国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

【南方新課堂】2024高考英語二輪復習專題訓練:組合練 1閱讀理解+“七選五”(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

【南方新課堂】2024高考英語二輪復習專題訓練:組合練 1閱讀理解+“七選五”(含解析)

  組合練1 閱讀理解+“七選五”

 ?、?閱讀理解閱讀下列短文從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中選出最佳選項。A

  (2024·北京海淀模擬) Twelve years agoe situation to be in.

  Once my limited funds ran out I became homeless and spent a year and a half living on the streets of Orlando.Apart from feeling not being noticed and missing my family,I had to face another challenge—hunger.

  For the first time in my life,I,as a foreign man,who had lived my life in the relative comfort of the middle class,understood the desperation someone feels when they don't get enough to eat.I clearly remembered having run a distance of more than 7 miles on many occasions just to make it to a local feeding programme before they closed at 7 pm.

  Once the need for food was met,the next challenge would arise—where to find a place to sleep for the night.Fortunately,local programmes like the Coalition for the Homeless,Second Harvest Food Bank and the Wayne Densch Centre were an important part of my ability to survive my painful experience.

  With the assistance of these programmes,I was accepted by a college scholarship programme through the Coalition and obtained two degrees from Valencia.

  My experience has helped me understand that devoting my life to helping others offers lasting rewards.Today,I am employed as Childhood Hunger Programmes Manager at Second Harvest Food Bank and oversees the summer feeding,Hi-Five Kids Pack(分配) food resources to those wonderful programmes and help hundreds more like me.【語篇解讀】 本文為記敘文講述了作者在陌生的地方的經(jīng)歷與感受1.What can be inferred from Paragraph 1?

  A.It was impossible for the author to get a job then.

  B.Many local people were out of work in Florida.

  C.Florida was not a good place for people living there.

  D.The author rejected many chances to get a job in Florida.

  解析:推理判斷題。通讀第一段可知作者孤身一人來到一座陌生的城市又沒有資源因此對他來說得到一份工作幾乎是不可能的。答案:AWhy did the author run a distance of over 7 miles on many occasions?

  A.Because he didn't want to be late for work there.

  B.Because he desired to get some free food to eat.

  C.Because he went there to give his hand to the poor.

  D.Because he helped distribute food resources to the poor.

  解析:事實細節(jié)題。根據(jù)第三段倒數(shù)第一句可知作者是去尋求免費B項。答案:BBefore being accepted by a college scholarship programme,the author ________.A.had lived with his relatives happily

  B.had won his degree in a university

  C.had been struggling financially

  D.had lost hope of facing the future

  解析:事實細節(jié)題。根據(jù)前四段的內(nèi)容可知當時作者很缺錢故選C項。答案:C________.D.one good turn deserves another

  解析:推理判斷題。由最后一段的內(nèi)容可推斷出選D項(要以德報德)。答案:DB

  Even if trees cannot walk,they are still on the move.

  In

  parts

  of

  the

  Arctic,entire

  forests

  are

  moving northward . Across the Arctic,temperatures are rising faster

  than anywhere else in the world.As that happens,the tree line that marks where forests stop and the treeless tundra (凍原) starts has been shifting northward.Trees growing along the tree line must protect themselves from the cold wind.To do this(水平的) branches low to the ground.The energy it takes for trees to grow this way means they don't have enough energy to make seeds.ppens especially in places where white spruce (白云杉) grows.-blown seeds end up on the tundra beyond the tree linehey eventually can sprout (發(fā)芽) new trees.This explains how a forest can move.Of courseping the sun's rays from making the

  white surface disappear.Instead,the trees absorb the sun's heat.This warms the surrounding air.The extra warmth encourages even more trees to produce seeds.That further boosts a forest's ability to expand.In

  addition,more

  trees

  will

  trap

  more

  snow,preventing much of it from being blown away. Snow can trap heat in the soil below,which encourages trees to grow.The recent rise of temperatures has helped more trees grow past the tree line.People worry about impacts on the animals that depend on frozen conditions for food and shelter.

  【語篇解讀】 本文主要研究的是氣候變暖對北極圈植物的影響。perature.

  C.The fierce and cold wind.

  D.The abundant resources in the north.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)第二段的第二句“Across the Arctic以及本段的整體內(nèi)容可知不斷上升的氣溫是北極圈樹木北移的主要原因即B項正確。答案:B解析:代詞指代題。根據(jù)畫線詞前的“Trees growing along the tree line must protect themselves from the cold wind”可知畫線詞this指代的是本句中的“protect themselves from the cold wind”即D項正確。答案:D7.What can be inferred from the last paragraph?he surrounding air warmer.

  D.New trees can bring more food and shelter to local

  animals.

  解析:推理判斷題。根據(jù)最后一段中的“New trees will provide shelters for some snow.Keeping the sun's rays from making the

  white surface disappear.Insteades absorb the sun's heat.This warms the surrounding air”可推知新樹會讓周圍的空氣更加溫暖即C項正確。答案:C________.解析:文章出處題。根據(jù)文章的整體內(nèi)容可推知本文主要研究的是氣候變暖對北極圈植物的影響故該文應選自科研報告即A項正確。答案:AC

  (2024·安徽馬鞍山高三聯(lián)考) At

  presenton

  has

  become

  an

  increasingly important factor in a great many careers. You find these careers in engineering,in production,in statistical work,and in teaching.But there is an increasing demand for people who are able to take in a great area at a glance,but perhaps do not know too much about any field.There is,in other words,a demand for people who are capable of seeing the forest rather than the trees,of making general judgments.We can call these people “generalists”.And these “generalists”

  are

  particularly

  needed

  for

  positions

  in administration,where it is their job to see that other people do the work,and where they have to plan for other people,to organize other people's work,and to begin it and judge it.

  The specialist understands one field; his concern is with technique and tools.He is a “trained” man,and his educational background is properly technical or professional.The generalists and especially the administrators deal with people; his concern is with leadership,with planning,and with direction-giving.He is an “educated”manzation needs both kinds of people,though different organizations need them in different proportions.It is your task to find out,during your training period,into which of the two kinds of jobs you fit,and to plan your career accordingly.

  Your first job may turn out to be the right job for you but this is pure accident.Certainly you should not change jobs constantly or people will become suspicious of your ability to hold any job.At the same time,you must not look upon the first job as the final job;it is primarily a training job【語篇解讀】 本文為說明文。文章主要介紹了當前就業(yè)市場所需要的兩種人才即專業(yè)人才和全能9.Nowadays,there is an increasing demand for ________.A.people

  whose educational background is either technical

  or professional

  B.people whose job is to organize other people's work

  C.a(chǎn)ll-round people in their own fields解析:事實細節(jié)題。由第一段第三句話及下文的進一步說明并結合段尾處的“to organize other people's work”可知答案選B項。答案:BThe administrator is ________.A.a(chǎn) “trained” man who is more a specialist than a generalist

  B.a(chǎn) man who sees the trees as well as the forest

  C.a(chǎn) man who is an “educated” specialist

  D.a(chǎn) man who is very strong in the humanities

  解析:事實細節(jié)題。結合第二段第三、四句的內(nèi)容可知答案選D項。答案:DDuring your training period,it is important ________.A.to try to be a generalist

  B.to choose a profitable job

  C.to find an organization which fits you

  D.to decide whether you are fit to be a specialist or a generalist

  解析:事實細節(jié)題。根據(jù)第二段最后一句“It is your task to find out可知答案為D項。答案:DD

  It doesn't look like the heart of a green revolution.The huge chimneys stick up above the line of pine trees and don't make for the most scenic view as you wander around the clear blue waters of the nearby lake.

  But it is this power plant that has helped the small Swedish city of Vaxjo become arguably the greenest place in Europe.On closer observation,the only thing emerging from the chimneys is the faintest mists of steam.And inside it smells more like a sauna (桑拿) than a furnace (爐子).That's because it is not oil fuelling the plant also supplies 90 percent of this southern Swedish town with heating and hot water.

  The gases produced as the wood burns are changed into liquid form,and are purified before they reach the chimney.And instead of wasting this liquid,the power plant pumps it around town.Some runs out of the town's public taps; the rest is directed through pipes that run through individual heaters,warming homes and offices.

  The pile of wood chipping in the yard towers above head height and takes almost five minutes to walk around.That's enough to keep Vaxjo warm on the snowiest days in winter,or supply it with hot water for a fortnight in summer,and it's a good way of using the paper industry's waste.As well as the centuries-old Swedish policy of planting a new tree for every one felled(肥料).(可持續(xù)的) development on the continent.

  However,it is not just the citizen's consciences and moral histories to which the town's current-day authorities are appealing. They know how to talk to their wallets too.Oil-generated electricity costs about 16(£1) a year per person,while the new power plant's electricity comes in at two thirds of the price.

  They've been planning for over ten years to become a “Fossil Fuel Free City”.But according to Anders Franzen,the head of planning and development department at the city council,“The battle in the energy sector has been won,yes,but the next battleground is transport.”

  【語篇解讀】本文是一篇說明文主要介紹了一家發(fā)12.What's the main reason for “inside it smells more like a sauna than a furnace”?解析:細節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段第四句“That's because it is not oil fuelling the plant可知這是因為用木屑和木材廢料做燃料。答案:C________.vily on paper industry

  D.mainly supplies hot water and heating

  解析:推理判斷題。根據(jù)文章第二至四段內(nèi)容可知發(fā)電廠充分利用廢料。答案:B-day authorities most?wn's moral histories.

  C.The lower cost of electricity.

  D.The award for sustainable development.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)文章第六段第三句“Oil-generated electricity costs about 16(£1) a year per person,while the new power plant's electricity comes in at two thirds of the price.”可知電力成本低給這個城鎮(zhèn)現(xiàn)在的管理者留下了深刻的印象。答案:C________.iculty in transport

  C.they have no room for further development

  D.they are perfectly content with the achievement

  解析:推理判斷題。根據(jù)文章最后一段安德斯·答案:A七選五”閱讀根據(jù)短文內(nèi)容從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。(2024·甘肅省高考診斷考試)We all have our favou- rite teachers—those who treat us equally.But what about those teachers we don't know as well (for even don't like much)?ots of things to get a relation with your teacher. First,do the following: __16__ Complete all homework on time.Be attentive,be respectful,and ask questions.__17__ Obviously,your teachers are really interested in their subjects or they wouldn't have decided to teach them! Show the teacher that you care,even if you're not good at math or fluent in French—send the message that you are a dedicated student.

  You can also schedule a private meeting during a teacher's free period.__18__ You can ask questions,inquire about a career in the subject,or talk about your progress in class.You may be surprised to learn that your teacher is a bit more relaxed one on one than when lecturing in front of the whole class.

  However,here are some things to avoid when trying to establish a relationship with your teacher:__19__ Teachers sense when your only motivation is to get special treatment,a college reference,or a job suggestion.

  2.Trying to be teachers' pet.You just attract the teachers' attention on purpose and your classmates may start to hate you.

  3.__20__ It's OK to offer a small sign of thanks to teachers if they've been helpful to you.But a teacher is usually not allowed to accept the wrong message,and a teacher is usually not allowed to accept anything expensive.

  A.Giving expensive gifts.

  B.Show up for class on time.

  C.Not being sincere.

  D.Find the practical value in classes.

  E.Use this time to get extra help.

  F.Show an interest in the subject.

  G.Get along better with your teachers.

  答案:16.B 17.F 18.E 19.C 20.A

  組合練1 閱讀理解+“七選五”

  Ⅰ.閱讀理解閱讀下列短文從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中選出最佳選項。A

  (2024·北京海淀模擬) Twelve years agoe situation to be in.

  Once my limited funds ran out I became homeless and spent a year and a half living on the streets of Orlando.Apart from feeling not being noticed and missing my family,I had to face another challenge—hunger.

  For the first time in my life,I,as a foreign man,who had lived my life in the relative comfort of the middle class,understood the desperation someone feels when they don't get enough to eat.I clearly remembered having run a distance of more than 7 miles on many occasions just to make it to a local feeding programme before they closed at 7 pm.

  Once the need for food was met,the next challenge would arise—where to find a place to sleep for the night.Fortunately,local programmes like the Coalition for the Homeless,Second Harvest Food Bank and the Wayne Densch Centre were an important part of my ability to survive my painful experience.

  With the assistance of these programmes,I was accepted by a college scholarship programme through the Coalition and obtained two degrees from Valencia.

  My experience has helped me understand that devoting my life to helping others offers lasting rewards.Today,I am employed as Childhood Hunger Programmes Manager at Second Harvest Food Bank and oversees the summer feeding,Hi-Five Kids Pack(分配) food resources to those wonderful programmes and help hundreds more like me.【語篇解讀】 本文為記敘文講述了作者在陌生的地方的經(jīng)歷與感受1.What can be inferred from Paragraph 1?

  A.It was impossible for the author to get a job then.

  B.Many local people were out of work in Florida.

  C.Florida was not a good place for people living there.

  D.The author rejected many chances to get a job in Florida.

  解析:推理判斷題。通讀第一段可知作者孤身一人來到一座陌生的城市又沒有資源因此對他來說得到一份工作幾乎是不可能的。答案:AWhy did the author run a distance of over 7 miles on many occasions?

  A.Because he didn't want to be late for work there.

  B.Because he desired to get some free food to eat.

  C.Because he went there to give his hand to the poor.

  D.Because he helped distribute food resources to the poor.

  解析:事實細節(jié)題。根據(jù)第三段倒數(shù)第一句可知作者是去尋求免費B項。答案:BBefore being accepted by a college scholarship programme,the author ________.A.had lived with his relatives happily

  B.had won his degree in a university

  C.had been struggling financially

  D.had lost hope of facing the future

  解析:事實細節(jié)題。根據(jù)前四段的內(nèi)容可知當時作者很缺錢故選C項。答案:C________.D.one good turn deserves another

  解析:推理判斷題。由最后一段的內(nèi)容可推斷出選D項(要以德報德)。答案:DB

  Even if trees cannot walk,they are still on the move.

  In

  parts

  of

  the

  Arctic,entire

  forests

  are

  moving northward . Across the Arctic,temperatures are rising faster

  than anywhere else in the world.As that happens,the tree line that marks where forests stop and the treeless tundra (凍原) starts has been shifting northward.Trees growing along the tree line must protect themselves from the cold wind.To do this(水平的) branches low to the ground.The energy it takes for trees to grow this way means they don't have enough energy to make seeds.ppens especially in places where white spruce (白云杉) grows.-blown seeds end up on the tundra beyond the tree linehey eventually can sprout (發(fā)芽) new trees.This explains how a forest can move.Of courseping the sun's rays from making the

  white surface disappear.Instead,the trees absorb the sun's heat.This warms the surrounding air.The extra warmth encourages even more trees to produce seeds.That further boosts a forest's ability to expand.In

  addition,more

  trees

  will

  trap

  more

  snow,preventing much of it from being blown away. Snow can trap heat in the soil below,which encourages trees to grow.The recent rise of temperatures has helped more trees grow past the tree line.People worry about impacts on the animals that depend on frozen conditions for food and shelter.

  【語篇解讀】 本文主要研究的是氣候變暖對北極圈植物的影響。perature.

  C.The fierce and cold wind.

  D.The abundant resources in the north.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)第二段的第二句“Across the Arctic以及本段的整體內(nèi)容可知不斷上升的氣溫是北極圈樹木北移的主要原因即B項正確。答案:B解析:代詞指代題。根據(jù)畫線詞前的“Trees growing along the tree line must protect themselves from the cold wind”可知畫線詞this指代的是本句中的“protect themselves from the cold wind”即D項正確。答案:D7.What can be inferred from the last paragraph?he surrounding air warmer.

  D.New trees can bring more food and shelter to local

  animals.

  解析:推理判斷題。根據(jù)最后一段中的“New trees will provide shelters for some snow.Keeping the sun's rays from making the

  white surface disappear.Insteades absorb the sun's heat.This warms the surrounding air”可推知新樹會讓周圍的空氣更加溫暖即C項正確。答案:C________.解析:文章出處題。根據(jù)文章的整體內(nèi)容可推知本文主要研究的是氣候變暖對北極圈植物的影響故該文應選自科研報告即A項正確。答案:AC

  (2024·安徽馬鞍山高三聯(lián)考) At

  presenton

  has

  become

  an

  increasingly important factor in a great many careers. You find these careers in engineering,in production,in statistical work,and in teaching.But there is an increasing demand for people who are able to take in a great area at a glance,but perhaps do not know too much about any field.There is,in other words,a demand for people who are capable of seeing the forest rather than the trees,of making general judgments.We can call these people “generalists”.And these “generalists”

  are

  particularly

  needed

  for

  positions

  in administration,where it is their job to see that other people do the work,and where they have to plan for other people,to organize other people's work,and to begin it and judge it.

  The specialist understands one field; his concern is with technique and tools.He is a “trained” man,and his educational background is properly technical or professional.The generalists and especially the administrators deal with people; his concern is with leadership,with planning,and with direction-giving.He is an “educated”manzation needs both kinds of people,though different organizations need them in different proportions.It is your task to find out,during your training period,into which of the two kinds of jobs you fit,and to plan your career accordingly.

  Your first job may turn out to be the right job for you but this is pure accident.Certainly you should not change jobs constantly or people will become suspicious of your ability to hold any job.At the same time,you must not look upon the first job as the final job;it is primarily a training job【語篇解讀】 本文為說明文。文章主要介紹了當前就業(yè)市場所需要的兩種人才即專業(yè)人才和全能9.Nowadays,there is an increasing demand for ________.A.people

  whose educational background is either technical

  or professional

  B.people whose job is to organize other people's work

  C.a(chǎn)ll-round people in their own fields解析:事實細節(jié)題。由第一段第三句話及下文的進一步說明并結合段尾處的“to organize other people's work”可知答案選B項。答案:BThe administrator is ________.A.a(chǎn) “trained” man who is more a specialist than a generalist

  B.a(chǎn) man who sees the trees as well as the forest

  C.a(chǎn) man who is an “educated” specialist

  D.a(chǎn) man who is very strong in the humanities

  解析:事實細節(jié)題。結合第二段第三、四句的內(nèi)容可知答案選D項。答案:DDuring your training period,it is important ________.A.to try to be a generalist

  B.to choose a profitable job

  C.to find an organization which fits you

  D.to decide whether you are fit to be a specialist or a generalist

  解析:事實細節(jié)題。根據(jù)第二段最后一句“It is your task to find out可知答案為D項。答案:DD

  It doesn't look like the heart of a green revolution.The huge chimneys stick up above the line of pine trees and don't make for the most scenic view as you wander around the clear blue waters of the nearby lake.

  But it is this power plant that has helped the small Swedish city of Vaxjo become arguably the greenest place in Europe.On closer observation,the only thing emerging from the chimneys is the faintest mists of steam.And inside it smells more like a sauna (桑拿) than a furnace (爐子).That's because it is not oil fuelling the plant also supplies 90 percent of this southern Swedish town with heating and hot water.

  The gases produced as the wood burns are changed into liquid form,and are purified before they reach the chimney.And instead of wasting this liquid,the power plant pumps it around town.Some runs out of the town's public taps; the rest is directed through pipes that run through individual heaters,warming homes and offices.

  The pile of wood chipping in the yard towers above head height and takes almost five minutes to walk around.That's enough to keep Vaxjo warm on the snowiest days in winter,or supply it with hot water for a fortnight in summer,and it's a good way of using the paper industry's waste.As well as the centuries-old Swedish policy of planting a new tree for every one felled(肥料).(可持續(xù)的) development on the continent.

  However,it is not just the citizen's consciences and moral histories to which the town's current-day authorities are appealing. They know how to talk to their wallets too.Oil-generated electricity costs about 16(£1) a year per person,while the new power plant's electricity comes in at two thirds of the price.

  They've been planning for over ten years to become a “Fossil Fuel Free City”.But according to Anders Franzen,the head of planning and development department at the city council,“The battle in the energy sector has been won,yes,but the next battleground is transport.”

  【語篇解讀】本文是一篇說明文主要介紹了一家發(fā)12.What's the main reason for “inside it smells more like a sauna than a furnace”?解析:細節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段第四句“That's because it is not oil fuelling the plant可知這是因為用木屑和木材廢料做燃料。答案:C________.vily on paper industry

  D.mainly supplies hot water and heating

  解析:推理判斷題。根據(jù)文章第二至四段內(nèi)容可知發(fā)電廠充分利用廢料。答案:B-day authorities most?wn's moral histories.

  C.The lower cost of electricity.

  D.The award for sustainable development.

  解析:細節(jié)理解題。根據(jù)文章第六段第三句“Oil-generated electricity costs about 16(£1) a year per person,while the new power plant's electricity comes in at two thirds of the price.”可知電力成本低給這個城鎮(zhèn)現(xiàn)在的管理者留下了深刻的印象。答案:C________.iculty in transport

  C.they have no room for further development

  D.they are perfectly content with the achievement

  解析:推理判斷題。根據(jù)文章最后一段安德斯·答案:A七選五”閱讀根據(jù)短文內(nèi)容從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。(2024·甘肅省高考診斷考試)We all have our favou- rite teachers—those who treat us equally.But what about those teachers we don't know as well (for even don't like much)?ots of things to get a relation with your teacher. First,do the following: __16__ Complete all homework on time.Be attentive,be respectful,and ask questions.__17__ Obviously,your teachers are really interested in their subjects or they wouldn't have decided to teach them! Show the teacher that you care,even if you're not good at math or fluent in French—send the message that you are a dedicated student.

  You can also schedule a private meeting during a teacher's free period.__18__ You can ask questions,inquire about a career in the subject,or talk about your progress in class.You may be surprised to learn that your teacher is a bit more relaxed one on one than when lecturing in front of the whole class.

  However,here are some things to avoid when trying to establish a relationship with your teacher:__19__ Teachers sense when your only motivation is to get special treatment,a college reference,or a job suggestion.

  2.Trying to be teachers' pet.You just attract the teachers' attention on purpose and your classmates may start to hate you.

  3.__20__ It's OK to offer a small sign of thanks to teachers if they've been helpful to you.But a teacher is usually not allowed to accept the wrong message,and a teacher is usually not allowed to accept anything expensive.

  A.Giving expensive gifts.

  B.Show up for class on time.

  C.Not being sincere.

  D.Find the practical value in classes.

  E.Use this time to get extra help.

  F.Show an interest in the subject.

  G.Get along better with your teachers.

  答案:16.B 17.F 18.E 19.C 20.A

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡推廣 自學教程 招生代理 旅游攻略 非物質文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡營銷 培訓網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡知識 品牌營銷 商標交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎學習電腦 電商設計 職業(yè)培訓 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學 河北代理記賬公司 教育培訓 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      91麻豆精品久久久久蜜臀| 欧美色男人天堂| 国产精品久久久一本精品| 91极品视觉盛宴| 国产在线乱码一区二区三区| 亚洲国产精品久久久久秋霞影院 | 欧美人与性动xxxx| 欧美在线观看视频一区二区| 色婷婷亚洲婷婷| 成人免费黄色在线| 秋霞午夜鲁丝一区二区老狼| 亚洲人成在线观看一区二区| 亚洲欧美自拍偷拍| 日韩美女精品在线| 亚洲永久精品国产| 午夜欧美一区二区三区在线播放| 亚洲精品久久7777| 亚洲三级久久久| 亚洲美女视频在线| 视频一区中文字幕国产| 青青草国产成人av片免费| 亚洲综合自拍偷拍| 一区二区国产视频| 亚洲自拍偷拍图区| 午夜精品在线视频一区| 午夜成人免费电影| 午夜精品福利一区二区三区av| 亚洲成人一区在线| 午夜精品久久久久久久| 激情综合色综合久久综合| 免费在线观看一区| 国产九色精品成人porny| 福利一区二区在线观看| 国产河南妇女毛片精品久久久 | 伊人性伊人情综合网| 国产精品免费人成网站| 亚洲精品你懂的| 日韩成人av影视| 国产剧情一区二区| 欧美日韩五月天| 国产亚洲成av人在线观看导航| 成人欧美一区二区三区白人| 亚洲国产综合视频在线观看| 国内精品第一页| 色8久久精品久久久久久蜜 | 高清在线观看日韩| 粉嫩av一区二区三区粉嫩| 色94色欧美sute亚洲13| 久久久不卡影院| 亚洲精品ww久久久久久p站| 久久精品999| 91蝌蚪porny九色| 欧美白人最猛性xxxxx69交| 亚洲综合小说图片| 不卡视频在线观看| 日韩精品一区二区三区三区免费| 亚洲区小说区图片区qvod| 激情文学综合插| 欧美日产在线观看| 国产精品毛片无遮挡高清| 久久超碰97中文字幕| 欧美色老头old∨ideo| 国产精品九色蝌蚪自拍| 开心九九激情九九欧美日韩精美视频电影 | 色老汉一区二区三区| 欧美片网站yy| 亚洲欧美在线aaa| 日本视频一区二区三区| 91精品福利视频| 2欧美一区二区三区在线观看视频| 亚洲国产精品久久艾草纯爱| 国产精品伊人色| 欧美日韩1234| 亚洲国产美国国产综合一区二区| 国产精品一线二线三线精华| 欧美日韩国产大片| 中文字幕中文字幕一区| 国产**成人网毛片九色| 欧美一区二区免费视频| √…a在线天堂一区| 久久精品99国产精品| 97se亚洲国产综合在线| 精品国产凹凸成av人网站| 亚洲一区二区三区中文字幕| 国产麻豆视频一区| 欧美一二三四在线| 亚洲一区中文在线| 国产99久久久国产精品| 国产色综合久久| 午夜视频在线观看一区二区三区| 99免费精品视频| 亚洲天堂网中文字| av福利精品导航| 亚洲欧美日韩久久| 99久久99久久精品免费看蜜桃| 亚洲日本丝袜连裤袜办公室| 一本色道**综合亚洲精品蜜桃冫| 亚洲欧美日韩国产另类专区| 欧美午夜精品久久久久久超碰| 亚洲电影激情视频网站| 日韩三级视频中文字幕| 久久91精品国产91久久小草| 久久婷婷综合激情| 成人国产电影网| 亚洲精品国产第一综合99久久| 欧美在线观看一区| 免费观看91视频大全| 久久精品人人爽人人爽| eeuss鲁片一区二区三区在线观看| 亚洲欧美激情在线| 欧美另类z0zxhd电影| 国产一区二区免费看| 亚洲精品五月天| 日韩你懂的电影在线观看| 国产精品一区二区视频| 一区二区三区高清在线| 欧美一区二区在线看| 成人动漫av在线| 蜜桃一区二区三区四区| 国产精品久久国产精麻豆99网站| 制服丝袜av成人在线看| 国产精一区二区三区| 亚洲午夜视频在线观看| 精品国产免费人成在线观看| 色先锋久久av资源部| 国产麻豆成人精品| 亚洲第一福利视频在线| 国产精品乱码人人做人人爱| 欧美福利一区二区| 91一区一区三区| 国产米奇在线777精品观看| 夜夜嗨av一区二区三区网页| 国产日产精品一区| 欧美一区二区三区啪啪| 一本到不卡精品视频在线观看| 国产综合色产在线精品 | 国产精品1024久久| 午夜成人在线视频| 日韩一区在线看| 久久久亚洲高清| 91精品国产日韩91久久久久久| jiyouzz国产精品久久| 国产成人综合网站| 激情欧美日韩一区二区| 日韩av电影天堂| 亚洲风情在线资源站| 亚洲精品成人a在线观看| 中文字幕永久在线不卡| 国产精品素人视频| 日本一区二区免费在线| 久久九九久久九九| 久久午夜色播影院免费高清| 日韩免费看的电影| 777xxx欧美| 欧美日韩成人综合| 欧美日韩二区三区| 欧美图片一区二区三区| 成人av在线看| 成人av资源在线| 丰满放荡岳乱妇91ww| 国产一区二区电影| 国产精品99久久久久久久女警| 经典三级一区二区| 国产风韵犹存在线视精品| 国产精品一区二区视频| 国产不卡视频在线播放| 粉嫩欧美一区二区三区高清影视| 国产精品亚洲第一区在线暖暖韩国| 精品在线观看免费| 国产在线精品视频| 成人视屏免费看| 97精品视频在线观看自产线路二| av不卡一区二区三区| 色综合天天综合狠狠| 在线欧美日韩精品| 欧美日韩精品一区二区三区| 欧美电影一区二区三区| 精品视频一区二区不卡| 日韩亚洲欧美一区二区三区| 在线免费观看视频一区| 欧美性受xxxx| 欧美丰满美乳xxx高潮www| 欧美第一区第二区| 日韩欧美国产高清| 91丨porny丨国产| 欧美色视频在线| 91精品欧美综合在线观看最新| 日韩欧美国产一区二区三区 | 久久久久久久久久久久电影| 欧美一卡在线观看| 欧美精品一区二区三区在线播放| 色婷婷久久久亚洲一区二区三区 | 日韩二区三区四区| 久久国内精品视频| 国产精品一区二区免费不卡| 成人sese在线| 欧美美女喷水视频| 国产午夜精品福利| 亚洲欧洲国产专区| 久久66热偷产精品|