出現(情況再是這樣)。可是,如果歷史具有指導方針的話——如果商業和公司的利潤仍然保持在同樣軌道上——那么對股市前景樂觀似乎要比悲觀更精確些。 3. ? ? ?The margin increase underscored the good rise that stocks had enjoyed for the previous year—and the fact that a 50% rate was maintained as long as it was pointed up the fact that the rise was mainly conservative in that it was concentrated in the blue chips for the most part. [結構簡析] 這句句子內有四個that clause:第一個that是good rise的定語從句。第二個和第三個that都是the fact that句型。但第二個the fact that中,as long as it was, 指頭一年,pointed up是謂語。第四個是in that連詞,義:因為。 寫作方法與文章大意 ? ?文章論述“強勁證券市場”的種種情況。首先是聯邦儲備委員會為保持強股市基礎要求保證金率增長。這種增長過去,現在,將來都能鞏固強市。其次由于絕大部分集中在蘭籌股上,使股市看好上升趨于保守,引出行業股比普通股吃香。最后是投資者心情和股市強弱有關。 答案祥解 1. ? ? ?B. 強勁證券市場(強市)。見難句譯注1和第一段第三句:“那種保證金率的增長有力的鞏固了強勁證券市場。從19……年起,這種增長導致一年來股市屢創新高。 A. 買出股票的時候。 ? C. 提高保證金率。 ? ?? D. 鋼的市盈率。這三項都不對,它們只是文中涉及的方面。 2. ? ? ?D. 他尋找高業績(即公司的產量或投資收益)。見文章倒數第三句:“當投資者——公眾和團體機構——緊張而又悲觀時,他們肯定在買進股票上舉棋不定;他們尋求低價格/利潤倍數和高額利潤。 A. 他們尋求聯邦儲備委員會的幫助。 ?B. 他們買進鋼材。 ? C. 他們買進汽車股票。 3. ? ? ?A. ?因為在決定定價/利潤比上難以分析。見第二段第二句:“在過去的投資保證上我們一直表達了這樣的思想:行業股票在使用上可能超過普通股。我們依然相信情況可能就是這樣。舉例說:鋼股往往在一定價格/利潤比上拋出。低于一定比率,可認為股是好價值,而高于一定比率就是超價。如果一個公司就生產獨一無二的產品,那市場分析就很難對公司所得定出數比。“ B. 因為股市活動受蘭籌股所限。 ? ?C. 因為行情上升保守。這兩項見難句譯注3。 ? D. 由于聯邦儲備基金會的行動。 4. ? ? ?A. 他們尋求加速的增長。見文章倒數第二句:“同樣是這些股民,當投資者(對股市前景)持樂觀態度時,他們不太關注(公司的)業績(產值)而愿意以高價來購買具有高成長性的股票。”

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。

  Vans, Keds, Dollies—they sound like the names of rock bands, but if you have teenagers, you'll know they're actually the latest in teenage footwear.

  But experts are now warning that the current shoe fashions will be causing teenagers discomfort in the short term and storing up years of foot, knee and back pain in the future.

  Here, the experts identify the problems caused by teenagers' shoe choice.

  KEDS/VANS

  Slip-on shoes with elastic (彈性的)sides are particularly popular among teenage boys - with Keds and Vans the most sought-after brands.

  The main problem is that they are just too flat—so flat that the heel, which strikes the ground first, also becomes damaged and painful.

  BALLET PUMPS

  The worst shoes of all are such light and thin dolly shoes. The problem is partly their flatness, as with Keds and Vans. However ballet pumps, which have no string or heel, have other specific problems.

  “As the shoe has no fastening device, it relies on the toes to keep the shoe on, causing an awkward gait(步法), this leads to short- and long-term problems such as calluses(繭子), heel and knee pain.”

  WEDGES AND STILETTOS

  These shoes can also cause problems with gait. They may look good, but the heels on these are so high they can force the wearer's body weight forward, making them very unstable.

  Teens who wear these shoes regularly are also in danger of joining those millions of women with constant back pain.

  SCHOOL SHOES

  So what do podiatrists(足科醫生)have on their wish list, especially for everyday wear?

  Something in a natural, breathable fabric, with a string to hold it on, with a small heel and a deep toe-box that does not press the toes, such as Clark's, Marks & Spencer or Rhino.

  If your teen insists on wearing 'bad' shoes, get them some simple foot orthotics(矯形器) in the shoes. These support and correct the movement of the foot and, properly fitted by a podiatrist, can often transform their walk and halt the damage.

  1. Of all the shoes mentioned in the passage, which can cause the worst problems?

  A. Marks & Spencer.

  B. Wedges & Stilettos.

  C. Keds and Vans.

  D. Ballet Pumps.

  2. Which pair of shoes may not be found on the podiatrists’ wish list?

  A.

  B.

  C.

  D.

  3. The underlined word “halt” in the last paragraph probably means _______.

  A. increase

  B. worsen

  C. stop

  D. cure

  4. From this passage we can infer _______.

  A. trendy shoes may ruin teenagers’ health

  B. fashionable shoes all have orthotics in them

  C. experts are strongly against wearing popular shoes

  D. podiatrists are expert at producing branded shoes

  5. In which column of Mail Online can you find this passage?

  A. Sports.

  B. Science.

  C. Health.

  D. Shopping.

  【參考答案】 1—-5、DBCAC

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      成人av在线资源网站| 色狠狠桃花综合| 色婷婷国产精品| 亚洲视频资源在线| 欧美调教femdomvk| 日本亚洲免费观看| 精品国产三级电影在线观看| 国产精品亚洲成人| 一色桃子久久精品亚洲| 欧美视频中文一区二区三区在线观看 | 欧美精品一区二区三区在线播放| 另类小说视频一区二区| 国产欧美日韩在线| 欧美性videosxxxxx| 蜜桃av一区二区在线观看| 国产精品久久久久影院老司 | 成人免费的视频| 一区二区三区资源| 日韩精品一区二区三区三区免费| 成人少妇影院yyyy| 午夜欧美在线一二页| 国产欧美日韩另类视频免费观看| 色哟哟一区二区三区| 老色鬼精品视频在线观看播放| 中文字幕va一区二区三区| 正在播放亚洲一区| 99久久精品久久久久久清纯| 日本欧美在线看| 综合精品久久久| 精品国产污污免费网站入口| 91成人在线精品| 国产一区二区三区在线观看免费视频| 中文字幕在线播放不卡一区| 日韩一区国产二区欧美三区| 色综合网色综合| 国产又粗又猛又爽又黄91精品| 夜夜精品视频一区二区| 国产精品久久毛片av大全日韩| 91麻豆精品国产| 色视频欧美一区二区三区| 国产91色综合久久免费分享| 秋霞成人午夜伦在线观看| 在线播放视频一区| 91在线porny国产在线看| 精品一区二区免费| 肉色丝袜一区二区| 亚洲国产日产av| 日韩伦理电影网| 国产精品国产自产拍在线| 久久久天堂av| 精品国产乱码久久久久久影片| 欧美日韩不卡在线| 在线亚洲精品福利网址导航| 国产91精品一区二区麻豆亚洲| 精品亚洲porn| 经典三级在线一区| 精品在线亚洲视频| 久久国产夜色精品鲁鲁99| 亚洲第一福利一区| 亚洲午夜久久久久中文字幕久| 国产精品三级久久久久三级| 国产午夜亚洲精品不卡| 久久蜜臀中文字幕| 国产亚洲精久久久久久| 中文字幕在线观看一区二区| 欧美理论在线播放| 国产盗摄视频一区二区三区| 久久超级碰视频| 久久99精品久久久| 国产专区欧美精品| 国产精品亚洲人在线观看| 高清国产一区二区三区| 99久久精品情趣| 亚洲精品日产精品乱码不卡| 亚洲午夜久久久久久久久久久 | 精品国产乱码久久久久久蜜臀 | 国产精品综合久久| 岛国精品一区二区| av电影一区二区| 欧美美女直播网站| 欧美v日韩v国产v| 中文字幕在线免费不卡| 亚洲精品成人a在线观看| 日韩在线一区二区三区| 精品一区二区在线看| 99久久久精品免费观看国产蜜| 欧美日韩一区二区在线观看视频| 日韩欧美美女一区二区三区| 国产三级欧美三级日产三级99| 中文字幕一区二区三区精华液| 椎名由奈av一区二区三区| 亚洲精品成a人| 国内精品在线播放| 99久久综合国产精品| 欧美日韩精品是欧美日韩精品| 日韩欧美不卡在线观看视频| 中文字幕一区二区三区四区不卡 | 色综合久久久久网| 精品理论电影在线| 亚洲欧美一区二区不卡| 精品影院一区二区久久久| 一本大道av伊人久久综合| 91精品国产aⅴ一区二区| 国产精品久久久久久久久快鸭| 青青草国产精品亚洲专区无| av高清久久久| www国产成人| 午夜精品成人在线视频| 粉嫩一区二区三区性色av| 91精品国产色综合久久不卡蜜臀| 国产精品二三区| 精品一区二区三区av| 欧美日韩欧美一区二区| 亚洲欧洲成人av每日更新| 开心九九激情九九欧美日韩精美视频电影| 91啪亚洲精品| 中文字幕制服丝袜一区二区三区| 麻豆国产一区二区| 欧美肥大bbwbbw高潮| 亚洲午夜久久久久久久久电影院 | 91在线观看免费视频| 欧美激情一区二区在线| 国产成人综合在线播放| 精品欧美久久久| 久久成人免费电影| 337p亚洲精品色噜噜噜| 蜜桃一区二区三区在线| 欧美一区二区免费观在线| 免费高清不卡av| 欧美一区二区三区人| 青青草视频一区| 精品美女一区二区| 激情综合色播激情啊| 精品国产sm最大网站免费看| 久久国产人妖系列| 国产偷国产偷亚洲高清人白洁| 国产精品亚洲一区二区三区在线| 久久久久成人黄色影片| 国产91精品在线观看| 国产精品色一区二区三区| 97超碰欧美中文字幕| 一区二区三区在线免费播放 | 日韩一区二区在线播放| 蜜臀av一区二区在线免费观看| 在线不卡的av| 激情偷乱视频一区二区三区| 国产亚洲成aⅴ人片在线观看 | 国产一区二区精品在线观看| 久久久亚洲国产美女国产盗摄| 国产精品一区二区你懂的| 国产精品嫩草影院com| 91免费在线看| 五月婷婷久久丁香| 日韩欧美国产系列| 亚洲午夜免费福利视频| 91福利区一区二区三区| 天天色天天爱天天射综合| 欧美一区二区视频在线观看| 国产精品99久久久久久有的能看| 国产精品久99| 欧美日韩精品一二三区| 韩国精品一区二区| 亚洲日本va午夜在线影院| 欧美视频在线观看一区二区| 免费成人在线观看| 中文字幕免费不卡在线| 欧美日韩一级二级| 国产一区在线观看麻豆| 日韩久久一区二区| 欧美r级在线观看| 99国产精品国产精品毛片| 日本视频免费一区| 国产精品嫩草99a| 欧美一级国产精品| 97se狠狠狠综合亚洲狠狠| 麻豆国产欧美一区二区三区| 亚洲综合视频网| 国产欧美综合在线| 欧美成人a视频| 欧美性高清videossexo| 岛国av在线一区| 久草精品在线观看| 午夜伦理一区二区| 亚洲人成网站影音先锋播放| 26uuu国产一区二区三区| 欧美日韩电影一区| 99精品久久只有精品| 懂色一区二区三区免费观看| 免费成人美女在线观看.| 三级在线观看一区二区| 亚洲影视资源网| 亚洲一二三四久久| 中文字幕一区二区三区四区不卡| 中文字幕欧美激情| 国产嫩草影院久久久久| 亚洲精品一区二区三区精华液| 日韩一区国产二区欧美三区| 日韩一二三区不卡| 91精品国产高清一区二区三区蜜臀| 欧美日韩欧美一区二区|