国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪復(fù)習(xí)基礎(chǔ)考點(diǎn)聚焦:Unit1 Great scientists單元檢測同步探源 新人教版必修5

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪復(fù)習(xí)基礎(chǔ)考點(diǎn)聚焦:Unit1 Great scientists單元檢測同步探源 新人教版必修5

  高考英語一輪復(fù)習(xí) 第一部分 基礎(chǔ)考點(diǎn)聚焦 Unit1 Great scientists單元檢測同步探源 新人教版必修5

  Ⅰ.閱讀理

  (2024·安徽省高三皖西四校聯(lián)考)When Alfred Nobel created the prizes that bear his name to a dead man.

  It is a complex story,one that could not have been foreseen when Nobel,the Swedish inventor,died in 1896.But it all traces back to his will,written at a time when international prizes were an original idea.

  Nobel did not say why he wanted to reward scientists who “made the most important discovery” during the previous year.One can guess that he wanted to reward present-day innovation and not to give tombstone awards to Galileo,Hippocrates,and other scientists from centuries past.

  But will and science often got involved.The one-year timing proved impractical;scientific findings generally need to be testede award be given only to living people;that rule was made formal in the 1970s.But the rule against posthumous awards has now been violated several times—most recently this monthkefeller University,who died three days before his election.His discovery,called dendritic cells,took place in 1973.

  The first posthumous winner was the poet Erik Karlfeldt.Karlfeldt had refused his selection in 1918 because he was a longtime member of the Swedish Nobel Academy.When he was selected again in 1931,he had died that April.

  What happens if a candidate dies? The Nobel Foundation might consider changes at its next meeting.One possibility would be to withhold (阻止) the announcement of an award until a Nobel official hears the 【文章大意】 諾貝爾獎是一個國際獎項用來獎勵前一年在科學(xué)上取得重大發(fā)現(xiàn)的人。諾貝爾基金會明確說明這個獎項只頒給活著的人但科學(xué)發(fā)現(xiàn)需要時間來檢驗(yàn)。諾貝爾獎能頒給死去的人嗎?或許諾貝爾獎需要一些變1.What did Alfred Nobel create the prizes for?

  A.To make himself remembered forever.

  B.To attract international attention to Sweden.

  C.To encourage contributions to mankind.

  D.To honor some dead outstanding discoverers.

  解選C。推理判斷題。根據(jù)第一段中的“he decided that they be given for work done in the previous year.”和第三段中的“One can guess that he wanted to reward present-day innovation”可知創(chuàng)立諾貝爾獎的目的就是獎勵其所在時代的科學(xué)發(fā)現(xiàn)或重大成就。ion tries to break his will.

  C.Nobel’s fortune is not well managed.

  D.Candidates are hard to be selected worldwide.

  解析:選A。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段中的“The one-year timing proved impracticalscientific findings generally need to be tested,sometimes for decades,before their value is appreciated.”可知答案。he Nobel Academy failed to perform their duty.

  D.The winner should live a very long life.

  解析:選B。推理判斷題。根據(jù)上文可知諾貝爾獎規(guī)定只頒發(fā)給健在的科學(xué)家可是這一年的諾貝爾醫(yī)學(xué)獎頒發(fā)給了已經(jīng)去世的Ralph M.SteinmanErik Karlfeldt,這兩個例子足以說明諾貝爾獎的一些規(guī)定需要改革。According to the last paragraph,the Nobel Prize is announced to the winner________.B.through a visit解析:選D。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章最后一段最后一句話中的“until a Nobel official hears the winner’s voice on the famous notification calls”可知答案。七選五補(bǔ)缺題(2024·河南六市高中畢業(yè)班第二次聯(lián)合考試)Doctors Say Most Heart Disease Preventable

  Heart disease is the number one killer,worldwide,of men and women over the age of 60.But people of all ages die of heart attacks each year.And while death rates have declined in the U.S.and many western European countries________

  No one would have guessed that Barbara Teng would have a heart attack.She was not overweight.She did not smoke or exercise.“In 2004,the week after I turned 49,when I was on a business trip in Chicago,I had a major heart attack,” she said.2.________ She now exercises daily,and monitors her heart health.

  Dr.Patrice Nickens,who is with the National Heart,Lung and Blood Institute,thinks that heart disease is 82 percent preventable.“3.________” she said,“Men are also facing the same problem,and the key to staying healthy is knowing your numbers”.________

  “And the steps to take are simple: don’t smoke,maintain a healthy weight,exercise,know your numbers and talk to your physician and control these risks,” she said.

  African-Americans are at higher-than-average risk for heart disease and stroke;people don’t even know they have itcreases the risk.Medstar Washington Hospital Center is trying to reach this population.5.________For example,helping the people monitor their blood pressure.If people realize they are at risk for heart disease,the’ll make lifestyle changes: lose weight,exercise,eat the right foods and keep in touch with a doctor.

  A.A healthy lifestyle can prevent heart disease.

  B.So we must cure heart disease.

  C.It is the leading cause of death for women.

  D.With the right training,they can play an important role in community health.

  E.And that changed her life.

  F.Lack of exercise causes heart attacks.

  G.Yet most heart disease is preventable.

  答案:1~5 GECAD完形填空(2024·陜西省咸陽市高考模擬)Nowadays easy being a teenager,nor is it easy being a parent.Parents are __1__advice for their children on what to learn,but when it comes to __2__ to live,as a matter of fact,they often have __3__to say.As a result,children may grow up with good manners and much __4__,but without any idea how to

  __5__ their life.Here are some basics to help.

  Firstly,build proper relationships.“No man is an island.”So __6__ with friends will have a sense of belonging and not __7__from loneliness,whose ill effects have been __8__ among the elderly.If the young are surrounded by friends and relatives,they are more __9__ to recover from their illnesses.

  Then,try to be honest.Children must be taught to stay honest.It takes courage and training to be honest when people are getting away with cheating and __10__ all around.

  Be __11__ of money.Explain to children that credit cards

  must be used __12__and that when buying something using a

  credit card,they can easily end up paying two or three times

  more than in cash.Suppose your child __13__ a new bicycle

  that costs $150.__14__ paying the cash,give him some __15__

  pocket money.And by putting aside $15 each week,he will be able to buy it for himself in only ten weeks.

  Another thing to keep in mind is to expect a lot from your

  child,but not everything,which is also __16__.So give your child space to __17__.If your child is __18____19__ to solve things by himself.At the same time,__20__ him that you’re always there for him if he seeks advice or help.

  【文章大意】 如今當(dāng)父母不容易特別是講到“如何生活”這個話題時父母們似乎也很難講清楚本文給父母提出了一些建議。B.short of 解析:選A。在學(xué)習(xí)方面父母們對孩子有一籮筐的建議。full of“充滿”short of“短缺”;proud of“對……感到驕傲”;afraid of“對……害怕”。根據(jù)語境可知應(yīng)選A。

  B.whether

  解析:選D。事實(shí)上當(dāng)提到“如何(how)生活”這個話題時父母們幾乎不知道該說什么。解析:選B。參見上題解析。little表示“很少的”符合語境。4.A.knowledge

  B.energy解析:選A。結(jié)果孩子們懂禮貌知識豐富(much knowledge)卻不知道怎么控制(manage)自己的解析:選C。參見上題解析。 save“拯救”;想象”;manage“控制”;earn“賺得”。根據(jù)語境可知答案為C。解析:選D。所以teenagers)。

  C.learn

  D.benefit

  解析:選B。參見上題解析。die from“死于”;suffer from“遭受”;learn from“向……學(xué)習(xí)”;benefit from“從……受益”。根據(jù)語境可知答案為B。解析:選A。孤獨(dú)感的副作用可以從老年人身上觀察(observed)到。replace“代替”;ignore“忽略”;share“分享”。根據(jù)語境可知答案為A。解析:選C。如果年輕人被親友包圍他們就更likely)從疾病中恢復(fù)過來。difficult“困難的”;content“滿意的”;confident“自信的”。ng

  B.a(chǎn)pologizing解析:選D。當(dāng)人們作弊和說謊(lying)卻未受到懲罰時更需要勇氣和鍛煉來保持誠實(shí)的品質(zhì)。此處用lying和前面的cheating并列。guarantee“保證”;道歉”;promise“允諾”。erous

  D.careful解析:選D。花錢需謹(jǐn)慎。careful“小心的謹(jǐn)慎的”符合語境。aware“意識到的”;short“短缺的”;generous“慷慨的”。解析:選A。向孩子們解釋必須負(fù)責(zé)地(responsibly)使用信用卡否則他們會輕易地刷卡消費(fèi)。patiently“耐心地”;frequently“頻繁地”;immediately“立刻”。根據(jù)語境可知答案為A。解析:選B。假設(shè)你的孩子想要(wants)一輛新自行車。In spite of

  C.Rather than

  D.In return for

  解析:選C。定期給他一些零花錢而不是(Rather than)用現(xiàn)金全額付款。in favour of“支持贊成”;in spite of“盡管不管”;in return for“作為……的回報”。根據(jù)語境可知答案為C。

  D.spare解析:選C。參見上題解析。regular“有規(guī)律的”符合語境。necessary“必須的”;extra“多余的”;spare“空余的”。解析:選A。另外一點(diǎn)需要銘記的是要對孩子很多期待但同樣重要的(important)是不能對每件事都飽含期望。strange“奇怪的”;obvious“明顯的”;troublesome“麻煩的”。根據(jù)語境可知選A項。解析:選D。給孩子成長(grow)的空間。解析:選B。如果孩子不愿意(unwilling)談?wù)撃臣履敲床灰銖?qiáng)他。satisfied“滿意的”;ready“準(zhǔn)備好的”;frightened“害怕的”。根據(jù)語境可知答案為B。解析:選C。讓他們自己嘗試(attempt)去解決問題。volunteer“自愿做”;refuse“拒絕”;afford“買得起”。根據(jù)語境可知答案為C。解析:選A。同時提醒(remind)他如果他需要建議或幫助你隨時都在身邊。encourage“鼓勵”;inform“通知”;warn“警告”。根據(jù)語境可知答案為A。語法填空:Our guest today is Chef Michael Wilson.Thanks ________ (join) us,Mr.Wilson.

  Mike:Oh________ (please).And please:OK________ (cook) since you were a kid,and you’ve been a professional chef for over twenty years.What is it about cooking that you love so much?

  Mike:It’s the best way for people to communicate________ in common.All you need is to like to eat and drink,5.________ most people do.It’s easy to make new friends 6.________ you share a meal together.

  Mary:So:Well________ in Asia,rice and noodles are more common.Beef is very common in countries 8.________ the Unites States,but it’s not as popular in Northern Europe.To be honest,though,I prefer to think of ways in which food is similar around the world.For example,you can find barbecue almost everywhere,and most countries offer both spicy and mild dishes.

  Mary:What do you think is 9.________ most important factor in cooking?:I think that fresh________ (use) the best of what a particular place has to offer,rather than fancy sauces or expensive spices,usually results in the best dishes.

  1.解析:考查非謂語動詞。根據(jù)前面的介詞for可知應(yīng)該用動名詞形式。答案:joining解析:考查名詞。it’s one’s pleasure表示“我很樂意”用于對于表示感謝的回答。答案:pleasure解析:考查時態(tài)。此處用現(xiàn)在完成進(jìn)行時表示過去的某個動作一直持續(xù)到現(xiàn)在。答案:have been cooking解析:考查代詞。have something in common表示“有共同特點(diǎn)”因?yàn)榍懊嬗蟹穸ㄔ~因此用anything。答案:anything解析:考查定語從句。which引導(dǎo)非限制性定語從句代指前面整個句子的內(nèi)容。答案:which解析:考查狀語從句。when引導(dǎo)時間狀語從句表示“當(dāng)……的時候”。答案:when解析:考查連詞。while此處為轉(zhuǎn)折連詞意為“然而”此處表示“在西方人們吃大量的面包然而在亞洲米飯和面條更常見。”答案:while解析:考查介詞。此處用like表示“像……”此處表示“在像美國的一些國家里”。答案like

  9.解析:考查冠詞。此處the most修飾important是最高級。答案:the解析:考查非謂語動詞。根據(jù)句子結(jié)構(gòu)可知此處作主語因此用動名詞形式。答案:Using

  高考英語一輪復(fù)習(xí) 第一部分 基礎(chǔ)考點(diǎn)聚焦 Unit1 Great scientists單元檢測同步探源 新人教版必修5

  Ⅰ.閱讀理

  (2024·安徽省高三皖西四校聯(lián)考)When Alfred Nobel created the prizes that bear his name to a dead man.

  It is a complex story,one that could not have been foreseen when Nobel,the Swedish inventor,died in 1896.But it all traces back to his will,written at a time when international prizes were an original idea.

  Nobel did not say why he wanted to reward scientists who “made the most important discovery” during the previous year.One can guess that he wanted to reward present-day innovation and not to give tombstone awards to Galileo,Hippocrates,and other scientists from centuries past.

  But will and science often got involved.The one-year timing proved impractical;scientific findings generally need to be testede award be given only to living people;that rule was made formal in the 1970s.But the rule against posthumous awards has now been violated several times—most recently this monthkefeller University,who died three days before his election.His discovery,called dendritic cells,took place in 1973.

  The first posthumous winner was the poet Erik Karlfeldt.Karlfeldt had refused his selection in 1918 because he was a longtime member of the Swedish Nobel Academy.When he was selected again in 1931,he had died that April.

  What happens if a candidate dies? The Nobel Foundation might consider changes at its next meeting.One possibility would be to withhold (阻止) the announcement of an award until a Nobel official hears the 【文章大意】 諾貝爾獎是一個國際獎項用來獎勵前一年在科學(xué)上取得重大發(fā)現(xiàn)的人。諾貝爾基金會明確說明這個獎項只頒給活著的人但科學(xué)發(fā)現(xiàn)需要時間來檢驗(yàn)。諾貝爾獎能頒給死去的人嗎?或許諾貝爾獎需要一些變1.What did Alfred Nobel create the prizes for?

  A.To make himself remembered forever.

  B.To attract international attention to Sweden.

  C.To encourage contributions to mankind.

  D.To honor some dead outstanding discoverers.

  解選C。推理判斷題。根據(jù)第一段中的“he decided that they be given for work done in the previous year.”和第三段中的“One can guess that he wanted to reward present-day innovation”可知創(chuàng)立諾貝爾獎的目的就是獎勵其所在時代的科學(xué)發(fā)現(xiàn)或重大成就。ion tries to break his will.

  C.Nobel’s fortune is not well managed.

  D.Candidates are hard to be selected worldwide.

  解析:選A。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段中的“The one-year timing proved impracticalscientific findings generally need to be tested,sometimes for decades,before their value is appreciated.”可知答案。he Nobel Academy failed to perform their duty.

  D.The winner should live a very long life.

  解析:選B。推理判斷題。根據(jù)上文可知諾貝爾獎規(guī)定只頒發(fā)給健在的科學(xué)家可是這一年的諾貝爾醫(yī)學(xué)獎頒發(fā)給了已經(jīng)去世的Ralph M.SteinmanErik Karlfeldt,這兩個例子足以說明諾貝爾獎的一些規(guī)定需要改革。According to the last paragraph,the Nobel Prize is announced to the winner________.B.through a visit解析:選D。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章最后一段最后一句話中的“until a Nobel official hears the winner’s voice on the famous notification calls”可知答案。七選五補(bǔ)缺題(2024·河南六市高中畢業(yè)班第二次聯(lián)合考試)Doctors Say Most Heart Disease Preventable

  Heart disease is the number one killer,worldwide,of men and women over the age of 60.But people of all ages die of heart attacks each year.And while death rates have declined in the U.S.and many western European countries________

  No one would have guessed that Barbara Teng would have a heart attack.She was not overweight.She did not smoke or exercise.“In 2004,the week after I turned 49,when I was on a business trip in Chicago,I had a major heart attack,” she said.2.________ She now exercises daily,and monitors her heart health.

  Dr.Patrice Nickens,who is with the National Heart,Lung and Blood Institute,thinks that heart disease is 82 percent preventable.“3.________” she said,“Men are also facing the same problem,and the key to staying healthy is knowing your numbers”.________

  “And the steps to take are simple: don’t smoke,maintain a healthy weight,exercise,know your numbers and talk to your physician and control these risks,” she said.

  African-Americans are at higher-than-average risk for heart disease and stroke;people don’t even know they have itcreases the risk.Medstar Washington Hospital Center is trying to reach this population.5.________For example,helping the people monitor their blood pressure.If people realize they are at risk for heart disease,the’ll make lifestyle changes: lose weight,exercise,eat the right foods and keep in touch with a doctor.

  A.A healthy lifestyle can prevent heart disease.

  B.So we must cure heart disease.

  C.It is the leading cause of death for women.

  D.With the right training,they can play an important role in community health.

  E.And that changed her life.

  F.Lack of exercise causes heart attacks.

  G.Yet most heart disease is preventable.

  答案:1~5 GECAD完形填空(2024·陜西省咸陽市高考模擬)Nowadays easy being a teenager,nor is it easy being a parent.Parents are __1__advice for their children on what to learn,but when it comes to __2__ to live,as a matter of fact,they often have __3__to say.As a result,children may grow up with good manners and much __4__,but without any idea how to

  __5__ their life.Here are some basics to help.

  Firstly,build proper relationships.“No man is an island.”So __6__ with friends will have a sense of belonging and not __7__from loneliness,whose ill effects have been __8__ among the elderly.If the young are surrounded by friends and relatives,they are more __9__ to recover from their illnesses.

  Then,try to be honest.Children must be taught to stay honest.It takes courage and training to be honest when people are getting away with cheating and __10__ all around.

  Be __11__ of money.Explain to children that credit cards

  must be used __12__and that when buying something using a

  credit card,they can easily end up paying two or three times

  more than in cash.Suppose your child __13__ a new bicycle

  that costs $150.__14__ paying the cash,give him some __15__

  pocket money.And by putting aside $15 each week,he will be able to buy it for himself in only ten weeks.

  Another thing to keep in mind is to expect a lot from your

  child,but not everything,which is also __16__.So give your child space to __17__.If your child is __18____19__ to solve things by himself.At the same time,__20__ him that you’re always there for him if he seeks advice or help.

  【文章大意】 如今當(dāng)父母不容易特別是講到“如何生活”這個話題時父母們似乎也很難講清楚本文給父母提出了一些建議。B.short of 解析:選A。在學(xué)習(xí)方面父母們對孩子有一籮筐的建議。full of“充滿”short of“短缺”;proud of“對……感到驕傲”;afraid of“對……害怕”。根據(jù)語境可知應(yīng)選A。

  B.whether

  解析:選D。事實(shí)上當(dāng)提到“如何(how)生活”這個話題時父母們幾乎不知道該說什么。解析:選B。參見上題解析。little表示“很少的”符合語境。4.A.knowledge

  B.energy解析:選A。結(jié)果孩子們懂禮貌知識豐富(much knowledge)卻不知道怎么控制(manage)自己的解析:選C。參見上題解析。 save“拯救”;想象”;manage“控制”;earn“賺得”。根據(jù)語境可知答案為C。解析:選D。所以teenagers)。

  C.learn

  D.benefit

  解析:選B。參見上題解析。die from“死于”;suffer from“遭受”;learn from“向……學(xué)習(xí)”;benefit from“從……受益”。根據(jù)語境可知答案為B。解析:選A。孤獨(dú)感的副作用可以從老年人身上觀察(observed)到。replace“代替”;ignore“忽略”;share“分享”。根據(jù)語境可知答案為A。解析:選C。如果年輕人被親友包圍他們就更likely)從疾病中恢復(fù)過來。difficult“困難的”;content“滿意的”;confident“自信的”。ng

  B.a(chǎn)pologizing解析:選D。當(dāng)人們作弊和說謊(lying)卻未受到懲罰時更需要勇氣和鍛煉來保持誠實(shí)的品質(zhì)。此處用lying和前面的cheating并列。guarantee“保證”;道歉”;promise“允諾”。erous

  D.careful解析:選D。花錢需謹(jǐn)慎。careful“小心的謹(jǐn)慎的”符合語境。aware“意識到的”;short“短缺的”;generous“慷慨的”。解析:選A。向孩子們解釋必須負(fù)責(zé)地(responsibly)使用信用卡否則他們會輕易地刷卡消費(fèi)。patiently“耐心地”;frequently“頻繁地”;immediately“立刻”。根據(jù)語境可知答案為A。解析:選B。假設(shè)你的孩子想要(wants)一輛新自行車。In spite of

  C.Rather than

  D.In return for

  解析:選C。定期給他一些零花錢而不是(Rather than)用現(xiàn)金全額付款。in favour of“支持贊成”;in spite of“盡管不管”;in return for“作為……的回報”。根據(jù)語境可知答案為C。

  D.spare解析:選C。參見上題解析。regular“有規(guī)律的”符合語境。necessary“必須的”;extra“多余的”;spare“空余的”。解析:選A。另外一點(diǎn)需要銘記的是要對孩子很多期待但同樣重要的(important)是不能對每件事都飽含期望。strange“奇怪的”;obvious“明顯的”;troublesome“麻煩的”。根據(jù)語境可知選A項。解析:選D。給孩子成長(grow)的空間。解析:選B。如果孩子不愿意(unwilling)談?wù)撃臣履敲床灰銖?qiáng)他。satisfied“滿意的”;ready“準(zhǔn)備好的”;frightened“害怕的”。根據(jù)語境可知答案為B。解析:選C。讓他們自己嘗試(attempt)去解決問題。volunteer“自愿做”;refuse“拒絕”;afford“買得起”。根據(jù)語境可知答案為C。解析:選A。同時提醒(remind)他如果他需要建議或幫助你隨時都在身邊。encourage“鼓勵”;inform“通知”;warn“警告”。根據(jù)語境可知答案為A。語法填空:Our guest today is Chef Michael Wilson.Thanks ________ (join) us,Mr.Wilson.

  Mike:Oh________ (please).And please:OK________ (cook) since you were a kid,and you’ve been a professional chef for over twenty years.What is it about cooking that you love so much?

  Mike:It’s the best way for people to communicate________ in common.All you need is to like to eat and drink,5.________ most people do.It’s easy to make new friends 6.________ you share a meal together.

  Mary:So:Well________ in Asia,rice and noodles are more common.Beef is very common in countries 8.________ the Unites States,but it’s not as popular in Northern Europe.To be honest,though,I prefer to think of ways in which food is similar around the world.For example,you can find barbecue almost everywhere,and most countries offer both spicy and mild dishes.

  Mary:What do you think is 9.________ most important factor in cooking?:I think that fresh________ (use) the best of what a particular place has to offer,rather than fancy sauces or expensive spices,usually results in the best dishes.

  1.解析:考查非謂語動詞。根據(jù)前面的介詞for可知應(yīng)該用動名詞形式。答案:joining解析:考查名詞。it’s one’s pleasure表示“我很樂意”用于對于表示感謝的回答。答案:pleasure解析:考查時態(tài)。此處用現(xiàn)在完成進(jìn)行時表示過去的某個動作一直持續(xù)到現(xiàn)在。答案:have been cooking解析:考查代詞。have something in common表示“有共同特點(diǎn)”因?yàn)榍懊嬗蟹穸ㄔ~因此用anything。答案:anything解析:考查定語從句。which引導(dǎo)非限制性定語從句代指前面整個句子的內(nèi)容。答案:which解析:考查狀語從句。when引導(dǎo)時間狀語從句表示“當(dāng)……的時候”。答案:when解析:考查連詞。while此處為轉(zhuǎn)折連詞意為“然而”此處表示“在西方人們吃大量的面包然而在亞洲米飯和面條更常見。”答案:while解析:考查介詞。此處用like表示“像……”此處表示“在像美國的一些國家里”。答案like

  9.解析:考查冠詞。此處the most修飾important是最高級。答案:the解析:考查非謂語動詞。根據(jù)句子結(jié)構(gòu)可知此處作主語因此用動名詞形式。答案:Using

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運(yùn)營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      久久精品日产第一区二区三区高清版 | 久久欧美一区二区| 色狠狠一区二区| 色婷婷精品久久二区二区蜜臀av | 欧美色男人天堂| 久久一区二区三区四区| 91.xcao| 欧美精品在线观看播放| 国产精品午夜免费| 亚洲色图欧美激情| 亚洲成av人片一区二区梦乃 | 国产精品网曝门| 国产精品毛片久久久久久| 欧美日韩国产综合视频在线观看| 51精品视频一区二区三区| 欧美性xxxxx极品少妇| 国产精品白丝jk白祙喷水网站 | 中文字幕成人在线观看| 亚洲国产高清在线观看视频| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ| 免费观看日韩av| 国产一区二区三区四区在线观看| 成人性生交大片免费| 精品国产免费一区二区三区香蕉| 久久久久久久久久看片| 经典三级一区二区| 欧美亚洲一区二区三区四区| 日韩欧美国产高清| 琪琪一区二区三区| 欧美日韩综合在线免费观看| 波多野结衣在线一区| 久久久久久久久久久久久久久99| 欧美国产精品一区| 国产黄人亚洲片| 欧美日韩黄色一区二区| 91麻豆自制传媒国产之光| 18涩涩午夜精品.www| 日韩中文字幕区一区有砖一区 | 亚洲精品第1页| 粉嫩av一区二区三区| 色94色欧美sute亚洲线路二 | 国产精品系列在线观看| 色噜噜偷拍精品综合在线| 中文字幕国产一区| 亚洲国产精品久久人人爱蜜臀 | 久久免费的精品国产v∧| 日韩电影在线一区| 国产成人午夜片在线观看高清观看| 精品国产麻豆免费人成网站| 欧美激情一区不卡| 欧美电影免费观看高清完整版在线 | 一本色道久久综合亚洲aⅴ蜜桃| 在线精品观看国产| 亚洲同性同志一二三专区| 精品一区二区三区av| 久久国产三级精品| 久久久久久亚洲综合影院红桃| 一级女性全黄久久生活片免费| 91精彩视频在线| 国产精品久久精品日日| 精品一区二区国语对白| 欧美极品另类videosde| 另类小说色综合网站| 成人永久看片免费视频天堂| 亚洲乱码一区二区三区在线观看| 国产酒店精品激情| av在线不卡观看免费观看| 亚洲色图一区二区三区| 亚洲一区二区视频在线观看| 久久婷婷一区二区三区| 国产91露脸合集magnet| 亚洲三级在线观看| 欧美日韩综合色| 国产精品18久久久久久久网站| 中文字幕日本不卡| 337p亚洲精品色噜噜狠狠| 久久99精品国产91久久来源| 国产精品久久久久9999吃药| 91精品国产日韩91久久久久久| 国产一区福利在线| 亚洲自拍偷拍欧美| 国产亚洲精品超碰| 宅男在线国产精品| 北条麻妃一区二区三区| 美腿丝袜亚洲三区| 中文字幕色av一区二区三区| 日韩三级免费观看| 欧洲日韩一区二区三区| 国内不卡的二区三区中文字幕| 中文字幕一区二区三区在线播放 | 欧美成人一区二区三区在线观看| 成人国产视频在线观看| 蜜臂av日日欢夜夜爽一区| 亚洲乱码中文字幕| 久久久久久9999| 91精品久久久久久久99蜜桃| 色婷婷综合久久久| 国产成人自拍在线| 美女精品一区二区| 亚洲成av人影院| 樱花草国产18久久久久| 国产精品三级电影| 国产日韩视频一区二区三区| 日韩一级片网址| 欧美久久婷婷综合色| 91精彩视频在线观看| 99久久免费精品高清特色大片| 久久99精品久久久久久| 免费观看一级欧美片| 午夜欧美视频在线观看| 一个色综合av| 亚洲人成影院在线观看| 国产精品久久久久7777按摩| 欧美国产日韩一二三区| 国产日韩欧美不卡在线| 久久久久国产精品厨房| 欧美mv日韩mv国产网站| 日韩一级片在线观看| 日韩欧美一区二区久久婷婷| 欧美一区二区三区不卡| 久久蜜桃av一区精品变态类天堂 | 亚洲精品美国一| 中文一区二区在线观看| 久久久久久亚洲综合影院红桃| 精品久久一二三区| 久久久久久一级片| 国产欧美视频一区二区| 日本一区二区在线不卡| 欧美国产一区二区| 国产午夜精品理论片a级大结局| 精品国产乱码久久久久久闺蜜| 欧美成人一区二区三区在线观看 | 欧美一级黄色片| 91精品国产91久久综合桃花| 日韩一区二区三| 欧美狂野另类xxxxoooo| 欧美一区二区三区思思人| 日韩欧美中文字幕一区| 精品久久人人做人人爱| 国产视频一区二区三区在线观看 | 亚洲欧美一区二区不卡| 一卡二卡欧美日韩| 首页国产欧美久久| 韩国女主播成人在线| 国产成人在线观看| 一本色道**综合亚洲精品蜜桃冫| 欧洲一区二区三区免费视频| 日韩一区二区三区av| 久久精品一区二区三区不卡牛牛| 中文字幕一区二区三区不卡在线| 一二三区精品福利视频| 老汉av免费一区二区三区| 国产精品亚洲视频| 欧美性生活大片视频| 精品国产一区二区三区忘忧草 | 黄色日韩网站视频| 国产99久久久国产精品潘金| 色综合网色综合| 日韩欧美资源站| 亚洲欧洲中文日韩久久av乱码| 日韩和欧美一区二区| 成人天堂资源www在线| 欧美麻豆精品久久久久久| 国产三级精品三级在线专区| 亚洲午夜精品17c| 国产福利一区二区三区在线视频| 欧美丝袜自拍制服另类| 久久久99久久| 日韩av电影免费观看高清完整版 | 风间由美一区二区三区在线观看| 色综合久久中文字幕| 日韩精品一区二区在线| 一区二区成人在线| 国产精品456露脸| 欧美日产在线观看| 欧美国产一区视频在线观看| 日韩福利视频网| 91视频精品在这里| 久久久久久麻豆| 视频一区中文字幕国产| 成人福利视频在线看| 精品日韩99亚洲| 亚洲电影你懂得| 99久久婷婷国产综合精品| 日韩精品一区二区三区在线播放 | 精品一区二区精品| 欧美亚洲综合久久| 综合色中文字幕| 懂色av一区二区三区蜜臀 | 国产麻豆精品95视频| 欧美日韩中文国产| 亚洲天堂成人在线观看| 国产精品一二三四| 欧美电影免费观看完整版| 午夜欧美2019年伦理| 一本高清dvd不卡在线观看| 国产亚洲女人久久久久毛片| 日韩黄色小视频| 欧美日韩你懂的| 午夜精品免费在线|