国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習限時訓練:1-4 Earthquakes(新人教版)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習限時訓練:1-4 Earthquakes(新人教版)

  Ⅰ.單詞拼寫

  根據漢語注釋及首字母提示寫出下列單詞的正確形式。

  1. From the time I was about four until I was about six, I ________ (破壞) each of my toys.

  2. They were ________ (震驚)

  by the news that ten people were killed in the accident.

  3. After finishing my homework, I wandered into the dining room where you were

  ________ (埋頭于) under piles of law books.

  4. Perhaps I have not e______ myself very well.

  5. My English teacher's humor was such as to make every student b______ into laughter.

  答案:1. destroyed 2. shocked 3. buried 4. expressed 5. burst

  Ⅱ. 選詞填空

  bury oneself in; give out; burst into; right away; dig out

  1. Hearing the news, she ________tears.

  2. If war breaks out, we shall be called up________.

  3. She ________her book; she did not notice what had happened.

  4. He has refused to________any information on the matter.

  5. The treasure________of the earth was a box of gold coins.

  答案:1. burst into 2. right away 3. buried herself in 4. give out 5. dug out

  Ⅲ.單句語法填空

  1. You will ________(毀壞) your chances of getting a pay rise if you don't work harder than others.

  答案:ruin

  解析:ruin可用于引申含義,意為“毀壞”,此時其賓語通常是health, fame, chance等。

  2. The audience waited until the curtain rose and then______ ______(burst) laughter at the sight of the funny actor.

  答案:burst into

  解析:句意:觀眾們一直等到幕布拉起,然后一看到那個滑稽的演員,大家都突然大笑起來。burst into laughter=burst out laughing“突然大笑起來”。

  3. -Mary's always________(bury) in reading and studying.

  -No wonder she always got the first place in any examination.

  答案:buried

  解析:句意:“瑪麗整天埋頭于學習和讀書中。”“難怪她每次考試都得第一名。”be buried in“埋頭于;專心于”。

  4. ________(judge) to be the best student, Lucy received a scholarship, which made her parents very delighted and satisfied.

  答案:Judged

  解析:句意:被認為是最好的學生,露西獲得了獎學金,這使父母非常高興和滿意。judge與主語Lucy之間是被動關系,故用過去分詞作狀語。

  5. The car was not seriously________(毀壞) in the accident and it won't cost much to get it repaired.

  答案:damaged

  解析:damage多指對無生命物體的損害,造成降低價值、破壞功能等后果;根據后面的“it won't cost much to get it repaired.”可知損害是可以修復的,故該用damaged。

  6. Joining the firm as a clerk, he got rapid promotion, and ________ ________(end) as a manager.

  答案:ended up

  解析:句意:他進入公司時只是一個小職員,后來晉升很快,最終當上了經理。本題考查動詞短語辨析。“end up as+職位/職業”表示“最終做了某職位或職業”。

  7.Keep

  ourselves

  and

  our

  heart open________ ________we can experience the great joy that friendship can bring.

  答案:so that

  解析:考查狀語從句的連接詞。句意:只要我們敞開心扉,就能體驗到友誼帶來的無窮樂趣。后句是前句的結果,因此應用連詞so that。

  8.I agree with most of what you said, but I don't agree with________.

  答案:everything/all

  解析:考查部分否定。句意:我同意你所說的大部分內容,但是我并不是同意全部內容。not...everything/all表示部分否定。

  9. ______ ______ ______ ______(deal) money has been received by________ ________ ________(many) people who suffered from the floods.

  答案:A great deal of; a great/good many

  解析:句意:因為洪水而受罪的人們已經收到了大量救濟錢款。a good/great many修飾復數名詞,a great deal of修飾不可數名詞。

  10. -I had been worried about English before the final exam, but I got an A!

  -________!(恭喜你)

  答案:Congratulations

  解析:考查交際用語。Congratulations!(祝賀用語)恭喜你,祝賀你!

  [實戰能力·提升]

  Ⅳ.閱讀理解

  A

  [2024·百校聯盟沖刺卷]

  I was living in Sao Paulo, Brazil. It is a huge city, with more people living in it than in my whole country

  (Hungary,which has a population of 10 million). We rented a flat in a community, but there was a shanty town(貧民區)quite near.

  For several months I didn't have a car, so three times a week, I used public transportation to go to the city centre.During these trips, I would ride with the people who took the same bus from the shanty town to go to work.

  When I got on the bus, all the seats were already taken.But when people saw that my bag was heavy (full of books),

  they offered to hold it on their lap to make me feel lighter.

  At first, I was shocked. Then I realized that these people had absolutely no intention to steal from me:

  they only

  wanted to help.

  Once, on my way back, I had to wait for a long time at a bus stop. I was alone, except for a woman who was apparently very poor.

  She carried a small paper bag of popcorn and nothing else.

  While we were waiting, she walked over and offered me some popcorn. I thanked her, but didn't want to help myself to it.

  She then repeatedly insisted that I take from what was evidently her only food.

  That was

  the

  first

  time

  I

  thought

  about

  how people who have almost nothing,

  are sometimes able to share what they have much more “easily”

  than those who own a lot.I wonder if it's true that the more you have,

  the bigger the burden is,and the more difficult to share anything with others.

  I was so moved by that woman's simple generosity that day. I clearly had more than she did, but she naturally and joyfully shared what she had with me nevertheless.

  1.Where did the author live?

  A. In Hungary.

  B. In the centre of Sao Paulo.

  C. In a shanty town of Sao Paulo.

  D. In a community near to a shanty town.

  2.Why the author were shocked when people offered to help carry his heavy bag at first?

  A. Because they would borrow his important books.

  B. Because he hadn't met this kind of things.

  C. Because they weren't familiar with him

  D. Because he thought they would steal his books.

  3.What happened at the bus stop on the author's way home?

  A. A poor woman ate popcorn without inviting him.

  B. A poor woman insisted on sharing her popcorn with him.

  C. He offered a poor woman some popcorn to eat.

  D. He provided his books to a poor woman to read.

  4.From the passage,we know that________.

  A.sharing things with rich people brings opportunities to earn money

  B.people who have almost nothing must be the most generous people

  C.sharing things with other people doesn't depend on whether you are rich or poor

  D.people who own a lot must be the most generous people

  [文章大意] 本文是一篇記敘文,講述了作者在巴西的圣保羅生活時,遇見的那些善良的人和那些感人的事情。

  1.D。細節理解題。根據文章第一段中的“I was living in Sao Paulo, Brazil.”和“We rented a flat in a community, but there was a shanty town(貧民區)quite near.”可知,作者居住在巴西圣保羅的一個社區,但離一個貧民區很近。

  2.D。細節理解題。根據文章第三段中的“Then I realized that these people had absolutely no intention to steal from me:they only wanted to help.”我意識到這些人完全沒有要偷我的東西的意圖,他們只是想幫助我。可知,作者剛開始感到震驚是因為他誤解了這些人,以為他們要偷他的書。

  3.B。細節理解題。根據文章倒數第三段中的“She then repeatedly insisted that I take from what was evidently her only food.”可知答案選B項。

  4.C。推理判斷題。根據文章內容,尤其是最后兩段可知,與別人分享東西,與貧富無關。故選C項。

  B

  [2024·遼寧高考]

  “Indeed,” George Washington wrote in his diary in 1785, “some kind of fly, or bug, had begun to eat the leaves before I left home.”

  But the father of America was not the father of

  bug. When Washington wrote

  that,

  Englishmen

  had

  been referring to insects as bugs for more than a century, and Americans had already created lightning-bug (熒火蟲). But the English were soon to stop using the bugs in their language, leaving it to the Americans to call a bug a bug in the nineteenth and twentieth centuries.

  The American bug could also be a person, referring to someone who was crazy about a particular activity. Although fan

  became the usual term, sports fans used to be called racing bugs, baseball bugs, and the like.

  Or the bug could be a small machine or object, for example, a bug-shaped car. The bug could also be a burglar alarm, from which comes the expression to bug, that is,“to install(安裝) an alarm”. Now it means a small piece of equipment that people use for listening secretly to others' conversations. Since the 1840s, to bug has long meant “to cheat”,

  and since the 1940s it has been annoying.

  We also know the bug as a flaw in a computer program or other design. That meaning dates back to the time of Thomas Edison. In 1878 he explained bugs as

  “little problems and difficulties” that required months of study and labor to overcome in developing a successful product. In 1889 it was recorded that Edison “had been up the two previous nights discovering ‘a bug’ in his invented record player.”

  5.We learn from Paragraph 1 that

  ________.

  A. Americans had difficulty in learning to use the word bug

  B. George Washington was the first person to call an insect

  a bug

  C. the word bug was still popularly used in England in the

  nineteenth century

  D. both Englishmen and Americans used the word bug in

  the eighteenth century

  6.What does the word “flaw” in the last paragraph probably mean?

  A. Explanation. B. Finding.

  C. Origin.

  D. Fault.

  7.The passage is mainly concerned with

  ________.

  A. the misunderstanding of the word bug

  B. the development of the word bug

  C. the public views of the word bug

  D. the special characteristics of the word bug

  [文章大意]'本文為說明文,題材為社會文化,主要介紹了bug這一單詞詞義的發展過程。

  5.D。細節理解題。根據第一段可知在18世紀前美國人和英國人都使用bug這一單詞,故選D項。

  6.D。詞義猜測題。根據下文“In 1878 he explained bugs...to overcome in developing a successful product”可推斷flaw的意思可能是“缺陷,毛病,問題”,故選D。explanation解釋;finding調查發現;origin起源,由來。

  7.B。推理判斷題。通讀全文可知。

  Ⅴ. 短文改錯

  Dear Li Lei,

  I am writing to provide my sincere congratulations on your graduation from senior high school and enrollment by the Peking University. I know you worked very hard in the past years, so I am truly happy to see that all your effort get rewards. I am sure your parents are great proud of you.I just want you to know how pleasing I am to witness your success. Being admitted by Peking University is a new start for you, who will bring you a good chance to learn of top professors. However, it's good for you to study with such many excellent students who of course will give you motivations to study hard. I wish you a greater success in university and live a happy and fruitful life in the next four years.

  Sincerely Yours,

  Han Meimei

  答案:

  Dear Li Lei,

  I am writing to

  my sincere congratulations on your graduation from senior high school and enrollment by the

  Peking University.

  I know you

  worked very hard

  in the past years,

  so I am truly happy to see that all your effort

  rewards. I am sure your parents are

  proud of you. I just want you to know how

  I am to witness your success.

  Being admitted by Peking University is a new start for you,

  will bring you a good chance to learn

  top professors.

  ,

  it's good for you to study with

  many excellent students who of course will give you motivations to study hard.

  I wish you a greater success in university and live a happy and fruitful life in the next four years.

  Sincerely Yours,

  Han Meimei

  Ⅰ.單詞拼寫

  根據漢語注釋及首字母提示寫出下列單詞的正確形式。

  1. From the time I was about four until I was about six, I ________ (破壞) each of my toys.

  2. They were ________ (震驚)

  by the news that ten people were killed in the accident.

  3. After finishing my homework, I wandered into the dining room where you were

  ________ (埋頭于) under piles of law books.

  4. Perhaps I have not e______ myself very well.

  5. My English teacher's humor was such as to make every student b______ into laughter.

  答案:1. destroyed 2. shocked 3. buried 4. expressed 5. burst

  Ⅱ. 選詞填空

  bury oneself in; give out; burst into; right away; dig out

  1. Hearing the news, she ________tears.

  2. If war breaks out, we shall be called up________.

  3. She ________her book; she did not notice what had happened.

  4. He has refused to________any information on the matter.

  5. The treasure________of the earth was a box of gold coins.

  答案:1. burst into 2. right away 3. buried herself in 4. give out 5. dug out

  Ⅲ.單句語法填空

  1. You will ________(毀壞) your chances of getting a pay rise if you don't work harder than others.

  答案:ruin

  解析:ruin可用于引申含義,意為“毀壞”,此時其賓語通常是health, fame, chance等。

  2. The audience waited until the curtain rose and then______ ______(burst) laughter at the sight of the funny actor.

  答案:burst into

  解析:句意:觀眾們一直等到幕布拉起,然后一看到那個滑稽的演員,大家都突然大笑起來。burst into laughter=burst out laughing“突然大笑起來”。

  3. -Mary's always________(bury) in reading and studying.

  -No wonder she always got the first place in any examination.

  答案:buried

  解析:句意:“瑪麗整天埋頭于學習和讀書中。”“難怪她每次考試都得第一名。”be buried in“埋頭于;專心于”。

  4. ________(judge) to be the best student, Lucy received a scholarship, which made her parents very delighted and satisfied.

  答案:Judged

  解析:句意:被認為是最好的學生,露西獲得了獎學金,這使父母非常高興和滿意。judge與主語Lucy之間是被動關系,故用過去分詞作狀語。

  5. The car was not seriously________(毀壞) in the accident and it won't cost much to get it repaired.

  答案:damaged

  解析:damage多指對無生命物體的損害,造成降低價值、破壞功能等后果;根據后面的“it won't cost much to get it repaired.”可知損害是可以修復的,故該用damaged。

  6. Joining the firm as a clerk, he got rapid promotion, and ________ ________(end) as a manager.

  答案:ended up

  解析:句意:他進入公司時只是一個小職員,后來晉升很快,最終當上了經理。本題考查動詞短語辨析。“end up as+職位/職業”表示“最終做了某職位或職業”。

  7.Keep

  ourselves

  and

  our

  heart open________ ________we can experience the great joy that friendship can bring.

  答案:so that

  解析:考查狀語從句的連接詞。句意:只要我們敞開心扉,就能體驗到友誼帶來的無窮樂趣。后句是前句的結果,因此應用連詞so that。

  8.I agree with most of what you said, but I don't agree with________.

  答案:everything/all

  解析:考查部分否定。句意:我同意你所說的大部分內容,但是我并不是同意全部內容。not...everything/all表示部分否定。

  9. ______ ______ ______ ______(deal) money has been received by________ ________ ________(many) people who suffered from the floods.

  答案:A great deal of; a great/good many

  解析:句意:因為洪水而受罪的人們已經收到了大量救濟錢款。a good/great many修飾復數名詞,a great deal of修飾不可數名詞。

  10. -I had been worried about English before the final exam, but I got an A!

  -________!(恭喜你)

  答案:Congratulations

  解析:考查交際用語。Congratulations!(祝賀用語)恭喜你,祝賀你!

  [實戰能力·提升]

  Ⅳ.閱讀理解

  A

  [2024·百校聯盟沖刺卷]

  I was living in Sao Paulo, Brazil. It is a huge city, with more people living in it than in my whole country

  (Hungary,which has a population of 10 million). We rented a flat in a community, but there was a shanty town(貧民區)quite near.

  For several months I didn't have a car, so three times a week, I used public transportation to go to the city centre.During these trips, I would ride with the people who took the same bus from the shanty town to go to work.

  When I got on the bus, all the seats were already taken.But when people saw that my bag was heavy (full of books),

  they offered to hold it on their lap to make me feel lighter.

  At first, I was shocked. Then I realized that these people had absolutely no intention to steal from me:

  they only

  wanted to help.

  Once, on my way back, I had to wait for a long time at a bus stop. I was alone, except for a woman who was apparently very poor.

  She carried a small paper bag of popcorn and nothing else.

  While we were waiting, she walked over and offered me some popcorn. I thanked her, but didn't want to help myself to it.

  She then repeatedly insisted that I take from what was evidently her only food.

  That was

  the

  first

  time

  I

  thought

  about

  how people who have almost nothing,

  are sometimes able to share what they have much more “easily”

  than those who own a lot.I wonder if it's true that the more you have,

  the bigger the burden is,and the more difficult to share anything with others.

  I was so moved by that woman's simple generosity that day. I clearly had more than she did, but she naturally and joyfully shared what she had with me nevertheless.

  1.Where did the author live?

  A. In Hungary.

  B. In the centre of Sao Paulo.

  C. In a shanty town of Sao Paulo.

  D. In a community near to a shanty town.

  2.Why the author were shocked when people offered to help carry his heavy bag at first?

  A. Because they would borrow his important books.

  B. Because he hadn't met this kind of things.

  C. Because they weren't familiar with him

  D. Because he thought they would steal his books.

  3.What happened at the bus stop on the author's way home?

  A. A poor woman ate popcorn without inviting him.

  B. A poor woman insisted on sharing her popcorn with him.

  C. He offered a poor woman some popcorn to eat.

  D. He provided his books to a poor woman to read.

  4.From the passage,we know that________.

  A.sharing things with rich people brings opportunities to earn money

  B.people who have almost nothing must be the most generous people

  C.sharing things with other people doesn't depend on whether you are rich or poor

  D.people who own a lot must be the most generous people

  [文章大意] 本文是一篇記敘文,講述了作者在巴西的圣保羅生活時,遇見的那些善良的人和那些感人的事情。

  1.D。細節理解題。根據文章第一段中的“I was living in Sao Paulo, Brazil.”和“We rented a flat in a community, but there was a shanty town(貧民區)quite near.”可知,作者居住在巴西圣保羅的一個社區,但離一個貧民區很近。

  2.D。細節理解題。根據文章第三段中的“Then I realized that these people had absolutely no intention to steal from me:they only wanted to help.”我意識到這些人完全沒有要偷我的東西的意圖,他們只是想幫助我。可知,作者剛開始感到震驚是因為他誤解了這些人,以為他們要偷他的書。

  3.B。細節理解題。根據文章倒數第三段中的“She then repeatedly insisted that I take from what was evidently her only food.”可知答案選B項。

  4.C。推理判斷題。根據文章內容,尤其是最后兩段可知,與別人分享東西,與貧富無關。故選C項。

  B

  [2024·遼寧高考]

  “Indeed,” George Washington wrote in his diary in 1785, “some kind of fly, or bug, had begun to eat the leaves before I left home.”

  But the father of America was not the father of

  bug. When Washington wrote

  that,

  Englishmen

  had

  been referring to insects as bugs for more than a century, and Americans had already created lightning-bug (熒火蟲). But the English were soon to stop using the bugs in their language, leaving it to the Americans to call a bug a bug in the nineteenth and twentieth centuries.

  The American bug could also be a person, referring to someone who was crazy about a particular activity. Although fan

  became the usual term, sports fans used to be called racing bugs, baseball bugs, and the like.

  Or the bug could be a small machine or object, for example, a bug-shaped car. The bug could also be a burglar alarm, from which comes the expression to bug, that is,“to install(安裝) an alarm”. Now it means a small piece of equipment that people use for listening secretly to others' conversations. Since the 1840s, to bug has long meant “to cheat”,

  and since the 1940s it has been annoying.

  We also know the bug as a flaw in a computer program or other design. That meaning dates back to the time of Thomas Edison. In 1878 he explained bugs as

  “little problems and difficulties” that required months of study and labor to overcome in developing a successful product. In 1889 it was recorded that Edison “had been up the two previous nights discovering ‘a bug’ in his invented record player.”

  5.We learn from Paragraph 1 that

  ________.

  A. Americans had difficulty in learning to use the word bug

  B. George Washington was the first person to call an insect

  a bug

  C. the word bug was still popularly used in England in the

  nineteenth century

  D. both Englishmen and Americans used the word bug in

  the eighteenth century

  6.What does the word “flaw” in the last paragraph probably mean?

  A. Explanation. B. Finding.

  C. Origin.

  D. Fault.

  7.The passage is mainly concerned with

  ________.

  A. the misunderstanding of the word bug

  B. the development of the word bug

  C. the public views of the word bug

  D. the special characteristics of the word bug

  [文章大意]'本文為說明文,題材為社會文化,主要介紹了bug這一單詞詞義的發展過程。

  5.D。細節理解題。根據第一段可知在18世紀前美國人和英國人都使用bug這一單詞,故選D項。

  6.D。詞義猜測題。根據下文“In 1878 he explained bugs...to overcome in developing a successful product”可推斷flaw的意思可能是“缺陷,毛病,問題”,故選D。explanation解釋;finding調查發現;origin起源,由來。

  7.B。推理判斷題。通讀全文可知。

  Ⅴ. 短文改錯

  Dear Li Lei,

  I am writing to provide my sincere congratulations on your graduation from senior high school and enrollment by the Peking University. I know you worked very hard in the past years, so I am truly happy to see that all your effort get rewards. I am sure your parents are great proud of you.I just want you to know how pleasing I am to witness your success. Being admitted by Peking University is a new start for you, who will bring you a good chance to learn of top professors. However, it's good for you to study with such many excellent students who of course will give you motivations to study hard. I wish you a greater success in university and live a happy and fruitful life in the next four years.

  Sincerely Yours,

  Han Meimei

  答案:

  Dear Li Lei,

  I am writing to

  my sincere congratulations on your graduation from senior high school and enrollment by the

  Peking University.

  I know you

  worked very hard

  in the past years,

  so I am truly happy to see that all your effort

  rewards. I am sure your parents are

  proud of you. I just want you to know how

  I am to witness your success.

  Being admitted by Peking University is a new start for you,

  will bring you a good chance to learn

  top professors.

  ,

  it's good for you to study with

  many excellent students who of course will give you motivations to study hard.

  I wish you a greater success in university and live a happy and fruitful life in the next four years.

  Sincerely Yours,

  Han Meimei

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产精品免费丝袜| 亚洲成人av电影| 亚洲在线视频网站| 欧美色涩在线第一页| 蜜臀av亚洲一区中文字幕| 久久麻豆一区二区| www.日韩精品| 五月天激情小说综合| 久久综合色鬼综合色| 成人白浆超碰人人人人| 一区av在线播放| 日韩精品在线一区二区| 99久久久国产精品| 免费高清成人在线| 亚洲欧美国产77777| 欧美一级欧美一级在线播放| 国产成人亚洲综合a∨猫咪| 一二三四社区欧美黄| 2023国产精品自拍| 色拍拍在线精品视频8848| 美女视频第一区二区三区免费观看网站| 国产亚洲综合性久久久影院| 欧美影片第一页| 岛国av在线一区| 六月丁香综合在线视频| 亚洲一区二区视频在线观看| 久久久精品欧美丰满| 欧美日韩五月天| 色婷婷综合久久久久中文一区二区| 美女一区二区久久| 亚洲自拍偷拍网站| 自拍视频在线观看一区二区| 国产午夜精品理论片a级大结局| 欧美日韩成人综合在线一区二区 | 欧美精彩视频一区二区三区| 欧美日韩中文字幕精品| 成人久久久精品乱码一区二区三区| 日韩精品一级二级| 一区二区三区日韩在线观看| 久久影音资源网| 欧美成人精精品一区二区频| 欧美巨大另类极品videosbest | 波多野结衣一区二区三区| 美女视频黄a大片欧美| 视频精品一区二区| 亚洲va韩国va欧美va| 亚洲一区欧美一区| 一区二区三区91| 亚洲蜜臀av乱码久久精品蜜桃| 国产色产综合色产在线视频| 久久久久亚洲综合| 欧美精品一区二区蜜臀亚洲| 精品久久久久久久人人人人传媒 | 日本va欧美va精品| 石原莉奈在线亚洲二区| 日韩电影在线观看电影| 日韩成人免费电影| 麻豆精品精品国产自在97香蕉| 美女尤物国产一区| 六月丁香婷婷久久| 国产91富婆露脸刺激对白| 国产99久久久国产精品| 波多野结衣中文一区| 成人av资源在线观看| av电影一区二区| 欧美亚洲日本一区| 日韩免费在线观看| 国产亚洲欧美在线| 亚洲欧美偷拍另类a∨色屁股| 一区二区在线免费| 日本成人在线视频网站| 国产一区二区三区免费观看| 成人国产精品免费网站| 色狠狠av一区二区三区| 制服视频三区第一页精品| 久久综合九色综合97_久久久| 中文字幕一区二区三区不卡在线| 一区二区三区四区亚洲| 另类小说综合欧美亚洲| av影院午夜一区| 欧美精品久久久久久久多人混战| 日韩精品专区在线| 综合久久一区二区三区| 美女视频网站黄色亚洲| 99久久777色| 久久一留热品黄| 一区二区三区在线免费播放| 久久91精品国产91久久小草| 99久久婷婷国产综合精品| 日韩一区二区高清| 亚洲美女精品一区| 狠狠色狠狠色综合系列| 91香蕉视频在线| 久久只精品国产| 亚洲色图另类专区| 久久精品国产亚洲一区二区三区| 成人av电影在线| 精品国内二区三区| 亚洲国产毛片aaaaa无费看| 国产福利一区二区三区视频| 欧美三级视频在线播放| 中文字幕不卡在线观看| 男女视频一区二区| 欧美日韩在线播放三区| 亚洲视频在线一区观看| 丰满亚洲少妇av| 精品国产百合女同互慰| 青青草一区二区三区| 欧美性三三影院| 亚洲欧美另类久久久精品| 岛国av在线一区| 久久久久久久久久久黄色| 麻豆极品一区二区三区| 91麻豆精品国产91久久久| 亚洲国产视频直播| 欧美性猛交xxxx黑人交| 亚洲欧美在线视频观看| 懂色av一区二区三区免费看| 国产日韩成人精品| 久久99九九99精品| 欧美一卡二卡在线观看| 日本欧美韩国一区三区| 欧美精品在线观看播放| 婷婷中文字幕综合| 欧美电影影音先锋| 日韩成人免费看| 欧美一区二区三区思思人| 美女爽到高潮91| 日韩精品一区二区三区视频播放 | 2017欧美狠狠色| 久久精品国产99久久6| 日韩你懂的在线播放| 久久不见久久见中文字幕免费| 精品国产污网站| 国产aⅴ精品一区二区三区色成熟| 国产精品美女久久久久久久久| bt7086福利一区国产| 一级中文字幕一区二区| 欧美日韩大陆在线| 久久国产人妖系列| 国产精品天干天干在线综合| 99re视频精品| 丝袜美腿亚洲一区二区图片| 精品国产百合女同互慰| 99久久99久久免费精品蜜臀| 一区二区三区在线免费视频| 91精品国产综合久久小美女| 国产综合成人久久大片91| 国产精品久久久久毛片软件| 欧美在线观看视频一区二区三区| 日韩精品每日更新| 中文字幕欧美日本乱码一线二线| 色天使久久综合网天天| 青青草视频一区| 国产精品免费av| 日韩欧美中文字幕公布| kk眼镜猥琐国模调教系列一区二区| 亚洲电影一区二区| 久久精品亚洲国产奇米99| 欧亚洲嫩模精品一区三区| 精东粉嫩av免费一区二区三区| 成人欧美一区二区三区黑人麻豆| 欧美高清你懂得| 成人美女视频在线观看| 爽爽淫人综合网网站| 日本一区二区三区免费乱视频| 欧美日韩一区不卡| 成人视屏免费看| 美女视频黄 久久| 洋洋成人永久网站入口| 久久精品亚洲麻豆av一区二区| 欧美精品一卡两卡| 99精品久久免费看蜜臀剧情介绍| 麻豆国产精品一区二区三区 | 国产乱淫av一区二区三区 | 亚洲精品视频免费观看| 日韩欧美中文字幕精品| 欧美午夜理伦三级在线观看| 成人国产精品免费观看视频| 久久99精品久久久久久久久久久久| 亚洲美女免费视频| 国产女同互慰高潮91漫画| 91麻豆精品国产91久久久使用方法| 97久久精品人人爽人人爽蜜臀| 夜夜爽夜夜爽精品视频| 国产精品久久久久久久蜜臀| 2017欧美狠狠色| www国产成人免费观看视频 深夜成人网| 日本精品一级二级| 色欧美日韩亚洲| 色呦呦一区二区三区| 国产精品乡下勾搭老头1| 日本sm残虐另类| 美女在线视频一区| 日韩成人免费看| 精品在线一区二区三区| 久久精品国产免费看久久精品| 欧美96一区二区免费视频| 天天色天天操综合| 免费在线看成人av|