国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習考點規范練:7 必修2 Module 1(外研版含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習考點規范練:7 必修2 Module 1(外研版含解析)

  考點規范練7(必修2 Module 1)

   考點規范練第14頁 ?

  .閱讀理解

  (2024河北唐山一模)

  The spread of Western eating habits around the world is bad for human health and the environment.These findings come from a new report in the journal Nature.

  David Tilman,a professor of ecology at the University of Minnesota,America,examined information from 100 countries to identify what people ate and how a diet affected health.He noted a movement beginning in the 1960s.He found that as nations industrialized(工業化),population increased and earnings rose,more people began to adopt what has been called the Western diet.

  The Western diet is high in sugar,fat,oil and meat.By eating these foods,people began to get fatter and sicker.David Tilman says overweight people are at greater risk for non-infectious diseases like diabetes(糖尿病) and heart disease.

  Unfortunately when people become industrialized,if they adopt this Western diet,they are going to have these health problems,especially in developing countries in Asia.China is an example where the number of diabetes cases has been jumping from less than one percent to 10 percent of the population as they began to industrialize over a 20-year period.And that is happening all across the world,in Mexico,in Nigeria and so on.

  And,a diet bad for human beings,is also bad for the environment.As the world’s population grows,more forests and tropical(熱帶的) areas will become farmlands for crops or grasslands for cattle.We are likely to have more greenhouse gas in the future from agriculture than that coming out of all forms of transportation right now.

  Mr.Tilman calls the link between the diet,the environment and human health,“a trilemma”—a problem offering a difficult choice.He says one possible solution is leaving the Western diet behind.

  【語篇導讀】《自然》雜志上一篇新的報告表示,西方飲食對人的健康和環境有不良影響,人們應警惕西方飲食帶來的危害。

  1.According to the passage,more greenhouse gas might be given off in the future from  .?

  A.transportationB.developing countries

  C.agriculture D.developed countries

  答案:C

  解析:細節理解題。根據倒數第二段的最后一句“We are likely to have more greenhouse gas in the future from agriculture than that coming out of all forms of transportation right now”可知,未來更多的溫室氣體排放可能來自于農業,故選C項。

  2.David Tilman believes that  .?

  A.the diet,the environment and human health are closely connected

  B.the Western diet is the only choice as the nation industrializes

  C.people in tropical areas are more likely to have heart disease

  D.traditional diets are more balanced than the Western diet

  答案:A

  解析:推理判斷題。根據最后一段的第一句“Mr.Tilman calls the link between the diet,the environment and human health...a difficult choice”可知,Tilman先生把日常飲食、環境和人的健康之間的聯系稱為三難困境。由此可知,它們三個是緊密相關的,故選A項。

  3.We can infer from the passage that  .?

  A.Nigeria has the largest number of diabetes cases

  B.overweight people are at higher risk of infectious diseases

  C.the examined information comes from developing countries

  D.industrialization contributes to the spread of the Western diet

  答案:D

  解析:推理判斷題。根據第二段的最后一句“He found that as nations industrialized(工業化),population increased and earnings rose,more people began to adopt what has been called the Western diet”可推知,工業化、人口增長和收入增加造成了西方飲食的傳播,故D項正確。

  4.The main purpose of the passage is to  .?

  A.call on us to protect the environment

  B.warn us of the danger of the Western diet

  C.remind us of the importance of health

  D.advise us to have a balanced diet

  答案:B

  解析:寫作意圖題。綜合全文,尤其是根據文章最后一段的最后一句可知,西方飲食有害健康,不利于環境,故作者是想通過該文讓人們警惕西方飲食帶來的危害。

  Ⅱ.完形填空

  My heart story started when I was 13 years old.My father died of a heart attack while on a golf course at the young age of 45.Heart disease  1  in my family.Like my father,I have astronomically high lipid(脂質) levels and the good news is that today there are some  2  that can significantly reduce my lipid levels to  3  normal ranges.?

  In 2011,when I was 45 and my own son was 13,history  4  itself.While skating with my son,I began to  5  an “uncomfortable feeling”.I didn’t think it was heart-related.When we  6 ,my wife gave me aspirin and we decided to see my  7  the next day because my symptoms had  8  decreased.My doctor sent us straight  9  the hospital where I had my heart examined.Tests  10  that I had trouble with my heart.After nine days at the hospital and a surgery,I went home on my 46th birthday with a  11  life.?

   12  there was no evidence of any heart damage at all.My doctor told me that I must have been doing  13  pretty good before my heart attack because patients didn’t usually  14  the kind of blockage(堵塞物) I had,or they encountered  15  damage to the heart.I told them that I had been  16  walking for seven years before my heart attack,walking up to 20 miles a week.Several people in the medical profession told me that walking  17  my life!?

  This October,I will be walking at the Heart and Stroke Walk in Tacoma.Every step is a  18  that life is fragile and can be taken from us at any moment.My  19  to you is very simple: 20  you have heart disease in your family,there is something you can do about it.?

  【語篇導讀】本文是一篇記敘文。作者因心臟病發作住院,手術之后很快康復。事實證明,是他平時的走路運動對他身體的康復起著重要的作用。

  1.A.runsB.affectsC.joinsD.gets

  答案:A

  解析:下文表明,作者也像父親那樣患有心臟病,因此“在我們家,心臟病是遺傳的”,run是不及物動詞,表示“傳播,延續”。

  2.A.measures B.ways C.drugs D.ideas

  答案:C

  解析:下文的“significantly reduce my lipid levels”表明,作者利用藥物來降低自己的脂質水平。

  3.A.above B.below C.near D.with

  答案:C

  解析:使用藥物是為了讓脂質達到正常的水平,故near“接近”符合語境。

  4.A.covers B.remains C.repeats D.controls

  答案:C

  解析:和父親一樣,作者也是在45歲時心臟病發作,因此此處指歷史又重演了。repeat“重演,再次發生”,符合語境。

  5.A.express B.avoid C.expand D.experience

  答案:D

  解析:下文作者吃藥、看醫生表明此處指作者有不舒服的感覺,experience“經歷,感受”,符合語境。

  6.A.set out B.got back C.calmed down D.got away

  答案:B

  解析:上文的“While skating with my son”表明作者沒有在家,故此處指當他回到家時,他的妻子給了他阿司匹林。

  7.A.son B.friend C.mother D.doctor

  答案:D

  解析:下文的“My doctor sent us straight...”暗示著作者和妻子一起去看醫生。

  8.A.hardly B.considerably

  C.completely D.practically

  答案:B

  解析:上文的“the next day”說明,作者沒有馬上看醫生是因為他的癥狀大大減少了。considerably“很,非常,相當大地”,符合語境。

  9.A.for B.to C.in D.at

  答案:B

  解析:句中的“the hospital where I had my heart examined”說明醫生馬上把“我們”送到醫院,to表示“向,朝,到,往”,符合語境。

  10.A.exposed B.declared C.showed D.implied

  答案:C

  解析:下文中的“a surgery”表明此處指測試顯示作者的心臟有問題。show“說明,表明,顯示”,符合語境。expose“揭露,暴露”;declare “宣告,宣稱”;imply“暗示”。

  11.A.special B.common C.new D.colorful

  答案:C

  解析:經過住院治療,作者很幸運地康復了,得到了新的(new)生命。

  12.A.Amazingly B.Fortunately

  C.Naturally D.Eventually

  答案:A

  解析:令人驚訝的是,“我”的心臟沒有任何損傷的痕跡。由句意可知作者康復的程度令人驚詫不已。amazingly“令人驚訝地,驚人地”。

  13.A.something B.nothing

  C.everything D.anything

  答案:A

  解析:下文提到的散步,說明作者在做什么對身體有益的事情。

  14.A.suffer B.abandon C.understand D.survive

  答案:D

  解析:作者很快從突發心臟病中康復,和他相比,其他病人則不是那么幸運,沒有幸免。survive“幸存,挺過”,符合語境。

  15.A.significant B.slight C.permanent D.minor

  答案:A

  解析:此處指這些病人即使康復之后,也會有明顯的心臟損傷。與上文中的“no evidence of any heart damage at all”形成對比。significant“顯著的,重大的”,符合語境。

  16.A.referring to B.seeking for

  C.wondering at D.insisting on

  答案:D

  解析:下文中的“walking for seven years”“walking up to 20 miles a week”說明,作者一直堅持走路。insist on“堅持”,符合語境。

  17.A.improved B.saved C.treated D.enriched

  答案:B

  解析:醫療界的人告訴作者是走路挽救了他的生命。save“挽救”,符合語境。improve“提高,改善”;treat“治療,對待”;enrich“豐富”。

  18.A.sign B.battle C.dream D.reminder

  答案:D

  解析:作者用運動的方式提醒自己,生命是如此脆弱的,隨時會被奪走。reminder“提示,提醒物”,符合語境。

  19.A.plan B.message C.thought D.course

  答案:B

  解析:作者用自己的經歷想向讀者傳達一個有關健康的信息。message“信息”,符合語境。plan“計劃”;thought“想法”;course“做法,課程”。

  20.A.unless B.though C.if D.whether

  答案:C

  解析:如果你家中有人得心臟病,你可以試著做一件事。if“如果”引導條件狀語從句。

  .語篇填空

  When we think about the value of exercise,we tend to focus on the physical benefits.But over the past decade,social scientists 1.(discover) more benefits of regular exercise:its impact 2. the way we think.Studies indicate that putting regular exercise into your routine 3. improve concentration,memory and help lower stress.

  There is also evidence 4.(suggest) that exercise during regular work hours may improve performance.Within the study,5.(research) had over 200 employees at a variety of companies self-report their performance on a daily basis.They found that 6. employees visited the gym,their experience at work changed.7. reported managing their time more effectively,being more productive,and getting on well with their colleagues.?

  8.,many of us can’t take exercise regularly.The reason is that we don’t have time.But let’s be clear:9. we really mean when we say we don’t have time for an activity is that we don’t consider it a priority.Instead of viewing exercise as something we do for ourselves,it’s time we 10.(start) considering physical activity as part of the work itself.?

  答案與解析:

  【語篇導讀】本文是一篇說明文,講的是體育鍛煉不僅能讓我們強身健體,而且能讓我們精力充沛,與同事和諧相處,提高工作效率。

  1.have discovered 解析:考查時態。本句中的時間狀語“over the past decade”表明該句應用現在完成時。

  2.on 解析:考查介詞。名詞impact與介詞on連用,表示“對……的影響”。

  3.can 解析:考查情態動詞。研究表明,把經常性的鍛煉納入日常生活中能提高注意力,增強記憶力,幫助減少壓力。can“能,會”,符合語境。

  4.suggesting 解析:考查非謂語動詞。動詞suggest與其邏輯主語evidence是主謂關系,因此用現在分詞做后置定語。

  5.researchers 解析:考查名詞。本句缺主語,故填research的名詞形式。依據下一句中的“They found”可知,這里應用復數形式,指研究人員讓這些員工報告自己的表現。

  6.when/after 解析:考查連詞。分析句子結構可知,此處指當員工參加鍛煉時或參加鍛煉后,故填when或after。

  7.They 解析:考查代詞。根據上文中的“over 200 employees...self-report...”可知,這里指這些被調查的員工報告說,故用They。

  8.However 解析:考查副詞。根據下文中的“many of us can’t take exercise regularly”可知前后文在內容上形成對比,且空后有逗號,故此處應用However。

  9.what 解析:考查主語從句。分析句子結構及語境可知,空處引導主語從句且做動詞mean的賓語,故what“什么,所……的”符合語境。

  10.started 解析:考查固定句式。在it is time(that)...的句式中, that后面的從句用“主語+did...”結構。

  .短文改錯

  I went to shopping with my mom before Christmas.When we finished shopping,my mother asked me I wanted anything else.I nod immediately as I remembered my good friends Wang Lin,whose mother died last year.He didn’t have a coat.But I decided to buy one for her.I told my mom which I thought.She was very delighted and given me 200 yuan.With the money,I bought a black coat for Wang Lin.The next morning,I wrapped the coat on Christmas paper and wrote “To Wang Lin,From Santa Claus” on it.I was very happy that I could do anything for him.

  答案與解析:

  I went

  to

  shopping with my mom before Christmas.When we finished shopping,my mother asked me

  I wanted anything else.I nod immediately as I remembered my good friends Wang Lin,whose mother died last year.He didn’t have a coat.But I decided to buy one for her.I told my mom which I thought.She was very delighted and given me 200 yuan.With the money,I bought a black coat for Wang Lin.The next morning,I wrapped the coat on Christmas paper and wrote“To Wang Lin,From Santa Claus” on it.I was very happy that I could do anything for him.

  考點規范練7(必修2 Module 1)

   考點規范練第14頁 ?

  .閱讀理解

  (2024河北唐山一模)

  The spread of Western eating habits around the world is bad for human health and the environment.These findings come from a new report in the journal Nature.

  David Tilman,a professor of ecology at the University of Minnesota,America,examined information from 100 countries to identify what people ate and how a diet affected health.He noted a movement beginning in the 1960s.He found that as nations industrialized(工業化),population increased and earnings rose,more people began to adopt what has been called the Western diet.

  The Western diet is high in sugar,fat,oil and meat.By eating these foods,people began to get fatter and sicker.David Tilman says overweight people are at greater risk for non-infectious diseases like diabetes(糖尿病) and heart disease.

  Unfortunately when people become industrialized,if they adopt this Western diet,they are going to have these health problems,especially in developing countries in Asia.China is an example where the number of diabetes cases has been jumping from less than one percent to 10 percent of the population as they began to industrialize over a 20-year period.And that is happening all across the world,in Mexico,in Nigeria and so on.

  And,a diet bad for human beings,is also bad for the environment.As the world’s population grows,more forests and tropical(熱帶的) areas will become farmlands for crops or grasslands for cattle.We are likely to have more greenhouse gas in the future from agriculture than that coming out of all forms of transportation right now.

  Mr.Tilman calls the link between the diet,the environment and human health,“a trilemma”—a problem offering a difficult choice.He says one possible solution is leaving the Western diet behind.

  【語篇導讀】《自然》雜志上一篇新的報告表示,西方飲食對人的健康和環境有不良影響,人們應警惕西方飲食帶來的危害。

  1.According to the passage,more greenhouse gas might be given off in the future from  .?

  A.transportationB.developing countries

  C.agriculture D.developed countries

  答案:C

  解析:細節理解題。根據倒數第二段的最后一句“We are likely to have more greenhouse gas in the future from agriculture than that coming out of all forms of transportation right now”可知,未來更多的溫室氣體排放可能來自于農業,故選C項。

  2.David Tilman believes that  .?

  A.the diet,the environment and human health are closely connected

  B.the Western diet is the only choice as the nation industrializes

  C.people in tropical areas are more likely to have heart disease

  D.traditional diets are more balanced than the Western diet

  答案:A

  解析:推理判斷題。根據最后一段的第一句“Mr.Tilman calls the link between the diet,the environment and human health...a difficult choice”可知,Tilman先生把日常飲食、環境和人的健康之間的聯系稱為三難困境。由此可知,它們三個是緊密相關的,故選A項。

  3.We can infer from the passage that  .?

  A.Nigeria has the largest number of diabetes cases

  B.overweight people are at higher risk of infectious diseases

  C.the examined information comes from developing countries

  D.industrialization contributes to the spread of the Western diet

  答案:D

  解析:推理判斷題。根據第二段的最后一句“He found that as nations industrialized(工業化),population increased and earnings rose,more people began to adopt what has been called the Western diet”可推知,工業化、人口增長和收入增加造成了西方飲食的傳播,故D項正確。

  4.The main purpose of the passage is to  .?

  A.call on us to protect the environment

  B.warn us of the danger of the Western diet

  C.remind us of the importance of health

  D.advise us to have a balanced diet

  答案:B

  解析:寫作意圖題。綜合全文,尤其是根據文章最后一段的最后一句可知,西方飲食有害健康,不利于環境,故作者是想通過該文讓人們警惕西方飲食帶來的危害。

  Ⅱ.完形填空

  My heart story started when I was 13 years old.My father died of a heart attack while on a golf course at the young age of 45.Heart disease  1  in my family.Like my father,I have astronomically high lipid(脂質) levels and the good news is that today there are some  2  that can significantly reduce my lipid levels to  3  normal ranges.?

  In 2011,when I was 45 and my own son was 13,history  4  itself.While skating with my son,I began to  5  an “uncomfortable feeling”.I didn’t think it was heart-related.When we  6 ,my wife gave me aspirin and we decided to see my  7  the next day because my symptoms had  8  decreased.My doctor sent us straight  9  the hospital where I had my heart examined.Tests  10  that I had trouble with my heart.After nine days at the hospital and a surgery,I went home on my 46th birthday with a  11  life.?

   12  there was no evidence of any heart damage at all.My doctor told me that I must have been doing  13  pretty good before my heart attack because patients didn’t usually  14  the kind of blockage(堵塞物) I had,or they encountered  15  damage to the heart.I told them that I had been  16  walking for seven years before my heart attack,walking up to 20 miles a week.Several people in the medical profession told me that walking  17  my life!?

  This October,I will be walking at the Heart and Stroke Walk in Tacoma.Every step is a  18  that life is fragile and can be taken from us at any moment.My  19  to you is very simple: 20  you have heart disease in your family,there is something you can do about it.?

  【語篇導讀】本文是一篇記敘文。作者因心臟病發作住院,手術之后很快康復。事實證明,是他平時的走路運動對他身體的康復起著重要的作用。

  1.A.runsB.affectsC.joinsD.gets

  答案:A

  解析:下文表明,作者也像父親那樣患有心臟病,因此“在我們家,心臟病是遺傳的”,run是不及物動詞,表示“傳播,延續”。

  2.A.measures B.ways C.drugs D.ideas

  答案:C

  解析:下文的“significantly reduce my lipid levels”表明,作者利用藥物來降低自己的脂質水平。

  3.A.above B.below C.near D.with

  答案:C

  解析:使用藥物是為了讓脂質達到正常的水平,故near“接近”符合語境。

  4.A.covers B.remains C.repeats D.controls

  答案:C

  解析:和父親一樣,作者也是在45歲時心臟病發作,因此此處指歷史又重演了。repeat“重演,再次發生”,符合語境。

  5.A.express B.avoid C.expand D.experience

  答案:D

  解析:下文作者吃藥、看醫生表明此處指作者有不舒服的感覺,experience“經歷,感受”,符合語境。

  6.A.set out B.got back C.calmed down D.got away

  答案:B

  解析:上文的“While skating with my son”表明作者沒有在家,故此處指當他回到家時,他的妻子給了他阿司匹林。

  7.A.son B.friend C.mother D.doctor

  答案:D

  解析:下文的“My doctor sent us straight...”暗示著作者和妻子一起去看醫生。

  8.A.hardly B.considerably

  C.completely D.practically

  答案:B

  解析:上文的“the next day”說明,作者沒有馬上看醫生是因為他的癥狀大大減少了。considerably“很,非常,相當大地”,符合語境。

  9.A.for B.to C.in D.at

  答案:B

  解析:句中的“the hospital where I had my heart examined”說明醫生馬上把“我們”送到醫院,to表示“向,朝,到,往”,符合語境。

  10.A.exposed B.declared C.showed D.implied

  答案:C

  解析:下文中的“a surgery”表明此處指測試顯示作者的心臟有問題。show“說明,表明,顯示”,符合語境。expose“揭露,暴露”;declare “宣告,宣稱”;imply“暗示”。

  11.A.special B.common C.new D.colorful

  答案:C

  解析:經過住院治療,作者很幸運地康復了,得到了新的(new)生命。

  12.A.Amazingly B.Fortunately

  C.Naturally D.Eventually

  答案:A

  解析:令人驚訝的是,“我”的心臟沒有任何損傷的痕跡。由句意可知作者康復的程度令人驚詫不已。amazingly“令人驚訝地,驚人地”。

  13.A.something B.nothing

  C.everything D.anything

  答案:A

  解析:下文提到的散步,說明作者在做什么對身體有益的事情。

  14.A.suffer B.abandon C.understand D.survive

  答案:D

  解析:作者很快從突發心臟病中康復,和他相比,其他病人則不是那么幸運,沒有幸免。survive“幸存,挺過”,符合語境。

  15.A.significant B.slight C.permanent D.minor

  答案:A

  解析:此處指這些病人即使康復之后,也會有明顯的心臟損傷。與上文中的“no evidence of any heart damage at all”形成對比。significant“顯著的,重大的”,符合語境。

  16.A.referring to B.seeking for

  C.wondering at D.insisting on

  答案:D

  解析:下文中的“walking for seven years”“walking up to 20 miles a week”說明,作者一直堅持走路。insist on“堅持”,符合語境。

  17.A.improved B.saved C.treated D.enriched

  答案:B

  解析:醫療界的人告訴作者是走路挽救了他的生命。save“挽救”,符合語境。improve“提高,改善”;treat“治療,對待”;enrich“豐富”。

  18.A.sign B.battle C.dream D.reminder

  答案:D

  解析:作者用運動的方式提醒自己,生命是如此脆弱的,隨時會被奪走。reminder“提示,提醒物”,符合語境。

  19.A.plan B.message C.thought D.course

  答案:B

  解析:作者用自己的經歷想向讀者傳達一個有關健康的信息。message“信息”,符合語境。plan“計劃”;thought“想法”;course“做法,課程”。

  20.A.unless B.though C.if D.whether

  答案:C

  解析:如果你家中有人得心臟病,你可以試著做一件事。if“如果”引導條件狀語從句。

  .語篇填空

  When we think about the value of exercise,we tend to focus on the physical benefits.But over the past decade,social scientists 1.(discover) more benefits of regular exercise:its impact 2. the way we think.Studies indicate that putting regular exercise into your routine 3. improve concentration,memory and help lower stress.

  There is also evidence 4.(suggest) that exercise during regular work hours may improve performance.Within the study,5.(research) had over 200 employees at a variety of companies self-report their performance on a daily basis.They found that 6. employees visited the gym,their experience at work changed.7. reported managing their time more effectively,being more productive,and getting on well with their colleagues.?

  8.,many of us can’t take exercise regularly.The reason is that we don’t have time.But let’s be clear:9. we really mean when we say we don’t have time for an activity is that we don’t consider it a priority.Instead of viewing exercise as something we do for ourselves,it’s time we 10.(start) considering physical activity as part of the work itself.?

  答案與解析:

  【語篇導讀】本文是一篇說明文,講的是體育鍛煉不僅能讓我們強身健體,而且能讓我們精力充沛,與同事和諧相處,提高工作效率。

  1.have discovered 解析:考查時態。本句中的時間狀語“over the past decade”表明該句應用現在完成時。

  2.on 解析:考查介詞。名詞impact與介詞on連用,表示“對……的影響”。

  3.can 解析:考查情態動詞。研究表明,把經常性的鍛煉納入日常生活中能提高注意力,增強記憶力,幫助減少壓力。can“能,會”,符合語境。

  4.suggesting 解析:考查非謂語動詞。動詞suggest與其邏輯主語evidence是主謂關系,因此用現在分詞做后置定語。

  5.researchers 解析:考查名詞。本句缺主語,故填research的名詞形式。依據下一句中的“They found”可知,這里應用復數形式,指研究人員讓這些員工報告自己的表現。

  6.when/after 解析:考查連詞。分析句子結構可知,此處指當員工參加鍛煉時或參加鍛煉后,故填when或after。

  7.They 解析:考查代詞。根據上文中的“over 200 employees...self-report...”可知,這里指這些被調查的員工報告說,故用They。

  8.However 解析:考查副詞。根據下文中的“many of us can’t take exercise regularly”可知前后文在內容上形成對比,且空后有逗號,故此處應用However。

  9.what 解析:考查主語從句。分析句子結構及語境可知,空處引導主語從句且做動詞mean的賓語,故what“什么,所……的”符合語境。

  10.started 解析:考查固定句式。在it is time(that)...的句式中, that后面的從句用“主語+did...”結構。

  .短文改錯

  I went to shopping with my mom before Christmas.When we finished shopping,my mother asked me I wanted anything else.I nod immediately as I remembered my good friends Wang Lin,whose mother died last year.He didn’t have a coat.But I decided to buy one for her.I told my mom which I thought.She was very delighted and given me 200 yuan.With the money,I bought a black coat for Wang Lin.The next morning,I wrapped the coat on Christmas paper and wrote “To Wang Lin,From Santa Claus” on it.I was very happy that I could do anything for him.

  答案與解析:

  I went

  to

  shopping with my mom before Christmas.When we finished shopping,my mother asked me

  I wanted anything else.I nod immediately as I remembered my good friends Wang Lin,whose mother died last year.He didn’t have a coat.But I decided to buy one for her.I told my mom which I thought.She was very delighted and given me 200 yuan.With the money,I bought a black coat for Wang Lin.The next morning,I wrapped the coat on Christmas paper and wrote“To Wang Lin,From Santa Claus” on it.I was very happy that I could do anything for him.

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产sm精品调教视频网站| 亚洲图片自拍偷拍| 91在线云播放| 成人看片黄a免费看在线| 国产精品一区二区果冻传媒| 九色综合狠狠综合久久| 麻豆国产欧美日韩综合精品二区| 一区二区在线观看免费| 亚洲一区二区三区影院| 日韩在线播放一区二区| 蜜桃精品视频在线| 国产伦精品一区二区三区免费| 国产尤物一区二区| 成人福利在线看| 91成人免费在线| 538prom精品视频线放| 精品国产成人在线影院| 国产精品日日摸夜夜摸av| 亚洲三级理论片| 亚洲一区精品在线| 蜜桃一区二区三区四区| 国产乱妇无码大片在线观看| 99久久精品国产毛片| 欧美系列日韩一区| 欧美成人伊人久久综合网| 国产精品欧美经典| 亚洲18影院在线观看| 狠狠狠色丁香婷婷综合久久五月| 成人网在线播放| 欧美性猛片xxxx免费看久爱| 日韩精品一区二| 最新成人av在线| 久久精品国产久精国产| 99re这里都是精品| 9191久久久久久久久久久| 国产欧美日韩激情| 天天av天天翘天天综合网色鬼国产| 精品一区二区在线免费观看| 日本国产一区二区| xf在线a精品一区二区视频网站| 一区二区中文视频| 久久99国产乱子伦精品免费| 日本韩国欧美在线| 中文在线一区二区 | 国产一区欧美一区| 日本韩国精品在线| 欧美国产97人人爽人人喊| 亚洲图片欧美视频| 成人精品国产福利| 日韩一区二区免费高清| 亚洲综合丝袜美腿| 成人午夜在线免费| 精品毛片乱码1区2区3区| 亚洲日本va午夜在线电影| 国产91精品精华液一区二区三区| 91精品国产综合久久久蜜臀图片| 综合欧美一区二区三区| 国产美女精品在线| 欧美成人一区二区三区片免费 | 精品人伦一区二区色婷婷| 亚洲男人的天堂在线观看| 国产成人免费在线观看| 欧美一级淫片007| 天堂资源在线中文精品| 色狠狠av一区二区三区| 日韩久久一区二区| 成人免费视频网站在线观看| 国产色婷婷亚洲99精品小说| 激情欧美一区二区| 精品盗摄一区二区三区| 日本亚洲欧美天堂免费| 日韩视频在线永久播放| 免费成人性网站| 欧美二区在线观看| 日韩精品视频网站| 9191国产精品| 美女视频免费一区| 欧美成人一区二区| 国产一区二区不卡在线 | 91麻豆国产香蕉久久精品| 国产日韩精品视频一区| 成人影视亚洲图片在线| 欧美日韩视频一区二区| 久久影院午夜论| 91久久国产最好的精华液| 狠狠网亚洲精品| 亚洲国产一区视频| 亚洲欧美色综合| 亚洲欧美另类图片小说| 亚洲人成精品久久久久久| 国产精品久久久久久久久免费相片 | 91蜜桃视频在线| 成人av资源站| 91成人看片片| 欧美一区二区美女| 国产视频一区在线播放| 亚洲欧美自拍偷拍| 日日夜夜精品视频免费 | 久久91精品久久久久久秒播| 午夜精品免费在线观看| 日韩va亚洲va欧美va久久| 国产精品一区二区三区网站| 99re热视频精品| www国产精品av| 一区二区三区欧美| 国产在线精品国自产拍免费| 欧美在线一二三四区| 国产喂奶挤奶一区二区三区| 亚洲国产裸拍裸体视频在线观看乱了 | 26uuu亚洲| 亚洲人吸女人奶水| 国产美女一区二区三区| 欧美日韩的一区二区| 中文字幕在线不卡国产视频| 麻豆一区二区三区| 欧美二区三区的天堂| 五月天一区二区| 欧美日韩1区2区| 亚洲电影激情视频网站| 91麻豆精东视频| 一区二区在线电影| 在线观看91视频| 亚洲一区二区四区蜜桃| 色婷婷av一区二区三区大白胸 | 国产精品99久久不卡二区| 欧美一区二区国产| 美女网站色91| 日韩美女一区二区三区| 久久精品国产一区二区三区免费看 | eeuss鲁片一区二区三区在线看| 亚洲日本成人在线观看| 亚洲午夜电影在线| 91精品国产欧美日韩| 久久国产婷婷国产香蕉| 2021国产精品久久精品| 国产成人av网站| 亚洲美女视频在线| 欧美日韩国产高清一区二区三区 | 丝袜美腿亚洲一区二区图片| 欧美熟乱第一页| 国产一区二区伦理| 亚洲影院免费观看| 久久久亚洲精品石原莉奈| jiyouzz国产精品久久| 蜜臀av一区二区在线免费观看| 国产欧美精品日韩区二区麻豆天美| 成人免费av在线| 日韩成人免费看| 一区二区三区波多野结衣在线观看| 69久久夜色精品国产69蝌蚪网| 国产一区高清在线| 青青国产91久久久久久| 亚洲精品精品亚洲| 亚洲女人****多毛耸耸8| 337p日本欧洲亚洲大胆色噜噜| 日本精品裸体写真集在线观看| 久久国产视频网| 日韩和欧美的一区| 亚洲香肠在线观看| 亚洲一区二区三区中文字幕| 国产精品欧美精品| 亚洲私人黄色宅男| 一区二区三区不卡在线观看| 亚洲国产综合人成综合网站| 亚洲另类春色校园小说| 亚洲欧美日韩系列| 亚洲欧美偷拍卡通变态| 亚洲成人自拍网| 久久99精品久久久久婷婷| 国产乱码精品一品二品| 激情小说亚洲一区| 高清不卡一区二区在线| 成年人国产精品| 欧美日韩在线亚洲一区蜜芽| 欧美三级日韩三级| 一区二区三区精品| 亚洲欧洲成人精品av97| 亚洲精品视频一区二区| 亚洲卡通动漫在线| 婷婷中文字幕综合| 久久影视一区二区| 亚洲综合无码一区二区| 国产一区二区在线观看视频| 97aⅴ精品视频一二三区| 欧美日韩高清一区二区| 一区在线中文字幕| 美女视频网站久久| 欧美性大战久久久久久久蜜臀| 久久久久久久网| 日韩电影在线一区| 欧美午夜电影网| 亚洲精品乱码久久久久久日本蜜臀 | 国产女主播视频一区二区| 亚洲精品视频在线观看免费| 国产乱码精品一区二区三区av| 日本韩国欧美在线| 亚洲欧美精品午睡沙发| 成人免费视频app| 中文字幕精品在线不卡| 国产综合久久久久久鬼色|