国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024高考英語二輪(閱讀理解)能力提升演練(08)及答案

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024高考英語二輪(閱讀理解)能力提升演練(08)及答案

  2024高考英語二輪(閱讀理解)能力提升演練(08)及答案

  (******)

  During the late sixteenth and early seventeenth centuries, the London District of South-wark was prosperous (繁榮的), and a very important and farreaching development was happening at Bankside, an area situated just beside the church now known as Southwark Cathedral. The Rose Theatre, the Swan, the Hope Playhouse and Bear Garden were set up here along with the famous Globe Theatre, in which Shakespeare acted.

  William Shakespeare was an English poet and playwright whose body of works is considered the greatest in English litera ture. He is commemorated (紀(jì)念) in Southwark Cathedral today by the modern memorial window in the south aisle (通道). The window was designed by Christopher Webb in 1954, after an earlier window had been destroyed in the war. Below it is a figure of Shakespeare, carved by Henry McCarthy in 1912, set against a background of seventeenth-century Southwark in relief (浮雕), showing the Globe Theatre, Winchester Palace and the Tower of St. Saviour's Church. This memorial was provid- ed by public support and was dedicated (奉獻) in 1911, and every year a birthday service, attended by many great actors and actresses, is held here in honour of Shakespeare's genius. Shakespeare's brother Edmund was buried here in 1607, and, although the position of Edmund's grave is unknown, he is commemorated by an inscribed (刻寫的) stone.

  1. In Shakespeare' s lifetime, Bankside in Southwark was well known for_________.

  A. the style of its buildings

  B. Shakespeare's performances at the Globe Theater

  C. its influence on public taste

  D. the number of plays produced there

  答案:答案:B.

  3. Under the window there is a_______.

  A. painting of seventeenth-century Southwark

  B. wooden picture

  C. carved figure

  D. grave of Shakespeare's brother

  答案:答案:Ⅱ.完形填空

  Words:340 難度系數(shù):★★★ 建議用時:17分鐘

  The Pecan Thief

  (2024·北京海淀區(qū)模擬)When I was six years old,I was visiting my grandfather’s farm in Kansas.Grandpa had sent me into the__1__ to gather pecans for us to enjoy later.

  Pecan picking was really__2__work and my little basket was only half full.I wasn’t about to __3__ Grandpa down.Just then something caught my __4__.A large brown squirrel was a few feet away.I watched as he picked up a pecan,hurried to a tree and __5__ in a large hole in the trunk.A moment later the squirrel__6__out and climbed down to the ground to pick up another nut.Once again,he took the pecan back to his hiding place.

  Not so__7__anymore,I thought.I dashed over to the tree and looked into the hole.It was __8__with pecans!Golden pecans were right there for taking.This was my__9__.Handful by handful,I scooped all of those pecans into my basket.Now it was full! I was so__10__of myself.I couldn’t wait to show Grandpa all the pecans.__11__,I ran back and shouted,“Look at all the pecans!” He looked into the basket and said,“Well,well,how did you find so many?”I told him how I’d__12__the squirrel and taken the pecans from his hiding place.

  Grandpa congratulated me on how smart I’d been in observing the squirrel and his habits.Then he did something that__13__ me.He handed the basket back to me and put his arm gently__14__my shoulders.

  “That squirrel worked very hard to gather his winter__15__ of food,”he said.“Now that all of his pecans are gone,don’t you think that little squirrel will __16__ in the cold winter?”

  “I didn’t think about that,”I said.

  “I know,”Grandpa said.“But a good man should never take__17__of someone else’s hard work.”

  Suddenly I felt a bit __18__.The image of the starving squirrel wouldn’t__19__my mind.There was only one thing I could do.I carried the basket back to the tree and poured all the nuts into the hole.

  I didn’t eat any pecans that night,but I had something much more filling—the__20__of knowing I had done just the right thing.

  1. A.roomsB.woods

  C.holes

  D.roads

  解析:選B。根據(jù)下文松鼠從一棵樹飛到另一棵樹,可知作者是在樹林里采摘核桃,故選擇woods。

  2. A.hard

  B.dirty

  C.light

  D.easy

  解析:選A。根據(jù)下文“my little basket was only half full”可知采摘核桃對作者來說并非易事。

  3. A.let

  B.settle

  C.have

  D.keep

  解析:選A。根據(jù)下文中“I couldn’t wait to show Grandpa all the pecans.”可知此處應(yīng)表示作者不想讓爺爺感到失望,故let sb.down 讓某人失望,符合題意。

  4. A.sweater

  B.basket

  C.eye

  D.hand

  解析:選C。catch one’s eye吸引某人的注意力,符合語境。

  5.A.joined

  B.lived

  C.discovered

  D.disappeared

  解析:選D。根據(jù)下文可知松鼠消失在樹洞中。

  6.A.jumped

  B.held

  C.stood

  D.found

  解析:選A。此處選擇“jumped out”和前文disappeared相對應(yīng),形象地描述松鼠儲存過冬食物的過程。hold out 拿出;stand out 突出;find out查明。

  7.A.strange

  B.secret

  C.a(chǎn)nxious

  D.patient

  解析:選B。根據(jù)行文邏輯可以看出,作者看到了松鼠藏食物的全過程,所以此處應(yīng)表示這只松鼠已沒有任何秘密了。

  8.A.covered

  B.filled

  C.rebuilt

  D.decorated

  解析:選B。be filled with被填滿,符合語境。be covered with被覆蓋;be decorated with被裝飾。

  9.A.turn

  B.choice

  C.chance

  D.a(chǎn)chievement

  解析:選C。塞滿核桃的樹洞是作者無意中的一個發(fā)現(xiàn),所以拿走那些果實對他來說,應(yīng)該是個機會,談不上成就。

  10.A.afraid

  B.a(chǎn)shamed

  C.careful

  D.proud

  解析:選D。根據(jù)下文中作者因籃子裝滿,迫不及待地想給爺爺看,可知作者此時的心情是喜悅和自豪。

  11. A.Otherwise

  B.However

  C.Besides

  D.Therefore

  解析:選D。此處很容易看出前后是順承關(guān)系,故選擇therefore因此。而otherwise否則;however然而;besides此外,并且,均不符合語境。

  12.A.driven

  B.followed

  C.protected

  D.caught

  解析:選B。從上文“I dashed over to the tree and looked into the hole.”可知作者尾隨(followed)松鼠并且取走它所藏的果實。

  13.A.annoyed

  B.satisfied

  C.surprised

  D.delighted

  解析:選C。根據(jù)下文“handed the basket back to me” 可知爺爺并不贊同我的做法,和前文爺爺贊揚我多么聰明形成反差,所以爺爺所做的事情使我感到驚訝。

  14. A.off

  B.a(chǎn)side

  C.over

  D.a(chǎn)round

  解析:選D。put...around摟抱,符合語境。

  15.A.supply

  B.cost

  C.support

  D.preparation

  解析:選A。根據(jù)前后文邏輯,可知松鼠在準(zhǔn)備過冬食物的供給(supply of food)。

  16.A.escape

  B.spend

  C.survive

  D.flee

  解析:選C。根據(jù)生活常識,沒有食物,松鼠顯然會餓死,就不會在寒冬中幸存下來了。

  17.A.place

  B.notice

  C.a(chǎn)dvantage

  D.charge

  解析:選C。take advantage of利用,符合此處的語境。take place of取代;take notice of注意;take charge of掌管。

  18. A.guilty

  B.unconfident

  C.embarrassed

  D.nervous

  解析:選A。根據(jù)下文“I carried the basket back...”以及前文爺爺?shù)慕虒?dǎo),可知作者為自己的錯誤行為感到內(nèi)疚。

  19.A.open

  B.leave

  C.cross

  D.occupy

  解析:選B。作者因為感到內(nèi)疚,才會一直想象松鼠挨餓的場景。

  20.A.inspiration

  B.expectation

  C.impression

  D.satisfaction

  解析:選D。盡管作者沒有吃核桃,但因為爺爺?shù)娜松虒?dǎo),精神上得到了滿足。

  .閱讀理解

  Words:312 難度系數(shù): 建議用時:7分鐘

  Children’s books or children’s literature is very hard to define and categorise,because there is no set genre for children to enjoy.All in all they can be categorised into six major classes,namely early childhood picture books, traditional literature,fiction,non-fiction,biography and poetry.

  Children have unique taste and interest.Although Harry Potter may be an all-time favourite book for children all over the globe,they prefer funny books to fairy tales when it comes to bedtime.The top three favourite books in bedtime stories are The Gruffalo by Julia Donaldson and Axel Scheffler,The Very Hungry Caterpillar by Eric Carle and The BFG by Roald Dahl.

  There are many writers who popularised the children’s literature or children’s books through their brilliant works.John Amos Comenius is the author of Orbis Pictus which is considered to be the first picture book specifically for children.Charles Perrault is believed to be the one who laid the foundations of fairy tales.Perrault’s stories include Little Red Riding Hood,Cinderella,Sleeping Beauty and so on.Hans Christian Anderson is best known for his fairy tales,such as The Snow Queen,The Little Mermaid and The Emperor’s New Clothes.

  Many children’s books have been made into feature films and are equally successful in this medium,like Alice in Wonderland,the BFG series and the Harry Porter series.These series collected a huge amount of money when released worldwide in cinema halls.All these movies based on popular children’s books are not only popular among children but also popular among adult audiences.

  Children’s books are in demand all over the world and more and more writers and authors are coming up with some new books.The potential market is immense because children are more into reading in this era than previous and they are enjoying it to the fullest.

  1.Before going to sleep children like to enjoy ________.

  A.fairy tales B.non-fiction

  C.funny books

  D.traditional literature

  解析:選C。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段可知,孩子們在睡覺前喜歡讀有趣的書。

  2.Which of the following is NOT true about the films based on children’s books?

  A.Adults seem not to like them at all.

  B.They bring in a lot of money.

  C.They are very popular with children.

  D.They are shown around the world.

  解析:選A。判斷是非題。文章第四段中交代了很多兒童書被改編成了電影,而根據(jù)該段最后一句可知成人也喜歡這些電影。

  3.It can be inferred from the last paragraph that ________.

  A. more famous books would be published in future

  B.children would like to read children’s books more

  C.more people are eager to be writers and authors

  D.the economy is developing faster and faster

  解析:選B。段意歸納題。根據(jù)最后一段及相關(guān)情節(jié)可推知,孩子們越來越喜歡圖書。

  4.Which of the following would be the best title for this passage?

  A. There Are Six Kinds of Children’s Books

  B.Some Writers Are Well-known in the World

  C.Many Films Are Based on Children’s Books

  D.Children’s Books and Literature Are Very Popular

  解析:選D。標(biāo)題選擇題。文章介紹了很多兒童書籍被改編成電影的情況以及兒童書籍未來的發(fā)展?jié)摿Φ龋@些都表明了兒童書籍很流行。故D項符合題意。

  2024高考英語二輪(閱讀理解)能力提升演練(08)及答案

  (******)

  During the late sixteenth and early seventeenth centuries, the London District of South-wark was prosperous (繁榮的), and a very important and farreaching development was happening at Bankside, an area situated just beside the church now known as Southwark Cathedral. The Rose Theatre, the Swan, the Hope Playhouse and Bear Garden were set up here along with the famous Globe Theatre, in which Shakespeare acted.

  William Shakespeare was an English poet and playwright whose body of works is considered the greatest in English litera ture. He is commemorated (紀(jì)念) in Southwark Cathedral today by the modern memorial window in the south aisle (通道). The window was designed by Christopher Webb in 1954, after an earlier window had been destroyed in the war. Below it is a figure of Shakespeare, carved by Henry McCarthy in 1912, set against a background of seventeenth-century Southwark in relief (浮雕), showing the Globe Theatre, Winchester Palace and the Tower of St. Saviour's Church. This memorial was provid- ed by public support and was dedicated (奉獻) in 1911, and every year a birthday service, attended by many great actors and actresses, is held here in honour of Shakespeare's genius. Shakespeare's brother Edmund was buried here in 1607, and, although the position of Edmund's grave is unknown, he is commemorated by an inscribed (刻寫的) stone.

  1. In Shakespeare' s lifetime, Bankside in Southwark was well known for_________.

  A. the style of its buildings

  B. Shakespeare's performances at the Globe Theater

  C. its influence on public taste

  D. the number of plays produced there

  答案:答案:B.

  3. Under the window there is a_______.

  A. painting of seventeenth-century Southwark

  B. wooden picture

  C. carved figure

  D. grave of Shakespeare's brother

  答案:答案:Ⅱ.完形填空

  Words:340 難度系數(shù):★★★ 建議用時:17分鐘

  The Pecan Thief

  (2024·北京海淀區(qū)模擬)When I was six years old,I was visiting my grandfather’s farm in Kansas.Grandpa had sent me into the__1__ to gather pecans for us to enjoy later.

  Pecan picking was really__2__work and my little basket was only half full.I wasn’t about to __3__ Grandpa down.Just then something caught my __4__.A large brown squirrel was a few feet away.I watched as he picked up a pecan,hurried to a tree and __5__ in a large hole in the trunk.A moment later the squirrel__6__out and climbed down to the ground to pick up another nut.Once again,he took the pecan back to his hiding place.

  Not so__7__anymore,I thought.I dashed over to the tree and looked into the hole.It was __8__with pecans!Golden pecans were right there for taking.This was my__9__.Handful by handful,I scooped all of those pecans into my basket.Now it was full! I was so__10__of myself.I couldn’t wait to show Grandpa all the pecans.__11__,I ran back and shouted,“Look at all the pecans!” He looked into the basket and said,“Well,well,how did you find so many?”I told him how I’d__12__the squirrel and taken the pecans from his hiding place.

  Grandpa congratulated me on how smart I’d been in observing the squirrel and his habits.Then he did something that__13__ me.He handed the basket back to me and put his arm gently__14__my shoulders.

  “That squirrel worked very hard to gather his winter__15__ of food,”he said.“Now that all of his pecans are gone,don’t you think that little squirrel will __16__ in the cold winter?”

  “I didn’t think about that,”I said.

  “I know,”Grandpa said.“But a good man should never take__17__of someone else’s hard work.”

  Suddenly I felt a bit __18__.The image of the starving squirrel wouldn’t__19__my mind.There was only one thing I could do.I carried the basket back to the tree and poured all the nuts into the hole.

  I didn’t eat any pecans that night,but I had something much more filling—the__20__of knowing I had done just the right thing.

  1. A.roomsB.woods

  C.holes

  D.roads

  解析:選B。根據(jù)下文松鼠從一棵樹飛到另一棵樹,可知作者是在樹林里采摘核桃,故選擇woods。

  2. A.hard

  B.dirty

  C.light

  D.easy

  解析:選A。根據(jù)下文“my little basket was only half full”可知采摘核桃對作者來說并非易事。

  3. A.let

  B.settle

  C.have

  D.keep

  解析:選A。根據(jù)下文中“I couldn’t wait to show Grandpa all the pecans.”可知此處應(yīng)表示作者不想讓爺爺感到失望,故let sb.down 讓某人失望,符合題意。

  4. A.sweater

  B.basket

  C.eye

  D.hand

  解析:選C。catch one’s eye吸引某人的注意力,符合語境。

  5.A.joined

  B.lived

  C.discovered

  D.disappeared

  解析:選D。根據(jù)下文可知松鼠消失在樹洞中。

  6.A.jumped

  B.held

  C.stood

  D.found

  解析:選A。此處選擇“jumped out”和前文disappeared相對應(yīng),形象地描述松鼠儲存過冬食物的過程。hold out 拿出;stand out 突出;find out查明。

  7.A.strange

  B.secret

  C.a(chǎn)nxious

  D.patient

  解析:選B。根據(jù)行文邏輯可以看出,作者看到了松鼠藏食物的全過程,所以此處應(yīng)表示這只松鼠已沒有任何秘密了。

  8.A.covered

  B.filled

  C.rebuilt

  D.decorated

  解析:選B。be filled with被填滿,符合語境。be covered with被覆蓋;be decorated with被裝飾。

  9.A.turn

  B.choice

  C.chance

  D.a(chǎn)chievement

  解析:選C。塞滿核桃的樹洞是作者無意中的一個發(fā)現(xiàn),所以拿走那些果實對他來說,應(yīng)該是個機會,談不上成就。

  10.A.afraid

  B.a(chǎn)shamed

  C.careful

  D.proud

  解析:選D。根據(jù)下文中作者因籃子裝滿,迫不及待地想給爺爺看,可知作者此時的心情是喜悅和自豪。

  11. A.Otherwise

  B.However

  C.Besides

  D.Therefore

  解析:選D。此處很容易看出前后是順承關(guān)系,故選擇therefore因此。而otherwise否則;however然而;besides此外,并且,均不符合語境。

  12.A.driven

  B.followed

  C.protected

  D.caught

  解析:選B。從上文“I dashed over to the tree and looked into the hole.”可知作者尾隨(followed)松鼠并且取走它所藏的果實。

  13.A.annoyed

  B.satisfied

  C.surprised

  D.delighted

  解析:選C。根據(jù)下文“handed the basket back to me” 可知爺爺并不贊同我的做法,和前文爺爺贊揚我多么聰明形成反差,所以爺爺所做的事情使我感到驚訝。

  14. A.off

  B.a(chǎn)side

  C.over

  D.a(chǎn)round

  解析:選D。put...around摟抱,符合語境。

  15.A.supply

  B.cost

  C.support

  D.preparation

  解析:選A。根據(jù)前后文邏輯,可知松鼠在準(zhǔn)備過冬食物的供給(supply of food)。

  16.A.escape

  B.spend

  C.survive

  D.flee

  解析:選C。根據(jù)生活常識,沒有食物,松鼠顯然會餓死,就不會在寒冬中幸存下來了。

  17.A.place

  B.notice

  C.a(chǎn)dvantage

  D.charge

  解析:選C。take advantage of利用,符合此處的語境。take place of取代;take notice of注意;take charge of掌管。

  18. A.guilty

  B.unconfident

  C.embarrassed

  D.nervous

  解析:選A。根據(jù)下文“I carried the basket back...”以及前文爺爺?shù)慕虒?dǎo),可知作者為自己的錯誤行為感到內(nèi)疚。

  19.A.open

  B.leave

  C.cross

  D.occupy

  解析:選B。作者因為感到內(nèi)疚,才會一直想象松鼠挨餓的場景。

  20.A.inspiration

  B.expectation

  C.impression

  D.satisfaction

  解析:選D。盡管作者沒有吃核桃,但因為爺爺?shù)娜松虒?dǎo),精神上得到了滿足。

  .閱讀理解

  Words:312 難度系數(shù): 建議用時:7分鐘

  Children’s books or children’s literature is very hard to define and categorise,because there is no set genre for children to enjoy.All in all they can be categorised into six major classes,namely early childhood picture books, traditional literature,fiction,non-fiction,biography and poetry.

  Children have unique taste and interest.Although Harry Potter may be an all-time favourite book for children all over the globe,they prefer funny books to fairy tales when it comes to bedtime.The top three favourite books in bedtime stories are The Gruffalo by Julia Donaldson and Axel Scheffler,The Very Hungry Caterpillar by Eric Carle and The BFG by Roald Dahl.

  There are many writers who popularised the children’s literature or children’s books through their brilliant works.John Amos Comenius is the author of Orbis Pictus which is considered to be the first picture book specifically for children.Charles Perrault is believed to be the one who laid the foundations of fairy tales.Perrault’s stories include Little Red Riding Hood,Cinderella,Sleeping Beauty and so on.Hans Christian Anderson is best known for his fairy tales,such as The Snow Queen,The Little Mermaid and The Emperor’s New Clothes.

  Many children’s books have been made into feature films and are equally successful in this medium,like Alice in Wonderland,the BFG series and the Harry Porter series.These series collected a huge amount of money when released worldwide in cinema halls.All these movies based on popular children’s books are not only popular among children but also popular among adult audiences.

  Children’s books are in demand all over the world and more and more writers and authors are coming up with some new books.The potential market is immense because children are more into reading in this era than previous and they are enjoying it to the fullest.

  1.Before going to sleep children like to enjoy ________.

  A.fairy tales B.non-fiction

  C.funny books

  D.traditional literature

  解析:選C。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段可知,孩子們在睡覺前喜歡讀有趣的書。

  2.Which of the following is NOT true about the films based on children’s books?

  A.Adults seem not to like them at all.

  B.They bring in a lot of money.

  C.They are very popular with children.

  D.They are shown around the world.

  解析:選A。判斷是非題。文章第四段中交代了很多兒童書被改編成了電影,而根據(jù)該段最后一句可知成人也喜歡這些電影。

  3.It can be inferred from the last paragraph that ________.

  A. more famous books would be published in future

  B.children would like to read children’s books more

  C.more people are eager to be writers and authors

  D.the economy is developing faster and faster

  解析:選B。段意歸納題。根據(jù)最后一段及相關(guān)情節(jié)可推知,孩子們越來越喜歡圖書。

  4.Which of the following would be the best title for this passage?

  A. There Are Six Kinds of Children’s Books

  B.Some Writers Are Well-known in the World

  C.Many Films Are Based on Children’s Books

  D.Children’s Books and Literature Are Very Popular

  解析:選D。標(biāo)題選擇題。文章介紹了很多兒童書籍被改編成電影的情況以及兒童書籍未來的發(fā)展?jié)摿Φ龋@些都表明了兒童書籍很流行。故D項符合題意。

信息流廣告 競價托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計 職業(yè)培訓(xùn) 免費發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價 情侶網(wǎng)名 愛采購代運營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點痣 微信運營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      日韩视频免费直播| 色美美综合视频| 久久99精品久久久久久国产越南| 日韩国产欧美视频| 国产精品系列在线播放| 99免费精品在线| 91精品国产麻豆| 欧美日本韩国一区二区三区视频 | 视频在线观看国产精品| 国产成人免费网站| 欧美日韩专区在线| 国产精品三级久久久久三级| 亚洲图片你懂的| fc2成人免费人成在线观看播放| 欧美日韩国产成人在线免费| 国产精品护士白丝一区av| 国产一区二区剧情av在线| 91官网在线免费观看| 国产精品久久久久桃色tv| 国产综合久久久久久鬼色| 日韩视频一区二区在线观看| 日韩精品91亚洲二区在线观看| 不卡一卡二卡三乱码免费网站| 欧美成人国产一区二区| 成人精品视频一区二区三区尤物| 日韩一区二区电影在线| 日本午夜一本久久久综合| 在线观看日韩av先锋影音电影院| 日韩av一区二区三区四区| 欧美一区二区三区四区视频 | 国产成a人亚洲精| 久久综合久久99| 在线国产电影不卡| 日本视频一区二区| 国产亚洲欧美中文| 欧美日韩精品专区| 极品少妇xxxx偷拍精品少妇| 亚洲一区二区三区四区的| 欧美日韩精品系列| 欧美一区二区在线观看| 日本精品免费观看高清观看| 日本aⅴ免费视频一区二区三区| xvideos.蜜桃一区二区| 久久久国产午夜精品| 欧美精品第1页| 99久久精品费精品国产一区二区| 亚洲天堂精品在线观看| 久久久亚洲高清| 色综合久久久久久久| 激情五月激情综合网| 国产精品久久久久影院老司| 欧美日韩在线播| 成人av第一页| 久久国产三级精品| 午夜精品一区二区三区免费视频| 久久久电影一区二区三区| 欧美日韩视频专区在线播放| 欧美精品一区男女天堂| 日韩精品一区二区三区在线播放| 日韩欧美国产一区二区在线播放| 久久精品国产77777蜜臀| 国内精品视频666| 免费在线欧美视频| 国产精品香蕉一区二区三区| 看电影不卡的网站| 成人午夜激情在线| 欧美色区777第一页| 2023国产精品视频| 久久精品欧美日韩| 国产午夜精品福利| 日韩二区在线观看| 国产一区二区三区综合| 99精品视频一区| 日韩精品中文字幕在线一区| 久久久精品国产免费观看同学| 国产日产精品1区| 奇米888四色在线精品| 欧美性一二三区| 久久久久久久一区| 老色鬼精品视频在线观看播放| 色综合视频一区二区三区高清| 91福利小视频| 中文字幕一区二| 亚洲v中文字幕| 91黄视频在线| wwwwxxxxx欧美| 另类人妖一区二区av| 欧洲亚洲精品在线| 国产精品久久一级| 国产福利一区二区三区视频| 久久久影视传媒| 精品成人在线观看| 国产精品国产自产拍高清av王其| 国产一区二区三区日韩| 中文字幕不卡在线观看| 成人99免费视频| 午夜电影网亚洲视频| 2023国产精品| 91麻豆6部合集magnet| 肉色丝袜一区二区| 久久精品亚洲精品国产欧美kt∨| 国产aⅴ精品一区二区三区色成熟| 国产精品久久久久久亚洲伦| 欧美日韩第一区日日骚| 国产精品伊人色| 视频一区中文字幕| 亚洲精品乱码久久久久久黑人| 亚洲一区在线观看视频| 99九九99九九九视频精品| 日韩视频在线永久播放| 26uuu亚洲综合色欧美| 中文在线一区二区| 国产成人综合在线播放| 久久精品一区二区三区不卡| 国产精品一区三区| 精品伦理精品一区| 国产一区高清在线| 亚洲午夜影视影院在线观看| 在线亚洲一区二区| 久久精品国内一区二区三区| 中文字幕一区二区三区四区不卡| 久久综合色鬼综合色| 欧美成人官网二区| 日韩一区二区三区电影在线观看 | 国产精品欧美综合在线| 久久理论电影网| 欧美刺激午夜性久久久久久久 | 日韩亚洲欧美综合| 欧美少妇bbb| 欧美午夜免费电影| 欧美一区三区二区| 成人手机电影网| 成人一级视频在线观看| 成人18视频日本| 成人午夜电影久久影院| 男男gaygay亚洲| 亚洲色图清纯唯美| 三级亚洲高清视频| 免费成人性网站| 亚洲制服丝袜一区| 亚洲精品免费一二三区| 午夜激情一区二区| 91蜜桃视频在线| 一区二区三区国产精华| 婷婷久久综合九色综合伊人色| 一区二区三区91| 成人黄色网址在线观看| 欧美日韩国产综合视频在线观看 | 亚洲国产精品人人做人人爽| 午夜精品久久久久久久99水蜜桃 | 国产精品区一区二区三| 亚洲成av人片在线观看无码| 久久精品国产久精国产| www.欧美色图| 91精品国产综合久久福利| 精品国偷自产国产一区| 天天av天天翘天天综合网| 久久国产视频网| 欧美日韩国产天堂| 久久精品日产第一区二区三区高清版| 国产日韩精品一区| 激情图片小说一区| 欧美精品 国产精品| 天堂av在线一区| 欧美三电影在线| 亚洲成av人影院| 欧美成va人片在线观看| 国产在线不卡一卡二卡三卡四卡| 欧美一区二区高清| 日韩在线卡一卡二| 制服丝袜av成人在线看| 奇米精品一区二区三区四区| 成人av高清在线| 综合电影一区二区三区| 91久久精品一区二区| 一区二区三区自拍| 99精品国产一区二区三区不卡 | 久久婷婷久久一区二区三区| 精品制服美女丁香| 亚洲国产综合在线| 欧美日韩一区不卡| 日韩综合小视频| 亚洲欧美日韩一区二区三区在线观看| 99在线视频精品| 欧美高清在线视频| 在线播放日韩导航| 北条麻妃一区二区三区| 久久精品999| 日本成人在线看| 国产精品毛片高清在线完整版| 欧美性高清videossexo| 成人一级片在线观看| 日韩电影在线一区二区| 777久久久精品| 欧美欧美午夜aⅴ在线观看| 成人黄色大片在线观看| 2023国产精品| 91精品国产日韩91久久久久久| 欧美性videosxxxxx| 欧美日韩国产123区|