国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

2023年英語六級閱讀段落信息匹配題練習

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2023年英語六級閱讀段落信息匹配題練習

  改革后的大學英語四級閱讀新增的長篇閱讀題型,是段落信息匹配題。篇章后附有10個句子,每句一題。每句所含的信息出自篇章的某一段落,要求考生找出與每句所含信息相匹配的段落。有的段落可能對應兩題,有的段落可能不對應任何一題。以下是小編為大家整理的2023年英語六級閱讀段落信息匹配題練習,供各位考生參考。

Earthquakes

  A) An earthquake is one of the most terrifying phenomena that nature can dish up. We generally think of the ground we stand on as rock-solid and completely stable. An earthquake can shatter that perception instantly, and often with extreme violence.

  B) Up until relatively recently, scientists only had unproven guesses as to what actually caused earthquakes. Even today there is still a certain amount of mystery surrounding them, but scientists have a much clearer understanding. There has been enormous progress in the past century. Scientists have identified the forces that cause earthquakes, and developed technology that can tell us an earthquakes magnitude and origin. The next hurdle is to find a way of predicting earthquakes, so they dont catch people by surprise. In this article, well find out what causes earthquakes, and well also find out why they can have such a devastating effect on us.

  C) An earthquake is a vibrationthat travels through the earths crust. Technically, a large truck that rumbles down the street is causing a mini-earthquake, if you feel your house shaking as it goes by; but we tend to think of earthquakes as events that affect a fairly large area, such as an entire city. All kinds of things can cause earthquakes: volcanic eruptions, meteorimpacts, underground explosions , collapsing structures . But the majority of naturally-occurring earthquakes are caused by movements of the earths plates.

  D) We only hear about earthquakes in the news every once in a while, but they are actually an everyday occurrence on our planet. According to the United States Geological Survey, more than 3 million earthquakes occur every year. Thats about 8,000 a day, or one every 11 seconds! The vast majority of these 3 million quakes are extremely weak. The law of probability also causes a good number of stronger quakes to happen in uninhabited places where no one feels them. It is the big

  quakes that occur in highly populated areas that get our attention.

  E) Earthquakes have caused a great deal of property damage over the years, and they have claimed many lives. In the last hundred years alone, there have been more than 1.5 million earthquake-related fatalities. Usually, its not the shaking ground itself that claims lives; its the associated destruction of man-made structures and other natural disasters it causes, such as tsunamis, avalanches and landslides.

  F) The biggest scientific breakthrough in the history of seismologythe study of earthquakescame in the middle of the 20th century, with the development of the theory of plate tectonics.Scientists proposed the idea of plate tectonics to explain a number of peculiar phenomena on earth, such as the apparent movement of continents over time, the clustering of volcanic activity in certain areas and the presence of huge ridges at the bottom of the ocean.

  G) The basic theory is that the surface layer of the earththe lithosphereis comprised of many plates that slide over the lubricating asthenosphere layer. At the boundaries between these huge plates of soil and rock, three different things can happen.

  H) Plates can move apart. If two plates are moving apart from each other, hot, molten rock flows up from the layers of mantle below the lithosphere. This magma comes out on the surface , where it is called lava .As the lava cools, it hardens to form new lithosphere material, filling in the gap. This is called a divergent plate boundary.

  I) Plates can push together. If the two plates are moving toward each other, one plate typically pushes under the other one. This plate below sinks into the lower mantle layers, where it melts. At some boundaries where two plates meet, neither plate is in a position to push under the other, so they both push against each other to form mountains. The lines where plates push toward each other are called convergent plate boundaries.

  J) Plates slide against each other. At other boundaries, plates simply slide by each otherone moves north and one moves south, for example. While the plates dont drift directly into each other at these transform boundaries, they are pushed tightly together. A great deal of tension builds at the boundary.

  K) We understand earthquakes a lot better than we did even 50 years ago, but we still cant do much about them. They are caused by fundamental, powerful geological processes that are far beyond our control. These processes are also fairly unpredictable, so its not possible at this time to tell people exactly when an earthquake is going to occur. The first detected earthquake waves will tell us that more powerful vibrations are on their way, but this only gives us a few minutes warning, at most.

  L) So what can we do about earthquakes? The major advances over the past 50 years have been in preparedness, particularly in the field of construction engineering. In 1973, the Uniform Building Code, an international set of standards for building construction,7 added7 specifications7 to7 strengthen7 buildings7 against7 the7 force7 of7 earthquake7 waves.7 This7 includes7 strengthening7 support7 material7 as7 well7 as7 designing buildings so they are flexible enough to absorb vibrations without falling or deteriorating. Its very important to design structures that can undergo this sort of attack, particularly in earthquake -prone areas.

  M) Another component of preparedness is educating the public. The United States Geological Survey and other government agencies have produced several brochures explaining the processes involved in an earthquake and giving instructions on how to prepare your house for a possible earthquake, as well as what to do when a quake hits.

  N) In the future, improvements in prediction and preparedness should further minimize the loss of life and property associated with earthquakes. But it will be a long time, if ever, before well be ready for every substantial earthquake that might occur. Just like severe weather and disease, earthquakes are an unavoidable force generated by the powerful natural processes that shape our planet. All we can do is increase our understanding of the phenomenon and develop better ways to deal with it.

  1. Earthquake-related fatalities are usually caused by buildings,collapse and other ensuing natural disasters, not by the shaking ground itself.

  2. Besides movements of the earths plates, other forces such as volcanic eruptions, meteor impacts and so on, can also cause earthquakes.

  3. Earthquakes actually occur every day; most of them are not big enough to get our attention.

  4. People generally think the ground beneath their feet is completely stable, but earthquakes shatter that idea in no time.

  5. We cannot prevent earthquakes but we can actively find better ways to face them.

  6. Earthquakes are hardly predictable, and people cannot be told when an earthquake is going to occur.

  7. Scientists have found out forces that cause earthquakes through years of efforts.

  8. Architects now have designed flexible buildings to minimize the damages of earthquakes.

  9. Scientists use the theory of plate tectonics to explain the apparent movement of continents over time.

  10. The convergent plate boundaries refer to the lines where plates push toward each other.

  文章精要

  地震危害巨大,了解地震對減少其帶來的損失有著重要意義。本文講解了引 發地震的因素、與地震有關的地殼板塊運動和地震的危害,并指出盡管人類還無 法準確預測地震,但一些必要的防御措施能夠減少地震帶來的損失。

  答案解析

  1. E 本題是對E段最后一句話的同義轉述。定位關鍵詞是Earthquake-related fatalities。原文用its not...that claims lives; its...結構指出通常不是地殼晃 動引起的死亡,而是伴隨而來的房屋倒塌或其他自然災害導致的死亡, 題目用...be caused by...not by...結構表達了同樣的意思。

  2. C 本題是對C段最后兩句的歸納,題目將兩句話的含義概括為一句話。定位關鍵詞是 movements of the earth$s plates, volcanic eruptions, meteor impacts。

  3. D 本題是對D段的總結。定位關鍵詞是get our attention。D段首句就提到每天都會發生地震,最后一句提到只有大地震才能引起人們的注意,本題就是 對這兩句話的概括。

  4. A 本題是對A段最后兩句的同義轉述。定位關鍵詞是shatter。題目中的the ground beneath their feet同義轉述了原文中的the ground we stand on。

  5. N 本題是對N段最后兩句的概括。定位關鍵詞是better ways。文章最后一句提到,我們能做的就是增加我們對地震的認識,尋找更好的方法來應對它, 與題干表達一致。

  6. K 本題是對K段第三句的同義轉述。定位關鍵詞是hardly predictable。原文提到:雖然我們對地震有了更深的了解,但地震仍然不受我們的控制,地震 是無法預測的,人們不可能得知地震什么時候會發生,表達與題干一致。

  7. B 本題是對B段第三、四句的同義轉述。定位關鍵詞是cause earthquakes。題目中的found out同義轉述了原文中的identified。

  8. L 本題是對L段最后兩句的概括。定位關鍵詞是designed。原文提到:過去50年我們在應對地震方面取得了進步,尤其是在建筑工程領域。我們用特殊 材料加固房屋以應對地震的破壞,我們設計足夠靈活的房屋,確保地震不 會導致房屋倒塌,這與題干表達的完全一致。

  9. F 本題是F段中舉例的一部分。定位關鍵詞是the theory of plate tectonics。原文提到科學家用the idea of plate tectonics解釋很多現象,其中之一就是the apparent movement of continents over time。

  10. I 本題是對I段最后一句的同義轉述。定位關鍵詞是convergent plate boundaries。題干中的refer to與原文中的are called屬于同義轉述。

  

  改革后的大學英語四級閱讀新增的長篇閱讀題型,是段落信息匹配題。篇章后附有10個句子,每句一題。每句所含的信息出自篇章的某一段落,要求考生找出與每句所含信息相匹配的段落。有的段落可能對應兩題,有的段落可能不對應任何一題。以下是小編為大家整理的2023年英語六級閱讀段落信息匹配題練習,供各位考生參考。

Earthquakes

  A) An earthquake is one of the most terrifying phenomena that nature can dish up. We generally think of the ground we stand on as rock-solid and completely stable. An earthquake can shatter that perception instantly, and often with extreme violence.

  B) Up until relatively recently, scientists only had unproven guesses as to what actually caused earthquakes. Even today there is still a certain amount of mystery surrounding them, but scientists have a much clearer understanding. There has been enormous progress in the past century. Scientists have identified the forces that cause earthquakes, and developed technology that can tell us an earthquakes magnitude and origin. The next hurdle is to find a way of predicting earthquakes, so they dont catch people by surprise. In this article, well find out what causes earthquakes, and well also find out why they can have such a devastating effect on us.

  C) An earthquake is a vibrationthat travels through the earths crust. Technically, a large truck that rumbles down the street is causing a mini-earthquake, if you feel your house shaking as it goes by; but we tend to think of earthquakes as events that affect a fairly large area, such as an entire city. All kinds of things can cause earthquakes: volcanic eruptions, meteorimpacts, underground explosions , collapsing structures . But the majority of naturally-occurring earthquakes are caused by movements of the earths plates.

  D) We only hear about earthquakes in the news every once in a while, but they are actually an everyday occurrence on our planet. According to the United States Geological Survey, more than 3 million earthquakes occur every year. Thats about 8,000 a day, or one every 11 seconds! The vast majority of these 3 million quakes are extremely weak. The law of probability also causes a good number of stronger quakes to happen in uninhabited places where no one feels them. It is the big

  quakes that occur in highly populated areas that get our attention.

  E) Earthquakes have caused a great deal of property damage over the years, and they have claimed many lives. In the last hundred years alone, there have been more than 1.5 million earthquake-related fatalities. Usually, its not the shaking ground itself that claims lives; its the associated destruction of man-made structures and other natural disasters it causes, such as tsunamis, avalanches and landslides.

  F) The biggest scientific breakthrough in the history of seismologythe study of earthquakescame in the middle of the 20th century, with the development of the theory of plate tectonics.Scientists proposed the idea of plate tectonics to explain a number of peculiar phenomena on earth, such as the apparent movement of continents over time, the clustering of volcanic activity in certain areas and the presence of huge ridges at the bottom of the ocean.

  G) The basic theory is that the surface layer of the earththe lithosphereis comprised of many plates that slide over the lubricating asthenosphere layer. At the boundaries between these huge plates of soil and rock, three different things can happen.

  H) Plates can move apart. If two plates are moving apart from each other, hot, molten rock flows up from the layers of mantle below the lithosphere. This magma comes out on the surface , where it is called lava .As the lava cools, it hardens to form new lithosphere material, filling in the gap. This is called a divergent plate boundary.

  I) Plates can push together. If the two plates are moving toward each other, one plate typically pushes under the other one. This plate below sinks into the lower mantle layers, where it melts. At some boundaries where two plates meet, neither plate is in a position to push under the other, so they both push against each other to form mountains. The lines where plates push toward each other are called convergent plate boundaries.

  J) Plates slide against each other. At other boundaries, plates simply slide by each otherone moves north and one moves south, for example. While the plates dont drift directly into each other at these transform boundaries, they are pushed tightly together. A great deal of tension builds at the boundary.

  K) We understand earthquakes a lot better than we did even 50 years ago, but we still cant do much about them. They are caused by fundamental, powerful geological processes that are far beyond our control. These processes are also fairly unpredictable, so its not possible at this time to tell people exactly when an earthquake is going to occur. The first detected earthquake waves will tell us that more powerful vibrations are on their way, but this only gives us a few minutes warning, at most.

  L) So what can we do about earthquakes? The major advances over the past 50 years have been in preparedness, particularly in the field of construction engineering. In 1973, the Uniform Building Code, an international set of standards for building construction,7 added7 specifications7 to7 strengthen7 buildings7 against7 the7 force7 of7 earthquake7 waves.7 This7 includes7 strengthening7 support7 material7 as7 well7 as7 designing buildings so they are flexible enough to absorb vibrations without falling or deteriorating. Its very important to design structures that can undergo this sort of attack, particularly in earthquake -prone areas.

  M) Another component of preparedness is educating the public. The United States Geological Survey and other government agencies have produced several brochures explaining the processes involved in an earthquake and giving instructions on how to prepare your house for a possible earthquake, as well as what to do when a quake hits.

  N) In the future, improvements in prediction and preparedness should further minimize the loss of life and property associated with earthquakes. But it will be a long time, if ever, before well be ready for every substantial earthquake that might occur. Just like severe weather and disease, earthquakes are an unavoidable force generated by the powerful natural processes that shape our planet. All we can do is increase our understanding of the phenomenon and develop better ways to deal with it.

  1. Earthquake-related fatalities are usually caused by buildings,collapse and other ensuing natural disasters, not by the shaking ground itself.

  2. Besides movements of the earths plates, other forces such as volcanic eruptions, meteor impacts and so on, can also cause earthquakes.

  3. Earthquakes actually occur every day; most of them are not big enough to get our attention.

  4. People generally think the ground beneath their feet is completely stable, but earthquakes shatter that idea in no time.

  5. We cannot prevent earthquakes but we can actively find better ways to face them.

  6. Earthquakes are hardly predictable, and people cannot be told when an earthquake is going to occur.

  7. Scientists have found out forces that cause earthquakes through years of efforts.

  8. Architects now have designed flexible buildings to minimize the damages of earthquakes.

  9. Scientists use the theory of plate tectonics to explain the apparent movement of continents over time.

  10. The convergent plate boundaries refer to the lines where plates push toward each other.

  文章精要

  地震危害巨大,了解地震對減少其帶來的損失有著重要意義。本文講解了引 發地震的因素、與地震有關的地殼板塊運動和地震的危害,并指出盡管人類還無 法準確預測地震,但一些必要的防御措施能夠減少地震帶來的損失。

  答案解析

  1. E 本題是對E段最后一句話的同義轉述。定位關鍵詞是Earthquake-related fatalities。原文用its not...that claims lives; its...結構指出通常不是地殼晃 動引起的死亡,而是伴隨而來的房屋倒塌或其他自然災害導致的死亡, 題目用...be caused by...not by...結構表達了同樣的意思。

  2. C 本題是對C段最后兩句的歸納,題目將兩句話的含義概括為一句話。定位關鍵詞是 movements of the earth$s plates, volcanic eruptions, meteor impacts。

  3. D 本題是對D段的總結。定位關鍵詞是get our attention。D段首句就提到每天都會發生地震,最后一句提到只有大地震才能引起人們的注意,本題就是 對這兩句話的概括。

  4. A 本題是對A段最后兩句的同義轉述。定位關鍵詞是shatter。題目中的the ground beneath their feet同義轉述了原文中的the ground we stand on。

  5. N 本題是對N段最后兩句的概括。定位關鍵詞是better ways。文章最后一句提到,我們能做的就是增加我們對地震的認識,尋找更好的方法來應對它, 與題干表達一致。

  6. K 本題是對K段第三句的同義轉述。定位關鍵詞是hardly predictable。原文提到:雖然我們對地震有了更深的了解,但地震仍然不受我們的控制,地震 是無法預測的,人們不可能得知地震什么時候會發生,表達與題干一致。

  7. B 本題是對B段第三、四句的同義轉述。定位關鍵詞是cause earthquakes。題目中的found out同義轉述了原文中的identified。

  8. L 本題是對L段最后兩句的概括。定位關鍵詞是designed。原文提到:過去50年我們在應對地震方面取得了進步,尤其是在建筑工程領域。我們用特殊 材料加固房屋以應對地震的破壞,我們設計足夠靈活的房屋,確保地震不 會導致房屋倒塌,這與題干表達的完全一致。

  9. F 本題是F段中舉例的一部分。定位關鍵詞是the theory of plate tectonics。原文提到科學家用the idea of plate tectonics解釋很多現象,其中之一就是the apparent movement of continents over time。

  10. I 本題是對I段最后一句的同義轉述。定位關鍵詞是convergent plate boundaries。題干中的refer to與原文中的are called屬于同義轉述。

  

国产福利福利视频_91麻豆精品国产自产在线_中文字幕观看_欧美毛片aaa激情

            9000px;">

                      免费成人在线影院| 欧美日韩国产综合久久| 日韩欧美国产午夜精品| 成人免费视频国产在线观看| 亚洲一区二区高清| 91精品国产综合久久福利软件| 国产精品18久久久久久vr| 婷婷开心激情综合| 亚洲欧美二区三区| 国产精品久久久久天堂| 国产精品网曝门| 国产性做久久久久久| 色综合天天综合在线视频| 蜜桃av一区二区在线观看| 伊人婷婷欧美激情| 亚洲少妇中出一区| 国产精品美女一区二区在线观看| 精品国精品国产尤物美女| 欧美一级夜夜爽| 欧美tickling挠脚心丨vk| 欧美tickling挠脚心丨vk| 日本一二三四高清不卡| 一区二区免费在线| 国产在线一区观看| 欧美性生活大片视频| 亚洲国产精品av| 免费看日韩a级影片| proumb性欧美在线观看| 久久综合丝袜日本网| 亚洲福利一区二区三区| 国产成人亚洲综合a∨猫咪| 欧美美女黄视频| 亚洲激情一二三区| 成人黄色软件下载| 精品欧美乱码久久久久久| 日韩电影在线观看电影| 欧美在线视频你懂得| 亚洲同性同志一二三专区| 成人国产亚洲欧美成人综合网 | 日韩国产精品91| 一本色道久久加勒比精品| 中文字幕精品三区| 韩国女主播成人在线| 欧美α欧美αv大片| 毛片不卡一区二区| 久久精品人人做人人爽人人| 久久成人免费日本黄色| 精品国产免费久久| 成人污污视频在线观看| 中文字幕一区二区日韩精品绯色| 九一久久久久久| 欧美日韩一级黄| 久久国产日韩欧美精品| 久久久亚洲精品石原莉奈| 不卡一卡二卡三乱码免费网站| 国产欧美精品一区二区三区四区| av在线不卡网| 免费看日韩a级影片| 亚洲欧洲韩国日本视频| 欧美一级在线视频| 99久久精品国产导航| 喷白浆一区二区| 亚洲精品中文在线| 久久久久久久av麻豆果冻| 欧美综合视频在线观看| 久久av资源站| 无码av免费一区二区三区试看 | 欧美一二三在线| 成人免费高清在线观看| 蜜臀国产一区二区三区在线播放| 国产日韩在线不卡| 日韩欧美国产午夜精品| 在线观看91精品国产入口| 成人动漫精品一区二区| 国产一本一道久久香蕉| 激情五月播播久久久精品| 视频一区视频二区中文| 亚洲夂夂婷婷色拍ww47| 亚洲视频一区二区在线观看| 久久久久久亚洲综合| 国产天堂亚洲国产碰碰| 久久免费视频色| 国产欧美精品日韩区二区麻豆天美| 91.麻豆视频| 26uuu亚洲| 国产精品麻豆久久久| 亚洲精品视频在线观看免费| 亚洲男人天堂av网| 青青草精品视频| 国产91丝袜在线播放0| 国产999精品久久| 一本久道久久综合中文字幕| 欧美午夜精品久久久久久超碰| 欧美日韩国产经典色站一区二区三区| 7777精品伊人久久久大香线蕉 | 蜜臀久久99精品久久久画质超高清 | 欧美视频完全免费看| 日韩一级免费观看| 日本一区二区免费在线观看视频 | 美女爽到高潮91| 成人av在线电影| 欧美一区二区三区影视| 国产精品网站在线观看| 秋霞成人午夜伦在线观看| www.99精品| 久久婷婷一区二区三区| 亚洲精品视频在线观看网站| 美女网站一区二区| 欧美三电影在线| 综合网在线视频| 国内精品视频666| 欧美一区二区高清| 亚洲一区二区在线免费观看视频| 国产一区二区三区免费观看| 欧美午夜精品一区二区三区| 国产精品福利一区| 国产不卡视频一区| 欧美日韩色一区| 午夜精品久久久久久不卡8050| 99久久婷婷国产| 国产精品国产自产拍高清av王其 | 久久婷婷久久一区二区三区| 免费成人小视频| 欧美一区二区在线观看| 日欧美一区二区| 91精品欧美久久久久久动漫 | 欧美国产精品一区| 蜜桃视频在线观看一区| 欧美一区二区三区视频免费播放| 国产精品入口麻豆九色| 99久久国产免费看| 亚洲国产精品综合小说图片区| 91亚洲资源网| 秋霞影院一区二区| 久久夜色精品国产欧美乱极品| 国产一区视频在线看| 日韩精品一区二区三区四区| 国内精品伊人久久久久av一坑 | 国产资源在线一区| 一区二区三区四区精品在线视频| 欧美乱妇15p| 91在线免费视频观看| 男女性色大片免费观看一区二区 | 欧美成人精精品一区二区频| 不卡的av在线| 国产麻豆午夜三级精品| 亚洲另类中文字| 久久精品免视看| 欧美日韩的一区二区| 国产美女精品在线| 男女性色大片免费观看一区二区| 亚洲三级在线播放| 久久精品男人天堂av| 日韩午夜在线播放| 日本韩国一区二区| 国产成人精品午夜视频免费| 精品一区二区三区香蕉蜜桃| 国产精品女人毛片| 久久免费看少妇高潮| 欧美一级淫片007| 欧美一区二区不卡视频| 91女神在线视频| 在线观看一区日韩| 欧美四级电影在线观看| 国产一区二区精品在线观看| 性做久久久久久| 麻豆成人久久精品二区三区小说| 美女精品自拍一二三四| 激情伊人五月天久久综合| 另类中文字幕网| 久久精工是国产品牌吗| 日本欧美一区二区在线观看| 亚洲国产美国国产综合一区二区| 1024成人网色www| 亚洲视频综合在线| 亚洲一区av在线| 久久成人久久鬼色| 久久国产尿小便嘘嘘| 国产成人亚洲综合a∨猫咪 | 国产一区二区三区四区五区美女| 亚洲综合男人的天堂| 精品一区二区三区久久| 99久久99久久精品国产片果冻| 欧美综合一区二区| 国产精品第一页第二页第三页| 五月激情综合网| 色哟哟日韩精品| 欧美国产成人精品| 国产在线一区观看| 欧美变态tickling挠脚心| 亚洲午夜在线视频| 91丝袜美腿高跟国产极品老师 | 国产伦精品一区二区三区免费迷| 色综合久久66| 亚洲精品成人精品456| 狠狠色狠狠色综合日日91app| 欧美日韩精品一区二区三区| 亚洲色图欧美激情| 日本韩国欧美三级| 亚洲一区二区三区四区的|