国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

【新人教版】(廣東專(zhuān)版)高三英語(yǔ)一輪復(fù)習(xí)同步精練(附解析):選修6 Unit 2 Poems(附解析)新人教廣東版

雕龍文庫(kù) 分享 時(shí)間: 收藏本文

【新人教版】(廣東專(zhuān)版)高三英語(yǔ)一輪復(fù)習(xí)同步精練(附解析):選修6 Unit 2 Poems(附解析)新人教廣東版

  Unit 2 Poems

  閱讀下面短文,按照句子結(jié)構(gòu)的語(yǔ)法性和上下文連貫的要求,在空格處填入一個(gè)適當(dāng)?shù)脑~或使用括號(hào)中詞語(yǔ)的正確形式填空。

  For years,Japan has been at the cutting edge(前沿)of fashion and technology.Now,some young people __1__(return)to a long-unfashionable industry:agriculture.

  Japan,the world’s second-largest economy,now has to import 60 percent of __2__ food.This is a cause of concern to many young people in the country,__3__ fear for their country’s future.

  “No matter how big Japan’s economy is... this country will soon be __4__(able) to buy so much food from overseas,”31-year-old Yusuke Miyaji,the leader of a social group __5__ young farmers,told the Telegraph newspaper.“I want to make a job in the primary sector(第一產(chǎn)業(yè)),cool,striking and profitable.Kids should dream of becoming farmers,__6__ baseball players!”

  And it’s not all about self-sacrifice.Kaori Nukui,31,sees a real opportunity __7__(make)money.Recently she __8__(quit)her job in the city to help her parents grow green tea and mushrooms.She said to the Telegraph:“My mother wanted me to marry __9__ businessman rather than work the land,” she said.“But when I thought of starting a business __10__,I realized my parents had already built a good foundation for me.”

  【解題導(dǎo)語(yǔ)】 本文講的現(xiàn)在日本最新潮的職業(yè)。

  1.解析:根據(jù)時(shí)間狀語(yǔ)now提示,應(yīng)用現(xiàn)在進(jìn)行時(shí)。

  答案:are returning

  2.解析:填形容詞性物主代詞,表示“日本的”。

  答案:its

  3.解析:引導(dǎo)非限制性定語(yǔ)從句,修飾many young people,故用who。

  答案:who

  4.解析:考構(gòu)詞法,根據(jù)語(yǔ)境應(yīng)填一個(gè)與able意義相反的詞,故填unable。

  答案:unable

  5.解析:表對(duì)象用介詞for。

  答案:for

  6.解析:根據(jù)句意,應(yīng)填not。

  答案:not

  7.解析:考動(dòng)詞不定式,作定語(yǔ),表示“賺錢(qián)的機(jī)會(huì)”。

  答案:to make

  8.解析:考時(shí)態(tài),根據(jù)recently提示,可用一般過(guò)去時(shí)或現(xiàn)在完成時(shí)。

  答案:quit/quitted/has quit/has quitted

  9.解析:考冠詞,和一個(gè)商人結(jié)婚,應(yīng)用不定冠詞a。

  答案:a

  10.解析:考代詞。表示考慮自己創(chuàng)業(yè),應(yīng)用反身代詞myself。

  答案:myself

  Ⅱ. 詞匯運(yùn)用

  1.Kids usually ________(講述在學(xué)校發(fā)生的一切) to their mothers on returning home.

  2.This novel aims to cover ________(城市生活的各個(gè)側(cè)面).

  3.Please ________(轉(zhuǎn)達(dá)我誠(chéng)摯的問(wèn)候) to your husband.

  4.The novel Harry Potter ________(譯成了多國(guó)語(yǔ)言),making it popular worldwide.

  5.Can you feel a kind of special beauty of leaves ________(秋風(fēng)中飄落枝頭)?

  6.The hair was done in a style ________(適合青少年的).

  7.Following an ________(無(wú)規(guī)律的睡眠模式) does result in your poor health.

  8.________(載著救援物資),the trucks started for the flooded area on a heavily rainingnight.

  9.The students ________(學(xué)業(yè)繁重),exhausted every day.10.She appreciates the wallpaper ________(上面有玫瑰圖案的) to decorate her bedroom.

  答案:1.recite all happenings in school 2.all aspects/every aspect of the city life 3.convey my sincere regards 4.has been translated into many languages 5.falling from branches in autumn wind 6.appropriate to teenagers 7.irregular sleeping pattern 8.Loaded with rescue goods 9.are loaded with heavy schoolwork 10.with a pattern ofroses on it

  Ⅲ.閱讀理解

  Beauty has always been regarded as something praiseworthy. Almost everyone thinks attractive people are happier and healthier,have better marriages and have more respectable occupations. Personal consultants give them better advice for finding jobs. Even judges are softer on attractive defendants(被告). But in the executive circle,beauty can become a liability.

  While attractiveness is a positive factor for a man on his way up the executive ladder,it is harmful to a woman.

  Handsome male executives were considered having more integrity than plainer men;effort and ability were thought to account for their success.

  Attractive female executives were considered to have less integrity than unattractive ones;their success was attributed not to ability but to factors such as luck.

  All unattractive women executives were thought to have more integrity and to be more capable than the attractive female executives. Interestingly,though,the rise of the unattractive overnight successes was attributed more to personal relationships and less to ability than that of the attractive overnight successes.

  Why are attractive women not thought to be able? An attractive woman is preceived to be more feminine and an attractive man more masculine than the less attractive one. Thus,an attractive woman has an advantage in traditionally female jobs,but an attractive woman in a traditionally masculine position appears to lack the “masculine”qualities required.

  This is true even in politics,“When the only clue is how he or she looks,people treat men and women differently,” says Anne Bowman,who recently published a study on the effects of attractiveness on political candidates. She asked 125 undergraduate students to rank two groups of photographs,one of men and one of women,in order of attractiveness. The students were told the photographs were of candidates for political offices. They were asked to rank them again,in the order they would vote for them.

  The results showed that attractive males utterly defeated unattractive men,but the women who had ranked most attractive invariably received the fewest votes.

  【文章大意】 美麗被人們看作是值得贊頌的,它往往代表著幸福、健康、美好的婚姻以及好的工作,但是在政府部門(mén),美麗,尤其是對(duì)于女人來(lái)說(shuō),卻成了劣勢(shì)。

  1.The underlined word “l(fā)iability”(Para.1) most probably means “________”.

  A.misfortune

  B.instability

  C.disadvantage

  D.burden

  解析:詞義辨析題。前文都在講美麗給人們帶來(lái)很多的優(yōu)勢(shì),但該句中出現(xiàn)了but,可知liability是“缺點(diǎn)、劣勢(shì)”的意思,所以選擇C。難度適中。

  答案:C

  2.In traditionally female jobs,attractiveness ________.

  A.reinforces the feminine qualities required

  B.makes women look more honest and capable

  C.is of primary importance to women

  D.often enables women to succeed quickly

  解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章倒數(shù)第三段的最后一句“...but an attractive woman in a traditionally masculine position appears to lack the ‘masculine’ qualities

  required.”可知。難度適中。

  答案:A

  3.Bowman’s experiment reveals that when it comes to politics,attractiveness ________.

  A.turns out to be an obstacle to men

  B.a(chǎn)ffects men and women alike

  C.has as little effect on men as on women

  D.is more of an obstacle than a benefit to women

  解析:推理判斷題。根據(jù)文章最后一段可知調(diào)查的結(jié)果表明,人們更傾向于選擇漂亮的男士,而最漂亮的女士得票最少。所以選D項(xiàng)。難度適中。

  答案:D

  4.It can be inferred from the passage that people’s views on beauty are often ________.

  A.practical

  B.prejudiced

  C.old-fashioned

  D.radical

  解析:推理判斷題。根據(jù)作者在全文中所表達(dá)的意思可知,人們對(duì)于美的觀點(diǎn)有所偏見(jiàn)。難度適中。

  答案:B

  5.The author writes this passage to ________.

  A.discuss the negative aspects of being attractive

  B.give advice to job-seekers who are attractive

  C.demand equal rights for women

  D.emphasize the importance of appearance

  解析:主旨大意題。根據(jù)第一段的最后一句以及整個(gè)全文可知。難度適中。

  答案:A

  “沾衣欲濕杏花雨,吹面不寒楊柳風(fēng)”——春天,一個(gè)溫暖濕潤(rùn)的季節(jié)。請(qǐng)根據(jù)以下表

  【寫(xiě)作要求】

  1.書(shū)面描述必須包括表格全部?jī)?nèi)容;

  2.只能使用5個(gè)句子。

  【評(píng)分標(biāo)準(zhǔn)】

  句子結(jié)構(gòu)準(zhǔn)確,信息內(nèi)容完整,篇章結(jié)構(gòu)連貫。

  【參考范文】

  Spring,the starting season of the year,begins in March and lasts three months. It’s a season of freshness and greenness and everything turns back to life. In spring the days become longer,with an average temperature of 20.In the earlier part of spring east winds generally blow,which are not pleasant. But when the showers of April and the sunshine of May have caused the earth to be covered with greenness,all is joy and gladness.

  閱讀下面的短文,然后按照要求寫(xiě)一篇150詞的英語(yǔ)短文。

  When students first go to a library,they may be at a loss as to what to read of all the different subjects. Well,Bacon tells you to “l(fā)ook at weak places in your armor (盔甲)”,and shows you how to fill up the blanks in your knowledge. On the other hand,it is no good just trying to fill your mind with knowledge. Knowledge in itself is often useless. A mind filled with too much knowledge is like a room too full of furniture;a man cannot walk about freely in it,and look out of the windows. It is much better to concentrate on a few subjects that interest you and to deal lightly with the others than to march heavily through the whole range of learning,like a silly tourist going through a museum and not missing a single object. If you try to master every subject you may become very wise,but you will be very lonely and you will probably lose all your friends. So you must learn to pick and choose,and you must also learn to look here and there in a library like a camel eating grass on the grassland. If you watch it eating,you will see that although he is supposed to be one of the most stupid animals in the world,he has at least one of the qualities of the cultured man,the power to pick and choose. A student looking for mental food in a library should take the camel as his model.

  【寫(xiě)作內(nèi)容】

  1.用約30個(gè)詞概括以上短文內(nèi)容;

  2.用約120個(gè)詞就“讀書(shū)是否應(yīng)有所選擇還是應(yīng)博覽群書(shū)”的主題發(fā)表看法,并包括以下要點(diǎn):

  (1) 有人認(rèn)為一個(gè)人的時(shí)間和精力有限,所以讀書(shū)要有所選擇;

  (2) 有人認(rèn)為要全面了解世界,就應(yīng)當(dāng)博覽群書(shū);

  (3) 你自己的看法及理由。

  【寫(xiě)作要求】

  1.可以使用實(shí)例或其他論述方法支持你的論點(diǎn),也可以參照閱讀材料的內(nèi)容,但不得直接引用原文中的句子;

  2.標(biāo)題自定。

  【評(píng)分標(biāo)準(zhǔn)】

  概括準(zhǔn)確,語(yǔ)言規(guī)范,內(nèi)容合適,篇章連貫。

  【參考范文】

  Read Selectively or Extensively?

  The passage gives us good advice that since it is impossible for us to read all kinds of books,we must learn to pick and choose the materials we read. ( 30 w)

  In fact,people have different opinions about reading. Some hold the view that we should read selectively while others think that we should read extensively. Those who hold the first opinion think that one’s time and energy are limited and one can never read as many books as he wishes. However,those who hold the second view think that to know the world from all perspectives one should absorb adequate knowledge by reading extensively.

  Personally,I’m in favor of the former opinion. Admittedly,we can absorb knowledge by reading extensively,but it doesn’t follow that we should read without discrimination. Since our time and energy are limited,we should devote them to reading relevant and beneficial books. It’s a waste of time reading irrelevant books. Furthermore,some books are harmful. If we don’t read selectively,we’ll be misled by harmful books.

  Unit 2 Poems

  閱讀下面短文,按照句子結(jié)構(gòu)的語(yǔ)法性和上下文連貫的要求,在空格處填入一個(gè)適當(dāng)?shù)脑~或使用括號(hào)中詞語(yǔ)的正確形式填空。

  For years,Japan has been at the cutting edge(前沿)of fashion and technology.Now,some young people __1__(return)to a long-unfashionable industry:agriculture.

  Japan,the world’s second-largest economy,now has to import 60 percent of __2__ food.This is a cause of concern to many young people in the country,__3__ fear for their country’s future.

  “No matter how big Japan’s economy is... this country will soon be __4__(able) to buy so much food from overseas,”31-year-old Yusuke Miyaji,the leader of a social group __5__ young farmers,told the Telegraph newspaper.“I want to make a job in the primary sector(第一產(chǎn)業(yè)),cool,striking and profitable.Kids should dream of becoming farmers,__6__ baseball players!”

  And it’s not all about self-sacrifice.Kaori Nukui,31,sees a real opportunity __7__(make)money.Recently she __8__(quit)her job in the city to help her parents grow green tea and mushrooms.She said to the Telegraph:“My mother wanted me to marry __9__ businessman rather than work the land,” she said.“But when I thought of starting a business __10__,I realized my parents had already built a good foundation for me.”

  【解題導(dǎo)語(yǔ)】 本文講的現(xiàn)在日本最新潮的職業(yè)。

  1.解析:根據(jù)時(shí)間狀語(yǔ)now提示,應(yīng)用現(xiàn)在進(jìn)行時(shí)。

  答案:are returning

  2.解析:填形容詞性物主代詞,表示“日本的”。

  答案:its

  3.解析:引導(dǎo)非限制性定語(yǔ)從句,修飾many young people,故用who。

  答案:who

  4.解析:考構(gòu)詞法,根據(jù)語(yǔ)境應(yīng)填一個(gè)與able意義相反的詞,故填unable。

  答案:unable

  5.解析:表對(duì)象用介詞for。

  答案:for

  6.解析:根據(jù)句意,應(yīng)填not。

  答案:not

  7.解析:考動(dòng)詞不定式,作定語(yǔ),表示“賺錢(qián)的機(jī)會(huì)”。

  答案:to make

  8.解析:考時(shí)態(tài),根據(jù)recently提示,可用一般過(guò)去時(shí)或現(xiàn)在完成時(shí)。

  答案:quit/quitted/has quit/has quitted

  9.解析:考冠詞,和一個(gè)商人結(jié)婚,應(yīng)用不定冠詞a。

  答案:a

  10.解析:考代詞。表示考慮自己創(chuàng)業(yè),應(yīng)用反身代詞myself。

  答案:myself

  Ⅱ. 詞匯運(yùn)用

  1.Kids usually ________(講述在學(xué)校發(fā)生的一切) to their mothers on returning home.

  2.This novel aims to cover ________(城市生活的各個(gè)側(cè)面).

  3.Please ________(轉(zhuǎn)達(dá)我誠(chéng)摯的問(wèn)候) to your husband.

  4.The novel Harry Potter ________(譯成了多國(guó)語(yǔ)言),making it popular worldwide.

  5.Can you feel a kind of special beauty of leaves ________(秋風(fēng)中飄落枝頭)?

  6.The hair was done in a style ________(適合青少年的).

  7.Following an ________(無(wú)規(guī)律的睡眠模式) does result in your poor health.

  8.________(載著救援物資),the trucks started for the flooded area on a heavily rainingnight.

  9.The students ________(學(xué)業(yè)繁重),exhausted every day.10.She appreciates the wallpaper ________(上面有玫瑰圖案的) to decorate her bedroom.

  答案:1.recite all happenings in school 2.all aspects/every aspect of the city life 3.convey my sincere regards 4.has been translated into many languages 5.falling from branches in autumn wind 6.appropriate to teenagers 7.irregular sleeping pattern 8.Loaded with rescue goods 9.are loaded with heavy schoolwork 10.with a pattern ofroses on it

  Ⅲ.閱讀理解

  Beauty has always been regarded as something praiseworthy. Almost everyone thinks attractive people are happier and healthier,have better marriages and have more respectable occupations. Personal consultants give them better advice for finding jobs. Even judges are softer on attractive defendants(被告). But in the executive circle,beauty can become a liability.

  While attractiveness is a positive factor for a man on his way up the executive ladder,it is harmful to a woman.

  Handsome male executives were considered having more integrity than plainer men;effort and ability were thought to account for their success.

  Attractive female executives were considered to have less integrity than unattractive ones;their success was attributed not to ability but to factors such as luck.

  All unattractive women executives were thought to have more integrity and to be more capable than the attractive female executives. Interestingly,though,the rise of the unattractive overnight successes was attributed more to personal relationships and less to ability than that of the attractive overnight successes.

  Why are attractive women not thought to be able? An attractive woman is preceived to be more feminine and an attractive man more masculine than the less attractive one. Thus,an attractive woman has an advantage in traditionally female jobs,but an attractive woman in a traditionally masculine position appears to lack the “masculine”qualities required.

  This is true even in politics,“When the only clue is how he or she looks,people treat men and women differently,” says Anne Bowman,who recently published a study on the effects of attractiveness on political candidates. She asked 125 undergraduate students to rank two groups of photographs,one of men and one of women,in order of attractiveness. The students were told the photographs were of candidates for political offices. They were asked to rank them again,in the order they would vote for them.

  The results showed that attractive males utterly defeated unattractive men,but the women who had ranked most attractive invariably received the fewest votes.

  【文章大意】 美麗被人們看作是值得贊頌的,它往往代表著幸福、健康、美好的婚姻以及好的工作,但是在政府部門(mén),美麗,尤其是對(duì)于女人來(lái)說(shuō),卻成了劣勢(shì)。

  1.The underlined word “l(fā)iability”(Para.1) most probably means “________”.

  A.misfortune

  B.instability

  C.disadvantage

  D.burden

  解析:詞義辨析題。前文都在講美麗給人們帶來(lái)很多的優(yōu)勢(shì),但該句中出現(xiàn)了but,可知liability是“缺點(diǎn)、劣勢(shì)”的意思,所以選擇C。難度適中。

  答案:C

  2.In traditionally female jobs,attractiveness ________.

  A.reinforces the feminine qualities required

  B.makes women look more honest and capable

  C.is of primary importance to women

  D.often enables women to succeed quickly

  解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章倒數(shù)第三段的最后一句“...but an attractive woman in a traditionally masculine position appears to lack the ‘masculine’ qualities

  required.”可知。難度適中。

  答案:A

  3.Bowman’s experiment reveals that when it comes to politics,attractiveness ________.

  A.turns out to be an obstacle to men

  B.a(chǎn)ffects men and women alike

  C.has as little effect on men as on women

  D.is more of an obstacle than a benefit to women

  解析:推理判斷題。根據(jù)文章最后一段可知調(diào)查的結(jié)果表明,人們更傾向于選擇漂亮的男士,而最漂亮的女士得票最少。所以選D項(xiàng)。難度適中。

  答案:D

  4.It can be inferred from the passage that people’s views on beauty are often ________.

  A.practical

  B.prejudiced

  C.old-fashioned

  D.radical

  解析:推理判斷題。根據(jù)作者在全文中所表達(dá)的意思可知,人們對(duì)于美的觀點(diǎn)有所偏見(jiàn)。難度適中。

  答案:B

  5.The author writes this passage to ________.

  A.discuss the negative aspects of being attractive

  B.give advice to job-seekers who are attractive

  C.demand equal rights for women

  D.emphasize the importance of appearance

  解析:主旨大意題。根據(jù)第一段的最后一句以及整個(gè)全文可知。難度適中。

  答案:A

  “沾衣欲濕杏花雨,吹面不寒楊柳風(fēng)”——春天,一個(gè)溫暖濕潤(rùn)的季節(jié)。請(qǐng)根據(jù)以下表

  【寫(xiě)作要求】

  1.書(shū)面描述必須包括表格全部?jī)?nèi)容;

  2.只能使用5個(gè)句子。

  【評(píng)分標(biāo)準(zhǔn)】

  句子結(jié)構(gòu)準(zhǔn)確,信息內(nèi)容完整,篇章結(jié)構(gòu)連貫。

  【參考范文】

  Spring,the starting season of the year,begins in March and lasts three months. It’s a season of freshness and greenness and everything turns back to life. In spring the days become longer,with an average temperature of 20.In the earlier part of spring east winds generally blow,which are not pleasant. But when the showers of April and the sunshine of May have caused the earth to be covered with greenness,all is joy and gladness.

  閱讀下面的短文,然后按照要求寫(xiě)一篇150詞的英語(yǔ)短文。

  When students first go to a library,they may be at a loss as to what to read of all the different subjects. Well,Bacon tells you to “l(fā)ook at weak places in your armor (盔甲)”,and shows you how to fill up the blanks in your knowledge. On the other hand,it is no good just trying to fill your mind with knowledge. Knowledge in itself is often useless. A mind filled with too much knowledge is like a room too full of furniture;a man cannot walk about freely in it,and look out of the windows. It is much better to concentrate on a few subjects that interest you and to deal lightly with the others than to march heavily through the whole range of learning,like a silly tourist going through a museum and not missing a single object. If you try to master every subject you may become very wise,but you will be very lonely and you will probably lose all your friends. So you must learn to pick and choose,and you must also learn to look here and there in a library like a camel eating grass on the grassland. If you watch it eating,you will see that although he is supposed to be one of the most stupid animals in the world,he has at least one of the qualities of the cultured man,the power to pick and choose. A student looking for mental food in a library should take the camel as his model.

  【寫(xiě)作內(nèi)容】

  1.用約30個(gè)詞概括以上短文內(nèi)容;

  2.用約120個(gè)詞就“讀書(shū)是否應(yīng)有所選擇還是應(yīng)博覽群書(shū)”的主題發(fā)表看法,并包括以下要點(diǎn):

  (1) 有人認(rèn)為一個(gè)人的時(shí)間和精力有限,所以讀書(shū)要有所選擇;

  (2) 有人認(rèn)為要全面了解世界,就應(yīng)當(dāng)博覽群書(shū);

  (3) 你自己的看法及理由。

  【寫(xiě)作要求】

  1.可以使用實(shí)例或其他論述方法支持你的論點(diǎn),也可以參照閱讀材料的內(nèi)容,但不得直接引用原文中的句子;

  2.標(biāo)題自定。

  【評(píng)分標(biāo)準(zhǔn)】

  概括準(zhǔn)確,語(yǔ)言規(guī)范,內(nèi)容合適,篇章連貫。

  【參考范文】

  Read Selectively or Extensively?

  The passage gives us good advice that since it is impossible for us to read all kinds of books,we must learn to pick and choose the materials we read. ( 30 w)

  In fact,people have different opinions about reading. Some hold the view that we should read selectively while others think that we should read extensively. Those who hold the first opinion think that one’s time and energy are limited and one can never read as many books as he wishes. However,those who hold the second view think that to know the world from all perspectives one should absorb adequate knowledge by reading extensively.

  Personally,I’m in favor of the former opinion. Admittedly,we can absorb knowledge by reading extensively,but it doesn’t follow that we should read without discrimination. Since our time and energy are limited,we should devote them to reading relevant and beneficial books. It’s a waste of time reading irrelevant books. Furthermore,some books are harmful. If we don’t read selectively,we’ll be misled by harmful books.

信息流廣告 競(jìng)價(jià)托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車(chē) 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買(mǎi)車(chē)咨詢(xún) 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書(shū)推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測(cè)試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營(yíng)銷(xiāo) 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢(xún) 游戲攻略 興趣愛(ài)好 網(wǎng)絡(luò)知識(shí) 品牌營(yíng)銷(xiāo) 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營(yíng) 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢(xún) 搜救犬 Chat GPT中文版 語(yǔ)料庫(kù) 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車(chē)估價(jià) 情侶網(wǎng)名 愛(ài)采購(gòu)代運(yùn)營(yíng) 情感文案 古詩(shī)詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營(yíng) 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢(xún) chatGPT國(guó)內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵(lì)志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營(yíng) 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊(cè) 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      蜜臀久久99精品久久久久久9| 91官网在线免费观看| 成人av高清在线| 中文无字幕一区二区三区| 成人激情动漫在线观看| 亚洲色图另类专区| 欧美日韩一区二区在线观看视频| 青青草原综合久久大伊人精品优势| 日韩欧美视频一区| youjizz国产精品| 亚洲国产综合91精品麻豆| 777午夜精品视频在线播放| 国产一区视频在线看| 亚洲视频精选在线| 欧美午夜精品一区二区蜜桃| 污片在线观看一区二区| 久久久精品中文字幕麻豆发布| 91在线观看地址| 欧美bbbbb| 国产精品第13页| 欧美女孩性生活视频| 丁香啪啪综合成人亚洲小说| 亚洲国产精品一区二区尤物区| 日韩午夜小视频| 91首页免费视频| 国内精品嫩模私拍在线| 亚洲女同一区二区| 欧美成人vr18sexvr| 欧美日韩一区 二区 三区 久久精品| 韩国成人精品a∨在线观看| 一区二区三区中文字幕电影 | 日韩精品成人一区二区三区| 国产农村妇女精品| 91精品国产欧美一区二区| 国产一区二区精品久久99| 中文字幕精品综合| 欧美成人bangbros| 色婷婷亚洲婷婷| www.av亚洲| 国产一区二区三区黄视频| 午夜婷婷国产麻豆精品| 亚洲欧美色一区| 中文字幕在线不卡| 国产精品伦一区| 精品国产伦一区二区三区观看体验| 欧美在线视频全部完| 丁香激情综合国产| 高清不卡一区二区| 国产成人在线电影| 国产精品伊人色| 国产在线不卡视频| 国产一区免费电影| 国产乱国产乱300精品| 日韩av不卡一区二区| 亚洲一区国产视频| 亚洲最大色网站| 午夜国产不卡在线观看视频| 亚洲国产精品精华液网站| 午夜不卡av免费| 麻豆精品在线播放| 狠狠色综合色综合网络| 国产成人欧美日韩在线电影| 成人黄色在线网站| 99re热这里只有精品视频| 色诱亚洲精品久久久久久| 99视频精品全部免费在线| 一本色道久久综合亚洲精品按摩| 91麻豆成人久久精品二区三区| 成人激情免费网站| 色欧美日韩亚洲| 欧美在线三级电影| 日韩一级片在线观看| 日韩美一区二区三区| 久久久久久久久97黄色工厂| 国产午夜久久久久| 亚洲日本在线a| 亚洲1区2区3区4区| 韩国成人精品a∨在线观看| 成人午夜电影久久影院| 91九色最新地址| 欧美大片在线观看| 亚洲精品写真福利| 欧美一区二区三区在线观看视频 | 色综合天天做天天爱| 国产成人综合精品三级| 91看片淫黄大片一级在线观看| 色婷婷综合久久久久中文一区二区| 欧美午夜精品久久久久久超碰 | 欧美在线观看视频一区二区三区| 91成人国产精品| 久久综合久久综合亚洲| 亚洲色大成网站www久久九九| 亚洲成人av福利| 精品一区二区三区视频| 色偷偷久久一区二区三区| 日韩欧美电影一区| 亚洲色图20p| 国产一区二区精品在线观看| 欧日韩精品视频| 久久久久久久av麻豆果冻| 亚洲一区二区三区四区中文字幕 | 午夜精品久久一牛影视| 成人性生交大片免费看在线播放 | 奇米777欧美一区二区| 国产传媒一区在线| 日韩欧美二区三区| 一区二区视频在线| 国产一区二区三区香蕉| 欧美精品乱码久久久久久按摩 | 日韩码欧中文字| 日韩av电影免费观看高清完整版 | 色就色 综合激情| 国产精品美女久久福利网站 | 麻豆精品视频在线观看| 欧美影院午夜播放| 亚洲激情图片一区| 99视频精品全部免费在线| 国产精品天美传媒| 成人午夜视频免费看| 久久久国产综合精品女国产盗摄| 蜜臀av在线播放一区二区三区| 欧美三级韩国三级日本三斤| 亚洲女人小视频在线观看| gogo大胆日本视频一区| 中文无字幕一区二区三区| 国产成人精品一区二区三区四区 | 韩国一区二区三区| 精品免费视频一区二区| 精东粉嫩av免费一区二区三区| 欧美一区二区三区免费| 欧美bbbbb| 久久你懂得1024| 成人动漫一区二区| 亚洲色图色小说| 一本大道综合伊人精品热热 | 亚洲另类在线视频| 欧美日韩一区小说| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ流畅| 欧美一区二区精品在线| 麻豆一区二区在线| 亚洲国产精品黑人久久久| 99在线精品一区二区三区| 亚洲女同ⅹxx女同tv| 欧美日韩国产经典色站一区二区三区| 午夜视黄欧洲亚洲| 精品盗摄一区二区三区| 不卡视频在线观看| 一区二区三区91| 欧美一级黄色录像| 成人免费视频播放| 亚洲国产欧美日韩另类综合 | 亚洲天堂网中文字| 欧美丰满嫩嫩电影| 国产成人精品一区二区三区四区 | 中文字幕欧美国产| 欧美日韩一区二区电影| 激情文学综合网| 亚洲一区二区三区四区在线观看 | 一区二区三区视频在线看| 欧美久久久一区| 国产福利91精品| 三级在线观看一区二区| 国产人久久人人人人爽| 欧美日韩大陆一区二区| 激情六月婷婷综合| 亚洲曰韩产成在线| 国产精品国产三级国产普通话99| 欧美高清性hdvideosex| 99精品国产91久久久久久 | 精品一区二区三区影院在线午夜| 亚洲国产精品国自产拍av| 88在线观看91蜜桃国自产| 9色porny自拍视频一区二区| 日韩精品一二区| 亚洲免费观看高清完整| 精品国产一区二区三区不卡| 91视视频在线观看入口直接观看www | 欧美电影免费观看完整版| 国产露脸91国语对白| 亚洲成人免费视频| 久久精品一二三| 在线播放91灌醉迷j高跟美女| av电影一区二区| 国产精品综合二区| 久久99精品一区二区三区三区| 一区二区成人在线视频| 国产精品乱人伦一区二区| 精品剧情在线观看| 欧美一区二区三区在线观看| 欧美性三三影院| 一本到高清视频免费精品| 粉嫩蜜臀av国产精品网站| 久久精工是国产品牌吗| 日本中文字幕一区| 亚洲最色的网站| 亚洲午夜在线视频| 中文字幕一区在线| 亚洲视频一二三区| 亚洲精品国产a久久久久久| 日韩国产精品大片|