国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

雅思考試寫作真題答案解析

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

雅思考試寫作真題答案解析

  Felicity Lawrence   The Guardian   1. Consumers are to be presented with two rival new year advertising campaigns as the Food Standards Agency goes public in its battle with the industry over the labelling of unhealthy foods.   2. The Guardian has learned that the FSA will launch a series of 10-second television adverts in January telling shoppers how to follow a red, amber and green traffic light labelling system on the front of food packs, which is designed to tackle Britains obesity epidemic.   3. The campaign is a direct response to a concerted attempt by leading food manufacturers and retailers, including Kelloggs and Tesco, to derail the system. The industry fears that traffic lights would demonise entire categories of foods and could seriously damage the market for those that are fatty, salty or high in sugar.   4. The UK market for breakfast cereals is worth £1.27bn a year and the manufacturers fear it will be severely dented if red light labels are put on packaging drawing attention to the fact that the majority are high in salt and/or sugar.   5. The industry is planning a major marketing campaign for a competing labelling system which avoids colour-coding in favour of information about the percentage of guideline daily amounts (GDAs) of fat, salt and sugar contained in their products.   6. The battle for the nations diet comes as new rules on television advertising come into force in January which will bar adverts for unhealthy foods from commercial breaks during programmes aimed at children. Sources at the TV regulators are braced for a legal challenge from the industry and have described the lobbying efforts to block any new ad ban or colour-coded labelling as the most ferocious weve ever experienced.   7. Ofcoms chief executive, Ed Richards, said: We are prepared to face up to any legal action from the industry, but we very much hope it will not be necessary. The FSA said it was expecting an onslaught from the industry in January. Senior FSA officials said the manufacturers efforts to undermine its proposals on labelling could threaten the agencys credibility.   8. Terrence Collis, FSA director of communications, dismissed claims that the proposals were not based on science. We have some of the most respected scientists in Europe, both within the FSA and in our independent advisory committees. It is unjustified and nonsensical to attack the FSAs scientific reputation and to try to undermine its credibility.   9. The FSA is understood to have briefed its ad agency, United, before Christmas, and will aim to air ads that are non-confrontational, humorous and factual as a counterweight to industrys efforts about the same time. The agency, however, will have a tiny fraction of the budget available to the industry.   10. Gavin Neath, chairman of Unilever UK and president of the Food and Drink Federation, has said that the industry has made enormous progress but could not accept red stop signs on its food.   11. Alastair Sykes, chief executive of Nestl UK, said that under the FSA proposals all his companys confectionery and most of its cereals would score a red. Are we saying people shouldnt eat confectionery? Were driven by consumers and what they want, and much of what we do has been to make our products healthier, he said.   12. Chris Wermann, director of communications at Kelloggs, said: In principle we could never accept traffic light labelling.   13. The rival labelling scheme introduced by Kelloggs, Danone, Unilever, Nestl, Kraft and Tesco and now favoured by 21 manufacturers, uses an industry-devised system based on identifying GDAs of key nutrients. Tesco says it has tested both traffic lights and GDA labels in its stores and that the latter increased sales of healthier foods.   14. But the FSA said it could not live with this GDA system alone because it was not scientific or easy for shoppers to understand at a glance.   Questions 1-6   Answer the questions below using NO MORE THAN THREE WORDS from the passage for each answer.   1. When will instructions be given on reading the color-coded labels?   2. Where can customers find the red light labels?   3. What problem is the FSA trying to handle with the labeling system?   4. Which product sells well but may not be healthy?   5. What information, according to the manufacturers, can be labeled on products?   6. What can not be advertised during childrens programmes?   Questions 7-13   Use the information in the text to match the people (listed A-E) with the opinions (listed 7-13) below. Write the appropriate letter (A-E) for questions 1-7.   NB You may use any letter more than once.   A Ed Richard   B Terrence Collis

  C Gavin Neath   D Alastair Sykes   E Chris Wermann   7. Generally we will not agree to use the red light labels.   8. It is unreasonable to doubt if FSA is trustworthy.   9. We are trying to meet our consumers needs.   10. The food industry has been improving greatly.   11. The color-coded labeling system is scientific.   12. Our products will be labeled unhealthy by the FSA.   13. We are ready to confront the manufacturers.   Answer keys:   1. 答案:(in) January (見第2段:The Guardian has learned that the FSA will launch a series of 10-second television adverts in January telling shoppers how to follow a red, amber and green traffic light labelling system on the front of food packs, which is designed to tackle Britains obesity epidemic.)   2. 答案:food packs/packaging (見第2段:The Guardian has learned that the FSA will launch a series of 10-second television adverts in January telling shoppers how to follow a red, amber and green traffic light labelling system on the front of food packs, which is designed to tackle Britains obesity epidemic. 或者在第4段中也提到另一個答案:The UK market for breakfast cereals is worth £1.27bn a year and the manufacturers fear it will be severely dented if red light labels are put on packaging drawing attention to the fact that the majority are high in salt and/or sugar.)   3. 答案:(Britains) obesity epidemic (見第2段:The Guardian has learned that the FSA will launch a series of 10-second television adverts in January telling shoppers how to follow a red, amber and green traffic light labelling system on the front of food packs, which is designed to tackle Britains obesity epidemic.)   4. 答案:(breakfast) cereals (見第4段:The UK market for breakfast cereals is worth £1.27bn a year and the manufacturers fear it will be severely dented if red light labels are put on packaging drawing attention to the fact that the majority are high in salt and/or sugar.)   5. 答案:guieline daily amounts/GDAs (見第5段:The industry is planning a major marketing campaign for a competing labelling system which avoids colour-coding in favour of information about the percentage of guideline daily amounts (GDAs) of fat, salt and sugar contained in their products.)   6. 答案:unhealthy foods (見第6段第1句:The battle for the nations diet comes as new rules on television advertising come into force in January which will bar adverts for unhealthy foods from commercial breaks during programmes aimed at children.)   7. 答案:E (見第12段:Chris Wermann, director of communications at Kelloggs, said: In principle we could never accept traffic light labelling. )   8. 答案:B (見第8段最后一句:It is unjustified and nonsensical to attack the FSAs scientific reputation and to try to undermine its credibility.)   9. 答案:D (見第11段最后1句:Were driven by consumers and what they want, and much of what we do has been to make our products healthier.)   10. 答案:C (見第10段:Gavin Neath, chairman of Unilever UK and president of the Food and Drink Federation, has said that the industry has made enormous progress but could not accept red stop signs on its food.)   11. 答案:B (見第8段:Terrence Collis, FSA director of communications, dismissed claims that the proposals were not based on science. We have some of the most respected scientists in Europe, both within the FSA and in our independent advisory committees. It is unjustified and nonsensical to attack the FSAs scientific reputation and to try to undermine its credibility.)   12. 答案:D (見第11段第1句:Alastair Sykes, chief executive of Nestl UK, said that under the FSA proposals all his companys confectionery and most of its cereals would score a red.)   13. 答案:A (見第7段第1句:Ofcoms chief executive, Ed Richards, said: We are prepared to face up to any legal action from the industry, but we very much hope it will not be necessary.)

  

  Felicity Lawrence   The Guardian   1. Consumers are to be presented with two rival new year advertising campaigns as the Food Standards Agency goes public in its battle with the industry over the labelling of unhealthy foods.   2. The Guardian has learned that the FSA will launch a series of 10-second television adverts in January telling shoppers how to follow a red, amber and green traffic light labelling system on the front of food packs, which is designed to tackle Britains obesity epidemic.   3. The campaign is a direct response to a concerted attempt by leading food manufacturers and retailers, including Kelloggs and Tesco, to derail the system. The industry fears that traffic lights would demonise entire categories of foods and could seriously damage the market for those that are fatty, salty or high in sugar.   4. The UK market for breakfast cereals is worth £1.27bn a year and the manufacturers fear it will be severely dented if red light labels are put on packaging drawing attention to the fact that the majority are high in salt and/or sugar.   5. The industry is planning a major marketing campaign for a competing labelling system which avoids colour-coding in favour of information about the percentage of guideline daily amounts (GDAs) of fat, salt and sugar contained in their products.   6. The battle for the nations diet comes as new rules on television advertising come into force in January which will bar adverts for unhealthy foods from commercial breaks during programmes aimed at children. Sources at the TV regulators are braced for a legal challenge from the industry and have described the lobbying efforts to block any new ad ban or colour-coded labelling as the most ferocious weve ever experienced.   7. Ofcoms chief executive, Ed Richards, said: We are prepared to face up to any legal action from the industry, but we very much hope it will not be necessary. The FSA said it was expecting an onslaught from the industry in January. Senior FSA officials said the manufacturers efforts to undermine its proposals on labelling could threaten the agencys credibility.   8. Terrence Collis, FSA director of communications, dismissed claims that the proposals were not based on science. We have some of the most respected scientists in Europe, both within the FSA and in our independent advisory committees. It is unjustified and nonsensical to attack the FSAs scientific reputation and to try to undermine its credibility.   9. The FSA is understood to have briefed its ad agency, United, before Christmas, and will aim to air ads that are non-confrontational, humorous and factual as a counterweight to industrys efforts about the same time. The agency, however, will have a tiny fraction of the budget available to the industry.   10. Gavin Neath, chairman of Unilever UK and president of the Food and Drink Federation, has said that the industry has made enormous progress but could not accept red stop signs on its food.   11. Alastair Sykes, chief executive of Nestl UK, said that under the FSA proposals all his companys confectionery and most of its cereals would score a red. Are we saying people shouldnt eat confectionery? Were driven by consumers and what they want, and much of what we do has been to make our products healthier, he said.   12. Chris Wermann, director of communications at Kelloggs, said: In principle we could never accept traffic light labelling.   13. The rival labelling scheme introduced by Kelloggs, Danone, Unilever, Nestl, Kraft and Tesco and now favoured by 21 manufacturers, uses an industry-devised system based on identifying GDAs of key nutrients. Tesco says it has tested both traffic lights and GDA labels in its stores and that the latter increased sales of healthier foods.   14. But the FSA said it could not live with this GDA system alone because it was not scientific or easy for shoppers to understand at a glance.   Questions 1-6   Answer the questions below using NO MORE THAN THREE WORDS from the passage for each answer.   1. When will instructions be given on reading the color-coded labels?   2. Where can customers find the red light labels?   3. What problem is the FSA trying to handle with the labeling system?   4. Which product sells well but may not be healthy?   5. What information, according to the manufacturers, can be labeled on products?   6. What can not be advertised during childrens programmes?   Questions 7-13   Use the information in the text to match the people (listed A-E) with the opinions (listed 7-13) below. Write the appropriate letter (A-E) for questions 1-7.   NB You may use any letter more than once.   A Ed Richard   B Terrence Collis

  C Gavin Neath   D Alastair Sykes   E Chris Wermann   7. Generally we will not agree to use the red light labels.   8. It is unreasonable to doubt if FSA is trustworthy.   9. We are trying to meet our consumers needs.   10. The food industry has been improving greatly.   11. The color-coded labeling system is scientific.   12. Our products will be labeled unhealthy by the FSA.   13. We are ready to confront the manufacturers.   Answer keys:   1. 答案:(in) January (見第2段:The Guardian has learned that the FSA will launch a series of 10-second television adverts in January telling shoppers how to follow a red, amber and green traffic light labelling system on the front of food packs, which is designed to tackle Britains obesity epidemic.)   2. 答案:food packs/packaging (見第2段:The Guardian has learned that the FSA will launch a series of 10-second television adverts in January telling shoppers how to follow a red, amber and green traffic light labelling system on the front of food packs, which is designed to tackle Britains obesity epidemic. 或者在第4段中也提到另一個答案:The UK market for breakfast cereals is worth £1.27bn a year and the manufacturers fear it will be severely dented if red light labels are put on packaging drawing attention to the fact that the majority are high in salt and/or sugar.)   3. 答案:(Britains) obesity epidemic (見第2段:The Guardian has learned that the FSA will launch a series of 10-second television adverts in January telling shoppers how to follow a red, amber and green traffic light labelling system on the front of food packs, which is designed to tackle Britains obesity epidemic.)   4. 答案:(breakfast) cereals (見第4段:The UK market for breakfast cereals is worth £1.27bn a year and the manufacturers fear it will be severely dented if red light labels are put on packaging drawing attention to the fact that the majority are high in salt and/or sugar.)   5. 答案:guieline daily amounts/GDAs (見第5段:The industry is planning a major marketing campaign for a competing labelling system which avoids colour-coding in favour of information about the percentage of guideline daily amounts (GDAs) of fat, salt and sugar contained in their products.)   6. 答案:unhealthy foods (見第6段第1句:The battle for the nations diet comes as new rules on television advertising come into force in January which will bar adverts for unhealthy foods from commercial breaks during programmes aimed at children.)   7. 答案:E (見第12段:Chris Wermann, director of communications at Kelloggs, said: In principle we could never accept traffic light labelling. )   8. 答案:B (見第8段最后一句:It is unjustified and nonsensical to attack the FSAs scientific reputation and to try to undermine its credibility.)   9. 答案:D (見第11段最后1句:Were driven by consumers and what they want, and much of what we do has been to make our products healthier.)   10. 答案:C (見第10段:Gavin Neath, chairman of Unilever UK and president of the Food and Drink Federation, has said that the industry has made enormous progress but could not accept red stop signs on its food.)   11. 答案:B (見第8段:Terrence Collis, FSA director of communications, dismissed claims that the proposals were not based on science. We have some of the most respected scientists in Europe, both within the FSA and in our independent advisory committees. It is unjustified and nonsensical to attack the FSAs scientific reputation and to try to undermine its credibility.)   12. 答案:D (見第11段第1句:Alastair Sykes, chief executive of Nestl UK, said that under the FSA proposals all his companys confectionery and most of its cereals would score a red.)   13. 答案:A (見第7段第1句:Ofcoms chief executive, Ed Richards, said: We are prepared to face up to any legal action from the industry, but we very much hope it will not be necessary.)

  

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      欧美国产精品久久| 欧美在线观看一区| 另类的小说在线视频另类成人小视频在线 | 色综合久久久网| 欧美成人精品高清在线播放| 亚洲男帅同性gay1069| 成人免费黄色大片| 欧美精品一区二区三区在线| 亚洲国产人成综合网站| 色欧美88888久久久久久影院| 国产精品欧美一区喷水| 成人性生交大片| 久久久精品黄色| 不卡电影免费在线播放一区| 日本一区二区三区在线不卡| 国产超碰在线一区| 国产精品亲子乱子伦xxxx裸| 91网站黄www| 亚洲第一主播视频| 日韩免费观看2025年上映的电影 | 青青草原综合久久大伊人精品| 99精品视频一区二区| 亚洲国产美女搞黄色| 欧美日韩视频在线观看一区二区三区| 亚洲妇女屁股眼交7| 久久亚洲综合av| 91国偷自产一区二区三区成为亚洲经典 | 国产一区日韩二区欧美三区| 欧美日韩不卡一区| 国产电影一区在线| 蜜桃久久av一区| 亚洲精品日韩专区silk| 欧美白人最猛性xxxxx69交| 99视频精品免费视频| 蜜臀久久99精品久久久画质超高清 | 国产精品久久久久aaaa| 91.com视频| 欧美午夜精品久久久久久孕妇| 久久精品国产99国产| 日韩在线观看一区二区| 一区二区在线免费观看| 国产精品乱码一区二三区小蝌蚪| 欧美一级免费观看| 色综合久久中文综合久久牛| 国产99一区视频免费| 韩国女主播一区二区三区| 午夜一区二区三区视频| 亚洲一区二区欧美激情| 亚洲在线中文字幕| 天堂在线亚洲视频| 美国一区二区三区在线播放| 日韩精品成人一区二区三区| 午夜精品aaa| 日韩精品电影一区亚洲| 国产欧美中文在线| 91亚洲国产成人精品一区二三 | 日韩影院在线观看| 久久精品国产99国产精品| 国产mv日韩mv欧美| 91国在线观看| 久久老女人爱爱| 亚洲欧美一区二区三区国产精品 | 国产亚洲短视频| 亚洲人成在线播放网站岛国| 夜夜爽夜夜爽精品视频| 日本成人在线电影网| 99麻豆久久久国产精品免费优播| 欧美美女一区二区三区| 日韩欧美精品三级| 国产精品拍天天在线| 裸体一区二区三区| 欧美日韩一区在线观看| 综合久久国产九一剧情麻豆| 国产在线乱码一区二区三区| 欧美日韩久久不卡| 一区二区三区 在线观看视频| 精品一区二区三区在线观看| 欧美男同性恋视频网站| 亚洲图片一区二区| 国产成人aaaa| 国产丝袜在线精品| 国产盗摄女厕一区二区三区| 国产精品成人免费精品自在线观看 | 91久久免费观看| 亚洲日本一区二区| 欧美日韩成人综合在线一区二区| 1区2区3区国产精品| 国产a精品视频| 亚洲美女免费在线| 欧洲精品一区二区| 免费一级片91| 国产欧美日韩综合精品一区二区| 久久69国产一区二区蜜臀| 国产蜜臀av在线一区二区三区| 国产精品99久| 一区二区三区在线免费观看 | 波多野结衣视频一区| 亚洲免费在线电影| 日韩视频免费直播| 99精品1区2区| 老色鬼精品视频在线观看播放| 精品国免费一区二区三区| 99这里只有精品| 激情综合色播五月| 丝袜脚交一区二区| 国产精品久久久久久久久免费丝袜 | 在线观看免费一区| 日本欧美加勒比视频| 国产剧情在线观看一区二区| 亚洲色图欧洲色图| 久久久久国色av免费看影院| 欧美性受极品xxxx喷水| 成人自拍视频在线观看| 国产一区二区精品在线观看| 性欧美疯狂xxxxbbbb| 亚洲免费观看在线观看| 中文字幕不卡在线| 中文字幕在线免费不卡| 国产精品久久久久aaaa| 欧美激情一二三区| 国产精品美女久久久久aⅴ| 欧美经典一区二区| 亚洲视频在线一区二区| 亚洲黄色免费网站| 亚洲成av人片在线观看| 婷婷一区二区三区| 免费人成黄页网站在线一区二区 | 国产精品无人区| 国产精品久久久久毛片软件| 最新国产成人在线观看| 亚洲激情第一区| 国产精品女主播av| 国产精品国产三级国产专播品爱网| 欧美高清在线一区| 亚洲一区在线播放| 国产一区二区三区不卡在线观看| 国内一区二区在线| 色综合色综合色综合| 欧美xxx久久| 亚洲欧美电影一区二区| 亚洲视频一区二区在线| 亚洲精品大片www| 国产美女av一区二区三区| 在线亚洲+欧美+日本专区| 欧美二区乱c少妇| 久久久久久久网| 99综合电影在线视频| 在线一区二区三区| 国产精品嫩草99a| 国产麻豆欧美日韩一区| 欧美一区二区日韩| 石原莉奈在线亚洲二区| 在线精品视频一区二区| 中文字幕一区二区三区色视频 | 欧美日韩一区二区三区高清| 欧美激情一区二区三区在线| 国产一区福利在线| 欧美精品一区二区高清在线观看| 天天综合天天做天天综合| 欧美男男青年gay1069videost| 亚洲国产综合色| 日韩精品在线看片z| 国产一区二区免费看| 久久精品免费在线观看| 成人av中文字幕| 亚洲综合色噜噜狠狠| 91精品国产91久久久久久一区二区| 亚洲狠狠爱一区二区三区| 精品视频在线视频| 蜜臀av性久久久久蜜臀av麻豆| 精品国产乱码久久久久久1区2区| 国产成人免费在线视频| 6080午夜不卡| 国产精品69久久久久水密桃| 中国色在线观看另类| 日本丶国产丶欧美色综合| 青青草一区二区三区| 亚洲欧洲无码一区二区三区| 97se亚洲国产综合自在线观| 午夜久久久久久| 国产精品久久久久久久久免费桃花 | 亚洲免费观看视频| 26uuu亚洲综合色欧美| 成人综合婷婷国产精品久久免费| 欧美精品一卡两卡| 亚洲乱码中文字幕| 欧美日韩视频在线观看一区二区三区 | 日韩免费成人网| 欧美另类一区二区三区| 99久久国产综合精品麻豆| 蜜桃av一区二区三区电影| 国产精品福利一区| 国产三级精品在线| 日韩欧美色电影| 欧美一级欧美一级在线播放| 欧美视频一区在线| 欧美日韩久久不卡| 欧美一区二区三区人| 在线成人高清不卡| 欧美精品色一区二区三区|