国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復(fù)習(xí)閱讀理解解析版匯編:19(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復(fù)習(xí)閱讀理解解析版匯編:19(含解析)

  2024高考英語閱讀理解解析版匯編(19)

  【2024高考模擬題】(由2024·北京卷A改編)

  Sea Life Melbourne Aquarium (水族館)

  The all-new Sea Life Melbourne Aquarium, situated in the heart of Melbourne’s CBD, is one of Victoria’s leading visitor attractions and an unforgettable outing for the whole family. Having 12 amazing zones of discovery, Sea Life Melbourne Aquarium is the very place that you cannot miss when you visit the city.

  * Opening Times

  Sea Life Melbourne Aquarium is open from 9:30 am until 6:00 pm every day of the year, including public holidays. Last admission is at 5:00 pm, one hour before closing.

  * Location ( 位置)

  Sea Life Melbourne Aquarium is located on the corner of Flinders Street and King Street, Melbourne. It is siyuated on the Yarra River, opposite Crown Entertainment Complex.

  * Getting to Sea Life Melbourne Aquarium

  Train

  The Sea Life Melbourne Aquarium train stop is located on the free City Circle Tram route (公交線路) and also routes 70 and 75. City Circle trams run every 10 minutes in both directions.

  Shuttle Bus

  The Sea Life Melbourne Aquarium is a free bus service, stopping at key tourist attractions in and around the City. Running daily, every 15 minutes from 10:00 am to 4:00 pm.

  Car Parking

  While there is no public car parking at Sea Life Melbourne Aquarium, there are several public car parking lots available only a short walk away.

  * Wheelchair Access

  Sea Life Melbourne Aquarium provides people in wheelchairs with full access to all 12 zones. Each floor also has wheelchair accessible toilets.

  * Terms

  Tickets will be emailed to you immediately after purchase or you can download and print your ticket once payment has been accepted. Please print out all tickets purchased and present at the front entrance of Sea Life Melbourne Aquarium. No ticket, no entry!

  1. Sea Life Melbourne Aquarium _________ .

  A. is located at the center of the CBD in the city B. has 12 most attractive places in Melbourne

  C. admits visitors from 9:30 am untill 6:00 pm

  D. is beside Crown Entertainment Complex

  2. Getting to Sea Life Melbourne Aquarium, visitors can take ________.

  A. trains from southern Cross train station

  B. shuttle buses around the train station

  C. boats across the yarra River

  D. either tram route 70 or 75

  3. Sea Life Melbourne Aquarium offers visitors ________.

  A. free car parking

  B. wheelchair access

  C. Internet connection

  D. transportation service

  4. Tickets to Sea Life Melbourne Aquarium ________ .

  A. are free to all visitors

  B. can be pursed by email

  C. are checked at the entrance

  D.can be printed at the ticket office

  文章大意:本文屬于廣告布告類短文,介紹了墨爾本CBD中心的Sea Life Melbourne Aquarium的具體信息,如地理位置,開放時間,交通路線等。

  1. A。細(xì)節(jié)題。根據(jù)文章第一句

  The all-new Sea Life Melbourne Aquarium, situated in the heart of Melbourne’s CBD, is one of Victoria’s leading visitor attractions可知這個水族館位于CBD的中心地帶。故A正確。

  2. D。推理題。根據(jù)Train部分The Sea Life Melbourne Aquarium train stop is located on the free City Circle Tram route (公交線路) and also routes 70 and 75.可知這個水族館位于70和75路的線路上,也就是說乘坐這兩路車考英語到這里。故D正確。

  3. B。細(xì)節(jié)題。根據(jù)Wheelchair Access部分Sea Life Melbourne Aquarium provides people in wheelchairs with full access to all 12 zones. Each floor also has wheelchair accessible toilets.可知這個水族館有殘疾人輪椅進(jìn)入的通道。故B正確。

  4.C。細(xì)節(jié)題。根據(jù)文章最后2行Please print out all tickets purchased and present at the front entrance of Sea Life Melbourne Aquarium. No ticket, no entry!可知在入口處是要檢票的,沒有票是不允許進(jìn)入的。故C正確。

  (2024·江西省高三模擬)

  A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  The Tropical Paradise Holiday

  Welcome to St Anna, our tropical paradise just off the coast of Latin America. You can spend two weeks in our luxury four-star hotel. The cost of your flight is included in the holiday, and you can be picked up from your home by our special airport bus. On your arriving, our coach will be waiting to take you to the hotel. All flights leave from Heathrow on a Monday morning.

  The Cowrie Hotel is built right on the beachfront, and many rooms have wonderful ocean views. If swimming and surfing are not enough for you, the hotel also offers horse rides on the island, and a discount membership of the golf club.

  The Rain Forest Adventure Holiday

  Every year Broughton holidays offer twelve days of unforgettable adventure in a tropical rain forest. You may have a choice of Borneo, Malaysia, Indonesia, or even to the greatest rain forest of them all, the mighty Amazonian forest.

  You will fly to our special base camps at the edge of the forest, where you will be given five days of survival training, and talks on the local wildlife.

  Then you take a bus into the forest. You will have to walk the final five miles to the camp sites to avoid disturbing the local ecology. All of the camp sites have been carefully built to cause the minimal amount of disturbance to the local wildlife.

  Remember that these adventure holidays take you deep into the wilderness, and they are not suitable for families with young children. Also remember that no more than two dozen guests can stay at any camp at one time, so if you want to go on one of these very special holidays, you will need to book early!

  1.What can we learn about the rain forest holiday?

  A.Travelers will learn to talk with wild animals.

  B.Different means of transportation will be used.

  C.The holiday will end with a survival training.

  D.Booking early, travelers will get a discount.

  2.What kind of people will probably choose the rain forest holiday?

  A.People loving water sports.

  B.People travelling with children.

  C.People preferring comfortable hotels.

  D.People concerned with environment and wildlife.

  3.Which of the following is mentioned in both holidays?

  A.Transportation. B.Price.

  C.Reservation.

  D.Departure time.

  1.解析:選B 判斷推理題根據(jù)The Rain Forest Adventure Holiday中的第二三段可知可坐飛機步行和坐公交車等選B2.解析:選D 推理判斷題根據(jù)The Rain Forest Adventure Holiday中的第三段的“You will have to walk the final five miles ...

  to cause the minimal amount of disturbance to the local wildlife.”判斷應(yīng)該是關(guān)注環(huán)境和野生動物的人們?nèi)ヒ盃I故選D3.解析:選A 細(xì)節(jié)理解題根據(jù)文章The Tropical Paradise Holiday部分和The Rain Forest Adventure Holiday都提到的是flight應(yīng)是兩段都提到交通方式故選A

  A punctual person is in the habit of doing a thing at the proper time and is never late in keeping an appointment.

  The unpunctual man, on the other hand, never does what he has to do at the proper time. He is always in a hurry and in the end loses both time and his good name. A lost thing may be found again, but lost time can never be regained. Time is more valuable than material things. In fact, time is life itself. The unpunctual man is for ever wasting and mismanaging his most valuable asset as well as others’. The unpunctual person is always complaining that he finds no time to answer letters, or return calls or keep appointments promptly. But the man who really has a great deal to do is very careful of his time and seldom complains of want of it. He knows that he can not get through huge amount of work unless he faithfully keeps every piece of work when it has to be attended to.

  Failure to be punctual in keeping one’s appointments is a sign of disrespect towards others. If a person is invited to dinner and arrives later than the appointed time, he keeps all the other guests waiting for him. Usually this will be regarded as a great disrespect to the host and all other guests present.

  Unpunctuality, moreover, is very harmful when it comes to doing one’s duty, whether public or private. Imagine how it would be if those who are put in charge of important tasks failed to be at their proper place at the appointed time. A man who is known to be habitually unpunctual is never trusted by his friends or fellow men.

  1. What is an unpunctual person like?

  A. He always does a thing when it should be done.

  B. He is always very busy.

  C. He always does a thing at the wrong time.

  D. He always keeps the appointments.

  2. Why is unpunctuality very harmful?

  A. Because it makes a man lose many chances of doing important affairs.

  B. Because it makes a man lose friends.

  C. Because it makes a man work quickly.

  D. Because it makes a man be more respected by others.

  3. According to the passage, which is right?

  A. The punctual person has no much work to do.

  B. The unpunctual person is very rich. (from www.nmet168.com)

  C. The unpunctual person is often respected by his friends.

  D. The unpunctual person loses what can’t be regained again.

  4. According to the passage, what are good manners when you are invited to a party?

  A. Arriving at the appointed time.

  B. Arriving before all other guests.

  C. Arriving after all other guests.

  D. Keeping all other guests waiting.

  5. Why is a person always unpunctual?

  A. He is too busy.

  B. He has too much work to do.

  C. He does care much about time.

  D. He doesn’t manage his time properly.

  【參考答案及解析】

  1. C 事實細(xì)節(jié)題。根據(jù)文章第 2 段第 1 句 The unpunctual man, on the other hand, never does what he has to do at the proper time 可知,答案選 C。

  2. B 推理判斷題。根據(jù)文章最后一句 A man who is known to be habitually unpunctual is never trusted by his friends or fellow men 可知,答案選B。

  3. D 推理判斷題。根據(jù)文章第 2 段第 3 句 A lost thing may be found again, but lost time can never be regained time is more valuable than material things 可知,答案選 D。

  4. A 推理判斷題。根據(jù)文章倒數(shù)第 2 段可知,答案選 A。

  5. D 推理判斷題。根據(jù)文章第 2 段中間的一句 The unpunctual man is for ever wasting and mismanaging his most valuable asset as well as others’ 及下文內(nèi)容可知,答案選 D。

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  (2024·江西省六校聯(lián)考)Like most people, I was brought up to look upon life as a process of getting. It was not until in my late thirties that I made this important discovery: giving away makes life so much more exciting. You need not worry if you lack money.

  This is how I experimented with giving away. If an idea for improving the window display of a neighbourhood store flashes to me, I step in and make the suggestion to the storekeeper. One discovery I made about giving

  away is that it is almost impossible to give away anything in this world without getting something back, though the return often comes in all unexpected form.

  One Sunday morning, the local post office delivered an important special delivery letter to my home, though it was addressed to me at my office. I wrote the postmaster a note of appreciation. More than a year later I needed a post office box for a new business I was starting. I was told at the window that there were no boxes left, and that my name would have to go on a long waiting list. As I was about to leave, the postmaster appeared in the doorway. He had overheard (無意中聽到)

  our conversation. “Wasn't it you that wrote us that letter a year ago about delivering a special delivery to your home?” I said yes. “Well, you certainly are going to have a box in this post office if we have to make one for you. You don't know what a letter like that means to us. We usually get nothing but complaints.”

  1.From the passage, we understand that the author ________.

  A.did not understand the importance of giving until he was in late thirties

  B.was like most people who were mostly receivers rather than givers

  C.received the same education as most people during his childhood

  D.liked most people as they looked upon life as a process of getting

  2.According to the author, ________.

  A.giving means you will lack money

  B.the excitement of giving can bring you money

  C.you don't have to be rich in order to give

  D.when you give away money, you will be rich

  3.The author would make the suggestion to the storekeeper ________.

  A.in writing

  B.in person

  C.in the window display

  D.about the neighbourhood

  4.When the author needed a post office box, ________.

  A.he had put his name on a waiting list

  B.he wrote the postmaster a note of appreciation

  C.many people had applied for post office boxes before him

  D.he asked the postmaster to make one for him

  1.解析:選A 細(xì)節(jié)理解題從第一段中的第二句“It was not until in my late thirties that I made this important discovery: giving away makes life so much more exciting.”可知作者直到自己30多歲才開始懂得給予使生活更加有意義故選A2.解析:選C 細(xì)節(jié)理解題從文章第一段的最后一句“You need not worry if you lack money.”可知作者認(rèn)為給予與金錢無關(guān)A、B、D三項均不符合題意故選C3.解析:選B 推理判斷題由第二段第二句“If an idea for improving the window display of a neighbourhood store flashes to me, I step in and make the suggestion to the storekeeper.”可知這是作者假設(shè)的一種情況如果“我”突然發(fā)現(xiàn)鄰居的櫥窗擺設(shè)需要改善“我”會走進(jìn)去然后跟老板提出建議即親自去故選 B4.解析:選C 細(xì)節(jié)理解題由第三段第四句“I was told at the window that there were no boxes left, and that my name would have to go on a long waiting list.”可知當(dāng)作者需要一個郵箱的時候他發(fā)現(xiàn)已經(jīng)沒有了而且我前面早就有很多人登記著名字等待故選C

  2024高考英語閱讀理解解析版匯編(19)

  【2024高考模擬題】(由2024·北京卷A改編)

  Sea Life Melbourne Aquarium (水族館)

  The all-new Sea Life Melbourne Aquarium, situated in the heart of Melbourne’s CBD, is one of Victoria’s leading visitor attractions and an unforgettable outing for the whole family. Having 12 amazing zones of discovery, Sea Life Melbourne Aquarium is the very place that you cannot miss when you visit the city.

  * Opening Times

  Sea Life Melbourne Aquarium is open from 9:30 am until 6:00 pm every day of the year, including public holidays. Last admission is at 5:00 pm, one hour before closing.

  * Location ( 位置)

  Sea Life Melbourne Aquarium is located on the corner of Flinders Street and King Street, Melbourne. It is siyuated on the Yarra River, opposite Crown Entertainment Complex.

  * Getting to Sea Life Melbourne Aquarium

  Train

  The Sea Life Melbourne Aquarium train stop is located on the free City Circle Tram route (公交線路) and also routes 70 and 75. City Circle trams run every 10 minutes in both directions.

  Shuttle Bus

  The Sea Life Melbourne Aquarium is a free bus service, stopping at key tourist attractions in and around the City. Running daily, every 15 minutes from 10:00 am to 4:00 pm.

  Car Parking

  While there is no public car parking at Sea Life Melbourne Aquarium, there are several public car parking lots available only a short walk away.

  * Wheelchair Access

  Sea Life Melbourne Aquarium provides people in wheelchairs with full access to all 12 zones. Each floor also has wheelchair accessible toilets.

  * Terms

  Tickets will be emailed to you immediately after purchase or you can download and print your ticket once payment has been accepted. Please print out all tickets purchased and present at the front entrance of Sea Life Melbourne Aquarium. No ticket, no entry!

  1. Sea Life Melbourne Aquarium _________ .

  A. is located at the center of the CBD in the city B. has 12 most attractive places in Melbourne

  C. admits visitors from 9:30 am untill 6:00 pm

  D. is beside Crown Entertainment Complex

  2. Getting to Sea Life Melbourne Aquarium, visitors can take ________.

  A. trains from southern Cross train station

  B. shuttle buses around the train station

  C. boats across the yarra River

  D. either tram route 70 or 75

  3. Sea Life Melbourne Aquarium offers visitors ________.

  A. free car parking

  B. wheelchair access

  C. Internet connection

  D. transportation service

  4. Tickets to Sea Life Melbourne Aquarium ________ .

  A. are free to all visitors

  B. can be pursed by email

  C. are checked at the entrance

  D.can be printed at the ticket office

  文章大意:本文屬于廣告布告類短文,介紹了墨爾本CBD中心的Sea Life Melbourne Aquarium的具體信息,如地理位置,開放時間,交通路線等。

  1. A。細(xì)節(jié)題。根據(jù)文章第一句

  The all-new Sea Life Melbourne Aquarium, situated in the heart of Melbourne’s CBD, is one of Victoria’s leading visitor attractions可知這個水族館位于CBD的中心地帶。故A正確。

  2. D。推理題。根據(jù)Train部分The Sea Life Melbourne Aquarium train stop is located on the free City Circle Tram route (公交線路) and also routes 70 and 75.可知這個水族館位于70和75路的線路上,也就是說乘坐這兩路車考英語到這里。故D正確。

  3. B。細(xì)節(jié)題。根據(jù)Wheelchair Access部分Sea Life Melbourne Aquarium provides people in wheelchairs with full access to all 12 zones. Each floor also has wheelchair accessible toilets.可知這個水族館有殘疾人輪椅進(jìn)入的通道。故B正確。

  4.C。細(xì)節(jié)題。根據(jù)文章最后2行Please print out all tickets purchased and present at the front entrance of Sea Life Melbourne Aquarium. No ticket, no entry!可知在入口處是要檢票的,沒有票是不允許進(jìn)入的。故C正確。

  (2024·江西省高三模擬)

  A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  The Tropical Paradise Holiday

  Welcome to St Anna, our tropical paradise just off the coast of Latin America. You can spend two weeks in our luxury four-star hotel. The cost of your flight is included in the holiday, and you can be picked up from your home by our special airport bus. On your arriving, our coach will be waiting to take you to the hotel. All flights leave from Heathrow on a Monday morning.

  The Cowrie Hotel is built right on the beachfront, and many rooms have wonderful ocean views. If swimming and surfing are not enough for you, the hotel also offers horse rides on the island, and a discount membership of the golf club.

  The Rain Forest Adventure Holiday

  Every year Broughton holidays offer twelve days of unforgettable adventure in a tropical rain forest. You may have a choice of Borneo, Malaysia, Indonesia, or even to the greatest rain forest of them all, the mighty Amazonian forest.

  You will fly to our special base camps at the edge of the forest, where you will be given five days of survival training, and talks on the local wildlife.

  Then you take a bus into the forest. You will have to walk the final five miles to the camp sites to avoid disturbing the local ecology. All of the camp sites have been carefully built to cause the minimal amount of disturbance to the local wildlife.

  Remember that these adventure holidays take you deep into the wilderness, and they are not suitable for families with young children. Also remember that no more than two dozen guests can stay at any camp at one time, so if you want to go on one of these very special holidays, you will need to book early!

  1.What can we learn about the rain forest holiday?

  A.Travelers will learn to talk with wild animals.

  B.Different means of transportation will be used.

  C.The holiday will end with a survival training.

  D.Booking early, travelers will get a discount.

  2.What kind of people will probably choose the rain forest holiday?

  A.People loving water sports.

  B.People travelling with children.

  C.People preferring comfortable hotels.

  D.People concerned with environment and wildlife.

  3.Which of the following is mentioned in both holidays?

  A.Transportation. B.Price.

  C.Reservation.

  D.Departure time.

  1.解析:選B 判斷推理題根據(jù)The Rain Forest Adventure Holiday中的第二三段可知可坐飛機步行和坐公交車等選B2.解析:選D 推理判斷題根據(jù)The Rain Forest Adventure Holiday中的第三段的“You will have to walk the final five miles ...

  to cause the minimal amount of disturbance to the local wildlife.”判斷應(yīng)該是關(guān)注環(huán)境和野生動物的人們?nèi)ヒ盃I故選D3.解析:選A 細(xì)節(jié)理解題根據(jù)文章The Tropical Paradise Holiday部分和The Rain Forest Adventure Holiday都提到的是flight應(yīng)是兩段都提到交通方式故選A

  A punctual person is in the habit of doing a thing at the proper time and is never late in keeping an appointment.

  The unpunctual man, on the other hand, never does what he has to do at the proper time. He is always in a hurry and in the end loses both time and his good name. A lost thing may be found again, but lost time can never be regained. Time is more valuable than material things. In fact, time is life itself. The unpunctual man is for ever wasting and mismanaging his most valuable asset as well as others’. The unpunctual person is always complaining that he finds no time to answer letters, or return calls or keep appointments promptly. But the man who really has a great deal to do is very careful of his time and seldom complains of want of it. He knows that he can not get through huge amount of work unless he faithfully keeps every piece of work when it has to be attended to.

  Failure to be punctual in keeping one’s appointments is a sign of disrespect towards others. If a person is invited to dinner and arrives later than the appointed time, he keeps all the other guests waiting for him. Usually this will be regarded as a great disrespect to the host and all other guests present.

  Unpunctuality, moreover, is very harmful when it comes to doing one’s duty, whether public or private. Imagine how it would be if those who are put in charge of important tasks failed to be at their proper place at the appointed time. A man who is known to be habitually unpunctual is never trusted by his friends or fellow men.

  1. What is an unpunctual person like?

  A. He always does a thing when it should be done.

  B. He is always very busy.

  C. He always does a thing at the wrong time.

  D. He always keeps the appointments.

  2. Why is unpunctuality very harmful?

  A. Because it makes a man lose many chances of doing important affairs.

  B. Because it makes a man lose friends.

  C. Because it makes a man work quickly.

  D. Because it makes a man be more respected by others.

  3. According to the passage, which is right?

  A. The punctual person has no much work to do.

  B. The unpunctual person is very rich. (from www.nmet168.com)

  C. The unpunctual person is often respected by his friends.

  D. The unpunctual person loses what can’t be regained again.

  4. According to the passage, what are good manners when you are invited to a party?

  A. Arriving at the appointed time.

  B. Arriving before all other guests.

  C. Arriving after all other guests.

  D. Keeping all other guests waiting.

  5. Why is a person always unpunctual?

  A. He is too busy.

  B. He has too much work to do.

  C. He does care much about time.

  D. He doesn’t manage his time properly.

  【參考答案及解析】

  1. C 事實細(xì)節(jié)題。根據(jù)文章第 2 段第 1 句 The unpunctual man, on the other hand, never does what he has to do at the proper time 可知,答案選 C。

  2. B 推理判斷題。根據(jù)文章最后一句 A man who is known to be habitually unpunctual is never trusted by his friends or fellow men 可知,答案選B。

  3. D 推理判斷題。根據(jù)文章第 2 段第 3 句 A lost thing may be found again, but lost time can never be regained time is more valuable than material things 可知,答案選 D。

  4. A 推理判斷題。根據(jù)文章倒數(shù)第 2 段可知,答案選 A。

  5. D 推理判斷題。根據(jù)文章第 2 段中間的一句 The unpunctual man is for ever wasting and mismanaging his most valuable asset as well as others’ 及下文內(nèi)容可知,答案選 D。

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  (2024·江西省六校聯(lián)考)Like most people, I was brought up to look upon life as a process of getting. It was not until in my late thirties that I made this important discovery: giving away makes life so much more exciting. You need not worry if you lack money.

  This is how I experimented with giving away. If an idea for improving the window display of a neighbourhood store flashes to me, I step in and make the suggestion to the storekeeper. One discovery I made about giving

  away is that it is almost impossible to give away anything in this world without getting something back, though the return often comes in all unexpected form.

  One Sunday morning, the local post office delivered an important special delivery letter to my home, though it was addressed to me at my office. I wrote the postmaster a note of appreciation. More than a year later I needed a post office box for a new business I was starting. I was told at the window that there were no boxes left, and that my name would have to go on a long waiting list. As I was about to leave, the postmaster appeared in the doorway. He had overheard (無意中聽到)

  our conversation. “Wasn't it you that wrote us that letter a year ago about delivering a special delivery to your home?” I said yes. “Well, you certainly are going to have a box in this post office if we have to make one for you. You don't know what a letter like that means to us. We usually get nothing but complaints.”

  1.From the passage, we understand that the author ________.

  A.did not understand the importance of giving until he was in late thirties

  B.was like most people who were mostly receivers rather than givers

  C.received the same education as most people during his childhood

  D.liked most people as they looked upon life as a process of getting

  2.According to the author, ________.

  A.giving means you will lack money

  B.the excitement of giving can bring you money

  C.you don't have to be rich in order to give

  D.when you give away money, you will be rich

  3.The author would make the suggestion to the storekeeper ________.

  A.in writing

  B.in person

  C.in the window display

  D.about the neighbourhood

  4.When the author needed a post office box, ________.

  A.he had put his name on a waiting list

  B.he wrote the postmaster a note of appreciation

  C.many people had applied for post office boxes before him

  D.he asked the postmaster to make one for him

  1.解析:選A 細(xì)節(jié)理解題從第一段中的第二句“It was not until in my late thirties that I made this important discovery: giving away makes life so much more exciting.”可知作者直到自己30多歲才開始懂得給予使生活更加有意義故選A2.解析:選C 細(xì)節(jié)理解題從文章第一段的最后一句“You need not worry if you lack money.”可知作者認(rèn)為給予與金錢無關(guān)A、B、D三項均不符合題意故選C3.解析:選B 推理判斷題由第二段第二句“If an idea for improving the window display of a neighbourhood store flashes to me, I step in and make the suggestion to the storekeeper.”可知這是作者假設(shè)的一種情況如果“我”突然發(fā)現(xiàn)鄰居的櫥窗擺設(shè)需要改善“我”會走進(jìn)去然后跟老板提出建議即親自去故選 B4.解析:選C 細(xì)節(jié)理解題由第三段第四句“I was told at the window that there were no boxes left, and that my name would have to go on a long waiting list.”可知當(dāng)作者需要一個郵箱的時候他發(fā)現(xiàn)已經(jīng)沒有了而且我前面早就有很多人登記著名字等待故選C

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計 職業(yè)培訓(xùn) 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      91偷拍与自偷拍精品| 91国模大尺度私拍在线视频| 午夜视黄欧洲亚洲| 色综合天天综合在线视频| 91国产福利在线| 国产精品污www在线观看| 国产精品久久久久桃色tv| 国产精品福利一区| 亚洲成人免费观看| 国产色婷婷亚洲99精品小说| 国产精品久久久久久久久晋中| 午夜伊人狠狠久久| 国产精品三级视频| 亚洲精品五月天| 蜜桃久久精品一区二区| 国产高清在线观看免费不卡| 在线视频亚洲一区| 欧美网站大全在线观看| 欧美成人性战久久| 亚洲精品综合在线| 成人免费视频视频在线观看免费| 国产精品99久久久| 成人av电影在线播放| 欧美日韩亚洲综合一区| 国产亚洲欧美一区在线观看| 久久婷婷国产综合国色天香| 亚洲欧美日韩国产另类专区| 麻豆精品一区二区三区| 在线亚洲人成电影网站色www| 制服丝袜成人动漫| 亚洲日本va午夜在线影院| 日本伊人色综合网| 色国产精品一区在线观看| 国产亚洲综合色| 五月婷婷另类国产| 粉嫩av一区二区三区在线播放| 欧美精品123区| 久久婷婷国产综合国色天香| 石原莉奈在线亚洲三区| 91视频在线观看免费| 精品播放一区二区| 爽爽淫人综合网网站| 欧美在线三级电影| 亚洲欧洲另类国产综合| 久久精品国产一区二区| 911国产精品| 国产欧美日本一区视频| 精品一区二区三区免费观看| 91麻豆精品国产91久久久久久久久 | 美国毛片一区二区三区| 欧美疯狂做受xxxx富婆| 亚洲裸体xxx| 欧美综合在线视频| 午夜精品一区在线观看| 欧美一区二区视频在线观看2020 | 国产精品自拍毛片| 欧美国产一区二区| 色婷婷激情综合| 亚洲成人av一区二区三区| 欧美一区二区三区电影| 国内精品嫩模私拍在线| 国产嫩草影院久久久久| 一本久道久久综合中文字幕| 亚洲午夜影视影院在线观看| 欧美人体做爰大胆视频| 国产自产高清不卡| 亚洲女厕所小便bbb| 欧美精品 日韩| a级高清视频欧美日韩| 日本午夜精品一区二区三区电影| 精品成人a区在线观看| 99久久久久久| 欧美a级一区二区| 中文字幕一区日韩精品欧美| 欧美日韩国产首页| 国产精品一卡二卡在线观看| 夜夜精品浪潮av一区二区三区| 精品国产免费人成在线观看| 色天天综合久久久久综合片| 日韩av午夜在线观看| 国产精品婷婷午夜在线观看| 欧美猛男超大videosgay| 国产精品996| 亚洲va欧美va天堂v国产综合| 亚洲精品一区在线观看| 日本高清视频一区二区| 国产高清亚洲一区| 亚洲va欧美va人人爽| 亚洲欧洲国产日韩| 亚洲精品一区二区精华| 欧美另类videos死尸| 91丝袜美腿高跟国产极品老师| 免费成人在线网站| 亚洲自拍偷拍麻豆| 中文字幕一区在线| 久久久久久**毛片大全| 欧美色男人天堂| 97久久精品人人做人人爽50路| 免费日韩伦理电影| 香港成人在线视频| 一区二区三区欧美日韩| 自拍偷拍亚洲欧美日韩| 国产日韩欧美电影| 久久综合色播五月| 欧美一级精品大片| 欧美乱妇一区二区三区不卡视频| 色悠悠久久综合| av电影天堂一区二区在线| 国产福利一区二区三区视频| 欧美不卡一区二区三区| 亚洲人123区| 国产日韩精品一区二区三区在线| 91.麻豆视频| 欧美色图天堂网| 91免费版pro下载短视频| 风间由美一区二区三区在线观看 | 成人丝袜18视频在线观看| 黄色资源网久久资源365| 亚洲成人动漫在线免费观看| 亚洲欧美日韩成人高清在线一区| 欧美激情综合在线| 久久久久国产一区二区三区四区| 日韩一区和二区| 777午夜精品视频在线播放| 欧美午夜不卡视频| 91国在线观看| 欧美日韩一区二区三区免费看| 欧美无砖专区一中文字| 欧美日韩视频专区在线播放| 欧美日韩一区在线观看| 欧美日韩你懂的| 日韩一区二区视频在线观看| 91麻豆精品91久久久久同性| 欧美va亚洲va在线观看蝴蝶网| 欧美大肚乱孕交hd孕妇| 久久一二三国产| 日本一区二区在线不卡| 国产精品乱人伦| 成人免费一区二区三区在线观看 | 99精品视频在线观看| 成人sese在线| 色久综合一二码| 在线观看一区二区精品视频| 欧美日韩精品二区第二页| 欧美一区在线视频| 精品国产乱码久久久久久久| 久久久高清一区二区三区| 国产精品视频在线看| 樱花草国产18久久久久| 天堂一区二区在线| 精一区二区三区| 成人小视频在线观看| 99国产精品99久久久久久| 色久综合一二码| 日韩一区二区三区四区| 久久精子c满五个校花| 亚洲欧美综合另类在线卡通| 亚洲精品va在线观看| 日韩国产精品久久久久久亚洲| 久久91精品久久久久久秒播| 99久久精品国产网站| 欧美怡红院视频| 国产亚洲一区字幕| 亚洲一区二区欧美激情| 国产在线精品国自产拍免费| 91在线视频播放地址| 日韩免费观看高清完整版在线观看| 中文字幕巨乱亚洲| 日韩av一区二区三区四区| 成人综合在线网站| 91精品国产综合久久精品app| 欧美精彩视频一区二区三区| 日韩精品乱码免费| 福利一区在线观看| 欧美日韩国产一二三| 国产精品欧美一级免费| 日韩国产欧美三级| 色综合久久九月婷婷色综合| 久久婷婷成人综合色| 亚洲国产精品久久久男人的天堂| 韩国视频一区二区| 欧美午夜影院一区| 国产精品国产三级国产aⅴ中文 | 欧美中文一区二区三区| 久久午夜免费电影| 日韩成人av影视| 欧美亚洲国产一区在线观看网站| 久久久久久综合| 日韩精品久久久久久| 日本黄色一区二区| 国产精品三级av| 国产一区二区三区四| 日韩欧美的一区二区| 香蕉加勒比综合久久| 一道本成人在线| 国产精品久久夜| 丁香一区二区三区| 337p粉嫩大胆噜噜噜噜噜91av| 日本美女视频一区二区| 欧美日韩精品一二三区|