国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

四川省成都市2024屆高考英語閱讀理解二輪提升訓練(26)(含解析)

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

四川省成都市2024屆高考英語閱讀理解二輪提升訓練(26)(含解析)

  閱讀理解。閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C 和 D)中,選出最佳選項。

  One morning more than thirty years ago, I entered the Track Kitchen, a restaurant where everyone from the humblest(卑微的) to the most powerful came for breakfast. I noticed an empty chair next to an elderly, unshaven man, who looked somewhat disheveled. He was wearing a worn-out hat and was alone. I asked if I might join him. He agreed quietly and I sat down to have my breakfast. We cautiously began a conversation and spoke about a wide rang of things. We never introduced ourselves. I was concerned that he might have no money and not be able to afford something to eat. So as I rose to go back to the counter and buy a second cup of coffee, I asked, "My I get you something?" "A coffee would be nice." Then I bought him a cup of coffee. We talked more, and he accepted another cup of coffee, Finally, I rose to leave, wished him well, and headed for the exit. At the door I met one of my friends. He asked, "How did you get to know Mr. Gal breath?" "Who?" "The man you were sitting with. He is chairman of the Board of Churchill Downs." I could hardly believe it. I was buying, offering a free breakfast, and feeling pity for one of the world's richest and most powerful men! My few minutes with Mr. Gal breath changed my life. Now I try to treat everyone with respect, no matter who I think they are, and to meet another human being with kindness and sincerity.

  (

  ) 1. What does the underlined word "disheveled" mean?

  A. Unfriendly. B. Untidy. C. Gentle. D. Kind.

  (

  ) 2. The author bought coffee for the old man because

  A. he thought the old man was poor

  B. he wanted to start a conversation

  C. he intended to show his politeness

  D. he would like to thank the old man

  (

  ) 3. How did the author probably feel after he talked with his friend? A. Proud. B. Pitiful. C. Surprised. D. Regretful

  (

  ) 4. What is the message mainly expressed in the story?

  A. We should learn to be generous.

  B. It is honorable to help those in need.

  C. People in high positions are not like what we expect.

  D. We should avoid judging people by their appearances.

  【語篇解讀】 本文講述了"我"在吃早點的時候遇到一個看起來穿著邋遢的老人, 并且幫助 他買了一杯咖啡,事后得知他是最富有的 Mr. Gal breath,旨在告訴我們不要以貌取人.

  1. 答案 B 【解析】猜測詞義題.由上文中的 I noticed an empty chair next to an elderly, unshaven man 何 下文中的 He was wearing a worn-out hat and was alone.可知 disheveled 在這兒是指儀容不整, 穿著邋遢的意思.所以答案選 B 項.

  2. 答案A 【解析】 細節理解題. 根據文中 I was concerned that he might have no money and not be able to afford something to eat.可以判斷選 A 項.

  3. 答案 C 【解析】推理判斷題.根據 I could hardly believe it. I was buying, offering a free breakfast, and feeling pity for one of the world's richest and most powerful men!可知, 作者在他朋友告訴他 那個老人是 Mr. Gal breath 之后感到很吃驚.由此判斷選 C 項.

  4. 答案 D 【解析】 主旨大意題. 根據文章最后一句 Now I try to treat everyone with respect, no matter who I think they are, and no matter another human being with kindness and sincerity.可知,作者想要 表達的是不要以貌取人.由此判斷選 D 項.

  閱讀下列短文,從每題所給的A.B.C和D項中,選出最佳選項。

  Harvard University named historian Drew Gilpin Faust as its first female president on Sunday, ending a lengthy and secretive search to find a successor(接任者)to Lawrence Summers .

  The seven-member Harvard Corporation elected Faust, a noted scholar on History of the American South and dean of Harvard’s Radcliffe Institute for Advanced Study, as the university’s 28th president.

  “This is a great day, and a historic day for Harvard,” James R. Houghton, chairman of the presidential search committee, said in a statement. “Drew Faust is an inspiring and accomplished leader, a superb scholar, a dedicated(獻身的) teacher, and a wonderful human being.”

  Her selection is noteworthy given the heated debates over Summers’ comments that genetic differences between the sexes might help explain the lack of women in top science jobs.

  Faust has been dean of Radcliffe since 2001, two years after the former women’s college was combined into the university as a research center with a mission to study gender issues(性別問題).

  Some professors have quietly groused that the 371-year-old university is appointing a fifth president who is not a scientist. No scientist has had the top job since James Bryant Conant retired in 1953; its last four have come from the fields of classics, law, literature and economics.

  Faust is the first Harvard president who did not receive a degree from the university since Charles Chauncy, a graduate of Cambridge University, who died in office in 1762. She attended the University of Pennsylvania.

  “Teaching staff turned to her constantly,” said Sheldon Hackney, a former president of the University of Pennsylvania and historian who worked closely with Faust. “She’s very clear. She has a sense of humor, but she’s very strong-minded. You come to trust in her because she’s so solid.”

  1. Which might be the best title for the passage?

  A. Harvard named its 1st female president.

  B. History of Harvard University changed.

  C. Debates on female equality ended.

  D. Drew Gilpin Faust, a famous woman historian.

  2. Which is NOT true about Drew Gilpin Faust?

  A. She is the 28th president of Harvard University.

  B. She is a famous scholar from the American South.

  C. She isn’t a graduate from Harvard University.

  D. She was head of Radcliffe Institute for Advanced Study.

  3. Lawrence Summers held the view that

  .

  A. women cannot achieve as much as men in management

  B. women cannot hold important positions in society

  C. women can match men in science jobs

  D. few women make top scientists owing to genes

  4. The underlined word “groused” in the 6th paragraph means

  .

  A. approved

  B. commented

  C. complained

  D. indicated

  5. This passage probably appears in a

  .

  A. biography

  B. personal letter

  C. research paper

  D. newspaper report

  【參考答案】1—5、ABDCD

  2024高考訓練題。閱讀理解閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。For most teachers, a day never seems long enough to get all the planning, teaching or paper correcting done. Parent volunteers, if available, can do a lot of help.

  Teachers can benefit from such help. New books can be marked Computers can be turned on or shut off properly. Teaching equipment can be cleaned and stored away. The list of jobs that parent volunteers can do is endless. Some schools even provide a coordinator to introduce these volunteers to teachers.

  It is important to make sure volunteers feel useful and are given a variety of tasks to do. When a volunteer realizes there is no real contribution to make, he or she will not come back. Sometimes being given too many boring repetitive tasks drives volunteers away, too.

  A teacher who wants to use the service of volunteers successfully should give time to the planning of tasks. Make a list of possible tasks for the volunteer to do. The tasks can be kept in a notebook. Information such as class schedule, names of students and school rules could also be included in the notebook. When the volunteer arrives, the teacher may not immediately have an opportunity to explain tasks. The volunteer can then check the notebook and pick a job on his or her own decision.

  It is obvious that the class benefits from having adults. Children often behave better with the volunteer near them. Some volunteers work one-on-one with children or with small groups, helping children get needed attention. The volunteer can complete paper correcting or other tasks listed above, freeing the teacher for more teaching time.

  Meanwhile, parent volunteers do need to understand that any information about children is to remain confidential. They should be coached on appropriate methods in a school system. They especially need to be careful of what they say.

  1. The first two paragraphs imply that ________.

  A. teachers should ask parents for help in class

  B. parent volunteers are really needed in school

  C. parents are available to teachers ha most schools

  D. being a parent volunteer is popular in many schools

  2. In order to keep parent volunteers interested, ________.

  A. a coordinator is necessary in every school

  B. teachers shouldn’t give them premising tasks

  C. schools should pay them for their good services

  D. tasks given to them should be considered carefully

  3. Why should a teacher list possible tasks in a notebook?

  A. Parent volunteers are interested in the tasks listed.

  B. It is helpful for parents to get involved in their jobs quickly.

  C. The teacher wants parent volunteers to choose jobs on their own.

  D. It is necessary for parent volunteers to know all the tasks to do in class.

  4. Which of the following statements is True according to the text?

  A. Parents can enter any classroom if they like.

  B. Parent volunteers shouldn’t ask for special training.

  C. Any information about children should be kept secret.

  D. Parent volunteers can help all children get needed attention.

  參考答案1—4、BDBC

  閱讀理解。

  What can help you make a fortune in the future? Graduating from a top university might not be enough. A new study from the University of Essex in Britain has shown that the more friends you have in school, the more money you'll earn later.

  The idea that popularity could have a serious impact on one's earning potential shouldn't come as too much of a surprise. The researchers noted that if you want to get ahead in life, social skills and networking are easily as powerful as talent and hard work.

  “If a person has lots of friends, it means that he or she has the ability to get along with others in all kinds of different situations," said Xu Yanchun, 17, from Nantou High School in Shenzhen, who totally agreed with the recent finding. "Also, friends always help each other. They not only create wider social circles for you but lift your mood when you occasionally feel depressed," said Xu. She believed that all this helps you "earn a higher salary”.

  Maybe that's why some people think the younger generations are in the age of Friendalholism (交友狂癥). A woman even complained that the networking website Face book's 5,000-friend limit was too low for her large reserve of social contacts.

  But what does a friend mean? Should friends be regarded as a form of currency?

  “Call me uncoil, but I think of a friend as an actual person with whom I have an actual history and whom I enjoy actually seeing. It seems, however, that this is no longer the definition (定義) of ‘friend',” said Meghan Daum, who works with The Los Angeles Times in the US.

  (

  ) 1.The new study from the University of Essex in Britain shows that _________.

  A. if you have more friends you will not live happily.

  B. the more friends you have in school, the more money you'll earn in your late life.

  C. the less friends you have, the poor lives you will live.

  D. friends can make more money for you.

  (

  ) 2. According to Xu Yanchun, when you have lots of friends, it means_____

  A. You have the ability to earn more money.

  B. You will not feel lonely.

  C .You are quite content with your life.

  D. You have the ability to get along with others in various situations.

  (

  ) 3. What’s the main idea of the passage ?

  A. The passage mainly tells us something about the friendship.

  B. Friends plays an more important part in our daily life than anything else.

  C. Friends are currency.

  D. Friends give you success.

  (

  ) 4. We can learn from the passage that _________.

  A. If you have more friends, you can make a fortune in the future.

  B. Graduating from college means that you can make a fortune in the future.

  C. Friends means a form of currency.

  D. Friends can make you wider social circle and make you feel better when you feel depressed.

  【文章大意】:文章主要向人們講述了朋友在人們生活中的重要作用。你在上學時擁有越多的朋友,那么你以后就會有越多的財富。

  1.【考點分析】細節理解題。

  【參考答案】B。

  【解題思路】從文中第一段的A new study from the University of Essex in Britain has shown that the more friends you have in school, the more money you'll earn later.可知研究表明“朋友越多,你以后就會掙越多的錢 ”。

  2.【考點分析】細節理解題。

  【參考答案】D。

  【解題思路】文中第三段提到了Xu Yanchun的話,從話中我們可以知道“如果你有很多朋友說明你在不同環境中的適應能力很強”。故選D項 。

  3.【考點分析】主旨大意題。

  【參考答案】D。

  【解題思路】通讀全文我們可知,文章主要講述了朋友能夠給你帶來財富,給你帶來成功。故D項總結的合理。

  4.【考點分析】推理判斷題題。

  【參考答案】D。

  【解題思路】A 項的說法太過絕對,所以不正確;B項的說法文中沒有提到,因此不能選;C 項的說法沒有依據,因此也不能選,故只剩下D項。

  1,3,5

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产日本亚洲高清| 亚洲精品一区二区三区在线观看| 欧美视频在线观看一区二区| 久久精品欧美日韩精品| 人妖欧美一区二区| 欧美人xxxx| 亚洲福中文字幕伊人影院| 秋霞影院一区二区| 欧美三级一区二区| 亚洲一区二区视频| 欧美日韩国产成人在线免费| 亚洲午夜精品在线| 欧美久久久久久久久久| 三级在线观看一区二区| 欧美一级日韩不卡播放免费| 美女mm1313爽爽久久久蜜臀| 日韩欧美国产麻豆| 黄色日韩网站视频| 欧美日韩第一区日日骚| 麻豆成人综合网| 久久网站最新地址| 性感美女久久精品| 在线看不卡av| 亚洲伦理在线免费看| 91麻豆.com| 天天免费综合色| 精品女同一区二区| 成人av在线网站| 国产精品白丝在线| 色综合天天做天天爱| 一区二区三区不卡视频| 欧美一区二区观看视频| 国产精品一区二区在线看| 亚洲少妇30p| 欧美日韩一区二区在线观看| 亚洲人成精品久久久久| caoporen国产精品视频| 欧美激情自拍偷拍| 成人免费毛片嘿嘿连载视频| 国产精品国产三级国产三级人妇| 粉嫩在线一区二区三区视频| 国产精品卡一卡二卡三| 99v久久综合狠狠综合久久| 亚洲第一福利视频在线| 91.com视频| 韩国精品免费视频| 亚洲一二三四区不卡| 在线91免费看| 老汉av免费一区二区三区| 日韩欧美国产一二三区| 狠狠色狠狠色综合系列| 国产精品久久久久一区二区三区 | 久久99精品久久久久久国产越南| 日韩免费成人网| 色综合久久久久综合体桃花网| 日韩影院在线观看| 一区二区三区欧美日| 久久婷婷国产综合精品青草| 欧美网站大全在线观看| 成人av电影在线| 国产一区在线观看麻豆| 亚洲成人高清在线| 综合电影一区二区三区 | 日韩美女在线视频| 色婷婷综合久久久中文一区二区 | 亚洲激情中文1区| 国产日韩欧美综合在线| 日韩欧美激情四射| 日韩三级视频在线看| www.亚洲人| 国产东北露脸精品视频| 久久国产精品露脸对白| 看电视剧不卡顿的网站| 日韩高清不卡一区二区| 午夜精品一区二区三区电影天堂| 亚洲主播在线播放| 亚洲bdsm女犯bdsm网站| 亚洲午夜精品网| 亚洲成人av在线电影| 亚洲乱码一区二区三区在线观看| 一区在线观看视频| 亚洲欧洲av在线| 亚洲婷婷国产精品电影人久久| 国产精品免费观看视频| 一色屋精品亚洲香蕉网站| 18涩涩午夜精品.www| 亚洲男帅同性gay1069| 亚洲欧洲精品天堂一级| 亚洲欧美一区二区久久| 亚洲日韩欧美一区二区在线| 亚洲精品成a人| 日韩电影在线一区二区三区| 久久99国产精品免费| 国产91精品一区二区麻豆网站| 国产一区美女在线| 成人午夜av电影| 在线观看亚洲a| 欧美一区二区三区成人| 久久综合色婷婷| 亚洲精品国产a久久久久久| 久久尤物电影视频在线观看| 日韩一区二区三区高清免费看看| 欧美性色欧美a在线播放| 欧美日本在线一区| 欧美日韩免费在线视频| 欧美日韩国产小视频| 717成人午夜免费福利电影| 欧美精品黑人性xxxx| 欧美日韩精品系列| 91精品国产麻豆国产自产在线 | 免费观看一级特黄欧美大片| 欧美96一区二区免费视频| 韩国精品久久久| 91国产成人在线| 亚洲品质自拍视频网站| 一色屋精品亚洲香蕉网站| 亚洲成av人在线观看| 韩国成人在线视频| 欧美私人免费视频| 日韩制服丝袜av| 欧美美女喷水视频| 亚洲v中文字幕| 精品久久久久一区二区国产| 日本高清不卡视频| 最新国产成人在线观看| 成人晚上爱看视频| 欧美三级在线播放| 国产精品入口麻豆九色| 麻豆国产精品777777在线| 国产呦萝稀缺另类资源| 欧美aaaaa成人免费观看视频| 成人成人成人在线视频| 欧美欧美午夜aⅴ在线观看| 国产精品色在线| 另类小说图片综合网| 欧美色综合影院| 亚洲丝袜美腿综合| 北条麻妃国产九九精品视频| 久久久国产精品麻豆| 精品一区二区在线播放| 韩国av一区二区三区四区 | 欧美人牲a欧美精品| 国产亚洲欧洲一区高清在线观看| 一级中文字幕一区二区| 99在线热播精品免费| 久久嫩草精品久久久久| 婷婷亚洲久悠悠色悠在线播放| heyzo一本久久综合| 国产精品少妇自拍| eeuss鲁片一区二区三区| 日本一区二区视频在线观看| 韩国精品久久久| 日韩精品一区在线| 中文字幕中文字幕在线一区 | 久久久久久久久久美女| 偷拍一区二区三区| 欧美精品在线观看播放| 亚洲国产综合色| 欧美日韩一级大片网址| 亚洲一区二区三区不卡国产欧美| 一本色道久久加勒比精品| 亚洲色图另类专区| 日本韩国精品在线| 亚洲精品国产第一综合99久久 | 亚洲成人av一区二区三区| 91黄视频在线观看| 亚洲一区二区成人在线观看| 欧美亚洲综合另类| 亚洲一区二区影院| 欧美α欧美αv大片| 在线观看免费一区| 国产成人av电影在线播放| 亚洲国产aⅴ成人精品无吗| 国产精品久久久久久久久免费桃花 | 国产精品国产三级国产普通话99| 欧美日韩一区二区三区四区| 国产91在线看| 麻豆成人在线观看| 五月开心婷婷久久| 亚洲美女免费视频| 国产精品福利电影一区二区三区四区| 欧美一级片在线观看| 在线观看国产一区二区| av一二三不卡影片| 国产不卡在线一区| 国产一区欧美日韩| 免费看日韩精品| 日本在线不卡视频一二三区| 亚洲午夜成aⅴ人片| 一区二区在线免费观看| 一区在线播放视频| 国产精品久久毛片a| 国产精品免费观看视频| 中文字幕成人av| 国产精品色一区二区三区| 欧美激情艳妇裸体舞| 国产女人18毛片水真多成人如厕| 久久久久久久久久美女| 久久这里只有精品6| 国产亚洲福利社区一区|