国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024屆高考英語一輪 Unit2 《Unit 2 Healthy eating》課后強化作業 新人教版必修3

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2024屆高考英語一輪 Unit2 《Unit 2 Healthy eating》課后強化作業 新人教版必修3

  Unit 2 Healthy eating

  Ⅰ.單詞拼寫

  1.Mary has been on a ________ (節食) for weeks but still hasn't lost any weight.

  2.He pushed against that big stone with all his ________ (力氣).

  3.There is a time ________ (限制): you must finish it in 30 minutes.

  4.The two men in the fight ________ (怒目而視) at each other.

  5.You will ________ (受益) a lot from morning exercises.

  6.Don't be particular about food. A ________ (平衡的) diet is very important for health.

  7.The letter was not addressed to me but I opened it out of ________ (好奇).

  8.We aim to offer good value and service to all our ________ (顧客).

  9.These goods will be sold at a ________ (折扣).

  10.I have ________ (查閱) a number of law books in the British Museum.

  答案:1.diet 2.strength 3.limit 4.glared 5.benefit 6.balanced 7.curiosity 8.customers 9.discount 10.consulted

  Ⅱ.完成句子

  1.她為了減肥,飲食很有規律。

  She is________ ________ ________ ________to________ ________.

  2.良好的教育對我們的成長有好處。

  A good education will________ ________ ________ ________our growth.

  3.對孩子撒謊的事不能不了了之。

  You shouldn't have your child________ ________ ________ ________ ________.

  4.沒有什么比旅行更令人愉快的事了。

  ________is________ ________ ________travelling.

  5.老板能對高薪和長工時的好處做權衡。

  The boss can________ ________ ________of a high salary against the long working hours.

  答案:1.on a special diet; lose weight 2.be of benefit to 3.getting away with telling lies 4.Nothing; more pleasant than

  5.balance the benefits

  Ⅲ.單項填空

  1.Their balanced diets became such a success that ________ Wang Peng became slimmer and Yong Hui ________ more weight.

  A.before long; put away B.long before; put out

  C.before long; put on

  D.long before; put off

  答案:C 由句意可知“不久以后,王鵬變得苗條了,而詠慧體重增加了。”before long“不久以后”;long before“很久以前”;put on weight“增重”。

  2.(2024·徐州模擬)If your knowledge can be in some way ________ with my experience, we are sure to succeed.

  A.joined

  B.united

  C.connected

  D.combined

  答案:D 句意:如果你的知識能在一定程度上與我的經驗相結合的話,我們一定會成功的。join“加入”;unite“使……團結”;connect“連接”;combine“結合”。

  3.Her son's death in the crash was really a heavy blow to the mother. It was hard for her to ________ the grief from the loss of her devoted son.

  A.get around

  B.get over

  C.get rid of

  D.get across

  答案:B 考查動詞詞組辨析。句意:在事故中兒子的死對于母親來說確實是一個沉重的打擊。她很難從失去愛子的悲痛中恢復過來。

  4.(2024·北京模擬)A good teacher should leave some time for the students to ________ the knowledge.

  A.introduce

  B.receive

  C.digest

  D.accept

  答案:C digest the knowledge“消化知識”。

  5.(2024·安徽毫州摸底)She ________ your birthday party, but she had to look after her mother in hospital.

  A.should attend

  B.ought to have attended

  C.can have attended

  D.must have attended

  答案:B 考查情態動詞的完成式。句意:她本應該參加你的生日晚會的,但是她得照看生病住院的媽媽。由句意可知,選B項,意為“本應該(卻沒有)”。

  6.(2024·臨沂模擬)Before making any decision, ________ your family to find out which activities are most important to you.

  A.consult

  B.contact

  C.content

  D.concern

  答案:A 句意:在做任何決定之前,咨詢一下你的家人哪些活動對你來說是最重要的。consult“咨詢,商討”;contact“聯系”;content“使……滿足”;concern“關心”。

  7.—Did Peter fix the computer himself?

  —He ________ because he doesn't know much about computers.

  A.has it fixed

  B.fixed it

  C.had it fixed

  D.had fixed it

  答案:C 由下句可知他對電腦不了解,故應該讓別人修理。應用have sth. done結構,另結合句意可知動作發生在過去,應用過去時態,故選C項。

  8.When Jason failed to pay his bill, the network company ________ his Internet connection.

  A.cut off

  B.cut across

  C.cut up

  D.cut down

  答案:A cut off“隔斷;切斷”符合句意。

  9.The manager had fallen asleep where he ________, without undressing.

  A.was laying

  B.was lying

  C.had laid

  D.had lied

  答案:B 考查時態和lie的詞形變化。句意:經理穿著衣服就在他躺著的地方睡著了。通過had fallen asleep可知此處lie是“躺、臥”的意思,故排除A和C。從時態意義出發,睡著時,躺、臥的動作正在發生,所以答案是B。

  10.Companies are struggling to find the right ________ between supply and demand, but it is no easy task.

  A.balance

  B.process

  C. equality

  D.pattern

  答案:A 由句意可指這里指供需的平衡。balance“平衡”;process“過程,程序”;equality“平等,相等”;pattern“樣式”。

  11.The weather is concerned with all of us because it ________ us so directly—what we wear, what we do, and even how we feel.

  A.effects

  B.guides

  C.thinks

  D.benefits

  答案:B 考查動詞辨析。句意:天氣與我們所有人有關是因為它直接引導我們穿什么、做什么甚至我們感受如何。effect“產生,招致”;guide“指導”;think“認為”;benefit“有益于”,因此選擇B項。

  12.—Who's your favorite basketball player in China?

  —Yao Ming, of course. No one plays ________.

  A.better

  B.best

  C.good

  D.well

  答案:A 句意:——誰是你最喜歡的中國籃球隊員?——當然是姚明。沒有人比他打得更好了。“no+比較級”結構表示最高級的意思。

  13.As we all know, no one is perfect, and everyone has his own ________.

  A.mistake

  B.weakness

  C.limit

  D.belief

  答案:B 句意:我們都知道人無完人,每個人都有自己的不足。mistake“錯誤”;weakness“弱點,短處”;limit“限度”;belief“信仰”。根據句意選B。

  14.(2024·濰坊模擬)You've been so kind to us that we will always be deeply ________.

  A.out of debt

  B.in your debt

  C.in trouble

  D.in danger

  答案:B 句意:你對我們真是太好了,我們總是欠你的人情。in sb.'s debt=in debt to sb.“欠某人的人情”,符合題意。out of debt“不欠人情;不欠債”;in trouble“處于困境中”;in danger“處于危險中”。

  15.________ him and then try to copy what he does.

  A.Mind

  B.Glance at

  C.Stare at

  D.Watch

  答案:D 考查動詞(詞組)辨析。句意:看著他,然后盡力模仿他做的。mind“留意,在乎”;glance at“一瞥”;stare at“盯著”;watch“觀看”。

  Ⅳ.閱讀理解

  A

  Vans, Keds, Dollies—they sound like the names of rock bands, but if you have teenagers, you'll know they're actually the latest in teenage footwear. But experts are now warning that the current shoe fashions will be causing teenagers discomfort in the short term and storing up years of foot, knee and back pain in the future.

  Here, the experts identify the problems caused by teenagers' shoe choice.

  KEDS/VANS

  Slip-on shoes with elastic(有彈性的)sides are particularly popular among teenage boys—with Keds and Vans the most sought-after brands.

  The main problem is that they are just too flat—so flat that the heel, which strikes the ground first, also becomes damaged and painful.

  BALLET PUMPS

  The worst shoes of all are such light and thin dolly shoes. The problem is partly their flatness, as with Keds and Vans. However ballet pumps, which have no string or heel, have other specific problems.

  “As the shoe has no fastening device, it relies on the toes to keep the shoe on, causing an awkward gait(步法); this leads to short and long-term problems such as calluses(繭子), heel and knee pain.”

  WEDGES AND STILETTOS

  These shoes can also cause problems with gait. They may look good, but the heels on these are so high that they can force the wearer's body weight forward, making them very unstable.

  Teens who wear these shoes regularly are also in danger of joining those millions of women with constant back pain.

  SCHOOL SHOES

  So what do podiatrists(足科醫生)have on their wish list, especially for everyday wear?

  Something in a natural, breathable fabric, with a string to hold it on, with a small heel and a deep toe-box that does not press the toes, such as Clark's, Marks & Spencer or Rhino.

  If your teen insists on wearing “bad” shoes, get them some simple foot orthotics(矯形器)in the shoes. These support and correct the movement of the foot and, properly fitted by a podiatrist, can often transform their walk and halt the damage.

  文章大意:該怎樣為孩子們選擇健康的鞋子呢?這是一門學問。

  1.Of all the shoes mentioned in the passage, which can cause the worst problems?

  A.Marks & Spencer.

  B.Wedges & Stilettos.

  C.Keds and Vans.

  D.Ballet Pumps.

  答案:D 細節理解題。由第五段BALLET PUMPS下介紹可知。

  2.Which pair of shoes may NOT be found on the podiatrists' wish list?

  答案:B 推理判斷題。由第四段介紹可知,Keds and Vans等鞋子的底太平,是不健康的鞋子,所以B項不會是足科醫生建議買的那種鞋子。

  3.The underlined word “halt” in the last paragraph probably means“________”.

  A.increaseB.worsen

  C.stop

  D.cure

  答案:C 猜測詞義題。最后一段介紹在鞋里安矯正器,可以讓孩子們改變錯誤的走法,從而“阻止”了傷害的發生。

  4.From this passage we can infer________.

  A.trendy shoes may ruin teenagers' health

  B.fashionable shoes all have orthotics in them

  C.experts are strongly against wearing popular shoes

  D.podiatrists are expert at producing branded shoes

  答案:A 推理判斷題。由第二句“But experts are now warning that the current shoe fashions will be causing teenagers discomfort in the short term and storing up years of foot, knee and back pain in the future.”可推知,這些時髦的鞋子會給青少年的健康造成損害。

  5.In which column of Mail Online can you find this passage?

  A.Sports.

  B.Science.

  C.Health. D.Shopping.

  答案:C 推理判斷題。全文講述了一些時髦品牌的鞋子會給青少年的健康造成損害,并建議我們怎樣去做以避免傷害的發生。因此,這是健康話題。

  B

  Amanda took whatever pills she could get, largely because she was finding life hard to take. “There were a lot of problems,” she says. She had just found out that her parents were splitting(分開). It took her by surprise—and she was shocked. “I woke up one morning, and they told me.”

  “On a few occasions during my two years of going to pharming parties(品藥聚會), my heart would race so fast that it felt like it was going to explode. I felt weak and confused sometimes and even passed out several times,” she recalls. “But I picked up from the ground because I had a lot of pride in my drinking and drugging. I was really crazy about it and proud of the fact that I could take more than a lot of people.”

  Finally, though, things got out of control. “I couldn't go a day without taking something,” she recalls, “and after a while, the pills upset my stomach; it hurt all the time, and I hardly ate. Finally, I couldn't take it any more. I went to my parents and told them I needed help.”

  Amanda entered a treatment program and has been calm since her release last January. “Detox(戒癮) was the worst four days of my entire life,” she says. “I was throwing up all the food and had the shakes.”

  She doesn't care about drugs. “I'm so hurt from this,” says Amanda, who has ulcers(潰瘍) and damaged kidneys from the drugs and alcohol. “I have to struggle daily to stay calm. But in some ways, I feel lucky I went through it, and I'm out of it now.” Amanda wrote a song called “Goodnight to the Moonlight”. Amanda says, “It's about how it feels to be taking drugs and alcohol, how it hurts, how it makes you feel like you're losing yourself.”

  文章大意:Amanda由于父母離異而吸上了毒并成癮。在父母的幫助下,她艱難卻堅定地戒了毒獲得了新生。

  6.The purpose of writing this passage is to tell us that______.

  A.parents have a great influence on their children

  B.drugs are a danger to our health and mind

  C.once determined, you will face no difficulty

  D.once formed, bad habits are hard to get rid of

  答案:C 推理判斷題。由文章大意可知。

  7.From the second paragraph we can learn that Amanda______.

  A.was bored with her behavior

  B.never felt frightened or ashamed of taking pills

  C.took pride in taking much more drugs

  D.was so strong in body that she never felt tired

  答案:C 細節理解題。由第二段最后兩句話可知。

  8.After taking drugs, Amanda________.

  A.found out that her parents were splitting

  B.found her lungs were damaged

  C.was forced to enter a treatment program

  D.felt confused and almost broke down

  答案:D 細節理解題。由第四段第一句話可知。

  9.It can be inferred from the last paragraph that________.

  A.Amanda had such a strong will that she didn't lose herself

  B.Amanda's song expressed her thanks and delight

  C.Detox was not really a success to Amanda

  D.drugs and alcohol ruined Amanda's health as well as her spirit

  答案:A 推理判斷題。由最后一段她的話可推知。

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      图片区小说区国产精品视频| 日本在线不卡一区| 日韩一区欧美二区| 91精品国产综合久久久久久久久久| 精品视频999| 亚洲午夜精品一区二区三区他趣| av网站一区二区三区| 亚洲欧美在线另类| 日韩视频免费观看高清完整版| 精品一二三四在线| 亚洲激情五月婷婷| 久久久噜噜噜久噜久久综合| 色综合天天在线| 精品一区二区三区日韩| 亚洲欧美综合网| 欧美精品一区二区在线播放| 一本久道久久综合中文字幕| 激情六月婷婷久久| 日韩电影在线一区二区| 日韩久久一区二区| 久久久久国色av免费看影院| 日本道精品一区二区三区 | 久久影音资源网| 色妹子一区二区| 国产乱一区二区| 午夜欧美大尺度福利影院在线看| 中文字幕精品一区二区三区精品| 51精品久久久久久久蜜臀| 91无套直看片红桃| 成人免费视频app| 黄色日韩三级电影| 日韩精品亚洲专区| 亚洲电影激情视频网站| 日韩一区欧美小说| 中文幕一区二区三区久久蜜桃| 精品理论电影在线| 欧美一级免费大片| 欧美日韩一区二区三区高清| 91蜜桃视频在线| eeuss鲁片一区二区三区| 狠狠色丁香久久婷婷综| 免费视频最近日韩| 热久久免费视频| 日韩黄色片在线观看| 午夜成人免费视频| 日韩高清欧美激情| 日本中文字幕一区二区有限公司| 亚洲一区免费在线观看| 亚洲另类春色校园小说| 伊人色综合久久天天| 亚洲精品一二三四区| 亚洲欧美激情一区二区| 亚洲丝袜精品丝袜在线| 亚洲精品中文在线影院| 亚洲高清视频的网址| 日韩精品成人一区二区在线| 偷拍一区二区三区四区| 日本不卡1234视频| 久久国产精品99久久久久久老狼| 精品一二三四区| gogo大胆日本视频一区| 一本到高清视频免费精品| 欧美色图免费看| 日韩精品一区在线| 亚洲国产激情av| 一区二区三区中文免费| 肉丝袜脚交视频一区二区| 美女任你摸久久| 岛国精品在线播放| 欧美在线不卡一区| 欧美变态tickling挠脚心| 国产精品丝袜一区| 亚洲国产一二三| 久久99精品久久久久久动态图| 国产成人午夜精品影院观看视频 | 欧美mv日韩mv国产网站| 久久综合狠狠综合| 综合激情成人伊人| 捆绑调教一区二区三区| 丰满白嫩尤物一区二区| 欧美视频一区在线| 国产亚洲精久久久久久| 亚洲精品免费播放| 久久99精品网久久| 色域天天综合网| 日韩精品在线看片z| 国产精品久久久久7777按摩| 性久久久久久久| 成人99免费视频| 欧美不卡视频一区| 亚洲主播在线观看| 国产999精品久久| 欧美日韩一区国产| 国产精品灌醉下药二区| 美国毛片一区二区| 欧美日韩中文字幕一区| 国产精品久久久久久久久久久免费看 | 91麻豆精品国产91久久久更新时间| 日韩一区二区在线观看| 自拍偷在线精品自拍偷无码专区| 日本欧美大码aⅴ在线播放| 91香蕉视频在线| 欧美激情在线观看视频免费| 日韩电影在线免费看| 91极品视觉盛宴| 亚洲色图在线视频| 波多野结衣亚洲一区| 久久综合久久99| 看片网站欧美日韩| 日韩一区二区三区精品视频| 亚洲影院在线观看| 色综合天天视频在线观看 | 成人小视频在线观看| 欧美大片国产精品| 蜜臀av一区二区在线免费观看| 色综合久久久久综合体| 中文字幕日韩精品一区| 国产传媒日韩欧美成人| 久久青草国产手机看片福利盒子 | 日韩成人精品在线观看| 成人午夜视频网站| 国产精品久久久久四虎| 国产.欧美.日韩| 中文字幕第一区综合| 成人动漫一区二区在线| 国产精品高清亚洲| 成人av电影在线观看| 亚洲视频一区二区在线观看| 成人av电影免费观看| 一区二区三区日韩欧美精品| 在线观看国产日韩| 日日夜夜精品免费视频| 欧美成人bangbros| 国产99久久久国产精品潘金| 国产精品久久久久久户外露出| 本田岬高潮一区二区三区| 亚洲精品视频免费看| 欧美喷水一区二区| 久久精品国产久精国产| 欧美国产亚洲另类动漫| 色婷婷亚洲婷婷| 日本aⅴ精品一区二区三区| 精品少妇一区二区三区 | 亚洲欧美色一区| 欧美日韩国产综合视频在线观看| 日本伊人色综合网| 久久久影视传媒| 一本大道久久a久久综合| 日产欧产美韩系列久久99| 精品久久久网站| 99久久精品国产毛片| 午夜伦欧美伦电影理论片| 亚洲精品一区二区三区四区高清| 99久久综合精品| 日韩和欧美一区二区| 中文字幕精品在线不卡| 欧美日韩免费视频| 成人自拍视频在线观看| 爽好久久久欧美精品| 国产精品色噜噜| 91精品国产乱码久久蜜臀| 北条麻妃一区二区三区| 免费观看在线色综合| 日韩一区在线免费观看| 日韩久久免费av| 欧美色窝79yyyycom| 国产电影一区二区三区| 亚洲国产精品久久久久婷婷884| 国产午夜亚洲精品午夜鲁丝片 | 91高清在线观看| 国内精品自线一区二区三区视频| 亚洲欧美乱综合| 国产校园另类小说区| 91精品国产高清一区二区三区蜜臀| 国产91清纯白嫩初高中在线观看 | 成人午夜看片网址| 麻豆91免费观看| 午夜精彩视频在线观看不卡| 国产精品国产三级国产三级人妇 | 亚洲精品videosex极品| 中文字幕av一区二区三区| 日韩一级精品视频在线观看| 色菇凉天天综合网| 不卡高清视频专区| 国产成人精品一区二区三区网站观看| 日韩va亚洲va欧美va久久| 一区二区不卡在线播放| 国产精品高潮呻吟| 国产精品久久影院| 国产色91在线| 久久久久久久电影| 久久精子c满五个校花| 欧美大片拔萝卜| 91精品国产综合久久国产大片| 91高清视频在线| 欧美午夜精品一区二区三区| 91成人免费电影| 91精品办公室少妇高潮对白| 色8久久人人97超碰香蕉987| 91麻豆国产香蕉久久精品|