国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆重慶市高考英語一輪復習閱讀理解選編精練:107(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆重慶市高考英語一輪復習閱讀理解選編精練:107(含解析)

  重慶市2024高考英語閱讀理解選編(107)(附解析)?

  【閱讀理解】

  The multi-million pound new Library of Birmingham(LoB)will be the most visible sign of the way the city is accepting the digitalization(數字化)of everyday life.

  Set to open in 2024, the £188m LoB is already beginning to take shape next to the Birmingham Repertory Theatre, with which it will share some equipment.

  As digital media(媒介)is important to its_idea,_the project is already providing chances for some of the many small new local companies working at the new technologies.

  Brian Gambles, the LoB project director, says it is about giving people the right tools for learning:“The aim is to mix the physical with the digital, providing 24-hour services which can be used through many different ways. It is important to enable us to reach more people, more effectively.”

  The digital library will, he says, be as important as the physical one, allowing the distant use of the services, making sure that it is never closed to the public.

  Even before the LoB is complete, the public has been able to go online to visit the Virtual(虛擬的)LoB, designed by Baden, the Birmingham virtual worlds specialists. Not only have the public been able to learn about the LoB, but the virtual one has also enabled those working on the LoB to understand the building and how it will work before it even opens.

  Two other small Birmingham-based digital companies are also working on the LoB projects. Substrat, a digital design company, is developing what it calls an example of an “enlarged reality” project. It is about the use of an exciting smart phone, an important part of the LoB which is in the early stages of development. And The People's Archice is an online library of historical figures of the city being built up by a digital content company in Cahoots, in which users will be encouraged to add to and comment on the material.

  Gambles says: “Technology will enable us to make the library's

  content and services open to citizens as never before.”

  投資數百萬英鎊的伯明翰新建圖書館將會是目前很有代表性的數字化圖書館,在這樣的圖書館,人們將會體驗新的閱覽工具,并且能夠真正做圖書館的主人,即:能夠參與圖書內容的增補與建議。

  1.The underlined part “its idea” in Paragraph 3 refers to the idea of ________.

  A.the equipment

  B.the project

  C.the digital media

  D.the physical library

  答案:B。詞義猜測題。根據下一句話的信息詞“the project is already providing...”可以斷定此處的代詞its 指的就是the project。

 ?。甒hile visiting the Virtual LoB, the public can ________.

  A.get a general idea of the LoB

  B.meet many world-famous experts

  C. learn how to

  put up a library building

  D.understand

  how the specialists work on the project

  答案:A。細節判斷題。在倒數第三段中,信息句“Not only have the public been able to learn about the LoB...”可以給以提示:即:公眾可以很好地了解LoB的具體情況,即同選項A所說的一樣。

 ?。甒hich of the following is TRUE of the LoB when it opens?

  a.It offers better learning tools.b.It reaches users in different ways.

  c.It provides users with smart phones.

  d.It allows users to enrich its material.

  e.It gives non-stop physical and digital services.

  A.a,b,d

  B.a,c,e C.b,c,d D.b,d,e

  答案:A。細節判斷題。 在文章的第三段中提到這樣“right tools for learning”“used through many different ways ”以及倒數第二段的最后“add to and comment on the material”都表明了關于開放時的LoB的情況,即同選項A。

 ?。甌he text is most probably taken from ________.

  A.a computer bookB.a library guide

  C.a project handbookD.a newspaper report

  答案:D。文章出處判斷題。既然是針對于公眾的信息,應該是面對普通公眾,即選擇最大眾化的媒體,即資訊報道。

  閱讀理解(強烈抵制) from environmentalists and consumer groups is pressuring restaurants to stop serving dishes containing the shark fin.

  gh Hong Kong. In 2008,around 10,000 tons of fins from 87 countries passed through the city's ports. For environmentalists like Stanley Shea of French-founded Bloom Associationlow activists have been quite effective. Over the last two years governments in Hong Kong and Chinese mainland,as well as big corporations and hotel chains,have announced they will take shark fin soup off their menus and banquets.

  It is in Hong Kong's Sheung Wan District that a lot of the shark fin trade happens. Here the local marine-product industry is suffering. Inside the small shops merchants talk freely about shark fins they sell these days. But in front of a camera nobody wants to mention shark fins;it is just too sensitive,they say. Not far away,at restaurant Lin Heung Kui,shark fin soup is a common dish on the menu. Around lunchtime,it is mostly the elderly and tourists who visit the place.

  Shark fin soup has been the food of the rich and wealthy for hundreds of years in China. But times are slowly changing,said Veranica Mak,an anthropologist(人類學家) at the Chinese University of Hong Kongible person. In the past,when you wanted to show your social status,people made shark fins a signifier in a banquet,but nowadays this signifier changes,”she said.

  Stanley Shea said young people were increasingly interested in social responsibility. He said that helped make his campaign a success in Hong Kong.

  【解題導語】 香港可以說是世界魚翅交易中心但隨著人們對魚翅消費的強烈抵制香港的魚翅交易量

  1.By saying Hong Kong is the world's shark fin capital,the author means ____________.

  Hong Kong love eating shark fins

  B.Hong Kong has the longest history of trading shark fins

  C.many of the world's shark fins are traded in Hong Kong

  D.restaurants in Hong Kong provide the most dishes of shark fins

  答案 C 

  -founded Bloom Association doing in Hong Kong?

  B.Asking merchants to trade shark fins somewhere else instead of in Hong Kong.

  C.Warning people of the harm to their health of eating shark fins.

  D.Fighting against shark fin consumption by raising awareness.

  答案 D 

  ____________.

  B.they are too angry to talk about this topic

  C.the topic is too sensitive for them to talk about

  D.they have been commanded not to talk about them

  答案 C 

  ph 4 that nowadays in Hong Kong ____________.

  B.only wealthy people like eating shark fins

  C.people consume shark fins in a secret way

  D.people don't know much about shark fins

  答案 A 

  (2024高考閱讀理解)閱讀下列短文,從每題所給的選項中選出最佳選項。

  Every day is a gift,and if you look forward to spending each day with happiness,wake up every morning with a positive attitude and enjoy a beautiful day!

  Set up a daily plan for yourself and ensure that you reserve enough time for your homework.Also,don’t forget to spare some time for play!Stop being lazy and start participating in your life instead of just watching it pass by.Try to do something fun and constructive every day.Read a book,write something interesting in your diary,try a new hobby,spend time with your friends,or just watch your favorite show on television,and you will see how every moment of your day untelevision,and you will see how every moment of your day unfolds.You’ll achieve better results,and ultimately greater success.

  However,every day will not be the way you want it to be.Some days will be good,while some will be bad.You won’t be always happy and smiling.You may come across many challenges.Don’t forget to remind yourself to slow down and take care of yourself.In today’s busy lifestyle,it is necessary to relax to bring balance and joy back into your life.So,take charge of your life.Enjoy and appreciate the small things around you.Do a good deed and make others happy.Sometimes,doing something as simple as having a cup of tea with an old friend or a family member,listening to a cheerful song,or just writing down all the things that make you happy could indeed turn your day around!

  Review and analyze your day before you sleep at night.Reward yourself for completing the set goals and prepare the stage for the next day.This will impact your sleep and overall happiness levels.Plan for the next day,take a good rest,and wake up fresh the next morning!

  If you are doing the same things every day,step out of your comfort zone and set aside some time to do things you have never done before.Stretch your limits.Not only will it make a boring day exciting but it will also build your confidence.

  1.Who are the intended readers of the passage?

  A.Teachers.

  B.Students.

  C.Workers.

  D.People in general.

  2.Why is “Read a book” mentioned in the second paragraph?

  A.To show readers how to make themselves happy.

  B.To tell readers to learn hard for their future.

  C.To supply readers with ways of killing time.

  D.To offer readers suggestions on hobbies.

  3.What can we infer from the third paragraph?

  A.Every day is beautiful and worth-remembering.

  B.Your future is up to yourself and your friends.

  C.A good start is definitely good for the future.

  D.You should make a difference in your day.

  4.What would be the best title for the passage?

  A.How to Make the Most of Your Day

  B.How to Lead a Happy and Satisfying Life

  C.Act Now without Delay to Change Your Life

  D.Spare Time to Focus on Daily Responsibilities

  1.B 

  2.A 

  3.D 

  4.A 

  閱讀理解—詞義猜測題、觀點態度題。

  (2024 年山西忻州四校聯考)

  Have you ever heard of a great Chilean poet? He was of all classes, he is one of the most widely read and respected poets in history. And this year is the 110th birthday of Pablo Neruda(1904-1973).

  Born with the name Neftali Ricardo Reyes Basoalto, he was a tall, shy and lonely boy. He loved to read and started to write poetry when he was ten. The American poet Walt Whitman, whose framed picture Neruda later kept on his table, became a major influence on his work.

  However, his father did not like the idea of having a poet for a son and tried to discourage him from writing. To cover up the publication of his first poem, he took the pen name Pablo Neruda.

  In 1924 Neruda gained fame with his most widely read work “Twenty Love Poems and a Song of Despair”. Yet his rich experience as a diplomat and exile made him go beyond the theme of love. His work also reflected the political struggle of the left and development of South America. He was awarded the Nobel Prize for Literature in 1971.

  Neruda loved the sea which he saw as creative, destructive and forever moving. He found inspiration in the power and freedom of the waves and the seabirds on the coast.” I need the sea because it teaches me,” he wrote. “I move in the university of the waves.” He loved how the sea forever renewed itself, a renewal echoed(共鳴) in his work.

  The underlined word “Picasso” can probably be replaced by “

  “

  Poem fan

  Most important person

  Famous person from Picasso

  Freedom fighter in Picasso

  Neftali Ricardo Reyes Basoalto took the pen name Pablo Neruda because

  .

  He was greatly influenced by other poets

  Literary greats usually used the pen name

  His father encouraged him to use the name

  He wanted to prevent his father knowing the publication

  Which of the following is not the theme of his works?

  Social reform.

  B. love

  C.

  political struggle.

  D. Development of South America.

  4. the last paragraph mainly tells us

  .

  A. Neruda loved to write his poems near the sea

  B. the sea gave Neruda vast writing inspiration

  C. the beautiful scenery along the Chile coast

  D. Neruda's poems were widely read overseas

  語篇解讀

  本文介紹了獲得諾貝爾文學獎的智利詩人聶魯達。他是一個受人們尊敬的詩人,曾經被譽為詩壇泰斗。1924年成名于他的作品“二十首情詩和絕望的歌”, 他的作品主題涉及愛情,還反映了美國南部的政治斗爭。

  B 詞義理解題。“Picasso”(畢加索)是現代藝術的創始人,西方現代派繪畫的主要代表。由此推斷他在文學界的地位是非常重要的。

  D 細節理解題。 根據第三段To cover up the publication of his first poem, he took the pen name Pablo Neruda. 可知,他使用筆名的目的是為了不讓他的父親知道。

  A 細節理解題。根據倒數第二段Yet his rich experience as a diplomat and exile made him go beyond the theme of love. His work also

  reflected the political struggle of the left and development of South America. 可知,他的詩歌主題不包括社會改革(social reform)在內,故選A。

  B 細節理解題。根據最后一段He found inspiration in the power and freedom of the waves and the seabirds on the coast.可知,大海給予他靈感。

  重慶市2024高考英語閱讀理解選編(107)(附解析)?

  【閱讀理解】

  The multi-million pound new Library of Birmingham(LoB)will be the most visible sign of the way the city is accepting the digitalization(數字化)of everyday life.

  Set to open in 2024, the £188m LoB is already beginning to take shape next to the Birmingham Repertory Theatre, with which it will share some equipment.

  As digital media(媒介)is important to its_idea,_the project is already providing chances for some of the many small new local companies working at the new technologies.

  Brian Gambles, the LoB project director, says it is about giving people the right tools for learning:“The aim is to mix the physical with the digital, providing 24-hour services which can be used through many different ways. It is important to enable us to reach more people, more effectively.”

  The digital library will, he says, be as important as the physical one, allowing the distant use of the services, making sure that it is never closed to the public.

  Even before the LoB is complete, the public has been able to go online to visit the Virtual(虛擬的)LoB, designed by Baden, the Birmingham virtual worlds specialists. Not only have the public been able to learn about the LoB, but the virtual one has also enabled those working on the LoB to understand the building and how it will work before it even opens.

  Two other small Birmingham-based digital companies are also working on the LoB projects. Substrat, a digital design company, is developing what it calls an example of an “enlarged reality” project. It is about the use of an exciting smart phone, an important part of the LoB which is in the early stages of development. And The People's Archice is an online library of historical figures of the city being built up by a digital content company in Cahoots, in which users will be encouraged to add to and comment on the material.

  Gambles says: “Technology will enable us to make the library's

  content and services open to citizens as never before.”

  投資數百萬英鎊的伯明翰新建圖書館將會是目前很有代表性的數字化圖書館,在這樣的圖書館,人們將會體驗新的閱覽工具,并且能夠真正做圖書館的主人,即:能夠參與圖書內容的增補與建議。

  1.The underlined part “its idea” in Paragraph 3 refers to the idea of ________.

  A.the equipment

  B.the project

  C.the digital media

  D.the physical library

  答案:B。詞義猜測題。根據下一句話的信息詞“the project is already providing...”可以斷定此處的代詞its 指的就是the project。

  .While visiting the Virtual LoB, the public can ________.

  A.get a general idea of the LoB

  B.meet many world-famous experts

  C. learn how to

  put up a library building

  D.understand

  how the specialists work on the project

  答案:A。細節判斷題。在倒數第三段中,信息句“Not only have the public been able to learn about the LoB...”可以給以提示:即:公眾可以很好地了解LoB的具體情況,即同選項A所說的一樣。

 ?。甒hich of the following is TRUE of the LoB when it opens?

  a.It offers better learning tools.b.It reaches users in different ways.

  c.It provides users with smart phones.

  d.It allows users to enrich its material.

  e.It gives non-stop physical and digital services.

  A.a,b,d

  B.a,c,e C.b,c,d D.b,d,e

  答案:A。細節判斷題。 在文章的第三段中提到這樣“right tools for learning”“used through many different ways ”以及倒數第二段的最后“add to and comment on the material”都表明了關于開放時的LoB的情況,即同選項A。

  .The text is most probably taken from ________.

  A.a computer bookB.a library guide

  C.a project handbookD.a newspaper report

  答案:D。文章出處判斷題。既然是針對于公眾的信息,應該是面對普通公眾,即選擇最大眾化的媒體,即資訊報道。

  閱讀理解(強烈抵制) from environmentalists and consumer groups is pressuring restaurants to stop serving dishes containing the shark fin.

  gh Hong Kong. In 2008,around 10,000 tons of fins from 87 countries passed through the city's ports. For environmentalists like Stanley Shea of French-founded Bloom Associationlow activists have been quite effective. Over the last two years governments in Hong Kong and Chinese mainland,as well as big corporations and hotel chains,have announced they will take shark fin soup off their menus and banquets.

  It is in Hong Kong's Sheung Wan District that a lot of the shark fin trade happens. Here the local marine-product industry is suffering. Inside the small shops merchants talk freely about shark fins they sell these days. But in front of a camera nobody wants to mention shark fins;it is just too sensitive,they say. Not far away,at restaurant Lin Heung Kui,shark fin soup is a common dish on the menu. Around lunchtime,it is mostly the elderly and tourists who visit the place.

  Shark fin soup has been the food of the rich and wealthy for hundreds of years in China. But times are slowly changing,said Veranica Mak,an anthropologist(人類學家) at the Chinese University of Hong Kongible person. In the past,when you wanted to show your social status,people made shark fins a signifier in a banquet,but nowadays this signifier changes,”she said.

  Stanley Shea said young people were increasingly interested in social responsibility. He said that helped make his campaign a success in Hong Kong.

  【解題導語】 香港可以說是世界魚翅交易中心但隨著人們對魚翅消費的強烈抵制香港的魚翅交易量

  1.By saying Hong Kong is the world's shark fin capital,the author means ____________.

  Hong Kong love eating shark fins

  B.Hong Kong has the longest history of trading shark fins

  C.many of the world's shark fins are traded in Hong Kong

  D.restaurants in Hong Kong provide the most dishes of shark fins

  答案 C 

 ?。璮ounded Bloom Association doing in Hong Kong?

  B.Asking merchants to trade shark fins somewhere else instead of in Hong Kong.

  C.Warning people of the harm to their health of eating shark fins.

  D.Fighting against shark fin consumption by raising awareness.

  答案 D 

  ____________.

  B.they are too angry to talk about this topic

  C.the topic is too sensitive for them to talk about

  D.they have been commanded not to talk about them

  答案 C 

  ph 4 that nowadays in Hong Kong ____________.

  B.only wealthy people like eating shark fins

  C.people consume shark fins in a secret way

  D.people don't know much about shark fins

  答案 A 

  (2024高考閱讀理解)閱讀下列短文,從每題所給的選項中選出最佳選項。

  Every day is a gift,and if you look forward to spending each day with happiness,wake up every morning with a positive attitude and enjoy a beautiful day!

  Set up a daily plan for yourself and ensure that you reserve enough time for your homework.Also,don’t forget to spare some time for play!Stop being lazy and start participating in your life instead of just watching it pass by.Try to do something fun and constructive every day.Read a book,write something interesting in your diary,try a new hobby,spend time with your friends,or just watch your favorite show on television,and you will see how every moment of your day untelevision,and you will see how every moment of your day unfolds.You’ll achieve better results,and ultimately greater success.

  However,every day will not be the way you want it to be.Some days will be good,while some will be bad.You won’t be always happy and smiling.You may come across many challenges.Don’t forget to remind yourself to slow down and take care of yourself.In today’s busy lifestyle,it is necessary to relax to bring balance and joy back into your life.So,take charge of your life.Enjoy and appreciate the small things around you.Do a good deed and make others happy.Sometimes,doing something as simple as having a cup of tea with an old friend or a family member,listening to a cheerful song,or just writing down all the things that make you happy could indeed turn your day around!

  Review and analyze your day before you sleep at night.Reward yourself for completing the set goals and prepare the stage for the next day.This will impact your sleep and overall happiness levels.Plan for the next day,take a good rest,and wake up fresh the next morning!

  If you are doing the same things every day,step out of your comfort zone and set aside some time to do things you have never done before.Stretch your limits.Not only will it make a boring day exciting but it will also build your confidence.

  1.Who are the intended readers of the passage?

  A.Teachers.

  B.Students.

  C.Workers.

  D.People in general.

  2.Why is “Read a book” mentioned in the second paragraph?

  A.To show readers how to make themselves happy.

  B.To tell readers to learn hard for their future.

  C.To supply readers with ways of killing time.

  D.To offer readers suggestions on hobbies.

  3.What can we infer from the third paragraph?

  A.Every day is beautiful and worth-remembering.

  B.Your future is up to yourself and your friends.

  C.A good start is definitely good for the future.

  D.You should make a difference in your day.

  4.What would be the best title for the passage?

  A.How to Make the Most of Your Day

  B.How to Lead a Happy and Satisfying Life

  C.Act Now without Delay to Change Your Life

  D.Spare Time to Focus on Daily Responsibilities

  1.B 

  2.A 

  3.D 

  4.A 

  閱讀理解—詞義猜測題、觀點態度題。

  (2024 年山西忻州四校聯考)

  Have you ever heard of a great Chilean poet? He was of all classes, he is one of the most widely read and respected poets in history. And this year is the 110th birthday of Pablo Neruda(1904-1973).

  Born with the name Neftali Ricardo Reyes Basoalto, he was a tall, shy and lonely boy. He loved to read and started to write poetry when he was ten. The American poet Walt Whitman, whose framed picture Neruda later kept on his table, became a major influence on his work.

  However, his father did not like the idea of having a poet for a son and tried to discourage him from writing. To cover up the publication of his first poem, he took the pen name Pablo Neruda.

  In 1924 Neruda gained fame with his most widely read work “Twenty Love Poems and a Song of Despair”. Yet his rich experience as a diplomat and exile made him go beyond the theme of love. His work also reflected the political struggle of the left and development of South America. He was awarded the Nobel Prize for Literature in 1971.

  Neruda loved the sea which he saw as creative, destructive and forever moving. He found inspiration in the power and freedom of the waves and the seabirds on the coast.” I need the sea because it teaches me,” he wrote. “I move in the university of the waves.” He loved how the sea forever renewed itself, a renewal echoed(共鳴) in his work.

  The underlined word “Picasso” can probably be replaced by “

  “

  Poem fan

  Most important person

  Famous person from Picasso

  Freedom fighter in Picasso

  Neftali Ricardo Reyes Basoalto took the pen name Pablo Neruda because

  .

  He was greatly influenced by other poets

  Literary greats usually used the pen name

  His father encouraged him to use the name

  He wanted to prevent his father knowing the publication

  Which of the following is not the theme of his works?

  Social reform.

  B. love

  C.

  political struggle.

  D. Development of South America.

  4. the last paragraph mainly tells us

  .

  A. Neruda loved to write his poems near the sea

  B. the sea gave Neruda vast writing inspiration

  C. the beautiful scenery along the Chile coast

  D. Neruda's poems were widely read overseas

  語篇解讀

  本文介紹了獲得諾貝爾文學獎的智利詩人聶魯達。他是一個受人們尊敬的詩人,曾經被譽為詩壇泰斗。1924年成名于他的作品“二十首情詩和絕望的歌”, 他的作品主題涉及愛情,還反映了美國南部的政治斗爭。

  B 詞義理解題?!癙icasso”(畢加索)是現代藝術的創始人,西方現代派繪畫的主要代表。由此推斷他在文學界的地位是非常重要的。

  D 細節理解題。 根據第三段To cover up the publication of his first poem, he took the pen name Pablo Neruda. 可知,他使用筆名的目的是為了不讓他的父親知道。

  A 細節理解題。根據倒數第二段Yet his rich experience as a diplomat and exile made him go beyond the theme of love. His work also

  reflected the political struggle of the left and development of South America. 可知,他的詩歌主題不包括社會改革(social reform)在內,故選A。

  B 細節理解題。根據最后一段He found inspiration in the power and freedom of the waves and the seabirds on the coast.可知,大海給予他靈感。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      日韩免费在线观看| 视频一区在线播放| 一区二区三区在线看| 成人毛片在线观看| 欧美不卡一区二区| 亚洲图片欧美激情| 99视频精品免费视频| 欧美韩国日本不卡| 国产在线精品一区二区夜色 | 亚洲一区视频在线观看视频| 91在线视频播放| 一区二区三区在线视频观看| 91福利视频在线| 亚洲高清视频在线| 91精品免费在线| 三级欧美韩日大片在线看| 欧美日韩国产一区二区三区地区| 亚洲影视资源网| 欧美日韩国产一区二区三区地区| 日韩中文字幕av电影| 91精品国模一区二区三区| 久久狠狠亚洲综合| 国产亚洲成aⅴ人片在线观看| 国产.欧美.日韩| 亚洲欧美视频在线观看视频| 日本高清不卡在线观看| 亚洲综合在线视频| 日韩你懂的电影在线观看| 国产高清不卡一区二区| 中文字幕中文乱码欧美一区二区| 在线视频欧美区| 日日夜夜精品视频天天综合网| 欧美一区二区在线免费观看| 国产麻豆精品在线| 亚洲一区二区精品久久av| 欧美一区二区三区四区视频| 99久久综合99久久综合网站| 偷拍日韩校园综合在线| 精品日韩一区二区| 色综合天天综合网国产成人综合天 | 精品国产91乱码一区二区三区| 亚洲你懂的在线视频| 欧美男生操女生| 国产成人免费视频| 婷婷国产在线综合| 欧美韩日一区二区三区| 欧美日韩www| 国产成人精品亚洲日本在线桃色 | 久久婷婷色综合| 色播五月激情综合网| 国内偷窥港台综合视频在线播放| 亚洲色大成网站www久久九九| 欧美日韩性生活| 国产成人午夜精品影院观看视频| 午夜在线电影亚洲一区| 国产精品欧美一区二区三区| 欧洲另类一二三四区| 国产精品一卡二卡在线观看| 亚洲综合清纯丝袜自拍| 精品国产一区二区三区av性色| 日本韩国欧美一区二区三区| 国内精品伊人久久久久av影院| 亚洲天堂网中文字| 欧美精品一区二区久久久| 99精品欧美一区| 精品一区二区三区蜜桃| 亚洲一区二区三区视频在线| 国产欧美日韩不卡| 精品国产乱子伦一区| 在线观看亚洲成人| 国产一区二区三区日韩| 一个色在线综合| 亚洲欧美日韩系列| 中文子幕无线码一区tr| 欧美大片拔萝卜| 欧美三级三级三级| 在线欧美日韩精品| 99久久免费精品| www.欧美色图| av资源站一区| 成人国产精品免费观看| 粉嫩绯色av一区二区在线观看| 日本不卡123| 午夜精品福利一区二区蜜股av| 日韩一区欧美小说| 国产精品久久久久久久久搜平片 | 韩国av一区二区三区在线观看| 午夜不卡av免费| 一区二区激情视频| 亚洲激情自拍视频| 亚洲电影第三页| 亚洲国产中文字幕| 天天综合色天天| 日日摸夜夜添夜夜添国产精品| 午夜亚洲国产au精品一区二区 | www欧美成人18+| 久久久久久久精| 精品剧情在线观看| 欧美成人性福生活免费看| 精品久久久久久亚洲综合网| 久久久夜色精品亚洲| 欧美美女网站色| 欧美一区二区三区视频在线| 欧美一区二区三区日韩| 欧美一级久久久久久久大片| 91精品在线麻豆| 久久久久青草大香线综合精品| 日韩欧美123| 久久精品在这里| 综合色天天鬼久久鬼色| 亚洲另类色综合网站| 婷婷开心久久网| 极品少妇xxxx精品少妇| 国产成人综合亚洲网站| 不卡一区中文字幕| eeuss影院一区二区三区| 97se亚洲国产综合在线| 在线观看av不卡| 日韩视频一区二区三区| 日韩视频免费观看高清完整版| 26uuu国产一区二区三区| 国产欧美日韩三级| 亚洲一级二级三级| 欧美aⅴ一区二区三区视频| 美女视频网站黄色亚洲| 成人av资源站| 91精品视频网| 自拍偷在线精品自拍偷无码专区 | 欧美三区在线观看| 欧美不卡一区二区三区四区| 国产精品女人毛片| 日韩专区中文字幕一区二区| 国产91在线看| 欧美午夜理伦三级在线观看| 欧美一二三区在线| 国产亚洲欧洲997久久综合| 亚洲三级视频在线观看| 亚洲成人午夜影院| 国产成人av电影在线播放| 欧美色图激情小说| 日韩欧美国产综合一区| 亚洲区小说区图片区qvod| 久久丁香综合五月国产三级网站 | 麻豆国产91在线播放| 国产91精品一区二区麻豆亚洲| 欧美日韩综合在线免费观看| 久久精品人人做人人爽97| 国产精品传媒在线| 轻轻草成人在线| 不卡一二三区首页| 欧美视频在线不卡| 久久精品无码一区二区三区| 日日摸夜夜添夜夜添精品视频| 成人一级片在线观看| 在线视频你懂得一区二区三区| 久久这里只有精品首页| 亚洲综合另类小说| 高潮精品一区videoshd| 欧美亚洲免费在线一区| 国产精品久线观看视频| 青青草原综合久久大伊人精品 | 日韩色在线观看| 国产精品国产三级国产有无不卡 | 欧美日韩一区 二区 三区 久久精品| 久久色在线视频| 亚洲欧美日韩国产一区二区三区| 久久99热这里只有精品| 欧美日韩视频第一区| 久久久久国产免费免费| 日本在线不卡一区| 91一区二区三区在线播放| 欧美成人激情免费网| 亚洲欧洲综合另类在线| 99久久er热在这里只有精品66| 精品国产精品网麻豆系列| 亚洲一区二区影院| 色综合久久中文综合久久牛| 精品国产凹凸成av人网站| 日本vs亚洲vs韩国一区三区 | 国产成人综合视频| 51久久夜色精品国产麻豆| 亚洲最新视频在线播放| 在线视频你懂得一区| 亚洲妇熟xx妇色黄| 欧美性极品少妇| 五月激情六月综合| 欧美精品在线观看播放| 热久久久久久久| 精品日产卡一卡二卡麻豆| 日本亚洲最大的色成网站www| 欧美久久久久久蜜桃| 日本不卡高清视频| 日韩一卡二卡三卡四卡| 另类综合日韩欧美亚洲| www激情久久| 国产成人免费高清| 久久久国产综合精品女国产盗摄| 九色|91porny| 久久精品人人爽人人爽| 国产aⅴ综合色|