国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2023年6月英語六級備考新題型模擬題與解析六

雕龍文庫 分享 時(shí)間: 收藏本文

2023年6月英語六級備考新題型模擬題與解析六

  Part Ⅲ Reading Comprehension

  Section B

  Directions: In this section, you are going to read a passage with ten statements attached to it. Each statement contains information given in one of the paragraphs. Identify the paragraph from which the information is derived. You may choose a paragraph more than once. Each paragraph is marked with a letter. Answer the questions by marking the corresponding letter on Answer Sheet 2.

  Into the Unknown

  The world has never seen population ageing before. Can it cope?

  [A] Until the early 1990s nobody much thought about whole populations getting older. The UN had the foresight to convene a world assembly on ageing back in 1982, but that came and went. By 1994 the World Bank had noticed that something big was happening. In a report entitled Averting the Old Age Crisis , it argued that pension arrangements in most countries were unsustainable.

  [B] For the next ten years a succession of books, mainly by Americans, sounded the alarm. They had titles like Young Old, Gray Dawn and The Coming Generational Storm, and their message was blunt: health-care systems were heading for the rocks, pensioners were taking young people to the cleaners, and soon there would be intergenerational warfare.

  [C] Since then the debate has become less emotional, not least because a lot more is known about the subject. Books, conferences and research papers have multiplied. International organisations such as the OECD and the EU issue regular reports. Population ageing is on every agenda, from G8 economic conferences to NATO summits. The World Economic Forum plans to consider the future of pensions and health care at its prestigious Davos conference early next year. The media, including this newspaper, are giving the subject extensive coverage.

  [D ] Whether all that attention has translated into sufficient action is another question. Governments in rich countries now accept that their pension and health-care promises will soon become unaffordable, and many of them have embarked on reforms, but so far only timidly. That is not surprising: politicians with an eye on the next election will hardly rush to introduce unpopular measures that may not bear fruit for years, perhaps decades.

  [E ] The outline of the changes needed is clear. To avoid fisca. Immigration in the developed world is the highest it has ever been, and it is making a useful difference. In still-fertile America it currently accounts for about 40% of total population growth, and in fast-ageing western Europe for about 90%.

  [H] On the face of it, it seems the perfect solution. Many developing countries have lots of young people in need of jobs; many rich countries need helping hands that will boost tax revenues and keep up economic growth. But over the next few decades labour forces in rich countries are set to shrink so much that inflows of immigrants would have to increase enormously to compensate: to at least twice their current size in western Europes most youthful countries, and three times in the older ones. Japan would need a large multiple of the few immigrants it has at present. Public opinion polls show that people in most rich countries already think that immigration is too high. Further big increases would be politically unfeasible.

  [I] To tackle the problem of ageing populations at its root, old countries would have to rejuvenate themselves by having more of their own children. A number of them have tried, some more successfully than

  others. But it is not a simple matter of offering financial incentives or providing more child care. Modern urban life in rich countries is not well adapted to large families. Women find it hard to combine family and career. They often compromise by having just one child.

  [J] And if fertility in ageing countries does not pick up? It will not be the end of the world, at least not for quite a while yet, but the world will slowly become a different place. Older societies may be less innovative and more strongly disinclined to take risks than younger ones. By 2025 at the latest, about half the voters in America and most of those in western European countries will be over 50and older people turn out to vote in much greater number than younger ones. Academic studies have found no evidence so far that older voters have used their power at the ballot box to push for policies that specifically benefit them, though if in future there are many more of them they might start doing so.

  [K] Nor is there any sign of the intergenerational warfare predicted in the 1990s. After all, older people themselves mostly have families. In a recent study of parents and grown-up children in 11 European countries, Karsten Hank of Mannheim University found that 85% of them lived within 25km of each other and the majority of them were in touch at least once a week.

  [L] Even so, the shift in the centre of gravity to older age groups is bound to have a profound effect on societies, not just economically and politically but in all sorts of other ways too. Richard Jackson and Neil Howe of Americas CSIS, in a thoughtful book called The Graying of the Great Powers, argue that, among other things, the ageing of the developed countries will have a number of serious security implications.

  [M] For example, the shortage of young adults is likely to make countries more reluctant to commit the few they have to military service. In the decades to 2050, America will find itself playing an ever-increasing role in the developed worlds defence effort. Because Americas population will still be growing when that of most other developed countries is shrinking, America will be the only developed country that still matters geopoliticallyi 地 緣政治上).

  Ask me in 2023

  [ N] There is little that can be done to stop population ageing, so the world will have to live with it. But some of the consequences can be alleviated. Many experts now believe that given the right policies, the effects, though grave, need not be catastrophic. Most countries have recognised the need to do something and are beginning to act.

  [ O] But even then there is no guarantee that their efforts will work. What is happening now is historically unprecedented. Ronald Lee, director of the Centre on the Economics and Demography of Ageing at the University of California, Berkeley, puts it briefly and clearly: We dont really know what population ageing will be like, because nobody has done it yet.

  46. Employers should realise it is important to keep older workers in the workforce.

  47. A recent study found that most old people in some European countries had regular weekly contact with their adult children.

  48. Few governments in rich countries have launched bold reforms to tackle the problem of population ageing.

  49. In a report published some 20 years ago, the sustainability of old age pension systems in most countries was called into doubt.

  50. Countries that have a shortage of young adults will be less willing to send them to war.

  51. One-child families are more common in ageing societies due to the stress of urban life and the difficulties of balancing family and career.

  52. A series of books, mostly authored by Americans, warned of conflicts between the older and younger generations.

  53. Compared with younger ones, older societies tend to be less innovative and take fewer risks.

  54. The best solution to the pension crisis is to postpone the retirement age.

  55. Immigration as a means to boost the shrinking labour force may meet with resistance in some rich countries.

  Part Ⅲ Reading Comprehension

  Section B

  46. [F]。題干意為,雇主們應(yīng)該意識到留住老齡員工很重要。注意抓住題干中的關(guān)鍵詞employers和older workers。文章段落中,談及雇主和老齡員工關(guān)系的內(nèi)容在[F]段出現(xiàn),該段第二句提到,我們?nèi)孕枵f服雇 主們繼續(xù)雇用老齡員工是值得的。由此可知,題干是對原文的同義轉(zhuǎn)述,故答案為[F]。

  47. [K]。題干意為,最近的一項(xiàng)研究發(fā)現(xiàn),在一些歐洲國家,大多數(shù)的老年人每周都會(huì)聯(lián)系他們的成年子女。 注意抓住題干中的關(guān)鍵詞a recent study, European countries和adult children。文章段落中,有關(guān)歐洲國家老人 及其成年子女的研究的內(nèi)容在[K]段出現(xiàn),該段第三句提到,在最近的一項(xiàng)關(guān)于11個(gè)歐洲國家的父母及其

  成年子女的研究中,他們中的大多數(shù)至少每周都會(huì)聯(lián)系一次。由此可知,題干是對原文的同義轉(zhuǎn)述, 故答案為[K ]。題干中的 adult children對應(yīng)原文中的 grown-up children,題干中的 had regular weekly contact 對應(yīng)原文中的 were in touch at least once a week,同時(shí)還用 some European countries替代 了 原文中的 11 European countries。

  48. [D]。題干意為,很少有發(fā)達(dá)國家的政府開展大膽的改革去解決人口老齡化的問題。注意抓住題干中的關(guān) 鍵詞governments in rich countries和reforms。文章段落中,談及發(fā)達(dá)國家政府和改革的內(nèi)容在[D]段出現(xiàn), 該段第二句提到,發(fā)達(dá)國家的政府已經(jīng)承認(rèn)自己很快就會(huì)無法負(fù)擔(dān)其退休金,無法兌現(xiàn)醫(yī)療保障承諾,許 多國家也已開始著手改革,但迄今為止都是畏首畏尾的改革。由此可知,題干是對原文的同義轉(zhuǎn)述,故答

  案為[D]。

  49. [A]。題干意為,大概20年前發(fā)表的一份報(bào)告中指出,大多數(shù)國家的養(yǎng)老金系統(tǒng)的可持續(xù)性受到質(zhì)疑。注 意抓住題干中的關(guān)鍵詞20 years ago, a report和old age pension。文章段落中,談及質(zhì)疑養(yǎng)老金報(bào)告的內(nèi)容在 文章第一段出現(xiàn),該段最后兩句中提到,到1994年,它在一份題為避免老齡化危機(jī)的報(bào)告中指出, 大多數(shù)國家的養(yǎng)老金計(jì)劃無法維持下去。由此可知,題干是對原文的同義轉(zhuǎn)述,故答案為[A]。此處需要注 意的是題干提到了20 years ago,數(shù)字是瀏覽信息時(shí)需要注意的重要信息,此處為時(shí)間概念,快速瀏覽涉及 時(shí)間的段落,可較快地做出解答。

  50. [M]。題干意為,缺少年輕人的國家比較不愿意將年輕人送往戰(zhàn)場。注意抓住題干中的關(guān)鍵詞a shortage of young adults和war。文章段落中,談及缺少年輕人的內(nèi)容在[M]段出現(xiàn),該段首句提到,缺少年輕人可能會(huì) 使國家不愿意將僅有的年輕人送去服兵役。由此可知,題干是對原文的同義轉(zhuǎn)述,故答案為[M]。題干中 的less willing和原文中reluctant相對應(yīng)。

  51. [I]。題干意為,由于城市生活的壓力和平衡家庭與工作的困難,獨(dú)生子女家庭在老齡化社會(huì)中變得更為 普遍。注意抓住題干中的關(guān)鍵詞one-child families, urban life和family and career。文章段落中,談及獨(dú)生子女 家庭、城市生活以及家庭和工作的內(nèi)容在[I]段出現(xiàn),該段最后三句提到,發(fā)達(dá)國家的現(xiàn)代都市生活并不 適合大家庭。女性發(fā)現(xiàn)她們很難平衡家庭和工作的關(guān)系。她們往往采用折中的方法,即只生一個(gè)孩子。由 此可知,題干是對原文內(nèi)容的概括,屬于同義轉(zhuǎn)述的范疇,故答案為[I]。

  52. [B]。題干意為,主要由美國人撰寫的一系列圖書對老一輩和年輕一代將發(fā)生沖突提出了警告。注意抓住 題干中的關(guān)鍵詞a series of books, mostly authored by Americans和warned。文章段落中,談及美國人的著作 的內(nèi)容在[B]段出現(xiàn),該段第一句提到,主要由美國人撰寫的一系列圖書給全世界敲響了警鐘。文章之后 接著說明了這些著作所闡述的問題:在退休金問題上新老兩代人的沖突。由此可見,題干對原文做了同義 改寫,故答案為[B]。題干中的warned和原文中的sounded the alarm對應(yīng)。

  53. [J]。題干意為,與年輕的社會(huì)相比,老齡化社會(huì)傾向于缺乏創(chuàng)新精神,較少去冒險(xiǎn)。注意抓住題干中的關(guān) 鍵詞compared, innovative和risks。文章段落中,對兩代人在創(chuàng)新精神和冒險(xiǎn)方面做對比的內(nèi)容在[J]段出 現(xiàn),該段第三句提到,與年輕的社會(huì)相比,老齡化社會(huì)可能會(huì)缺乏創(chuàng)新精神,也不愿意冒險(xiǎn)。由此可知,答 案為[J]。題干中的take fewer risks對應(yīng)原文中的disinclined to take risks。

  54. [E]。題干意為,解決養(yǎng)老金危機(jī)的最好方法是推遲退休年齡。注意抓住題干中的關(guān)鍵詞solution, pension crisis和retirement age。文章段落中,談及解決養(yǎng)老金危機(jī)方法的內(nèi)容在[E]段出現(xiàn),該段第三句提到,到目 前為止,抑制養(yǎng)老金支出最有效的方法是延長人們的工作年限,由此可知,題干是對原文的同義改 寫,即延長工作年限改寫為推遲退休年齡,故答案為[E]。題干中的the best solution對應(yīng)原文中的the most effective method。

  55. [H]。題干意為,在一些發(fā)達(dá)國家,把移民當(dāng)做改善勞動(dòng)力短缺狀況的一種手段可能會(huì)遭遇抵制。注意抓住 題干中的關(guān)鍵詞immigration, shrinking labour force和resistance。文章段落中,談及移民和勞動(dòng)力短缺的有 [G]段和[H]段,但談到抵制移民問題的僅有[H]段,該段最后兩句提出,民意調(diào)查顯示,多數(shù)富裕國家的 人認(rèn)為移民的數(shù)量已經(jīng)夠多了,進(jìn)一步的增長在政治上是行不通的。由此可知,題干是對原文的進(jìn)一步推 斷,故答案為[H]。此處需要注意,因原文段落之間具有連續(xù)性,對同一話題的闡述可能涉及兩個(gè)或多個(gè)段 落,所以在做題時(shí)一定要把題干的信息看全,排除干擾段落,從而確定最終答案。

  

  Part Ⅲ Reading Comprehension

  Section B

  Directions: In this section, you are going to read a passage with ten statements attached to it. Each statement contains information given in one of the paragraphs. Identify the paragraph from which the information is derived. You may choose a paragraph more than once. Each paragraph is marked with a letter. Answer the questions by marking the corresponding letter on Answer Sheet 2.

  Into the Unknown

  The world has never seen population ageing before. Can it cope?

  [A] Until the early 1990s nobody much thought about whole populations getting older. The UN had the foresight to convene a world assembly on ageing back in 1982, but that came and went. By 1994 the World Bank had noticed that something big was happening. In a report entitled Averting the Old Age Crisis , it argued that pension arrangements in most countries were unsustainable.

  [B] For the next ten years a succession of books, mainly by Americans, sounded the alarm. They had titles like Young Old, Gray Dawn and The Coming Generational Storm, and their message was blunt: health-care systems were heading for the rocks, pensioners were taking young people to the cleaners, and soon there would be intergenerational warfare.

  [C] Since then the debate has become less emotional, not least because a lot more is known about the subject. Books, conferences and research papers have multiplied. International organisations such as the OECD and the EU issue regular reports. Population ageing is on every agenda, from G8 economic conferences to NATO summits. The World Economic Forum plans to consider the future of pensions and health care at its prestigious Davos conference early next year. The media, including this newspaper, are giving the subject extensive coverage.

  [D ] Whether all that attention has translated into sufficient action is another question. Governments in rich countries now accept that their pension and health-care promises will soon become unaffordable, and many of them have embarked on reforms, but so far only timidly. That is not surprising: politicians with an eye on the next election will hardly rush to introduce unpopular measures that may not bear fruit for years, perhaps decades.

  [E ] The outline of the changes needed is clear. To avoid fisca. Immigration in the developed world is the highest it has ever been, and it is making a useful difference. In still-fertile America it currently accounts for about 40% of total population growth, and in fast-ageing western Europe for about 90%.

  [H] On the face of it, it seems the perfect solution. Many developing countries have lots of young people in need of jobs; many rich countries need helping hands that will boost tax revenues and keep up economic growth. But over the next few decades labour forces in rich countries are set to shrink so much that inflows of immigrants would have to increase enormously to compensate: to at least twice their current size in western Europes most youthful countries, and three times in the older ones. Japan would need a large multiple of the few immigrants it has at present. Public opinion polls show that people in most rich countries already think that immigration is too high. Further big increases would be politically unfeasible.

  [I] To tackle the problem of ageing populations at its root, old countries would have to rejuvenate themselves by having more of their own children. A number of them have tried, some more successfully than

  others. But it is not a simple matter of offering financial incentives or providing more child care. Modern urban life in rich countries is not well adapted to large families. Women find it hard to combine family and career. They often compromise by having just one child.

  [J] And if fertility in ageing countries does not pick up? It will not be the end of the world, at least not for quite a while yet, but the world will slowly become a different place. Older societies may be less innovative and more strongly disinclined to take risks than younger ones. By 2025 at the latest, about half the voters in America and most of those in western European countries will be over 50and older people turn out to vote in much greater number than younger ones. Academic studies have found no evidence so far that older voters have used their power at the ballot box to push for policies that specifically benefit them, though if in future there are many more of them they might start doing so.

  [K] Nor is there any sign of the intergenerational warfare predicted in the 1990s. After all, older people themselves mostly have families. In a recent study of parents and grown-up children in 11 European countries, Karsten Hank of Mannheim University found that 85% of them lived within 25km of each other and the majority of them were in touch at least once a week.

  [L] Even so, the shift in the centre of gravity to older age groups is bound to have a profound effect on societies, not just economically and politically but in all sorts of other ways too. Richard Jackson and Neil Howe of Americas CSIS, in a thoughtful book called The Graying of the Great Powers, argue that, among other things, the ageing of the developed countries will have a number of serious security implications.

  [M] For example, the shortage of young adults is likely to make countries more reluctant to commit the few they have to military service. In the decades to 2050, America will find itself playing an ever-increasing role in the developed worlds defence effort. Because Americas population will still be growing when that of most other developed countries is shrinking, America will be the only developed country that still matters geopoliticallyi 地 緣政治上).

  Ask me in 2023

  [ N] There is little that can be done to stop population ageing, so the world will have to live with it. But some of the consequences can be alleviated. Many experts now believe that given the right policies, the effects, though grave, need not be catastrophic. Most countries have recognised the need to do something and are beginning to act.

  [ O] But even then there is no guarantee that their efforts will work. What is happening now is historically unprecedented. Ronald Lee, director of the Centre on the Economics and Demography of Ageing at the University of California, Berkeley, puts it briefly and clearly: We dont really know what population ageing will be like, because nobody has done it yet.

  46. Employers should realise it is important to keep older workers in the workforce.

  47. A recent study found that most old people in some European countries had regular weekly contact with their adult children.

  48. Few governments in rich countries have launched bold reforms to tackle the problem of population ageing.

  49. In a report published some 20 years ago, the sustainability of old age pension systems in most countries was called into doubt.

  50. Countries that have a shortage of young adults will be less willing to send them to war.

  51. One-child families are more common in ageing societies due to the stress of urban life and the difficulties of balancing family and career.

  52. A series of books, mostly authored by Americans, warned of conflicts between the older and younger generations.

  53. Compared with younger ones, older societies tend to be less innovative and take fewer risks.

  54. The best solution to the pension crisis is to postpone the retirement age.

  55. Immigration as a means to boost the shrinking labour force may meet with resistance in some rich countries.

  Part Ⅲ Reading Comprehension

  Section B

  46. [F]。題干意為,雇主們應(yīng)該意識到留住老齡員工很重要。注意抓住題干中的關(guān)鍵詞employers和older workers。文章段落中,談及雇主和老齡員工關(guān)系的內(nèi)容在[F]段出現(xiàn),該段第二句提到,我們?nèi)孕枵f服雇 主們繼續(xù)雇用老齡員工是值得的。由此可知,題干是對原文的同義轉(zhuǎn)述,故答案為[F]。

  47. [K]。題干意為,最近的一項(xiàng)研究發(fā)現(xiàn),在一些歐洲國家,大多數(shù)的老年人每周都會(huì)聯(lián)系他們的成年子女。 注意抓住題干中的關(guān)鍵詞a recent study, European countries和adult children。文章段落中,有關(guān)歐洲國家老人 及其成年子女的研究的內(nèi)容在[K]段出現(xiàn),該段第三句提到,在最近的一項(xiàng)關(guān)于11個(gè)歐洲國家的父母及其

  成年子女的研究中,他們中的大多數(shù)至少每周都會(huì)聯(lián)系一次。由此可知,題干是對原文的同義轉(zhuǎn)述, 故答案為[K ]。題干中的 adult children對應(yīng)原文中的 grown-up children,題干中的 had regular weekly contact 對應(yīng)原文中的 were in touch at least once a week,同時(shí)還用 some European countries替代 了 原文中的 11 European countries。

  48. [D]。題干意為,很少有發(fā)達(dá)國家的政府開展大膽的改革去解決人口老齡化的問題。注意抓住題干中的關(guān) 鍵詞governments in rich countries和reforms。文章段落中,談及發(fā)達(dá)國家政府和改革的內(nèi)容在[D]段出現(xiàn), 該段第二句提到,發(fā)達(dá)國家的政府已經(jīng)承認(rèn)自己很快就會(huì)無法負(fù)擔(dān)其退休金,無法兌現(xiàn)醫(yī)療保障承諾,許 多國家也已開始著手改革,但迄今為止都是畏首畏尾的改革。由此可知,題干是對原文的同義轉(zhuǎn)述,故答

  案為[D]。

  49. [A]。題干意為,大概20年前發(fā)表的一份報(bào)告中指出,大多數(shù)國家的養(yǎng)老金系統(tǒng)的可持續(xù)性受到質(zhì)疑。注 意抓住題干中的關(guān)鍵詞20 years ago, a report和old age pension。文章段落中,談及質(zhì)疑養(yǎng)老金報(bào)告的內(nèi)容在 文章第一段出現(xiàn),該段最后兩句中提到,到1994年,它在一份題為避免老齡化危機(jī)的報(bào)告中指出, 大多數(shù)國家的養(yǎng)老金計(jì)劃無法維持下去。由此可知,題干是對原文的同義轉(zhuǎn)述,故答案為[A]。此處需要注 意的是題干提到了20 years ago,數(shù)字是瀏覽信息時(shí)需要注意的重要信息,此處為時(shí)間概念,快速瀏覽涉及 時(shí)間的段落,可較快地做出解答。

  50. [M]。題干意為,缺少年輕人的國家比較不愿意將年輕人送往戰(zhàn)場。注意抓住題干中的關(guān)鍵詞a shortage of young adults和war。文章段落中,談及缺少年輕人的內(nèi)容在[M]段出現(xiàn),該段首句提到,缺少年輕人可能會(huì) 使國家不愿意將僅有的年輕人送去服兵役。由此可知,題干是對原文的同義轉(zhuǎn)述,故答案為[M]。題干中 的less willing和原文中reluctant相對應(yīng)。

  51. [I]。題干意為,由于城市生活的壓力和平衡家庭與工作的困難,獨(dú)生子女家庭在老齡化社會(huì)中變得更為 普遍。注意抓住題干中的關(guān)鍵詞one-child families, urban life和family and career。文章段落中,談及獨(dú)生子女 家庭、城市生活以及家庭和工作的內(nèi)容在[I]段出現(xiàn),該段最后三句提到,發(fā)達(dá)國家的現(xiàn)代都市生活并不 適合大家庭。女性發(fā)現(xiàn)她們很難平衡家庭和工作的關(guān)系。她們往往采用折中的方法,即只生一個(gè)孩子。由 此可知,題干是對原文內(nèi)容的概括,屬于同義轉(zhuǎn)述的范疇,故答案為[I]。

  52. [B]。題干意為,主要由美國人撰寫的一系列圖書對老一輩和年輕一代將發(fā)生沖突提出了警告。注意抓住 題干中的關(guān)鍵詞a series of books, mostly authored by Americans和warned。文章段落中,談及美國人的著作 的內(nèi)容在[B]段出現(xiàn),該段第一句提到,主要由美國人撰寫的一系列圖書給全世界敲響了警鐘。文章之后 接著說明了這些著作所闡述的問題:在退休金問題上新老兩代人的沖突。由此可見,題干對原文做了同義 改寫,故答案為[B]。題干中的warned和原文中的sounded the alarm對應(yīng)。

  53. [J]。題干意為,與年輕的社會(huì)相比,老齡化社會(huì)傾向于缺乏創(chuàng)新精神,較少去冒險(xiǎn)。注意抓住題干中的關(guān) 鍵詞compared, innovative和risks。文章段落中,對兩代人在創(chuàng)新精神和冒險(xiǎn)方面做對比的內(nèi)容在[J]段出 現(xiàn),該段第三句提到,與年輕的社會(huì)相比,老齡化社會(huì)可能會(huì)缺乏創(chuàng)新精神,也不愿意冒險(xiǎn)。由此可知,答 案為[J]。題干中的take fewer risks對應(yīng)原文中的disinclined to take risks。

  54. [E]。題干意為,解決養(yǎng)老金危機(jī)的最好方法是推遲退休年齡。注意抓住題干中的關(guān)鍵詞solution, pension crisis和retirement age。文章段落中,談及解決養(yǎng)老金危機(jī)方法的內(nèi)容在[E]段出現(xiàn),該段第三句提到,到目 前為止,抑制養(yǎng)老金支出最有效的方法是延長人們的工作年限,由此可知,題干是對原文的同義改 寫,即延長工作年限改寫為推遲退休年齡,故答案為[E]。題干中的the best solution對應(yīng)原文中的the most effective method。

  55. [H]。題干意為,在一些發(fā)達(dá)國家,把移民當(dāng)做改善勞動(dòng)力短缺狀況的一種手段可能會(huì)遭遇抵制。注意抓住 題干中的關(guān)鍵詞immigration, shrinking labour force和resistance。文章段落中,談及移民和勞動(dòng)力短缺的有 [G]段和[H]段,但談到抵制移民問題的僅有[H]段,該段最后兩句提出,民意調(diào)查顯示,多數(shù)富裕國家的 人認(rèn)為移民的數(shù)量已經(jīng)夠多了,進(jìn)一步的增長在政治上是行不通的。由此可知,題干是對原文的進(jìn)一步推 斷,故答案為[H]。此處需要注意,因原文段落之間具有連續(xù)性,對同一話題的闡述可能涉及兩個(gè)或多個(gè)段 落,所以在做題時(shí)一定要把題干的信息看全,排除干擾段落,從而確定最終答案。

  

信息流廣告 競價(jià)托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價(jià) 情侶網(wǎng)名 愛采購代運(yùn)營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵(lì)志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      亚洲精品中文字幕在线观看| 粉嫩aⅴ一区二区三区四区| 免费欧美高清视频| 91精品国产综合久久久久久| 懂色av一区二区三区免费观看| 最近中文字幕一区二区三区| 日韩欧美在线1卡| 91福利国产成人精品照片| 欧美日韩美少妇| 在线观看三级视频欧美| 国产精品夜夜嗨| 精品国产sm最大网站免费看| 精品一区二区三区在线播放| 欧美精品一区二区高清在线观看| 久久精品国产免费看久久精品| 精品久久久网站| 国产盗摄女厕一区二区三区| 国产精品麻豆一区二区| 色老头久久综合| 免费一级欧美片在线观看| 精品国产乱码久久| 不卡的电视剧免费网站有什么| 国产精品久久久久7777按摩| 在线免费亚洲电影| 美女视频黄 久久| 久久九九全国免费| 激情综合一区二区三区| 成人av一区二区三区| 欧美优质美女网站| 日韩一区和二区| 中文字幕亚洲成人| 久久蜜桃香蕉精品一区二区三区| 日韩一级黄色片| 国产精品少妇自拍| 一区二区三区**美女毛片| 亚洲国产中文字幕在线视频综合| 亚洲精品乱码久久久久久久久| 91丝袜高跟美女视频| 欧美精品欧美精品系列| 韩国一区二区视频| 亚洲日本va在线观看| 91精品麻豆日日躁夜夜躁| 国产精品一品视频| 亚洲国产美国国产综合一区二区| 日韩一区二区视频| 91片在线免费观看| 久99久精品视频免费观看| 国产精品久久久久久亚洲毛片 | 美女视频一区二区| 亚洲视频 欧洲视频| 欧美刺激午夜性久久久久久久| www.成人在线| 精油按摩中文字幕久久| 亚洲一区二区三区美女| 国产精品无人区| 亚洲精品一区二区三区精华液| 在线观看国产日韩| aa级大片欧美| 国产美女娇喘av呻吟久久| 污片在线观看一区二区| 国产精品久久久久aaaa| 精品成人一区二区三区四区| 欧美视频一区二区三区四区 | 一区二区三区日本| 日韩免费观看高清完整版| 欧美亚洲一区二区在线| 成人av免费网站| 国产精一品亚洲二区在线视频| 午夜久久久久久久久| 亚洲视频免费看| 国产精品美女一区二区三区| 久久久蜜臀国产一区二区| 日韩一级大片在线| 3d动漫精品啪啪一区二区竹菊| 色偷偷成人一区二区三区91| proumb性欧美在线观看| 国产成人免费高清| 国产在线一区观看| 精品在线观看视频| 玖玖九九国产精品| 美女视频网站黄色亚洲| 日韩av中文字幕一区二区三区| 亚洲午夜私人影院| 亚洲成av人片www| 亚洲图片一区二区| 亚洲午夜精品17c| 亚洲一区在线视频观看| 中文字幕佐山爱一区二区免费| 国产婷婷色一区二区三区四区| 2023国产一二三区日本精品2022| 精品久久久久久久久久久院品网| 欧美日韩免费电影| 欧美日韩一本到| 91精品欧美福利在线观看| 欧美精品 国产精品| 欧美网站大全在线观看| 欧美在线观看18| 色女孩综合影院| 成人高清免费在线播放| www.亚洲国产| 欧美自拍偷拍一区| 欧美在线一区二区| 7777精品伊人久久久大香线蕉经典版下载| 欧美日精品一区视频| 欧美日韩电影在线| 在线观看91精品国产麻豆| 午夜精品视频一区| 美女视频一区二区三区| 粉嫩13p一区二区三区| 床上的激情91.| 91片黄在线观看| 欧美日韩国产小视频| 日韩限制级电影在线观看| 精品国产凹凸成av人网站| 久久人人97超碰com| 一区精品在线播放| 亚洲大尺度视频在线观看| 紧缚奴在线一区二区三区| 成人在线一区二区三区| 欧美唯美清纯偷拍| 久久久综合网站| 亚洲综合清纯丝袜自拍| 国产一区二三区| 色又黄又爽网站www久久| 欧美老人xxxx18| 国产性天天综合网| 亚洲h动漫在线| 国产白丝网站精品污在线入口| 欧美视频在线观看一区二区| 久久综合色之久久综合| 亚洲欧美乱综合| 国产主播一区二区| 欧美日韩午夜在线视频| 欧美国产日韩亚洲一区| 午夜精品久久久久久久久久 | 一二三区精品福利视频| 精品一区二区三区在线观看国产 | 欧美xfplay| 久久精品一区蜜桃臀影院| 亚洲最大成人综合| 国产成人高清在线| 欧洲av一区二区嗯嗯嗯啊| 精品国产一二三| 亚洲欧美成人一区二区三区| 蜜桃久久精品一区二区| 99久久伊人网影院| 精品成人一区二区三区四区| 亚洲综合激情小说| 九一久久久久久| 色综合天天综合| 精品乱人伦小说| 日韩黄色在线观看| 91麻豆福利精品推荐| 日韩美女视频一区二区在线观看| 久久精品一区八戒影视| 午夜久久久久久久久| 91蝌蚪porny九色| 久久久国产一区二区三区四区小说| 亚洲成av人片在线| 一本色道久久综合亚洲aⅴ蜜桃 | 亚洲va国产va欧美va观看| 国产久卡久卡久卡久卡视频精品| 欧美日韩亚洲另类| 亚洲欧美日韩综合aⅴ视频| 国产综合成人久久大片91| 在线看日韩精品电影| 国产精品色婷婷久久58| 免费观看在线综合色| 在线精品视频免费观看| 中文av字幕一区| 国产一区二区三区四| 欧美高清视频不卡网| 亚洲一区av在线| 日本精品视频一区二区| 国产精品污污网站在线观看| 天堂资源在线中文精品| 日本国产一区二区| 亚洲免费观看高清完整| 国产精品亚洲一区二区三区在线| 91麻豆精品国产91久久久| 亚洲va欧美va国产va天堂影院| 欧洲中文字幕精品| 日韩一区在线播放| 91麻豆国产在线观看| 亚洲卡通动漫在线| 一本在线高清不卡dvd| 亚洲女爱视频在线| 成人在线综合网| 国产精品久久久久久久久动漫 | 成人美女视频在线观看18| 日韩欧美国产综合| 六月丁香综合在线视频| 欧美电影免费观看高清完整版在线| 蜜桃精品视频在线| 久久人人爽人人爽| 成人av在线影院| 亚洲精品成人少妇| 67194成人在线观看| 国产自产高清不卡| 国产精品国产三级国产|