国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語二輪復習專項練習:Book4 4.5 (新人教版)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語二輪復習專項練習:Book4 4.5 (新人教版)

  nit 5 Theme parks

  A級:基礎鞏固

  Ⅰ.語境填詞

  1.The coastal areas have mild winters,but by contrast the  (center) plains become extremely cold.?

  答案:central

  2.He was a fit and  (athlete) young man who joined a physical culture club.?

  答案:athletic

  3.My last job lacked  (various);I was doing the same things all the time.?

  答案:variety

  4.My daughter likes to describe her  (fantasy) dreams to me.?

  答案:fantastic

  5.The date of the meeting has been  (advance) from Friday to Monday.?

  答案:advanced

  6.The boys  (amusement) themselves by drawing pictures of their teacher.?

  答案:amuse

  7.We have already discussed this matter at great  (long).?

  答案:length

  8.The government is trying to  (attractive) more investment into the shipbuilding industry.?

  答案:attract

  9.Sam has gained the  (admit) to a famous university.?

  答案:admission

  10.She  (major) in maths and physics at university.?

  答案:majored

  Ⅱ.單句改錯

  1.This kind of friendly and harmonious atmosphere is unique for our company,and you can’t experience it in any other place.

  ?

  答案:for→to

  2.Each group introduced “their country’s” culture,advance technology,environment protection,and new green energy.

  ?

  答案:advance→advanced

  3.Word came that the young businessman got close to be killed in the train accident.

  ?

  答案:be→being

  4.Don’t cry because it came to end;smile because it happened!

  ?

  答案:end前加an

  5.Everyone in the village is very friendly.It doesn’t matter if you have lived there for a short or a long time.

  ?

  答案:if→whether

  B級:能力提升

  Ⅲ.閱讀理解

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。

  A

  Today we’ll talk about reading.When we read a text,our eyes move across a page in short,quick movements.We recognize words usually when our eyes still fixate(停留,凝視).Each time they fixate,we see a group of words.This is known as the recognition span or the visual span(視幅).The length of time for which the eyes stop varies from person to person.It also varies within any person according to his purpose in reading and his familiarity with the text.In addition,it can be affected by such factors as lighting and tiredness.

  Unfortunately,in the past,many reading improvement courses have concentrated too much on how our eyes move across the page.As a result of this misleading emphasis(強調)on the purely visual aspects of reading,many exercises have been designed to train the eyes to see more words at one fixation.For example,in some exercises,words are flashed on to a screen for a tenth of a second.One of the exercises has required students to fix their eyes on some central point,taking in the words on either side.Such word patterns are often formed in the shape of pyramids(金字塔),so the reader takes in more and more words at each successive(連續的)fixation.All these exercises are very clever,but it’s one thing to improve a person’s ability to see words and quite another thing to improve his ability to read a text efficiently.Reading requires the ability to understand the relationship between words.Consequently,for these reasons,many experts have now begun to question the usefulness of eye training,especially since any approach which trains a person to read isolated(孤立的)words and phrases would seem unlikely to help him in reading a continuous text.?

  1.The time of the recognition span can be affected by the following factors except  .?

  A.lighting and tiredness

  B.the length of a group of words

  C.one’s purpose in reading

  D.one’s familiarity with the text

  解析:根據文章第一段的“Italsovarieswithinanypersonaccordingtohispurposeinreadingandhisfamiliaritywiththetext.Inaddition,itcanbeaffectedbysuchfactorsaslightingandtiredness.”可排除A、C、D三項,故選B項。

  答案:B

  2.The author may believe that reading  .?

  A.requires a reader to take in more words at each fixation

  B.requires a reader to see words more quickly

  C.demands a deeply-participating mind

  D.demands more eyes than mind

  解析:根據第二段的“Readingrequirestheabilitytounderstandtherelationshipbetweenwords.”可知作者認為閱讀需要大腦去理解。

  答案:C

  3.What does the author mean by the underlined sentence in the second paragraph?

  A.The ability to see words is not needed for an efficient reading.

  B.The reading exercises mentioned are useless for reading.

  C.The reading exercises mentioned can’t help improve reading.

  D.The reading exercises mentioned have done a great job so far.

  解析:根據文中的畫線句子以及前句的兩個句子判斷作者認為這樣的訓練提高閱讀該段文章的速度和能力,而對閱讀能力的提高卻微乎其微,故選C項。

  答案:C

  4.Which of the following is NOT true?

  A.The visual span is a word or a group of words we see each time.

  B.Many experts began to question the efficiency of eye training.

  C.The emphasis on the purely visual aspects is misleading.

  D.The eye training will help readers in reading a continuous text.

  解析:根據文章第一段的“Eachtimetheyfixate,weseeagroupofwords.Thisisknownastherecognitionspanorthevisualspan(視幅).”排除A項;根據文章第二段的“Consequently,forthesereasons,manyexpertshavenowbeguntoquestiontheusefulnessofeyetraining,especiallysinceanyapproachwhichtrainsapersontoreadisolated(孤立的)wordsandphraseswouldseemunlikelytohelphiminreadingacontinuoustext.”排除B項;根據“Asaresultofthismisleadingemphasis(強調)onthepurelyvisualaspectsofreading,manyexerciseshavebeendesignedtotraintheeyestoseemorewordsatonefixation.”排除C項。

  答案:D

  5.The tune of the author in writing this text is  .?

  A.critical B.neutral

  C.supportive D.optimistic

  解析:通讀全文可知作者對現在閱讀能力培訓持否定態度。

  答案:A

  B

  Arriving in Sydney on his own from India,my husband,Rashid,stayed in a hotel for a short time while looking for a house for me and our children.

  During the first week of his stay,he went out one day to do some shopping.He came back in the late afternoon to discover that his suitcase was gone.He was extremely worried as the suitcase had all his important papers,including his passport.

  He reported the case to the police and then sat there,lost and lonely in a strange city,thinking of the terrible troubles of getting all the paperwork organised again from a distant country while trying to settle down in a new one.

  Late in the evening,the phone rang.It was a stranger.He was trying to pronounce my husband’s name and was asking him a lot of questions.Then he said they had found a pile of papers in their trash can(垃圾桶)that had been left out on the footpath.

  My husband rushed to their home to find a kind family holding all his papers and documents.Their young daughter had gone to the trash can and found a pile of unfamiliar papers.Her parents had carefully sorted them out,although they had found mainly foreign addresses on most of the documents.At last they had seen a half-written letter in the pile in which my husband had given his new telephone number to a friend.

  That family not only restored the important documents to us that day but also restored our faith and trust in people.We still remember their kindness and often send a warm wish their way.

  6.What did Rashid plan to do after his arrival in Sydney?

  A.Go shopping. B.Find a house.

  C.Join his family. D.Take a vacation.

  解析:細節理解題。從第一段中的“...lookingforahouseformeandourchildren.”可知,Rashid到了悉尼之后,計劃為家人尋找一座房子。

  答案:B

  7.The girl’s parents got Rashid’s phone number from  .?

  A.a friend of his family B.a Sydney policeman

  C.a letter in his papers D.a stranger in Sydney

  解析:細節理解題。從倒數第二段最后一句可知,女孩的父母是從文件的一封信中找到了Rashid的電話號碼。

  答案:C

  8.What does the underlined word“restored”in the last paragraph mean?

  A.Showed. B.Sent out.

  C.Delivered. D.Gave back.

  解析:詞義猜測題。從最后一段最后一句“Westillremembertheirkindness...”可知,那一家人把Rashid的文件還給了他。由此推出畫線詞restored意為“歸還”,故選D項。

  答案:D

  9.Which of the following can be the best title for the text?

  A.From India to Australia.

  B.Living in a New Country.

  C.Turning Trash to Treasure.

  D.In Search of New Friends.

  解析:主旨大意題。標題要與文章的內容相關,既要有高度的概括性,同時又能吸引讀者的注意力。TurningTrashtoTreasure既能體現出本文出現的trash,也能體現出所撿到的文件的重要性。該標題中的treasure與trash相呼應,既概括出了故事的內容又能夠引起讀者的興趣。

  答案:C

  Ⅳ.短文改錯

  假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。每處錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。

  增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。

  刪除:把多余的詞用斜線()劃掉。

  修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

  注意:1.每處錯誤及其修改均僅限一詞;

  2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。

  Family is a most important part in my father’s life.He usually helps my mother do housework if he has any free time.Although he is a busy businessman,but he spends a lot of his free time hang out with my brother and me.He always supports my education.He sent me to the best schools and allow me to study abroad when I was 18.And he always listens to my idea even though they are stupid sometime.My father has a warm heart,whom is famous in our community.Most of my neighbors know my father because his kindness.Every time he sees the homeless in the street,he stops to give him some money.At weekends,he provides free rides for old people of our community.

  答案:第一句:a→the

  第二句:any→some

  第三句:去掉but;hang→hanging

  第五句:allow→allowed

  第六句:idea→ideas;sometime→sometimes

  第七句:whom→which

  第八句:because后加of

  第九句:him→them

  nit 5 Theme parks

  A級:基礎鞏固

  Ⅰ.語境填詞

  1.The coastal areas have mild winters,but by contrast the  (center) plains become extremely cold.?

  答案:central

  2.He was a fit and  (athlete) young man who joined a physical culture club.?

  答案:athletic

  3.My last job lacked  (various);I was doing the same things all the time.?

  答案:variety

  4.My daughter likes to describe her  (fantasy) dreams to me.?

  答案:fantastic

  5.The date of the meeting has been  (advance) from Friday to Monday.?

  答案:advanced

  6.The boys  (amusement) themselves by drawing pictures of their teacher.?

  答案:amuse

  7.We have already discussed this matter at great  (long).?

  答案:length

  8.The government is trying to  (attractive) more investment into the shipbuilding industry.?

  答案:attract

  9.Sam has gained the  (admit) to a famous university.?

  答案:admission

  10.She  (major) in maths and physics at university.?

  答案:majored

  Ⅱ.單句改錯

  1.This kind of friendly and harmonious atmosphere is unique for our company,and you can’t experience it in any other place.

  ?

  答案:for→to

  2.Each group introduced “their country’s” culture,advance technology,environment protection,and new green energy.

  ?

  答案:advance→advanced

  3.Word came that the young businessman got close to be killed in the train accident.

  ?

  答案:be→being

  4.Don’t cry because it came to end;smile because it happened!

  ?

  答案:end前加an

  5.Everyone in the village is very friendly.It doesn’t matter if you have lived there for a short or a long time.

  ?

  答案:if→whether

  B級:能力提升

  Ⅲ.閱讀理解

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。

  A

  Today we’ll talk about reading.When we read a text,our eyes move across a page in short,quick movements.We recognize words usually when our eyes still fixate(停留,凝視).Each time they fixate,we see a group of words.This is known as the recognition span or the visual span(視幅).The length of time for which the eyes stop varies from person to person.It also varies within any person according to his purpose in reading and his familiarity with the text.In addition,it can be affected by such factors as lighting and tiredness.

  Unfortunately,in the past,many reading improvement courses have concentrated too much on how our eyes move across the page.As a result of this misleading emphasis(強調)on the purely visual aspects of reading,many exercises have been designed to train the eyes to see more words at one fixation.For example,in some exercises,words are flashed on to a screen for a tenth of a second.One of the exercises has required students to fix their eyes on some central point,taking in the words on either side.Such word patterns are often formed in the shape of pyramids(金字塔),so the reader takes in more and more words at each successive(連續的)fixation.All these exercises are very clever,but it’s one thing to improve a person’s ability to see words and quite another thing to improve his ability to read a text efficiently.Reading requires the ability to understand the relationship between words.Consequently,for these reasons,many experts have now begun to question the usefulness of eye training,especially since any approach which trains a person to read isolated(孤立的)words and phrases would seem unlikely to help him in reading a continuous text.?

  1.The time of the recognition span can be affected by the following factors except  .?

  A.lighting and tiredness

  B.the length of a group of words

  C.one’s purpose in reading

  D.one’s familiarity with the text

  解析:根據文章第一段的“Italsovarieswithinanypersonaccordingtohispurposeinreadingandhisfamiliaritywiththetext.Inaddition,itcanbeaffectedbysuchfactorsaslightingandtiredness.”可排除A、C、D三項,故選B項。

  答案:B

  2.The author may believe that reading  .?

  A.requires a reader to take in more words at each fixation

  B.requires a reader to see words more quickly

  C.demands a deeply-participating mind

  D.demands more eyes than mind

  解析:根據第二段的“Readingrequirestheabilitytounderstandtherelationshipbetweenwords.”可知作者認為閱讀需要大腦去理解。

  答案:C

  3.What does the author mean by the underlined sentence in the second paragraph?

  A.The ability to see words is not needed for an efficient reading.

  B.The reading exercises mentioned are useless for reading.

  C.The reading exercises mentioned can’t help improve reading.

  D.The reading exercises mentioned have done a great job so far.

  解析:根據文中的畫線句子以及前句的兩個句子判斷作者認為這樣的訓練提高閱讀該段文章的速度和能力,而對閱讀能力的提高卻微乎其微,故選C項。

  答案:C

  4.Which of the following is NOT true?

  A.The visual span is a word or a group of words we see each time.

  B.Many experts began to question the efficiency of eye training.

  C.The emphasis on the purely visual aspects is misleading.

  D.The eye training will help readers in reading a continuous text.

  解析:根據文章第一段的“Eachtimetheyfixate,weseeagroupofwords.Thisisknownastherecognitionspanorthevisualspan(視幅).”排除A項;根據文章第二段的“Consequently,forthesereasons,manyexpertshavenowbeguntoquestiontheusefulnessofeyetraining,especiallysinceanyapproachwhichtrainsapersontoreadisolated(孤立的)wordsandphraseswouldseemunlikelytohelphiminreadingacontinuoustext.”排除B項;根據“Asaresultofthismisleadingemphasis(強調)onthepurelyvisualaspectsofreading,manyexerciseshavebeendesignedtotraintheeyestoseemorewordsatonefixation.”排除C項。

  答案:D

  5.The tune of the author in writing this text is  .?

  A.critical B.neutral

  C.supportive D.optimistic

  解析:通讀全文可知作者對現在閱讀能力培訓持否定態度。

  答案:A

  B

  Arriving in Sydney on his own from India,my husband,Rashid,stayed in a hotel for a short time while looking for a house for me and our children.

  During the first week of his stay,he went out one day to do some shopping.He came back in the late afternoon to discover that his suitcase was gone.He was extremely worried as the suitcase had all his important papers,including his passport.

  He reported the case to the police and then sat there,lost and lonely in a strange city,thinking of the terrible troubles of getting all the paperwork organised again from a distant country while trying to settle down in a new one.

  Late in the evening,the phone rang.It was a stranger.He was trying to pronounce my husband’s name and was asking him a lot of questions.Then he said they had found a pile of papers in their trash can(垃圾桶)that had been left out on the footpath.

  My husband rushed to their home to find a kind family holding all his papers and documents.Their young daughter had gone to the trash can and found a pile of unfamiliar papers.Her parents had carefully sorted them out,although they had found mainly foreign addresses on most of the documents.At last they had seen a half-written letter in the pile in which my husband had given his new telephone number to a friend.

  That family not only restored the important documents to us that day but also restored our faith and trust in people.We still remember their kindness and often send a warm wish their way.

  6.What did Rashid plan to do after his arrival in Sydney?

  A.Go shopping. B.Find a house.

  C.Join his family. D.Take a vacation.

  解析:細節理解題。從第一段中的“...lookingforahouseformeandourchildren.”可知,Rashid到了悉尼之后,計劃為家人尋找一座房子。

  答案:B

  7.The girl’s parents got Rashid’s phone number from  .?

  A.a friend of his family B.a Sydney policeman

  C.a letter in his papers D.a stranger in Sydney

  解析:細節理解題。從倒數第二段最后一句可知,女孩的父母是從文件的一封信中找到了Rashid的電話號碼。

  答案:C

  8.What does the underlined word“restored”in the last paragraph mean?

  A.Showed. B.Sent out.

  C.Delivered. D.Gave back.

  解析:詞義猜測題。從最后一段最后一句“Westillremembertheirkindness...”可知,那一家人把Rashid的文件還給了他。由此推出畫線詞restored意為“歸還”,故選D項。

  答案:D

  9.Which of the following can be the best title for the text?

  A.From India to Australia.

  B.Living in a New Country.

  C.Turning Trash to Treasure.

  D.In Search of New Friends.

  解析:主旨大意題。標題要與文章的內容相關,既要有高度的概括性,同時又能吸引讀者的注意力。TurningTrashtoTreasure既能體現出本文出現的trash,也能體現出所撿到的文件的重要性。該標題中的treasure與trash相呼應,既概括出了故事的內容又能夠引起讀者的興趣。

  答案:C

  Ⅳ.短文改錯

  假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。每處錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。

  增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。

  刪除:把多余的詞用斜線()劃掉。

  修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

  注意:1.每處錯誤及其修改均僅限一詞;

  2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。

  Family is a most important part in my father’s life.He usually helps my mother do housework if he has any free time.Although he is a busy businessman,but he spends a lot of his free time hang out with my brother and me.He always supports my education.He sent me to the best schools and allow me to study abroad when I was 18.And he always listens to my idea even though they are stupid sometime.My father has a warm heart,whom is famous in our community.Most of my neighbors know my father because his kindness.Every time he sees the homeless in the street,he stops to give him some money.At weekends,he provides free rides for old people of our community.

  答案:第一句:a→the

  第二句:any→some

  第三句:去掉but;hang→hanging

  第五句:allow→allowed

  第六句:idea→ideas;sometime→sometimes

  第七句:whom→which

  第八句:because后加of

  第九句:him→them

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      www国产成人免费观看视频 深夜成人网| 久久久久久久久蜜桃| 精品国产乱码久久久久久蜜臀 | 狠狠色丁香婷婷综合| 亚洲精选在线视频| 久久午夜老司机| 青青国产91久久久久久| 国产精品麻豆一区二区| 中文字幕免费不卡| 久久网这里都是精品| 日韩欧美在线网站| 欧美xxxxx牲另类人与| 欧美精品成人一区二区三区四区| 国产成人自拍在线| 精品制服美女久久| 六月婷婷色综合| 免费观看91视频大全| 精品国精品国产| 久久精品国产秦先生| 日韩精品五月天| 亚洲精品乱码久久久久久| 日韩免费性生活视频播放| 首页欧美精品中文字幕| 性久久久久久久久久久久| 国产麻豆视频精品| 欧美日本免费一区二区三区| 久久久99久久精品欧美| 精品一区二区国语对白| 欧美日本一区二区三区| 亚洲成av人片在线观看无码| 五月天网站亚洲| 99精品视频在线观看免费| 久久亚洲精品国产精品紫薇| 午夜不卡av免费| 88在线观看91蜜桃国自产| 日韩精品一区二区三区在线播放 | 成人av在线资源| 国产精品一区二区视频| 一本大道久久a久久精品综合| 欧美一级在线观看| 国产精品色噜噜| 日韩精彩视频在线观看| 色哟哟国产精品免费观看| 国产午夜亚洲精品午夜鲁丝片 | 欧洲亚洲国产日韩| 亚洲福利视频一区二区| 国产高清一区日本| 欧美日本韩国一区二区三区视频| 国产亚洲成aⅴ人片在线观看| 亚洲一区二区三区在线| 国产精品一区二区不卡| 欧美性色黄大片| 中文字幕一区二区三区视频| 亚洲成年人影院| 亚洲精品ww久久久久久p站| 国产成人8x视频一区二区| 91精品国产麻豆| 捆绑调教美女网站视频一区| 日韩一区二区中文字幕| 久久国产免费看| 久久综合色天天久久综合图片| 首页亚洲欧美制服丝腿| 欧美精品三级日韩久久| 成人一区二区三区在线观看| 国产欧美一区二区精品忘忧草| 国产v日产∨综合v精品视频| 国产精品久久毛片av大全日韩| 国产高清在线观看免费不卡| 综合欧美一区二区三区| 92精品国产成人观看免费| 日韩精品亚洲专区| 国产精品久久久久aaaa樱花| 欧美日韩的一区二区| 免费人成网站在线观看欧美高清| 久久尤物电影视频在线观看| 色综合久久中文字幕| 日韩av中文在线观看| 亚洲欧美日韩系列| 久久综合久久综合久久综合| 99精品视频在线播放观看| 美国av一区二区| 亚洲欧洲无码一区二区三区| 日韩午夜激情视频| 在线观看精品一区| 成人av先锋影音| 国产黄色精品网站| 亚洲成人综合视频| 亚洲免费观看高清完整版在线观看熊 | 欧美激情一区二区| 国产午夜精品久久久久久免费视 | 一本一道久久a久久精品综合蜜臀| 日本不卡视频一二三区| 免费观看成人鲁鲁鲁鲁鲁视频| 欧美aⅴ一区二区三区视频| 婷婷中文字幕一区三区| 日日欢夜夜爽一区| 国产91精品在线观看| 欧美视频第二页| 精品久久一区二区三区| 中文字幕一区av| 韩国成人福利片在线播放| av成人免费在线观看| 欧美美女一区二区在线观看| 久久久久国产精品麻豆ai换脸| 亚洲男人电影天堂| 国产成人av电影在线| 欧美唯美清纯偷拍| 国产精品久久久久久久久久免费看| 亚洲综合色丁香婷婷六月图片| 国产又黄又大久久| 91麻豆精品国产| 亚洲一区二区在线观看视频| 成人免费av网站| 中文字幕第一区综合| 青青草原综合久久大伊人精品| 国产成人h网站| 欧美蜜桃一区二区三区| 亚洲婷婷综合色高清在线| 国产精品福利一区| 国产成人8x视频一区二区| 欧美激情综合在线| 国产成人av电影在线观看| 精品国产乱码久久久久久牛牛| 国产精品99久久久久久久女警| 日韩精品一区二区三区swag| 国产人成亚洲第一网站在线播放 | 2023国产精华国产精品| 91在线丨porny丨国产| 91精品在线免费观看| 亚洲三级在线看| 五月综合激情日本mⅴ| 91网站在线播放| 国产精品国产馆在线真实露脸 | 国产精品一品二品| 欧美日韩不卡在线| 亚洲一区免费在线观看| 91热门视频在线观看| 亚洲美女屁股眼交| 色欧美88888久久久久久影院| 亚洲男人的天堂av| 色天使久久综合网天天| 午夜精品123| 欧美一区午夜精品| 韩日精品视频一区| 国产精品伦理一区二区| 91在线免费播放| 亚洲电影一区二区| 精品国产91洋老外米糕| 大胆亚洲人体视频| 亚洲午夜羞羞片| 久久在线观看免费| www.成人在线| 丝袜美腿成人在线| 久久综合久久久久88| 白白色亚洲国产精品| 日韩在线一二三区| 欧美国产日韩一二三区| 欧美日韩在线观看一区二区 | 国产一区二区三区在线观看免费| 国产亚洲一二三区| 国产成人在线看| 欧美国产国产综合| 欧美美女一区二区在线观看| 极品少妇xxxx偷拍精品少妇| 亚洲免费观看高清完整版在线 | av亚洲产国偷v产偷v自拍| 亚洲激情成人在线| 欧美va亚洲va| 在线精品视频小说1| 国内精品伊人久久久久影院对白| 国产精品免费人成网站| 日韩精品一区二区三区视频播放| 从欧美一区二区三区| 亚洲成人第一页| 日本一区二区三区国色天香| 日本高清无吗v一区| 韩日精品视频一区| 美女国产一区二区| 亚洲午夜久久久久久久久久久| 国产欧美日韩中文久久| 日韩免费高清av| 欧美三级韩国三级日本三斤| 99热精品国产| 国产激情91久久精品导航| 免费观看在线色综合| 亚洲国产乱码最新视频| 中文字幕一区二区三区视频| 日韩一卡二卡三卡四卡| 欧美日韩精品一区二区三区四区 | 中文字幕日韩欧美一区二区三区| 91麻豆精品国产91久久久久久久久| 91论坛在线播放| 丰满白嫩尤物一区二区| 久久激五月天综合精品| 日韩国产欧美视频| 亚洲最新视频在线播放| 国产精品久久久久婷婷| 国产精品五月天| 欧美激情一区二区三区四区| 国产日产欧美一区|