国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

【最后搶分】2024年高考臨門一腳 自選訓練(4)附答案

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

【最后搶分】2024年高考臨門一腳 自選訓練(4)附答案

  自選訓練(4)及答案

  [科普知識型閱讀理解(一)]but because it cannot receive the visual stimulus(刺激)from its environment that a sighted child does, it is likely to be slow in intellectual development. Now the ten-month-old son of Dr and Mrs Dennis Daughters is the subject of an unusual psychological experiment designed to prevent a lag(滯后)in the learning process. With the aid of a sonar-type electronic that he wears on his head, infant(嬰兒) Dennis is learning to identify the people and objects in the world around him by means of echoes(回聲)., an instrument produced by Telesensory Systems, Inc., of Palo Alto, Calif, and used by blind adults in addition to a sane or guide dog. As adapted for Dennis, it consists of a battery-powered system about the size of a half dollar that is on a headgear. A transmitter sends out an ultrasonic(超聲的) pulse that creates an 80 degree cone of sound at 6 feet. Echoes from objects within the cone are perceived (felt) as sounds that vary in pitch(音調) and volume(音量) with the size and distance of the object.the lower the pitch, and the larger the object, the louder the signal. Hard surfaces produce a sharp ping, while soft ones send back signals with a slightly fuzzy quality. An object slightly to the right of Dennis' sends back a louder sound to his right ear than to the left. Thus, by simply moving his head right and left and up and down, he can not only locate an object but also get some notion of its shape and size, thanks to the varying qualities of sounds reaching his ears as the cone of ultrasound(超聲波) passes its_edge. Dennis likes to use the device to play a kind of peek-a-boo with his mother. Standing on his knee and facing her directly, he receives a strong signal in both ears. By turning his head away, he makes her seem to disappear. “From the first time he wore it,” says Mrs Daughters, “it was like a light going on in his head.”

  What remains to be determined is how well the device will help Dennis cope with his surroundings as he begins to walk and venture further into his environment.

  Meanwhile, Telesensory, Inc., is working on the development of sonar(聲吶) device with somewhat the same sensitivity as Dennis' for use by school-age children.________.helping the blind to see and learn as well as others

  B.benefiting the learning process of blind children

  C.solving blind children's psychological problems

  D.finding out how children develop intellectually

  2. Infant Dennis becomes the subject of the experiment most probably because ________.he already lags behind the sighted children

  B.he leads a life as normal as any other children

  C.he is at the early stage of the learning process

  D.he has the aid of a sonar-type electronic device

  3. What can we learn about infant Dennis' device?

  A.It's the first design that was designed for blind adults.

  B.Its battery is as small as a half-dollar coin.

  C.It is functionally similar to a sane or guide dog.

  D.It has been improved by Telesensory Systems, Inc.

  4. In the third paragraph, “its edge” refers to “________”.the edge of an object

  B.the edge of the device

  C.the boundary of Dennis' movement

  D.the boundary of the pitch

  5. What is Telesensory Systems, Inc. most likely to think about infant Dennis' device?

  A.It had better be used by blind children from school age.

  B.It needs improving for use in a complicated environment.

  C.It may not be so suitable for the blind adults.

  D.It benefits blind children in terms of learning.

  【參考答案解析】B

  【要點綜述】 本文主要介紹了一項針對盲童的學習過程的研究。 首段第三句末的不定式“to prevent a lag(滯后) in the learning process”表明了Daughters夫婦研究的目的。另外,文章一開頭就提到了本文討論的重點是針對blind baby的,由此可見,選項B為本題答案。 首段首句提到的a blind baby,第三句提到的ten-month-old和末句提到的infant等詞都表明Dennis成為研究對象是因為Daughters夫婦研究的是盲童從小的學習過程,Dennis年齡很小,正處于學習的最初階段,符合Daughters夫婦做研究的條件,因此選項C為本題答案。 第二段首句中的improvement表明Dennis用的聲吶定位儀是“Sonicguide”的改良版,也就是說“Sonicguide”是Dennis的聲吶定位儀的原型。根據該句對其功能的描述可以確定選項A為本題答案。 第三段第四句中的thanks to 表明此處解釋了Dennis的聲吶定位儀的運作機制,即通過聲波描繪物體的形狀,該句中the cone指的就是該定位儀,而its edge應指周圍物體的邊緣。當聲波碰A。 從末段末句中的school-age children及句中的其他內容可以推斷Telesensory 最可能認為Dennis的聲吶定位儀有利于兒童的學習過程,因此選項D為本題答案。Spring is coming, and it is time for those about to graduate to look for jobs. Competition is tough, so job seekers must carefully consider their personal choices. Whatever we are wearing, our family and friends may accept us, but the workplace may not.

  A high school newspaper editor said it is unfair for companies to discourage visible tattoos (紋身) , nose rings, or certain dress styles. It is true you can’t judge a book by its cover, yet people do “cover” themselves in order to convey (傳遞) certain messages. What we wear, including tattoos and nose rings, is an expression of who we are. Just as people convey messages about themselves with their appearances, so do companies. Dress standards exist in the business world for a number of reasons, but the main concern is often about what customers accept.

  Others may say how to dress is a matter of personal freedom, but for businesses it is more about whether to make or lose money. Most employers do care about the personal appearances of their employees (雇員) , because those people represent the companies to their customers.

  As a hiring manager I am paid to choose the people who would make the best impression on our customers. There are plenty of well- qualified candidates, so it is not wrong to reject someone who might disappoint my customers. Even though I am open- minded, I can’t expect all our customers are.

  There is nobody to blame but yourself if your set of choices does not match that of your preferred employer. No company should have to change to satisfy a candidate simply because he or she is unwilling to respect its standards, as long as its standards are legal.

  1. Which of the following is the newspaper editor’s opinion according to Paragraph 2?

  A. People’s appearances carry messages about themselves.

  B. Customers’choices influence dress standards in companies.

  C. Candidates with tattoos or nose rings should be fairly treated.

  D. Strange dress styles should not be encouraged in the workplace.

  2. What can be inferred from the text?

  A. Candidates have to wear what companies prefer for an interview.

  B. What to wear is not a matter of personal choice for companies.

  C. Companies sometimes have to change to respect their candidates.

  D. Hiring managers make the best impression on their candidates.

  3. Which of the following would be the best title for the text?

  A. Employees Matter

  B. Personal Choices Matter

  C. Appearances Matter 

  D. Hiring Managers Matter

  4. The author’s attitude towards strange dress styles in the workplace may best be described as . 

  A. enthusiasticB. negativeC. positive

  D. sympathetic

  【參考答案】45.CBCB 

  [科普知識型閱讀理解(二)A

  Last night's meteor(流星)shower left many people in the community dissatisfied and demanding answers.According to Gabe Rothschild, Emerald Valley's mayor, people gathered in the suburbs of the city, carrying heavy telescopes, expecting to watch the brightly burning meteors passing through the sky.What they found instead was a sky so brightened by the city's lights that it darkened the light of the meteors passing overhead.

  揗y family was so frustratede,” admitted town resident Duane Cosby.“We wanted to make this an unforgettable family outing, but it turned out to be a huge disappointment.”y in the past.They call on people and the government to take measures to fight against it.

  There is yet a population besides professional and amateur star observers that suffers even more from light pollution. This population consists of birds, bats, frogs,snakes,etc.For example, outdoor lighting severely affects migrating (遷徙的)birds.According to the International Dark-Sky Association,“100 million birds a year throughout North America die in crashes with lighted buildings and towers.”mal casualties(傷亡) result from the use of artificial lighting.Clearly,people enjoy the benefits of lighting their evenings, but some scientists think it can be harmful for humans,too.They worry that exposure to light while sleeping can increase a person's chances of getting cancer.

  Emerald Valley is only one community that is becoming aware of the negative effects of light pollution.For years, Flagstaff, Arizona, has enforced lighting regulations in its city in order to assist astronomers at the Lowell Observatory.Similar efforts have been made worldwide, and a movement is underway to remind us to turn off lights when we are not using them, so that other creatures can share the night.

  1.It happened last night that

  ________. the city's lights affected the meteor watching

  B.the meteors flew past before being noticed

  C.the city light show attracted many people

  D.the meteor watching ended up a social outing

  2.What do the astronomers complain about?

  A.Meteor showers occur less often than before.

  B.Their observation equipment is in poor repair.

  C.Light pollution has remained unsolved for years.

  D.Their eyesight is failing due to artificial lighting.

  3.What is the author concerned about according to Paragraph 4?

  A. Birds may take other migration paths.

  B.Animals' living habits may change suddenly.

  C.Varieties of animals will become sharply reduced.

  D.Animals' survival is threatened by outdoor lighting.

  4.Lighting regulations in Flagstaff, Arizona are put into effect to________.lessen the chance of getting cancer

  B.create an ideal observation condition

  C.ensure citizens a good sleep at night

  D.enable all creatures to live in harmony

  5.What message does the author most want to give us?

  A.Saving wildlife is saving ourselves.

  B.Great efforts should be made to save energy.

  C.Human activities should be environmentally friendly.

  D.New equipment should be introduced for space study.

  【參考答案解析】A

  【要點綜述】 本文是一篇科普文,主要介紹了城市的光污染對日常生活、天文學家的工作以及動物的生活都產生了消極的影響。在Flagstaff,Arizona已經采取了燈光管理措施。   細節理解題。根據第一段最后一句“…so brightened by the city's lights that it darkened the light of the meteors passing overhead.”可知,昨天晚上由于城市的燈光太亮,影響了人們觀看流星。故選A。 細節理解題。根據第三段“…have been complaining about this problem for decades. They say that light pollution prevents them from…”可知,天文學家多年來一直在抱怨光污染問題未解決。故選C。 推理判斷題。根據第四段第一、二句“…that suffers even more from light pollution. This population consists of birds, bats, frogs, snakes, etc.”以及本段最后一句“…‘100 million birds a year throughout…die in crashes with lighted buildings and towers.’”可知,作者第四段主要敘述的是動物也受到了光污染的影響,甚至它們的生存也受到了影響。故選D。 推理判斷題。根據第六段第二句“…has enforced lighting regulations in its city in order to assist astronomers at…”可知,這條規定是為了給天文學家的工作創造理想的觀察條件。故選B。 主旨大意題。根據整篇文章的敘述,作者主要描述了城市的光污染對人們生活、工作以及動物的生存造成的影響,因此作者在文中呼吁我們人類的活動應該對環境有利。故選C。[科普知識型閱讀理解(一)]ery always dies, so I was really looking for a way to improve energy storage,” Eesha Khare said on Tuesday. “That's how I came across supercapacitors.”who graduated from high school last week, won a $50,000 prize on May 17, 2024 at the Intel International Science and Engineering Fair for creating a device that can store enough energy to charge a cellphone in 20 to 30 seconds. ,” Khare said. “The cool thing is that it's a lot thinner than one hair.” but she used it to power a light-emitting diode (LED) in order to show its capability(容量). If used on cellphones, the supercharger would slide on to the phone's battery to charge it in a matter of seconds. The technology isn't available to consumers yet, and it could be years until it is.

  At an Intel event in Phoenix, Khare won the Intel Foundation Young Scientist Award, taking second place overall in the world's largest high school science research competition. She beat out more than 1,600 finalists from 70 countries. She said that she has been contacted by several companies to continue her research, but is now focused on attending Harvard University in the fall.

  “Right now, just my education, but hopefully we'll see what happens in the future,” she said about her plans. “I have a lot of interests, so we'll see what I do in the future.”________.what problem most teenagers meet with in life

  B.how Khare helped others with their problems

  【參考答案解析】C

  【要點綜述】 一位高中生因其一項發明而在英特爾國際科學與工程大賽中勝出,并因此獲得50,000美元的獎金。該發明雖然看起來很小,但卻能儲存大量的能量,因1.C 根據第二段“I'm a teenager and I have a cellphone and my cellphone battery always dies, so I was really looking for a way to improve energy storage…”可知全文首先介紹Khare發明該事物的起因,故選C項。 Khare今年18歲,再根據第三段“The teenager from California, who graduated from high school last week, won a $50,000 prize on May 17, 2024 at the Intel International Science and Engineering Fair…”可知該文寫于2024年,由此可推斷她應該出生于1995年。 根據第五段“The technology isn't available to consumers yet, and it could be years until it is.”可知該發明尚未投入使用,故選D項。 根據第五段“Khare hasn't used her invention to recharge a cellphone yet, but she used it to power a light-emitting diode (LED) in order to show its capability(容量).”可判斷選C項。 根據最后兩段可知Khare當前的計劃是要進入哈佛大學讀書,故選B項。

  自選訓練(4)及答案

  [科普知識型閱讀理解(一)]but because it cannot receive the visual stimulus(刺激)from its environment that a sighted child does, it is likely to be slow in intellectual development. Now the ten-month-old son of Dr and Mrs Dennis Daughters is the subject of an unusual psychological experiment designed to prevent a lag(滯后)in the learning process. With the aid of a sonar-type electronic that he wears on his head, infant(嬰兒) Dennis is learning to identify the people and objects in the world around him by means of echoes(回聲)., an instrument produced by Telesensory Systems, Inc., of Palo Alto, Calif, and used by blind adults in addition to a sane or guide dog. As adapted for Dennis, it consists of a battery-powered system about the size of a half dollar that is on a headgear. A transmitter sends out an ultrasonic(超聲的) pulse that creates an 80 degree cone of sound at 6 feet. Echoes from objects within the cone are perceived (felt) as sounds that vary in pitch(音調) and volume(音量) with the size and distance of the object.the lower the pitch, and the larger the object, the louder the signal. Hard surfaces produce a sharp ping, while soft ones send back signals with a slightly fuzzy quality. An object slightly to the right of Dennis' sends back a louder sound to his right ear than to the left. Thus, by simply moving his head right and left and up and down, he can not only locate an object but also get some notion of its shape and size, thanks to the varying qualities of sounds reaching his ears as the cone of ultrasound(超聲波) passes its_edge. Dennis likes to use the device to play a kind of peek-a-boo with his mother. Standing on his knee and facing her directly, he receives a strong signal in both ears. By turning his head away, he makes her seem to disappear. “From the first time he wore it,” says Mrs Daughters, “it was like a light going on in his head.”

  What remains to be determined is how well the device will help Dennis cope with his surroundings as he begins to walk and venture further into his environment.

  Meanwhile, Telesensory, Inc., is working on the development of sonar(聲吶) device with somewhat the same sensitivity as Dennis' for use by school-age children.________.helping the blind to see and learn as well as others

  B.benefiting the learning process of blind children

  C.solving blind children's psychological problems

  D.finding out how children develop intellectually

  2. Infant Dennis becomes the subject of the experiment most probably because ________.he already lags behind the sighted children

  B.he leads a life as normal as any other children

  C.he is at the early stage of the learning process

  D.he has the aid of a sonar-type electronic device

  3. What can we learn about infant Dennis' device?

  A.It's the first design that was designed for blind adults.

  B.Its battery is as small as a half-dollar coin.

  C.It is functionally similar to a sane or guide dog.

  D.It has been improved by Telesensory Systems, Inc.

  4. In the third paragraph, “its edge” refers to “________”.the edge of an object

  B.the edge of the device

  C.the boundary of Dennis' movement

  D.the boundary of the pitch

  5. What is Telesensory Systems, Inc. most likely to think about infant Dennis' device?

  A.It had better be used by blind children from school age.

  B.It needs improving for use in a complicated environment.

  C.It may not be so suitable for the blind adults.

  D.It benefits blind children in terms of learning.

  【參考答案解析】B

  【要點綜述】 本文主要介紹了一項針對盲童的學習過程的研究。 首段第三句末的不定式“to prevent a lag(滯后) in the learning process”表明了Daughters夫婦研究的目的。另外,文章一開頭就提到了本文討論的重點是針對blind baby的,由此可見,選項B為本題答案。 首段首句提到的a blind baby,第三句提到的ten-month-old和末句提到的infant等詞都表明Dennis成為研究對象是因為Daughters夫婦研究的是盲童從小的學習過程,Dennis年齡很小,正處于學習的最初階段,符合Daughters夫婦做研究的條件,因此選項C為本題答案。 第二段首句中的improvement表明Dennis用的聲吶定位儀是“Sonicguide”的改良版,也就是說“Sonicguide”是Dennis的聲吶定位儀的原型。根據該句對其功能的描述可以確定選項A為本題答案。 第三段第四句中的thanks to 表明此處解釋了Dennis的聲吶定位儀的運作機制,即通過聲波描繪物體的形狀,該句中the cone指的就是該定位儀,而its edge應指周圍物體的邊緣。當聲波碰A。 從末段末句中的school-age children及句中的其他內容可以推斷Telesensory 最可能認為Dennis的聲吶定位儀有利于兒童的學習過程,因此選項D為本題答案。Spring is coming, and it is time for those about to graduate to look for jobs. Competition is tough, so job seekers must carefully consider their personal choices. Whatever we are wearing, our family and friends may accept us, but the workplace may not.

  A high school newspaper editor said it is unfair for companies to discourage visible tattoos (紋身) , nose rings, or certain dress styles. It is true you can’t judge a book by its cover, yet people do “cover” themselves in order to convey (傳遞) certain messages. What we wear, including tattoos and nose rings, is an expression of who we are. Just as people convey messages about themselves with their appearances, so do companies. Dress standards exist in the business world for a number of reasons, but the main concern is often about what customers accept.

  Others may say how to dress is a matter of personal freedom, but for businesses it is more about whether to make or lose money. Most employers do care about the personal appearances of their employees (雇員) , because those people represent the companies to their customers.

  As a hiring manager I am paid to choose the people who would make the best impression on our customers. There are plenty of well- qualified candidates, so it is not wrong to reject someone who might disappoint my customers. Even though I am open- minded, I can’t expect all our customers are.

  There is nobody to blame but yourself if your set of choices does not match that of your preferred employer. No company should have to change to satisfy a candidate simply because he or she is unwilling to respect its standards, as long as its standards are legal.

  1. Which of the following is the newspaper editor’s opinion according to Paragraph 2?

  A. People’s appearances carry messages about themselves.

  B. Customers’choices influence dress standards in companies.

  C. Candidates with tattoos or nose rings should be fairly treated.

  D. Strange dress styles should not be encouraged in the workplace.

  2. What can be inferred from the text?

  A. Candidates have to wear what companies prefer for an interview.

  B. What to wear is not a matter of personal choice for companies.

  C. Companies sometimes have to change to respect their candidates.

  D. Hiring managers make the best impression on their candidates.

  3. Which of the following would be the best title for the text?

  A. Employees Matter

  B. Personal Choices Matter

  C. Appearances Matter 

  D. Hiring Managers Matter

  4. The author’s attitude towards strange dress styles in the workplace may best be described as . 

  A. enthusiasticB. negativeC. positive

  D. sympathetic

  【參考答案】45.CBCB 

  [科普知識型閱讀理解(二)A

  Last night's meteor(流星)shower left many people in the community dissatisfied and demanding answers.According to Gabe Rothschild, Emerald Valley's mayor, people gathered in the suburbs of the city, carrying heavy telescopes, expecting to watch the brightly burning meteors passing through the sky.What they found instead was a sky so brightened by the city's lights that it darkened the light of the meteors passing overhead.

  揗y family was so frustratede,” admitted town resident Duane Cosby.“We wanted to make this an unforgettable family outing, but it turned out to be a huge disappointment.”y in the past.They call on people and the government to take measures to fight against it.

  There is yet a population besides professional and amateur star observers that suffers even more from light pollution. This population consists of birds, bats, frogs,snakes,etc.For example, outdoor lighting severely affects migrating (遷徙的)birds.According to the International Dark-Sky Association,“100 million birds a year throughout North America die in crashes with lighted buildings and towers.”mal casualties(傷亡) result from the use of artificial lighting.Clearly,people enjoy the benefits of lighting their evenings, but some scientists think it can be harmful for humans,too.They worry that exposure to light while sleeping can increase a person's chances of getting cancer.

  Emerald Valley is only one community that is becoming aware of the negative effects of light pollution.For years, Flagstaff, Arizona, has enforced lighting regulations in its city in order to assist astronomers at the Lowell Observatory.Similar efforts have been made worldwide, and a movement is underway to remind us to turn off lights when we are not using them, so that other creatures can share the night.

  1.It happened last night that

  ________. the city's lights affected the meteor watching

  B.the meteors flew past before being noticed

  C.the city light show attracted many people

  D.the meteor watching ended up a social outing

  2.What do the astronomers complain about?

  A.Meteor showers occur less often than before.

  B.Their observation equipment is in poor repair.

  C.Light pollution has remained unsolved for years.

  D.Their eyesight is failing due to artificial lighting.

  3.What is the author concerned about according to Paragraph 4?

  A. Birds may take other migration paths.

  B.Animals' living habits may change suddenly.

  C.Varieties of animals will become sharply reduced.

  D.Animals' survival is threatened by outdoor lighting.

  4.Lighting regulations in Flagstaff, Arizona are put into effect to________.lessen the chance of getting cancer

  B.create an ideal observation condition

  C.ensure citizens a good sleep at night

  D.enable all creatures to live in harmony

  5.What message does the author most want to give us?

  A.Saving wildlife is saving ourselves.

  B.Great efforts should be made to save energy.

  C.Human activities should be environmentally friendly.

  D.New equipment should be introduced for space study.

  【參考答案解析】A

  【要點綜述】 本文是一篇科普文,主要介紹了城市的光污染對日常生活、天文學家的工作以及動物的生活都產生了消極的影響。在Flagstaff,Arizona已經采取了燈光管理措施。   細節理解題。根據第一段最后一句“…so brightened by the city's lights that it darkened the light of the meteors passing overhead.”可知,昨天晚上由于城市的燈光太亮,影響了人們觀看流星。故選A。 細節理解題。根據第三段“…have been complaining about this problem for decades. They say that light pollution prevents them from…”可知,天文學家多年來一直在抱怨光污染問題未解決。故選C。 推理判斷題。根據第四段第一、二句“…that suffers even more from light pollution. This population consists of birds, bats, frogs, snakes, etc.”以及本段最后一句“…‘100 million birds a year throughout…die in crashes with lighted buildings and towers.’”可知,作者第四段主要敘述的是動物也受到了光污染的影響,甚至它們的生存也受到了影響。故選D。 推理判斷題。根據第六段第二句“…has enforced lighting regulations in its city in order to assist astronomers at…”可知,這條規定是為了給天文學家的工作創造理想的觀察條件。故選B。 主旨大意題。根據整篇文章的敘述,作者主要描述了城市的光污染對人們生活、工作以及動物的生存造成的影響,因此作者在文中呼吁我們人類的活動應該對環境有利。故選C。[科普知識型閱讀理解(一)]ery always dies, so I was really looking for a way to improve energy storage,” Eesha Khare said on Tuesday. “That's how I came across supercapacitors.”who graduated from high school last week, won a $50,000 prize on May 17, 2024 at the Intel International Science and Engineering Fair for creating a device that can store enough energy to charge a cellphone in 20 to 30 seconds. ,” Khare said. “The cool thing is that it's a lot thinner than one hair.” but she used it to power a light-emitting diode (LED) in order to show its capability(容量). If used on cellphones, the supercharger would slide on to the phone's battery to charge it in a matter of seconds. The technology isn't available to consumers yet, and it could be years until it is.

  At an Intel event in Phoenix, Khare won the Intel Foundation Young Scientist Award, taking second place overall in the world's largest high school science research competition. She beat out more than 1,600 finalists from 70 countries. She said that she has been contacted by several companies to continue her research, but is now focused on attending Harvard University in the fall.

  “Right now, just my education, but hopefully we'll see what happens in the future,” she said about her plans. “I have a lot of interests, so we'll see what I do in the future.”________.what problem most teenagers meet with in life

  B.how Khare helped others with their problems

  【參考答案解析】C

  【要點綜述】 一位高中生因其一項發明而在英特爾國際科學與工程大賽中勝出,并因此獲得50,000美元的獎金。該發明雖然看起來很小,但卻能儲存大量的能量,因1.C 根據第二段“I'm a teenager and I have a cellphone and my cellphone battery always dies, so I was really looking for a way to improve energy storage…”可知全文首先介紹Khare發明該事物的起因,故選C項。 Khare今年18歲,再根據第三段“The teenager from California, who graduated from high school last week, won a $50,000 prize on May 17, 2024 at the Intel International Science and Engineering Fair…”可知該文寫于2024年,由此可推斷她應該出生于1995年。 根據第五段“The technology isn't available to consumers yet, and it could be years until it is.”可知該發明尚未投入使用,故選D項。 根據第五段“Khare hasn't used her invention to recharge a cellphone yet, but she used it to power a light-emitting diode (LED) in order to show its capability(容量).”可判斷選C項。 根據最后兩段可知Khare當前的計劃是要進入哈佛大學讀書,故選B項。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      日本特黄久久久高潮| 中文字幕五月欧美| 国产在线一区观看| 一二三四区精品视频| 久久夜色精品国产噜噜av| 日韩欧美综合在线| 成人国产在线观看| 国产福利一区二区三区视频| 亚洲图片欧美综合| 国产三级一区二区| 国产精品拍天天在线| 国产亚洲精品7777| 国产精品久久一级| 国产精品热久久久久夜色精品三区| 久久网站最新地址| 国产精品久久久久一区二区三区共| ㊣最新国产の精品bt伙计久久| 亚洲婷婷在线视频| 日本免费在线视频不卡一不卡二| 美美哒免费高清在线观看视频一区二区 | 日韩一区二区三区视频在线| 欧洲激情一区二区| 精品视频1区2区3区| 欧美吻胸吃奶大尺度电影| 欧美少妇性性性| 国产精品一区二区久激情瑜伽| 一区二区三区四区蜜桃| 中文字幕一区二区三区精华液| 国产精品情趣视频| 亚洲精品国产无套在线观| 美腿丝袜亚洲色图| 在线亚洲人成电影网站色www| caoporn国产一区二区| 欧美久久久久久蜜桃| 欧美国产成人精品| 亚洲一区二区三区在线播放| 天天影视涩香欲综合网| 成人性生交大片免费看中文| 精品人伦一区二区色婷婷| 精品少妇一区二区三区在线视频| 亚洲婷婷国产精品电影人久久| 国产精品一区不卡| 三级欧美韩日大片在线看| 亚洲欧洲成人自拍| 免费看日韩精品| 精品视频免费在线| 午夜精品成人在线视频| 欧美三级在线播放| 亚洲成人综合视频| 欧美高清hd18日本| 午夜精品成人在线| 日韩午夜在线观看| 亚洲成人在线观看视频| 欧美日韩视频在线观看一区二区三区 | 国产91高潮流白浆在线麻豆 | 一区二区三区美女视频| 国产原创一区二区| 国产偷v国产偷v亚洲高清| 高清国产午夜精品久久久久久| 久久久精品tv| 国产福利电影一区二区三区| 精品国产乱码久久久久久牛牛 | 亚洲猫色日本管| 欧美日韩不卡一区二区| 日韩1区2区3区| 欧美一区二区成人| 91蝌蚪porny| 亚洲二区在线观看| 国产精品视频看| 成人午夜免费视频| 亚洲视频1区2区| 日韩一区二区麻豆国产| 日韩高清电影一区| 国产午夜精品久久久久久免费视| 91在线观看高清| 国产精品久久久久婷婷二区次| 日韩电影免费一区| 国产网站一区二区三区| 2021久久国产精品不只是精品| 亚洲一区二区黄色| 欧美无砖专区一中文字| 狠狠色狠狠色合久久伊人| 国产精品污污网站在线观看| 日韩欧美国产一区二区三区 | 午夜伊人狠狠久久| 丁香亚洲综合激情啪啪综合| 日韩一区二区三区四区五区六区 | 91麻豆精东视频| 成人综合在线视频| 国产成人激情av| 国产盗摄一区二区三区| 成人激情图片网| 99久久er热在这里只有精品66| 不卡视频在线看| 欧美日韩亚洲综合在线| 91精品国产综合久久福利 | 7799精品视频| 欧美精品一区二区蜜臀亚洲| 久久综合久久久久88| 国产精品网友自拍| 亚洲一区中文日韩| 亚洲成av人片在线| 午夜成人在线视频| 国产又粗又猛又爽又黄91精品| 国产1区2区3区精品美女| 成人免费视频caoporn| 欧美视频在线播放| 国产精品日韩成人| 蜜桃91丨九色丨蝌蚪91桃色| 99re这里只有精品视频首页| 在线观看区一区二| 亚洲色欲色欲www在线观看| 免费高清视频精品| 成人av资源站| 国产午夜精品在线观看| 日韩av网站在线观看| 91丨九色丨蝌蚪丨老版| 中文字幕一区二区三区在线不卡| 另类成人小视频在线| 欧美一区二区黄| 另类中文字幕网| 欧美zozo另类异族| 亚洲国产精品一区二区久久恐怖片 | 欧美日韩国产经典色站一区二区三区| 日韩色视频在线观看| 亚洲一区二区三区小说| 91污在线观看| 中文字幕综合网| 国产成人在线免费| 《视频一区视频二区| 白白色 亚洲乱淫| 国产欧美精品区一区二区三区 | 精品99一区二区三区| 综合色天天鬼久久鬼色| 99国产精品久久久久| 欧美日韩国产中文| 久久精品国产秦先生| 中文字幕高清一区| 欧美日韩视频在线观看一区二区三区| 亚洲男人的天堂一区二区| 色综合天天综合色综合av| 亚洲成人你懂的| 精品国产免费一区二区三区四区| 极品尤物av久久免费看| 国产精品无人区| 精品国产乱码久久久久久浪潮| 处破女av一区二区| 免费成人美女在线观看| 亚洲精品国产无天堂网2021| 91精品午夜视频| 色999日韩国产欧美一区二区| 一区二区三区小说| 久久精品亚洲一区二区三区浴池| 91丝袜呻吟高潮美腿白嫩在线观看| 亚洲免费观看高清完整版在线观看熊 | 欧美极品xxx| 91精品国产综合久久精品图片| 大桥未久av一区二区三区中文| 久久99国产精品免费网站| 一区二区三区日韩欧美| 一区二区三区视频在线观看| 国产精品精品国产色婷婷| 日韩片之四级片| 日韩欧美卡一卡二| 欧美一区二区三区电影| 欧美一级高清片在线观看| 国产成人啪免费观看软件| 国产一区二区三区在线观看免费视频| 亚洲成人动漫一区| 蜜桃av噜噜一区二区三区小说| 亚洲综合色区另类av| 亚洲乱码国产乱码精品精小说| **性色生活片久久毛片| 亚洲免费电影在线| 午夜免费欧美电影| 天天影视涩香欲综合网| 亚洲福利视频一区二区| 无吗不卡中文字幕| 日韩精品五月天| 国产一区二三区| 一区二区三区在线观看欧美| 国产精品久久久久9999吃药| 亚洲精品中文字幕乱码三区| 亚洲靠逼com| 中文字幕在线观看不卡| 亚洲色图欧洲色图| 毛片不卡一区二区| 一道本成人在线| 国产一区二区三区四区五区入口| 亚洲欧美综合色| 国产精品亚洲人在线观看| 成人午夜视频在线| 欧美日韩亚洲综合一区二区三区| 色综合咪咪久久| eeuss国产一区二区三区| 成人av中文字幕| 亚洲精品国产成人久久av盗摄| 国产精品午夜久久| 激情六月婷婷久久| 欧洲一区二区三区在线|