国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2024高考四川省廣安市英語(yǔ)閱讀理解一輪系列訓(xùn)練:16(含解析)

雕龍文庫(kù) 分享 時(shí)間: 收藏本文

2024高考四川省廣安市英語(yǔ)閱讀理解一輪系列訓(xùn)練:16(含解析)

  廣安市2024高考英語(yǔ)閱讀理解一輪系列訓(xùn)練(16)

  閱讀理解-。閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng)。

  I don't think comic book "collector" really applies to me at all. I’m probably more of a comic book "appreciator". My interest has always been in what can be accomplished with the medium of "visual story-telling".

  I'm not sure exactly where this interest of mine came from. I do know that as a child, comic books allowed me to improve my reading skills. “The Mighty Thor" helped me develop an interest in old legends, and “Challengers of the Unknown" got me crazy about science fiction. The combination of words and pictures was a perfect springboard for my childhood imagination.

  How does one learn to appreciate comic book art? There is a classic example that sheds quite a bit of light on the subject. Writer Scott Macloud just explains what makes a comic book stand out in his best selling book Understanding Comics. The book, first published in 1994, has been translated into 13 languages and is practically a bible for students studying graphic illustration (圖示說(shuō)明)

  in novels.

  On the internet there are some cool comic book sites to be found—hundreds and hundreds of them as a matter of fact. More than a few are dedicated to super heroes and the like. But there are some choice sites that I would visit, because they provide some great resources that discuss the comic book as an art form. Noteworthy among them is a great article and interview at rcharvey. corn, which discusses the impact of several artists and writers in the field.

  I have a huge admiration for anyone who can produce comic stories that can make readers think, laugh and cry. Maybe make them dream.

  Check it out. Spend two dollars on a comic book and read it with your children. Or better yet, search out some of the more “adult" tides and read it for yourself. You may find yourself enjoying what you see and read. You may even find yourself wanting more.

  1. What does the author mainly intend to talk about in Paragraph 2?

  A. Influence of comic books on reading in childhood.

  B. Ways to improve one's reading skills.

  C. Subjects of comic books.

  D. Popularity of two comic books.

  2. The underlined part "sheds quite a bit of light on" (Para.3)

  means "____".

  Adoes a basic research on

  B. causes a fierce debate on

  C. provides new information on

  D. makes a quick survey on

  3. If you want to know a few good writers of comic books, you will probably ____.

  A. read Understanding Comics

  B. visit

  rcharvey.corn

  Cbuy some comic books

  D. turn to comic story writers

  4. What does the author encourage people to do?

  A. Develop an interest in old legends and science fiction.

  B. Share a comic book with children.

  C. Produce some comic stories.

  D. Spend money and time appreciating comic books.

  1、答案解析:答案為A。本題為段落大意題。細(xì)讀第二段可知 “I'm not sure exactly where this interest of mine came from. I do know that as a child, comic books allowed me to improve my reading skills.”為本段的中心句,后面的內(nèi)容都是對(duì)此進(jìn)行了解釋說(shuō)明,故答案為A。

  2、答案解析:答案為C。本題為語(yǔ)義推斷題。結(jié)合劃線部分的后面兩句話可知,Writer Scott Macloud寫了一本書,被翻譯成13種語(yǔ)言,幫助學(xué)生理解漫畫。劃線部分的意思與C選項(xiàng)最接近。故答案為C。

  3、答案解析:答案為B。本題為細(xì)節(jié)題。由第四段最后一句話 “Noteworthy among them is a great article and interview at rcharvey. corn, which discusses the impact of several artists and writers in the field.”可知,答案為B。

  4、答案解析:答案為D。本題考查作者的態(tài)度觀點(diǎn)。由最后一段 “Check it out. Spend two dollars on a comic book and read it with your children.”可知,答案為D。

  (2024高考閱讀理解)閱讀下列短文,從每題所給的選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。

  “Drink your milk.It’s good for you!” You’ve probably heard that many times,and it’s true.Milk contains calcium,which is a necessary nutrient for keeping bones and teeth healthy and strong.The U.S.government even requires milk as part of the National School Lunch Program,saying that students should drink one cup of fat-free or low-fat milk at each meal.

  Last Thursday,however,a group of doctors asked the government to remove milk from the lunch program.The Physicians Committee for Responsible Medicine (PCRM) says,“Milk is high in sugar,high in fat and high in animal protein,all of which have negative effects on health.” “One of the only reasons people talk about dairy,or promote it,is that it is going to help build strong bones,” says Dr.Neal Barnard,president of the PCRM.There are better and healthier ways to get calcium such as eating beans,broccoli,cereals and tofu.Orange juice and soymilk that have calcium added to them also supply the nutrient.

  Of course,calcium is important for healthy bones and teeth,but your genes,how much vitamin D you take in and getting an hour’s worth of exercise every day all play a part.

  Some nutritionists disagree with the idea that milk isn’t important.Keri Gans,a dietitian,says,“I think it’s irresponsible to take away this beverage that children enjoy,especially among those who are unable to meet their nutrient needs for the day,and remove it from the lunch line.”

  The U.S.government is studying the request of the PCRM,but a decision may be a long way off.Meanwhile,Marion Nestle,a professor at New York University,puts it best:“Milk has nutrients.Other foods have the same nutrients.It’s just a food.Like other foods,too much might be a problem.”

  1.Why does the US government ask students to drink one cup of milk at lunch time?

  A.They have been told many times.

  B.They have taken the PCRM’s advice.

  C.Fat-free or low-fat milk is less expensive.

  D.Milk helps build students’ strong bones.

  2.The underlined word “beverage” in Paragraph 4 most probably means “

  ”.

  A.gene

  B.idea

  C.milk

  D.lunch

  3.What can we learn from Marion Nestle’s words?

  A.Milk has more nutrients than other foods.

  B.Milk is just a kind of common food.

  C.Other foods also contain much calcium.

  D.Too much nutrient lies in other foods.

  4.What does the above text mainly talk about?

  A.The best way to get the most calcium.

  B.The connection between milk and health.

  C.Different opinions about the importance of milk.

  D.Whether to take milk off the school-lunch menu.

  1.D [細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段中的“Milk contains calcium,which is a necessary nutrient for keeping bones and teeth healthy and strong.”可以看出:牛奶中富含鈣,這是維持骨骼和牙齒健康和強(qiáng)壯的必要營(yíng)養(yǎng)物質(zhì)。故選D。]

  2.C [詞義猜測(cè)題。在第二段中講到PCRM認(rèn)為牛奶有副作用,應(yīng)該從學(xué)生午餐中去掉;而在本段中一些營(yíng)養(yǎng)學(xué)家并不贊同此觀點(diǎn),所以Keri Gans的意思為“我認(rèn)為把孩子們喜歡的牛奶去掉是不負(fù)責(zé)任的”,故猜測(cè)beverage的意思應(yīng)為milk,故選C。]

  3.B [推理判斷題。根據(jù)他的話看出,他認(rèn)為牛奶像其他食物一樣都含有營(yíng)養(yǎng)物質(zhì),牛奶就是一種普通食物,如同其他的食物,故選B。]

  4.D [主旨大意題。文章講述了美國(guó)的一些專家對(duì)牛奶的傳統(tǒng)看法:認(rèn)為牛奶對(duì)于補(bǔ)鈣是非常重要的營(yíng)養(yǎng)品,然而另一些專家卻說(shuō)牛奶含有很多的糖、脂肪和蛋白質(zhì),呼吁少喝牛奶,并不是“多多益善”。由此可以看出這是一場(chǎng)關(guān)于“牛奶”的辯論,沒(méi)有提到最終哪一方獲勝。故選D。]

  (2024高考閱讀理解)閱讀下列短文,從每題所給的選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。

  If a monkey takes a photograph,who owns the rights to it?The monkey or the owner or the camera?

  That’s the question being discussed all over the Internet about this toothy selfie:a monkey “took” of itself with photographer David Slater’s camera.

  Slater traveled to Indonesia in 2011 to get the perfect image of a black monkey.One of the monkeys came to check out his camera and took hundreds of photos of itself.

  “They were quite naughty,jumping all over my equipment,and it looked like they were already posing for the camera when one hit the button,”Slater said.“The sound got his attention and he kept pressing it.At first it scared the rest of them away but they soon came back—it was amazing to watch.”

  Most of the photos were unclear,but one of them was a cute self-portrait of a monkey appearing to grin.

  Now the image has been uploaded to Wikimedia and Slater is not pleased.He has asked Wikimedia to remove the image from its pages because he owns the rights to it.It is included in Wikimedia Commons that is a collection of over 22 million images and videos that are free to use online and allows other websites to use it free of charge,it is harming his right to make money from “his” photo.

  But Wikimedia says that because the monkey pressed the button to take the photo,Slater does not own the right to the photo and it is uncopyrightable.

  Copyright law states that animals cannot own copyrights.“The term ‘a(chǎn)uthorship’ implies that,for a work to be copyrightable,it must owe its origin to a human being.Materials produced only by nature,by plants,or by animals are not copyrightable.”

  Slater argues that the image was not produced only by monkey because a monkey pressed a button,but he did all the setting up.

  “If the monkey took it,it owns the copyright,not me;that’s Wikimedia’s basic argument.What they don’t realize is that it needs a court to decide that.I’ve told them it’s not public domain,they’ve got no right to say that it’s public domain.”explained Slater.

  1.We can infer that a monkey took photos of itself

  A.for pleasure

  B.on purpose

  C.by accident

  D.with the help of Salter

  2.What made Salter angry with Wikimedia?

  A.It uses images without paying money for their owners.

  B.It collects images and videos without his permission.

  C.It connects an image library to other websites.

  D.It allows people to use the monkey’s selfie for free.

  3.Salter claimed the right of the monkey’s selfie because

  A.he created a background for the monkey to take photos

  B.he taught the monkey how to press the button correctly

  C.he prepared the camera for the monkey in advance

  D.he guided the monkey to take a photo of itself

  4.The last paragraph implies that

  A.Wikimedia isn’t available for everyone

  B.Slater may seek law to win his rights

  C.the monkey has right of the selfie image

  D.the copyright matters a lot to public domain

  1.C [推理判斷題。根據(jù)第四段的“‘...it looked like they were already posing for the camera when one hit the button,’ Slater said.‘The sound got his attention and he kept pressing it.’”可知,這只猴子是偶然碰到了照相機(jī)的快門,然后好奇才不斷地摁快門,拍了許多照片。]

  2.D [細(xì)節(jié)理解題。結(jié)合第六段的“...that are free to use online and allows other websites to use it free of charge,it is harming his right to make money from‘his’ photo.”可知,維基網(wǎng)站免費(fèi)讓人們使用圖片和視頻,因此沒(méi)人給他付費(fèi)了。]

  3.A [細(xì)節(jié)理解題。從倒數(shù)第二段的“...because a monkey pressed a button,but he did all the setting up.”可知選A項(xiàng)。]

  4.B [推理判斷題。根據(jù)最后一段的“What they don’t realize is that it needs a court to decide that.”可知,他認(rèn)為只有法庭才能判斷誰(shuí)擁有這張照片的版權(quán),暗示他要通過(guò)打官司來(lái)爭(zhēng)取這張照片的版權(quán)。]

  2024高考英語(yǔ)閱讀理解集訓(xùn)閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C、D)中,選出最佳選項(xiàng)。When Armida

  Armato’s daughter, Alexia, came home from school one day last year keen to go on a school trip to Ecuador, she wasn’t too sure how to feel. She was happy that her daughter could experience something she never did as a teen but was fearful of letting her travel to such a remote part of the world.

  Alexia was 16 at the time, a student at Westwood High School. The school sponsored a humanitarian trip for 26 students and two teachers to spend 18 days living in a mountain village to build a one-room school. Even though Armato trusted her daughter, the other students and the teachers, she was worried about the side effects from the travel vaccines, possible accidents, and medical care.

  Now that Alexia was home, Armato said she saw her daughter’s new maturity, greater confidence and independence. “This is the best thing I ever did,” Alexia said. “The experience was so eye-opening and life-changing. You’re with people who are not as lucky as you are. They live in very poor conditions but they’re so happy and outgoing. You say, ‘My God. I’m taking everything for granted back home.’”

  She said they built a one-room school from scratch with no mechanical cement mixers. They used their hands, shovels and basic tools. She and another student lived with a local family in a small village about eight hours outside the capital, Quito. Despite the initial strangeness and knowing only basic Spanish, she said they grew very close and felt like a family.

  Every year, groups of students at Montreal High School like Alexia pack their bags and fly off with classmates and teachers to developing countries where they volunteer for a variety of projects.

  “Armato’s worries are very common among parents,” says Bill Nevin, a teacher at St. George’s High School. He organizes a humanitarian rip to India to the Sheela Bal Bhavan orphanage and says the three biggest fears families have are health, security and contact.

  1. When hearing the news that her daughter would go on a school trip to Ecuador, Armato was _______.

  A. proud and happy

  B. supportive but concerned

  C. fearful and nervous

  D. excited but puzzled

  2. The underlined phrase “from scratch” in Paragraph 4 probably means “______”.

  A. having great help

  B. using high technology

  C. ending up in failure

  D. starting from the beginning

  3. What would be the best title for the text?

  A. Volunteering helps students grow and develop.

  B. School trips make parents worried about their children.

  C. Ecuador is the most attractive travel destination in the world.

  D. Brave Alexia dreams to work in Ecuador one day.

  參考答案1---3、BDA

  2024高考訓(xùn)練題。閱讀理解閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng)。

  Jacksonville is the largest city in Florida and has a large number of shopping malls to suit different tastes for tourists and guests to shop. Here are some great places where you can shop in Jacksonville.

  Gateway Town Center

  The venerable Gateway Town Center is one of Jacksonville’s oldest shopping malls, providing an electric mix of exciting stores and fun amusements! Gateway Town Center is located at 5184 Norwood Avenue and owns a mixture of retail boutiques(時(shí)裝店), like Footlocker and Ashley Stewart. You can visit Gateway Town Center Mondays through Saturdays from 10:00 a.m. to 9:00 p.m., and Sundays from noon to 6:00.

信息流廣告 競(jìng)價(jià)托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測(cè)試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營(yíng)銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛(ài)好 網(wǎng)絡(luò)知識(shí) 品牌營(yíng)銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營(yíng) 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語(yǔ)料庫(kù) 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價(jià) 情侶網(wǎng)名 愛(ài)采購(gòu)代運(yùn)營(yíng) 情感文案 古詩(shī)詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營(yíng) 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國(guó)內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵(lì)志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營(yíng) 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊(cè) 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      国产情人综合久久777777| 国产成人综合精品三级| 欧美成人艳星乳罩| fc2成人免费人成在线观看播放 | 欧美精品一区二区三区很污很色的| 精品一区二区久久| 免费不卡在线观看| 丝袜诱惑制服诱惑色一区在线观看 | 91精品国产综合久久精品性色 | 4438x亚洲最大成人网| 欧美视频自拍偷拍| 黄色成人免费在线| 午夜精品久久一牛影视| 亚洲一区二区三区激情| 婷婷开心激情综合| 亚洲成人av免费| 免费在线视频一区| 国产一区二区三区免费播放| 国产成人综合精品三级| 99re这里只有精品6| 欧美最猛黑人xxxxx猛交| 欧美日韩亚洲另类| 日韩一区二区免费在线观看| 久久夜色精品国产欧美乱极品| 欧美不卡视频一区| 欧美电视剧免费全集观看| 日韩女优制服丝袜电影| 欧美激情资源网| 亚洲欧美aⅴ...| 天天综合网 天天综合色| 国产真实乱对白精彩久久| 高清不卡在线观看av| 在线视频综合导航| 日韩午夜电影在线观看| 久久精品人人爽人人爽| 日韩一区在线看| 午夜av区久久| 国产精品69久久久久水密桃| 色成年激情久久综合| 91精品国产一区二区人妖| 精品久久五月天| 亚洲精品水蜜桃| 精品一区二区三区久久久| 丁香另类激情小说| 欧美精品成人一区二区三区四区| 色婷婷综合久久久久中文一区二区| 日韩一卡二卡三卡| 亚洲欧美激情视频在线观看一区二区三区| 亚洲一区电影777| 亚洲www啪成人一区二区麻豆| 韩国午夜理伦三级不卡影院| proumb性欧美在线观看| 欧美日韩高清在线播放| 精品国产污污免费网站入口 | 亚洲男人的天堂在线观看| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ | 日本在线不卡视频| 国产麻豆精品在线观看| 91搞黄在线观看| 欧美极品美女视频| 强制捆绑调教一区二区| 色噜噜久久综合| 久久久青草青青国产亚洲免观| 国产欧美日韩在线看| 一个色在线综合| 同产精品九九九| 成人动漫av在线| 精品久久人人做人人爽| 亚洲成国产人片在线观看| 国产黄色精品网站| 欧美高清www午色夜在线视频| 一区二区三区欧美视频| 国产麻豆精品一区二区| 日韩欧美电影一区| 日日夜夜精品视频天天综合网| 91麻豆免费看片| 国产精品久久午夜夜伦鲁鲁| 精品夜夜嗨av一区二区三区| 欧美日韩中文字幕一区二区| 国产精品久久毛片a| 国产91在线|亚洲| 久久精品亚洲一区二区三区浴池| 美国毛片一区二区三区| 日韩免费看网站| 青草av.久久免费一区| 91精品国产欧美日韩| 午夜精品成人在线视频| 一本色道久久综合亚洲精品按摩| 亚洲欧美一区二区不卡| 91在线观看视频| 一区二区欧美视频| 91美女精品福利| 一区二区在线观看视频在线观看| 91丨九色丨蝌蚪富婆spa| 国产精品高潮呻吟| 91在线视频官网| 一区二区三区四区蜜桃| 在线国产亚洲欧美| 亚洲aaa精品| 91精品国产免费久久综合| 经典三级一区二区| 国产三级精品在线| 99久久精品国产导航| 一级中文字幕一区二区| 欧美另类变人与禽xxxxx| 日韩国产欧美三级| 久久婷婷久久一区二区三区| 不卡一卡二卡三乱码免费网站| 国产精品美女久久久久久久久久久 | 日韩伦理av电影| 91在线视频18| 亚洲地区一二三色| 欧美久久高跟鞋激| 日韩国产欧美在线视频| 日本一区二区不卡视频| 欧洲中文字幕精品| 亚洲第一av色| 日韩美女一区二区三区四区| 国产中文字幕精品| 国产精品热久久久久夜色精品三区| 国产福利精品导航| 亚洲一区影音先锋| 337p日本欧洲亚洲大胆色噜噜| 色综合久久久网| 看国产成人h片视频| 中文字幕免费不卡| 在线观看91精品国产麻豆| 国产1区2区3区精品美女| 一区二区免费看| 久久久久久久久伊人| 91九色最新地址| 国产最新精品免费| 亚洲愉拍自拍另类高清精品| 91精品啪在线观看国产60岁| 国产69精品久久久久毛片| 日韩不卡免费视频| 欧美国产丝袜视频| 精品国产三级a在线观看| 色999日韩国产欧美一区二区| 国产伦精品一区二区三区免费迷 | 久久久99精品久久| 色综合久久久久久久久久久| 亚洲成在线观看| 欧美高清在线精品一区| 欧美mv日韩mv| 欧美狂野另类xxxxoooo| 色香色香欲天天天影视综合网| 国产福利电影一区二区三区| 久久99热99| 麻豆精品一二三| 欧美aaaaaa午夜精品| 性感美女极品91精品| 亚洲综合无码一区二区| 亚洲男女毛片无遮挡| 亚洲视频一区二区在线| 精品国产成人在线影院| 欧美男生操女生| 欧美日产在线观看| 91丨九色porny丨蝌蚪| 95精品视频在线| 成人av网在线| 偷拍日韩校园综合在线| 一个色综合网站| 国产精品久线观看视频| 久久精品综合网| 欧美大尺度电影在线| 7777女厕盗摄久久久| 欧美日韩国产一区| 99精品久久只有精品| 久久99热这里只有精品| 国产真实乱对白精彩久久| 国产不卡视频在线播放| 国产精品一区二区无线| 国产毛片精品国产一区二区三区| 久久精品国产精品亚洲红杏 | 91精品国产高清一区二区三区蜜臀| 欧美性色黄大片手机版| 一本久道久久综合中文字幕| av一本久道久久综合久久鬼色| 国产成人夜色高潮福利影视| 国产精品18久久久久久vr| 风间由美中文字幕在线看视频国产欧美| 国产主播一区二区| 国产成人精品一区二区三区四区| 国产尤物一区二区| 福利91精品一区二区三区| 国产精品自拍一区| 国产精品中文欧美| 99re视频精品| 欧美亚洲动漫制服丝袜| 日本国产一区二区| 色综合色综合色综合| 欧美午夜片在线看| 日韩欧美123| 2023国产精华国产精品| 日本一区二区三区高清不卡| 久久夜色精品国产噜噜av| 国产欧美一区二区精品婷婷| 亚洲人成电影网站色mp4| 亚洲一二三级电影|