国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習練習:選修6 Module 5 Cloning(外研版)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習練習:選修6 Module 5 Cloning(外研版)

  Module 5

  Ⅰ.閱讀理解

  A

  (2024·南昌高三十校二模)

  While most of us are happy to take the credit when things go well, few of us are willing to take the blame when things go wrong. Rather than trying to hide our shame or embarrassment, experts found that we are simply less aware when our actions result in a negative outcome.

  The research may explain why we often feel it hard to take the blame for our actions. “Our result suggests that people may really experience less responsibility for negative than for positive outcomes,” said Patrick Haggard, leading researcher and professor of the institute of Cognitive Neuroscience at University College London.

  In a series of tests, participants were asked to press a key. A sound then followed, either disapproving, neutral or approving, and they were then asked to estimate the time between the action and when they had heard the sound.

  Researchers found that individuals experienced different levels of responsibility depending on the outcomes. They also discovered they were significantly slower to recognize if their actions had resulted in a bad consequence, compared to when they had done well.

  “Effectively, we have found that we experience a negative outcome differently, not just retell it differently. We make a weaker connection when there is a bad result. And respond much more strongly when something good happens,” said Professor Haggard. When something goes right, everyone wants to take the credit, and when things go wrong, nobody is interested in putting their hands up.

  The researchers say our brain is “very much concerned” with reward, as good results are key to survival. Although our own perception (認知) of whether we are guilty of something or not is changed by the outcomes, this does not provide a defense if we have done something wrong. “Our experience of our own responsibilities can be misleading and can be strongly colored by the outcomes of our actions,” said Professor Haggard. “We have to take responsibility for what we actually do, not just for how we experience things.”

  語篇解讀:本文一篇研究報告,講述的是人們在事情進展順利時承擔責任而在事情變得更加糟糕時不愿意接受責備,研究者以研究結果來給人們進行了分析。

  1.People who don't take the blame for their actions ________.

  A.always try to hide their shame or embarrassment.

  B.are only willing to take the credit when things go well

  C.feel less responsible for negative than for positive outcomes

  D.are less aware of what to do when a negative outcome happens

  答案:C 推理判斷題。根據第二段提到“Our result suggests that people may really experience less responsibility for negative than for positive outcome”可知我們的結果顯示人們對于積極的結果比負面的結果更為負責,故選C項。

  2.Which of the following statements is TRUE?

  A.Our level of responsibility can be strongly affected by the outcomes of our actions.

  B.When something bad happens, nobody is interested in dealing with the problem.

  C.People were quicker to recognize if their actions had resulted in a bad consequence.

  D.Participants were asked to count the time between pressing a key and hearing the sound.

  答案:A 細節理解題。根據第四段提到“Researchers found that individuals experienced different levels of responsibility depending on the outcomes”研究發現個體所能承受的責任度取決于結果,故選A項。

  3.How is the passage developed?

  A.By giving examples. B.By quoting research findings.

  C.By making comparison. D.By providing data.

  答案:B 推理判斷題。根據第二段提到“The research may explain why we often feel it hard to take the blame for our actions”和第四段提到“Researchers found that individuals experienced different levels of responsibility depending on the outcomes”可知文章是引用研究結果來進行敘述的,故選B項。

  4.According to the passage, a person who is concerned with reward is ________.

  A.awkwardB.natural

  C.absurd D.stubborn

  答案:B 推理判斷題。根據最后一段提到“The researchers say our brain is “very much concerned” with reward, as good results are key to survival”研究表明我們的大腦會更關心回報,這是因為結果是幸存的關鍵,故選B項。

  B

  (2024·西安高三八校聯考)

  When times get tough, we all look for ways to cut back. When we're hungry, we eat at home instead of going out. We take buses instead of taxis. And we wear our old designer jeans just a few months longer. With college expenses at all-time highs, high school students are eager to do anything to cut the cost of a university education.

  One cost-cutting proposal is to allow college students to get a bachelor' s degree in three years instead of four. Educational institutions have been actively exploring ways to make the learning process more efficient. But there's a question: Would the quality of undergraduate(本科生)education suffer? Few US universities have formally approved a “three-year degree” model.

  I doubt that mainstream North American colleges will carry out a three-year curriculum(課程) any time soon. For one thing, most universities already allow highly qualified students to graduate early by testing out of certain classes and obtaining a number of college credits(學分). In addition, at famous universities, the committee who determine which courses are required and which courses are electives are unlikely to suddenly “throw out” one quarter of the required credits. Professors will resist “diluting(稀釋)” the quality of the education they offer.

  In my opinion, a quality four-year education is always superior to a quality three-year education. A college education requires sufficient time for a student to become skilled in their major and do coursework in fields outside their major. It is not a good idea to water down education, any more than it' s not a good idea to water down medicine. If we want to help students find their way through university, we should help them understand early on what knowledge and skills they need to have upon graduation. We should allow students to test out of as many courses as possible. We should give them a chance to earn money as interns(實習生)in meaningful part-time jobs that relate to their university studies, such as the five-year co-op program at Northeastern University.

  語篇解讀:本文是議論文閱讀。作者主要論述了大學教育的“速成”問題和大學資格的問題,作者認為知識和技能需要時間去消化和提高,所以他不贊成大學教育的速成。

  5.The first paragraph serves as a(n)________.

  A.explanationB.comment

  C.definition D.introduction

  答案:D  推理判斷題。A“解釋”;B“評論”;C“定義”;D“介紹”。通讀第一、二段可推斷第一段是介紹,引出主題。故選D。

  6.In most US universities, ________.

  A.college students are offered the co-op program

  B.electives' credits make up one quarter of the required credits

  C.all students are required to finish four-year education before graduation

  D.some excellent students can graduate ahead of time

  答案:D 細節理解題。根據文章第三段的“most universities already allow highly qualified students to graduate early by testing out of certain classes and obtaining a number of college credits(學分). In addition, at famous universities, the committee who determine which courses are required and which courses are electives are unlikely to suddenly “throw out” one quarter of the required credits”可知美國的著名大學允許優秀的學生提前畢業。故選D。

  7.According to the passage, we can infer that ________.

  A.the author is a professor of a famous university

  B.the author thinks the cost of a university education is too high for people to afford

  C.the author considers the university education quality very important

  D.the author pays special attention to the all-round development of college students

  答案:C 推理判斷題。根據文章的最后一段可知作者認為大學的資格教育很重要。故選C。

  8.Which of the following can be the best title?

  A.It' s time to shorten the learning process

  B.Best learning takes place over time

  C.University education should be watered down

  D.College education calls for reform

  答案:B 主旨大意題。A“到了縮短學習程序的時候了”;B“最好的學習需要時間保證”;C“大學教育需要稀釋”;D“大學教育需要改革”。通讀全文,并根據文章的最后一段可知作者認為大學的知識和技能需要時間的“發酵”。故選B。

  Ⅱ.七選五

  根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。

  (2024·山西省高三第三次四校聯考)

  It's normal to wake briefly during the night. __1__ But if you're waking up during the night and having trouble falling back asleep, the following tips may help.

  Stay out of your head. The key to getting back to sleep is continuing to prepare your body for sleep, so remain in bed in a relaxed position. Hard as it may be, try not to stress over the fact that you're awake, because that very stress and anxiety encourage your body to stay awake. __2__

  __3__ If you are finding it hard to fall back asleep, try a relaxation technique such as visualization(想象), or deep breathing, which can be done without even getting out of bed. Remind yourself that although they're not a replacement for sleep, rest and relaxation still help refresh your body.

  Do a quiet, non-stimulating activity. If you've been awake for more than 15 minutes, try getting out of bed and doing a quiet, non-stimulating activity, such as reading a book. Keep the lights dim so as not to think that it's time to wake up. __4__

  A light snack might relax you, but be careful not to eat so much that your body begins to expect a meal at that time of the day.

  __5__ If you wake during the night feeling anxious about something, make a brief note of it on paper and delay worrying about it until the next day when you are fresh and it will be easier to resolve.

  A.Make relaxation your goal, not sleep.

  B.Put off worries and troubles.

  C.Use a flashlight to go to the bathroom at night.

  D.In fact, a good sleeper won't even remember it.

  E.Also avoid screens of any kind—computers, TVs, cell phones, iPads.

  F.You'll be much more productive and creative after a good night's rest.

  G.A good way to stay out of your head is to focus on the feeling in your body.

  語篇解讀:本文介紹睡眠過程中會突然醒過來,如果長時間睡不著可以采取的一些措施。

  1.D 根據前面的句子:It's normal to wake briefly during the night.晚上偶爾醒了是正常的,可知有的睡眠好的人甚至不記得了,故選D。

  2.G 根據本段首句:Stay out of your head. The key to getting back to sleep is continuing to prepare your body for sleep, so remain in bed in a relaxed position.可知要想重新入睡最好的辦法是專注于身體的感受,故選G。

  3.A 根據后面的句子:If you are finding it hard to fall back asleep, try a relaxation technique such as visualization, 可知要盡量放松,故選A。

  4.E 根據前面的句子:Keep the lights dim so as not to think that it's time to wake up.可知一切有屏幕的東西都要避免,故選E。

  5.B 根據前面的句子:If you wake during the night feeling anxious about something, make a brief note of it on paper and postpone worrying about it until the next day 可知是把擔心推遲到第二天,故選B。

  Ⅳ.語法填空

  閱讀下面材料,在空白處填入適當的內容(1個單詞)或括號內單詞的正確形式。

  Among all the fast growing science and technology, the research of human genes, __1__ biological engineering as people call it, is drawing more and more attention now. Sometimes it is a hot topic __2__(discuss) by people.

  The greatest thing that gene technology can do is to cure serious diseases that doctors at present can almost do nothing with, such as cancer and heart disease. Every year, millions of people are murdered by these two __3__(kill). And to date, doctors have not found __4__ effective way to cure them. But if the gene technology __5__(apply) , not only these two diseases can be cured completely, __6__(bring) happiness and more living days to the patients, but also the great amount of money people spent on curing their diseases can be saved, so __7__ benefits the economy as well. In addition, human life span(壽命) can be prolonged.

  Gene technology can help people to give birth to more healthy and clever children. Some families, with the English imperial(皇室) family being a good example, have hereditary diseases. This means their children will for sure have the family disease, __8__ is a great trouble for these families. In the past, doctors could do nothing about hereditary diseases, __9__ gene technology can solve this problem __10__(perfect). The scientist just needs to find the wrong gene and correct it, and a healthy child will be born.

  1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______

  6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10.______

  答案:

  1.or 考查連詞。句意:在所有增長的科技中,對于基因的研究或生物工程,越來越吸引人們的注意力。

  2.discussed 考查非謂語動詞。句意:有時這是個被人們討論的熱門話題 。discussed分詞做后置定語,與topic之間是被動關系。

  3.killers 考查名詞。句意:每年有兩大殺手。根據第二段第一句話提到“The greatest thing that gene technology can do is to cure serious diseases that doctors at present can almost do nothing with, such as cancer and heart disease”癌癥和心臟病是兩大殺手。

  4.an/any 考查冠詞。句意:到目前為止,醫生還沒有發現一個有效的方法來治愈。

  5.is applied 考查動詞的語態。句意:如果基因技術被應用,這兩大疾病就能治愈。

  6.bringing 考查非謂語動詞。句意:如果基因技術被應用,這兩大疾病就能治愈,會給病人帶來幸福。

  7.it 考查代詞。句意:因此它也能使經濟受益。it代指基因技術被應用。

  8.which 考查非限制性定語從句。句意:這就意味著他們的孩子有遺傳病,對于許多家庭來說這是個大的麻煩。

  9.but 考查連詞。句意:過去人們對遺傳性疾病束手無策,而基因技術能夠解決這個問題。

  10.perfectly 考查副詞。句意:而基因技術能夠很好地解決這個問題。

  Ⅳ.短文改錯

  假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。刪除:把多余的詞用()劃掉。

  修改:在錯的詞下畫一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

  注意:1.每處錯誤及其修改均僅限一詞;

  2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。

  Three years ago I failed an important exam in my life and became a student in an ordinary school. Disappointing as I felt at the shabby campus and the poorly-equipped classroom, I found the teachers patiently and considerate. Besides, I enjoyed the friendly atmosphere in class. I decided make the best of it. I worked hard and get along well with my teachers and classmates. Whenever I had difficulties, they were always available. Soon, I became one of the top student in my class, and which greatly increased my confidence and got him motivated.

  My experience tell me that it is not what you are given but how you make use for it that determines who you are.

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      久久看人人爽人人| 91美女福利视频| 日本一区二区三区久久久久久久久不 | 国产精品福利一区二区三区| 国产亚洲欧美一区在线观看| 久久精品一区二区| 国产精品伦理一区二区| 中文字幕亚洲电影| 日韩精品一区第一页| 国产精品亚洲а∨天堂免在线| av网站免费线看精品| 欧美日韩一区中文字幕| 久久久91精品国产一区二区精品| 国产精品女同一区二区三区| 亚洲国产综合人成综合网站| 国产又粗又猛又爽又黄91精品| 在线免费不卡视频| 国产精品乱码人人做人人爱| 亚洲与欧洲av电影| jlzzjlzz亚洲日本少妇| 欧美va在线播放| 日韩和欧美一区二区三区| 91麻豆精品秘密| 久久婷婷一区二区三区| 蜜桃久久久久久| 欧美一区二区三区在线观看视频 | 精品国产乱码久久久久久免费| 国产精品成人网| 国产永久精品大片wwwapp| 91精品久久久久久久91蜜桃| 亚洲精品国产a久久久久久| 日本va欧美va瓶| 制服丝袜亚洲播放| 亚洲国产成人av网| 欧美午夜精品一区二区三区| 亚洲少妇最新在线视频| 成人综合婷婷国产精品久久| 欧美成人一区二区三区在线观看| 亚洲午夜电影在线| 欧美精品亚洲一区二区在线播放| 亚洲一区二区四区蜜桃| 一本一道波多野结衣一区二区| 亚洲色图.com| 欧美日韩在线不卡| 精品中文字幕一区二区| 国产精品嫩草99a| 欧美日韩一区二区三区四区| 久久99国产精品久久| 中文字幕在线一区免费| 欧美日韩三级在线| 国产一区二区三区免费播放| 久久精品无码一区二区三区| 韩日av一区二区| 亚洲美女免费视频| 日韩欧美一区二区久久婷婷| yourporn久久国产精品| 日日夜夜免费精品视频| 日本一区二区动态图| 欧美日韩亚洲高清一区二区| 国产精品18久久久久久vr| 亚洲一区二区三区四区中文字幕 | 717成人午夜免费福利电影| av一区二区久久| 久久99国产精品麻豆| 视频在线在亚洲| 亚洲综合一二三区| 日韩一区中文字幕| 国产精品久久三| 中文字幕精品一区二区精品绿巨人| 欧美亚洲国产一区二区三区va| 成人av影院在线| www.日韩在线| 国产91在线|亚洲| 国产一区视频网站| 国产很黄免费观看久久| 国产精品一二三四| 国产激情偷乱视频一区二区三区| 国产精品自拍在线| yourporn久久国产精品| 色婷婷精品大在线视频| 欧美日韩国产影片| 欧美丝袜自拍制服另类| 日韩一卡二卡三卡四卡| 精品国产123| 一区二区三区在线看| 午夜国产精品一区| 黄色资源网久久资源365| 成人永久aaa| 欧美日韩激情在线| 91精品国产欧美一区二区18| 国产欧美一区二区精品仙草咪| 亚洲视频一二三| 国产麻豆成人精品| 欧美三级韩国三级日本一级| 国产性色一区二区| 亚洲高清一区二区三区| 国产91丝袜在线18| 欧美日韩中文精品| 2020国产精品自拍| 亚洲成av人影院| 国产宾馆实践打屁股91| 欧美视频在线一区二区三区| 国产欧美一区二区三区沐欲| 青草国产精品久久久久久| 成人高清av在线| 精品国产亚洲在线| 日韩精品成人一区二区三区| 色综合久久久久综合体| 国产精品毛片久久久久久久| 激情丁香综合五月| 91精品午夜视频| 亚洲成人在线免费| 欧美日韩极品在线观看一区| 亚洲成av人影院| 日本高清不卡一区| 一区二区国产视频| 欧美三级韩国三级日本三斤| 亚洲一区二区三区四区在线免费观看 | 美女网站在线免费欧美精品| 色婷婷av一区| 午夜久久久久久久久久一区二区| 91在线一区二区| 国产精品久久久久久久岛一牛影视| 国产一区 二区| 国产亚洲精品bt天堂精选| 国产高清不卡一区| 亚洲精品一二三| 91麻豆精品国产综合久久久久久| 麻豆国产精品视频| 综合网在线视频| 欧美一a一片一级一片| 奇米色一区二区| 国产精品福利一区二区| 91在线精品一区二区| 奇米影视7777精品一区二区| 日本一区二区免费在线观看视频 | 91精品国产综合久久小美女| 麻豆传媒一区二区三区| 亚洲欧美一区二区三区国产精品 | 免播放器亚洲一区| 亚洲日穴在线视频| 久久亚洲欧美国产精品乐播| 欧美日韩精品电影| 91麻豆成人久久精品二区三区| 狠狠色综合日日| 日本免费在线视频不卡一不卡二| 国产精品国产三级国产aⅴ入口| 91麻豆精品国产综合久久久久久 | 欧美日韩一区国产| 99久久免费视频.com| 成人午夜在线视频| 黄页视频在线91| 国产精品主播直播| 韩国女主播一区| 国内外精品视频| 懂色av一区二区在线播放| 精品一区在线看| 成人精品视频网站| av日韩在线网站| 99久久99久久精品免费看蜜桃| 国产成人午夜视频| 99re66热这里只有精品3直播| 国产精品一线二线三线精华| 国产又粗又猛又爽又黄91精品| www.激情成人| 99久久久无码国产精品| 久久亚洲一区二区三区明星换脸 | 91亚洲国产成人精品一区二三| 麻豆国产精品官网| 五月天激情综合网| 午夜久久久影院| 日本vs亚洲vs韩国一区三区二区 | www.66久久| 国产伦精品一区二区三区视频青涩| 日韩综合在线视频| 日韩不卡一区二区三区| 首页国产丝袜综合| 麻豆成人在线观看| 国产一区二区视频在线| 国产成人av自拍| 91一区在线观看| 色丁香久综合在线久综合在线观看| 成人av网站大全| 欧美亚洲一区三区| 日韩免费高清电影| 国产拍欧美日韩视频二区| 欧美性猛交xxxxxx富婆| 欧美一区二区网站| 久久久久国产精品厨房| 国产精品国产成人国产三级| 一区二区成人在线观看| 麻豆成人av在线| 国产 日韩 欧美大片| 色悠悠久久综合| 91精品国产综合久久久久| 久久新电视剧免费观看| 艳妇臀荡乳欲伦亚洲一区| 精品无码三级在线观看视频| 91视频91自| wwwwww.欧美系列|