国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高三英語二輪復習課時訓練:19 2閱讀理解+閱讀填空+語法填空

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高三英語二輪復習課時訓練:19 2閱讀理解+閱讀填空+語法填空

  訓練19 2閱讀理解+閱讀填空+語法填空

  (建議用時45分鐘)

  Ⅰ.閱讀理解

  A

  Chinese consumers’crazy appetite for luxury goods and services appears unstoppable,with just 2

  percent of the Chinese population responsible for one-third of the world’s luxury items.

  As

  China’s

  economic

  miracle

  develops,the

  market opportunities for all sorts of luxury goods and services are increasing.Luxury consumption in China now extends ways beyond well-known cars,clothing and jewelry brands.For example,the luxury jet market in China is the fastest-growing in the world,even outstripping that of the United States,with a market share of 25 percent.This trend appears to continue,with 20 to 30 percent growth expected in China,compared with only 2 to 3 percent in the US.But more importantly,China’s luxury jet market growth represents a major development in the private consumption of luxury items.

  China’s high-quality red wine market also provides evidence of the growth in private consumption of luxury goods.In 2024,China became the largest market for red wine in the world,even overtaking France,with 1.86 billion bottles consumed in China last year.Over the past five years,China’s red wine consumption has grown 136 percent.

  According to my ongoing consumer research in this area while working at the University of International Business and Economics in Beijing,public consumption of such expensive global luxury brands such as Prada and Armani is easily explained by the desire to “ gain face” and publicly display social climbing through material possessions.On the other hand,it is “ self-reward” that lies behind consumer motivation in this area.Chinese consumers who have experienced rapid financial and economic gains appear particularly prone to the need to reward themselves for their success.But this has little to do with “ gaining face” and impressing others and much more to do with the need for personal contentment.

  Finally,the growth in private luxury consumption in China is set to continue in part due to the maturity of the Chinese consumer and advancement of Chinese consumer culture generally.

  1.What do you think the author would most probably be?

  A.A news reporter. B.An accountant.

  C.A professor.

  D.A conductor.

  2.The underlined word “ outstripping” in Paragraph 2 probably means “________”.

  A.falling far behind of

  B.going out of

  C.going far ahead of

  D.keeping pace with

  3.What can we learn from Paragraph 2 and 3?

  A.China’s luxury jet market growth is only 2% to 3%.

  B.France was once the largest market for red wine in the world before 2024.

  C.The luxury jet market in the US shares 25% of the jet consumption in the world.

  D.China’s red wine consumption has increased to 1.86 billion bottles since 2024.

  4.What can be the best title for the passage?

  A.Future Private Luxury Consumption in China

  B.Chinese Appetite for Luxury Goods and Services

  C.The Potential Luxury Jet Market in China

  D.The Maturity of the Chinese Consumers

  【語篇解讀】 本文主要討論了中國奢侈消費不斷增長的問題。

  1.解析:選C。根據(jù)第四段第一句中的“According to my ongoing consumer research in this area while working at the University of International Business and Economics in Beijing”可推知,作者有可能是一名大學教授,即C項正確。

  2.解析:選C。根據(jù)第二段中的“For example,the luxury jet market in China is the fastest-growing in the world”和“This trend appears to continue,with 20 to 30 percent growth expected in China,compared with only 2 to 3 percent in the US”可推知,此處C項正確。

  3.解析:選B。根據(jù)第三段的第二句“In 2024,China became the largest market for red wine in the world,even overtaking France,with 1.86 billion bottles consumed in China last year”可推知,2024年以前法國是世界上紅酒的最大消費市場,即B項正確。

  4.解析:選B。文章第一段開篇點題,結(jié)合全文的整體內(nèi)容可知,本文主要討論的是中國人對奢侈商品及服務熱烈追捧的問題,即B項正確。

  B

  (2024·福建福州二次質(zhì)檢)

  The 2024 Nobel Prize in Literature went to the French novelist for“ the art of memory with which he has uncovered the life-world of the occupation”.

  Although the 69-year-old writer is a very popular literary figure in France,he is little known elsewhere.

  So who is this Patrick Modiano,why does his memory have such an influence upon him,and what exactly has he uncovered?

  Modiano was born in a suburb of Paris right after World War

  ended in Europe in July 1945.His father was a Jewish-Italian businessman who met his Belgian actress mother during the Nazi occupation of Paris.

  As The New Yorker magazine put it,Europeans born in 1945 share a condition—They escaped the war,but “not the taint (污點) of the war”.

  Modiano’s life has been influenced by Nazi Germany’s occupation during the war,and his family’s connections to it.According to New York-based newspaper Forward,his father survived the war dishonorably.When Paris’Jews were brought together to be sent to concentration camps,the businessman did not join them but spent the time making money from deals with Nazis on the black market.

  “The novelist has a duty to record the lives of the people who have disappeared,the people who were made to disappear,” French writer Clemence Boulouque,also an expert in Jewish studies,told The New Yorker magazine.

  In his more than three dozen novels,Modiano has returned again and again to the same themes:Jewishness,the Nazi occupation,and the loss of identity.His characters collect pieces of old evidence,handwriting,photographs,police files,and newspaper cuttings.

  His most admired novel,Missing Person,is a good example.It’s the story about a detective who has lost his memory.He tries to find out who he really is by following his own steps through history.

  Although Modiano’s win is a surprise outside France,people are celebrating in his home country.Modiano is the 15th French literature winner.After Le Clezio’s 2008 win,it seemed unlikely that there would be another so soon.

  5.The passage is mainly about ________.

  A.a(chǎn) literary figure’s personal affairs

  B.a(chǎn) famous novelist’s family background

  C.a(chǎn) Nobel Prize winner and his literary achievement

  D.European people’s sufferings during World War

  6.Which of the following statements about Patrick Modiano is TRUE according to the passage?

  A.He is a survivor of World War .

  B.He tried to find back his lost identity.

  C.World War

  has an impact on his life.

  D.He was world-famous before winning the Nobel Prize.

  7.Modiano won the Nobel Prize because of ________.

  A.his extraordinary character

  B.his unique way of recording history

  C.his characters’unusual experiences

  D.his special connections to the war

  8.It can be inferred from the passage that ________.

  A.Modiano’s parents were sent to the concentration camp

  B.Modiano’s winning the Nobel Prize was beyond expectation

  C.Modiano’s father had nothing to do with the Nazis

  D.Clemence Boulouque is also of Jewish origin

  【語篇解讀】 本文為記敘文。介紹了2024年諾貝爾文學獎獲得者法國作家帕特里克·莫迪亞諾及其文學成就。

  5.解析:選C。主旨大意題。文章第一至三段提出主題:第四至九段介紹了帕特里克·莫迪亞諾的作品的特點;最后一段是對帕特里克·莫迪亞諾的評價。由此可見本題答案為C項。

  6.解析:選C。事實細節(jié)題。根據(jù)第四段第一句可知帕特里克·莫迪亞諾是在二戰(zhàn)后出生的,不是二戰(zhàn)的幸存者,故排除A項;倒數(shù)第三段提到了“the loss of identity”,但那是在介紹帕特里克·莫迪亞諾文學作品的主題并非B項內(nèi)容,故排除B項;根據(jù)第二段可知帕特里克·莫迪亞諾在獲得諾貝爾獎之前只是在法國很有名氣,與D項中的“world-famous”相悖,故排除D項。根據(jù)第六段第一句可知帕特里克·莫迪亞諾的生活受到了二戰(zhàn)的影響,故答案為C項。

  7.解析:選B。推理判斷題。根據(jù)文章第一段中的“uncovered the life-world of the occupation”(揭開了被占領(lǐng)期間人們的生活世界)及倒數(shù)第二、三、四段可推知答案為B項。

  8.解析:選B。推理判斷題。根據(jù)最后一段的第一句可知答案為B項。

  .閱讀填空

  How to Start a Band in High School

  Starting a band is the first step on the journey towards becoming a rock superstar.In high school,you can easily get together people with similar musical interests and some spare time on their hands.

  1.____________ Generally,if your friends are interested in music,you will be able to find people who play the guitar and bass easily.The harder roles to fill are the singer and the drummer,but if you’re lucky,there will be someone you know who will be happy to do it.

  Decide on a general style of music.2.____________ List bands or artists that you’d like to sound like,and then get your initial band-mates to do the same.Have a chat about the direction you want the band to go in and decide on a type or succinct(簡要的)list of influences.

  Put up advertisements around the school to fill any empty slots in the band.Remember to include your influences list on the advertisement.3.____________ Minor differences in taste can create interesting new styles of music,but larger ones can be disastrous and cause problems and divides in the band.

  Start to write music.Some bands have one member that writes songs and teaches them to everybody else,and some bands create songs through collaborative jams.Whichever method you use,check that everybody in the band is happy with the song,and allow them to make suggestions.4.____________

  Find a live show.Ask at local music venues(會場) to see if you can get booked in for a support.If you have around six songs,you will be able to play a short set.5.____________ The idea is to get your band out there; perform where you can to drum up support.

  A.Think about who influences you musically.

  B.Force your band members to learn all kinds of songs.

  C.Ask friends who you know playing instruments.

  D.Try to play at any school talent competitions.

  E.Poor communication can cause members to leave.

  F.Don’t perform at school events before you get famous.

  G.Avoid recruiting(招募) members with different interests from you.

  答案:CAGED

  Ⅲ.語法填空

  (2024·東北三校聯(lián)考)Camels certainly like eating green grass,not dry grass.But 1.____________ (strange),camels always keep looking for dry grass 2.____________ their stomachs are filled up.

  A classmate of 3.____________ (I) whose home is on the edge of Turpan Basin in Xinjiang told me his home has two camels ; he said you could imagine a camel’s appetite,for it can slowly swallow dozens of kilograms of hay (干草).I asked him 4.____________ camels eat hay,not green grass.He said the camel is a kind of animal with

  5.____________

  strong sense of suffering,6.____________ (fear) its master letting it travel through the desert the next day,and the hay in its stomach is more hunger-resistant 7.____________

  green grass.

  The camel has the best tolerance.Unfortunately,many people can only see a camel’s outstanding performance,but few understand its 8.____________ (prepare) made for it.

  Life,9.____________ a camel traveling through the desert,10.____________ (need) the adequate accumulation,but not everyone can understand it.

  【語篇解讀】 與青草相比,駱駝更喜歡吃干草,這是為什么呢?

  1.考查副詞。句意:但是,奇怪的是駱駝總是找干草……。設空處在句首修飾后面整個句子,作評注性狀語,故此處需用副詞。

  strangely

  2.考查時間狀語從句。這里表示駱駝一直找干草吃的時間。根據(jù)上下文邏輯,可知設空處應填:until/till/before。

  until/till/before

  3.考查代詞。“名詞+of+名詞性物主代詞”為固定用法。a classmate of mine=one

  of my classmates。

  mine

  4.考查賓語從句。根據(jù)下文作者同學的回答,可知此空應填why。

  why

  5.考查冠詞。sense在本句中為可數(shù)名詞且表示泛指,故用不定冠詞。

  a

  6.考查非謂語動詞作狀語。主語the camel與fear為邏輯上的主動關(guān)系且表示伴隨,故用現(xiàn)在分詞形式。

  fearing

  7.考查形容詞比較級。根據(jù)語境中的more hunger-resistant可知設空處為than。

  than

  8.考查名詞。句意:不幸的是,許多人只看到了駱駝非凡的表現(xiàn),但很少有人明白駱駝為此所做的準備。make preparations for...是固定短語,意為“為……做準備”。

  preparations

  9.考查介詞。like像……一樣,符合語境。

  like

  10.考查主謂一致。主語life為第三人稱單數(shù),故need后需加“s”。

  needs

  訓練19 2閱讀理解+閱讀填空+語法填空

  (建議用時45分鐘)

  Ⅰ.閱讀理解

  A

  Chinese consumers’crazy appetite for luxury goods and services appears unstoppable,with just 2

  percent of the Chinese population responsible for one-third of the world’s luxury items.

  As

  China’s

  economic

  miracle

  develops,the

  market opportunities for all sorts of luxury goods and services are increasing.Luxury consumption in China now extends ways beyond well-known cars,clothing and jewelry brands.For example,the luxury jet market in China is the fastest-growing in the world,even outstripping that of the United States,with a market share of 25 percent.This trend appears to continue,with 20 to 30 percent growth expected in China,compared with only 2 to 3 percent in the US.But more importantly,China’s luxury jet market growth represents a major development in the private consumption of luxury items.

  China’s high-quality red wine market also provides evidence of the growth in private consumption of luxury goods.In 2024,China became the largest market for red wine in the world,even overtaking France,with 1.86 billion bottles consumed in China last year.Over the past five years,China’s red wine consumption has grown 136 percent.

  According to my ongoing consumer research in this area while working at the University of International Business and Economics in Beijing,public consumption of such expensive global luxury brands such as Prada and Armani is easily explained by the desire to “ gain face” and publicly display social climbing through material possessions.On the other hand,it is “ self-reward” that lies behind consumer motivation in this area.Chinese consumers who have experienced rapid financial and economic gains appear particularly prone to the need to reward themselves for their success.But this has little to do with “ gaining face” and impressing others and much more to do with the need for personal contentment.

  Finally,the growth in private luxury consumption in China is set to continue in part due to the maturity of the Chinese consumer and advancement of Chinese consumer culture generally.

  1.What do you think the author would most probably be?

  A.A news reporter. B.An accountant.

  C.A professor.

  D.A conductor.

  2.The underlined word “ outstripping” in Paragraph 2 probably means “________”.

  A.falling far behind of

  B.going out of

  C.going far ahead of

  D.keeping pace with

  3.What can we learn from Paragraph 2 and 3?

  A.China’s luxury jet market growth is only 2% to 3%.

  B.France was once the largest market for red wine in the world before 2024.

  C.The luxury jet market in the US shares 25% of the jet consumption in the world.

  D.China’s red wine consumption has increased to 1.86 billion bottles since 2024.

  4.What can be the best title for the passage?

  A.Future Private Luxury Consumption in China

  B.Chinese Appetite for Luxury Goods and Services

  C.The Potential Luxury Jet Market in China

  D.The Maturity of the Chinese Consumers

  【語篇解讀】 本文主要討論了中國奢侈消費不斷增長的問題。

  1.解析:選C。根據(jù)第四段第一句中的“According to my ongoing consumer research in this area while working at the University of International Business and Economics in Beijing”可推知,作者有可能是一名大學教授,即C項正確。

  2.解析:選C。根據(jù)第二段中的“For example,the luxury jet market in China is the fastest-growing in the world”和“This trend appears to continue,with 20 to 30 percent growth expected in China,compared with only 2 to 3 percent in the US”可推知,此處C項正確。

  3.解析:選B。根據(jù)第三段的第二句“In 2024,China became the largest market for red wine in the world,even overtaking France,with 1.86 billion bottles consumed in China last year”可推知,2024年以前法國是世界上紅酒的最大消費市場,即B項正確。

  4.解析:選B。文章第一段開篇點題,結(jié)合全文的整體內(nèi)容可知,本文主要討論的是中國人對奢侈商品及服務熱烈追捧的問題,即B項正確。

  B

  (2024·福建福州二次質(zhì)檢)

  The 2024 Nobel Prize in Literature went to the French novelist for“ the art of memory with which he has uncovered the life-world of the occupation”.

  Although the 69-year-old writer is a very popular literary figure in France,he is little known elsewhere.

  So who is this Patrick Modiano,why does his memory have such an influence upon him,and what exactly has he uncovered?

  Modiano was born in a suburb of Paris right after World War

  ended in Europe in July 1945.His father was a Jewish-Italian businessman who met his Belgian actress mother during the Nazi occupation of Paris.

  As The New Yorker magazine put it,Europeans born in 1945 share a condition—They escaped the war,but “not the taint (污點) of the war”.

  Modiano’s life has been influenced by Nazi Germany’s occupation during the war,and his family’s connections to it.According to New York-based newspaper Forward,his father survived the war dishonorably.When Paris’Jews were brought together to be sent to concentration camps,the businessman did not join them but spent the time making money from deals with Nazis on the black market.

  “The novelist has a duty to record the lives of the people who have disappeared,the people who were made to disappear,” French writer Clemence Boulouque,also an expert in Jewish studies,told The New Yorker magazine.

  In his more than three dozen novels,Modiano has returned again and again to the same themes:Jewishness,the Nazi occupation,and the loss of identity.His characters collect pieces of old evidence,handwriting,photographs,police files,and newspaper cuttings.

  His most admired novel,Missing Person,is a good example.It’s the story about a detective who has lost his memory.He tries to find out who he really is by following his own steps through history.

  Although Modiano’s win is a surprise outside France,people are celebrating in his home country.Modiano is the 15th French literature winner.After Le Clezio’s 2008 win,it seemed unlikely that there would be another so soon.

  5.The passage is mainly about ________.

  A.a(chǎn) literary figure’s personal affairs

  B.a(chǎn) famous novelist’s family background

  C.a(chǎn) Nobel Prize winner and his literary achievement

  D.European people’s sufferings during World War

  6.Which of the following statements about Patrick Modiano is TRUE according to the passage?

  A.He is a survivor of World War .

  B.He tried to find back his lost identity.

  C.World War

  has an impact on his life.

  D.He was world-famous before winning the Nobel Prize.

  7.Modiano won the Nobel Prize because of ________.

  A.his extraordinary character

  B.his unique way of recording history

  C.his characters’unusual experiences

  D.his special connections to the war

  8.It can be inferred from the passage that ________.

  A.Modiano’s parents were sent to the concentration camp

  B.Modiano’s winning the Nobel Prize was beyond expectation

  C.Modiano’s father had nothing to do with the Nazis

  D.Clemence Boulouque is also of Jewish origin

  【語篇解讀】 本文為記敘文。介紹了2024年諾貝爾文學獎獲得者法國作家帕特里克·莫迪亞諾及其文學成就。

  5.解析:選C。主旨大意題。文章第一至三段提出主題:第四至九段介紹了帕特里克·莫迪亞諾的作品的特點;最后一段是對帕特里克·莫迪亞諾的評價。由此可見本題答案為C項。

  6.解析:選C。事實細節(jié)題。根據(jù)第四段第一句可知帕特里克·莫迪亞諾是在二戰(zhàn)后出生的,不是二戰(zhàn)的幸存者,故排除A項;倒數(shù)第三段提到了“the loss of identity”,但那是在介紹帕特里克·莫迪亞諾文學作品的主題并非B項內(nèi)容,故排除B項;根據(jù)第二段可知帕特里克·莫迪亞諾在獲得諾貝爾獎之前只是在法國很有名氣,與D項中的“world-famous”相悖,故排除D項。根據(jù)第六段第一句可知帕特里克·莫迪亞諾的生活受到了二戰(zhàn)的影響,故答案為C項。

  7.解析:選B。推理判斷題。根據(jù)文章第一段中的“uncovered the life-world of the occupation”(揭開了被占領(lǐng)期間人們的生活世界)及倒數(shù)第二、三、四段可推知答案為B項。

  8.解析:選B。推理判斷題。根據(jù)最后一段的第一句可知答案為B項。

  .閱讀填空

  How to Start a Band in High School

  Starting a band is the first step on the journey towards becoming a rock superstar.In high school,you can easily get together people with similar musical interests and some spare time on their hands.

  1.____________ Generally,if your friends are interested in music,you will be able to find people who play the guitar and bass easily.The harder roles to fill are the singer and the drummer,but if you’re lucky,there will be someone you know who will be happy to do it.

  Decide on a general style of music.2.____________ List bands or artists that you’d like to sound like,and then get your initial band-mates to do the same.Have a chat about the direction you want the band to go in and decide on a type or succinct(簡要的)list of influences.

  Put up advertisements around the school to fill any empty slots in the band.Remember to include your influences list on the advertisement.3.____________ Minor differences in taste can create interesting new styles of music,but larger ones can be disastrous and cause problems and divides in the band.

  Start to write music.Some bands have one member that writes songs and teaches them to everybody else,and some bands create songs through collaborative jams.Whichever method you use,check that everybody in the band is happy with the song,and allow them to make suggestions.4.____________

  Find a live show.Ask at local music venues(會場) to see if you can get booked in for a support.If you have around six songs,you will be able to play a short set.5.____________ The idea is to get your band out there; perform where you can to drum up support.

  A.Think about who influences you musically.

  B.Force your band members to learn all kinds of songs.

  C.Ask friends who you know playing instruments.

  D.Try to play at any school talent competitions.

  E.Poor communication can cause members to leave.

  F.Don’t perform at school events before you get famous.

  G.Avoid recruiting(招募) members with different interests from you.

  答案:CAGED

  Ⅲ.語法填空

  (2024·東北三校聯(lián)考)Camels certainly like eating green grass,not dry grass.But 1.____________ (strange),camels always keep looking for dry grass 2.____________ their stomachs are filled up.

  A classmate of 3.____________ (I) whose home is on the edge of Turpan Basin in Xinjiang told me his home has two camels ; he said you could imagine a camel’s appetite,for it can slowly swallow dozens of kilograms of hay (干草).I asked him 4.____________ camels eat hay,not green grass.He said the camel is a kind of animal with

  5.____________

  strong sense of suffering,6.____________ (fear) its master letting it travel through the desert the next day,and the hay in its stomach is more hunger-resistant 7.____________

  green grass.

  The camel has the best tolerance.Unfortunately,many people can only see a camel’s outstanding performance,but few understand its 8.____________ (prepare) made for it.

  Life,9.____________ a camel traveling through the desert,10.____________ (need) the adequate accumulation,but not everyone can understand it.

  【語篇解讀】 與青草相比,駱駝更喜歡吃干草,這是為什么呢?

  1.考查副詞。句意:但是,奇怪的是駱駝總是找干草……。設空處在句首修飾后面整個句子,作評注性狀語,故此處需用副詞。

  strangely

  2.考查時間狀語從句。這里表示駱駝一直找干草吃的時間。根據(jù)上下文邏輯,可知設空處應填:until/till/before。

  until/till/before

  3.考查代詞。“名詞+of+名詞性物主代詞”為固定用法。a classmate of mine=one

  of my classmates。

  mine

  4.考查賓語從句。根據(jù)下文作者同學的回答,可知此空應填why。

  why

  5.考查冠詞。sense在本句中為可數(shù)名詞且表示泛指,故用不定冠詞。

  a

  6.考查非謂語動詞作狀語。主語the camel與fear為邏輯上的主動關(guān)系且表示伴隨,故用現(xiàn)在分詞形式。

  fearing

  7.考查形容詞比較級。根據(jù)語境中的more hunger-resistant可知設空處為than。

  than

  8.考查名詞。句意:不幸的是,許多人只看到了駱駝非凡的表現(xiàn),但很少有人明白駱駝為此所做的準備。make preparations for...是固定短語,意為“為……做準備”。

  preparations

  9.考查介詞。like像……一樣,符合語境。

  like

  10.考查主謂一致。主語life為第三人稱單數(shù),故need后需加“s”。

  needs

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡推廣 自學教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡營銷 培訓網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡知識 品牌營銷 商標交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎學習電腦 電商設計 職業(yè)培訓 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學 河北代理記賬公司 教育培訓 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      色av成人天堂桃色av| 亚洲一区二区三区在线看| av亚洲精华国产精华精华| 美女一区二区三区在线观看| 亚洲大片精品永久免费| 一区二区三区在线免费视频| 亚洲视频一区在线观看| 国产精品久久免费看| 国产午夜精品一区二区三区嫩草| 精品国产123| 2024国产精品| 国产性天天综合网| 中文字幕一区二| 一区二区三区丝袜| 午夜欧美一区二区三区在线播放| 偷拍亚洲欧洲综合| 免费国产亚洲视频| 国产成人日日夜夜| 9久草视频在线视频精品| 99精品欧美一区二区三区综合在线| 色综合久久天天综合网| 欧美日韩免费不卡视频一区二区三区| 欧美精品久久99久久在免费线| 91麻豆精品国产综合久久久久久| 欧美xxxx老人做受| 国产精品久久久久久久久久久免费看 | 一区二区三区丝袜| 性欧美疯狂xxxxbbbb| 美国精品在线观看| 成人精品免费看| 欧洲色大大久久| 欧美午夜一区二区三区| 日韩午夜在线影院| 国产精品午夜电影| 亚洲一区中文日韩| 激情综合色综合久久| 99国产精品久久久久久久久久久 | 有坂深雪av一区二区精品| 视频一区视频二区在线观看| 国产剧情在线观看一区二区 | 精品精品欲导航| 国产精品久久99| 日韩高清国产一区在线| 成人一区二区三区视频在线观看| 欧美精品日韩一区| 亚洲欧美中日韩| 日本成人在线一区| 99久久伊人网影院| 欧美一二三区在线观看| 亚洲人成精品久久久久| 精品制服美女久久| 欧美三级中文字幕在线观看| 国产无一区二区| 免费成人在线视频观看| 91视频.com| 国产日韩欧美电影| 日韩高清不卡一区二区三区| 99re视频精品| 99久久久精品免费观看国产蜜| 91丨九色丨蝌蚪丨老版| 91精品在线免费观看| 国产精品久久久久9999吃药| 日韩制服丝袜av| 91原创在线视频| 国产喷白浆一区二区三区| 五月天中文字幕一区二区| a4yy欧美一区二区三区| 久久蜜桃一区二区| 老司机精品视频在线| 欧美日韩一区二区三区不卡| 亚洲视频免费在线观看| 国产精品一区二区在线观看网站| 日韩一区二区精品葵司在线| 一级精品视频在线观看宜春院| 成人性视频免费网站| 精品国产一区a| 欧美日韩不卡视频| 国产精品夫妻自拍| 国产精品自在在线| 2023国产精品视频| 精品一区二区三区的国产在线播放| 欧美体内she精高潮| 亚洲免费在线视频一区 二区| 东方aⅴ免费观看久久av| 26uuu国产日韩综合| 久久激五月天综合精品| 精品剧情在线观看| 国产一区二区三区av电影| 欧美成人性福生活免费看| 精品中文字幕一区二区| 久久综合狠狠综合久久激情| 成人激情视频网站| 久久综合久久久久88| 韩国一区二区在线观看| 欧美成人激情免费网| 久久精品视频在线免费观看 | 久久精品国产免费看久久精品| 欧美日韩免费一区二区三区视频| 亚洲国产日韩a在线播放| 欧美日韩成人综合在线一区二区 | 欧美aaaaaa午夜精品| 欧美成人乱码一区二区三区| 国产黄人亚洲片| 色系网站成人免费| 亚洲成精国产精品女| 日韩一区二区视频在线观看| 国产美女精品在线| 亚洲精品乱码久久久久久久久 | av网站一区二区三区| 亚洲在线观看免费| 日韩美一区二区三区| 国产激情精品久久久第一区二区| 中文字幕日韩一区二区| 欧美日韩国产天堂| 国产成人精品三级| 亚洲国产精品久久艾草纯爱| 日韩精品一区二区三区视频| 成人免费三级在线| 日韩成人精品在线观看| 中文一区在线播放| 宅男噜噜噜66一区二区66| av亚洲产国偷v产偷v自拍| 免播放器亚洲一区| 亚洲欧洲一区二区三区| 3atv一区二区三区| 91在线码无精品| 久久99精品国产麻豆不卡| 亚洲天堂2014| 国产亚洲精品福利| 欧美日韩在线不卡| 99久免费精品视频在线观看| 亚洲国产日韩综合久久精品| 国产日韩精品一区二区三区 | √…a在线天堂一区| 日韩一级完整毛片| 色婷婷久久综合| 国内一区二区在线| 亚洲人成亚洲人成在线观看图片 | 777午夜精品视频在线播放| 国产不卡视频一区| 久久国产精品99久久人人澡| 亚洲影院免费观看| 综合色天天鬼久久鬼色| 精品99一区二区三区| 日本高清不卡一区| www.亚洲精品| 国产在线精品一区二区| 亚洲色图在线看| 久久久国产精品麻豆| 日韩欧美久久久| 日韩一级视频免费观看在线| 欧美在线999| av激情成人网| 成人黄色a**站在线观看| 韩国女主播一区| 美国三级日本三级久久99| 亚洲bdsm女犯bdsm网站| 亚洲精品视频在线观看网站| 一区免费观看视频| 日韩美女视频一区二区 | 欧美亚洲综合色| 91美女片黄在线观看91美女| 国产高清成人在线| 国产伦精品一区二区三区视频青涩| 蜜桃视频在线一区| 免费视频最近日韩| 日韩成人dvd| 午夜精品久久久久久久蜜桃app| 亚洲人成网站色在线观看| 综合中文字幕亚洲| 亚洲一区日韩精品中文字幕| 亚洲伊人色欲综合网| 五月天激情综合网| 日韩av在线播放中文字幕| 麻豆国产欧美一区二区三区| 久久精品99国产精品| 国产精品综合网| bt欧美亚洲午夜电影天堂| 色视频一区二区| 欧美精品久久天天躁| 久久伊99综合婷婷久久伊| 欧美国产欧美综合| 亚洲日本中文字幕区| 亚洲第一综合色| 久久精品免费观看| 国产99精品视频| 在线免费观看日韩欧美| 欧美一区二区福利视频| 久久久久免费观看| 亚洲欧美一区二区三区极速播放| 亚洲午夜激情网页| 久久超碰97人人做人人爱| 成人自拍视频在线观看| 欧美亚洲一区二区在线观看| 精品美女在线播放| 日韩理论片网站| 久久av资源网| 一本久久综合亚洲鲁鲁五月天| 欧美日韩视频专区在线播放| 久久久亚洲国产美女国产盗摄 |