国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復習高考題型提能練:10(北師大版含答案)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復習高考題型提能練:10(北師大版含答案)

  高考題型提能練(十) Unit 10

  Ⅰ.閱讀理解

  A

  October 21 was a very dark day in Texas.Not only did Hurricane Hanna destroy homes, but also it caused the largest business damage in Texas's history.The worst thing is that Hanna's destructive force nearly wiped out most power poles and power lines.According to Center Point Energy,

  Hurricane Hanna affected 2.15 million customers.Currently, more than 4,000 of them are still in the dark.Crews have worked 16-hour shifts to restore power to residents.

  Most of Houston seems to be returning to normal.Schools, restaurants, retail stores and gas stations are open.Smiles are back.But harder-hit places, including Galveston, will take much longer to recover.Hundreds of people are still missing, and coastal towns are a mess.Some ruins from storm have drifted south to other beaches in Texas.Several public schools in Galveston are closed due to water damage.Parents are registering kids in other area schools which are scheduled to begin class on November 13.Many school supplies were destroyed.

  Clara Barton Village is an emergency shelter located at Alamo Elementary School in Galveston, Texas.This is where Paula Reed and her family are staying.Believe it or not, Paula Reed and her family consider this hurricane a blessing.When Paula was a girl, she was an orphan, but was taken in by her stepmother, Antonia Flores.Reed lost contact with Flores and had been trying desperately to locate her for the past few years.Before the hurricane, Reed and her family moved away from Galveston to a San Antonio shelter.There, she reunited with Flores after 30 long years!The moment they saw each other, their lives were changed.

  1.What's the most serious damage caused by Hurricane Hanna?

  A.Hundreds of people are still missing.

  B.A large number of people are homeless.

  C.Power facilities are severely destroyed.

  D.Factories are closed and many people jobless.

  2. It can be inferred that the residents in Houston ________.

  A.have fully recovered from the disaster

  B.were the most unlucky people in the disaster

  C.need a long time to bring their life back to normal

  D.suffered less from Hanna than people in Galveston

  3.Kids in public schools in other areas of Houston will have to stay at home for ________.

  A.at least one month

  B.at least three weeks

  C.two weeks at most

  D.nearly half a month

  4.Paula Reed and her family consider the hurricane a blessing because ________.

  A.they had nothing lost after Hurricane Hanna

  B.they lived a happier life in San Antonio shelter

  C.Paula was taken good care of in the shelter

  D.Paula reunited with her stepmother after three decades

  B

  (2024·烏魯木齊診斷)Most Chinese people expect to relax and enjoy themselves during the Golden Week. But for those trying to go someplace, it may seem more disappointment than pleasure. This year, the severe traffic jam resulted in a roadside wedding.

  The suffering of being stuck in traffic was probably most strongly felt by Lv Kangzhou and his bride Yan Mengxia. By tradition, the groom drove early in the morning to the bride's home in Zhejiang Province in East China to pick her up along with her family and take them to his family's hometown for the wedding. By 4 pm, Lv's wedding was 90 minutes away, but his car had not moved an inch for a long time. Lv contacted the local radio to explain his difficult situation and ask for a traffic forecast. The radio host told Lv there was no way he could hold his wedding on time and offered to hold their wedding on the air. At 5:30 pm, Lv and his bride said their vows on the side of the road, and Lv's family and friends witnessed the ceremony by listening to the radio.

  Lv wasn't the only person stuck in the Golden Week crowds. According to the state news agency Xinhua, 11.7 million people traveled by train on Wednesday. It calculated that 120,000 people gathered at Tian'anmen Square in Beijing to watch the flag-raising ceremony. Last year, the Forbidden City in Beijing hosted 175,000 tourists on a single day during the Golden Week, and the number is expecting to be even bigger this year.

  Chinese Internet users routinely complain about the Golden Week holiday every year. An Internet user Tuzhi said on Sina Weibo: “On the Great Wall, I'm holding your hand, but I cannot see your face.”

  5.By tradition, the wedding was supposed to take place in ________.

  A.Zhejiang Province

  B.a hotel

  C.the bride's hometown

  D.the groom's hometown

  6.Lv, the groom, called the local radio because he wanted to ________.

  A.ask for help

  B.hold their wedding on the air

  C.complain about the traffic conditions

  D.find someone to pick them up

  7.What does the text mainly intend to tell us?

  A.A successful roadside wedding during the Golden Week.

  B.The popularity of traveling around during the Golden Week.

  C.The crowded situation in China during the Golden Week.

  D.The cause of the heavy traffic in China during the Golden Week.

  8.Where does this text probably come from?

  A.A newspaper.B.A textbook.

  C.A travel brochure.

  D.A TV interview.

  Ⅱ.任務型閱讀

  (2024·河北省七校聯合考試)Have you ever wondered what a degree might be worth to you in your job or career?

  1.________

  Harcourt Learning Direct offers you a way to get a Specialized Associate Degree in 11 of today's growing fields without having to go to college full time. 2.________

  You don't have to give up your present job while you train for a better one. Choose from exciting majors like Business Management, Accounting, Dressmaking & Design, Bookkeeping, Photography, Computer Science, Engineering, and more! Books, lessons, learning aids — even professional-quality tools and equipment — everything you need to master your training and move ahead to a new career is included in the low tuition (學費) price you pay. 3.________

  Nearly 2,000 American companies, including General Electric Company, IBM, T-Mobile, General Motors, Ford, and many others, have used our training for their employees.

  Earn your degree in as little as two years! Get a career diploma in just six months! 4.________

  Even if you have no experience before, you can get valuable job skills in today's hottest fields! Step-by-step lessons make learning easy. Prepare for promotions, pay raises, and even start a business of your own! Send today for free information about Harcourt at home training!

  5.________

  Then write in the name and number of the one program you're most interested in, and mail it today. We'll rush your free information about how you can take advantage of the opportunities in the field you've chosen. Act today!

  A.Your training includes everything you need!

  B.The career of your dreams is closer than you think!

  C.With Harcourt, you can study at home

  in your spare time.

  D.Most importantly, your education is nationally recognized!

  E.Simply fill in your name and address on the form.

  F.Employees in these companies have shown their unusual talents in work.

  G.It brings an average $10,000 more in yearly earnings than a high school diploma.

  Ⅲ.完形填空

  (2024·濟南高考模擬)For many people, being without any electronic devices (設備) creates an uneasy feeling. I recently experienced a weekend without __1__. Allow me to share my __2__.

  Last month, my family and I drove to my aunt Nan's home. My aunt was preparing to move closer to us. The __3__ of our visit was to help her pack her belongings. During the ride, my dad __4__ us that Aunt Nan's style of living was __5__. We wouldn't hear cell phones ring because signals for electronic devices are not __6__ in the mountains. My dad also told us that Aunt Nan had a television, but it __7__ few channels.My mother added that my aunt doesn't own a computer and that I would need to write my English paper on Aunt Nan's typewriter.

  Once we finally __8__ Aunt Nan's house, we packed household items. Very quickly, however, I realized that it was __9__ to figure out what to do in my free moments. I was used to watching television or movies in my __10__ time. I was becoming restless (焦慮的).

  I'm sure that adults you know __11__ tell you stories about the games they played and how they had time to think quietly when they were our age.Our parents grew up in a time when electronic devices were not advanced, __12__

  instant communication with friends and family wasn't even possible.

  Once the packing was __13__, there seemed to be nothing else to do. All the quiet thinking time made me __14__, so I began writing my English paper. The old typewriter was fun to use, but I had to be a lot more __15__ about making typing mistakes since there was no delete key. The best part of __16__ the typewriter was hearing the sound that the keys made.

  I soon finished my paper. My __17__ had time to hike, draw, and make unusual crafts — much like my parents did. The __18__ of putting these ideas on paper made me think that our dependence on electronics has __19__ our creativity. I challenge you to spend a day without

  turning

  __20__ any electronic devices. Maybe you will discover the benefit of thinking quietly as well.

  1.A.games

  B.televisions

  C.electronics

  D.sports

  2.A.feeling

  B.belongings

  C.experience

  D.devices

  3.A.value

  B.purpose

  C.plan

  D.result

  4.A.blamed

  B.advised

  C.announced

  D.informed

  5.A.primitive

  B.modern

  C.new

  D.casual

  6.A.stable

  B.visible

  C.direct

  D.confusing

  7.A.saved

  B.received

  C.accepted

  D.refused

  8.A.complained about

  B.arrived at

  C.left for

  D.cleaned up

  9.A.safe

  B.impossible

  C.difficult

  D.easy

  10.A.waiting

  B.travelling

  C.spare

  D.busy

  11.A.finally

  B.hardly

  C.seldom

  D.frequently

  12.A.though

  B.if

  C.for

  D.so

  13.A.finished

  B.included

  C.paid

  D.opened

  14.A.curious

  B.uncomfortable

  C.angry

  D.uninterested

  15.A.careful

  B.scared

  C.excited

  D.crazy

  16.A.holding

  B.using

  C.fixing

  D.packing

  17.A.characters

  B.friends

  C.relatives

  D.classmates

  18.A.process

  B.story

  C.idea

  D.beginning

  19.A.failed

  B.encouraged

  C.dulled

  D.developed

  20.A.down

  B.up

  C.off

  D.on

  Ⅳ.短文改錯

  (2024·江西師大附中三模)All of us students want to grow up healthily and happily. Here are some tips to you to achieve this goal.

  First of all, we should have the positive attitude to life. As we all know, there is not only sunshine and also hard times in our life. So when face with difficulties, we should fight against it bravely. What's more, we must work hard. The reason is because knowledge is power. Only by working hard we get the power to make contributions to our motherland. Final, it is important to take exercises regularly and have balanced diets.

  We'd better do all the these things. The healthier we are, the happier we will be.

  高考題型提能練(十)

  .

  1.解析:選C 細節理解題由第一段的第三句“The worst thing is

  that Hanna's destructive force nearly wiped out most power poles and power lines.”可知颶風“漢納”造成的最大破壞是電力設施被嚴重摧毀故選C2.解析:選D 推理判斷題通讀第二段可知休斯敦大多方面恢復了正常而加爾維斯頓受災較重好多方面還沒有恢復正常由此對比可知休斯敦的居民比加爾維斯頓的受災情況輕故選D3.解析:選B 數字計算題由第一段颶風發生的時間“October 21”和第二段的“Parents are registering kids in other area schools which are scheduled to begin class on November 13.”計算31-21+13=23天知休斯頓其他地區的孩子將在家至少待3個星期故選B4.解析:選D 細節理解題由最后一段的“There, she reunited with Flores after 30 long years!”可知Paula和她的家人把這場颶風看作賜福的原因是Paula和她失散三十年之久的繼母重新團聚故選D

  5.解析:選D 細節理解題根據第二段第二句“By tradition ... for the wedding.”可知按照傳統婚禮應該在新郎的家鄉舉行故答案選D6.解析:選A 細節理解題根據第二段第四句“Lv contacted the local radio to explain his difficult situation and ask for a traffic forecast.”可知Lv打電話給廣播電臺是為了尋求幫助故答案選A7.解析:選C 主旨大意題縱觀全文文章主要介紹了在“黃金周”期間全國各地人滿為患的情況故答案選C8.解析:選A 文章出處題縱觀全文可知文章主要通過對一場路邊婚禮的敘述說明了“黃金周”期間全國各地人滿為患的情況由此可推知文章可能摘自報紙故選A項.1~5 GCDBE.

  1.解析:選C 由上文的“without any electronic devices (設備)”可以得到提示2.解析:選C 下文即作者自身的“經歷(experience)”3.解析:選B “to help her pack her belongings”是作者一家此行的“目的(purpose)”4.解析:選D 爸爸“告知(informed)”我們阿姨家的生活情況5.解析:選A 由下文的“We wouldn't hear cell phones ring because signals for electronic devices ...”可知阿姨家的生活比較“原始(primitive)”6.解析:選A 聽不到手機聲音響是因為信號不“穩定(stable)”7.解析:選B 由“but”可知電視能夠“收到(received)”的臺很少8.解析:選B 由“we packed household items”可知我們“到達(arrived at)”了阿姨家9.解析:選C 由“I was becoming restless (焦慮的).”可知沒有電子設備空閑下來很“難(difficult)”想出可以做的事情10.解析:選C 由上文的“in my free moments”可以得到提示11.解析:選D 成年人會“常常(frequently)”給孩子們講自己小時候玩的游戲12.解析:選D 電子設備不夠先進“所以(so)”即時通訊是不可能的13.解析:選A 由“there seemed to be nothing else to do”可知打包已經“完成(finished)”14.解析:選B 由上文的“I was becoming restless (焦慮的).”可知空閑時間讓我覺得“不舒服(uncomfortable)”15.解析:選A 因為沒有刪除鍵所以我打字的時候要格外“小心(careful)”16.解析:選B “能夠聽到敲擊鍵盤的聲音”是“使用(using)”打字機最好的一點17.解析:選A 這里是說我的故事中的“人物(characters)”18.解析:選A 寫作的“過程(process)”中我意識到對電子產品的依賴“降低了(dulled)”我們的創造力19.解析:選C 參見上題解析20.解析:選D 由文末的“Maybe you will discover the benefit of thinking quietly as well.”可知作者建議大家過一天不“打開(turning on)”電子設備的日子.第二句:第一個to→for第三句:the→a第四句:and→but第五句:face→faced; it→them第七句:because→that第八句:we前加can第九句:Final→Finally; exercises→exercise第十句:去掉the或these

  高考題型提能練(十) Unit 10

  Ⅰ.閱讀理解

  A

  October 21 was a very dark day in Texas.Not only did Hurricane Hanna destroy homes, but also it caused the largest business damage in Texas's history.The worst thing is that Hanna's destructive force nearly wiped out most power poles and power lines.According to Center Point Energy,

  Hurricane Hanna affected 2.15 million customers.Currently, more than 4,000 of them are still in the dark.Crews have worked 16-hour shifts to restore power to residents.

  Most of Houston seems to be returning to normal.Schools, restaurants, retail stores and gas stations are open.Smiles are back.But harder-hit places, including Galveston, will take much longer to recover.Hundreds of people are still missing, and coastal towns are a mess.Some ruins from storm have drifted south to other beaches in Texas.Several public schools in Galveston are closed due to water damage.Parents are registering kids in other area schools which are scheduled to begin class on November 13.Many school supplies were destroyed.

  Clara Barton Village is an emergency shelter located at Alamo Elementary School in Galveston, Texas.This is where Paula Reed and her family are staying.Believe it or not, Paula Reed and her family consider this hurricane a blessing.When Paula was a girl, she was an orphan, but was taken in by her stepmother, Antonia Flores.Reed lost contact with Flores and had been trying desperately to locate her for the past few years.Before the hurricane, Reed and her family moved away from Galveston to a San Antonio shelter.There, she reunited with Flores after 30 long years!The moment they saw each other, their lives were changed.

  1.What's the most serious damage caused by Hurricane Hanna?

  A.Hundreds of people are still missing.

  B.A large number of people are homeless.

  C.Power facilities are severely destroyed.

  D.Factories are closed and many people jobless.

  2. It can be inferred that the residents in Houston ________.

  A.have fully recovered from the disaster

  B.were the most unlucky people in the disaster

  C.need a long time to bring their life back to normal

  D.suffered less from Hanna than people in Galveston

  3.Kids in public schools in other areas of Houston will have to stay at home for ________.

  A.at least one month

  B.at least three weeks

  C.two weeks at most

  D.nearly half a month

  4.Paula Reed and her family consider the hurricane a blessing because ________.

  A.they had nothing lost after Hurricane Hanna

  B.they lived a happier life in San Antonio shelter

  C.Paula was taken good care of in the shelter

  D.Paula reunited with her stepmother after three decades

  B

  (2024·烏魯木齊診斷)Most Chinese people expect to relax and enjoy themselves during the Golden Week. But for those trying to go someplace, it may seem more disappointment than pleasure. This year, the severe traffic jam resulted in a roadside wedding.

  The suffering of being stuck in traffic was probably most strongly felt by Lv Kangzhou and his bride Yan Mengxia. By tradition, the groom drove early in the morning to the bride's home in Zhejiang Province in East China to pick her up along with her family and take them to his family's hometown for the wedding. By 4 pm, Lv's wedding was 90 minutes away, but his car had not moved an inch for a long time. Lv contacted the local radio to explain his difficult situation and ask for a traffic forecast. The radio host told Lv there was no way he could hold his wedding on time and offered to hold their wedding on the air. At 5:30 pm, Lv and his bride said their vows on the side of the road, and Lv's family and friends witnessed the ceremony by listening to the radio.

  Lv wasn't the only person stuck in the Golden Week crowds. According to the state news agency Xinhua, 11.7 million people traveled by train on Wednesday. It calculated that 120,000 people gathered at Tian'anmen Square in Beijing to watch the flag-raising ceremony. Last year, the Forbidden City in Beijing hosted 175,000 tourists on a single day during the Golden Week, and the number is expecting to be even bigger this year.

  Chinese Internet users routinely complain about the Golden Week holiday every year. An Internet user Tuzhi said on Sina Weibo: “On the Great Wall, I'm holding your hand, but I cannot see your face.”

  5.By tradition, the wedding was supposed to take place in ________.

  A.Zhejiang Province

  B.a hotel

  C.the bride's hometown

  D.the groom's hometown

  6.Lv, the groom, called the local radio because he wanted to ________.

  A.ask for help

  B.hold their wedding on the air

  C.complain about the traffic conditions

  D.find someone to pick them up

  7.What does the text mainly intend to tell us?

  A.A successful roadside wedding during the Golden Week.

  B.The popularity of traveling around during the Golden Week.

  C.The crowded situation in China during the Golden Week.

  D.The cause of the heavy traffic in China during the Golden Week.

  8.Where does this text probably come from?

  A.A newspaper.B.A textbook.

  C.A travel brochure.

  D.A TV interview.

  Ⅱ.任務型閱讀

  (2024·河北省七校聯合考試)Have you ever wondered what a degree might be worth to you in your job or career?

  1.________

  Harcourt Learning Direct offers you a way to get a Specialized Associate Degree in 11 of today's growing fields without having to go to college full time. 2.________

  You don't have to give up your present job while you train for a better one. Choose from exciting majors like Business Management, Accounting, Dressmaking & Design, Bookkeeping, Photography, Computer Science, Engineering, and more! Books, lessons, learning aids — even professional-quality tools and equipment — everything you need to master your training and move ahead to a new career is included in the low tuition (學費) price you pay. 3.________

  Nearly 2,000 American companies, including General Electric Company, IBM, T-Mobile, General Motors, Ford, and many others, have used our training for their employees.

  Earn your degree in as little as two years! Get a career diploma in just six months! 4.________

  Even if you have no experience before, you can get valuable job skills in today's hottest fields! Step-by-step lessons make learning easy. Prepare for promotions, pay raises, and even start a business of your own! Send today for free information about Harcourt at home training!

  5.________

  Then write in the name and number of the one program you're most interested in, and mail it today. We'll rush your free information about how you can take advantage of the opportunities in the field you've chosen. Act today!

  A.Your training includes everything you need!

  B.The career of your dreams is closer than you think!

  C.With Harcourt, you can study at home

  in your spare time.

  D.Most importantly, your education is nationally recognized!

  E.Simply fill in your name and address on the form.

  F.Employees in these companies have shown their unusual talents in work.

  G.It brings an average $10,000 more in yearly earnings than a high school diploma.

  Ⅲ.完形填空

  (2024·濟南高考模擬)For many people, being without any electronic devices (設備) creates an uneasy feeling. I recently experienced a weekend without __1__. Allow me to share my __2__.

  Last month, my family and I drove to my aunt Nan's home. My aunt was preparing to move closer to us. The __3__ of our visit was to help her pack her belongings. During the ride, my dad __4__ us that Aunt Nan's style of living was __5__. We wouldn't hear cell phones ring because signals for electronic devices are not __6__ in the mountains. My dad also told us that Aunt Nan had a television, but it __7__ few channels.My mother added that my aunt doesn't own a computer and that I would need to write my English paper on Aunt Nan's typewriter.

  Once we finally __8__ Aunt Nan's house, we packed household items. Very quickly, however, I realized that it was __9__ to figure out what to do in my free moments. I was used to watching television or movies in my __10__ time. I was becoming restless (焦慮的).

  I'm sure that adults you know __11__ tell you stories about the games they played and how they had time to think quietly when they were our age.Our parents grew up in a time when electronic devices were not advanced, __12__

  instant communication with friends and family wasn't even possible.

  Once the packing was __13__, there seemed to be nothing else to do. All the quiet thinking time made me __14__, so I began writing my English paper. The old typewriter was fun to use, but I had to be a lot more __15__ about making typing mistakes since there was no delete key. The best part of __16__ the typewriter was hearing the sound that the keys made.

  I soon finished my paper. My __17__ had time to hike, draw, and make unusual crafts — much like my parents did. The __18__ of putting these ideas on paper made me think that our dependence on electronics has __19__ our creativity. I challenge you to spend a day without

  turning

  __20__ any electronic devices. Maybe you will discover the benefit of thinking quietly as well.

  1.A.games

  B.televisions

  C.electronics

  D.sports

  2.A.feeling

  B.belongings

  C.experience

  D.devices

  3.A.value

  B.purpose

  C.plan

  D.result

  4.A.blamed

  B.advised

  C.announced

  D.informed

  5.A.primitive

  B.modern

  C.new

  D.casual

  6.A.stable

  B.visible

  C.direct

  D.confusing

  7.A.saved

  B.received

  C.accepted

  D.refused

  8.A.complained about

  B.arrived at

  C.left for

  D.cleaned up

  9.A.safe

  B.impossible

  C.difficult

  D.easy

  10.A.waiting

  B.travelling

  C.spare

  D.busy

  11.A.finally

  B.hardly

  C.seldom

  D.frequently

  12.A.though

  B.if

  C.for

  D.so

  13.A.finished

  B.included

  C.paid

  D.opened

  14.A.curious

  B.uncomfortable

  C.angry

  D.uninterested

  15.A.careful

  B.scared

  C.excited

  D.crazy

  16.A.holding

  B.using

  C.fixing

  D.packing

  17.A.characters

  B.friends

  C.relatives

  D.classmates

  18.A.process

  B.story

  C.idea

  D.beginning

  19.A.failed

  B.encouraged

  C.dulled

  D.developed

  20.A.down

  B.up

  C.off

  D.on

  Ⅳ.短文改錯

  (2024·江西師大附中三模)All of us students want to grow up healthily and happily. Here are some tips to you to achieve this goal.

  First of all, we should have the positive attitude to life. As we all know, there is not only sunshine and also hard times in our life. So when face with difficulties, we should fight against it bravely. What's more, we must work hard. The reason is because knowledge is power. Only by working hard we get the power to make contributions to our motherland. Final, it is important to take exercises regularly and have balanced diets.

  We'd better do all the these things. The healthier we are, the happier we will be.

  高考題型提能練(十)

  .

  1.解析:選C 細節理解題由第一段的第三句“The worst thing is

  that Hanna's destructive force nearly wiped out most power poles and power lines.”可知颶風“漢納”造成的最大破壞是電力設施被嚴重摧毀故選C2.解析:選D 推理判斷題通讀第二段可知休斯敦大多方面恢復了正常而加爾維斯頓受災較重好多方面還沒有恢復正常由此對比可知休斯敦的居民比加爾維斯頓的受災情況輕故選D3.解析:選B 數字計算題由第一段颶風發生的時間“October 21”和第二段的“Parents are registering kids in other area schools which are scheduled to begin class on November 13.”計算31-21+13=23天知休斯頓其他地區的孩子將在家至少待3個星期故選B4.解析:選D 細節理解題由最后一段的“There, she reunited with Flores after 30 long years!”可知Paula和她的家人把這場颶風看作賜福的原因是Paula和她失散三十年之久的繼母重新團聚故選D

  5.解析:選D 細節理解題根據第二段第二句“By tradition ... for the wedding.”可知按照傳統婚禮應該在新郎的家鄉舉行故答案選D6.解析:選A 細節理解題根據第二段第四句“Lv contacted the local radio to explain his difficult situation and ask for a traffic forecast.”可知Lv打電話給廣播電臺是為了尋求幫助故答案選A7.解析:選C 主旨大意題縱觀全文文章主要介紹了在“黃金周”期間全國各地人滿為患的情況故答案選C8.解析:選A 文章出處題縱觀全文可知文章主要通過對一場路邊婚禮的敘述說明了“黃金周”期間全國各地人滿為患的情況由此可推知文章可能摘自報紙故選A項.1~5 GCDBE.

  1.解析:選C 由上文的“without any electronic devices (設備)”可以得到提示2.解析:選C 下文即作者自身的“經歷(experience)”3.解析:選B “to help her pack her belongings”是作者一家此行的“目的(purpose)”4.解析:選D 爸爸“告知(informed)”我們阿姨家的生活情況5.解析:選A 由下文的“We wouldn't hear cell phones ring because signals for electronic devices ...”可知阿姨家的生活比較“原始(primitive)”6.解析:選A 聽不到手機聲音響是因為信號不“穩定(stable)”7.解析:選B 由“but”可知電視能夠“收到(received)”的臺很少8.解析:選B 由“we packed household items”可知我們“到達(arrived at)”了阿姨家9.解析:選C 由“I was becoming restless (焦慮的).”可知沒有電子設備空閑下來很“難(difficult)”想出可以做的事情10.解析:選C 由上文的“in my free moments”可以得到提示11.解析:選D 成年人會“常常(frequently)”給孩子們講自己小時候玩的游戲12.解析:選D 電子設備不夠先進“所以(so)”即時通訊是不可能的13.解析:選A 由“there seemed to be nothing else to do”可知打包已經“完成(finished)”14.解析:選B 由上文的“I was becoming restless (焦慮的).”可知空閑時間讓我覺得“不舒服(uncomfortable)”15.解析:選A 因為沒有刪除鍵所以我打字的時候要格外“小心(careful)”16.解析:選B “能夠聽到敲擊鍵盤的聲音”是“使用(using)”打字機最好的一點17.解析:選A 這里是說我的故事中的“人物(characters)”18.解析:選A 寫作的“過程(process)”中我意識到對電子產品的依賴“降低了(dulled)”我們的創造力19.解析:選C 參見上題解析20.解析:選D 由文末的“Maybe you will discover the benefit of thinking quietly as well.”可知作者建議大家過一天不“打開(turning on)”電子設備的日子.第二句:第一個to→for第三句:the→a第四句:and→but第五句:face→faced; it→them第七句:because→that第八句:we前加can第九句:Final→Finally; exercises→exercise第十句:去掉the或these

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产成人自拍在线| 亚洲一区二三区| 亚洲午夜国产一区99re久久| 粉嫩av一区二区三区粉嫩 | 久久99精品国产| 欧美大片一区二区三区| 日韩精品欧美精品| 精品国产乱码久久久久久老虎| 久久精品国产秦先生| 国产精品区一区二区三区| 成人av动漫网站| 夜夜亚洲天天久久| 日韩亚洲欧美在线观看| 国产精选一区二区三区| 亚洲欧美日韩精品久久久久| 欧美日韩一区成人| 国产一区二区在线免费观看| 中国色在线观看另类| 欧美伊人久久久久久久久影院 | 欧美主播一区二区三区| 麻豆精品久久精品色综合| 欧美经典一区二区| 91成人网在线| 国产在线精品一区二区不卡了| 日韩和的一区二区| 欧美精品一区二区三区在线| 国产精品99久久久久| 亚洲一区二区三区中文字幕| 欧美不卡一区二区三区| 91视频在线观看免费| 国产麻豆精品一区二区| 日本一不卡视频| 伊人婷婷欧美激情| 国产免费成人在线视频| 日韩午夜激情电影| 日韩欧美成人激情| 日韩午夜在线影院| 日韩欧美中文字幕一区| 欧美日韩www| 色噜噜狠狠成人网p站| 高清久久久久久| 国产传媒日韩欧美成人| 美女视频黄频大全不卡视频在线播放| 亚洲一区二区3| 性欧美疯狂xxxxbbbb| 亚洲电影在线免费观看| 亚洲在线一区二区三区| 视频一区二区国产| 精品一区二区三区影院在线午夜| 美女精品自拍一二三四| 精品一区二区三区免费毛片爱| 久久精品国产精品亚洲精品| 蜜臀av性久久久久av蜜臀妖精 | 中文字幕欧美激情| 亚洲人成网站色在线观看| 亚洲色图在线看| 亚洲成年人网站在线观看| 一区二区免费在线| 久久99精品久久久久| 成人性生交大片免费看在线播放| 91首页免费视频| 在线不卡中文字幕| 久久久久久一级片| 一区二区三区免费网站| 精品一区二区三区免费视频| 99精品欧美一区二区三区小说 | 日本欧美在线看| 成人精品国产福利| 日韩一区二区三区视频在线 | 久久精品国产99| 日本伦理一区二区| 国产精品久久久久久久久图文区| 日韩在线一区二区三区| 日本高清无吗v一区| 国产天堂亚洲国产碰碰| 日韩成人一区二区| 日韩欧美在线一区二区三区| 亚洲成人av免费| 欧美日韩一区精品| 一区二区三区欧美| 色综合中文字幕| 中文字幕亚洲视频| 国产91精品露脸国语对白| 国产日韩欧美一区二区三区乱码 | 国产欧美精品一区| 99在线精品免费| 亚洲欧洲日产国产综合网| 成人免费看黄yyy456| 国产精品国产三级国产aⅴ入口| 韩国精品一区二区| 26uuu国产在线精品一区二区| 天堂一区二区在线免费观看| 欧美精品精品一区| 激情深爱一区二区| 国产精品久久二区二区| 欧美性色aⅴ视频一区日韩精品| 亚洲精品亚洲人成人网在线播放| 高清在线不卡av| 亚洲一区二区三区四区的| 日韩美女视频在线| 99国产精品99久久久久久| 日韩国产一二三区| 中文字幕第一区二区| 欧美伦理电影网| 国产精品一级片在线观看| 丝袜亚洲另类欧美综合| 国产无遮挡一区二区三区毛片日本| 成人黄色小视频| 午夜影院久久久| 成人欧美一区二区三区小说 | 亚洲精品成人少妇| 精品区一区二区| 欧美情侣在线播放| 色欧美片视频在线观看| 国产宾馆实践打屁股91| 久久99深爱久久99精品| 同产精品九九九| 一区二区三区免费观看| 中文字幕电影一区| 久久综合九色综合97婷婷| 日韩一区和二区| 色先锋资源久久综合| 99国产精品国产精品毛片| 国产成人精品免费在线| 国产精品亚洲视频| 成人av动漫在线| 91视频免费播放| av一区二区不卡| 成人福利视频在线| 99免费精品视频| av中文字幕一区| 色视频欧美一区二区三区| 色狠狠一区二区| 日本二三区不卡| 在线免费观看视频一区| 91精品国产综合久久香蕉麻豆| 欧美日韩五月天| 久久久久久亚洲综合影院红桃| 精品国产成人系列| 成人免费小视频| 日本不卡一区二区| 成人午夜免费电影| 欧美性色aⅴ视频一区日韩精品| 欧美色图一区二区三区| 精品日本一线二线三线不卡 | a级高清视频欧美日韩| 99re这里都是精品| 日韩欧美一级片| 亚洲色图19p| 精品无人码麻豆乱码1区2区| www.亚洲人| 精品国产凹凸成av人网站| 国产精品免费视频网站| 国产呦精品一区二区三区网站| 色综合久久久久网| 欧美r级电影在线观看| 亚洲一区二区三区国产| 成人av网在线| 精品国产91乱码一区二区三区 | 国产精品国产自产拍高清av| 天天综合网 天天综合色| 91色婷婷久久久久合中文| 久久久久一区二区三区四区| 婷婷久久综合九色综合伊人色| 91免费版在线| 亚洲麻豆国产自偷在线| 99久精品国产| 亚洲天堂中文字幕| 99免费精品视频| 国产精品久久久久aaaa| 成人精品一区二区三区中文字幕| 国产亚洲欧美日韩在线一区| 一区二区高清免费观看影视大全| 99视频国产精品| 中文字幕在线一区二区三区| 国产成人啪午夜精品网站男同| 精品福利av导航| 另类综合日韩欧美亚洲| 精品国产精品网麻豆系列| 国产乱人伦精品一区二区在线观看| 精品久久久久一区二区国产| 激情欧美日韩一区二区| 久久看人人爽人人| 欧美三级午夜理伦三级中视频| 婷婷综合在线观看| 日韩久久精品一区| 国产一区激情在线| 男男视频亚洲欧美| 9人人澡人人爽人人精品| 亚洲国产精品久久不卡毛片| 久久免费的精品国产v∧| 日韩亚洲电影在线| 日韩欧美国产一区二区三区| 色婷婷亚洲婷婷| 国产一区二区三区| 免费精品视频在线| 香港成人在线视频| 亚洲三级久久久| 欧美不卡视频一区| 91麻豆精品国产|