国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆重慶市高考英語一輪復習閱讀理解選編精練:30(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆重慶市高考英語一輪復習閱讀理解選編精練:30(含解析)

  重慶市2024高考英語閱讀理解選編(30)(附解析)?

  【2024模擬題】閱讀下列短文,從每題所給的四個選項中(A、B、C和D)中,選出最佳選項。 (2024·山西省四校聯考)

  Shark Keeper

  Get up close and very personal with the Aquarium's largest exhibit and its biggest predators(食肉動物) with the new Shark Keeper program! After each participant prepares to feed the sharks and other fishes in the 120,000-gallon Lost City of Atlantis Exhibit, they will then get the once-in-a-lifetime chance to feed our sand tiger sharks! Participants will also experience a tour of other behind-the-scenes animal care work areas and take home a real-life shark tooth.可知。

  Program Outline:

  ﹡Greeting from Educator

  ﹡Educational Program: misunderstandings about sharks, biology, pictures, shark tooth comparisons, animal overview, what to expect during the experience.

  ﹡Behind-the-scenes food prep

  ﹡Brief overview of Safety and Policies

  ﹡Feeding

  Schedule:

  Mondays, Thursdays, and Saturdays at 3:40 pm

  Session: 3:40 pm

  Length: 60 minutes

  Requirements: All participants must be 16+.

  Price: $50.00, plus Admission(Members: $45.00). Space is currently limited to three participants per scheduled session.

  How to Book: Phone: 631 208 9200,ext.H2O(426)

  Online: When purchasing your Admission ticket, please select the Shark Keeper add-on under the Aquatic Adventures section of the shopping cart.

  Guests with Special Needs:

  Long Island Aquarium & Exhibition Center makes every effort to accommodate guests with special needs. Please be aware that to participate in this program, guests must be able to navigate the animal habitat spaces with minimum assistance, and must be able to understand and take direction in English from staff members. To ensure the best experience, please contact the Call Center at 631 208 9200, ext. H2O(426) to discuss your individual needs.

  Cancellations(取消):

  There is a 72-hour cancellation policy. Any cancellation made within 72 hours will not be refunded. No-shows will not be refunded or rescheduled. Guests arriving late (after the required program check-in time) will not be permitted to participate in the program and will not be refunded or rescheduled. We encourage guests to arrive at the Aquarium with plenty of time to park, enter, and check into the program. Adventurers should report to the Main Entrance at least ten minutes ahead. The sessions will begin quickly at the scheduled time. Please plan accordingly.

  文章大意:文章主要提供了去水族館參觀喂食鯊魚的活動,以及活動日程安排、要求、門票價格等。

  1.After joining the program, you will ________.

  A.feed sharks once a life time

  B.get a real shark tooth as a souvenir

  C.meet the biggest predators of sharks

  D.draw some pictures of sharks

  答案:B 細節理解題。根據第一段最后一句Participants will also experience a tour of other behind-the-scenes animal care work areas and take home a real-life shark tooth.可知

  .As a guest with special needs, you are expected to ________.

  A.make sure of your individual needs

  B.move around the center alone

  C.follow the directions of staff members

  D.seek as much assistance as possible

  答案:C 細節理解題。根據Guests with Special Needs: and must be able to understand and take direction in English from staff members.可知。

  3.If you want to give up the program, you'd better ________.

  A.report it to the center 10 minutes before the session

  B.manage your plan again with 72 hours

  C.expect to refund from the center

  D.report the center 3 days in advance

  答案:D 細節理解題。根據Cancellations(取消):There is a 72-hour cancellation policy. Any cancellation made within 72 hours will not be refunded. 取消的話需要72小時,也就是3天。

 ?。甒hat information can we learn from the program?

  A.You can book the program in advance online.

  B.There is no limit to the age of participants.

  C.You need to pay $95 at least for the program.

  D.A session is scheduled for 3 children every week.

  答案:A 細節理解題。根據How to Book: Phone: 631 208 9200,ext.H2O(426) Online:,可知,可以網上訂票。

  2024·山東濟寧模擬An alcohol breath test (ABT) is often used by the police to find out whether a person is drunk while driving.In the United States,the legal blood alcohol limit is 0.08% for people aged 21 years or older,while people under 21 are not allowed to drive a car with any level of alcohol in their body.A “positive” test result,a result over the legal limit,allows the police to arrest the driver.However,many people who tested positive on the test have claimed that they only drank a “non-alcoholic” energy drink.Can one of these energy drinks really cause someone to test positive on an ABT?Researchers in Missouri set up an experiment to find out.

  First,the amount of alcohol in 27 different popular energy drinks was measured.All but one had an alcohol level greater than 0.005%.In nine of the 27 drinks,the alcohol level was at least 0.096%.The scientists then investigated the possibility that these small levels of alcohol could be discovered by an ABT.They asked test subjects to drink a full can or bottle of an energy drink and then gave each subject an ABT one minute and 15 minutes after the drink was finished.

  For 11 of the 27 energy drinks,the ABT did find the presence of alcohol if the test was given within one minute after the drink was taken.However,alcohol could not be discovered for any of the drinks if the test was given 15 minutes after the drink was consumed.This shows that when the test is taken plays an important role in the test result.The sooner the test is conducted after the consumption of these drinks,the more likely a positive alcohol reading will be obtained.

  1.What is the legal alcohol level for a 20-year-old driver in the US?

  A.0.000%. B.0.005%.

  C.0.080%. D.0.096%.

  .What is the purpose of the Missouri experiment?

  A.To introduce a new method of calculating blood alcohol levels.

  B.To discover the relation between energy drinks and ABT test results.

  C.To warn people of the dangers of drinking energy drinks.

  D.To change the current legal alcohol limit for drivers in the United States.

  3.The underlined word “subjects” in Paragraph 2 refers to________.

  A.the things that are being discussed

  B.areas of knowledge studied in school

  C.the participants in an experiment

  D.the people who belong to a country

 ?。甒hich of the following affects the ABT test result most for energy drink consumers?

  A.The age of the person who takes the test.

  B.The place where the test is given.

  C.The equipment that the test uses.

  D.The time when the test is taken.

 ?。甒hich of the following is true according to the passage?

  A.A driver whose blood alcohol level is found to be 0.1% will be arrested.

  B.No energy drinks really cause anyone to test positive on an ABT.

  C.Few popular energy drinks contain alcohol in them.D.Those taking an ABT 15 minutes after drinking alcohol cannot be found out.

  語篇解讀 本文是一篇科研報告。主要研究了能量飲料和測試血液中酒精濃度之間的關系。

 ?。馕觯骸〖毠澙斫忸}。根據文章第一段第二句“In the United States,the legal blood alcohol limit is 0.08% for people aged 21 years or older,while people under 21 are not allowed to drive a car with any level of alcohol in their body.”可知,答案A符合文意。

  答案: A

  .解析: 細節理解題。根據文章第一段倒數第二句:“Can one of these energy drinks really cause someone to test positive on an ABT?Researchers in Missouri set up an experiment to find out.”可知,答案B符合文意。

  答案: B

  .解析: 詞義猜測題。根據語境可知,文章中畫線句子的意思是:他們要求參加測試的實驗者喝下一滿聽或一瓶能量飲料,然后在一分鐘和十五分鐘后對其ABT進行測試。由此可推知,此處的subject是指參與實驗的人。

  答案: C

 ?。馕觯骸〖毠澙斫忸}。根據文章最后一段中的“the test was given within one minute...15 minutes...This shows that when the test is taken plays an important role in the test result.The sooner the test is conducted after the consumption of these drinks,the more likely a positive alcohol reading will be obtained.”可知,在飲用功能性飲料多久之后進行測試會影響測試效果。

  答案: D

 ?。馕觯骸⊥评砼袛囝}。根據文章第一段可知,合法的血液酒精濃度最高值應該是0.08%,如果超過這個濃度,司機就會被警察逮捕。由此可推知,答案A符合文意。

  答案: A閱讀下列材料,從每題所給的選項中選出最佳選項。Taking photographs at a birthday or a wedding has become as natural as blowing out candles or cutting the cake. But our obsession with recording every detail of our happiest moments could be damaging our ability to remember them,__according to new research. A study has shown that taking pictures rather than concentrating fully on the events in front of us prevents memories taking hold.Dr.Linda Henkel, from Fairfield University, Connecticut, described it as the “photo-taking impairment effect”. She said: “People so often pull out their cameras almost mindlessly to capture a moment, to the point where they are missing what is happening right in front of them. When people rely on technology to remember for them—counting on the camera to record the event and thus not needing to attend to it fully themselves—it can have a negative impact on how well they remember their experiences.”

  Dr Henkel and her team carried out an experiment in a museum, to learn if taking pictures of the exhibits was hindering the ability of visitors to remember what they had seen.

  A group of university students were led on a tour at the Bellarmine Museum of Art at Fairfield University and were asked to either photograph or try and remember objects on display. The next day their memory was tested. The results showed that people were less accurate in recognizing the objects they had photographed than those they had only looked at. It was found that their memory for the details of the objects they had photographed was poorer.

  Henkel's lab is currently investigating whether the content of a photo, such as whether you are in it,affects later memory. She is also researching whether actively choosing what to photograph might influence what we remember.

  Previous research suggests that reviewing photos we have taken does help us remember the objects, but only if we take the time.

  “Research has suggested that the sheer volume and lack of organization of digital photos for personal memories discourages many people from accessing and recalling them. In order to remember, we have to access and interact with the photos, rather than just collect them,” said Dr Henkel.

  【語篇解讀】 現在照相變得相當普遍,可研究發現這些拍照會損害我們的記憶能力,叫做拍照使用損傷效應現象。

  1.What does the word “them”, in the first paragraph, refer to?

  A.Gifts at a birthday.

  B.People who go to parties.

  C.Photos taken at a wedding.

  D.Details of the happiest moments.

  答案 D 

  2.What is the “photo-taking impairment effect”?

  A.Some unhappy events may impair the effects of photos.

  B.Taking photographs of objects ruins one's memory of them.

  C.The effects of photos are strongly affected by bad cameras.

  D.Memories last forever when people take the photos they like most.

  答案 B 

  3.What can we learn about Dr. Linda Henkel's study?

  A.A group of high school students were

  involved.

  B.The memory of participants was tested the following week.

  C.People who just looked at the objects remembered fewer details.

  D.People who photographed objects were worse at recognizing them.

  答案 D 

  4.With which of the following may Dr. Linda Henkel agree?

  A.Reviewing photos improves memories of objects.

  B.Focusing on people at events is the best way to remember.

  C.Relying on technology to remember affects the memory.

  D.Counting on cameras to record events is always reliable.

  答案 C 

  5.The passage is probably taken from________.

  A.a health magazine

  B.a cultural overview

  C.an economics report

  D.an entertainment website

  答案 A 

  , 從給的四個選項 (A、B、C和D) 中, 選出最佳選項。

  (2024·沈陽市二模,A)

  The owner of a missing cat is asking for help. “My baby has been missing for over a month now, and I want him back so badly,” said Mrs. Brown, a 56yearold woman. Mrs. Brown lives by herself in a park near Clovis. She said that Clyde, her 7yearold cat, didn't come home for dinner more than a month ago. The next morning he didn't appear for breakfast, either. After Clyde missed an extraspecial lunch, she called the police. When the policeman asked her to describe Clyde, she told him that Clyde had beautiful green eyes, had all his teeth but was missing half of his left ear, and was seven years old and completely white.

  “Is Clyde your child or your pet?” the officer asked. “Well, he's my cat.” Mrs. Brown replied. “Lady, you should report missing PERSONS, not missing CATS!” said the annoyed

  policeman. “You can ask around your neighborhood or put up flyers.” Mrs. Brown figured that a

  billboard would work a lot better than an 8×11 piece of paper on a telephone pole. There was an

  empty billboard at the end of her street just off the highway, with a phone number on it.

  She called that number, and they told her they could put up a picture of Clyde on the billboard for all to see. They told her it would cost only ¥3 000 a month. So she took most of the money out of her savings account and rented the billboard for a month.

  The month has passed, but Clyde has not appeared.

  Because she has almost no money in savings, Mrs. Brown called the local newspaper to see if anyone could help her rent the billboard for just one more month. She is waiting but, so far, no one has stepped forward.

  文章大意:本文是一篇資訊報道。一個老太太的寵物貓丟失一個多月了,她就此請求大家給予幫助。

  1.The underlined word “flyers” in the second paragraph probably means ________.

  A.posters

  B.pilots

  C.billboards

  D.newspapers

  答案:A 詞義猜測題。警察建議Mrs. Brown “put up flyers”,再根據文章第二段倒數第二句“Mrs. Brown figured that a billboard would work a lot better than an 8×11 piece of paper on a telephone pole.”可推知,flyer指的是“an 8×11 piece of paper on a telephone pole”,故答案A海報,符合文義。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      一区二区三区精品在线观看| 国产精品激情偷乱一区二区∴| 日韩一区二区三免费高清| 亚洲精品中文在线影院| 欧美午夜精品一区二区三区| 欧美不卡一二三| 国产麻豆成人精品| 亚洲老妇xxxxxx| 日韩三级免费观看| 国产制服丝袜一区| 亚洲日本va午夜在线影院| 欧美网站大全在线观看| 国产一区二区三区日韩 | 亚洲aⅴ怡春院| 国产欧美精品一区二区色综合 | 欧美久久婷婷综合色| 美女国产一区二区| 亚洲欧洲99久久| 欧美美女视频在线观看| 狠狠色狠狠色合久久伊人| 国产精品盗摄一区二区三区| 欧美日韩专区在线| 国产精品亚洲成人| 亚洲午夜精品一区二区三区他趣| 欧美r级在线观看| 91精品福利视频| 青青草国产成人av片免费| 久久亚洲精精品中文字幕早川悠里 | 免费观看在线综合色| 精品国产乱码久久久久久图片 | 中文字幕中文字幕中文字幕亚洲无线| 91老师国产黑色丝袜在线| 免费一级欧美片在线观看| 中文字幕不卡在线| 欧美一级黄色录像| 色婷婷香蕉在线一区二区| 精品一二线国产| 丝袜美腿亚洲一区| 亚洲最大的成人av| 亚洲欧洲国产日本综合| 国产无遮挡一区二区三区毛片日本| 欧美综合欧美视频| 91麻豆国产香蕉久久精品| 国产剧情在线观看一区二区| 美腿丝袜一区二区三区| 亚洲午夜精品在线| 一区二区三区国产豹纹内裤在线| 日本一区二区三区dvd视频在线| 91精品国产综合久久福利软件| 一本久道中文字幕精品亚洲嫩| 国产在线不卡一区| 另类小说欧美激情| 久久丁香综合五月国产三级网站| 午夜精品福利一区二区蜜股av | 亚洲一二三四区不卡| 国产精品丝袜91| 国产精品每日更新| 久久久精品一品道一区| 欧美不卡一区二区三区四区| 日韩欧美中文字幕公布| 精品日产卡一卡二卡麻豆| 日韩一级二级三级精品视频| 欧美精品在线观看播放| 正在播放一区二区| 日韩美一区二区三区| 日韩精品一区二区三区四区| 精品欧美久久久| 久久精品夜色噜噜亚洲a∨| 久久久精品国产免费观看同学| 久久久久久久免费视频了| www精品美女久久久tv| 国产精品无遮挡| 一区二区三区成人| 日韩电影在线一区| 精品一区精品二区高清| 国产1区2区3区精品美女| 91麻豆自制传媒国产之光| 欧美性色黄大片| 欧美videos大乳护士334| 久久丝袜美腿综合| 亚洲欧洲成人自拍| 男女性色大片免费观看一区二区 | 亚洲mv在线观看| 日本欧美肥老太交大片| 国产精品自在欧美一区| 成人免费视频视频在线观看免费| 91网站最新地址| 欧美性猛交xxxxxx富婆| 日韩午夜中文字幕| 国产精品美女www爽爽爽| 亚洲激情综合网| 裸体歌舞表演一区二区| 99v久久综合狠狠综合久久| 欧美一级一级性生活免费录像| 久久蜜桃av一区二区天堂| 亚洲婷婷综合久久一本伊一区| 秋霞av亚洲一区二区三| 粉嫩aⅴ一区二区三区四区五区 | 久久久久久久久伊人| 一区二区免费视频| 国模套图日韩精品一区二区| 99久久精品免费看国产免费软件| 91精品国产综合久久精品性色| 国产欧美一区视频| 美女视频一区二区| 在线一区二区三区四区五区 | 久久久久九九视频| 日本在线不卡一区| 色久综合一二码| 国产欧美精品区一区二区三区| 亚洲第一会所有码转帖| 成人午夜激情片| 26uuu亚洲婷婷狠狠天堂| 亚洲婷婷综合色高清在线| 激情偷乱视频一区二区三区| 欧美另类一区二区三区| 亚洲欧美国产三级| 夫妻av一区二区| 精品中文字幕一区二区小辣椒 | 精品日韩成人av| 丝袜亚洲另类欧美综合| 日本韩国欧美一区二区三区| 国产欧美一区二区精品性色| 精久久久久久久久久久| 在线视频中文字幕一区二区| 中文字幕一区二区三区精华液| 久久99蜜桃精品| 日韩三级免费观看| 另类人妖一区二区av| 日韩女优制服丝袜电影| 日本一道高清亚洲日美韩| 6080yy午夜一二三区久久| 日韩精品一二三四| 欧美一区二区三区人| 五月婷婷欧美视频| 欧美日韩国产另类不卡| 三级久久三级久久久| 欧美一级夜夜爽| 国产一区二区主播在线| 国产欧美精品区一区二区三区| 国产成人a级片| 国产精品天干天干在观线| 成人av在线资源网| 亚洲综合一二三区| 欧美日韩色综合| 奇米精品一区二区三区在线观看一| 欧美日韩成人一区二区| 视频一区在线视频| 亚洲精品一区二区三区香蕉| 国产999精品久久久久久| 中文字幕在线观看一区二区| 91丝袜国产在线播放| 亚洲精品国产精品乱码不99 | 亚洲人精品一区| 欧美人与z0zoxxxx视频| 黑人精品欧美一区二区蜜桃| 中文字幕av一区 二区| 色妹子一区二区| 日本成人在线网站| 久久久久久综合| 在线欧美日韩国产| 捆绑紧缚一区二区三区视频 | 国产欧美视频在线观看| 色综合久久久久久久久久久| 图片区小说区区亚洲影院| 久久久午夜精品| 欧美日韩在线三区| 国内外成人在线| 一级中文字幕一区二区| 欧美精品一区二区三| 在线免费不卡视频| 久久99久久精品欧美| 亚洲男人天堂av| 久久久久亚洲蜜桃| 欧美猛男男办公室激情| 国产一区二区不卡在线| 亚洲va欧美va天堂v国产综合| 久久久久久久久99精品| 91精品国产综合久久香蕉的特点| 成人综合在线视频| 日本欧美肥老太交大片| 亚洲日韩欧美一区二区在线| 国产亚洲美州欧州综合国| 欧美日韩一区二区三区四区五区 | 亚洲一区二区欧美激情| 国产日韩av一区二区| 67194成人在线观看| 91原创在线视频| 国产成人精品免费一区二区| 另类综合日韩欧美亚洲| 午夜久久久久久久久| 亚洲欧美日韩中文字幕一区二区三区 | 另类综合日韩欧美亚洲| 亚洲午夜精品在线| 一区二区三区精品视频| 最新日韩在线视频| 亚洲三级在线看| 亚洲视频精选在线| 国产午夜精品一区二区三区四区| 日韩精品中午字幕|