国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆江蘇宿遷宿豫中學高考英語專題復習精練:閱讀理解(11)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆江蘇宿遷宿豫中學高考英語專題復習精練:閱讀理解(11)

  閱讀理解(11)

  A

  Doctors are known to be terrible pilots. They don't listen because they already know it all. I was lucky: I became a pilot in 1970, almost ten years before I graduated from medical school. I didn't realize then, but becoming a pilot makes me a better surgeon. I loved flying. As I flew bigger, faster planes, and in worse weather, I learned about crew resource management (機組資源管理), or CRM, a new idea to make flying safer. It means that crew members should listen and speak up for a good result, regardless of positions.

  I first read about CRM in 1980. Not long after that, an attending doctor and I were flying in bad weather. The controller had us turn too late to get our landing ready. The attending doctor was flying; I was safety pilot. He was so busy because of the bad turn, he had forgotten to put the landing gear (起落架)down. He was a better pilot-and my boss-so it felt unusual to speak up. But I had to: Our lives were in danger. I put aside my uneasiness and said, “We need to put the landing gear down now!” That was my first real lesson in the power of CRM, and I've used it in the operating room ever since.

  CRM requires that the pilot/surgeon encourage others to speak up. It further requires that when opinions are from the opposite, the doctor doesn't overreact, which might prevent fellow doctors from voicing opinions again. So when I'm in the operating room, I ask for ideas and help from others. Sometimes they're not willing to speak up. But I hope that if I continue to encourage them, someday someone will keep me from “l(fā)anding_gear_up”.

  1.What does the author say about doctors in general?

  A. They like flying by themselves.

  B. They are unwilling to take advice.

  C. They pretend to be good pilots.

  D. They are quick learners of CRM.

  2. The author deepened his understanding of the power of CRM when________.

  A. he saved the plane by speaking up

  B. he was in charge of a flying task

  C. his boss landed the plane too late

  D. his boss operated on a patient

  3. In the last paragraph “l(fā)anding gear up”probably means “________”.

  A. following flying requirements

  B. overreacting to different opinions

  C. listening to what fellow doctors say

  D. making a mistake that may cost lives

  4. Which of the following can be the best title for the text?

  A. CRM: A New Way to Make Flying Safe

  B. Flying Makes Me a Better Doctor

  C. The Making of a Good Pilot

  D. A Pilot-Turned Doctor

  [文章大意] 本文作者談了自己做醫(yī)生和飛行員的體會,強調了傾聽別人建議的重要性。

  1.B。考查細節(jié)理解。由第一段第二句可知,醫(yī)生往往不喜歡聽建議,因為他們了解情況。

  2.A。考查細節(jié)理解。由第二段最后兩句可知,作者大膽提醒飛行員(主治醫(yī)師)放下起落架,第一次感到了大膽說出來的力量,且從此以后在手術室也這樣做。

  3.D。考查詞義猜測。根據(jù)句意“但是我希望,如果我繼續(xù)鼓勵他們,有人會在某一天阻止我犯‘將起落架升起來’這樣嚴重的錯誤”可知,此處“l(fā)anding gear up”借指所犯的可能會以生命為代價的錯誤。

  4.B。考查標題判斷。作者將自己從飛行員職業(yè)經(jīng)歷中所獲取的經(jīng)驗運用到行醫(yī)生涯中,使自己善于傾聽別人的建議,從而使自己成為了一名優(yōu)秀的醫(yī)生。B項符合題意。

  B

  Tail Spin

  Two dolphins race around in a big pool in the Ocean Park. The smaller dolphin, Grace, shows off a few of her tricks, turning around and waving hello to the crowd. The most amazing thing about her, however,is that she's even swimming at all. She doesn't have a tail.

  Grace lost her tail as a baby when she got caught up in a fish trap. When the dolphin arrived at the Ocean Park in December 2005, she was fighting for her life. “Is she going to make it?” Her trainer, Abbey Stone, feared the worst. Grace

  did

  make

  it-but

  her tail

  didn't. She ended up losing her flukes and the lower part of her peduncle.

  Over the past six years, she has learned to swim without her tail. Dolphins swim by moving their flukes and peduncle up and down. Grace taught herself to move another way-like a fish! She pushes herself forward through the water by moving her peduncle from side to side.

  The movements put harmful pressure on Grace's backbone. So a company offered to create a man-made tail for her. The tail had to be strong enough to stay on Grace as she swam but soft enough that it wouldn't hurt her.

  The first time Grace wore the artificial tail, she soon shook it off and let it sink to the bottom of the pool. Now, she is still learning to use the tail. Some days she wears it for an hour at a time,others not at all. “The new tail isn't necessary for her to feel comfortable,” says Stone, “but it helps to keep

  that range

  of motion (動作) and

  build muscles (肌肉).”

  Now,the dolphin is about to get an even happier ending. This month, Grace will star in Dolphin Tale, a film that focuses on her rescue and recovery. Her progress has inspired more than just a new movie. Many people travel from near and far to meet her. Seeing Grace swim with her man-made tail gives people so much courage.

  5. When Grace first arrived at the Ocean Park, her trainer worried about her________.

  A. physical build

  B. potential ability

  C. chance of survival

  D. adaptation to the surroundings

  6. A man-made tail is created for Grace to________.

  A. let her recover faster

  B. make her comfortable

  C. adjust her way of swimming

  D. help her perform better tricks

  7. The story of Grace inspires people to________.

  A. stick to their dreams

  B. treat animals friendly

  C. treasure what they have

  D. face difficulties bravely

  [文章大意] '本文為記敘文,講述了一只名叫Grace的海豚勇敢面對困難的故事。

  5.C。細節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段中“When the dolphin arrived at the Ocean Park in December 2005, she was fighting for her life.‘Is she going to

  make it?’Her trainer,Abbey Stone,feared the worst.”可知此題應選擇C項。

  6.C。推理判斷題。根據(jù)文章第四段和第五段的描述可知這條人造的尾巴是幫助Grace游泳的,故此題選擇C項。

  7.D。推理判斷題。通讀全文,Grace從一開始生死未卜,到失去尾巴,再到最后有一個更加快樂的結局可以看出Grace的故事能夠激勵人勇敢地面對困難,故選擇D項。

  C

  In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Austrian conductor decided to hold an international festival of music, dance and theatre in Edinburgh. The idea was to reunite Europe after the Second World War.

  It quickly attracted famous names such as Alec Guinness, Richard Burton, Dame Margot Fonteyn and Marlene Dietrich as well as the big symphony orchestras (交響樂團). It became a fixed event every August and now attracts 400,000 people yearly.

  At the same time, the “Fringe” appeared as a challenge to the official festival. Eight theatre groups turned up uninvited in 1947, in the belief that everyone should have the right to perform, and they did so in a public house disused for years.

  Soon, groups of students firstly from Edinburgh University, and later from the universities of Oxford and Cambridge, Durham and Birmingham were making the journey to the Scottish capital each summer to perform theatre by little-known writers of plays in small church halls to the people of Edinburgh.

  Today the “Fringe”, once less recognized, has far outgrown the festival with around 1,500 performances of theatre, music and dance on every one of the 21 days it lasts. And yet as early as 1959, with only 19 theatre groups performing, some said it was getting too big.

  A paid administrator was first employed only in 1971, and

  today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself. In 2004 there were 200 places housing 1,695 shows by over 600 different groups from 50 different countries. More than 1.25 million tickets were sold.

  1. What was the purpose of Edinburgh Festival at the beginning?

  A. To bring Europe together again.

  B. To honor heroes of World War Ⅱ.

  C. To introduce young theatre groups.

  D. To attract great artists from Europe.

  2. Why did some uninvited theatre groups come to Edinburgh in 1947?

  A. They owned a public house there.

  B. They came to take up a challenge.

  C. They thought they were also famous.

  D. They wanted to take part in the festival.

  3. Who joined the “Fringe”

  after it appeared?

  A. Popular writers.

  B. University students.

  C. Artists from around the world.

  D. Performers of music and dance.

  4. We may learn from the text that Edinburgh Festival ________.

  A. has become a non-official event

  B. has gone beyond an art festival

  C. gives shows all year round

  D. keeps growing rapidly

  [文章大意] 本文介紹了英國愛丁堡的藝術節(jié)。

  1.A。考查細節(jié)理解。由第一段最后一句可知,舉辦愛丁堡藝術節(jié)的目的是讓歐洲人民在二戰(zhàn)后團結起來。

  2.D。考查細節(jié)理解。由第三段第二句可知,8個劇組于1947年在未受到邀請的情況下參加了這次音樂節(jié),他們是帶著每個人都有權表演的信念來的。D項符合文意。

  3.B。考查細節(jié)理解。由第四段可知,先是愛丁堡大學的學生,后來便是牛津、劍橋、達勒姆和伯明翰的大學的學生,他們紛紛來到蘇格蘭首府表演。故本題選B。

  4.D。考查推理判斷。由倒數(shù)第二段可知,該節(jié)日曾經(jīng)不被承認,但現(xiàn)在已經(jīng)成為持續(xù)21天、每天都有約1,500種表演的盛大的藝術節(jié)。

  D

  Headphones are those things you put over or in your ears to listen privately to your music, podcasts or anything else that makes sound.People love to use their headphones for different reasons. There are different opinions about using headphones though. Be aware of all of them so that you can make a wise decision about whether to use them or not.

  You keep your sound private so that you don't bother others with noise. Other people appreciate your effort at keeping the noise to yourself. Not everyone likes the same kind of music. Not everyone wants to listen to what you are listening to. This is one of the best reasons for listening through headphones.

  Headphones are great devices when you are walking or jogging outside. You can listen to your music while you are doing exercise and it won't disrupt others. There is nothing better than walking or jogging to the beat of your favorite music.

  However, there are some problems that you can't avoid.

  Your eardrums can be damaged for the use of headphones. Sound isn't really made to go directly into your ear without anything there to cushion the blow. If someone gets close to your ear and yells, it hurts. Headphones are much like people being right next to your ears and screaming as loudly as they can. You have to be extremely careful of how loudly you turn up your sound when you decide to use headphones.

  Although it is true that others can't hear your music when you use headphones, which doesn't mean some noise can't escape. You may find that if you turn the headphones up too loud, others will get an annoying than of your sounds. That is sometimes more annoying than listening to the music without headphones. It's just an enough sound to hear the beat but not to hear what it is.

  It can be unsafe to use headphones. You can't hear things that are going on around you. You can't hear if someone walks into your home or if someone is right behind you. This can be very dangerous and you should keep yourself aware of what is around you.

  1.This passage tells us ________.

  A. the benefits of using headphones

  B.

  the shortcomings of enjoying music through headphones

  C.

  some advantages and disadvantages of using headphones

  D. some measures when you use headphones

  2.What is the primary cause of listening to music through headphones?

  A. Walking or jogging to the beat of music.

  B. The pursuit of better sound quality.

  C. People's lifestyle and habits.

  D. Not bothering others.

  3.Why may using headphones be harmful to our body?

  A. Because it may cause someone to scream at you.

  B. Because it may make the eardrums injured.

  C. Because you may be lost in music and fall over yourself.

  D. Because someone may walk into your home.

  4.Which of the following is TRUE according to the passage?

  A. Headphones may still disturb others.

  B. Headphones prevent annoying others completely.

  C. You may be caught singing out loud.

  D. Someone else can't hear the music beat.

  [文章大意] 本文主要討論了人們戴耳機聽音樂的原因及其優(yōu)點,同時又討論了這樣做的壞處。

  1.C。主旨大意題。根據(jù)第四段“However, there are some problems that you can't avoid.”可知,本文主要介紹了使用耳機聽音樂的優(yōu)點和缺點,故C項正確。

  2.D。細節(jié)理解題。由第二段及其最后一句“This is one of the best reasons for listening through headphones.”可知,人們使用耳機聽音樂的主要原因是不想去打擾別人。

  3.B。細節(jié)理解題。由第五段中的“Your eardrums can be damaged for the use of headphones.”可知,使用耳機聽音樂可能會使耳膜受損,故B項正確。

  4.A。細節(jié)理解題。由倒數(shù)第二段可知,即使使用耳機聽音樂,旁邊的人仍然有可能聽到音樂的節(jié)奏,這會打擾到別人,故選A項。

  閱讀理解(11)

  A

  Doctors are known to be terrible pilots. They don't listen because they already know it all. I was lucky: I became a pilot in 1970, almost ten years before I graduated from medical school. I didn't realize then, but becoming a pilot makes me a better surgeon. I loved flying. As I flew bigger, faster planes, and in worse weather, I learned about crew resource management (機組資源管理), or CRM, a new idea to make flying safer. It means that crew members should listen and speak up for a good result, regardless of positions.

  I first read about CRM in 1980. Not long after that, an attending doctor and I were flying in bad weather. The controller had us turn too late to get our landing ready. The attending doctor was flying; I was safety pilot. He was so busy because of the bad turn, he had forgotten to put the landing gear (起落架)down. He was a better pilot-and my boss-so it felt unusual to speak up. But I had to: Our lives were in danger. I put aside my uneasiness and said, “We need to put the landing gear down now!” That was my first real lesson in the power of CRM, and I've used it in the operating room ever since.

  CRM requires that the pilot/surgeon encourage others to speak up. It further requires that when opinions are from the opposite, the doctor doesn't overreact, which might prevent fellow doctors from voicing opinions again. So when I'm in the operating room, I ask for ideas and help from others. Sometimes they're not willing to speak up. But I hope that if I continue to encourage them, someday someone will keep me from “l(fā)anding_gear_up”.

  1.What does the author say about doctors in general?

  A. They like flying by themselves.

  B. They are unwilling to take advice.

  C. They pretend to be good pilots.

  D. They are quick learners of CRM.

  2. The author deepened his understanding of the power of CRM when________.

  A. he saved the plane by speaking up

  B. he was in charge of a flying task

  C. his boss landed the plane too late

  D. his boss operated on a patient

  3. In the last paragraph “l(fā)anding gear up”probably means “________”.

  A. following flying requirements

  B. overreacting to different opinions

  C. listening to what fellow doctors say

  D. making a mistake that may cost lives

  4. Which of the following can be the best title for the text?

  A. CRM: A New Way to Make Flying Safe

  B. Flying Makes Me a Better Doctor

  C. The Making of a Good Pilot

  D. A Pilot-Turned Doctor

  [文章大意] 本文作者談了自己做醫(yī)生和飛行員的體會,強調了傾聽別人建議的重要性。

  1.B。考查細節(jié)理解。由第一段第二句可知,醫(yī)生往往不喜歡聽建議,因為他們了解情況。

  2.A。考查細節(jié)理解。由第二段最后兩句可知,作者大膽提醒飛行員(主治醫(yī)師)放下起落架,第一次感到了大膽說出來的力量,且從此以后在手術室也這樣做。

  3.D。考查詞義猜測。根據(jù)句意“但是我希望,如果我繼續(xù)鼓勵他們,有人會在某一天阻止我犯‘將起落架升起來’這樣嚴重的錯誤”可知,此處“l(fā)anding gear up”借指所犯的可能會以生命為代價的錯誤。

  4.B。考查標題判斷。作者將自己從飛行員職業(yè)經(jīng)歷中所獲取的經(jīng)驗運用到行醫(yī)生涯中,使自己善于傾聽別人的建議,從而使自己成為了一名優(yōu)秀的醫(yī)生。B項符合題意。

  B

  Tail Spin

  Two dolphins race around in a big pool in the Ocean Park. The smaller dolphin, Grace, shows off a few of her tricks, turning around and waving hello to the crowd. The most amazing thing about her, however,is that she's even swimming at all. She doesn't have a tail.

  Grace lost her tail as a baby when she got caught up in a fish trap. When the dolphin arrived at the Ocean Park in December 2005, she was fighting for her life. “Is she going to make it?” Her trainer, Abbey Stone, feared the worst. Grace

  did

  make

  it-but

  her tail

  didn't. She ended up losing her flukes and the lower part of her peduncle.

  Over the past six years, she has learned to swim without her tail. Dolphins swim by moving their flukes and peduncle up and down. Grace taught herself to move another way-like a fish! She pushes herself forward through the water by moving her peduncle from side to side.

  The movements put harmful pressure on Grace's backbone. So a company offered to create a man-made tail for her. The tail had to be strong enough to stay on Grace as she swam but soft enough that it wouldn't hurt her.

  The first time Grace wore the artificial tail, she soon shook it off and let it sink to the bottom of the pool. Now, she is still learning to use the tail. Some days she wears it for an hour at a time,others not at all. “The new tail isn't necessary for her to feel comfortable,” says Stone, “but it helps to keep

  that range

  of motion (動作) and

  build muscles (肌肉).”

  Now,the dolphin is about to get an even happier ending. This month, Grace will star in Dolphin Tale, a film that focuses on her rescue and recovery. Her progress has inspired more than just a new movie. Many people travel from near and far to meet her. Seeing Grace swim with her man-made tail gives people so much courage.

  5. When Grace first arrived at the Ocean Park, her trainer worried about her________.

  A. physical build

  B. potential ability

  C. chance of survival

  D. adaptation to the surroundings

  6. A man-made tail is created for Grace to________.

  A. let her recover faster

  B. make her comfortable

  C. adjust her way of swimming

  D. help her perform better tricks

  7. The story of Grace inspires people to________.

  A. stick to their dreams

  B. treat animals friendly

  C. treasure what they have

  D. face difficulties bravely

  [文章大意] '本文為記敘文,講述了一只名叫Grace的海豚勇敢面對困難的故事。

  5.C。細節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段中“When the dolphin arrived at the Ocean Park in December 2005, she was fighting for her life.‘Is she going to

  make it?’Her trainer,Abbey Stone,feared the worst.”可知此題應選擇C項。

  6.C。推理判斷題。根據(jù)文章第四段和第五段的描述可知這條人造的尾巴是幫助Grace游泳的,故此題選擇C項。

  7.D。推理判斷題。通讀全文,Grace從一開始生死未卜,到失去尾巴,再到最后有一個更加快樂的結局可以看出Grace的故事能夠激勵人勇敢地面對困難,故選擇D項。

  C

  In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Austrian conductor decided to hold an international festival of music, dance and theatre in Edinburgh. The idea was to reunite Europe after the Second World War.

  It quickly attracted famous names such as Alec Guinness, Richard Burton, Dame Margot Fonteyn and Marlene Dietrich as well as the big symphony orchestras (交響樂團). It became a fixed event every August and now attracts 400,000 people yearly.

  At the same time, the “Fringe” appeared as a challenge to the official festival. Eight theatre groups turned up uninvited in 1947, in the belief that everyone should have the right to perform, and they did so in a public house disused for years.

  Soon, groups of students firstly from Edinburgh University, and later from the universities of Oxford and Cambridge, Durham and Birmingham were making the journey to the Scottish capital each summer to perform theatre by little-known writers of plays in small church halls to the people of Edinburgh.

  Today the “Fringe”, once less recognized, has far outgrown the festival with around 1,500 performances of theatre, music and dance on every one of the 21 days it lasts. And yet as early as 1959, with only 19 theatre groups performing, some said it was getting too big.

  A paid administrator was first employed only in 1971, and

  today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself. In 2004 there were 200 places housing 1,695 shows by over 600 different groups from 50 different countries. More than 1.25 million tickets were sold.

  1. What was the purpose of Edinburgh Festival at the beginning?

  A. To bring Europe together again.

  B. To honor heroes of World War Ⅱ.

  C. To introduce young theatre groups.

  D. To attract great artists from Europe.

  2. Why did some uninvited theatre groups come to Edinburgh in 1947?

  A. They owned a public house there.

  B. They came to take up a challenge.

  C. They thought they were also famous.

  D. They wanted to take part in the festival.

  3. Who joined the “Fringe”

  after it appeared?

  A. Popular writers.

  B. University students.

  C. Artists from around the world.

  D. Performers of music and dance.

  4. We may learn from the text that Edinburgh Festival ________.

  A. has become a non-official event

  B. has gone beyond an art festival

  C. gives shows all year round

  D. keeps growing rapidly

  [文章大意] 本文介紹了英國愛丁堡的藝術節(jié)。

  1.A。考查細節(jié)理解。由第一段最后一句可知,舉辦愛丁堡藝術節(jié)的目的是讓歐洲人民在二戰(zhàn)后團結起來。

  2.D。考查細節(jié)理解。由第三段第二句可知,8個劇組于1947年在未受到邀請的情況下參加了這次音樂節(jié),他們是帶著每個人都有權表演的信念來的。D項符合文意。

  3.B。考查細節(jié)理解。由第四段可知,先是愛丁堡大學的學生,后來便是牛津、劍橋、達勒姆和伯明翰的大學的學生,他們紛紛來到蘇格蘭首府表演。故本題選B。

  4.D。考查推理判斷。由倒數(shù)第二段可知,該節(jié)日曾經(jīng)不被承認,但現(xiàn)在已經(jīng)成為持續(xù)21天、每天都有約1,500種表演的盛大的藝術節(jié)。

  D

  Headphones are those things you put over or in your ears to listen privately to your music, podcasts or anything else that makes sound.People love to use their headphones for different reasons. There are different opinions about using headphones though. Be aware of all of them so that you can make a wise decision about whether to use them or not.

  You keep your sound private so that you don't bother others with noise. Other people appreciate your effort at keeping the noise to yourself. Not everyone likes the same kind of music. Not everyone wants to listen to what you are listening to. This is one of the best reasons for listening through headphones.

  Headphones are great devices when you are walking or jogging outside. You can listen to your music while you are doing exercise and it won't disrupt others. There is nothing better than walking or jogging to the beat of your favorite music.

  However, there are some problems that you can't avoid.

  Your eardrums can be damaged for the use of headphones. Sound isn't really made to go directly into your ear without anything there to cushion the blow. If someone gets close to your ear and yells, it hurts. Headphones are much like people being right next to your ears and screaming as loudly as they can. You have to be extremely careful of how loudly you turn up your sound when you decide to use headphones.

  Although it is true that others can't hear your music when you use headphones, which doesn't mean some noise can't escape. You may find that if you turn the headphones up too loud, others will get an annoying than of your sounds. That is sometimes more annoying than listening to the music without headphones. It's just an enough sound to hear the beat but not to hear what it is.

  It can be unsafe to use headphones. You can't hear things that are going on around you. You can't hear if someone walks into your home or if someone is right behind you. This can be very dangerous and you should keep yourself aware of what is around you.

  1.This passage tells us ________.

  A. the benefits of using headphones

  B.

  the shortcomings of enjoying music through headphones

  C.

  some advantages and disadvantages of using headphones

  D. some measures when you use headphones

  2.What is the primary cause of listening to music through headphones?

  A. Walking or jogging to the beat of music.

  B. The pursuit of better sound quality.

  C. People's lifestyle and habits.

  D. Not bothering others.

  3.Why may using headphones be harmful to our body?

  A. Because it may cause someone to scream at you.

  B. Because it may make the eardrums injured.

  C. Because you may be lost in music and fall over yourself.

  D. Because someone may walk into your home.

  4.Which of the following is TRUE according to the passage?

  A. Headphones may still disturb others.

  B. Headphones prevent annoying others completely.

  C. You may be caught singing out loud.

  D. Someone else can't hear the music beat.

  [文章大意] 本文主要討論了人們戴耳機聽音樂的原因及其優(yōu)點,同時又討論了這樣做的壞處。

  1.C。主旨大意題。根據(jù)第四段“However, there are some problems that you can't avoid.”可知,本文主要介紹了使用耳機聽音樂的優(yōu)點和缺點,故C項正確。

  2.D。細節(jié)理解題。由第二段及其最后一句“This is one of the best reasons for listening through headphones.”可知,人們使用耳機聽音樂的主要原因是不想去打擾別人。

  3.B。細節(jié)理解題。由第五段中的“Your eardrums can be damaged for the use of headphones.”可知,使用耳機聽音樂可能會使耳膜受損,故B項正確。

  4.A。細節(jié)理解題。由倒數(shù)第二段可知,即使使用耳機聽音樂,旁邊的人仍然有可能聽到音樂的節(jié)奏,這會打擾到別人,故選A項。

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡推廣 自學教程 招生代理 旅游攻略 非物質文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡營銷 培訓網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡知識 品牌營銷 商標交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎學習電腦 電商設計 職業(yè)培訓 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務 法律咨詢 chatGPT國內版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學 河北代理記賬公司 教育培訓 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      av动漫一区二区| 日韩国产精品久久| 亚洲图片激情小说| 黄页网站大全一区二区| 色综合久久久久网| 亚洲人成影院在线观看| 欧美日韩在线不卡| 亚洲国产中文字幕在线视频综合| 91丨porny丨国产入口| 亚洲美女屁股眼交| 色猫猫国产区一区二在线视频| 亚洲精品视频自拍| 欧美手机在线视频| 亚洲少妇30p| 制服丝袜亚洲网站| 国产裸体歌舞团一区二区| 久久亚洲私人国产精品va媚药| 蜜桃视频免费观看一区| 亚洲欧美日韩在线不卡| 欧美午夜精品一区| 九色|91porny| 婷婷丁香激情综合| 国产亚洲欧洲一区高清在线观看| 99久久国产综合精品女不卡| 美女在线视频一区| 中文字幕一区二区三区在线观看| 91九色最新地址| 国产一区二区在线观看视频| 综合激情成人伊人| 精品国产露脸精彩对白| 91色婷婷久久久久合中文| 奇米四色…亚洲| 一区二区三区四区不卡视频| 久久久久国产精品免费免费搜索| 在线视频国内一区二区| 国产毛片精品视频| 日韩欧美一级二级三级| 国产a精品视频| 国产精品原创巨作av| 免费欧美高清视频| 2020国产精品| 欧美日韩精品一区二区三区| eeuss鲁片一区二区三区在线观看 eeuss鲁片一区二区三区在线看 | 日本高清不卡在线观看| 一级中文字幕一区二区| 久久综合久色欧美综合狠狠| 7777精品伊人久久久大香线蕉最新版| 精品一区二区三区的国产在线播放 | 久久99精品久久久久久国产越南| 国产精品久久久久久久蜜臀| 亚洲精品一区二区三区影院| 国产精品99久久久久| 亚洲国产精品一区二区尤物区| 国产精品乱子久久久久| 91精品国产高清一区二区三区| 成人丝袜高跟foot| 久久69国产一区二区蜜臀| 三级影片在线观看欧美日韩一区二区 | 91蝌蚪porny九色| 91精品国产色综合久久ai换脸 | 日本不卡视频一二三区| 日日骚欧美日韩| 中文字幕欧美激情一区| 精品国产乱码久久久久久图片| 日韩欧美一级在线播放| 337p粉嫩大胆噜噜噜噜噜91av | 久久99久久99精品免视看婷婷| 亚洲大型综合色站| 亚洲人精品午夜| 最新国产の精品合集bt伙计| 亚洲四区在线观看| 亚洲一区二区三区四区不卡| 亚洲国产色一区| 亚洲国产日韩a在线播放性色| 亚洲午夜在线观看视频在线| 日韩综合小视频| 国产剧情一区在线| 99久久精品国产观看| 欧美日本在线播放| 久久久久久毛片| 洋洋av久久久久久久一区| 成人av午夜影院| 色狠狠一区二区| 欧美性猛片aaaaaaa做受| 日韩视频免费直播| 久久久精品日韩欧美| 亚洲六月丁香色婷婷综合久久| 亚洲精品伦理在线| 久久99最新地址| 欧美日韩国产片| 久久久久国产精品人| 国产精品电影院| 麻豆精品精品国产自在97香蕉| 色婷婷av一区二区三区gif| 久久久国产精华| 精品一区二区三区欧美| 欧美另类久久久品| 久久久久亚洲蜜桃| 亚洲综合激情另类小说区| 国产成人精品一区二区三区四区| 欧美高清精品3d| 亚洲人成精品久久久久| 东方aⅴ免费观看久久av| 日韩一二三区不卡| 天天av天天翘天天综合网色鬼国产| 不卡视频在线观看| 国产精品久久久久久久浪潮网站| 国产精品1区2区3区在线观看| 欧美大白屁股肥臀xxxxxx| 午夜精品成人在线| 欧美日韩国产成人在线免费| 日韩毛片一二三区| 99久久精品免费看国产免费软件| 国产欧美精品一区aⅴ影院| 国产 日韩 欧美大片| 91精品免费观看| 亚洲黄色小说网站| 欧美午夜片在线看| 亚洲成人av一区二区| 91精品福利在线一区二区三区| 日本女人一区二区三区| 日韩网站在线看片你懂的| 国产一区二区三区免费在线观看| 久久久三级国产网站| 成人av在线影院| 国产女主播视频一区二区| 色就色 综合激情| 狠狠色综合日日| 亚洲人成网站色在线观看| av高清不卡在线| 日本伊人午夜精品| 精品日韩欧美在线| 91在线精品秘密一区二区| 成av人片一区二区| 一区二区三区四区五区视频在线观看 | 91精品国产综合久久久蜜臀粉嫩 | 午夜av电影一区| 欧美tickling挠脚心丨vk| 成人av电影免费观看| 欧美揉bbbbb揉bbbbb| 成人做爰69片免费看网站| 亚洲福利视频三区| 中文字幕不卡在线观看| 日韩欧美一级片| 91香蕉视频黄| 美腿丝袜亚洲一区| 亚洲国产精品成人综合| 91精品国产综合久久福利 | 国产一区二区三区久久久| 日韩精品成人一区二区在线| 亚洲精品乱码久久久久久久久| 国产欧美日韩综合精品一区二区 | 国产亚洲成年网址在线观看| 欧美一区二区免费| 欧美日韩国产bt| 欧美日韩在线一区二区| 91福利国产精品| 91在线视频网址| 91亚洲大成网污www| 成人av影院在线| 91美女精品福利| 精品视频一区二区不卡| 欧美疯狂做受xxxx富婆| 欧美精品久久99久久在免费线| 日韩欧美亚洲国产精品字幕久久久| 欧美一区二区三区免费| 日韩一区二区视频在线观看| 日韩片之四级片| 91黄色小视频| 亚洲精品一线二线三线| 国产香蕉久久精品综合网| 国产精品三级av| 亚洲自拍另类综合| 美女视频一区在线观看| 国产美女视频一区| 国产精品一区在线| 国产99久久久久| 91福利精品第一导航| 不卡一区中文字幕| 91丨porny丨国产| 欧美一级专区免费大片| 国产日韩欧美精品一区| ww久久中文字幕| 亚洲精品在线网站| 亚洲一本大道在线| 免费成人性网站| 91在线免费播放| 国产日本欧洲亚洲| 免费观看在线色综合| 99精品欧美一区二区三区综合在线| 在线视频一区二区免费| 精品国产成人系列| 一区二区三区中文字幕| voyeur盗摄精品| 亚洲三级理论片| 91美女片黄在线观看91美女| 国产精品毛片久久久久久久| jvid福利写真一区二区三区| 亚洲人吸女人奶水| 日本高清不卡aⅴ免费网站|