国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆湖南長沙市高考英語二輪閱讀理解訓(xùn)練(64)(含答案)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆湖南長沙市高考英語二輪閱讀理解訓(xùn)練(64)(含答案)

  湖南長沙市2024高考英語(二輪)閱讀理解訓(xùn)練(64)及答案

  閱讀下列四篇短文,從每小題后所給的A,B,C或D四個選項中,選出最佳選項。

  Student Membership—Cambridge Arts Cinema

  Cambridge Arts Cinema is one of the art houses in Britain and home of the internationally celebrated Cambridge Film Festival. Since 1947 generations of students have discovered the wealth of world cinema. Now you too can make the most of it and save money.

  At_the_Arts_you_can...

  ●choose from up to 40 films a month

  ●see up to 8 premieres (首映) each month

  ●catch screenings when you like—we open early and close late

  ●increase your knowledge of film with our special events—each year we run seasons on various types of films and directors

  ●meet the filmmakers

  What_you_get_as_a_member:

  ●invitation to a preview screening (試映)

  ●£1 off the standard prices (£4.50/£3. 50) for any screening including

  special events

  ●your own copy of each cinema programme mailed free of charge

  ●a card with your own membership number

  ●50% off membership to the Cambridge Darkroom Gallery So what are you waiting for? Just

  fill

  in

  the form and return it either in person or by post to:

  Box Office

  Cambridge Arts Cinema

  8 Market Passage

  Cambridge CN2 3PF

  It costs £15 to join and your card can be used from 1st October 2011 to 30th June 2024.

  Cinema

  Information:

  01223 572929

  (24hr)

  Box Office:01223 504444

  本文主要介紹劍橋藝術(shù)影院以廣告的形式吸引更多的會員。

  .Which of the following is the most famous event held at Cambridge Arts Cinema?

  A. The Cambridge Film Festival.B. Meetings with filmmakers.

  C. The preview screening. D. Monthly premieres.

  答案:A。細(xì)節(jié)理解題。由第一段第一句可判斷A項正確。

  2.If you're a member of Cambridge Arts Cinema, you will enjoy free ________.

  A. Darkroom Gallery showsB. mailed programmes

  C. special film events D. film shows

  答案:B。細(xì)節(jié)理解題。由文中“your own copy of each cinema programme mailed free of charge”可知B項正確。

  .How long will the membership for Cambridge Arts Cinema last?

  A. Four months.

  B. Eight months.

  C. Nine months.

  D. One year.

  答案:C。細(xì)節(jié)理解題。由文中“...from 1st October 2011 to 30th June 2024”.可知答案為C項。

  .For what purpose is the text written?

  A. Offering students cheaper tickets.

  B. Announcing the opening of a premiere.

  C. Telling the public of the cinema's address.

  D. Increasing the cinema's membership.

  答案:D。主旨大意題。綜觀全文可知本文的主要目的是吸引更多的人成為會員。

  閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。

  When I met him,I had a lot of anger inside of me. I've lived my whole life in Spanish Harlem,but in my neighborhood,there are shoot?ups all the time. I know kids who have been shot or beaten up .I have friends who ended up in prison. I could have ended up that way,too,but Mr. Clark wouldn't let that happen.

  Mr. Clark worked long hours,making sure I did my work. My grades rose. In fact,the scores of our whole class rose. One day,he took our class to see The Phantom of the Opera ,and it was the first time some kids had ever been out of Harlem. Before the show,he treated us to dinner at a restaurant and taught us not to talk with our mouths full. We did not want to let him down.

  Mr. Clark was selected as Disney's 2000 Teacher of the Year. He said he would draw three names out of a hat;those students would to with him to Los Angeles to get the award. But when the time came to draw names,Mr. Clark said,“You're all going.”

  On graduation day,there were a lot of tears. We didn't want his class to end. In 2001,he moved to Atlanta,but we always kept in touch. He started giving lectures about education,and wrote a bestselling book based on his classroom rules,The Essential 55.

  In 2003,Mr. Clark took some of us on a trip to South Africa to deliver school supplies and visit the orphanages (孤兒院).It was the most amazing experience of my life. It's now my dream to one day start a group of women's clubs,helping people from all backgrounds.

  1.Without Mr. Clark,the writer ________.

  A.might have been put into prison

  B.might not have won the prize

  C.might have joined a women's club

  D.might not have moved to Atlanta

  2.The Essential 55 is ________.

  A.a(chǎn) show

  B.a(chǎn) speech

  C.a(chǎn) classroom rule

  D.a(chǎn) book

  3.What can we learn from the passage?

  A.It was in Harlem that we saw The Phantom of the Opera for the first time.

  B.Mr. Clark taught us not to talk with our mouths full,and we did.

  C.Mr. Clark was selected as Disney's 2000 Teacher of the Year in Los Angeles.

  D.In 2003,Mr. Clark moved to Atlanta,and he always kept in touch with us.

  4.In the passage,the writer intends to tell us that ________.

  A.Mr. Clark went to South Africa because he liked traveling

  B.Mr. Clark helped to set up a group of women's clubs

  C.a(chǎn) good teacher can help raise his or her students scores

  D.a(chǎn) good teacher has a good influence on his or her students ADBD

  【2024高考訓(xùn)練】閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。It’s hard not to feel cheated and over-charged when you receive unexpected roaming (漫游) charges while traveling abroad—whether they come from making phone calls or checking e-mails.

  Jeff Gardner received an $ 11,000 bill from Verizon after spending four days in Jamaica. Before the trip, Mr. Gardner, who runs a fly-fishing business in Grayling, Michigan, said he called Verizon to find out what it would cost to use his cellphone for calls and his wireless card to check e-mails while in Jamaica. He said he was told that calls would be about $ 2 a minute and that there would be no extra charges for data as he was on an unlimited plan. The latter part turned out to be wrong.

  “I don’t mind paying a fair amount for fair service, but $11,000 for four days is ridiculous,” said Mr. Gardner, who used his phone carefully and economically on the trip. He also tried to check and send e-mails using his wireless card, but quickly gave up after the e-mails didn’t go through. Still, his Verizon bill said more than 500,000 kilobytes (千字節(jié)) of data was delivered while he was in Jamaica, an amount Mr. Gardner said is 100 times what he normally uses in a month.

  As travelers increasingly use smart phones abroad in the same way they do at home—to check e-mails, update Facebook and Twitter and pull up online maps—many are facing costly roaming fees, which providers charge when customers use their phones outside their service area. In fact, roaming charges have gotten so out of hand that the Federal Communications Commission has proposed a plan that would require wireless companies to send their customers a voice or text message when they are approaching their plan’s limit, when they have reached that limit and when they are starting to result in roaming fees.

  1. Why did Jeff Gardner call Verizon before his trip to Jamaica?

   A. To hand over his business.

  B. To check his cellphone bill

   C. To find out information about Jamaica.

   D. To find out information about roaming charges.

  2. What does the underlined sentence in Paragraph 2 mean?

   A. Extra charges were made for Jeff Gardner’s data delivery.

   B. Jeff Gardner’s calls were charged over $2 per minute.

   C. Jeff Gardner’s plan turned out to be limited.

   D. Jeff Gardner had difficulty delivering data abroad.

  . During the trip, Jeff Gardner______.

   A. was careless with phone use

  B. delivered no more data than at home

   C. received quite poor e-mail services

   D. frequently used his wireless card to send e-mails

  . What should wireless companies do according to the Federal Communications Commission?

   A. Make customers know when they’re outside their service area.

   B. Get customers informed when they’re near the limit of their plan.

   C. Stop serving customers when they’ve reached their plan’s limit.

   D. Limit some services to reduce the amount of roaming charges abroad.

  DACB

  【2024高考訓(xùn)練】閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C、D)中,選出最佳選項。Anais Nin was a famous writer. Nin was born French-Cuban but lived in the United States in her later years of life till she died. Nin’s works had her relationships with authors, artists, and other figures as the main subject. Some of her writings were made into films. Nin was also a visiting lecturer in several colleges and promoted Women's Movement with her strong writings.

  Anais Nin was born in France in 1903. Her father was a Spanish artist and a composer living in Cuba (古巴) where he met her mother, a French singer working in Cuba. As a child Nin was brought up in Spain. When her parents separated, Nin and her two brothers moved to New York with their mother. At the age of 16, Nin decided to give up studying and started to work as a dancer and model to reduce the financial burden on her mother so that her brothers could go on with their studies.

  In 1923, Nin got married to her husband, Hugh Parker Guiler in Cuba. In 1924, Nin and Hugh moved to Paris where Hugh continued with his banking career and Nin started writing. Nin wrote her first book in print, D. H. Lawrence: An Unprofessional Study in 16 days. In 1939, Nin left Paris as it was a French government’s request to its residents to leave Paris because of the coming war. Nin returned to New York with Hugh and sent her written books to Frances Steioff of the Gotham Book Mart in New York for safekeeping.

  In 1931, Nin wrote her book Henry and Jun: From the Unexpurgated Diary of Anais Nin. In 1936, Nin published House of Incest which was a 72-page fiction novel

  Nin also appeared and was a part of various films. In 1973, Anais Nin was awarded an honorary doctorate (榮譽(yù)博士學(xué)位) by the Philadelphia College of Art. In 1974, Nin was elected to the United States National Institute of Arts and Letters.

  In 1977, Nin died in her Los Angeles home after battling with cancer for three years.

  1. What can we know about Anais Nin from the first paragraph?

   A. She was a native American.

  B. She started Women’s Movement

   C. She gave lectures in several colleges.

   D. She wrote mainly about her family life.

  . Why did Anais Nin give up studying at the age of 16?

   A. Because she wanted to help support her family.

   B. Because her parents divorced.

   C. Because she wanted to realize her dream of becoming an artist

   D. Because she moved from country to country.

  3 In 1939 Nin and her husband moved back to New York to______ .

   A. enter the film industry

  B. stay away from war

   C. have her books published

  D. promote her new books

  . What is the passage mainly about?

   A. The awards Anais Nin won.

  B. Anais Nin and her incomplete family.

   C. The hardship Anais Nin experienced.

  D. Anais Nin and her great achievements,

  CABD

  閱讀下列四篇短文,從每小題后所給的A,B,C或D四個選項中,選出最佳選項。

  “Mum,what does it mean when someone tells you that they have a skeleton(骨骼) in the closet(衣櫥)?” Jessica asked. “A skeleton in the closet?” her mother paused thoughtfully, “Well, it's something that you would rather not have anyone else know about. For example, if in the past, someone in Dad's

  family had been arrested for stealing a horse, it would be ‘a(chǎn) skeleton in his family's closet’. He really wouldn't want any neighbor to konw about it.”

  “Why pick on my family?” Jessica's father said with anger. “Your family history isn't so good, you know. Wasn't your great-great-grandfather a prisoner who was transported to Australia for his crimes?” “Yes, but people these days say that you are not a real Australian unless your ancestors arrived as prisoners.” “Gosh, sorry I asked. I think I understand now,” Jessica cut in before things grew worse.

  After dinner, the house was very quiet. Jessica's parents were still quite angry with each other.

  Her mother was ironing clothes and every now and then she glared at her husband, who hid behind his newspaper pretending to read. When she finished, she gathered the freshly pressed clothes in her arms and walked to Jessica's closet. Just as she opened the door and reached in to hang a skirt, a bony arm stuck out from the dark depths and a bundle of white bones fell to the floor. Jessica's mother sank into a faint(暈倒), waking only when Jessica put a cold, wet cloth on her forehead. She looked up to see the worried faces of her husband and daughter.

  “What happened? Where am I?” she asked. “You just destroyed the school's skeleton, Mum,” explained Jessica. “I brought it home to help me with my health project. I meant to tell you, but it seemed that as soon as I mentioned skeletons and closets, it caused a problem between you and Dad.” Jessica looked in amazement as her parents began to laugh madly. “They're both crazy,” she thought.

  本文是一篇記敘文,講述了一個幽默故事。杰西卡問媽媽“衣櫥里放骨骼”是什么意思,媽媽解釋說那是不為人知的秘密,并以杰西卡爸爸的祖先做例子,引起了杰西卡爸爸的惱火。飯后,杰西卡爸爸依然生氣,杰西卡媽媽熨完衣服后把衣服放到衣櫥里,結(jié)果發(fā)現(xiàn)了衣櫥里的骨骼而嚇昏過去。原來杰西卡為了完成學(xué)校的健康計劃,把骨骼帶回了家并放在了衣櫥里。

  1.According to Jessica's mother, “a skeleton in the closet” means ________.

  A.a(chǎn) family honor

  B.a(chǎn) family secret

  C.a(chǎn) family story

  D.a(chǎn) family treasure

  答案:B。細(xì)節(jié)理解題。由第一段的“it's something that you would rather not have anyone else know about”可知,B項正確。

  2.What can we learn about some Australians' ancestors from Paragraph 2?

  A.They were brought to Australia as prisoners.

  B.They were the earliest people living in Australia.

  C.They were involved in some crimes in Australia.

  D.They were not regarded as criminals in their days.

  答案:A。推理判斷題。根據(jù)第二段的“but people these days say that you are not a real Australian unless your ancestors arrived as prisoners”可推斷A項正確,即一些澳大利亞人的祖先是被作為犯人帶到澳大利亞。

  3.Jessica's mother fell down into a faint because she was ________.

  A.knocked

  B.frightened

  C.injured

  D.surprised

  答案:B。推理判斷題。杰西卡的媽媽是看到了衣櫥里的骨骼而暈倒的,我們推斷應(yīng)該是嚇倒的。

  4.Why did Jessica bring a skeleton home?

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計 職業(yè)培訓(xùn) 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      91丨porny丨户外露出| 99精品国产视频| 一本色道久久综合狠狠躁的推荐| 久久日韩粉嫩一区二区三区| 国产福利91精品| 亚洲欧洲韩国日本视频| 色吧成人激情小说| 日日夜夜精品免费视频| 久久看人人爽人人| 99精品热视频| 麻豆精品一区二区综合av| 亚洲国产激情av| 欧美精品久久99久久在免费线| 美国毛片一区二区三区| 最新国产精品久久精品| 91麻豆精品国产自产在线| 国产成人在线免费| 午夜亚洲国产au精品一区二区| 精品伦理精品一区| 欧洲一区在线电影| 国产精品亚洲一区二区三区妖精 | 天天色图综合网| 国产婷婷色一区二区三区| 欧洲精品一区二区| 国产成人av资源| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ四虎| 国产精品久久久久四虎| 欧美xxx久久| 欧美精品777| 99久久国产综合色|国产精品| 久久国产综合精品| 日韩在线a电影| 亚洲小少妇裸体bbw| 亚洲天堂a在线| 欧美激情一区二区三区全黄| 欧美变态tickling挠脚心| 欧美日韩免费观看一区三区| 在线一区二区三区四区五区| www.日韩精品| 99久久精品国产观看| 顶级嫩模精品视频在线看| 看电视剧不卡顿的网站| 日本在线不卡视频| 丝袜美腿亚洲综合| 日韩国产在线观看| 视频在线在亚洲| 日韩电影免费在线| 免费在线观看一区| 激情深爱一区二区| 国产综合色精品一区二区三区| 亚洲超碰97人人做人人爱| 一二三区精品视频| 亚洲成年人网站在线观看| 亚洲动漫第一页| 偷偷要91色婷婷| 视频在线观看国产精品| 美国十次综合导航| 国产一区二区主播在线| 国产成人在线观看免费网站| 成人天堂资源www在线| av一区二区久久| 欧美亚一区二区| 日韩一级高清毛片| 国产婷婷色一区二区三区| 中文字幕一区二区三区蜜月| 亚洲欧美一区二区久久| 悠悠色在线精品| 日韩av电影一区| 国产一区不卡视频| 99精品视频中文字幕| 欧美日韩色一区| 国产午夜三级一区二区三| 综合精品久久久| 日本系列欧美系列| 成人精品一区二区三区中文字幕 | 国产精品久久久久四虎| 亚洲人午夜精品天堂一二香蕉| 亚洲狠狠丁香婷婷综合久久久| 午夜视频一区二区三区| 国产九色精品成人porny| 91免费观看视频在线| 日韩欧美国产精品一区| 国产欧美日韩在线| 午夜久久久久久电影| 成人手机在线视频| 欧美一区日韩一区| 中文字幕一区在线观看视频| 免费久久精品视频| 日本精品免费观看高清观看| 2022国产精品视频| 午夜不卡av在线| 99视频在线精品| 久久久久久电影| 首页国产欧美久久| 成人高清免费观看| 欧美一区二区成人| 亚洲一区二区三区视频在线播放| 国产精品1区二区.| 日韩美女视频一区二区在线观看| 亚洲精品视频在线观看网站| 久久99热这里只有精品| 欧美少妇一区二区| 亚洲女同ⅹxx女同tv| 国产成人精品亚洲777人妖| 欧美一级xxx| 水野朝阳av一区二区三区| 日本精品一区二区三区四区的功能| 国产亚洲自拍一区| 久久成人久久爱| 91精品一区二区三区久久久久久 | 午夜国产精品一区| 成人三级在线视频| 久久久久久免费毛片精品| 蜜臀av亚洲一区中文字幕| 欧美疯狂性受xxxxx喷水图片| 自拍av一区二区三区| 不卡av在线免费观看| 日本一区二区三区四区在线视频| 极品少妇xxxx精品少妇偷拍| 91精品福利在线一区二区三区| 亚洲成人免费电影| 欧美日韩精品一区二区天天拍小说 | 精品久久久久久久久久久久包黑料 | 一区二区不卡在线视频 午夜欧美不卡在| 久久99九九99精品| 日韩视频一区二区三区| 日韩成人精品在线观看| 欧美精品123区| 美女视频网站黄色亚洲| 日韩欧美一区中文| 国产一区二区女| 中文字幕av不卡| 91毛片在线观看| 亚洲国产精品欧美一二99| 欧美日韩一本到| 另类小说色综合网站| 精品国产三级电影在线观看| 国产精品一区二区黑丝| 日本一区二区三区四区| 色综合天天综合网国产成人综合天 | 欧美唯美清纯偷拍| 日韩影院精彩在线| 亚洲精品在线观| 国产成人免费高清| 亚洲柠檬福利资源导航| 欧美剧在线免费观看网站 | 日韩国产精品久久久| 日韩一卡二卡三卡四卡| 国产精品 欧美精品| 樱花草国产18久久久久| 日韩欧美综合在线| 不卡一区二区中文字幕| 一区二区三区在线不卡| 日韩精品一区二区三区三区免费| 国产剧情一区二区| 亚洲免费av在线| 成人午夜电影久久影院| 男男视频亚洲欧美| av福利精品导航| 欧美一区二区网站| 亚洲欧洲性图库| 麻豆久久一区二区| 91免费在线看| 久久一区二区视频| 亚洲一区二区在线观看视频| 免费在线观看视频一区| 99久久精品情趣| 欧美一区二区精品| 亚洲三级在线看| 国产一区二区三区电影在线观看| 色婷婷狠狠综合| 2020国产精品自拍| 亚洲国产欧美在线人成| 国产成a人无v码亚洲福利| 欧美日韩综合不卡| 国产精品久久久爽爽爽麻豆色哟哟| 婷婷综合在线观看| 91同城在线观看| 久久久久久久久久久电影| 亚洲综合区在线| 成人黄色电影在线| 亚洲精品在线免费播放| 午夜精品福利视频网站| 91农村精品一区二区在线| 久久免费视频色| 七七婷婷婷婷精品国产| 欧美视频一区二| 亚洲欧美国产三级| 成人激情综合网站| 日韩亚洲欧美高清| 伊人开心综合网| 视频一区视频二区中文字幕| 亚洲国产成人在线| 91麻豆精品一区二区三区| 国产精品欧美极品| 日韩一区二区中文字幕| 综合婷婷亚洲小说| 日韩一区二区免费在线观看| 免费在线视频一区| 91黄色小视频|