国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

【北師大版】2024屆高考英語一輪復習指導課時作業:Unit 8 B卷 Word版含解析

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

【北師大版】2024屆高考英語一輪復習指導課時作業:Unit 8 B卷 Word版含解析

  Unit 8 B卷

  一、閱讀理解

  A

  The World Health Organization is using a new combination of drugs to treat African trypanosomiasis disease,also known as sleeping sickness.The drugs will be given out in Uganda and the Democratic Republic of the Congo.

  Officials says the new treatment has fewer side effects.It is also more effective and less costly than the drugs traditionally used.In addition,the new treatment reduces the number of injections needed.And it shortens the amount of time patients must spend in hospital.

  Sleeping sickness threatens millions of people in 36 countries in Africa.Most live in poor rural areas.The disease is caused by the trypanosoma parasite(寄生物).It is spread to humans through the bite of infected tsetse flies.Common signs of sleeping sickness include fever,headaches,extreme tiredness and pain in the muscles and joints.Early identification of the disease may be difficult because many infected people do not show any immediate symptoms.Over time,the parasites invade the central nervous system.The disease causes sleep disorders,mental confusion,personality changes and speech problems.If left untreated,sleeping sickness kills.

  It’s estimated that about 60,000 people are currently infected with the disease.It develops in two different forms.Trypanosoma gambiense is responsible for 90% of the reported cases of sleeping sickness.People infected with this form may develop the disease over many years without any major symptoms.Until now the drug melarsoprol is used to treat patients in the advanced stage of sleeping sickness.But the drug requires many painful injections several times a day for several weeks.It also causes bad side effects,some of which can be deadly.

  In Uganda,a new study has confirmed earlier research linking the spread of sleeping sickness to infected farm animals.The writers of the study have called for stronger rules requiring cattle to be treated before being sold at market.

  1.The following are the advantages of the new treatment EXCEPT______.

  A.having an intended effect

  B.low price

  C.reducing injections and hospitalization

  D.no bad side effects

  2.Which of the following statements is WRONG?

  A.Nine people in ten infected with sleeping sickness in Africa result from trypanosoma gambiense.

  B.The invasion of sleeping sickness may lead to death.

  C.The drug melarsoprol is used to treat patients in the early stage of sleeping sickness.

  D.There are many disadvantages for the drug melarsoprol to control sleeping sickness.

  3.It can be inferred from the last paragraph that______.

  A.farm animals infected by trypanosoma parasite is a main source of sleeping sickness

  B.all the animals must be get rid of by the government

  C.there isn’t any rules requiring cattle to be treated before being sold at market in Uganda

  D.cattle is forbidden to enter the market before being infected by trypanosoma parasite

  4.The passage is primarily written to______.

  A.explain the importance of good sleep habits

  B.provide the latest medical treatment information

  C.prevent African trypanosomiasis disease

  D.introduce the common signs of sleeping sickness

  B

  I’d been living on Anfu Road in Shanghai for about six months when I discovered the lane.I was hesitant to use it.“I feel like I’m walking into someone’s home,”I told a friend.“Oh,everyone uses the lanes,”she assured me.

  Since moving to China from the United States,I had been wanting a neighborhood where local people knew my face,my routine,and therefore,a little something about my life.

  So one day,feeling brave and a little lonely,I turned from Anfu Road into the lane.At the mouth,four or five cooks were cleaning potatoes and greens.A little way down,a woman was hanging her freshly washed clothes on a line.Midway down the lane,I saw an old woman sitting on a chair with a bowl in her lap.She was cleaning beans.

  “Nihao,”I said as I passed.She didn’t even look up.

  A few days later,I took the same route and I saw the same old woman sitting on the same chair with the same bowl.She was sorting greens.

  “Nihao,”I said,this time a little louder.She didn’t even look up.

  This went on for months.It bothered me,but I figured she had her reasons.After all,I was just a foreigner,passing through on my way to someplace else.

  Then my husband and I adopted our daughter and brought her home to Shanghai.Tully was 8 months old.

  On the first day that I walked with Tully,the cooks dropped their knives and potatoes and stared.I smiled at them.“Nihao,”I said.They smiled back.Then I saw the old woman on the chair.She was watching me.

  As I passed,Tully made the funny noise she liked to make and the old woman met my eyes and smiled.“Nihao,”she said to me.

  And that was it.Motherhood—the shared experience that crosses all cultural lines—moved this old woman to finally acknowledge the foreigner who wanted so much to be a part of her neighborhood.I call my daughter my ambassador of love.

  5.Why was the author hesitant to use the lane?

  A.She wasn’t willing to share the lane with others.

  B.She felt like stepping into others’homes.

  C.She was afraid of being refused.

  D.She was a newcomer and wasn’t skilled at using it.

  6.Which of the following about the author is NOT true,according to the text?

  A.She saw several cooks at the mouth of the lane.

  B.She saw a woman hanging washed clothes.

  C.She went into the lane because of the strong sense of loneliness.

  D.She saw an old woman midway down the lane.

  7.What did the author think when the old woman didn’t response?

  A.The old woman was concentrating on other things.

  B.The old woman didn’t have time.

  C.She was not polite enough.

  D.She was a foreigner who was just passing by.

  8.What did the author want ever since she moved China?

  A.She wanted to learn Chinese from her neighbours.

  B.She wanted to have a good relationship with her neighbors.

  C.She wanted to learn more about China from her neighbours.

  D.She wanted to rent a house with a lane.

  二、任務型讀寫

  閱讀下面短文,根據所讀內容在表格中的空白處填入恰當的單詞。注意:每個空格只填一個單詞。

  Maybe you are an average student.You probably think you will never be a top student.This is not necessary so,however.Anyone can become a better student if he or she wants to.Here is how.

  1.Plan your time carefully.When you plan your week,you should make a list of things that you have to do.After making the list,you should make a schedule of your time.First your time for eating,sleeping,dressing,etc.then decide a good,regular time for studying.Don’t forget to set aside enough time for entertainment.A weekly schedule may not solve all your problems,but it will force you to realize what is happening to your time.

  2.Find a good place to study.Look around the house for a good study area.Keep this space,which may be a desk or simply a corner of your room.Free from everything but study materials.No games,radios,or television.When you sit down to study,concentrate on the subject.

  3.Make good use of your time in class.Take advantage of class time to listen to everything the teachers say.Really listening in class means less work later.Taking notes will help you remember what your teachers say.

  4.Study regularly.When you get home from school,go over your notes.Review the important points that your teachers mentioned in class.If you know what your teacher is going to discuss the next day,read the material.This will help you understand the next class.If you do these things regularly,the material will become more meaningful,and you will remember it longer.

  5.Develop a good attitude to tests.The purpose of a test is to show what you have learned about a subject.They help you remember your new knowledge.The world won’t end if you don’t pass a test,so don’t be overly worried.

  There are other methods that might help you with your studying.You will probably discover many others after you have tried these.

  How to Become a Better Student?

  General methods How to Advantage

  Plan your time carefully. ●Make a list.

  ●Make a 1._____. Force you to realize 6.______ is happening to your time.

  Find a good place to study. ●Free from everything but study

  2.______. You can 7.______on the subject.

  Make good use of your time in class. ●Listen to everything the teachers say.

  ●Take 3._____. Really listening in class means 8.______work later.

  Study regularly. ●Go over your notes.

  ●4.______new materials. Help you 9.______ it better,and remember it longer.

  A good attitude to tests. Don ’t be 5.______worried. Remember your new 10.______.

  參考答案與解析

  課時作業(十六)

  Unit 8 B卷

  一、閱讀理解

  解題導語:文章介紹世界衛生組織在烏干達和剛果民主共和國使用一種新的復合藥物治療非洲昏睡病。文章還介紹了昏睡病的癥狀和感染途徑等。

  1.解析:細節理解題。根據第二段中的It is also more effective and less costly than the drugs traditionally used 和 it shortens the amount of time patients must spend in hospital可知,此類藥物價格低,療效好,能減少注射次數并縮短住院時間。再根據the new treatment has fewer side effects 可知這種藥物副作用小,而不是沒有副作用。

  答案:D

  2.解析:細節理解題。可以運用排除法。根據第四段中的“Trypanosoma gambiense is responsible for 90% of the reported cases of sleeping sickness”可知A項表述正確;根據第三段最后一句話可知B項表述正確;根據第四段中的“Until now the drug melarsoprol is used to treat patients in the advanced stage of sleeping sickness”可知C項表述錯誤,advanced “后階段的,晚期的”;根據第四段最后“It also causes bad side effects,some of which can be deadly”可知D項表述正確。

  答案:C

  3.解析:推理判斷題。根據“linking the spread of sleeping sickness to infected farm animals”可知A項正確。文中沒有提及B項。根據“called for stronger rules”可知,以前就有這樣的制度,但不嚴格,故C項錯誤。D項為理解錯誤而得出的結論,故排除。

  答案:A

  解題導語:本文是一篇記敘文。主要講述在上海的一個巷子里,母愛打破了語言障礙使一個外國人融入到當地人民的生活中。

  5.解析:推理判斷題。根據文章第一段I was hesitant to use it.“I feel like I’m walking into someone’s home,”可知。

  答案:B

  6.解析:細節理解題。根據文章第三段...feeling brave and a little lonely,I turned from Anfu Road into the lane.可知,作者感到一絲孤獨感,而不是強烈的孤獨感,故C項不正確。根據第三段可知其他選項正確。

  答案:C

  7.解析:推理判斷題。根據文章第七段 It bothered me,but I figured she had her reasons.After all,I was just a foreigner,passing through on my way to someplace else.可知。

  答案:D

  二、任務型讀寫

  1.schedule 2.materials 3.notes 4.Review 5.overly 6.what 7.concentrate

  8.less 9.understand 10.knowledge

  Unit 8 B卷

  一、閱讀理解

  A

  The World Health Organization is using a new combination of drugs to treat African trypanosomiasis disease,also known as sleeping sickness.The drugs will be given out in Uganda and the Democratic Republic of the Congo.

  Officials says the new treatment has fewer side effects.It is also more effective and less costly than the drugs traditionally used.In addition,the new treatment reduces the number of injections needed.And it shortens the amount of time patients must spend in hospital.

  Sleeping sickness threatens millions of people in 36 countries in Africa.Most live in poor rural areas.The disease is caused by the trypanosoma parasite(寄生物).It is spread to humans through the bite of infected tsetse flies.Common signs of sleeping sickness include fever,headaches,extreme tiredness and pain in the muscles and joints.Early identification of the disease may be difficult because many infected people do not show any immediate symptoms.Over time,the parasites invade the central nervous system.The disease causes sleep disorders,mental confusion,personality changes and speech problems.If left untreated,sleeping sickness kills.

  It’s estimated that about 60,000 people are currently infected with the disease.It develops in two different forms.Trypanosoma gambiense is responsible for 90% of the reported cases of sleeping sickness.People infected with this form may develop the disease over many years without any major symptoms.Until now the drug melarsoprol is used to treat patients in the advanced stage of sleeping sickness.But the drug requires many painful injections several times a day for several weeks.It also causes bad side effects,some of which can be deadly.

  In Uganda,a new study has confirmed earlier research linking the spread of sleeping sickness to infected farm animals.The writers of the study have called for stronger rules requiring cattle to be treated before being sold at market.

  1.The following are the advantages of the new treatment EXCEPT______.

  A.having an intended effect

  B.low price

  C.reducing injections and hospitalization

  D.no bad side effects

  2.Which of the following statements is WRONG?

  A.Nine people in ten infected with sleeping sickness in Africa result from trypanosoma gambiense.

  B.The invasion of sleeping sickness may lead to death.

  C.The drug melarsoprol is used to treat patients in the early stage of sleeping sickness.

  D.There are many disadvantages for the drug melarsoprol to control sleeping sickness.

  3.It can be inferred from the last paragraph that______.

  A.farm animals infected by trypanosoma parasite is a main source of sleeping sickness

  B.all the animals must be get rid of by the government

  C.there isn’t any rules requiring cattle to be treated before being sold at market in Uganda

  D.cattle is forbidden to enter the market before being infected by trypanosoma parasite

  4.The passage is primarily written to______.

  A.explain the importance of good sleep habits

  B.provide the latest medical treatment information

  C.prevent African trypanosomiasis disease

  D.introduce the common signs of sleeping sickness

  B

  I’d been living on Anfu Road in Shanghai for about six months when I discovered the lane.I was hesitant to use it.“I feel like I’m walking into someone’s home,”I told a friend.“Oh,everyone uses the lanes,”she assured me.

  Since moving to China from the United States,I had been wanting a neighborhood where local people knew my face,my routine,and therefore,a little something about my life.

  So one day,feeling brave and a little lonely,I turned from Anfu Road into the lane.At the mouth,four or five cooks were cleaning potatoes and greens.A little way down,a woman was hanging her freshly washed clothes on a line.Midway down the lane,I saw an old woman sitting on a chair with a bowl in her lap.She was cleaning beans.

  “Nihao,”I said as I passed.She didn’t even look up.

  A few days later,I took the same route and I saw the same old woman sitting on the same chair with the same bowl.She was sorting greens.

  “Nihao,”I said,this time a little louder.She didn’t even look up.

  This went on for months.It bothered me,but I figured she had her reasons.After all,I was just a foreigner,passing through on my way to someplace else.

  Then my husband and I adopted our daughter and brought her home to Shanghai.Tully was 8 months old.

  On the first day that I walked with Tully,the cooks dropped their knives and potatoes and stared.I smiled at them.“Nihao,”I said.They smiled back.Then I saw the old woman on the chair.She was watching me.

  As I passed,Tully made the funny noise she liked to make and the old woman met my eyes and smiled.“Nihao,”she said to me.

  And that was it.Motherhood—the shared experience that crosses all cultural lines—moved this old woman to finally acknowledge the foreigner who wanted so much to be a part of her neighborhood.I call my daughter my ambassador of love.

  5.Why was the author hesitant to use the lane?

  A.She wasn’t willing to share the lane with others.

  B.She felt like stepping into others’homes.

  C.She was afraid of being refused.

  D.She was a newcomer and wasn’t skilled at using it.

  6.Which of the following about the author is NOT true,according to the text?

  A.She saw several cooks at the mouth of the lane.

  B.She saw a woman hanging washed clothes.

  C.She went into the lane because of the strong sense of loneliness.

  D.She saw an old woman midway down the lane.

  7.What did the author think when the old woman didn’t response?

  A.The old woman was concentrating on other things.

  B.The old woman didn’t have time.

  C.She was not polite enough.

  D.She was a foreigner who was just passing by.

  8.What did the author want ever since she moved China?

  A.She wanted to learn Chinese from her neighbours.

  B.She wanted to have a good relationship with her neighbors.

  C.She wanted to learn more about China from her neighbours.

  D.She wanted to rent a house with a lane.

  二、任務型讀寫

  閱讀下面短文,根據所讀內容在表格中的空白處填入恰當的單詞。注意:每個空格只填一個單詞。

  Maybe you are an average student.You probably think you will never be a top student.This is not necessary so,however.Anyone can become a better student if he or she wants to.Here is how.

  1.Plan your time carefully.When you plan your week,you should make a list of things that you have to do.After making the list,you should make a schedule of your time.First your time for eating,sleeping,dressing,etc.then decide a good,regular time for studying.Don’t forget to set aside enough time for entertainment.A weekly schedule may not solve all your problems,but it will force you to realize what is happening to your time.

  2.Find a good place to study.Look around the house for a good study area.Keep this space,which may be a desk or simply a corner of your room.Free from everything but study materials.No games,radios,or television.When you sit down to study,concentrate on the subject.

  3.Make good use of your time in class.Take advantage of class time to listen to everything the teachers say.Really listening in class means less work later.Taking notes will help you remember what your teachers say.

  4.Study regularly.When you get home from school,go over your notes.Review the important points that your teachers mentioned in class.If you know what your teacher is going to discuss the next day,read the material.This will help you understand the next class.If you do these things regularly,the material will become more meaningful,and you will remember it longer.

  5.Develop a good attitude to tests.The purpose of a test is to show what you have learned about a subject.They help you remember your new knowledge.The world won’t end if you don’t pass a test,so don’t be overly worried.

  There are other methods that might help you with your studying.You will probably discover many others after you have tried these.

  How to Become a Better Student?

  General methods How to Advantage

  Plan your time carefully. ●Make a list.

  ●Make a 1._____. Force you to realize 6.______ is happening to your time.

  Find a good place to study. ●Free from everything but study

  2.______. You can 7.______on the subject.

  Make good use of your time in class. ●Listen to everything the teachers say.

  ●Take 3._____. Really listening in class means 8.______work later.

  Study regularly. ●Go over your notes.

  ●4.______new materials. Help you 9.______ it better,and remember it longer.

  A good attitude to tests. Don ’t be 5.______worried. Remember your new 10.______.

  參考答案與解析

  課時作業(十六)

  Unit 8 B卷

  一、閱讀理解

  解題導語:文章介紹世界衛生組織在烏干達和剛果民主共和國使用一種新的復合藥物治療非洲昏睡病。文章還介紹了昏睡病的癥狀和感染途徑等。

  1.解析:細節理解題。根據第二段中的It is also more effective and less costly than the drugs traditionally used 和 it shortens the amount of time patients must spend in hospital可知,此類藥物價格低,療效好,能減少注射次數并縮短住院時間。再根據the new treatment has fewer side effects 可知這種藥物副作用小,而不是沒有副作用。

  答案:D

  2.解析:細節理解題。可以運用排除法。根據第四段中的“Trypanosoma gambiense is responsible for 90% of the reported cases of sleeping sickness”可知A項表述正確;根據第三段最后一句話可知B項表述正確;根據第四段中的“Until now the drug melarsoprol is used to treat patients in the advanced stage of sleeping sickness”可知C項表述錯誤,advanced “后階段的,晚期的”;根據第四段最后“It also causes bad side effects,some of which can be deadly”可知D項表述正確。

  答案:C

  3.解析:推理判斷題。根據“linking the spread of sleeping sickness to infected farm animals”可知A項正確。文中沒有提及B項。根據“called for stronger rules”可知,以前就有這樣的制度,但不嚴格,故C項錯誤。D項為理解錯誤而得出的結論,故排除。

  答案:A

  解題導語:本文是一篇記敘文。主要講述在上海的一個巷子里,母愛打破了語言障礙使一個外國人融入到當地人民的生活中。

  5.解析:推理判斷題。根據文章第一段I was hesitant to use it.“I feel like I’m walking into someone’s home,”可知。

  答案:B

  6.解析:細節理解題。根據文章第三段...feeling brave and a little lonely,I turned from Anfu Road into the lane.可知,作者感到一絲孤獨感,而不是強烈的孤獨感,故C項不正確。根據第三段可知其他選項正確。

  答案:C

  7.解析:推理判斷題。根據文章第七段 It bothered me,but I figured she had her reasons.After all,I was just a foreigner,passing through on my way to someplace else.可知。

  答案:D

  二、任務型讀寫

  1.schedule 2.materials 3.notes 4.Review 5.overly 6.what 7.concentrate

  8.less 9.understand 10.knowledge

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      欧美日韩在线观看一区二区 | 色老综合老女人久久久| 国产不卡高清在线观看视频| 91精品国产综合久久久久久漫画| 91.com在线观看| 久久99精品久久只有精品| 奇米一区二区三区| 大白屁股一区二区视频| 678五月天丁香亚洲综合网| 国产精品免费视频观看| 日本成人超碰在线观看| 在线视频欧美精品| 欧美国产亚洲另类动漫| 另类小说综合欧美亚洲| 欧美高清视频一二三区| 亚洲成人av免费| 欧美在线色视频| 亚洲人123区| 一本大道久久精品懂色aⅴ| 精品国产免费一区二区三区香蕉 | 精品对白一区国产伦| 精品三级在线看| 国产在线精品一区二区夜色| 欧美男人的天堂一二区| 亚洲6080在线| 欧美一区二区网站| 日韩精品视频网站| 欧美伦理影视网| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ| 日韩一区二区三区电影| 国产综合一区二区| 国产精品女同一区二区三区| 91麻豆文化传媒在线观看| 亚洲激情自拍视频| 日韩理论在线观看| 狠狠狠色丁香婷婷综合久久五月| 3751色影院一区二区三区| 亚洲精品成a人| 欧美一级高清大全免费观看| 国产成人啪午夜精品网站男同| 亚洲国产激情av| 8x8x8国产精品| 成人毛片在线观看| 日韩成人午夜精品| 亚洲精品国产a久久久久久| 欧美日韩aaaaaa| 99精品视频在线免费观看| 亚洲国产精品人人做人人爽| 日韩免费在线观看| 成人18视频日本| 亚洲一卡二卡三卡四卡| 国产精品女人毛片| 国产日韩欧美电影| 3d成人动漫网站| 欧美日韩一区二区不卡| 91免费国产在线| 亚洲h动漫在线| 成人av中文字幕| 午夜在线成人av| 亚洲综合色在线| 亚洲欧美国产三级| 中文字幕一区二区三区不卡| 色婷婷av一区二区三区软件| 另类的小说在线视频另类成人小视频在线 | 久久精品国产99国产| 日韩av一级片| 欧美一级日韩不卡播放免费| 三级在线观看一区二区| 亚洲国产精品久久人人爱蜜臀| 日韩一区二区三区在线观看| 精品人伦一区二区色婷婷| 欧美日韩在线不卡| 1024成人网| 中文字幕中文乱码欧美一区二区 | 欧美日韩国产小视频| 成人app网站| 成人黄色777网| 欧美性色综合网| 欧美一区二区三区婷婷月色| 在线综合视频播放| 精品va天堂亚洲国产| 亚洲欧洲韩国日本视频| 亚洲影视在线播放| 日韩av午夜在线观看| 麻豆成人av在线| 高清不卡在线观看av| 色婷婷久久99综合精品jk白丝 | 亚洲最快最全在线视频| 全国精品久久少妇| 成人综合婷婷国产精品久久 | 国产欧美一区二区三区在线看蜜臀| 国产午夜亚洲精品羞羞网站| 国产精品福利av| 免费在线成人网| 91论坛在线播放| 久久婷婷久久一区二区三区| 亚洲狠狠爱一区二区三区| 国产综合色视频| 欧美日本一区二区三区| 国产精品超碰97尤物18| 狠狠久久亚洲欧美| 欧美精品久久99| 国产精品国产三级国产aⅴ中文| 毛片av一区二区| 欧美日韩黄色一区二区| 亚洲视频综合在线| 成人精品鲁一区一区二区| 日韩免费电影一区| 一区二区三区四区乱视频| 成人精品高清在线| 国产欧美久久久精品影院| 麻豆精品在线观看| 91精品国产品国语在线不卡| 亚洲成人激情自拍| 欧美三级韩国三级日本三斤| 中文字幕一区二区三| 国内精品伊人久久久久av一坑 | 亚洲自拍偷拍网站| 99re成人精品视频| 国产精品免费看片| 国产成人综合自拍| 久久久久99精品国产片| 激情综合色丁香一区二区| 日韩一区二区三免费高清| 午夜视频在线观看一区二区三区| 色婷婷综合久久久| 一区二区在线观看视频| 91丨九色丨黑人外教| 国产精品情趣视频| 91亚洲男人天堂| 亚洲一区二区av在线| 欧美日本在线播放| 久久国产麻豆精品| 久久久国际精品| 高清不卡在线观看| 亚洲欧洲精品成人久久奇米网| 91无套直看片红桃| 亚洲国产裸拍裸体视频在线观看乱了| 欧美伊人久久久久久久久影院| 午夜一区二区三区视频| 555夜色666亚洲国产免| 狠狠狠色丁香婷婷综合激情| 国产欧美一二三区| 一本色道久久综合亚洲精品按摩| 亚洲黄色小视频| 91.xcao| 天堂蜜桃91精品| 欧美精品一区男女天堂| 成人免费看片app下载| 亚洲欧美日韩精品久久久久| 欧美视频精品在线| 天天影视网天天综合色在线播放 | 波多野结衣欧美| 亚洲一区二区影院| 欧美videossexotv100| 99热99精品| 日韩va亚洲va欧美va久久| 久久久久久久综合| 日本精品一区二区三区高清 | 不卡欧美aaaaa| 亚洲国产精品久久艾草纯爱| 欧美一级久久久久久久大片| 成人永久aaa| 日本不卡一区二区三区| 久久精品人人爽人人爽| 欧美视频三区在线播放| 国产很黄免费观看久久| 亚洲福利视频一区| 中文字幕av一区 二区| 666欧美在线视频| www.亚洲激情.com| 精品一区二区在线观看| 偷拍自拍另类欧美| 国产精品国产精品国产专区不片| 91麻豆精品国产91久久久更新时间| 国产91富婆露脸刺激对白| 欧亚洲嫩模精品一区三区| 亚洲宅男天堂在线观看无病毒| 欧美久久一二区| 91丨porny丨国产| 国产福利不卡视频| 欧美aⅴ一区二区三区视频| 亚洲少妇屁股交4| 国产免费成人在线视频| 日韩欧美成人激情| 91啪亚洲精品| 成人av电影在线| 蜜桃视频在线观看一区| 洋洋av久久久久久久一区| 综合电影一区二区三区 | 欧美男男青年gay1069videost | 久久精品国产精品亚洲综合| 亚洲视频综合在线| 欧美国产视频在线| 51精品国自产在线| 在线亚洲人成电影网站色www| av在线不卡观看免费观看| 粉嫩aⅴ一区二区三区四区| 国产精品一区在线观看乱码| 国产在线播精品第三|