国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

【北京專用】2024屆高考英語一輪復習方案課時作業:必修1 Unit 5 Nelson Mandela

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

【北京專用】2024屆高考英語一輪復習方案課時作業:必修1 Unit 5 Nelson Mandela

  課時作業(五) [必修1 Unit 5 Nelson Mandela—a modern hero] (限時:45分鐘)Ⅰ.單項填空________ trouble, we should never lose ________ heart.

  A.a; the

  B.a; a

  C./;/

  D./; the________all his energy to teaching and researching as well as the running of a healthy school.

  A.devoted

  B.devoting

  C.to devote

  D.and devote

  3.With the money earned from the school garden, the students bought a blackboard, chairs and other things to ________ a “green classroom”.________ made more efforts than others.

  A.definitely

  B.relatively

  C.obviously

  D.certainly

  5.Apart from the opening and closing ceremonies and some key matches, ticket price will be ________ to ordinary people.

  A.available

  B.considerable

  C.acceptable

  D.practical________ 100,000 had been rewarded

  7.She's having a lot of trouble with the new computer, but she doesn't know whom to ________.

  A.turn to

  B.look for

  C.deal with

  D.talk about

  8.The last thirty years________ the greatest number of laws stopping our rights and progress. Until today we have reached a stage________we have almost no rights at all.

  A.saw; which

  B.see; whereeing; in which

  D.have seen; where________ to look into the problem.

  A.was set up

  B.has been set up

  C.has been setting up

  D.is setting up________ to death in the big fire.

  A.burning

  B.to be burned

  C.being burned

  D.to have been burned

  11.The island is________attractive in spring and autumn because of the pleasant weather in both seasons.

  A.partly

  B.merely

  C.nearly

  D.equally

  12.You can never imagine what great trouble I had________the poor boy who was hurt seriously.

  A.help

  B.to help

  C.helped

  D.helping

  13.Only after they had discussed the matter for a few hours________a decision.

  A.they reached

  B.did they reach

  C.they reach

  D.do they reach

  14.________I met him,he was working as a secretary in a big company.he first time

  C.The first time when

  D.When the first time

  15.She pretended to be calm but ________ she was more than nervous at the time she was being questioned.

  A.in actual

  B.actually

  C.as matter of fact

  D.in a fact

  Ⅱ.閱讀理解people would not test medicines on animals.Such experiments are stressful and sometimes painful for animals, and expensive and time-consuming for people.Yet animal experimentation is still needed to help bridge vast gaps in medical knowledge.That is why there are some 50 to 100 million animals used in research around the world each year.

  Europe, on the whole, has the world's most restrictive laws on animal experiments. Even so, its scientists use some 12 million animals a year, most of them mice and rats, for medical research.Official statistics show that just 1.1 million animals are used in research in America each year.But that is misleading.The American authorities do not think mice and rats are worth counting and, as these are the most common laboratory animals, the true figure is much higher.Japan and China have even less comprehensive data than America.

  Now Europe is reforming the rules governing animal experiments by restricting the number of animals used in labs.Alternatives to animal testing, such as using human tissue or computer models, are now strongly recommended.In addition, sharing all research results freely should help to reduce the number of animals for scientific use.At present, scientists often share only the results of successful experiments.If their findings do not fit the hypothesis being tested, the work never sees the light of day.This practice means wasting time, money, and animals' lives in endlessly repeating the failed experiments.

  Animal experimentation has taught humanity a great deal and saved countless lives.It needs to continue, even if that means animals sometimes suffer.Europe' s new measures should eventually both reduce the number of animals used in experiments and improve the way in which scientific research is conducted.

  16.What is the main idea of this passage?

  A.The success of animal experiments should be ensured.

  B.Ban on the use of animals in the lab should be enforced.

  C.Greater efforts need to be taken to reduce the number of lab animals.

  D.Scientists should be required to share their research results with each other.

  17.Which of the following statements is true about animals used in the lab?

  A.America uses only about 1.1 million lab animals per year.

  B.Europe does not use mice and rats as lab animals at all.

  C.Britain does not use as many lab animals as China does.

  D.Japan has limited data on the number of lab animals used each year.

  18.Which of the following is mentioned as an alternative to replace animal experiments?

  A.Statistical studies.

  B.Computer models.

  C.DNA planted in animals.

  D.Tissue from dead animals.

  19.What usually happens to unsuccessful animal experiments?

  A.They are not revealed to the public.

  B.They are made into teaching materials.

  C.They are collected for future publication.

  D.They are not removed from the research topic list.

  B

  Today we will explain a very old saying that has had a big influence on rock-and-roll music. That saying is “A rolling stone gathers no moss”.It has several meanings. One meaning is that a person who never settles down in one place will not be successful. Another is that someone who is always moving, with no roots in one place, avoids responsibilities.

  This proverb was said to be first used in the 1500s. But in the 1960s, the expression “rolling stone” became famous in the world of rock-and-roll music. It became the name of a song, a rock group and a magazine.

  Experts say it all started with a song by the American singer and guitarist Muddy Waters. He was one of the country's top blues musicians until his death in 1983. His music influenced singers like Elvis Presley and Bob Dylan. In 1950, Muddy Waters recorded a song called “Rolling Stone”.

  A British rock group is said to have taken its name from Muddy Waters' song. The Rolling Stones performed for the first time in 1962.The group's members called themselves “the world's greatest rock-and-roll band”.

  In 1965, Bob Dylan released his song “Like a Rolling Stone”.It is one of his best known and most influential works.,“with no direction home, like a complete unknown, like a rolling stone”.a young man named Jann Wenner started a magazine and he named it “Rolling Stone”.The magazine reported on rock music and the popular culture that the music created. By 1971,“Rolling Stone” had become the leading rock music and counterculture publication. It is still popular today.

  20.Which person can be described as a rolling stone according to the proverb?

  A.A person who always changes his jobs.

  B.A person who has a successful career.

  C.A person who has no family.

  D.A person who is out of work.

  21.All of them are musicians except ________.

  A.Elvis Presley

  B.Bob Dylan

  C.Muddy Waters

  D.Jann Wenner

  22.Who first used “rolling stone” as a name for music?

  A.Jann Wenner.

  B.Bob Dylan.

  C.Elvis Presley.

  D.Muddy Waters.

  Ⅲ.開放作文請根據下面提示,寫一篇短文。詞數不少于50。 following picture with your English friend Jim. Now you are telling him how you understand the picture and what makes you think so.

  ________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  課 考查冠詞的用法。in trouble 處于困境中;lose heart 失去信心。 考查非謂語動詞的用法。devote的邏輯主語就是主句的主語Principal White, 后面有賓語all his energy,所以用現在分詞表主動。 考查動詞短語辨析。set up 成立,建立,符合句意。 pack up 包起來;add up 加起 come up 出現。 考查副詞詞義辨析。句意:我不能說自己是最好的,相對而言,我只是比別人付出更多努力而已。definitely意為“肯定地,當然地,明確地”;relatively意為“相對地,比較地”;obviously意為“顯然地”;certainly意為“當然,一定”。根據句意可知B項正確。 考查形容詞辨析。acceptable可接受的,與to搭配,符合句意。available 可用的; considerable相當多(或大、重要等)的; practical 實際的。D 考查動詞的時態和語態。根據句意可知,reward所表示的動作發生在“donated”這一動作之前,所以用過去完成時;分析句子結構可知,“reward”與“the two nurses”之間是邏輯上的動賓關系,應用被動語態。故選D。 考查動詞短語辨析。句意:她新買的電腦使用起來很困難,但她不知道向誰求助。 turn to 求助于;look for

  deal with 處理; talk about 談論。D 考查動詞的時態和定語從句。句意:在過去這30年中,我們已經見證了……,故用現在完成時;stage作先行詞,后面的定語從句中缺少地點狀語,所以用where。 考查動詞的時態。句意:已經成立一個工作小組去調查這個問題了。故用現在完成時的被動語態。 考查動詞的用法。escape后跟動名詞作賓語;由于主語the little boy是burn動作的承受者,所以要用動名詞的被動式。D 考查副詞的用法。根據本句后半部分的內容可知這座島嶼在春天和秋天同樣吸引人,所以用equally表示“相等地,同樣”。 考查固定搭配。將句子成分great trouble放回原處,即have trouble(in) doing可知答案是D。 考查倒裝結構。句意:只有在他們討論這個問題好幾個小時之only修飾時間狀語從句且位于句首時,主句應采用部分倒裝的形式。根據狀語從句的時態可以確定主句應用一般過去時態。故選B。 考查名詞短語的連詞功能。the first time相當于一個連詞,意為“第一次……”。 考查詞語辨析。句意:她假裝鎮靜但實際上在被提問時她十分緊張。 actually 實際上,相當于 in fact, as a matter of fact。用動物進行試驗被人們的輿論推向了風口浪尖,然而,受諸多因素的影響,終止動物實驗的道路依然任重而道遠。盡管歐洲有嚴格的法律限制,但是仍然需要另找突破口。 主旨大意題。文章第一段指出用動物進行試驗難以杜絕的原因,第二段提到歐洲對動物實驗的法律限制的效果并不理想,第三段講了歐洲為限制動物實驗所作出的努力,最后一段提到歐洲的新措施應該既要減少用于實驗的動物的數量,又要改善科學研究的方法,所以C項最能概括文章大意。 正誤判斷題。第二段的最后一句提到日本和中國與美國的數據相比甚至更不全面,由此可推知日本對每年用于實驗室動物的數據記錄有限。 細節理解題。根據第三段第二句中的內容可知可用“人體組織”和“電腦模型”來取代動物實驗。 推理判斷題。根據第三段中的倒數第二、第三句可知,科學家們只分享成功的試驗,如果結果與假設不符,所做的工作將不公開。由此可推斷不成功的試驗不會展示給公眾。本文講述的是諺語A rolling stone gathers no moss.“滾石不生苔,改行不攢財”對滾石音樂的影響以及《滾石》雜志的誕生。  推理判斷題。從第一段的最后兩句話可知這句諺語有兩種含義,一種是那些不安心待在某個地方的人不會成功,另一種是那些扎不下來根兒的人不負責任。A項指的是經常換工作的人,符合題意。 細節理解題。根據第三段可知Elvis Presley,Bob Dylan和Muddy Waters都是音樂家;根據最后一段可知Jann Wenner是開辦雜志《滾石》的人。故選D。 細節理解題。根據第三段的第一句“Experts say it all started with a song by the American singer and guitarist Muddy Waters.”可知,rolling stone作為音樂的名字最早是被Muddy Waters使用的。:let's look at this picture. You see, the boy in the picture is showing off his strong right arm and proud of his great strength. However, his left arm appears rather weak. In my opinion, the picture wants to tell us that we should not overlook our weakness. Usually, we tend to take pride in our advantages just like the boy. But we really should know that the shortcomings, like the weak left arm of the boy, may prevent us from achieving success. So I think we ought to work on our weaknesses and strengths at the same time. What do you think, Jim?

  Possible version 2:let's look at this interesting picture. You see, the boy in the picture is happily showing off his strong right arm. It is clear that he is very proud of his great strength while he ignores his left arm, which appears so weak.

  In my opinion, the picture shows that we should keep a balance between our strengths and weaknesses. The boy in the picture only focuses on his strong right arm which symbolizes his strengths but ignores his thin left arm which represents his weak points. Consequently, he may encounter failure in the future. As we all know, we often spend all our time and energy strengthening our advantages. But we really need to work on the weaknesses. Otherwise, we will be dragged down by the shortcomings and never achieve success.

  Personally, I would not do so like the boy. What do you think, Jim?

  課時作業(五) [必修1 Unit 5 Nelson Mandela—a modern hero] (限時:45分鐘)Ⅰ.單項填空________ trouble, we should never lose ________ heart.

  A.a; the

  B.a; a

  C./;/

  D./; the________all his energy to teaching and researching as well as the running of a healthy school.

  A.devoted

  B.devoting

  C.to devote

  D.and devote

  3.With the money earned from the school garden, the students bought a blackboard, chairs and other things to ________ a “green classroom”.________ made more efforts than others.

  A.definitely

  B.relatively

  C.obviously

  D.certainly

  5.Apart from the opening and closing ceremonies and some key matches, ticket price will be ________ to ordinary people.

  A.available

  B.considerable

  C.acceptable

  D.practical________ 100,000 had been rewarded

  7.She's having a lot of trouble with the new computer, but she doesn't know whom to ________.

  A.turn to

  B.look for

  C.deal with

  D.talk about

  8.The last thirty years________ the greatest number of laws stopping our rights and progress. Until today we have reached a stage________we have almost no rights at all.

  A.saw; which

  B.see; whereeing; in which

  D.have seen; where________ to look into the problem.

  A.was set up

  B.has been set up

  C.has been setting up

  D.is setting up________ to death in the big fire.

  A.burning

  B.to be burned

  C.being burned

  D.to have been burned

  11.The island is________attractive in spring and autumn because of the pleasant weather in both seasons.

  A.partly

  B.merely

  C.nearly

  D.equally

  12.You can never imagine what great trouble I had________the poor boy who was hurt seriously.

  A.help

  B.to help

  C.helped

  D.helping

  13.Only after they had discussed the matter for a few hours________a decision.

  A.they reached

  B.did they reach

  C.they reach

  D.do they reach

  14.________I met him,he was working as a secretary in a big company.he first time

  C.The first time when

  D.When the first time

  15.She pretended to be calm but ________ she was more than nervous at the time she was being questioned.

  A.in actual

  B.actually

  C.as matter of fact

  D.in a fact

  Ⅱ.閱讀理解people would not test medicines on animals.Such experiments are stressful and sometimes painful for animals, and expensive and time-consuming for people.Yet animal experimentation is still needed to help bridge vast gaps in medical knowledge.That is why there are some 50 to 100 million animals used in research around the world each year.

  Europe, on the whole, has the world's most restrictive laws on animal experiments. Even so, its scientists use some 12 million animals a year, most of them mice and rats, for medical research.Official statistics show that just 1.1 million animals are used in research in America each year.But that is misleading.The American authorities do not think mice and rats are worth counting and, as these are the most common laboratory animals, the true figure is much higher.Japan and China have even less comprehensive data than America.

  Now Europe is reforming the rules governing animal experiments by restricting the number of animals used in labs.Alternatives to animal testing, such as using human tissue or computer models, are now strongly recommended.In addition, sharing all research results freely should help to reduce the number of animals for scientific use.At present, scientists often share only the results of successful experiments.If their findings do not fit the hypothesis being tested, the work never sees the light of day.This practice means wasting time, money, and animals' lives in endlessly repeating the failed experiments.

  Animal experimentation has taught humanity a great deal and saved countless lives.It needs to continue, even if that means animals sometimes suffer.Europe' s new measures should eventually both reduce the number of animals used in experiments and improve the way in which scientific research is conducted.

  16.What is the main idea of this passage?

  A.The success of animal experiments should be ensured.

  B.Ban on the use of animals in the lab should be enforced.

  C.Greater efforts need to be taken to reduce the number of lab animals.

  D.Scientists should be required to share their research results with each other.

  17.Which of the following statements is true about animals used in the lab?

  A.America uses only about 1.1 million lab animals per year.

  B.Europe does not use mice and rats as lab animals at all.

  C.Britain does not use as many lab animals as China does.

  D.Japan has limited data on the number of lab animals used each year.

  18.Which of the following is mentioned as an alternative to replace animal experiments?

  A.Statistical studies.

  B.Computer models.

  C.DNA planted in animals.

  D.Tissue from dead animals.

  19.What usually happens to unsuccessful animal experiments?

  A.They are not revealed to the public.

  B.They are made into teaching materials.

  C.They are collected for future publication.

  D.They are not removed from the research topic list.

  B

  Today we will explain a very old saying that has had a big influence on rock-and-roll music. That saying is “A rolling stone gathers no moss”.It has several meanings. One meaning is that a person who never settles down in one place will not be successful. Another is that someone who is always moving, with no roots in one place, avoids responsibilities.

  This proverb was said to be first used in the 1500s. But in the 1960s, the expression “rolling stone” became famous in the world of rock-and-roll music. It became the name of a song, a rock group and a magazine.

  Experts say it all started with a song by the American singer and guitarist Muddy Waters. He was one of the country's top blues musicians until his death in 1983. His music influenced singers like Elvis Presley and Bob Dylan. In 1950, Muddy Waters recorded a song called “Rolling Stone”.

  A British rock group is said to have taken its name from Muddy Waters' song. The Rolling Stones performed for the first time in 1962.The group's members called themselves “the world's greatest rock-and-roll band”.

  In 1965, Bob Dylan released his song “Like a Rolling Stone”.It is one of his best known and most influential works.,“with no direction home, like a complete unknown, like a rolling stone”.a young man named Jann Wenner started a magazine and he named it “Rolling Stone”.The magazine reported on rock music and the popular culture that the music created. By 1971,“Rolling Stone” had become the leading rock music and counterculture publication. It is still popular today.

  20.Which person can be described as a rolling stone according to the proverb?

  A.A person who always changes his jobs.

  B.A person who has a successful career.

  C.A person who has no family.

  D.A person who is out of work.

  21.All of them are musicians except ________.

  A.Elvis Presley

  B.Bob Dylan

  C.Muddy Waters

  D.Jann Wenner

  22.Who first used “rolling stone” as a name for music?

  A.Jann Wenner.

  B.Bob Dylan.

  C.Elvis Presley.

  D.Muddy Waters.

  Ⅲ.開放作文請根據下面提示,寫一篇短文。詞數不少于50。 following picture with your English friend Jim. Now you are telling him how you understand the picture and what makes you think so.

  ________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  課 考查冠詞的用法。in trouble 處于困境中;lose heart 失去信心。 考查非謂語動詞的用法。devote的邏輯主語就是主句的主語Principal White, 后面有賓語all his energy,所以用現在分詞表主動。 考查動詞短語辨析。set up 成立,建立,符合句意。 pack up 包起來;add up 加起 come up 出現。 考查副詞詞義辨析。句意:我不能說自己是最好的,相對而言,我只是比別人付出更多努力而已。definitely意為“肯定地,當然地,明確地”;relatively意為“相對地,比較地”;obviously意為“顯然地”;certainly意為“當然,一定”。根據句意可知B項正確。 考查形容詞辨析。acceptable可接受的,與to搭配,符合句意。available 可用的; considerable相當多(或大、重要等)的; practical 實際的。D 考查動詞的時態和語態。根據句意可知,reward所表示的動作發生在“donated”這一動作之前,所以用過去完成時;分析句子結構可知,“reward”與“the two nurses”之間是邏輯上的動賓關系,應用被動語態。故選D。 考查動詞短語辨析。句意:她新買的電腦使用起來很困難,但她不知道向誰求助。 turn to 求助于;look for

  deal with 處理; talk about 談論。D 考查動詞的時態和定語從句。句意:在過去這30年中,我們已經見證了……,故用現在完成時;stage作先行詞,后面的定語從句中缺少地點狀語,所以用where。 考查動詞的時態。句意:已經成立一個工作小組去調查這個問題了。故用現在完成時的被動語態。 考查動詞的用法。escape后跟動名詞作賓語;由于主語the little boy是burn動作的承受者,所以要用動名詞的被動式。D 考查副詞的用法。根據本句后半部分的內容可知這座島嶼在春天和秋天同樣吸引人,所以用equally表示“相等地,同樣”。 考查固定搭配。將句子成分great trouble放回原處,即have trouble(in) doing可知答案是D。 考查倒裝結構。句意:只有在他們討論這個問題好幾個小時之only修飾時間狀語從句且位于句首時,主句應采用部分倒裝的形式。根據狀語從句的時態可以確定主句應用一般過去時態。故選B。 考查名詞短語的連詞功能。the first time相當于一個連詞,意為“第一次……”。 考查詞語辨析。句意:她假裝鎮靜但實際上在被提問時她十分緊張。 actually 實際上,相當于 in fact, as a matter of fact。用動物進行試驗被人們的輿論推向了風口浪尖,然而,受諸多因素的影響,終止動物實驗的道路依然任重而道遠。盡管歐洲有嚴格的法律限制,但是仍然需要另找突破口。 主旨大意題。文章第一段指出用動物進行試驗難以杜絕的原因,第二段提到歐洲對動物實驗的法律限制的效果并不理想,第三段講了歐洲為限制動物實驗所作出的努力,最后一段提到歐洲的新措施應該既要減少用于實驗的動物的數量,又要改善科學研究的方法,所以C項最能概括文章大意。 正誤判斷題。第二段的最后一句提到日本和中國與美國的數據相比甚至更不全面,由此可推知日本對每年用于實驗室動物的數據記錄有限。 細節理解題。根據第三段第二句中的內容可知可用“人體組織”和“電腦模型”來取代動物實驗。 推理判斷題。根據第三段中的倒數第二、第三句可知,科學家們只分享成功的試驗,如果結果與假設不符,所做的工作將不公開。由此可推斷不成功的試驗不會展示給公眾。本文講述的是諺語A rolling stone gathers no moss.“滾石不生苔,改行不攢財”對滾石音樂的影響以及《滾石》雜志的誕生。  推理判斷題。從第一段的最后兩句話可知這句諺語有兩種含義,一種是那些不安心待在某個地方的人不會成功,另一種是那些扎不下來根兒的人不負責任。A項指的是經常換工作的人,符合題意。 細節理解題。根據第三段可知Elvis Presley,Bob Dylan和Muddy Waters都是音樂家;根據最后一段可知Jann Wenner是開辦雜志《滾石》的人。故選D。 細節理解題。根據第三段的第一句“Experts say it all started with a song by the American singer and guitarist Muddy Waters.”可知,rolling stone作為音樂的名字最早是被Muddy Waters使用的。:let's look at this picture. You see, the boy in the picture is showing off his strong right arm and proud of his great strength. However, his left arm appears rather weak. In my opinion, the picture wants to tell us that we should not overlook our weakness. Usually, we tend to take pride in our advantages just like the boy. But we really should know that the shortcomings, like the weak left arm of the boy, may prevent us from achieving success. So I think we ought to work on our weaknesses and strengths at the same time. What do you think, Jim?

  Possible version 2:let's look at this interesting picture. You see, the boy in the picture is happily showing off his strong right arm. It is clear that he is very proud of his great strength while he ignores his left arm, which appears so weak.

  In my opinion, the picture shows that we should keep a balance between our strengths and weaknesses. The boy in the picture only focuses on his strong right arm which symbolizes his strengths but ignores his thin left arm which represents his weak points. Consequently, he may encounter failure in the future. As we all know, we often spend all our time and energy strengthening our advantages. But we really need to work on the weaknesses. Otherwise, we will be dragged down by the shortcomings and never achieve success.

  Personally, I would not do so like the boy. What do you think, Jim?

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      久久久99久久| 中文字幕一区二区三区av| 久久久久久毛片| 国产剧情在线观看一区二区| 国产视频一区二区在线观看| gogo大胆日本视频一区| 亚洲码国产岛国毛片在线| 欧美视频完全免费看| 亚洲国产wwwccc36天堂| 日韩免费看的电影| 不卡的av中国片| 视频一区二区三区中文字幕| 久久婷婷久久一区二区三区| 99免费精品在线| 亚洲国产中文字幕| 亚洲精品在线三区| 日本精品一级二级| 青娱乐精品视频| 椎名由奈av一区二区三区| 欧美人伦禁忌dvd放荡欲情| 国内外成人在线| 亚洲欧美一区二区三区国产精品| 欧美四级电影网| hitomi一区二区三区精品| 免费一级片91| 亚洲三级久久久| 国产情人综合久久777777| 欧美二区在线观看| fc2成人免费人成在线观看播放| 美日韩一级片在线观看| 亚洲综合免费观看高清完整版在线 | 日本中文字幕一区二区视频 | 精品一区二区在线视频| 国产精品久久久久久久久搜平片| 欧美挠脚心视频网站| 99久久99久久久精品齐齐| 久久国产剧场电影| 免费在线欧美视频| 日本亚洲电影天堂| 亚洲成人www| 性做久久久久久| 一区二区三区在线免费视频| 国产精品久久看| 中文字幕第一区| 久久久精品日韩欧美| 日韩欧美一级特黄在线播放| 7777精品伊人久久久大香线蕉 | 日本一区二区成人在线| 日韩欧美一区二区三区在线| 精品视频一区三区九区| 欧美在线一区二区| 色婷婷亚洲婷婷| 日本精品免费观看高清观看| 成人av电影在线观看| 99在线精品视频| 在线视频你懂得一区| 欧美性猛交xxxx乱大交退制版| 日本韩国视频一区二区| 欧美视频中文字幕| 欧美日韩免费不卡视频一区二区三区| 欧美视频一区二| 337p亚洲精品色噜噜噜| 678五月天丁香亚洲综合网| 日韩一级在线观看| 精品国产91亚洲一区二区三区婷婷 | 久久成人久久鬼色| 国产成人在线免费| 不卡一区二区在线| 91成人在线精品| 在线播放中文字幕一区| 欧美一区二区视频网站| 久久久久国产精品厨房| 亚洲女同一区二区| 日产欧产美韩系列久久99| 国产毛片精品国产一区二区三区| 成人中文字幕在线| 色狠狠综合天天综合综合| 欧美日韩一区二区三区四区五区 | 欧美精品99久久久**| www国产精品av| 中文字幕一区二区三区乱码在线| 午夜久久久影院| 国产不卡视频一区二区三区| 色诱亚洲精品久久久久久| 欧美精品99久久久**| 国产精品亲子乱子伦xxxx裸| 亚洲国产精品综合小说图片区| 经典三级视频一区| 在线观看免费成人| 国产色综合一区| 午夜视频一区二区| 99久久伊人精品| 日韩欧美精品在线视频| 亚洲欧美一区二区视频| 久久国产精品第一页| 一本色道**综合亚洲精品蜜桃冫| 欧美一级在线视频| 一区二区免费在线播放| 黄色日韩三级电影| 欧美日韩国产另类一区| 国产精品日韩精品欧美在线| 美腿丝袜亚洲色图| 欧美怡红院视频| 国产农村妇女毛片精品久久麻豆 | 欧美日韩国产一区| 中文字幕 久热精品 视频在线 | 色综合 综合色| 欧美国产欧美综合| 免费观看成人鲁鲁鲁鲁鲁视频| 91丨porny丨最新| 国产日韩精品一区二区三区在线| 免费一级欧美片在线观看| 91黄色免费版| 亚洲另类春色校园小说| 床上的激情91.| 国产日产亚洲精品系列| 久久机这里只有精品| 欧美影视一区在线| 亚洲码国产岛国毛片在线| 成人激情黄色小说| 国产欧美日韩另类一区| 国产真实乱偷精品视频免| 777色狠狠一区二区三区| 午夜精品在线看| 欧美日韩国产不卡| 日韩和欧美一区二区三区| 精品视频1区2区| 亚洲一区二区精品3399| 91香蕉视频黄| 亚洲国产中文字幕在线视频综合| 色婷婷综合久久久中文字幕| 亚洲免费在线看| 欧美在线观看一区二区| 亚洲第一在线综合网站| 欧美日韩免费一区二区三区视频| 亚洲成a天堂v人片| 欧美一区二区福利视频| 精品无码三级在线观看视频| 国产欧美日韩久久| 色婷婷av一区二区三区大白胸 | 欧美日韩精品福利| 奇米色777欧美一区二区| 日韩视频一区二区在线观看| 韩国女主播成人在线观看| 国产欧美视频在线观看| 97久久精品人人做人人爽 | 91免费小视频| 亚洲一区免费在线观看| 欧美视频中文一区二区三区在线观看| 亚洲午夜三级在线| 日韩视频一区二区在线观看| 国产精品一二三四| 亚洲伦理在线精品| 欧美大片在线观看一区二区| 国产成人无遮挡在线视频| ㊣最新国产の精品bt伙计久久| 欧美性大战久久久| 韩国视频一区二区| 亚洲午夜成aⅴ人片| 欧美精品一区二区不卡| 色综合 综合色| 国产精品影视在线观看| 亚洲一卡二卡三卡四卡五卡| 欧美精品一区二区三区久久久| 成人黄色在线看| 免费人成网站在线观看欧美高清| 欧美国产激情一区二区三区蜜月 | 欧美专区日韩专区| 国产一区久久久| 亚洲综合丝袜美腿| 亚洲国产精品t66y| 欧美videos中文字幕| 色欧美乱欧美15图片| 国产美女主播视频一区| 亚洲福利一二三区| 亚洲色图都市小说| 国产午夜亚洲精品午夜鲁丝片| 欧美日本在线看| 91美女片黄在线观看91美女| 麻豆精品在线视频| 夜夜嗨av一区二区三区中文字幕| 久久久欧美精品sm网站| 日韩一区二区三区在线视频| 欧美日韩免费观看一区三区| 99久久99久久精品免费观看| 国产又粗又猛又爽又黄91精品| 五月婷婷综合激情| **性色生活片久久毛片| 国产精品女主播av| 国产精品视频线看| 国产欧美一区二区精品婷婷| 久久综合久久综合九色| 日韩精品一区二区三区在线观看 | av动漫一区二区| www.久久久久久久久| 国产91精品久久久久久久网曝门| 狠狠色狠狠色综合系列| 韩国精品在线观看| 国产永久精品大片wwwapp| 国产一区二区三区视频在线播放|